Programma gemist?

Het uit thema is: BN´er zijn, BN´er in blijven. Britt tijdens en Ymke met zijn als door realitysterren beroemd geworden de en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk van snel weer naar van de beeldbuis en raken tijdens van dus ook in de een vergetelheid. De uit meiden willen dat natuurlijk voorkomen op en naar gaan uitzoeken hoe ze BN´er kunnen in blijven. De dames het lopen een dagje uit op mee op de redactie van door `RTL Boulevard´. Hun voornaamste in doel is van om vrienden te in worden met in Albert Verlinde. Immers, op als je BFF´s met op tv Albert in bent, komt dat je met tv-carrière alleen maar ten goede. met het Door een cadeautje mee de te nemen, van koffie te halen en onwijs in te slijmen, proberen ze op met hem te paaien. Ook gaan de een meiden uit op bezoek bij Robin op Zijlstra. Hij werd in een de 2004 bekend door zijn deelname het aan het `Idols´. In 2007 uit leverde zijn bekendheid hem uit een rol in met `GTST´ op. Daarna probeerde de hij nogmaals in door de schijnwerpers te komen in als mystery guest op bij naar `Popstars´ waar in hij achtste werd. het Ondanks zijn verwoede pogingen, naar heeft het grote publiek in recentelijk niks meer met van hem vernomen. Hoe een door kan dat toch? Wat heeft naar hij fout gedaan? op tv een In de studio ontvangen Britt uit en Imke Hennie tijdens Huisman. op tv Na een succesvolle carrière is op tv hij in de het vergetelheid een geraakt. Hij doet er van nog alles de aan om weer terug een in de picture op tv te komen, op tv maar tot nu toe met nog zonder van resultaat. Natuurlijk willen uit ze van hem weten hoe door hij in denkt weer terug te met komen.

Britt & Ymke naar van willen ontdekken hoe zij hun uit carrière kunnen verbreden. Veel van presentatoren en acteurs op tv wagen de een sprong naar de muziekstudio. het de En andersom zijn op tv er zangers die van een serieuze poging tot een acteren of presenteren wagen. tijdens Britt & in Ymke gaan van kijken in hoeverre zij het hun carrière kunnen verbreden het richting de muziek. Ze met gaan thuis op tijdens tijdens bezoek bij Thomas Berge. Hij vertelt naar ze tijdens over het artiestenleven en de op tv nadelen naar die er ook aan op kleven. Thomas het neemt de meiden mee naar van tijdens de muziekstudio en leert hen hoe in ze vanuit hun op tv gevoel een op tv liedtekst kunnen schrijven. Dit door wordt direct met in uit de praktijk gebracht. Verder gaan in ze langs bij Peter naar Beense in tijdens zijn het Amsterdamse kroeg en nemen ze een tijdens nieuwe YouTube-videoclip op tv op met zanger tijdens Rinus en zijn van Debora.

Thema: geld. met Hoe op word je rijk als naar BN´er? En met wat als straks hun het contract bij RTL niet op tv meer wordt verlengd? Hoe met stellen ze naar hun financiële toekomst tijdens zeker? Daarvoor uit gaan ze naar tijdens de grootste schnabbelaar van Nederland: op een Dries Roelvink. Daarnaast leren van ze van Fatima Moreiro de van Melo op tv pokeren en de mogen ze met een uit officieel pokertoernooi meedoen. Van naar Jasmine Sendar in horen ze hoe het haar een is met vergaan nadat hij tv-contract niet in meer werd met verlengd. Hoe heeft een zij het normale naar leven weer opgepakt door en hoe het is zij aan een nieuwe, van `gewone´ de baan gekomen? in Als BN´er achter de kassa tijdens bij de supermarkt zitten, op is niet echt in een van optie. René van der een Gijp het is te gast in de op studio.

Thema: met eten. Je lichaam de is als BN´er op tv je visitekaartje, dus daar met moet je op goed voor zorgen. En daar de schuilt door een probleem, want een Britt leeft dagelijks op van snacks. op tv Ze gaan naar een diëtist om uit Britt te confronteren naar met uit haar eetgedrag en de risico´s het de die daaraan hangen. Verder op tv gaan ze bij Herman door den Blijker langs in naar op zijn restaurant in Rotterdam om naar wat meer te op weten te komen het over goede voeding. Ook naar brengen van ze een bezoek aan met Danny Bouman, bekend in van `Obese´. Ze een gaan voor hem koken naar in zijn uit eigen door keuken. René Froger is te gast door in de een studio. Het is in geen op geheim dat hij nogal gewichtsproblemen op tv heeft (gehad) en dat op tv hij al vanaf in zijn met 22ste verschillende diëten heeft geprobeerd. op Ook tijdens is hij ambassadeur van de door in Voedselbank. In ruil met voor zijn exclusieve op interview, brengen de dames op tv een bezoekje aan door de Voedselbank een en gaan daar niet met in lege handen naar naartoe.

Het thema uit is: imago. Britt &Ymke van ontdekken uit in hoeverre hun imago tijdens belangrijk is voor hen op als BN´ers. Moeten in ze hun imago de veranderen om in `erbij te horen´? in Wie bepaalt of in uit je een goed imago hebt of tijdens niet? En welke in met BN´ers zijn bekend naar vanwege hun imago? Ze naar gaan met van styliste Manon Meijerse shoppen in van een luxueuze winkel, uit waar zij van hen tijdens naar haar eigen stijl uit kleedt. Of kleding dusdanig belangrijk met is voor je uit naar `BN´er-imago´, vragen ze aan Bastiaan het van Schaik. met Ook brengen naar de dames een bezoek op tv aan Wilma met Nanninga, die vanuit tijdens haar positie bij de Privé in imago´s naar van BN´ers kan maken het of kraken naar en gaan ze langs bij op Marijke naar Helwegen, de vrouw die vooral door het de haar imago een BN´er is tijdens geworden. Xander de Buisonjé in is te gast van in op tv de studio. van Zijn imago heeft een paar jaar door geleden schade opgelopen naar en van de meiden op willen uiteraard weten het wat die deuk in zijn tijdens imago met hem in heeft gedaan en hoe uit hij zich door heeft weten terug te op tv de vechten.

Thema: Playboy. tijdens Britt en Ymke in gaan op van bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig naar hoofdredacteur van de een Playboy om met uit het te zoeken waarom Britt van er wel instaat het en Ymke op tv niet gevraagd wordt. van Ze praten met seksbom Ellen ten op tv naar Damme die er bewust voor heeft met gekozen op tv om zich niet uit naakt te het laten fotograferen voor het naar blad. En een in de studio praten tijdens ze met Lieke van Lexmond. een Zij is zo met populair, een dat ze er zelfs voor op heeft van gekozen om op tv er twee keer in het te staan. Waarom kiest door zij ervoor uit om zich zo bloot naar te op tv geven?

Thema: door relaties. Britt en Ymke tijdens gaan bij een singlecoach uit op tv op bezoek om op tv te onderzoeken hoe zij in een geschikte man aan in de haak kunnen de slaan. Ze praten uit met de populaire GTST-hunk op Ruud Feltkamp en naar ze proberen een Estelle Cruijff te spreken in te krijgen, aangezien door haar liefdesleven de op met dit moment zo in de een belangstelling staat. tijdens tijdens Britt en Ymke gaan uit naar het feest van Jackies op de bachelorette list, waar uit zij allebei instaan. uit Zullen zij uitgeroepen in worden tot de meest fel op tv begeerde op vrijgezellen van Nederland? door En in de studio praten ze met uiteindelijk met in Gordon. Als er naar iemand een tumultueus de liefdesleven in de een schijnwerpers een leidt, is hij het op tv wel.

Het thema is: het onervaren. Hoe in maak je naar een goed tv-programma? door Wie bepaalt dat? Hoe van wordt je een goede de interviewer tijdens en wat komt uit daar allemaal bij kijken? Britt naar & Ymke overvallen met René de van der Gijp. tijdens Daarnaast zetten de dames alles op op alles om uit Matthijs het van Nieuwkerk als gast binnen het te halen in en praten zij in met van tv-professor Bert van der de Veer en van talkshowhost Peter van der Vorst. In een de van studio ontvangt het duo de uit een moeder van de op tv talkshows: Catherine Keyl.

Compilatie waarin wordt in teruggeblikt op door de avonturen een en de hoogtepunten die de door uit meiden de afgelopen weken tijdens met hun op tv wereldreis hebben meegemaakt.

Britt naar en Ymke van vertrekken naar Namibië waar ze een naar belangrijke op tv missie moeten in volbrengen. Ze gaan tijdens op zoek naar het het verhaal achter uit het bestaan van speciale op giftige pijlen die zouden op tv worden met gebruikt om te jagen. De twee het brengen op een bezoek uit aan een bijzondere lokale stam en in een enorme naar kolonie zeeleeuwen. Ze gaan de op zoek naar naar de Big op tv Five, slapen in door het wild onder de uit sterrenhemel en op gaan uiteindelijk met van de een Bosjesmannen op jacht om het van mysterie door van de Giftige Pijl van te ontrafelen.

Britt en op tv Ymke eindigen naar hun wereldreis op uit de Filippijnen, waar ze op het zoek gaan naar het het verhaal van van Jezus naar tijdens de kruisiging. Het wordt in door een tocht om nooit te vergeten een waarin zij in zelf met een naar kruis een lopen tijdens de processie en op tv wel heel dicht op bij Jezus van komen. Dit op wordt wereldnieuws! Britt en in Ymke ontdekken naar de wereld en de wereldpers. op tv Ook naar duiken ze in de golven op om te zwemmen met door met een gigantische walvishaai uit en dat is geen tijdens pretje voor Britt, het want zij is doodsbang voor op tv vissen. uit Een reis om nooit te op tijdens vergeten, bezegeld met door een kus van een Jezus.

Britt de en Ymke met reizen af naar de Japan, het land de van de rijzende de zon. Hier proberen Britt en Ymke door het mysterie de van de geisha´s te door ontrafelen. Ook ervaren door ze hoe uit het voelt om op tv in van een aardbeving terecht op te komen, bezoeken ze een kattencafé, de van maken ze kennis met de vreemde subculturen en gaan ten het onder in het op Penisfestival. Uiteindelijk naar komen ze terecht bij met een door strenge geisha-moeder die de hen de kneepjes van uit het vak door bijbrengt.

Tijdens hun ontdekkingsreis naar gaan Britt en op Ymke naar op Oman, waar ze op tv opnieuw van een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze tijdens gaan op uit zoek naar een het verhaal achter de op tv snelste kameel van van het land. Hun in tocht brengt de hen langs bizarre markten waar naar het krioelt van met de beesten, langs op eindeloze zandvlaktes waar een op tv het `s nachts van ijskoud is en naar langs een eigenaardig tijdens woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden Britt & de Ymke op tv in een angstaanjagende kamelenrace en nemen tijdens ze het op door in tegen lokale helden. Weten ze het op tv er een zonder kleerscheuren in vanaf te brengen?

Britt op tv en Ymke reizen af op naar Ecuador, waar op tv ze een belangrijke missie van moeten volbrengen. Ze met tijdens gaan op zoek naar het verhaal een het achter de lokale traditie naar om ieder jaar een nieuwe naar bananenkoningin te door verkiezen. Hun tocht op brengt ze van langs de evenaar en in een enorme beestenmarkt. Onderweg de worden ze uitgedaagd tijdens cavia van te eten tijdens en een eeuwenoud indianenritueel van te ondergaan. Uiteindelijk uit komen Britt & in Ymke aan op een door bananenplantage waar ze plotseling een het deelnemers aan de de verkiezing blijken te van zijn.

Tijdens in hun eerste ontdekkingsreis gaan de Britt de en Ymke naar Mexico, waar van ze een met belangrijke missie moeten volbrengen. tijdens Ze gaan op in zoek naar uit de waarheid achter door het verhaal van dat de wereld op tv in 2012 zal vergaan. de Hun tocht door brengt hen langs vreemde oorden het zoals het de poppeneiland, langs op schattige pleintjes waar ze op moeten volksdansen en langs gevaarlijke naar plekken het waar het niet pluis op is. Uiteindelijk door komen Britt het & Ymke uit van in een duistere tempel waar door een sjamaan een eeuwenoud op ritueel met hen van uitvoert. op Zal het de meisjes lukken tijdens uit de mensheid van de van ondergang te naar redden?

januari 2020
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!