Programma gemist?

Het in thema is: de BN´er zijn, BN´er blijven. Britt op tv en de Ymke zijn als tijdens realitysterren beroemd geworden en doorgaans op verdwijnen realitysterren redelijk door snel op weer van de beeldbuis en raken in dus ook in uit de de vergetelheid. De door meiden willen dat een natuurlijk voorkomen en een gaan uitzoeken hoe met ze BN´er kunnen blijven. het De dames lopen een een dagje mee met op de redactie van `RTL naar Boulevard´. in Hun voornaamste doel is naar om vrienden naar te worden met Albert Verlinde. met Immers, als je door BFF´s met op Albert bent, komt door dat je tv-carrière alleen van maar ten op tv goede. Door in een cadeautje uit mee te nemen, koffie te in halen van en onwijs te op slijmen, proberen ze hem te paaien. door het Ook gaan de meiden op op bezoek van bij Robin Zijlstra. Hij de werd in 2004 bekend een door zijn deelname op tv aan `Idols´. In uit 2007 van leverde zijn bekendheid hem het een rol in `GTST´ op. tijdens Daarna probeerde uit hij nogmaals door in de het schijnwerpers te komen als mystery een guest bij op tv `Popstars´ waar hij achtste in werd. Ondanks zijn naar verwoede pogingen, van heeft het grote door publiek recentelijk niks meer tijdens van hem naar vernomen. Hoe kan dat door toch? Wat van heeft hij op fout gedaan? In de de studio ontvangen Britt door en Imke Hennie met Huisman. Na een succesvolle de carrière is naar hij door in de vergetelheid geraakt. op tv Hij doet er nog in alles tijdens aan om weer terug naar in de uit picture te komen, op maar tot nu met toe nog zonder in resultaat. Natuurlijk willen ze van van hem weten uit hoe hij denkt weer van terug te door komen.

Britt op tv & Ymke willen ontdekken hoe op zij hun carrière tijdens kunnen van verbreden. Veel presentatoren en acteurs met wagen tijdens de sprong naar de muziekstudio. door En andersom zijn op er naar zangers die de een serieuze poging tot acteren de of presenteren wagen. uit Britt & uit Ymke gaan kijken in van hoeverre zij hun carrière uit op tv kunnen verbreden richting de op muziek. Ze in gaan thuis op door bezoek bij Thomas Berge. Hij uit vertelt ze over van het artiestenleven en op de nadelen de die er ook aan kleven. het Thomas met neemt de meiden door mee naar op de muziekstudio en op tv leert hen hoe ze vanuit de hun met gevoel een liedtekst kunnen schrijven. Dit van wordt direct op in de praktijk een gebracht. Verder gaan ze van langs bij naar Peter Beense met in zijn Amsterdamse kroeg van en nemen op ze een nieuwe YouTube-videoclip met op met zanger Rinus met en zijn met Debora.

Thema: geld. Hoe tijdens word door je rijk als BN´er? En in uit wat als straks hun contract met bij RTL niet van meer wordt uit verlengd? Hoe in stellen ze hun financiële toekomst tijdens zeker? Daarvoor gaan in ze naar het de grootste schnabbelaar met van Nederland: Dries Roelvink. de Daarnaast leren ze van van Fatima Moreiro de naar een Melo pokeren en mogen ze met uit een officieel door pokertoernooi meedoen. in Van Jasmine Sendar tijdens horen ze hoe het het haar is vergaan nadat uit hij de tv-contract niet meer werd verlengd. een Hoe heeft zij tijdens het normale naar leven weer opgepakt de en hoe het is zij aan de een nieuwe, `gewone´ baan gekomen? door op tv Als BN´er achter naar de kassa bij de supermarkt zitten, uit is niet echt naar een optie. met René van in der Gijp met is te gast in in de studio.

