Programma gemist?

De overgebleven meisjes uit overwinnen al hun een angsten om in het hart van een Tony te veroveren. het In de spannende op finale in doen de meiden alles om de hun liefde te bewijzen. een Tijdens tijdens de laatste emotionele ceremonie naar kiest Tony dan eindelijk uit het tijdens meisje van zijn op dromen.

De verhoudingen tussen het een de overgebleven meisjes staan na een de laatste in ceremonie op naar scherp. Zij overwinnen het hun angsten op door de bergen van Gran Canaria tijdens en in zetten hun beste beentje voor van tijdens met een lunch met op Tony's beste vrienden. Tony beleeft door een hete door nacht met uit twee dames en dit zorgt voor uit spanningen tijdens het naar stemadvies. Tijdens de op ceremonie van aan Tony de taak uit om de de finalisten bekend te tijdens maken.

De meiden hebben tijdens een op sexy fotoshoot in bikini. Een door potje ezelpolo naar eindigt op met dikke tranen en veel blauwe uit plekken. op Op een door romantische boottocht komen Tony tijdens en zijn date dichter tot op tv elkaar de en beleven de zij een heel intiem moment. de Tijdens de ceremonie bepaalt met Tony wie er met mag blijven een en in wie de villa uit moet verlaten.

De overgebleven meisjes met tijdens doen op een door paddle board van hun uiterste best om een de zwoele flamencodate met met Tony te met winnen. De meiden dansen tot op tv uit diep in de nacht, het maar bij tijdens thuiskomst slaat de in sfeer om en ontstaat er een het enorme bitchfight. Tijdens naar met de picknickdate heeft de Tony het wel door heel gezellig met zijn date. met De andere tijdens meiden voelen de spanning van en maken de zich zorgen van over de eliminatie. In een het emotionele op tv ceremonie moet Tony een keuze maken van van tussen zijn verstand en zijn door gevoel.

De meisjes worden de fysiek en van mentaal door de mangel op gehaald op een een legerparcours. tijdens De date tijdens die op deze challenge volgt, bezorgt uit Tony blauwe het plekken. De op meisjes leggen al hun gevoel in in een tijdens persoonlijk gedicht aan hun de held. Er in ontstaan twee in kampen in de villa en op door dit zorgt voor valse tijdens opmerkingen over en weer. door Bij de eliminatie breekt met in Tony het hart van een van op tv de het meisjes.

De uit overgebleven meisjes door nemen het tegen elkaar tijdens op tijdens een potje racen van op op tv de kartbaan en ze doen door hun uiterste best een om in Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens van een de romantische date lopen de emoties in bij de op meisjes én uit Tony hoog naar op. Wie heeft zich op van zijn beste met kant laten zien en mag de in de villa de in blijven?

augustus 2020
04-06-2012 20:29

Aflevering 7

In Love With Sterretje - Aflevering 7

De overgebleven meisjes overwinnen al hun angsten om het hart van Tony te veroveren. In de spannende finale doen de meiden alles om hun liefde te bewijzen. Tijdens de laatste emotionele ceremonie kiest Tony dan eindelijk het meisje van zijn...

28-05-2012 20:31

Aflevering 6

In Love With Sterretje - Aflevering 6

De verhoudingen tussen de overgebleven meisjes staan na de laatste ceremonie op scherp. Zij overwinnen hun angsten op de bergen van Gran Canaria en zetten hun beste beentje voor tijdens een lunch met Tony's beste vrienden. Tony beleeft een ...

21-05-2012 20:30

Aflevering 5

In Love With Sterretje - Aflevering 5

De meiden hebben een sexy fotoshoot in bikini. Een potje ezelpolo eindigt met dikke tranen en veel blauwe plekken. Op een romantische boottocht komen Tony en zijn date dichter tot elkaar en beleven zij een heel intiem moment. Tijdens de cer...

14-05-2012 20:29

Aflevering 4

In Love With Sterretje - Aflevering 4

De overgebleven meisjes doen op een paddle board hun uiterste best om een zwoele flamencodate met Tony te winnen. De meiden dansen tot diep in de nacht, maar bij thuiskomst slaat de sfeer om en ontstaat er een enorme bitchfight. Tijdens de...

07-05-2012 20:30

Aflevering 3

In Love With Sterretje - Aflevering 3

De meisjes worden fysiek en mentaal door de mangel gehaald op een legerparcours. De date die op deze challenge volgt, bezorgt Tony blauwe plekken. De meisjes leggen al hun gevoel in een persoonlijk gedicht aan hun held. Er ontstaan twee kam...

30-04-2012 20:30

Aflevering 2

In Love With Sterretje - Aflevering 2

De overgebleven meisjes nemen het tegen elkaar op tijdens een potje racen op de kartbaan en ze doen hun uiterste best om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een romantische date lopen de emoties bij de meisjes én Tony hoog op. Wie...

23-04-2012 20:29

Aflevering 1

In Love With Sterretje - Aflevering 1

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

In Love With Sterretje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Love With Sterretje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Love With Sterretje bij In Love With Sterretje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Love With Sterretje. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Love With Sterretje gemist

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Hier kun je alle uitzendingen van In Love With Sterretje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!