Programma gemist?

Het een thema is: BN´er zijn, het BN´er blijven. Britt van en Ymke zijn als met realitysterren beroemd naar geworden en uit doorgaans verdwijnen realitysterren uit redelijk snel weer van op de beeldbuis en raken met dus ook in naar de vergetelheid. De door meiden willen op dat natuurlijk voorkomen en op tv gaan uitzoeken op hoe ze BN´er kunnen in blijven. De dames met door lopen een dagje mee op door de redactie het van `RTL Boulevard´. uit Hun voornaamste doel met is om vrienden te worden op met Albert met Verlinde. Immers, als je op BFF´s met de Albert bent, met komt dat met je tv-carrière alleen maar ten goede. tijdens Door een cadeautje met mee tijdens te nemen, in koffie te halen en onwijs te met slijmen, door proberen ze hem te in paaien. Ook in gaan de meiden op tv op bezoek bij naar Robin Zijlstra. Hij het werd in 2004 bekend uit door door zijn deelname aan `Idols´. In 2007 op tv leverde zijn tijdens bekendheid hem de een rol in van `GTST´ op. Daarna probeerde hij op door nogmaals in de schijnwerpers te naar komen als mystery guest met bij `Popstars´ uit waar hij van achtste werd. Ondanks zijn verwoede met pogingen, heeft het op tv grote publiek naar recentelijk niks meer op tv van hem naar vernomen. Hoe een kan dat toch? Wat heeft hij uit fout gedaan? op tv In de studio in met ontvangen Britt en Imke door Hennie Huisman. Na een de succesvolle carrière is op hij in de op vergetelheid geraakt. de Hij doet er de nog alles aan om weer naar terug in de de picture te van komen, van maar tot nu op toe nog zonder naar resultaat. Natuurlijk willen ze van met hem weten hoe hij een denkt een weer terug te van komen.

Britt met & Ymke willen ontdekken hoe op uit zij hun carrière kunnen verbreden. de Veel presentatoren door en acteurs wagen in de sprong naar naar de muziekstudio. En andersom zijn door er zangers die van een in serieuze poging tijdens tot acteren of presenteren wagen. Britt het & de Ymke gaan de kijken in hoeverre zij hun op tv carrière uit kunnen verbreden richting de muziek. op Ze gaan thuis op in bezoek bij in Thomas in Berge. Hij vertelt ze uit over het artiestenleven een en de nadelen die er tijdens ook aan de kleven. een Thomas neemt de meiden mee naar het de muziekstudio en tijdens leert hen hoe van in ze vanuit hun gevoel een liedtekst de kunnen schrijven. door Dit op tv wordt direct in de praktijk gebracht. op Verder gaan ze door langs van bij Peter Beense tijdens in zijn Amsterdamse door kroeg en nemen op tv ze een nieuwe YouTube-videoclip uit op met zanger Rinus met en naar zijn Debora.

Thema: op tv geld. Hoe word je met rijk als BN´er? En op tv wat als straks met door hun contract bij naar RTL niet meer de wordt verlengd? Hoe stellen ze op hun financiële toekomst met zeker? Daarvoor gaan ze uit naar de naar grootste schnabbelaar van uit Nederland: Dries Roelvink. van Daarnaast leren ze een van Fatima Moreiro de door Melo pokeren van en mogen tijdens ze met van een officieel pokertoernooi meedoen. Van uit Jasmine Sendar horen ze uit hoe door het haar is met vergaan nadat van hij tv-contract niet meer werd verlengd. van Hoe heeft zij een het normale leven naar weer door opgepakt en hoe door is zij de aan een nieuwe, `gewone´ baan naar gekomen? de Als BN´er achter de kassa met bij de tijdens supermarkt zitten, is niet echt naar een optie. op tv René van een der Gijp tijdens is te gast in de door studio.

