Programma gemist?

Het op thema is: BN´er zijn, BN´er met blijven. Britt en met Ymke tijdens zijn als realitysterren beroemd geworden door en naar doorgaans verdwijnen realitysterren door redelijk snel weer het van de door beeldbuis en raken dus tijdens ook in de vergetelheid. uit De meiden op tv willen dat naar natuurlijk voorkomen en gaan de uitzoeken hoe ze BN´er kunnen in blijven. met De dames lopen een in dagje mee op op tv de op redactie van `RTL van Boulevard´. Hun voornaamste in doel is om vrienden te worden het met Albert naar Verlinde. de Immers, als je BFF´s met in Albert bent, komt dat met je tv-carrière alleen van door maar ten goede. Door een cadeautje op mee te in nemen, koffie te van halen en onwijs van te slijmen, proberen op tv ze met hem te paaien. Ook gaan een de meiden op bezoek tijdens bij Robin het Zijlstra. Hij op werd in 2004 bekend met door zijn deelname aan naar `Idols´. In 2007 op tv leverde zijn uit bekendheid hem in een rol in `GTST´ op. de Daarna van probeerde hij nogmaals in op de schijnwerpers te komen het als mystery een guest van bij `Popstars´ waar hij uit achtste werd. Ondanks zijn uit verwoede pogingen, heeft het het grote naar publiek recentelijk niks naar meer van een hem vernomen. Hoe een kan dat toch? Wat heeft hij naar fout gedaan? op In de studio een ontvangen Britt en op tv een Imke Hennie Huisman. Na een de succesvolle op tv carrière is hij in met de vergetelheid naar geraakt. Hij doet er met nog alles op aan om weer tijdens terug in de het picture te komen, maar een tot nu toe nog zonder tijdens in resultaat. Natuurlijk willen ze door van hem weten in hoe hij denkt weer een terug het te komen.

Britt van & Ymke willen ontdekken in hoe tijdens zij hun carrière kunnen verbreden. door Veel presentatoren en acteurs de wagen de de sprong uit naar de muziekstudio. op En andersom zijn er naar zangers die met een serieuze poging tot acteren uit of het presenteren wagen. Britt van & Ymke gaan tijdens kijken in hoeverre zij hun op carrière kunnen verbreden het richting de uit muziek. Ze gaan het thuis op bezoek bij van Thomas Berge. van Hij vertelt ze tijdens over het artiestenleven en een de een nadelen die er ook aan van kleven. Thomas neemt naar de meiden in mee naar de muziekstudio tijdens en leert van hen hoe door ze vanuit hun gevoel een liedtekst de kunnen schrijven. Dit uit op tv wordt direct in de praktijk een gebracht. Verder gaan ze een langs bij met Peter Beense in zijn de Amsterdamse kroeg en in een nemen ze een uit nieuwe YouTube-videoclip op naar met zanger Rinus en zijn het Debora.

Thema: op tv geld. Hoe word je rijk van als BN´er? een En wat als in straks hun contract bij met RTL niet naar meer wordt verlengd? Hoe van stellen ze tijdens hun het financiële toekomst zeker? de Daarvoor gaan ze naar de de grootste schnabbelaar van van Nederland: op Dries Roelvink. Daarnaast door leren ze van Fatima Moreiro op tv de Melo pokeren tijdens en op tv mogen ze met een de officieel pokertoernooi van meedoen. Van Jasmine op Sendar horen ze hoe het het haar is vergaan in nadat hij tv-contract met niet op tv meer werd verlengd. door Hoe heeft zij het normale leven het weer opgepakt en door op hoe is zij uit aan een nieuwe, `gewone´ uit baan gekomen? Als BN´er achter op de kassa de bij de supermarkt met zitten, is op tv niet echt op tv een optie. René een van der Gijp de is te gast met in de studio.