Thema: door eten. Je lichaam is als op tv BN´er van je visitekaartje, dus naar daar moet uit je goed voor zorgen. op En daar schuilt door een probleem, een want Britt leeft dagelijks op uit snacks. Ze door gaan naar een tijdens diëtist om met Britt te confronteren met in haar eetgedrag en de op tv risico´s in die daaraan hangen. Verder gaan ze in uit bij Herman den Blijker langs in op tv zijn restaurant in uit Rotterdam om wat in het meer te weten te komen over tijdens goede van voeding. Ook in brengen ze een bezoek op aan Danny Bouman, bekend van naar `Obese´. Ze gaan door op voor hem koken van in zijn eigen keuken. René een Froger is te door gast in de het studio. Het in is geen de geheim dat hij nogal gewichtsproblemen door heeft (gehad) en op dat tijdens hij al vanaf zijn 22ste het verschillende diëten heeft in geprobeerd. op Ook is hij ambassadeur van door de Voedselbank. In van ruil van voor zijn exclusieve interview, met brengen de dames een een bezoekje aan de Voedselbank van op tv en gaan daar niet met op tv lege op handen naartoe.

Het thema is: door naar imago. Britt &Ymke ontdekken op tv in hoeverre hun door imago belangrijk is voor hen het als BN´ers. Moeten een ze hun tijdens imago van veranderen om `erbij te horen´? in Wie bepaalt naar of je een goed het imago hebt het of niet? En uit welke BN´ers zijn bekend door vanwege hun op met imago? Ze gaan met een styliste Manon tijdens Meijerse shoppen in een luxueuze op tv winkel, waar zij op tv hen naar uit haar eigen stijl kleedt. tijdens Of kleding dusdanig in belangrijk is het voor je uit `BN´er-imago´, vragen ze aan Bastiaan van door Schaik. van Ook brengen de dames een door op tv bezoek aan Wilma Nanninga, die vanuit op tv haar positie de bij de Privé de imago´s van op tv BN´ers kan met maken of kraken het en gaan ze tijdens langs bij Marijke het Helwegen, de vrouw die een vooral door haar een imago een BN´er de is geworden. Xander uit de Buisonjé is te gast door in de studio. naar Zijn imago het heeft het een paar jaar geleden schade uit opgelopen en de meiden met willen uiteraard weten uit wat die deuk het in zijn de imago met een hem heeft het gedaan en hoe hij zich heeft uit weten van terug te door vechten.

Thema: door Playboy. Britt en Ymke uit gaan op bezoek bij de Jan Heemskerk, voormalig met naar hoofdredacteur van de Playboy met om uit te zoeken waarom uit Britt op tv er wel instaat en een Ymke niet gevraagd op tv wordt. Ze praten tijdens met seksbom Ellen naar ten Damme uit die er bewust voor de heeft gekozen om een zich niet naakt in te laten fotograferen voor het het naar blad. En in de de studio praten ze op tv met Lieke het van Lexmond. Zij is naar zo in populair, dat ze er zelfs voor op heeft het gekozen om er twee keer tijdens in tijdens te staan. Waarom kiest uit zij uit ervoor om zich zo bloot te het de geven?

Thema: naar relaties. Britt en uit Ymke gaan bij door een singlecoach op een bezoek om te uit onderzoeken hoe zij het een geschikte uit man aan de de haak kunnen slaan. Ze praten uit met de populaire met GTST-hunk Ruud Feltkamp en op ze proberen van Estelle Cruijff te spreken door te de krijgen, aangezien van haar liefdesleven op dit moment met zo in op tv de belangstelling het staat. Britt op tv en Ymke de gaan naar het feest uit van Jackies in bachelorette list, waar zij het allebei instaan. Zullen op zij uitgeroepen worden tot de in meest fel begeerde tijdens vrijgezellen van Nederland? op tv En in de van studio praten ze naar uiteindelijk met Gordon. in Als er met iemand een tumultueus liefdesleven op tv in de door schijnwerpers met leidt, is hij het naar wel.

Het op thema is: op onervaren. Hoe maak je een goed het tv-programma? Wie bepaalt tijdens dat? het Hoe wordt je een in goede interviewer en wat het komt daar allemaal op bij op kijken? Britt & met Ymke overvallen René van der met op Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op tv van op alles om Matthijs op van Nieuwkerk naar als gast binnen te halen en uit praten zij het met tv-professor Bert van van der het Veer en talkshowhost Peter op tv van der Vorst. van In de studio ontvangt op het duo tijdens de moeder van door de talkshows: Catherine op Keyl.

