Programma gemist?

De naar overgebleven meisjes naar overwinnen al hun angsten om in het hart uit van Tony te veroveren. In uit de met spannende finale doen de het meiden alles om hun in naar liefde te bewijzen. Tijdens tijdens de laatste emotionele ceremonie het kiest Tony dan eindelijk een op het meisje van zijn een dromen.

De de verhoudingen tussen de overgebleven de meisjes staan van na de laatste ceremonie van op scherp. Zij overwinnen door hun door angsten op de in bergen van Gran Canaria uit en zetten hun met beste op beentje voor tijdens een lunch op met op Tony's beste vrienden. Tony beleeft op een hete met nacht met twee dames en uit dit op zorgt voor spanningen een tijdens het stemadvies. op tv Tijdens de ceremonie aan met Tony de taak om naar de finalisten bekend op tv te tijdens maken.

De meiden in hebben een een sexy fotoshoot in bikini. een Een potje ezelpolo eindigt op tv met met dikke tranen en veel blauwe een plekken. Op op een op tv romantische boottocht komen Tony en zijn het date dichter in tot elkaar in en beleven zij een de heel intiem moment. Tijdens tijdens de ceremonie de bepaalt Tony door wie er tijdens mag blijven en op wie de villa moet uit verlaten.

De het overgebleven meisjes met doen op een paddle in board op hun uiterste best om een zwoele naar op tv flamencodate met Tony te winnen. De naar de meiden dansen tot diep in de van tijdens nacht, maar bij uit thuiskomst slaat de sfeer om en naar door ontstaat er een door enorme bitchfight. Tijdens de picknickdate op tv heeft op Tony het wel heel gezellig tijdens met zijn date. de De andere meiden op tv voelen de spanning en op maken zich met zorgen over het de eliminatie. In het een emotionele van ceremonie moet Tony een met keuze maken tussen op tv zijn verstand en zijn een gevoel.

De op meisjes worden fysiek en mentaal het door het de mangel gehaald op het een met legerparcours. De date op tv die op deze door challenge volgt, bezorgt Tony met blauwe plekken. De met meisjes leggen al een hun gevoel in een door persoonlijk gedicht aan hun een op tv held. Er ontstaan twee kampen in van het de villa en het dit zorgt voor valse opmerkingen door over en met weer. Bij een de eliminatie breekt Tony door het hart van een van naar de in meisjes.

De uit overgebleven meisjes nemen het tegen van elkaar op door tijdens een potje een racen op door de kartbaan en de ze doen hun uiterste door best de om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens het een romantische de date lopen de emoties door bij door de meisjes én de Tony hoog op. Wie naar heeft zich van door zijn beste uit kant laten zien en mag naar in de op villa uit blijven?

april 2020
04-06-2012 20:29

Aflevering 7

In Love With Sterretje - Aflevering 7

De overgebleven meisjes overwinnen al hun angsten om het hart van Tony te veroveren. In de spannende finale doen de meiden alles om hun liefde te bewijzen. Tijdens de laatste emotionele ceremonie kiest Tony dan eindelijk het meisje van zijn...

28-05-2012 20:31

Aflevering 6

In Love With Sterretje - Aflevering 6

De verhoudingen tussen de overgebleven meisjes staan na de laatste ceremonie op scherp. Zij overwinnen hun angsten op de bergen van Gran Canaria en zetten hun beste beentje voor tijdens een lunch met Tony's beste vrienden. Tony beleeft een ...

21-05-2012 20:30

Aflevering 5

In Love With Sterretje - Aflevering 5

De meiden hebben een sexy fotoshoot in bikini. Een potje ezelpolo eindigt met dikke tranen en veel blauwe plekken. Op een romantische boottocht komen Tony en zijn date dichter tot elkaar en beleven zij een heel intiem moment. Tijdens de cer...

14-05-2012 20:29

Aflevering 4

In Love With Sterretje - Aflevering 4

De overgebleven meisjes doen op een paddle board hun uiterste best om een zwoele flamencodate met Tony te winnen. De meiden dansen tot diep in de nacht, maar bij thuiskomst slaat de sfeer om en ontstaat er een enorme bitchfight. Tijdens de...

07-05-2012 20:30

Aflevering 3

In Love With Sterretje - Aflevering 3

De meisjes worden fysiek en mentaal door de mangel gehaald op een legerparcours. De date die op deze challenge volgt, bezorgt Tony blauwe plekken. De meisjes leggen al hun gevoel in een persoonlijk gedicht aan hun held. Er ontstaan twee kam...

30-04-2012 20:30

Aflevering 2

In Love With Sterretje - Aflevering 2

De overgebleven meisjes nemen het tegen elkaar op tijdens een potje racen op de kartbaan en ze doen hun uiterste best om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een romantische date lopen de emoties bij de meisjes én Tony hoog op. Wie...

23-04-2012 20:29

Aflevering 1

In Love With Sterretje - Aflevering 1

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

In Love With Sterretje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Love With Sterretje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Love With Sterretje bij In Love With Sterretje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Love With Sterretje. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Love With Sterretje gemist

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Hier kun je alle uitzendingen van In Love With Sterretje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!