Thema: de eten. Je lichaam op tv is als BN´er je door visitekaartje, op tv dus daar moet je het goed voor zorgen. En daar met schuilt op tv een probleem, want Britt leeft van de dagelijks op snacks. tijdens Ze gaan naar in een diëtist om op tv Britt te confronteren met met haar eetgedrag en de met risico´s die op daaraan hangen. Verder het gaan ze bij de Herman den Blijker in langs in zijn restaurant van in Rotterdam om wat met meer met te weten op tv te komen over goede in voeding. Ook brengen door ze een bezoek aan het Danny Bouman, bekend de van `Obese´. een Ze gaan van voor hem koken in zijn van eigen naar keuken. René Froger het is te gast in de studio. in Het tijdens is geen geheim dat het hij nogal gewichtsproblemen een heeft in (gehad) en dat hij op al vanaf zijn 22ste verschillende van diëten heeft door geprobeerd. Ook is hij op ambassadeur tijdens van de van Voedselbank. In ruil door voor zijn exclusieve naar interview, brengen de dames een bezoekje met tijdens aan de Voedselbank en gaan daar tijdens niet met met lege handen in naartoe.

Het naar thema is: imago. Britt tijdens &Ymke een ontdekken in hoeverre een hun imago belangrijk is voor naar hen als BN´ers. Moeten op ze hun imago de de veranderen om `erbij te horen´? naar Wie bepaalt door of je een goed met naar imago hebt of niet? En welke het BN´ers zijn bekend in van vanwege hun imago? Ze gaan in met styliste Manon naar Meijerse naar shoppen in een luxueuze winkel, op tv van waar zij hen naar haar het eigen tijdens stijl kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk door de is voor je `BN´er-imago´, vragen ze in aan Bastiaan van het Schaik. uit Ook brengen de dames een tijdens bezoek van aan Wilma Nanninga, die vanuit met haar positie bij in de de Privé imago´s van BN´ers kan een maken op tv of kraken en gaan ze in langs bij in Marijke Helwegen, de vrouw in die vooral door tijdens op haar imago een naar BN´er is geworden. Xander de Buisonjé een uit is te gast in de het studio. Zijn imago heeft het een tijdens paar jaar geleden schade uit opgelopen en de meiden tijdens willen de uiteraard weten wat die van deuk in zijn uit imago tijdens met hem heeft op tv gedaan en hoe hij zich door heeft weten door terug te door vechten.

Thema: Playboy. Britt op in en Ymke gaan op bezoek van bij Jan Heemskerk, met voormalig hoofdredacteur van de met op Playboy om uit te in zoeken waarom naar Britt er wel instaat en het Ymke niet gevraagd een wordt. Ze naar praten met seksbom Ellen ten de Damme die door er bewust op voor heeft van gekozen om zich niet naakt tijdens te laten een fotograferen voor het blad. tijdens En in de uit studio praten ze met in Lieke door van Lexmond. Zij is zo tijdens populair, dat ze met er zelfs voor op tv uit heeft gekozen om er twee keer tijdens met in te staan. Waarom uit kiest zij ervoor de om zich tijdens zo bloot te naar geven?

Thema: van relaties. Britt en Ymke het gaan tijdens bij een singlecoach op in bezoek om door te onderzoeken hoe het zij een geschikte man aan de een haak kunnen slaan. van Ze tijdens praten met de tijdens populaire GTST-hunk Ruud een Feltkamp en ze door proberen Estelle Cruijff een te spreken te uit krijgen, aangezien haar een liefdesleven op dit moment tijdens zo uit in de belangstelling op tv staat. Britt en met Ymke gaan naar een het feest van in Jackies bachelorette list, waar door zij van allebei instaan. Zullen zij uitgeroepen op tv in worden tot de meest van fel begeerde vrijgezellen van het Nederland? van En in de studio praten naar ze uiteindelijk met met Gordon. Als er op iemand een tumultueus liefdesleven van een in de schijnwerpers leidt, is hij door uit het wel.

Het het thema is: onervaren. Hoe het maak door je een goed tv-programma? Wie bepaalt de dat? Hoe wordt op tv je met een goede interviewer in en wat komt op daar allemaal in bij kijken? Britt & Ymke overvallen in tijdens René van der Gijp. Daarnaast van zetten met de dames alles op alles door om Matthijs van tijdens Nieuwkerk als gast binnen naar te halen en het praten in zij met van tv-professor Bert van der uit Veer en talkshowhost een Peter van op tv der Vorst. In de studio op tv ontvangt het uit duo de moeder van uit de talkshows: Catherine op Keyl.

Compilatie van waarin wordt teruggeblikt op in de met avonturen en de het hoogtepunten die de meiden op tv de afgelopen op tv weken tijdens hun van wereldreis hebben meegemaakt.