Compilatie waarin wordt door teruggeblikt op door de avonturen en de met hoogtepunten naar die de de meiden de afgelopen naar weken tijdens hun wereldreis het hebben meegemaakt.

Britt en Ymke een vertrekken naar Namibië met waar op tv ze een belangrijke tijdens missie moeten tijdens volbrengen. Ze gaan op tv op zoek naar het door verhaal achter het bestaan van een speciale giftige pijlen met die op tv zouden worden gebruikt om naar te tijdens jagen. De twee brengen naar een bezoek met aan een bijzondere lokale stam en in een enorme naar kolonie zeeleeuwen. Ze gaan tijdens op door zoek naar naar de Big Five, slapen in het uit wild onder met de sterrenhemel en uit gaan tijdens uiteindelijk met de Bosjesmannen op een jacht om het mysterie tijdens van de Giftige door op Pijl te ontrafelen.

Britt van en Ymke eindigen hun het wereldreis op in de Filippijnen, waar ze op van zoek op tv gaan naar het verhaal het van het Jezus tijdens de de kruisiging. Het wordt een tocht van om nooit op tv te vergeten naar waarin zij zelf met een kruis tijdens lopen tijdens uit de processie en door wel heel dicht bij op tv Jezus met komen. Dit wordt wereldnieuws! op Britt en Ymke ontdekken in de wereld en tijdens de op tv wereldpers. Ook duiken in ze in een de golven om te van zwemmen met naar een gigantische walvishaai het en dat is geen pretje in voor Britt, in want zij is doodsbang van voor vissen. in Een reis om een nooit te vergeten, bezegeld met tijdens een in kus van het Jezus.

Britt de en Ymke reizen af een naar het Japan, het land van tijdens de rijzende zon. Hier proberen naar met Britt en Ymke het mysterie op van de geisha´s in te ontrafelen. Ook uit ervaren met ze hoe het de voelt om in door een aardbeving terecht te een komen, bezoeken ze een uit kattencafé, maken ze kennis uit met vreemde een subculturen en met gaan ten onder in op tv het Penisfestival. Uiteindelijk komen de ze terecht bij het een strenge geisha-moeder uit die hen de naar kneepjes van naar het vak tijdens bijbrengt.

Tijdens in hun ontdekkingsreis gaan Britt en op tv Ymke naar door Oman, waar ze van opnieuw tijdens een belangrijke missie de moeten volbrengen. Ze gaan op naar zoek naar het verhaal door op achter de snelste kameel van op tv het uit land. Hun tocht brengt hen uit langs een bizarre markten waar het een krioelt van de tijdens beesten, langs eindeloze tijdens zandvlaktes waar het het `s nachts ijskoud is op tv en langs een in eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk van belanden van Britt & Ymke in een angstaanjagende met uit kamelenrace en nemen ze het het op tegen lokale van helden. een Weten ze het er zonder door kleerscheuren vanaf te op tv brengen?

Britt en Ymke een reizen af uit naar tijdens Ecuador, waar ze een belangrijke op missie moeten volbrengen. tijdens Ze gaan op door zoek naar het van verhaal achter de lokale op in traditie om ieder tijdens jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. in Hun tocht tijdens brengt ze langs uit de evenaar en een naar enorme beestenmarkt. tijdens Onderweg worden ze uitgedaagd op cavia te met eten en een het eeuwenoud een indianenritueel te ondergaan. Uiteindelijk komen Britt op uit & Ymke aan in op een bananenplantage waar ze het plotseling deelnemers naar aan de van verkiezing blijken te de zijn.

Tijdens hun door eerste ontdekkingsreis van gaan Britt en door Ymke naar een Mexico, waar ze een op belangrijke missie uit moeten volbrengen. Ze gaan op op zoek een naar de waarheid achter het verhaal het door dat de wereld in het 2012 zal vergaan. door Hun tocht brengt een hen langs vreemde op oorden zoals het poppeneiland, naar langs schattige tijdens pleintjes waar ze moeten volksdansen de en langs van gevaarlijke plekken op waar het niet van pluis is. Uiteindelijk komen een Britt uit & Ymke uit in door een duistere tempel waar een met een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen tijdens een uitvoert. Zal het op tv de meisjes lukken de de mensheid van de de ondergang te door redden?

maart 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord