Programma gemist?

Het thema is: de BN´er op tv zijn, BN´er blijven. op tv Britt en Ymke zijn door als een realitysterren beroemd geworden en een doorgaans verdwijnen realitysterren door redelijk snel weer van de op tv in beeldbuis en raken de dus ook in de van vergetelheid. De meiden willen dat naar natuurlijk voorkomen een en op tv gaan uitzoeken hoe ze BN´er naar kunnen blijven. naar De dames lopen een een dagje mee op tijdens de met redactie van `RTL Boulevard´. Hun voornaamste door de doel is om vrienden te worden met op met Albert Verlinde. Immers, als uit je BFF´s naar met Albert bent, komt een dat het je tv-carrière alleen maar ten goede. door Door een cadeautje tijdens mee te op nemen, de koffie te halen en de onwijs te in slijmen, proberen ze hem te paaien. door Ook gaan de tijdens meiden op bezoek naar bij van Robin Zijlstra. uit Hij werd in 2004 uit bekend door zijn deelname aan met het `Idols´. In 2007 door leverde zijn bekendheid hem het een rol in `GTST´ met op. Daarna door probeerde hij nogmaals in door de schijnwerpers te de komen als mystery guest op tv bij `Popstars´ waar op tv hij van achtste werd. Ondanks zijn een verwoede pogingen, door heeft het grote publiek recentelijk tijdens van niks meer van hem vernomen. de Hoe kan het dat toch? door Wat heeft hij de fout gedaan? In de studio uit ontvangen Britt in en Imke tijdens Hennie Huisman. Na een het succesvolle carrière is hij op tv in de de vergetelheid geraakt. op tv Hij doet op tv er nog alles aan om weer met op terug in de picture van te komen, maar tot de nu toe nog zonder op een resultaat. Natuurlijk willen ze op tv van hem weten van hoe hij een denkt weer terug naar te komen.

Britt de & Ymke willen ontdekken hoe het door zij hun carrière de kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs naar in wagen de sprong naar de muziekstudio. een En andersom naar zijn er uit zangers die een serieuze op poging tot acteren de of op tv presenteren wagen. Britt de & Ymke gaan door kijken in hoeverre zij hun naar carrière kunnen met verbreden richting de muziek. Ze op tv het gaan thuis op bezoek bij de Thomas een Berge. Hij vertelt ze over het door tijdens artiestenleven en de nadelen die op tv er op ook aan kleven. Thomas neemt uit de de meiden mee naar de muziekstudio en een van leert hen hoe ze vanuit met hun gevoel naar een liedtekst kunnen schrijven. van Dit wordt direct in op van de praktijk gebracht. Verder gaan ze van langs met bij Peter Beense in door zijn Amsterdamse in kroeg en nemen naar ze een op nieuwe YouTube-videoclip op met zanger tijdens Rinus en zijn van Debora.

Thema: geld. de Hoe word uit je rijk naar als BN´er? En wat als naar straks hun contract bij op RTL niet het meer wordt in verlengd? Hoe stellen naar ze hun het financiële toekomst zeker? naar Daarvoor gaan ze naar de naar grootste schnabbelaar op van Nederland: een Dries Roelvink. Daarnaast leren ze van een een Fatima Moreiro de Melo pokeren het en mogen ze tijdens met een officieel met pokertoernooi met meedoen. Van Jasmine Sendar horen uit ze de hoe het haar is vergaan van nadat op tv hij tv-contract niet meer werd verlengd. naar door Hoe heeft zij het normale in leven uit weer opgepakt en tijdens hoe is zij aan een nieuwe, van `gewone´ baan gekomen? naar Als BN´er op achter op de kassa bij de tijdens supermarkt zitten, is op tv niet echt een optie. op tv René van der Gijp tijdens is door te gast in een de studio.

Thema: in eten. Je in lichaam is als naar BN´er je visitekaartje, dus het daar moet tijdens je goed voor zorgen. En de daar door schuilt een probleem, want naar Britt leeft dagelijks een op snacks. Ze gaan op tv naar een diëtist om een Britt te de confronteren met haar eetgedrag van uit en de risico´s die daaraan hangen. het Verder gaan ze naar bij Herman het den Blijker een langs in zijn restaurant de in Rotterdam het om wat meer te het weten op te komen over in goede voeding. Ook uit brengen ze een bezoek het aan Danny Bouman, bekend met van tijdens `Obese´. Ze gaan voor hem koken het in zijn op eigen keuken. René Froger uit is te een gast in de tijdens studio. uit Het is geen geheim dat hij een nogal gewichtsproblemen tijdens heeft (gehad) de en dat hij al vanaf de zijn 22ste in verschillende diëten een heeft geprobeerd. tijdens Ook is hij ambassadeur van op de op Voedselbank. In ruil voor zijn een exclusieve interview, brengen uit de een dames een bezoekje aan de de Voedselbank en gaan daar van door niet met lege handen met naartoe.

Het thema is: op met imago. Britt &Ymke op ontdekken in hoeverre hun imago in belangrijk is de voor hen de als BN´ers. Moeten in ze hun imago een veranderen om `erbij te van horen´? Wie bepaalt van of je een uit goed imago hebt op tv of niet? op En welke BN´ers zijn naar bekend uit vanwege hun imago? Ze gaan uit met styliste tijdens Manon Meijerse shoppen op in naar een luxueuze winkel, waar zij hen naar op tv naar haar eigen stijl kleedt. Of de kleding dusdanig belangrijk uit is voor je met `BN´er-imago´, naar vragen ze aan Bastiaan van met Schaik. Ook brengen uit de in dames een in bezoek aan Wilma Nanninga, die vanuit tijdens een haar positie bij de Privé imago´s door een van BN´ers kan van maken of kraken en gaan naar ze in langs bij Marijke Helwegen, de vrouw door die van vooral door haar imago een op tv BN´er is geworden. op tv Xander tijdens de Buisonjé op is te gast in op de studio. Zijn imago van heeft een paar jaar naar geleden schade door opgelopen en de meiden uit willen uiteraard tijdens weten wat die een deuk in zijn imago in naar met hem heeft met gedaan en hoe hij zich in heeft op tv weten terug te van vechten.

Thema: door Playboy. Britt en Ymke met gaan op bezoek tijdens bij Jan op tv Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van met de op Playboy om uit te zoeken waarom tijdens Britt er wel in instaat naar en Ymke niet met gevraagd wordt. een Ze praten met seksbom Ellen ten van Damme die naar er bewust voor heeft van gekozen om zich tijdens niet naakt op tv te laten fotograferen voor naar een het blad. En in de op tv studio praten ze een met Lieke van naar Lexmond. Zij is zo uit populair, dat ze door er zelfs voor op heeft gekozen het om er twee keer tijdens in te op staan. Waarom kiest zij de ervoor om zich tijdens zo naar bloot te tijdens geven?

Thema: relaties. Britt naar een en Ymke gaan bij een de singlecoach van op bezoek om te onderzoeken hoe op tv zij een met geschikte man aan de tijdens haak kunnen op slaan. Ze uit praten met de het populaire GTST-hunk Ruud het Feltkamp en naar ze proberen Estelle Cruijff op tv te spreken te krijgen, tijdens aangezien een haar liefdesleven op dit moment zo de met in de belangstelling een staat. van Britt en Ymke gaan tijdens naar het uit feest van Jackies bachelorette list, waar de zij op allebei instaan. Zullen zij de uitgeroepen worden het tot de op meest fel begeerde tijdens vrijgezellen van Nederland? En in de door de studio praten ze uiteindelijk uit met Gordon. het Als er iemand een tumultueus liefdesleven op in de schijnwerpers naar een leidt, is hij het een wel.

Het naar thema is: onervaren. Hoe maak van je een tijdens goed tv-programma? Wie van bepaalt dat? uit Hoe wordt je in een goede op interviewer en wat komt op tv daar allemaal bij een kijken? Britt & Ymke op tv overvallen René van der door Gijp. in Daarnaast zetten de dames uit alles op op alles om Matthijs van Nieuwkerk naar uit als gast binnen te halen en uit praten zij met met tv-professor Bert van tijdens het der Veer en talkshowhost Peter op tv van naar der Vorst. In de studio naar ontvangt uit het duo de een moeder van de talkshows: naar Catherine Keyl.

Compilatie de waarin wordt met teruggeblikt op de avonturen en de in hoogtepunten met die de meiden de afgelopen naar het weken tijdens hun door wereldreis hebben meegemaakt.

Britt en op tv Ymke tijdens vertrekken naar Namibië waar ze een tijdens belangrijke van missie moeten volbrengen. Ze gaan naar op zoek met naar het verhaal het achter het een bestaan van naar speciale giftige pijlen die zouden worden met door gebruikt om te de jagen. De twee op tv brengen een bezoek van aan een bijzondere naar lokale stam en een enorme kolonie van tijdens zeeleeuwen. Ze gaan op zoek naar uit de met Big Five, slapen in de het wild onder de in uit sterrenhemel en gaan uiteindelijk met de uit Bosjesmannen een op jacht om het door mysterie op tv van de Giftige Pijl in te ontrafelen.

Britt tijdens en Ymke eindigen hun wereldreis met op de de Filippijnen, waar ze met op zoek een gaan naar het door verhaal van Jezus op tijdens de kruisiging. de Het wordt van een tocht om nooit te door vergeten waarin zij uit zelf met een door kruis door lopen tijdens de processie en wel met met heel dicht bij Jezus komen. een Dit tijdens wordt wereldnieuws! Britt en op Ymke ontdekken de wereld en op tv de wereldpers. met Ook duiken ze door in de golven met om te zwemmen met van naar een gigantische walvishaai en dat door is geen pretje voor uit Britt, want in zij is uit doodsbang voor door vissen. Een reis om van nooit te vergeten, bezegeld een met een kus van naar op tv Jezus.

Britt en een Ymke reizen het af naar Japan, het land door tijdens van de rijzende op zon. Hier proberen Britt met en Ymke het mysterie met van de van geisha´s te ontrafelen. naar Ook ervaren ze hoe tijdens het voelt om op in de een aardbeving terecht te komen, tijdens bezoeken van ze een kattencafé, een maken ze kennis met de vreemde subculturen en gaan ten met met onder in het in Penisfestival. Uiteindelijk komen op tv ze terecht bij een op strenge geisha-moeder die hen een de kneepjes van een het vak naar bijbrengt.

Tijdens hun ontdekkingsreis naar gaan op Britt en Ymke naar naar Oman, waar ze opnieuw tijdens een belangrijke missie op moeten met volbrengen. Ze gaan op tijdens zoek naar naar het verhaal tijdens achter de snelste kameel van het tijdens land. Hun van tocht brengt het hen langs bizarre door markten waar het krioelt van in uit de beesten, langs eindeloze zandvlaktes op tv waar het `s nachts in in ijskoud is en langs met een eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk op belanden Britt tijdens & Ymke in een angstaanjagende op kamelenrace een en nemen ze uit het op tegen een lokale helden. Weten ze het tijdens er zonder op tv kleerscheuren vanaf van te brengen?

Britt op tv en Ymke reizen af in naar naar Ecuador, waar ze een in belangrijke missie moeten uit volbrengen. Ze gaan op zoek tijdens naar de het verhaal achter tijdens de lokale het traditie om ieder van jaar een nieuwe bananenkoningin door te verkiezen. Hun door tocht brengt ze langs de een evenaar de en een enorme beestenmarkt. Onderweg op uit worden ze uitgedaagd cavia op tv te eten en naar een eeuwenoud indianenritueel op te ondergaan. Uiteindelijk komen Britt het een & Ymke aan op door een bananenplantage een waar ze plotseling deelnemers aan de op verkiezing in blijken te naar zijn.

Tijdens hun met eerste ontdekkingsreis gaan naar Britt het en Ymke naar tijdens Mexico, waar ze een in belangrijke missie door moeten volbrengen. Ze gaan een op zoek naar het de waarheid achter het een verhaal dat de wereld naar in naar 2012 zal vergaan. Hun tocht naar brengt hen in langs uit vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs tijdens een schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen de het en langs gevaarlijke plekken waar het uit de niet pluis is. Uiteindelijk uit komen Britt & de Ymke uit met in een duistere op tv tempel waar een naar sjamaan een eeuwenoud ritueel op tv met hen uitvoert. op Zal het de meisjes het lukken de mensheid van de de ondergang het te naar redden?

juli 2020
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!