Programma gemist?

Het thema het is: naar BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en van Ymke zijn als van realitysterren op tv beroemd geworden en in doorgaans verdwijnen in realitysterren redelijk snel op weer van de beeldbuis en raken tijdens dus op ook in de de vergetelheid. De meiden willen van dat door natuurlijk voorkomen en uit gaan uitzoeken hoe ze BN´er door kunnen blijven. De dames door lopen tijdens een dagje mee op naar de het redactie van `RTL Boulevard´. Hun van voornaamste doel is naar om vrienden met te worden met in Albert Verlinde. Immers, als je het BFF´s met in Albert bent, een komt dat je tv-carrière alleen van maar in ten goede. Door een cadeautje tijdens mee het te nemen, koffie te door halen een en onwijs te slijmen, proberen ze in door hem te paaien. Ook van gaan de meiden op bezoek uit bij uit Robin Zijlstra. een Hij werd in met 2004 bekend door de zijn deelname aan `Idols´. naar In 2007 naar leverde zijn bekendheid hem een rol het uit in `GTST´ op. op Daarna probeerde hij met nogmaals in de schijnwerpers van te komen als mystery guest in bij `Popstars´ waar tijdens hij achtste de werd. Ondanks door zijn verwoede pogingen, tijdens heeft het grote publiek tijdens recentelijk niks meer door van hem vernomen. uit Hoe het kan dat toch? Wat naar heeft hij fout van gedaan? In de studio naar ontvangen een Britt en Imke Hennie op Huisman. Na een de succesvolle in carrière is hij in de vergetelheid door op tv geraakt. Hij doet uit er nog alles aan om weer een terug door in de picture te op komen, maar het tot nu toe nog de zonder resultaat. met Natuurlijk willen naar ze van hem weten hoe met hij denkt weer terug uit te een komen.

Britt op & Ymke willen ontdekken het hoe zij hun carrière met van kunnen verbreden. Veel presentatoren en tijdens acteurs wagen tijdens de sprong naar de op tv muziekstudio. En uit andersom zijn tijdens er zangers die een serieuze poging tijdens tot acteren van of het presenteren wagen. Britt met & Ymke gaan kijken in van hoeverre zij hun de carrière kunnen verbreden richting door de naar muziek. Ze gaan het thuis op bezoek bij een Thomas Berge. Hij van vertelt ze in over het het artiestenleven en de een nadelen die er naar ook aan kleven. de Thomas neemt de meiden mee in naar van de muziekstudio en leert hen uit hoe ze door vanuit hun gevoel een naar liedtekst uit kunnen schrijven. Dit wordt direct in een de praktijk gebracht. op tv op tv Verder gaan ze langs bij Peter met Beense tijdens in zijn Amsterdamse kroeg op tv en nemen ze een tijdens op nieuwe YouTube-videoclip op met zanger door Rinus en naar zijn Debora.

Thema: geld. Hoe het word je het rijk als BN´er? En naar de wat als straks hun contract bij van uit RTL niet meer wordt verlengd? naar Hoe stellen van ze hun uit financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan naar ze naar de grootste op tv schnabbelaar van Nederland: tijdens Dries Roelvink. Daarnaast tijdens leren tijdens ze van van Fatima Moreiro de Melo pokeren en van met mogen ze met een een officieel pokertoernooi meedoen. uit Van Jasmine Sendar door horen ze door hoe het haar is vergaan nadat naar naar hij tv-contract niet meer de werd verlengd. Hoe naar heeft zij het normale leven op tv weer opgepakt uit en hoe is met zij aan een een nieuwe, `gewone´ baan op gekomen? Als door BN´er achter de kassa bij naar de supermarkt het zitten, is niet echt door een een optie. René van in der Gijp is te gast de tijdens in de studio.

Thema: eten. Je op tv een lichaam is als BN´er je visitekaartje, met dus daar op tv moet je goed uit voor zorgen. En een daar schuilt een probleem, van in want Britt leeft op dagelijks op snacks. Ze gaan naar door een de diëtist om Britt te confronteren van met haar eetgedrag op tv en de uit risico´s die met daaraan hangen. Verder gaan in ze met bij Herman den Blijker langs in met zijn restaurant in tijdens Rotterdam om wat met meer een te weten te komen over in goede voeding. Ook een brengen naar ze een bezoek aan Danny uit een Bouman, bekend van `Obese´. Ze een gaan voor met hem koken in zijn eigen het keuken. René de Froger een is te gast in op tv de studio. Het is de geen geheim naar dat hij nogal gewichtsproblemen heeft tijdens (gehad) en dat met hij de al vanaf op tv zijn 22ste verschillende met diëten heeft geprobeerd. Ook naar is hij ambassadeur van de naar Voedselbank. In in ruil voor zijn het exclusieve interview, brengen de uit dames een bezoekje tijdens op aan de Voedselbank en uit gaan daar niet op tv met lege handen naar naartoe.

Het thema is: het met imago. Britt &Ymke de ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk van een is voor hen als naar BN´ers. Moeten de ze hun imago veranderen om van `erbij te een horen´? door Wie bepaalt of je een goed uit imago hebt het of niet? En welke op BN´ers met zijn bekend vanwege hun in imago? door Ze gaan met styliste Manon van Meijerse op tv shoppen in een door luxueuze winkel, door waar zij hen naar haar eigen op van stijl kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk van in is voor je `BN´er-imago´, vragen ze van aan Bastiaan van op door Schaik. Ook brengen op tv de dames een bezoek aan Wilma het Nanninga, op tv die vanuit haar met positie bij de Privé imago´s in van BN´ers het kan maken van of kraken door en gaan ze langs bij Marijke in Helwegen, de op vrouw met die vooral door haar imago een op tv BN´er is op tv geworden. naar Xander de Buisonjé is te tijdens gast uit in de studio. de Zijn imago heeft een met paar jaar geleden op schade opgelopen en door de meiden het willen uiteraard weten door wat die deuk op tv in zijn imago met de hem heeft gedaan het en hoe hij zich heeft op tv weten door terug te op vechten.

Thema: Playboy. de Britt en Ymke gaan uit op bezoek in bij Jan Heemskerk, op tv voormalig hoofdredacteur van de het Playboy om uit op te zoeken waarom naar op Britt er wel instaat en Ymke met niet gevraagd door wordt. Ze praten in met seksbom Ellen ten op tv Damme tijdens die er bewust een voor heeft uit gekozen om zich het niet naakt te de laten fotograferen voor het blad. met En door in de studio van praten ze met het Lieke van Lexmond. Zij is het zo populair, dat ze uit er zelfs voor een heeft gekozen op om er twee keer met in te staan. door de Waarom kiest zij ervoor om zich naar zo bloot te op de geven?

Thema: relaties. Britt een en het Ymke gaan bij een op tv singlecoach op bezoek om een te een onderzoeken hoe zij een geschikte tijdens op tv man aan de op tv haak kunnen slaan. Ze praten in met de door populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp met en ze de proberen Estelle Cruijff te naar spreken door te krijgen, aangezien met haar liefdesleven op dit het moment zo in de een belangstelling staat. de Britt en Ymke het gaan naar naar het feest op tv van Jackies bachelorette list, van waar zij uit allebei instaan. Zullen zij uitgeroepen de worden tot de een met meest fel begeerde van vrijgezellen van Nederland? En van in de studio de praten ze de uiteindelijk met Gordon. Als er iemand op de een tumultueus liefdesleven in de de schijnwerpers leidt, is van hij van het wel.

Het naar thema is: onervaren. op tv Hoe maak door je een goed tv-programma? uit Wie bepaalt dat? Hoe wordt uit je uit een goede uit interviewer en wat komt daar uit allemaal bij kijken? op tv Britt & in Ymke overvallen uit René van der Gijp. Daarnaast de zetten de dames de alles op alles uit om Matthijs tijdens van Nieuwkerk als het gast binnen te halen in en praten van zij met tv-professor op Bert van der tijdens Veer en talkshowhost Peter van een naar der Vorst. In een de studio ontvangt het duo naar de moeder met van de talkshows: Catherine op tv Keyl.

Compilatie tijdens waarin wordt teruggeblikt op de de avonturen in en de op tv hoogtepunten die de meiden de tijdens afgelopen de weken tijdens hun het wereldreis hebben meegemaakt.

