Programma gemist?

De overgebleven tijdens meisjes tijdens overwinnen al hun angsten om in het hart van Tony op tv te veroveren. In op tv de spannende finale een doen de meiden in alles om uit hun liefde te bewijzen. op Tijdens de door laatste emotionele een ceremonie kiest met Tony dan eindelijk een het meisje van zijn op tv dromen.

De verhoudingen tussen tijdens de tijdens overgebleven meisjes een staan na de laatste ceremonie van op scherp. Zij op tv overwinnen hun van angsten op de bergen naar van Gran Canaria van en zetten op tv hun beste beentje het voor tijdens een lunch van met Tony's een beste vrienden. door Tony beleeft een hete nacht tijdens met van twee dames en dit zorgt door voor spanningen tijdens tijdens het stemadvies. Tijdens de op ceremonie aan naar Tony de taak naar om de met finalisten bekend te op tv maken.

De van meiden hebben een sexy fotoshoot uit in bikini. Een een potje ezelpolo in eindigt op tv met dikke tranen en veel blauwe door plekken. Op een een romantische door boottocht komen Tony en de zijn date dichter het tot elkaar en van beleven tijdens zij een heel intiem door moment. Tijdens de ceremonie bepaalt tijdens Tony wie het er met mag blijven en met wie de villa moet naar verlaten.

De uit overgebleven meisjes doen op een naar paddle board op hun op tv uiterste best om een zwoele het een flamencodate met Tony te tijdens winnen. De meiden tijdens dansen tot diep in de de nacht, maar bij uit met thuiskomst slaat de de sfeer om en ontstaat uit er een enorme bitchfight. met Tijdens de picknickdate heeft met van Tony het wel heel tijdens gezellig met op tv zijn date. De andere meiden het voelen de van spanning en maken zich tijdens zorgen over de naar eliminatie. In naar een emotionele ceremonie moet Tony door een het keuze maken tussen zijn de verstand een en zijn gevoel.

De een meisjes worden fysiek en mentaal uit naar door de mangel gehaald met op een legerparcours. met De date die op deze op tv door challenge volgt, bezorgt uit Tony blauwe plekken. De een meisjes leggen al hun gevoel een in in een persoonlijk van gedicht aan hun held. Er met ontstaan twee kampen in een de de villa en dit zorgt voor door valse opmerkingen over tijdens en een weer. Bij de eliminatie een breekt Tony het uit hart van van een van de door meisjes.

De het overgebleven meisjes een nemen het tegen elkaar op tijdens de een potje racen van op de de kartbaan de en ze doen hun het uiterste best om Tony's het lievelingsmaaltje te bereiden. een Tijdens een romantische uit date door lopen de emoties bij de tijdens meisjes de én Tony hoog op. Wie op tv heeft zich door van zijn op tv beste kant laten zien en tijdens mag in de tijdens villa van blijven?

april 2021
04-06-2012 20:29

Aflevering 7

In Love With Sterretje - Aflevering 7

De overgebleven meisjes overwinnen al hun angsten om het hart van Tony te veroveren. In de spannende finale doen de meiden alles om hun liefde te bewijzen. Tijdens de laatste emotionele ceremonie kiest Tony dan eindelijk het meisje van zijn...

28-05-2012 20:31

Aflevering 6

In Love With Sterretje - Aflevering 6

De verhoudingen tussen de overgebleven meisjes staan na de laatste ceremonie op scherp. Zij overwinnen hun angsten op de bergen van Gran Canaria en zetten hun beste beentje voor tijdens een lunch met Tony's beste vrienden. Tony beleeft een ...

21-05-2012 20:30

Aflevering 5

In Love With Sterretje - Aflevering 5

De meiden hebben een sexy fotoshoot in bikini. Een potje ezelpolo eindigt met dikke tranen en veel blauwe plekken. Op een romantische boottocht komen Tony en zijn date dichter tot elkaar en beleven zij een heel intiem moment. Tijdens de cer...

14-05-2012 20:29

Aflevering 4

In Love With Sterretje - Aflevering 4

De overgebleven meisjes doen op een paddle board hun uiterste best om een zwoele flamencodate met Tony te winnen. De meiden dansen tot diep in de nacht, maar bij thuiskomst slaat de sfeer om en ontstaat er een enorme bitchfight. Tijdens de...

07-05-2012 20:30

Aflevering 3

In Love With Sterretje - Aflevering 3

De meisjes worden fysiek en mentaal door de mangel gehaald op een legerparcours. De date die op deze challenge volgt, bezorgt Tony blauwe plekken. De meisjes leggen al hun gevoel in een persoonlijk gedicht aan hun held. Er ontstaan twee kam...

30-04-2012 20:30

Aflevering 2

In Love With Sterretje - Aflevering 2

De overgebleven meisjes nemen het tegen elkaar op tijdens een potje racen op de kartbaan en ze doen hun uiterste best om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een romantische date lopen de emoties bij de meisjes én Tony hoog op. Wie...

23-04-2012 20:29

Aflevering 1

In Love With Sterretje - Aflevering 1

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

In Love With Sterretje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Love With Sterretje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Love With Sterretje bij In Love With Sterretje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Love With Sterretje. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Love With Sterretje gemist

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Hier kun je alle uitzendingen van In Love With Sterretje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!