Programma gemist?
mei 2017
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk voorkomen en gaan uitzoeken hoe ze BN´er kunnen blijven. De dames lopen een dagje mee op de redactie van `RTL Boulevard´. Hun voornaamste doel is om vrienden te worden met Albert Verlinde. Immers, als je BFF´s met Albert bent, komt dat je tv-carrière alleen maar ten goede. Door een cadeautje mee te nemen, koffie te halen en onwijs te slijmen, proberen ze hem te paaien. Ook gaan de meiden op bezoek bij Robin Zijlstra. Hij werd in 2004 bekend door zijn deelname aan `Idols´. In 2007 leverde zijn bekendheid hem een rol in `GTST´ op. Daarna probeerde hij nogmaals in de schijnwerpers te komen als mystery guest bij `Popstars´ waar hij achtste werd. Ondanks zijn verwoede pogingen, heeft het grote publiek recentelijk niks meer van hem vernomen. Hoe kan dat toch? Wat heeft hij fout gedaan? In de studio ontvangen Britt en Imke Hennie Huisman. Na een succesvolle carrière is hij in de vergetelheid geraakt. Hij doet er nog alles aan om weer terug in de picture te komen, maar tot nu toe nog zonder resultaat. Natuurlijk willen ze van hem weten hoe hij denkt weer terug te komen.

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan kijken in hoeverre zij hun carrière kunnen verbreden richting de muziek. Ze gaan thuis op bezoek bij Thomas Berge. Hij vertelt ze over het artiestenleven en de nadelen die er ook aan kleven. Thomas neemt de meiden mee naar de muziekstudio en leert hen hoe ze vanuit hun gevoel een liedtekst kunnen schrijven. Dit wordt direct in de praktijk gebracht. Verder gaan ze langs bij Peter Beense in zijn Amsterdamse kroeg en nemen ze een nieuwe YouTube-videoclip op met zanger Rinus en zijn Debora.

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast leren ze van Fatima Moreiro de Melo pokeren en mogen ze met een officieel pokertoernooi meedoen. Van Jasmine Sendar horen ze hoe het haar is vergaan nadat hij tv-contract niet meer werd verlengd. Hoe heeft zij het normale leven weer opgepakt en hoe is zij aan een nieuwe, `gewone´ baan gekomen? Als BN´er achter de kassa bij de supermarkt zitten, is niet echt een optie. René van der Gijp is te gast in de studio.

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´s die daaraan hangen. Verder gaan ze bij Herman den Blijker langs in zijn restaurant in Rotterdam om wat meer te weten te komen over goede voeding. Ook brengen ze een bezoek aan Danny Bouman, bekend van `Obese´. Ze gaan voor hem koken in zijn eigen keuken. René Froger is te gast in de studio. Het is geen geheim dat hij nogal gewichtsproblemen heeft (gehad) en dat hij al vanaf zijn 22ste verschillende diëten heeft geprobeerd. Ook is hij ambassadeur van de Voedselbank. In ruil voor zijn exclusieve interview, brengen de dames een bezoekje aan de Voedselbank en gaan daar niet met lege handen naartoe.

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun imago? Ze gaan met styliste Manon Meijerse shoppen in een luxueuze winkel, waar zij hen naar haar eigen stijl kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk is voor je `BN´er-imago´, vragen ze aan Bastiaan van Schaik. Ook brengen de dames een bezoek aan Wilma Nanninga, die vanuit haar positie bij de Privé imago´s van BN´ers kan maken of kraken en gaan ze langs bij Marijke Helwegen, de vrouw die vooral door haar imago een BN´er is geworden. Xander de Buisonjé is te gast in de studio. Zijn imago heeft een paar jaar geleden schade opgelopen en de meiden willen uiteraard weten wat die deuk in zijn imago met hem heeft gedaan en hoe hij zich heeft weten terug te vechten.

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft gekozen om zich niet naakt te laten fotograferen voor het blad. En in de studio praten ze met Lieke van Lexmond. Zij is zo populair, dat ze er zelfs voor heeft gekozen om er twee keer in te staan. Waarom kiest zij ervoor om zich zo bloot te geven?

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen, aangezien haar liefdesleven op dit moment zo in de belangstelling staat. Britt en Ymke gaan naar het feest van Jackies bachelorette list, waar zij allebei instaan. Zullen zij uitgeroepen worden tot de meest fel begeerde vrijgezellen van Nederland? En in de studio praten ze uiteindelijk met Gordon. Als er iemand een tumultueus liefdesleven in de schijnwerpers leidt, is hij het wel.

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Matthijs van Nieuwkerk als gast binnen te halen en praten zij met tv-professor Bert van der Veer en talkshowhost Peter van der Vorst. In de studio ontvangt het duo de moeder van de talkshows: Catherine Keyl.

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan een bijzondere lokale stam en een enorme kolonie zeeleeuwen. Ze gaan op zoek naar de Big Five, slapen in het wild onder de sterrenhemel en gaan uiteindelijk met de Bosjesmannen op jacht om het mysterie van de Giftige Pijl te ontrafelen.

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel dicht bij Jezus komen. Dit wordt wereldnieuws! Britt en Ymke ontdekken de wereld en de wereldpers. Ook duiken ze in de golven om te zwemmen met een gigantische walvishaai en dat is geen pretje voor Britt, want zij is doodsbang voor vissen. Een reis om nooit te vergeten, bezegeld met een kus van Jezus.

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ze kennis met vreemde subculturen en gaan ten onder in het Penisfestival. Uiteindelijk komen ze terecht bij een strenge geisha-moeder die hen de kneepjes van het vak bijbrengt.

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het krioelt van de beesten, langs eindeloze zandvlaktes waar het `s nachts ijskoud is en langs een eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden Britt & Ymke in een angstaanjagende kamelenrace en nemen ze het op tegen lokale helden. Weten ze het er zonder kleerscheuren vanaf te brengen?

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar en een enorme beestenmarkt. Onderweg worden ze uitgedaagd cavia te eten en een eeuwenoud indianenritueel te ondergaan. Uiteindelijk komen Britt & Ymke aan op een bananenplantage waar ze plotseling deelnemers aan de verkiezing blijken te zijn.

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord