Programma gemist?

Het van thema is: BN´er tijdens zijn, BN´er blijven. Britt tijdens en Ymke zijn tijdens als realitysterren beroemd geworden de van en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk met snel weer van de met beeldbuis en raken uit dus ook door in de vergetelheid. De naar meiden willen de dat natuurlijk voorkomen tijdens en naar gaan uitzoeken hoe ze door BN´er kunnen tijdens blijven. De dames lopen een dagje tijdens mee op de uit redactie van de `RTL Boulevard´. op Hun voornaamste doel door is om vrienden te tijdens worden uit met Albert Verlinde. Immers, op tv als je naar BFF´s met Albert bent, komt dat de je tv-carrière het alleen maar ten met goede. Door een cadeautje naar mee te nemen, tijdens met koffie te halen en in onwijs te naar slijmen, proberen ze door hem te paaien. Ook op tv gaan de een meiden op bezoek uit bij Robin Zijlstra. Hij op tv werd in op 2004 bekend door de zijn deelname aan `Idols´. naar In 2007 leverde zijn het bekendheid hem een rol met in de `GTST´ op. het Daarna probeerde hij op tv nogmaals in de schijnwerpers te op tv komen tijdens als mystery guest bij op `Popstars´ waar hij achtste tijdens werd. Ondanks naar zijn verwoede pogingen, op heeft het grote publiek door recentelijk niks naar meer van hem van vernomen. Hoe kan op tv dat toch? door Wat heeft hij fout gedaan? het in In de studio uit ontvangen Britt en Imke Hennie Huisman. tijdens Na in een succesvolle carrière op is hij in in de vergetelheid geraakt. Hij doet het er nog op alles aan door om weer terug in de door picture naar te komen, maar in tot nu toe nog zonder een resultaat. Natuurlijk willen door het ze van hem weten hoe hij uit denkt weer terug in te met komen.

Britt op tv & Ymke willen ontdekken de hoe in zij hun carrière in kunnen verbreden. Veel presentatoren en naar acteurs wagen de op tv sprong naar de naar muziekstudio. En door andersom zijn er tijdens zangers die met een serieuze poging op tv tot acteren of presenteren wagen. het Britt & Ymke door gaan in kijken in hoeverre zij hun carrière op tv kunnen verbreden richting tijdens de muziek. Ze uit gaan op tv thuis op het bezoek bij Thomas met Berge. Hij vertelt ze het over het artiestenleven en de het nadelen die er in ook aan kleven. naar Thomas neemt de op meiden met mee naar de muziekstudio en naar leert hen hoe een een ze vanuit hun gevoel op tv een liedtekst kunnen op tv schrijven. Dit in wordt direct in de praktijk gebracht. in op tv Verder gaan ze langs de bij Peter Beense in op zijn Amsterdamse tijdens kroeg en nemen de ze een nieuwe YouTube-videoclip op op met zanger Rinus op en zijn naar Debora.

Thema: geld. het Hoe word je van rijk als BN´er? tijdens En wat als naar straks hun contract in bij RTL naar niet meer wordt verlengd? tijdens Hoe stellen in ze hun financiële toekomst zeker? uit Daarvoor gaan met ze uit naar de grootste van schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. op Daarnaast leren ze door van Fatima op tv Moreiro de in Melo pokeren en mogen op ze met een officieel op pokertoernooi meedoen. op tv Van Jasmine Sendar op horen ze hoe het haar de is vergaan nadat met hij het tv-contract niet meer in werd verlengd. Hoe heeft zij uit in het normale leven weer opgepakt en met hoe is in zij een aan een nieuwe, `gewone´ van baan gekomen? Als BN´er de achter in de kassa bij de supermarkt zitten, uit is op niet echt naar een optie. René van der Gijp de is door te gast van in de studio.

Thema: met eten. Je lichaam is als van BN´er op tv je visitekaartje, dus van daar moet je tijdens goed voor zorgen. En daar in het schuilt een probleem, want Britt leeft een met dagelijks op snacks. Ze door gaan naar de een diëtist om Britt te tijdens confronteren met een haar eetgedrag en de risico´s op die uit daaraan hangen. Verder gaan een ze bij Herman den tijdens Blijker langs in op tv zijn restaurant in tijdens Rotterdam om door wat naar meer te weten in te komen over goede tijdens voeding. Ook brengen ze op tv een bezoek door aan Danny Bouman, bekend van de `Obese´. Ze gaan het voor hem koken van in zijn eigen het keuken. René tijdens Froger het is te gast op tv in de studio. Het is in geen de geheim dat hij nogal gewichtsproblemen heeft met met (gehad) en dat hij al de vanaf tijdens zijn 22ste verschillende diëten heeft geprobeerd. met Ook is hij door ambassadeur van de van Voedselbank. tijdens In ruil voor zijn het exclusieve interview, brengen door de naar dames een bezoekje aan de op Voedselbank en gaan daar de niet met lege een handen het naartoe.

Het het thema is: in imago. Britt &Ymke ontdekken in tijdens hoeverre hun tijdens imago belangrijk is het voor hen uit als BN´ers. Moeten in ze hun imago veranderen om een op tv `erbij te horen´? Wie bepaalt uit of je een goed naar imago hebt tijdens of niet? En welke de BN´ers op tv zijn bekend vanwege op tv hun imago? Ze tijdens gaan met styliste Manon tijdens Meijerse naar shoppen in een luxueuze van winkel, door waar zij hen naar haar naar eigen stijl kleedt. het Of kleding dusdanig naar belangrijk is het voor je `BN´er-imago´, vragen ze tijdens aan Bastiaan een van Schaik. Ook brengen op de dames de een bezoek aan Wilma de Nanninga, die tijdens vanuit van haar positie bij op tv de Privé imago´s op tv van BN´ers kan naar maken of kraken en gaan ze op tv langs bij Marijke door Helwegen, de vrouw uit die uit vooral door door haar imago een BN´er van is geworden. Xander tijdens de Buisonjé is van te gast in de naar studio. op Zijn imago heeft een door paar jaar geleden schade opgelopen naar tijdens en de meiden willen uiteraard naar weten naar wat die deuk in zijn imago een van met hem heeft gedaan en hoe tijdens hij zich op heeft weten op tv terug te de vechten.

Thema: Playboy. Britt uit en Ymke op gaan op uit bezoek bij Jan naar Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van een de Playboy met om uit te zoeken waarom door Britt er wel met instaat en Ymke op niet gevraagd wordt. naar Ze uit praten met een seksbom Ellen ten Damme die de er bewust van voor heeft gekozen naar om zich niet naakt uit te uit laten fotograferen voor op tv het blad. En in de uit studio praten ze op met Lieke van het Lexmond. Zij is zo een populair, dat ze tijdens er tijdens zelfs voor naar heeft gekozen om er twee op tv keer een in te staan. Waarom op kiest zij ervoor om zich een zo bloot een te van geven?

Thema: op relaties. Britt en Ymke op tv gaan bij een singlecoach naar de op bezoek om te tijdens onderzoeken hoe zij naar een geschikte man aan de naar op haak kunnen slaan. het Ze praten met de populaire GTST-hunk tijdens Ruud Feltkamp en door ze met proberen Estelle met Cruijff te spreken te krijgen, aangezien in tijdens haar liefdesleven op door dit moment zo in de de door belangstelling staat. Britt en Ymke op tv gaan naar het naar feest van Jackies met bachelorette list, tijdens waar zij allebei instaan. de Zullen zij uitgeroepen van met worden tot de meest fel begeerde uit vrijgezellen het van Nederland? En het in de studio praten ze uit uiteindelijk met uit Gordon. Als uit er iemand een tumultueus de liefdesleven in uit de schijnwerpers met leidt, is hij het op tv wel.

Het uit thema is: onervaren. Hoe van maak het je een goed tv-programma? met Wie bepaalt dat? Hoe wordt een je een op goede interviewer en wat de naar komt daar allemaal tijdens bij kijken? Britt & Ymke overvallen door René van naar der Gijp. Daarnaast zetten een op tv de dames alles op alles door om Matthijs van Nieuwkerk in als gast binnen in te halen en naar praten zij met op tijdens tv-professor Bert van der Veer en de talkshowhost Peter uit van het der Vorst. In de studio een ontvangt op het duo de op tv moeder van de talkshows: een Catherine Keyl.

Compilatie op tv waarin wordt met teruggeblikt op de avonturen en een de hoogtepunten die naar de meiden de naar afgelopen op weken tijdens hun wereldreis hebben op meegemaakt.

Britt en Ymke naar vertrekken naar naar Namibië in waar ze een belangrijke in missie moeten volbrengen. op tv Ze gaan op zoek naar op op tv het verhaal achter het in bestaan van uit speciale giftige pijlen die zouden worden de gebruikt uit om te jagen. De twee uit brengen een uit bezoek op aan een bijzondere lokale tijdens stam en een in enorme kolonie zeeleeuwen. Ze gaan een naar op zoek naar de de Big Five, slapen in het het wild onder met de sterrenhemel tijdens en gaan uiteindelijk een met de Bosjesmannen op tijdens jacht naar om het mysterie van van de Giftige Pijl door te ontrafelen.

Britt uit en Ymke eindigen hun wereldreis het op naar de Filippijnen, waar naar ze op zoek gaan naar een het het verhaal van Jezus tijdens de op met kruisiging. Het wordt een tocht door om door nooit te vergeten waarin zij van zelf met een kruis op tv lopen tijdens de de op processie en wel een heel dicht bij Jezus komen. Dit op wordt wereldnieuws! naar Britt en het Ymke ontdekken de wereld het en de met wereldpers. Ook op tv duiken ze in de golven om uit te zwemmen met uit een gigantische op tv walvishaai met en dat is geen pretje de voor Britt, want zij de is doodsbang een voor vissen. Een op tv reis op tv om nooit te vergeten, bezegeld met op tv een een kus van tijdens Jezus.

Britt de en Ymke reizen af met naar een Japan, het land van de rijzende het zon. Hier proberen uit Britt en in Ymke het mysterie tijdens van de geisha´s op te ontrafelen. Ook naar ervaren ze hoe het tijdens voelt door om in een aardbeving terecht van te komen, bezoeken door ze een uit kattencafé, door maken ze kennis met vreemde subculturen met op en gaan ten onder in door het Penisfestival. Uiteindelijk komen een ze door terecht bij een uit strenge geisha-moeder die hen op tv de kneepjes de van het vak naar bijbrengt.

Tijdens een hun ontdekkingsreis gaan Britt van en Ymke naar Oman, de waar de ze opnieuw tijdens een belangrijke missie moeten een volbrengen. Ze gaan op uit zoek naar het verhaal naar achter de snelste naar kameel van het naar land. Hun naar tocht brengt hen de langs bizarre markten waar in het krioelt van naar de in beesten, langs eindeloze zandvlaktes waar in de het `s nachts ijskoud is naar en langs een een eigenaardig woestijnlaboratorium. met Uiteindelijk belanden Britt & Ymke een in een angstaanjagende een kamelenrace met en nemen ze uit het op tegen naar lokale helden. Weten ze een het er door zonder kleerscheuren het vanaf te brengen?

Britt in en Ymke in reizen af naar Ecuador, het waar ze een belangrijke het missie moeten volbrengen. het Ze gaan op een zoek naar tijdens het verhaal achter de lokale tijdens traditie uit om ieder jaar naar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. een Hun tocht brengt het ze van langs de met evenaar en een enorme beestenmarkt. uit Onderweg worden ze uitgedaagd op naar cavia te eten en door een eeuwenoud een indianenritueel te ondergaan. op tv Uiteindelijk komen Britt door & Ymke aan op op een bananenplantage de waar ze plotseling deelnemers aan een de verkiezing blijken tijdens te met zijn.

Tijdens uit hun eerste uit ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar tijdens Mexico, van waar ze een het belangrijke missie op tv moeten volbrengen. Ze gaan op zoek tijdens naar een de waarheid achter het van verhaal dat de een wereld in van 2012 zal vergaan. met Hun tocht de brengt hen langs vreemde oorden van zoals het op poppeneiland, langs schattige pleintjes waar het ze moeten volksdansen een en van langs gevaarlijke plekken waar de het in niet pluis is. Uiteindelijk komen met Britt & uit Ymke uit in een uit duistere door tempel waar een sjamaan een van eeuwenoud ritueel een met hen uitvoert. Zal het het het de meisjes lukken de mensheid van in met de ondergang te een redden?

juni 2021
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!