Programma gemist?

De overgebleven meisjes het overwinnen uit al hun angsten van om het hart van Tony op te veroveren. In van de spannende op tv finale doen de meiden de het alles om hun liefde te een bewijzen. het Tijdens de laatste emotionele ceremonie het kiest op tv Tony dan eindelijk het meisje van in zijn de dromen.

De verhoudingen tussen in de overgebleven meisjes op tv staan na de uit laatste ceremonie naar op scherp. Zij op tv overwinnen naar hun angsten op uit de bergen van de Gran Canaria en zetten hun beste door beentje voor van tijdens een naar lunch met Tony's op beste vrienden. Tony naar beleeft een uit hete nacht met twee dames en van door dit zorgt voor door spanningen tijdens het stemadvies. in Tijdens de ceremonie de aan Tony de de taak om de een finalisten bekend te van maken.

De meiden hebben in een sexy fotoshoot het in bikini. Een tijdens potje van ezelpolo eindigt op tv met dikke tranen en veel blauwe door plekken. Op een een in romantische boottocht komen Tony en in zijn date dichter tot op elkaar en beleven door zij een uit heel intiem moment. Tijdens op de een ceremonie bepaalt Tony wie er van mag blijven een en wie op de villa moet op tv verlaten.

De overgebleven tijdens meisjes doen met op een paddle met board hun uiterste een best om uit een zwoele flamencodate de met Tony te winnen. door De de meiden dansen tot diep in de uit nacht, maar bij van een thuiskomst slaat de van sfeer om en ontstaat er een op enorme bitchfight. de Tijdens in de picknickdate heeft Tony het wel van heel gezellig met een zijn date. De met andere het meiden voelen de het spanning en maken zich zorgen de over naar de eliminatie. In in een emotionele ceremonie moet Tony van een keuze van maken tussen zijn verstand in van en zijn gevoel.

De van meisjes worden fysiek en naar mentaal door uit de mangel tijdens gehaald op een op tv legerparcours. De date die op tijdens deze door challenge volgt, bezorgt Tony blauwe op plekken. De uit meisjes leggen op al hun gevoel in een persoonlijk uit gedicht aan een hun held. Er ontstaan een van twee kampen in door de villa en dit zorgt op tv voor valse opmerkingen over in en weer. Bij met de eliminatie breekt van Tony het hart in van een door van uit de meisjes.

De overgebleven door meisjes nemen de het tegen elkaar op tijdens een het een potje racen op de kartbaan een en in ze doen hun uiterste best de een om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een een uit romantische date op tv lopen de emoties bij de het meisjes de én Tony hoog op. op tv Wie heeft zich van van zijn beste kant van laten naar zien en mag in de villa op tv een blijven?

augustus 2021
04-06-2012 20:29

Aflevering 7

In Love With Sterretje - Aflevering 7

De overgebleven meisjes overwinnen al hun angsten om het hart van Tony te veroveren. In de spannende finale doen de meiden alles om hun liefde te bewijzen. Tijdens de laatste emotionele ceremonie kiest Tony dan eindelijk het meisje van zijn...

28-05-2012 20:31

Aflevering 6

In Love With Sterretje - Aflevering 6

De verhoudingen tussen de overgebleven meisjes staan na de laatste ceremonie op scherp. Zij overwinnen hun angsten op de bergen van Gran Canaria en zetten hun beste beentje voor tijdens een lunch met Tony's beste vrienden. Tony beleeft een ...

21-05-2012 20:30

Aflevering 5

In Love With Sterretje - Aflevering 5

De meiden hebben een sexy fotoshoot in bikini. Een potje ezelpolo eindigt met dikke tranen en veel blauwe plekken. Op een romantische boottocht komen Tony en zijn date dichter tot elkaar en beleven zij een heel intiem moment. Tijdens de cer...

14-05-2012 20:29

Aflevering 4

In Love With Sterretje - Aflevering 4

De overgebleven meisjes doen op een paddle board hun uiterste best om een zwoele flamencodate met Tony te winnen. De meiden dansen tot diep in de nacht, maar bij thuiskomst slaat de sfeer om en ontstaat er een enorme bitchfight. Tijdens de...

07-05-2012 20:30

Aflevering 3

In Love With Sterretje - Aflevering 3

De meisjes worden fysiek en mentaal door de mangel gehaald op een legerparcours. De date die op deze challenge volgt, bezorgt Tony blauwe plekken. De meisjes leggen al hun gevoel in een persoonlijk gedicht aan hun held. Er ontstaan twee kam...

30-04-2012 20:30

Aflevering 2

In Love With Sterretje - Aflevering 2

De overgebleven meisjes nemen het tegen elkaar op tijdens een potje racen op de kartbaan en ze doen hun uiterste best om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een romantische date lopen de emoties bij de meisjes én Tony hoog op. Wie...

23-04-2012 20:29

Aflevering 1

In Love With Sterretje - Aflevering 1

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

In Love With Sterretje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Love With Sterretje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Love With Sterretje bij In Love With Sterretje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Love With Sterretje. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Love With Sterretje gemist

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Hier kun je alle uitzendingen van In Love With Sterretje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!