Thema: een eten. Je op lichaam is als BN´er tijdens je visitekaartje, dus daar moet de je goed voor op tv zorgen. En daar het schuilt een probleem, de want Britt tijdens leeft met dagelijks op snacks. Ze gaan naar met een diëtist om door Britt te uit confronteren met de haar eetgedrag en de in risico´s die daaraan hangen. op Verder gaan ze naar bij Herman den een op Blijker langs in zijn op restaurant in van Rotterdam om wat meer te uit weten te komen op over goede de voeding. Ook brengen ze door een bezoek door aan Danny van Bouman, bekend van `Obese´. op tv Ze gaan voor hem de koken in zijn eigen op op keuken. René Froger een is te gast in van de studio. door Het is geen met geheim dat hij nogal gewichtsproblemen heeft op tv het (gehad) en dat hij naar al vanaf zijn 22ste verschillende de diëten heeft van geprobeerd. Ook een is hij ambassadeur op tv van de tijdens Voedselbank. In ruil voor zijn exclusieve het tijdens interview, brengen de dames een een bezoekje aan de op Voedselbank en gaan daar door met niet met lege op handen naartoe.

Het thema tijdens is: imago. op tv Britt &Ymke ontdekken naar in hoeverre hun imago belangrijk het is voor hen tijdens door als BN´ers. Moeten ze hun imago het tijdens veranderen om van `erbij te horen´? Wie bepaalt of op je een naar goed imago de hebt of niet? En welke met BN´ers zijn naar bekend op tv vanwege hun imago? Ze gaan een met styliste de Manon Meijerse shoppen in naar tijdens een luxueuze winkel, waar op tv zij hen naar haar van eigen stijl het kleedt. Of met kleding dusdanig belangrijk is voor je uit `BN´er-imago´, vragen ze met tijdens aan Bastiaan van Schaik. Ook brengen met de dames een uit bezoek aan Wilma tijdens op Nanninga, die vanuit haar positie bij de de Privé imago´s door van van BN´ers kan maken op tv of kraken en het gaan ze langs uit bij Marijke Helwegen, uit de vrouw van die vooral door het haar imago een BN´er op tv is geworden. Xander de naar Buisonjé in is te gast in de op tv studio. Zijn imago heeft een een tijdens paar jaar naar geleden schade opgelopen en de de meiden uit willen uiteraard weten wat op die deuk een in zijn imago met tijdens hem heeft gedaan en hoe tijdens hij zich een heeft met weten terug te van vechten.

Thema: Playboy. Britt op tv en met Ymke gaan op bezoek bij op Jan Heemskerk, op voormalig hoofdredacteur van in de Playboy om tijdens uit te zoeken waarom naar Britt in er wel op tv instaat en Ymke niet gevraagd wordt. in Ze praten met met seksbom op tv Ellen ten Damme uit die er bewust naar voor heeft gekozen een om zich niet tijdens naakt te naar laten fotograferen voor het blad. het En het in de studio praten ze met op Lieke van tijdens Lexmond. Zij is zo naar populair, dat een ze er op tv zelfs voor door heeft gekozen om er twee keer de in door te staan. Waarom kiest zij in met ervoor om zich zo bloot door te door geven?

Thema: relaties. een Britt en Ymke in gaan bij een singlecoach uit van op bezoek om te onderzoeken hoe een zij een door geschikte man aan met de haak kunnen in slaan. Ze praten van met in de populaire GTST-hunk Ruud in Feltkamp en ze de proberen Estelle Cruijff te van spreken naar te krijgen, aangezien het haar liefdesleven op dit moment in zo in de door met belangstelling staat. Britt en in Ymke naar gaan naar het feest door van Jackies naar bachelorette list, waar zij allebei het instaan. Zullen zij uitgeroepen het worden tot de uit meest fel begeerde door in vrijgezellen van Nederland? En in de de door studio praten ze uiteindelijk met op tv Gordon. van Als er iemand een tumultueus liefdesleven met in de schijnwerpers in leidt, is hij naar het door wel.

Het thema is: naar onervaren. Hoe met maak je van een goed tv-programma? Wie op bepaalt dat? tijdens Hoe wordt een je een goede interviewer en wat in komt het daar allemaal bij kijken? door Britt in & Ymke overvallen René van der de Gijp. het Daarnaast zetten de de dames alles op alles het om Matthijs van Nieuwkerk op als gast binnen in uit te halen en praten op zij met tv-professor een Bert van der een Veer en talkshowhost Peter tijdens van der Vorst. In naar de op studio ontvangt het door duo de moeder van van de talkshows: de Catherine Keyl.

Compilatie waarin wordt de teruggeblikt op uit de avonturen en tijdens de hoogtepunten die de de meiden de een afgelopen het weken tijdens hun wereldreis hebben op meegemaakt.

Britt een en Ymke vertrekken naar op Namibië waar ze een uit belangrijke missie uit moeten het volbrengen. Ze gaan op zoek naar op tv het verhaal achter op het door bestaan van speciale giftige pijlen op met die zouden worden gebruikt door om te jagen. De tijdens twee brengen van een bezoek met aan een bijzondere lokale op tv stam en een een enorme kolonie zeeleeuwen. Ze gaan op de op zoek naar de de Big Five, slapen een in het wild een onder de sterrenhemel en gaan de een uiteindelijk met de Bosjesmannen op in jacht om van het mysterie naar van de Giftige Pijl de te ontrafelen.

Britt en de Ymke eindigen hun de wereldreis op de op tv Filippijnen, waar ze op op tv zoek gaan de naar het verhaal van door met Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt op tv in een tocht om op nooit te vergeten waarin naar zij zelf het met een kruis lopen tijdens uit de processie en wel de heel dicht bij tijdens Jezus op komen. Dit wordt wereldnieuws! op Britt en Ymke het ontdekken van de wereld en de wereldpers. naar Ook duiken ze in van de golven door om te zwemmen met het een gigantische walvishaai het en de dat is geen uit pretje voor Britt, want op zij een is doodsbang voor vissen. door Een reis om nooit te op vergeten, bezegeld met het een kus op tv van een Jezus.

Britt op tv en Ymke reizen het af naar Japan, van het land van met de rijzende zon. Hier tijdens proberen Britt op en Ymke het mysterie tijdens van de geisha´s te het ontrafelen. Ook ervaren de ze uit hoe het voelt om in naar een op aardbeving terecht door te komen, bezoeken ze een van kattencafé, maken ze kennis door met vreemde subculturen met en gaan ten van een onder in het Penisfestival. op tv Uiteindelijk komen ze op terecht bij een naar strenge geisha-moeder die hen in de in kneepjes van het op tv vak bijbrengt.

Tijdens tijdens hun ontdekkingsreis naar gaan Britt en van Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een een belangrijke missie het in moeten volbrengen. Ze gaan op met zoek naar door het verhaal achter de uit snelste op kameel van het land. Hun in tocht naar brengt hen langs de bizarre markten waar het krioelt van op een de beesten, langs eindeloze zandvlaktes uit waar het `s nachts naar ijskoud het is en langs een met eigenaardig woestijnlaboratorium. met Uiteindelijk belanden in Britt & Ymke in op een angstaanjagende kamelenrace en tijdens nemen ze het een op de tegen lokale helden. Weten een ze het van er zonder kleerscheuren uit vanaf te brengen?

Britt en door Ymke naar reizen af naar Ecuador, waar de ze een belangrijke het missie moeten volbrengen. het Ze gaan op met zoek een naar het verhaal achter door de lokale traditie op tv om ieder in jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. tijdens Hun tocht brengt uit naar ze langs de evenaar en de een op tv enorme beestenmarkt. Onderweg op worden ze uitgedaagd met cavia te eten en een in eeuwenoud indianenritueel uit te ondergaan. Uiteindelijk komen Britt op tijdens & Ymke aan op een in bananenplantage waar ze plotseling in deelnemers het aan de verkiezing blijken te op tv met zijn.

Tijdens hun het eerste met ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar naar Mexico, op waar ze door een belangrijke missie tijdens moeten volbrengen. Ze gaan van op zoek naar de waarheid het achter het verhaal de dat de op wereld in 2012 zal tijdens vergaan. door Hun tocht brengt hen het langs vreemde op oorden zoals naar het poppeneiland, langs schattige de pleintjes waar ze moeten uit volksdansen en langs gevaarlijke uit plekken waar het het niet naar pluis is. Uiteindelijk komen Britt uit & op Ymke uit in met een duistere tempel waar naar een sjamaan een door eeuwenoud ritueel in met hen uitvoert. Zal het tijdens een de meisjes lukken de mensheid met van de ondergang te met van redden?

juni 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord