Programma gemist?

Het door thema is: uit BN´er zijn, BN´er tijdens blijven. Britt en Ymke de zijn als op realitysterren beroemd geworden en naar doorgaans verdwijnen op realitysterren redelijk snel weer van tijdens de een beeldbuis en raken dus ook door in tijdens de vergetelheid. De meiden willen in dat het natuurlijk voorkomen en gaan een uitzoeken hoe het ze BN´er kunnen blijven. De dames de lopen een een dagje mee op van de van redactie van `RTL Boulevard´. Hun voornaamste tijdens naar doel is om vrienden met te worden met Albert in Verlinde. een Immers, als je BFF´s in met Albert door bent, komt dat het je tv-carrière alleen maar ten op tv goede. Door een cadeautje het mee te een nemen, koffie op te halen en met onwijs te uit slijmen, proberen ze hem te paaien. het Ook gaan de het meiden op door bezoek bij Robin een Zijlstra. Hij met werd in 2004 bekend de door zijn deelname op tv aan de `Idols´. In 2007 leverde naar zijn bekendheid hem een rol met uit in `GTST´ op. Daarna probeerde uit hij nogmaals uit in de schijnwerpers te uit komen als op mystery guest bij `Popstars´ waar uit hij met achtste werd. Ondanks het zijn verwoede pogingen, heeft het door grote publiek recentelijk op tv niks meer van uit hem vernomen. van Hoe kan op tv dat toch? uit Wat heeft hij fout gedaan? op tijdens In de studio ontvangen van Britt en met Imke Hennie Huisman. Na een succesvolle op tv tijdens carrière is hij in de op tv vergetelheid geraakt. door Hij doet er nog naar alles aan om weer op tv terug in de het picture door te komen, maar uit tot nu toe nog zonder uit resultaat. Natuurlijk willen op tv door ze van hem weten hoe hij de denkt door weer terug te het komen.

Britt op tv & Ymke willen ontdekken uit hoe zij hun carrière door kunnen verbreden. het Veel presentatoren uit en acteurs wagen de op sprong naar de muziekstudio. door van En andersom zijn op er zangers die een serieuze poging een tot acteren of van presenteren uit wagen. Britt & Ymke op tv gaan kijken het in hoeverre zij het hun carrière kunnen een verbreden richting de het muziek. Ze gaan thuis de op bezoek bij Thomas uit op tv Berge. Hij vertelt ze over uit het artiestenleven en naar de nadelen die er naar tijdens ook aan kleven. Thomas een neemt de meiden naar mee naar de muziekstudio en het leert hen hoe op tv ze vanuit een hun gevoel een een liedtekst de kunnen schrijven. Dit van wordt direct in de praktijk met gebracht. Verder gaan een ze langs bij de Peter Beense met in zijn Amsterdamse naar kroeg en nemen ze een tijdens uit nieuwe YouTube-videoclip op met zanger Rinus de en zijn een Debora.

Thema: door geld. Hoe word je rijk het als BN´er? En het wat tijdens als straks hun contract bij in RTL niet naar meer wordt verlengd? de Hoe stellen op ze hun van financiële toekomst zeker? de Daarvoor gaan ze naar de grootste door schnabbelaar van naar Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast van leren ze op van Fatima Moreiro de de Melo pokeren en een mogen ze met op een officieel het pokertoernooi meedoen. het Van Jasmine Sendar horen ze de op hoe het haar is vergaan nadat op tv hij het tv-contract niet meer naar werd verlengd. Hoe heeft zij uit uit het normale leven weer tijdens opgepakt en de hoe is zij aan een een nieuwe, `gewone´ baan gekomen? op Als BN´er achter een de de kassa bij de supermarkt naar zitten, is op tv niet echt een een optie. René van der Gijp op met is te gast in op de studio.

Thema: eten. Je de lichaam is als in BN´er je visitekaartje, naar dus daar moet met je goed een voor zorgen. En in daar met schuilt een probleem, want Britt leeft een dagelijks op snacks. de Ze gaan de naar naar een diëtist om Britt te het confronteren van met haar eetgedrag op en de risico´s die daaraan hangen. tijdens Verder gaan het ze bij op tv Herman den naar Blijker langs in zijn van restaurant in Rotterdam uit om wat van meer te weten door te komen over goede op tv voeding. Ook brengen ze een naar een bezoek aan Danny Bouman, bekend van van `Obese´. Ze het gaan voor met hem koken in zijn eigen een keuken. tijdens René Froger is de te gast in de studio. op Het is naar geen geheim dat in hij nogal naar gewichtsproblemen heeft (gehad) en dat het hij al het vanaf zijn 22ste tijdens verschillende diëten heeft geprobeerd. de Ook is hij in ambassadeur van de uit Voedselbank. In ruil op tv voor op tv zijn exclusieve interview, brengen de uit uit dames een bezoekje aan de Voedselbank tijdens en gaan op daar niet met op lege handen van naartoe.

Het op tv thema is: imago. Britt &Ymke op ontdekken in hoeverre een hun de imago belangrijk is voor het hen als BN´ers. naar Moeten in ze hun imago veranderen om een `erbij te horen´? het Wie op tv bepaalt of een je een goed imago van hebt of niet? En het welke van BN´ers zijn bekend vanwege uit hun imago? tijdens Ze gaan met van styliste Manon van Meijerse shoppen in een naar luxueuze winkel, waar zij hen met naar haar eigen met stijl in kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk uit is voor je op tv `BN´er-imago´, vragen op tv ze aan Bastiaan van van Schaik. uit Ook brengen de dames een op tv bezoek aan Wilma door Nanninga, van die vanuit op tv haar positie bij in de Privé imago´s van BN´ers kan naar maken of naar kraken en gaan uit ze met langs bij Marijke het Helwegen, de vrouw die vooral in door door haar imago een BN´er een is geworden. Xander de met Buisonjé is te gast het in door de studio. een Zijn imago heeft een een paar jaar tijdens geleden schade opgelopen en de de meiden willen uiteraard een weten wat die deuk het in zijn imago een uit met hem heeft gedaan en hoe uit hij op tv zich heeft weten terug naar te van vechten.

Thema: uit Playboy. Britt en uit Ymke gaan op op tv bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig op tv hoofdredacteur van de het Playboy om uit van te zoeken het waarom Britt er op wel instaat de en Ymke niet van gevraagd wordt. tijdens Ze praten met seksbom tijdens Ellen ten Damme die het er bewust voor het heeft gekozen om zich van niet in naakt te laten de fotograferen voor naar het blad. En in in de studio met praten ze met Lieke van Lexmond. uit Zij is tijdens zo het populair, dat ze er tijdens zelfs voor heeft gekozen de om er van twee keer met in te staan. op Waarom kiest zij de ervoor om zich zo op bloot te het geven?

Thema: relaties. Britt tijdens en op tv Ymke gaan bij een singlecoach op tv op bezoek op om te door onderzoeken hoe zij een geschikte door man uit aan de haak het kunnen slaan. Ze de praten met de populaire door GTST-hunk Ruud Feltkamp en van ze de proberen Estelle Cruijff te spreken met te krijgen, met aangezien haar liefdesleven de op dit in moment zo in de naar belangstelling een staat. naar Britt en Ymke gaan naar van het een feest van Jackies bachelorette list, naar waar zij allebei op instaan. Zullen op zij uitgeroepen worden tot de op meest fel begeerde de vrijgezellen op tv van Nederland? En naar in de op studio praten ze uiteindelijk een met Gordon. Als er iemand een een door tumultueus liefdesleven in de schijnwerpers het leidt, op tv is hij het in wel.

Het thema is: in onervaren. Hoe op maak je een goed uit tv-programma? Wie bepaalt het dat? tijdens Hoe wordt naar je een goede interviewer en op tv wat komt daar van allemaal bij kijken? een Britt & door Ymke overvallen René van naar der Gijp. Daarnaast zetten door tijdens de dames alles op alles van om Matthijs een van Nieuwkerk de als gast binnen te halen tijdens en praten zij met uit tv-professor Bert van in der Veer het en talkshowhost Peter met van een der Vorst. In het de studio ontvangt een het duo de moeder van met de de talkshows: Catherine Keyl.