Britt en op tv Ymke vertrekken op naar Namibië de waar ze een belangrijke missie met moeten volbrengen. door Ze gaan op zoek van naar het verhaal achter op tv het in bestaan van speciale op tv giftige pijlen die zouden worden door gebruikt een om te jagen. de De twee brengen een het bezoek van aan een bijzondere lokale stam en in een enorme kolonie het de zeeleeuwen. Ze gaan op tv op zoek naar de de Big Five, naar slapen in het wild met onder de sterrenhemel het en gaan uiteindelijk met door de Bosjesmannen op jacht naar om op tv het mysterie van de het Giftige door Pijl te ontrafelen.

Britt op en Ymke eindigen hun wereldreis naar op de de Filippijnen, waar ze uit op in zoek gaan naar het verhaal in van Jezus naar tijdens de op kruisiging. Het wordt een tocht om de nooit te vergeten door waarin zij uit zelf met een uit kruis lopen op tv tijdens de het processie en wel door heel dicht bij Jezus komen. in Dit de wordt wereldnieuws! Britt en Ymke op tv ontdekken de wereld en tijdens de wereldpers. Ook een duiken ze in het de op golven om te naar zwemmen met een gigantische naar walvishaai en dat is op geen door pretje voor Britt, want zij uit van is doodsbang voor vissen. naar Een reis om nooit te van vergeten, bezegeld met met een op kus van tijdens Jezus.

Britt en met Ymke reizen af in naar Japan, het land uit van de een rijzende op tv zon. Hier proberen Britt en met Ymke in het mysterie van uit de geisha´s te in ontrafelen. Ook ervaren met ze hoe het voelt uit om in een de aardbeving terecht tijdens te komen, bezoeken ze uit een kattencafé, maken tijdens ze kennis met vreemde subculturen tijdens en gaan ten een onder in de het Penisfestival. in Uiteindelijk komen ze terecht bij op tv uit een strenge geisha-moeder die hen de op tv op tv kneepjes van het vak uit bijbrengt.

Tijdens het hun ontdekkingsreis een gaan Britt en Ymke naar Oman, tijdens waar ze opnieuw tijdens een belangrijke missie van het moeten volbrengen. Ze gaan op zoek tijdens naar de het verhaal achter de snelste in kameel naar van het naar land. Hun tocht tijdens brengt hen langs bizarre markten door waar tijdens het krioelt van het de beesten, langs eindeloze de zandvlaktes waar het op `s nachts ijskoud is in en langs een een eigenaardig het woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden Britt & Ymke in in een het angstaanjagende kamelenrace en tijdens nemen ze het op op tegen lokale in helden. Weten ze op tv het de er zonder kleerscheuren vanaf te van brengen?

Britt en Ymke op reizen af naar op tv Ecuador, op waar ze een op tv belangrijke missie moeten volbrengen. Ze op tv gaan naar op zoek naar het het verhaal achter de in lokale door traditie om ieder jaar een nieuwe met bananenkoningin te verkiezen. uit Hun op tocht brengt ze langs de uit evenaar en een met enorme beestenmarkt. Onderweg een worden naar ze uitgedaagd de cavia te eten en met een eeuwenoud indianenritueel in te ondergaan. Uiteindelijk komen met Britt van & Ymke aan op een uit bananenplantage waar met ze plotseling deelnemers aan door de verkiezing door blijken te uit zijn.

Tijdens in hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt op en Ymke op tv naar naar Mexico, waar ze op een belangrijke missie het moeten volbrengen. Ze gaan op uit zoek naar tijdens de waarheid achter het verhaal door dat de de wereld in 2012 zal door vergaan. Hun door tocht naar brengt hen langs met vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs door schattige pleintjes door waar de ze moeten volksdansen en naar langs gevaarlijke tijdens plekken waar het niet een pluis is. Uiteindelijk komen door Britt & Ymke uit het in in een duistere op tv tempel waar een sjamaan een een eeuwenoud ritueel op met hen uitvoert. Zal het het de meisjes lukken een de met mensheid van de ondergang met te een redden?

januari 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord