Programma gemist?

Het op tv thema is: BN´er naar zijn, BN´er blijven. op Britt en Ymke zijn een als realitysterren beroemd geworden door en doorgaans verdwijnen op realitysterren redelijk het snel de weer van de beeldbuis met en raken dus van ook in met de vergetelheid. De meiden met willen dat natuurlijk voorkomen en op tv gaan uitzoeken met hoe op ze BN´er kunnen blijven. van De dames lopen een een dagje van mee op de redactie in van `RTL op tv Boulevard´. Hun voornaamste doel uit is om vrienden op tv te worden met uit Albert Verlinde. Immers, als je naar BFF´s van met Albert bent, op tv komt dat de je tv-carrière alleen maar ten goede. door Door een de cadeautje mee op tv te nemen, koffie te halen van het en onwijs te slijmen, van proberen ze hem te paaien. op Ook gaan de tijdens meiden op bezoek tijdens bij de Robin Zijlstra. Hij tijdens werd in 2004 op bekend door zijn het deelname aan `Idols´. In 2007 op leverde zijn bekendheid met hem uit een rol in `GTST´ de op. naar Daarna probeerde hij een nogmaals in de schijnwerpers te op komen op tv als mystery guest bij op tv `Popstars´ waar hij achtste werd. naar Ondanks zijn in verwoede pogingen, heeft met het de grote publiek recentelijk niks meer van uit hem vernomen. in Hoe kan dat toch? uit Wat uit heeft hij fout gedaan? met uit In de studio met ontvangen Britt en Imke tijdens Hennie Huisman. de Na een succesvolle uit carrière is hij in het de vergetelheid geraakt. Hij doet in er van nog alles aan om weer uit terug in op tv de picture met te komen, maar van tot nu op tv toe nog zonder resultaat. Natuurlijk willen de het ze van hem weten hoe hij naar denkt weer op tv terug te het komen.

Britt & Ymke van willen ontdekken van hoe zij tijdens hun carrière kunnen verbreden. Veel op presentatoren en acteurs van wagen door de sprong naar de van muziekstudio. door En andersom zijn op er zangers die een serieuze met poging een tot acteren of presenteren wagen. Britt in de & Ymke gaan kijken in hoeverre met zij een hun carrière kunnen verbreden in richting de muziek. Ze met het gaan thuis op bezoek bij Thomas op op Berge. Hij vertelt ze uit over het artiestenleven en tijdens de nadelen naar die er ook aan door kleven. Thomas van neemt de meiden in mee naar op tv de muziekstudio en leert hen hoe in ze vanuit een hun gevoel op een liedtekst kunnen schrijven. het Dit wordt direct tijdens in de praktijk de gebracht. Verder gaan ze van langs bij Peter op Beense van in zijn naar Amsterdamse kroeg en nemen ze de een nieuwe YouTube-videoclip door op met zanger door Rinus en in zijn Debora.

Thema: geld. uit Hoe tijdens word je rijk door als BN´er? En wat naar als straks van hun contract bij RTL door niet meer met wordt verlengd? Hoe stellen ze op hun financiële het toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar naar de op grootste schnabbelaar van Nederland: de Dries naar Roelvink. Daarnaast naar leren ze van naar Fatima Moreiro de Melo het pokeren en mogen ze in met het een officieel pokertoernooi meedoen. Van tijdens Jasmine Sendar horen tijdens ze hoe het haar naar op is vergaan nadat op hij tv-contract niet de meer werd verlengd. Hoe heeft naar zij het normale leven tijdens weer opgepakt en in hoe is uit zij aan een nieuwe, het het `gewone´ baan gekomen? Als in BN´er achter in de kassa bij de van supermarkt zitten, is niet echt met een het optie. René het van der Gijp is te het gast in de een studio.

Thema: in eten. Je lichaam is met als een BN´er je visitekaartje, dus daar met moet je goed voor het zorgen. En daar tijdens schuilt een op tv probleem, want uit Britt leeft dagelijks een op snacks. Ze met gaan naar een van diëtist om Britt te het confronteren met haar het eetgedrag en de risico´s op met die daaraan hangen. in Verder gaan ze bij op tv Herman den Blijker langs in tijdens zijn restaurant met in Rotterdam op tv om wat meer het te weten te uit komen over goede voeding. een Ook brengen met ze een bezoek op tv aan Danny Bouman, bekend uit van `Obese´. Ze gaan van naar voor hem koken naar in zijn eigen naar keuken. René Froger is te naar gast in de studio. op tv Het door is geen met geheim dat hij nogal gewichtsproblemen het heeft (gehad) en dat uit hij al het vanaf zijn 22ste op verschillende tijdens diëten heeft geprobeerd. Ook is van hij ambassadeur van het de in Voedselbank. In ruil met voor zijn exclusieve interview, op tv brengen de dames tijdens een bezoekje aan de Voedselbank het en door gaan daar niet met tijdens lege van handen naartoe.

Het thema in is: een imago. Britt &Ymke uit ontdekken in hoeverre hun uit imago belangrijk in is voor hen als BN´ers. van Moeten ze hun op imago op tv veranderen om `erbij te horen´? de Wie naar bepaalt of in je een goed imago hebt of het niet? En op tv welke BN´ers zijn bekend op tv uit vanwege hun imago? Ze door gaan met op styliste Manon uit Meijerse shoppen in een luxueuze winkel, van waar zij hen in in naar haar eigen stijl tijdens kleedt. Of naar kleding dusdanig belangrijk is voor uit je `BN´er-imago´, van vragen ze aan door Bastiaan van naar Schaik. Ook brengen de dames op tv een uit bezoek aan Wilma op Nanninga, die vanuit haar uit positie bij de Privé naar imago´s van BN´ers kan tijdens maken of op kraken en de gaan ze langs bij Marijke uit het Helwegen, de vrouw die vooral door het haar imago een tijdens BN´er is het geworden. Xander de het Buisonjé is op tv te gast in de uit studio. Zijn imago op tv heeft een tijdens paar jaar geleden naar schade opgelopen en van de meiden willen een uiteraard weten van wat die deuk een in zijn imago met hem heeft een gedaan en tijdens hoe naar hij zich heeft weten terug uit te op tv vechten.

Thema: Playboy. tijdens Britt en Ymke gaan de op uit bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig een door hoofdredacteur van de Playboy een om uit te zoeken waarom door Britt er wel tijdens instaat uit en Ymke niet gevraagd de wordt. Ze op praten met seksbom Ellen ten in naar Damme die er bewust voor heeft tijdens gekozen van om zich niet naar naakt te laten het fotograferen voor op tv het blad. En in naar de studio praten ze uit met in Lieke van Lexmond. Zij is in zo populair, in dat ze er zelfs een voor heeft gekozen om het er twee een keer naar in te staan. Waarom een kiest zij tijdens ervoor om zich op zo bloot te uit geven?

Thema: een relaties. Britt in en Ymke gaan bij een singlecoach tijdens op tijdens bezoek om naar te onderzoeken hoe zij een geschikte de man aan naar de haak kunnen slaan. op Ze uit praten met de de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en het ze proberen Estelle een Cruijff door te spreken te krijgen, in aangezien haar liefdesleven in op dit van moment zo in de de belangstelling staat. op tv Britt door en Ymke met gaan naar het feest van Jackies op tv bachelorette list, waar de zij met allebei instaan. Zullen de zij uitgeroepen worden tot de naar meest door fel begeerde het vrijgezellen van Nederland? En in de het studio de praten ze een uiteindelijk met Gordon. door Als er iemand een tumultueus liefdesleven tijdens in de uit schijnwerpers leidt, door is hij een het wel.

Het de thema is: onervaren. de Hoe maak uit je een goed tv-programma? op Wie bepaalt het dat? Hoe wordt je een goede met interviewer en van wat een komt daar allemaal bij kijken? het Britt uit & Ymke overvallen René van van der Gijp. Daarnaast zetten een de dames alles van op alles om uit Matthijs van Nieuwkerk van als het gast binnen door te halen en praten zij het met tv-professor de Bert van door der Veer en door talkshowhost Peter van der Vorst. met In de studio ontvangt door het duo uit de moeder van de op tv van talkshows: Catherine Keyl.

Compilatie waarin op tv wordt teruggeblikt op naar de avonturen en door de hoogtepunten die door de meiden naar de afgelopen weken de tijdens hun wereldreis hebben naar meegemaakt.

Britt en Ymke in vertrekken door naar Namibië waar ze een een met belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan in op zoek naar naar het het verhaal achter van het bestaan van speciale giftige pijlen in het die zouden worden gebruikt om op tv te jagen. De twee naar brengen een bezoek door aan een een bijzondere uit lokale stam en een van enorme kolonie naar zeeleeuwen. Ze gaan in op zoek naar de Big Five, op tv slapen op tv in het wild door onder de sterrenhemel en gaan naar uiteindelijk met door de Bosjesmannen op uit jacht om het een mysterie van de door Giftige het Pijl te ontrafelen.

Britt uit en Ymke door eindigen hun wereldreis met op de Filippijnen, waar het ze op in zoek gaan naar het van verhaal van Jezus van tijdens de kruisiging. Het wordt het een tocht door om nooit het te vergeten waarin zij tijdens zelf met het een kruis lopen tijdens de op processie en wel een heel dicht tijdens bij Jezus komen. Dit van het wordt wereldnieuws! Britt en Ymke ontdekken uit de tijdens wereld en de wereldpers. Ook de duiken de ze in de met golven om te zwemmen met door een op tv gigantische walvishaai en door dat is geen naar pretje voor de Britt, want zij is doodsbang het voor vissen. Een reis op een om nooit te vergeten, bezegeld met van op tv een kus van een Jezus.

Britt op en Ymke reizen van af naar tijdens Japan, het land van op de rijzende zon. naar Hier proberen Britt van en Ymke het mysterie van tijdens naar de geisha´s te uit ontrafelen. Ook ervaren ze hoe op tv het voelt om uit in een aardbeving terecht een te komen, naar bezoeken ze een tijdens kattencafé, maken ze kennis door met vreemde de subculturen en op gaan ten onder in naar het Penisfestival. Uiteindelijk door komen ze terecht bij uit een strenge geisha-moeder de die door hen de van kneepjes van het vak van bijbrengt.

Tijdens hun ontdekkingsreis op tv gaan de Britt en Ymke naar Oman, op tv waar ze een opnieuw uit een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze door gaan van op zoek naar het verhaal op tv achter de snelste het kameel van het uit land. Hun tocht in op tv brengt hen langs bizarre markten waar tijdens het krioelt op van de beesten, door langs tijdens eindeloze zandvlaktes waar het `s op nachts ijskoud tijdens is en langs tijdens een eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden naar door Britt & Ymke door in een angstaanjagende kamelenrace en het nemen met ze het op tegen lokale het helden. Weten ze tijdens het er zonder op kleerscheuren vanaf te met brengen?

Britt op en Ymke reizen af tijdens naar Ecuador, waar op ze een belangrijke naar missie moeten op tv volbrengen. Ze de gaan op zoek naar naar het verhaal achter de lokale naar traditie om ieder een jaar uit een nieuwe tijdens bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt tijdens ze langs in de evenaar tijdens en een enorme beestenmarkt. Onderweg in worden ze het uitgedaagd cavia naar te eten en een eeuwenoud van indianenritueel te ondergaan. de Uiteindelijk komen Britt de & Ymke aan in op een bananenplantage het uit waar ze plotseling uit deelnemers aan de verkiezing blijken te door een zijn.

Tijdens het hun eerste ontdekkingsreis de gaan Britt en naar Ymke naar Mexico, uit waar ze in een belangrijke missie moeten volbrengen. uit Ze gaan op een zoek naar de op tv waarheid met achter het verhaal dat de wereld tijdens in 2012 zal door vergaan. Hun tocht in door brengt hen langs vreemde oorden uit zoals uit het poppeneiland, langs schattige pleintjes met waar ze moeten volksdansen door en langs van gevaarlijke plekken waar het op tv van niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt op tv & Ymke een uit in een van duistere tempel waar op tv een de sjamaan een eeuwenoud ritueel met uit hen uitvoert. Zal tijdens het de meisjes lukken een van de mensheid van de ondergang te uit van redden?

september 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord