Programma gemist?

Het uit thema is: naar BN´er zijn, BN´er blijven. naar Britt en het Ymke zijn als realitysterren beroemd uit geworden en doorgaans verdwijnen op realitysterren redelijk snel de weer van het de beeldbuis door en raken dus het ook in de op tv vergetelheid. De meiden naar willen dat natuurlijk op voorkomen en gaan tijdens uitzoeken hoe ze in BN´er kunnen blijven. De van dames de lopen een dagje mee op de uit redactie van `RTL een Boulevard´. Hun het voornaamste doel is om de vrienden te met worden met Albert Verlinde. naar uit Immers, als je BFF´s met naar Albert bent, naar komt dat tijdens je tv-carrière alleen maar naar ten goede. Door een cadeautje tijdens mee te nemen, door in koffie te halen en onwijs in te slijmen, tijdens proberen ze hem te van paaien. Ook gaan de van het meiden op bezoek bij Robin op tv Zijlstra. Hij werd naar in naar 2004 bekend door zijn deelname aan met op tv `Idols´. In 2007 leverde uit zijn bekendheid de hem een rol in `GTST´ op. van het Daarna probeerde hij nogmaals in de een schijnwerpers te naar komen als mystery van guest bij `Popstars´ met waar hij achtste werd. tijdens Ondanks zijn de verwoede tijdens pogingen, heeft het met grote publiek recentelijk niks meer van van hem op tv vernomen. Hoe kan een dat toch? in Wat heeft hij met fout gedaan? In de studio op tv ontvangen Britt het en Imke Hennie het Huisman. Na een succesvolle in carrière is naar hij in met de vergetelheid in geraakt. Hij doet tijdens er nog alles aan een om weer terug uit in de picture te met komen, met maar tot nu toe nog op zonder tijdens resultaat. Natuurlijk willen ze van naar hem weten tijdens hoe hij denkt weer terug op te uit komen.

Britt & Ymke naar willen ontdekken door hoe zij op hun carrière kunnen verbreden. Veel een presentatoren en op acteurs wagen de sprong de naar de muziekstudio. naar door En andersom zijn het er zangers die op tv een serieuze poging tot acteren in of presenteren wagen. op Britt & Ymke gaan uit kijken naar in hoeverre het zij hun carrière kunnen in verbreden richting een de muziek. Ze een gaan thuis op in bezoek bij Thomas Berge. Hij op tv vertelt ze over in het artiestenleven en met de uit nadelen die er ook aan op kleven. Thomas door neemt de meiden mee in naar de van muziekstudio en leert hen de hoe ze vanuit door hun gevoel een tijdens liedtekst kunnen schrijven. Dit van wordt door direct in de een praktijk gebracht. Verder gaan ze van op tv langs bij Peter Beense in een zijn Amsterdamse kroeg naar en nemen ze een een nieuwe YouTube-videoclip op uit naar met zanger Rinus en zijn tijdens Debora.

Thema: geld. uit Hoe word tijdens je rijk van als BN´er? En wat als straks op hun het contract bij RTL niet meer naar wordt verlengd? de Hoe uit stellen ze hun op financiële toekomst zeker? een Daarvoor gaan ze naar de grootste op uit schnabbelaar van Nederland: van Dries Roelvink. Daarnaast leren ze van van Fatima Moreiro de op tv Melo pokeren en door mogen ze met het door een officieel pokertoernooi op tv meedoen. Van Jasmine Sendar horen ze uit tijdens hoe het haar is vergaan van nadat hij tv-contract op niet meer werd in verlengd. Hoe heeft zij naar het normale het leven weer opgepakt door en in hoe is zij aan door een nieuwe, `gewone´ baan op gekomen? Als BN´er achter tijdens het de kassa bij de in supermarkt zitten, is niet tijdens echt tijdens een optie. René van der Gijp van is naar te gast in uit de studio.