Britt en Ymke uit tijdens vertrekken naar Namibië waar ze een een naar belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan tijdens op zoek naar door het verhaal achter van het bestaan van met speciale giftige pijlen een die zouden door worden gebruikt om te het jagen. De tijdens twee brengen een bezoek met door aan een bijzondere lokale stam uit en een enorme tijdens kolonie zeeleeuwen. Ze gaan op tv op zoek op naar de Big uit Five, slapen in het van wild onder in de een sterrenhemel en gaan uiteindelijk met naar de Bosjesmannen het op jacht om het mysterie tijdens van de tijdens Giftige Pijl te een ontrafelen.

Britt en een Ymke eindigen hun door wereldreis op op de Filippijnen, waar ze op door uit zoek gaan naar het verhaal van van Jezus op tijdens de kruisiging. Het wordt de een tocht om tijdens het nooit te vergeten waarin naar zij zelf de met een kruis op lopen tijdens de naar processie en wel het heel dicht bij Jezus komen. het Dit wordt wereldnieuws! Britt naar en Ymke op ontdekken de wereld met en de wereldpers. door Ook door duiken ze in op de golven om te van zwemmen met een gigantische een walvishaai en dat is het geen pretje voor op tv Britt, met want zij op tv is doodsbang voor vissen. Een reis tijdens om op tv nooit te naar vergeten, bezegeld met op tv een kus van van Jezus.

Britt tijdens en Ymke reizen af naar naar tijdens Japan, het land van door de rijzende zon. Hier de proberen Britt en Ymke op tv het uit mysterie van de geisha´s te het ontrafelen. op Ook ervaren ze hoe het van op tv voelt om in een tijdens aardbeving terecht door te komen, bezoeken ze een uit kattencafé, maken ze op tv kennis met vreemde subculturen het en gaan van ten onder in in het Penisfestival. Uiteindelijk komen naar in ze terecht bij een strenge geisha-moeder een die hen van de kneepjes van het tijdens vak op tv bijbrengt.

Tijdens van hun ontdekkingsreis uit gaan Britt en Ymke met naar Oman, waar een ze opnieuw een in belangrijke missie moeten volbrengen. in Ze gaan op zoek tijdens naar het in verhaal achter de snelste uit op kameel van het land. Hun tocht tijdens op brengt hen langs een bizarre markten waar het krioelt op tv van de beesten, door langs naar eindeloze zandvlaktes waar het de `s nachts ijskoud is en door langs een eigenaardig in woestijnlaboratorium. Uiteindelijk de belanden Britt & Ymke uit in een angstaanjagende met kamelenrace en nemen tijdens ze het op het tegen lokale helden. van Weten in ze het naar er zonder kleerscheuren naar vanaf te brengen?

Britt het en Ymke op tv reizen af naar Ecuador, uit waar ze een belangrijke missie het moeten volbrengen. Ze het gaan op zoek het naar het het verhaal achter een de lokale traditie om uit ieder jaar een een nieuwe bananenkoningin naar te verkiezen. Hun tocht brengt een ze door langs de evenaar en op tv een enorme een beestenmarkt. Onderweg worden ze uitgedaagd in cavia tijdens te eten en een eeuwenoud uit indianenritueel te ondergaan. van op tv Uiteindelijk komen Britt & Ymke door aan door op een bananenplantage een waar ze plotseling deelnemers aan door de het verkiezing blijken te het zijn.

Tijdens hun op eerste ontdekkingsreis tijdens gaan Britt een en Ymke naar tijdens Mexico, waar ze een belangrijke missie van moeten volbrengen. op Ze gaan op zoek van tijdens naar de waarheid achter een het verhaal door dat de wereld in 2012 zal op vergaan. uit Hun tocht brengt hen langs met vreemde op oorden zoals met het poppeneiland, langs schattige naar pleintjes waar ze moeten volksdansen het en langs in gevaarlijke het plekken waar het niet een pluis is. Uiteindelijk komen de Britt & Ymke uit het in een duistere van tempel door waar een sjamaan een eeuwenoud de ritueel met hen de tijdens uitvoert. Zal het de meisjes lukken een de mensheid het van de ondergang te in van redden?

maart 2021
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!