Programma gemist?

De in overgebleven meisjes overwinnen de al hun in angsten om het hart van met Tony te veroveren. In op tv de spannende op tv finale een doen de meiden het alles om hun liefde te bewijzen. uit Tijdens de laatste de naar emotionele ceremonie kiest Tony dan de eindelijk het meisje de van de zijn dromen.

De op tv verhoudingen tussen de overgebleven meisjes de staan na de op laatste ceremonie van op scherp. op Zij overwinnen hun een angsten op de bergen in van Gran Canaria het en zetten op hun beste beentje voor het tijdens een lunch op met Tony's naar beste vrienden. Tony beleeft een door op hete nacht met een twee dames en in dit zorgt voor spanningen met tijdens het stemadvies. de Tijdens de ceremonie naar aan Tony een de taak om de finalisten met bekend te het maken.

De een meiden hebben een sexy in fotoshoot de in bikini. Een potje ezelpolo eindigt op met dikke tranen uit en veel blauwe tijdens naar plekken. Op een romantische boottocht naar komen Tony de en zijn date dichter tot van uit elkaar en beleven op zij een heel op tv intiem moment. Tijdens van de ceremonie bepaalt op tv Tony wie er mag blijven door en wie met de villa moet van verlaten.

De het overgebleven meisjes doen op een uit paddle board in hun tijdens uiterste best om een op tv zwoele flamencodate met Tony in te winnen. De tijdens met meiden dansen tot op tv diep in de nacht, maar bij naar thuiskomst op tv slaat de sfeer uit om en ontstaat er tijdens een door enorme bitchfight. Tijdens de op picknickdate heeft Tony het wel naar heel gezellig van met zijn date. De de andere meiden voelen met de van spanning en maken zich zorgen op over de uit eliminatie. tijdens In een emotionele ceremonie moet het Tony tijdens een keuze maken tussen zijn verstand uit en naar zijn gevoel.

De door meisjes worden van fysiek en mentaal door de mangel van gehaald op op tv een uit legerparcours. De date die op deze de challenge naar volgt, bezorgt Tony blauwe de plekken. De meisjes uit leggen al hun gevoel tijdens van in een persoonlijk gedicht van aan hun door held. Er ontstaan twee kampen in met de villa en tijdens dit zorgt op tv voor met valse opmerkingen over en uit weer. Bij de eliminatie breekt door uit Tony het hart van een van van de naar meisjes.

De overgebleven op meisjes nemen het door tegen elkaar op tijdens het een het potje racen met op de kartbaan en ze doen op van hun uiterste best om uit Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens op een romantische date met lopen de van emoties bij de meisjes uit op én Tony hoog op. Wie heeft door zich van van zijn beste op kant laten zien en de mag in de een villa met blijven?

oktober 2019
04-06-2012 20:29

Aflevering 7

In Love With Sterretje - Aflevering 7

De overgebleven meisjes overwinnen al hun angsten om het hart van Tony te veroveren. In de spannende finale doen de meiden alles om hun liefde te bewijzen. Tijdens de laatste emotionele ceremonie kiest Tony dan eindelijk het meisje van zijn...

28-05-2012 20:31

Aflevering 6

In Love With Sterretje - Aflevering 6

De verhoudingen tussen de overgebleven meisjes staan na de laatste ceremonie op scherp. Zij overwinnen hun angsten op de bergen van Gran Canaria en zetten hun beste beentje voor tijdens een lunch met Tony's beste vrienden. Tony beleeft een ...

21-05-2012 20:30

Aflevering 5

In Love With Sterretje - Aflevering 5

De meiden hebben een sexy fotoshoot in bikini. Een potje ezelpolo eindigt met dikke tranen en veel blauwe plekken. Op een romantische boottocht komen Tony en zijn date dichter tot elkaar en beleven zij een heel intiem moment. Tijdens de cer...

14-05-2012 20:29

Aflevering 4

In Love With Sterretje - Aflevering 4

De overgebleven meisjes doen op een paddle board hun uiterste best om een zwoele flamencodate met Tony te winnen. De meiden dansen tot diep in de nacht, maar bij thuiskomst slaat de sfeer om en ontstaat er een enorme bitchfight. Tijdens de...

07-05-2012 20:30

Aflevering 3

In Love With Sterretje - Aflevering 3

De meisjes worden fysiek en mentaal door de mangel gehaald op een legerparcours. De date die op deze challenge volgt, bezorgt Tony blauwe plekken. De meisjes leggen al hun gevoel in een persoonlijk gedicht aan hun held. Er ontstaan twee kam...

30-04-2012 20:30

Aflevering 2

In Love With Sterretje - Aflevering 2

De overgebleven meisjes nemen het tegen elkaar op tijdens een potje racen op de kartbaan en ze doen hun uiterste best om Tony's lievelingsmaaltje te bereiden. Tijdens een romantische date lopen de emoties bij de meisjes én Tony hoog op. Wie...

23-04-2012 20:29

Aflevering 1

In Love With Sterretje - Aflevering 1

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

In Love With Sterretje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van In Love With Sterretje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van In Love With Sterretje bij In Love With Sterretje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van In Love With Sterretje. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

In Love With Sterretje gemist

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van In Love With Sterretje, uitgezonden op RTL5. Heb je een uitzending van In Love With Sterretje gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van In Love With Sterretje? Hier kun je alle uitzendingen van In Love With Sterretje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!