Compilatie het waarin wordt teruggeblikt de op de avonturen uit en de hoogtepunten uit die de meiden de afgelopen op weken tijdens de hun wereldreis uit hebben meegemaakt.

Britt en Ymke door vertrekken met naar Namibië waar ze een op belangrijke missie moeten naar volbrengen. tijdens Ze gaan op uit zoek naar het verhaal in achter het bestaan op tv van speciale giftige pijlen van het die zouden worden gebruikt van om te uit jagen. De twee brengen een een bezoek aan een met bijzondere lokale stam en het een van enorme kolonie zeeleeuwen. op Ze gaan op zoek naar van de de Big Five, slapen in in het wild onder de tijdens sterrenhemel en gaan uit uiteindelijk in met de Bosjesmannen op in jacht om het mysterie tijdens van de tijdens Giftige Pijl te naar ontrafelen.

Britt en Ymke in eindigen hun op wereldreis met op de Filippijnen, tijdens waar ze op zoek gaan naar op tijdens het verhaal van van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt door tijdens een tocht om nooit te vergeten op tv waarin door zij zelf met een door kruis lopen tijdens tijdens de naar processie en wel heel dicht bij in Jezus op tv komen. Dit wordt door wereldnieuws! Britt op tv en Ymke ontdekken de wereld van en de wereldpers. Ook van duiken in ze in de golven in om te zwemmen met tijdens een de gigantische walvishaai en tijdens dat is geen een pretje voor Britt, want zij de is doodsbang in voor vissen. in Een reis om in nooit te van vergeten, bezegeld met een kus van de een Jezus.

Britt en Ymke met reizen tijdens af naar Japan, op het land op van de rijzende zon. Hier met proberen Britt in en Ymke het de mysterie van de geisha´s te op van ontrafelen. Ook ervaren uit ze hoe het voelt om in naar een aardbeving uit terecht te komen, bezoeken een met ze een kattencafé, een maken ze kennis met het vreemde subculturen het en gaan ten onder in het naar Penisfestival. Uiteindelijk komen uit ze terecht bij uit een strenge tijdens geisha-moeder die hen in de kneepjes van het door vak met bijbrengt.

Tijdens naar hun ontdekkingsreis een gaan Britt en uit Ymke naar Oman, waar op ze opnieuw een belangrijke missie met moeten volbrengen. tijdens Ze gaan op het zoek naar het op verhaal achter de snelste door kameel van met het op tv land. Hun tocht door brengt hen langs bizarre uit markten waar het krioelt van op de op beesten, langs eindeloze zandvlaktes waar door op het `s nachts ijskoud de is en langs een eigenaardig de woestijnlaboratorium. Uiteindelijk op tv belanden Britt & op tv Ymke een in een angstaanjagende het kamelenrace en nemen met ze het op tegen op lokale helden. Weten ze het in er zonder door kleerscheuren vanaf op te brengen?

Britt en Ymke naar met reizen af naar uit Ecuador, waar ze in een belangrijke missie moeten volbrengen. uit Ze gaan op naar zoek naar het een verhaal achter door de lokale op tv traditie om ieder door jaar een nieuwe bananenkoningin de te verkiezen. Hun van tocht brengt ze langs de op van evenaar en een enorme beestenmarkt. met Onderweg worden uit ze uitgedaagd op cavia te eten en op tv een eeuwenoud van indianenritueel te ondergaan. Uiteindelijk komen met Britt & Ymke op aan uit op een bananenplantage waar ze plotseling van deelnemers aan de op tv verkiezing blijken met te de zijn.

Tijdens op hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt van van en Ymke naar tijdens Mexico, waar ze een belangrijke missie op moeten het volbrengen. Ze van gaan op zoek het naar de waarheid achter het verhaal uit dat de in wereld in het 2012 zal uit vergaan. Hun tocht brengt hen langs op een vreemde oorden zoals een het poppeneiland, langs met schattige pleintjes waar van ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke het door plekken waar het niet pluis is. tijdens Uiteindelijk het komen Britt het & Ymke uit in een uit duistere tempel tijdens waar een sjamaan tijdens een eeuwenoud met ritueel met hen een uitvoert. Zal het de een meisjes lukken de tijdens mensheid van de ondergang te uit naar redden?

december 2021
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!