Thema: eten. naar Je een lichaam is als tijdens BN´er je visitekaartje, dus daar moet op tv je goed door voor zorgen. En daar het schuilt van een probleem, want door Britt leeft het dagelijks op snacks. op tv Ze gaan naar een uit diëtist om Britt te confronteren van met haar eetgedrag op een en de risico´s met die daaraan hangen. de Verder gaan ze bij Herman den op tv op Blijker langs in zijn restaurant uit in Rotterdam van om wat meer te tijdens weten te komen met over goede voeding. de Ook door brengen ze een bezoek een aan Danny Bouman, bekend van in `Obese´. Ze gaan de voor van hem koken in zijn naar eigen door keuken. René Froger is van te gast in de door studio. Het is geen van geheim dat in hij nogal gewichtsproblemen heeft uit (gehad) met en dat hij al vanaf met zijn 22ste verschillende door diëten heeft geprobeerd. op tijdens Ook is hij de ambassadeur van de Voedselbank. In tijdens ruil voor op tv zijn exclusieve interview, met brengen de dames uit een bezoekje aan de Voedselbank een en op gaan daar niet met met lege op tv handen naartoe.

Het het thema is: imago. Britt tijdens &Ymke ontdekken in hoeverre van hun imago van belangrijk is voor hen op als BN´ers. Moeten door een ze hun imago veranderen op om `erbij naar te horen´? op tv Wie bepaalt of je een goed de imago op hebt of niet? En naar welke BN´ers door zijn bekend vanwege naar hun imago? Ze naar gaan met styliste een Manon op Meijerse shoppen in een een luxueuze winkel, waar door zij hen naar haar eigen een tijdens stijl kleedt. Of in kleding dusdanig belangrijk is op voor je uit `BN´er-imago´, vragen ze aan tijdens Bastiaan van in Schaik. Ook brengen de een dames een bezoek aan uit Wilma Nanninga, in die vanuit door haar positie bij uit de Privé imago´s van tijdens BN´ers kan maken of kraken uit en gaan ze tijdens met langs bij Marijke Helwegen, van de vrouw die in vooral door van haar imago een BN´er is in geworden. met Xander de Buisonjé is te op gast in op de studio. Zijn imago op tv heeft een paar jaar een geleden op schade opgelopen en de naar meiden willen uiteraard de weten uit wat die deuk in zijn imago een met hem heeft door gedaan en hoe op hij zich heeft in weten naar terug te het vechten.

Thema: Playboy. de Britt en Ymke gaan met op bezoek bij op tv in Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur op van de in Playboy om uit op te zoeken waarom de Britt er wel instaat en Ymke de niet gevraagd tijdens wordt. tijdens Ze praten met seksbom Ellen uit ten Damme die er tijdens bewust de voor heeft naar gekozen om zich niet naakt te het laten fotograferen voor uit het blad. uit En in de uit studio praten ze op tv met Lieke van van Lexmond. Zij is zo door populair, op tv dat ze er zelfs uit voor heeft in gekozen om er twee keer het naar in te staan. Waarom kiest zij met een ervoor om zich zo bloot uit te uit geven?

Thema: relaties. Britt uit en Ymke gaan met bij een naar singlecoach op tijdens bezoek om te onderzoeken uit hoe het zij een geschikte van man aan de haak uit kunnen slaan. Ze op praten met de van populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en van het ze proberen Estelle Cruijff een te spreken te krijgen, aangezien op tijdens haar liefdesleven op dit moment met zo in de de belangstelling staat. op Britt in en Ymke gaan naar tijdens het met feest van Jackies bachelorette list, waar naar zij het allebei instaan. Zullen zij uitgeroepen tijdens worden tot een de meest fel begeerde een vrijgezellen in van Nederland? een En in de studio praten uit ze uiteindelijk met tijdens Gordon. in Als er iemand een tumultueus van liefdesleven in de op schijnwerpers in leidt, is hij van het wel.

Het thema is: uit onervaren. Hoe maak een je een goed door tv-programma? uit Wie bepaalt dat? Hoe het wordt je een goede het in interviewer en wat komt daar allemaal met met bij kijken? Britt & Ymke op overvallen René van der in Gijp. Daarnaast zetten de de een dames alles door op alles om Matthijs van Nieuwkerk in als gast binnen op van te halen en praten met zij met tv-professor Bert tijdens van der met Veer en talkshowhost Peter van op tv der in Vorst. In de studio op tv ontvangt het duo de door moeder van in de talkshows: het Catherine Keyl.

Compilatie waarin uit wordt teruggeblikt op de op tv avonturen een en de hoogtepunten die op de van meiden de afgelopen weken tijdens hun op wereldreis hebben op tv meegemaakt.

Britt in en Ymke vertrekken naar Namibië op uit waar ze een uit belangrijke missie moeten volbrengen. uit Ze gaan op zoek naar de het verhaal achter met op het bestaan van speciale giftige het pijlen op tv die zouden worden gebruikt om van te jagen. De de twee brengen het een bezoek door aan een bijzondere lokale stam en naar een een enorme kolonie zeeleeuwen. Ze met gaan op het zoek naar op tv de Big Five, slapen op in het wild onder de op tv sterrenhemel en gaan het met uiteindelijk met de naar Bosjesmannen op jacht om het mysterie het van de Giftige op tv een Pijl te ontrafelen.

Britt en in Ymke eindigen hun wereldreis tijdens met op de Filippijnen, met waar ze op zoek gaan naar naar het verhaal een van Jezus tijdens op de kruisiging. Het wordt uit een tocht naar om door nooit te vergeten waarin door zij zelf met een tijdens kruis een lopen tijdens de op tv processie en wel uit heel dicht bij Jezus komen. het Dit wordt wereldnieuws! tijdens Britt op en Ymke ontdekken de uit wereld en in de wereldpers. Ook op duiken ze in de golven om een te zwemmen met met de een gigantische walvishaai en dat is het geen pretje voor door Britt, een want zij is doodsbang in voor vissen. Een reis de om nooit te het vergeten, bezegeld naar met een kus van van het Jezus.

Britt en Ymke in reizen de af naar Japan, uit het land van de tijdens rijzende zon. de Hier proberen Britt en Ymke uit op het mysterie van de geisha´s te het ontrafelen. Ook ervaren een ze een hoe het een voelt om in uit een aardbeving terecht te een komen, bezoeken op tv ze een kattencafé, maken ze kennis van met vreemde subculturen in en gaan ten door onder in tijdens het van Penisfestival. Uiteindelijk komen ze terecht de bij in een strenge geisha-moeder het die hen de kneepjes van het een naar vak bijbrengt.

Tijdens hun ontdekkingsreis naar gaan door Britt en Ymke uit naar Oman, waar ze op opnieuw een belangrijke naar missie moeten volbrengen. naar Ze gaan op het zoek door naar het verhaal achter de tijdens snelste kameel van het het land. het Hun tocht brengt in hen langs bizarre markten het waar het krioelt door van met de beesten, langs eindeloze zandvlaktes op waar het op `s nachts ijskoud is en tijdens het langs een eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden de Britt met & Ymke in in een angstaanjagende kamelenrace een en nemen ze het op een tegen lokale door helden. Weten ze het met de er zonder kleerscheuren vanaf te de brengen?

Britt en op tv Ymke reizen af naar uit Ecuador, op waar ze een op tv belangrijke missie moeten volbrengen. de Ze gaan in op zoek naar het naar verhaal achter de de lokale traditie om ieder op tv jaar een uit nieuwe bananenkoningin door te verkiezen. het Hun tocht brengt ze langs het de een evenaar en een enorme naar beestenmarkt. Onderweg worden uit ze uitgedaagd cavia te eten uit het en een eeuwenoud tijdens indianenritueel te ondergaan. Uiteindelijk op komen Britt & Ymke aan naar op een op bananenplantage waar ze het plotseling deelnemers aan de op verkiezing blijken de te tijdens zijn.

Tijdens hun eerste in ontdekkingsreis gaan met Britt en Ymke naar een Mexico, in waar ze een belangrijke de missie moeten volbrengen. Ze van gaan op zoek tijdens naar de waarheid op achter het verhaal van dat de een wereld de in 2012 zal de vergaan. Hun tocht brengt hen uit langs vreemde oorden op zoals met het poppeneiland, langs de schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen door en langs gevaarlijke in plekken waar het het niet pluis is. op tv Uiteindelijk door komen Britt & Ymke op uit in een een duistere tempel op waar een sjamaan een door eeuwenoud ritueel met een hen uitvoert. Zal het het de meisjes lukken naar de in mensheid van de ondergang op te het redden?

oktober 2020
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!