Programma gemist?

Het thema is: van BN´er zijn, BN´er de blijven. Britt en in Ymke zijn op als van realitysterren beroemd geworden en doorgaans met verdwijnen realitysterren redelijk naar snel weer van de op tv beeldbuis het en raken door dus ook in de vergetelheid. het De meiden willen naar dat natuurlijk voorkomen het en gaan uitzoeken hoe op ze BN´er de kunnen blijven. door De dames de lopen een dagje op mee op de naar redactie van `RTL Boulevard´. op tv Hun voornaamste doel is de om vrienden te worden op tv met Albert Verlinde. met met Immers, als je BFF´s de met Albert bent, komt in dat je op tv-carrière alleen maar ten goede. met Door in een cadeautje mee te nemen, het koffie te naar halen en onwijs te de slijmen, proberen ze op tv hem op tv te paaien. Ook op tv gaan de op meiden op bezoek bij Robin op Zijlstra. Hij naar werd in 2004 in bekend door zijn deelname aan tijdens `Idols´. op In 2007 leverde zijn bekendheid het op hem een rol in uit `GTST´ op. Daarna probeerde de hij uit nogmaals in de van schijnwerpers te komen als uit mystery guest bij `Popstars´ op tv waar hij achtste van werd. Ondanks zijn verwoede op tv uit pogingen, heeft het grote het publiek recentelijk niks meer van van hem vernomen. tijdens Hoe kan dat een toch? Wat de heeft hij fout tijdens gedaan? In op de studio met ontvangen Britt en op Imke Hennie Huisman. Na een uit succesvolle de carrière is hij in de op vergetelheid geraakt. Hij van doet er nog met alles aan met om weer terug in de de picture het te komen, maar de tot nu toe nog tijdens zonder resultaat. het Natuurlijk willen ze van hem uit weten hoe uit hij denkt van weer terug in te komen.

Britt van & Ymke willen een ontdekken hoe uit zij hun carrière kunnen verbreden. Veel met presentatoren en in acteurs wagen de op tv sprong naar in de muziekstudio. En andersom op tv zijn er in zangers die een serieuze de poging tot uit acteren of presenteren wagen. Britt op tv & op tv Ymke gaan kijken in in hoeverre zij een hun carrière kunnen verbreden richting tijdens in de muziek. Ze gaan op tv thuis op bezoek bij het Thomas uit Berge. Hij vertelt ze over het naar artiestenleven en door de nadelen met die er ook aan op kleven. in Thomas neemt de meiden mee naar naar tijdens de muziekstudio en leert het hen hoe ze vanuit hun door in gevoel een liedtekst tijdens kunnen schrijven. Dit wordt direct in de tijdens de praktijk gebracht. een Verder gaan ze langs bij Peter op tv de Beense in zijn Amsterdamse tijdens kroeg en nemen ze naar een nieuwe YouTube-videoclip een op met door zanger Rinus de en zijn Debora.

Thema: geld. in Hoe van word je rijk door als BN´er? En de wat als straks van hun contract bij RTL niet tijdens meer met wordt verlengd? Hoe stellen ze hun door naar financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan door ze naar de het grootste schnabbelaar met van Nederland: Dries uit Roelvink. Daarnaast leren ze de van Fatima op Moreiro de Melo pokeren tijdens en mogen naar ze met een officieel pokertoernooi tijdens met meedoen. Van Jasmine het Sendar horen ze hoe het tijdens haar is vergaan tijdens nadat hij van tv-contract niet meer op tv werd verlengd. van Hoe heeft zij het normale van leven weer in opgepakt en hoe is zij door aan een op nieuwe, `gewone´ op baan gekomen? de Als BN´er achter de kassa bij tijdens de supermarkt zitten, door met is niet echt een optie. René in van der Gijp een is een te gast in de het studio.

Thema: een eten. Je lichaam het is als BN´er van je visitekaartje, met dus daar moet je goed voor het zorgen. En van daar schuilt een met probleem, want Britt leeft naar het dagelijks op snacks. Ze gaan naar op tv een diëtist om van Britt te confronteren in van met haar eetgedrag en de risico´s naar die met daaraan hangen. Verder gaan ze het naar bij Herman den Blijker langs in op tv het zijn restaurant in Rotterdam om wat op door meer te weten te komen over uit goede tijdens voeding. Ook brengen ze uit een bezoek aan Danny van Bouman, bekend van van `Obese´. een Ze gaan voor hem koken van in zijn eigen een keuken. René een Froger tijdens is te gast in de studio. op tv Het is geen tijdens met geheim dat hij nogal het gewichtsproblemen heeft (gehad) op en dat hij van al vanaf zijn 22ste naar verschillende diëten tijdens heeft geprobeerd. de Ook is hij ambassadeur een van de Voedselbank. In ruil naar uit voor zijn exclusieve de interview, brengen de dames de een bezoekje aan de naar Voedselbank en gaan daar met niet met door lege handen naar naartoe.

Het thema is: in imago. Britt de &Ymke ontdekken in hoeverre uit hun imago op tv belangrijk is voor hen met als BN´ers. op tv Moeten ze hun een imago veranderen om op tv `erbij te in horen´? Wie bepaalt een of je een goed een in imago hebt of niet? op En welke BN´ers het zijn bekend vanwege hun het imago? Ze gaan op tv met met styliste Manon Meijerse door shoppen in een luxueuze winkel, op waar zij hen op naar haar van eigen stijl op tv kleedt. Of kleding tijdens dusdanig belangrijk is van voor je `BN´er-imago´, door vragen ze aan Bastiaan op tv van door Schaik. Ook brengen de dames een op tv bezoek aan door Wilma Nanninga, die vanuit de haar op positie bij de Privé in imago´s een van BN´ers kan maken of kraken op de en gaan ze langs op tv bij Marijke Helwegen, de het vrouw naar die vooral door haar imago van een door BN´er is geworden. Xander de Buisonjé op tv is te van gast in de studio. van Zijn imago een heeft op een paar jaar geleden in schade opgelopen en de in meiden willen uiteraard door weten wat die van deuk in een zijn imago met hem heeft een uit gedaan en hoe in hij zich heeft weten terug te uit tijdens vechten.

Thema: van Playboy. Britt en Ymke van gaan op bezoek bij door van Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur met van de tijdens Playboy om uit te zoeken waarom een Britt er van wel instaat in en Ymke niet gevraagd wordt. tijdens tijdens Ze praten met een seksbom Ellen ten Damme de die er bewust op voor heeft het gekozen om zich niet in naakt te laten in fotograferen voor in het blad. En in in de studio praten ze met op Lieke van op tv Lexmond. Zij op is zo populair, op dat ze er zelfs van voor heeft gekozen op tv om er twee in keer in met te staan. Waarom van kiest zij ervoor om zich uit tijdens zo bloot te op tv geven?

Thema: relaties. naar Britt en Ymke op tv gaan bij een op tv singlecoach een op bezoek om op tv te onderzoeken hoe zij een geschikte naar man aan uit de haak in kunnen slaan. Ze praten op met de populaire een GTST-hunk Ruud Feltkamp en op ze op proberen Estelle met Cruijff te spreken te krijgen, aangezien op uit haar liefdesleven op door dit moment zo in de naar op belangstelling staat. Britt en in Ymke gaan een naar het feest van tijdens Jackies tijdens bachelorette list, waar zij allebei instaan. het Zullen zij uitgeroepen op worden tot de tijdens op tv meest fel begeerde vrijgezellen uit van Nederland? van En in de uit studio praten ze uiteindelijk met Gordon. met Als er iemand uit een tumultueus liefdesleven tijdens in de schijnwerpers de leidt, is door hij het naar wel.

Het op tv thema is: onervaren. van Hoe maak je een van goed tv-programma? met Wie bepaalt dat? Hoe wordt de je een van goede interviewer en wat van komt daar met allemaal bij kijken? Britt in & Ymke overvallen in René van tijdens der van Gijp. Daarnaast zetten op de dames alles op alles om op Matthijs van Nieuwkerk naar als gast in binnen naar te halen en met praten zij met op tv tv-professor Bert van der Veer en de op talkshowhost Peter van der op Vorst. In de studio ontvangt uit het duo naar de moeder naar van de talkshows: in Catherine Keyl.

Compilatie waarin door wordt op tv teruggeblikt op de op avonturen en de hoogtepunten tijdens die de in meiden de afgelopen weken tijdens uit hun wereldreis hebben van meegemaakt.

Britt de en Ymke vertrekken in naar Namibië waar ze een op belangrijke missie op tv moeten volbrengen. door Ze gaan op het zoek naar het verhaal achter tijdens het bestaan door van speciale giftige met pijlen die zouden worden van gebruikt om te een jagen. De twee op brengen een bezoek op aan in een bijzondere lokale stam en met een enorme kolonie tijdens zeeleeuwen. van Ze gaan op zoek het naar de Big naar Five, slapen naar in het wild onder de op sterrenhemel en gaan met uiteindelijk met de naar Bosjesmannen op jacht de om met het mysterie van de Giftige het Pijl op tv te ontrafelen.

Britt een en Ymke eindigen tijdens hun wereldreis op de een Filippijnen, waar ze door op zoek gaan van naar het verhaal van van Jezus tijdens het de kruisiging. Het een wordt een tocht om tijdens nooit te in vergeten in waarin zij zelf uit met een kruis lopen de tijdens de processie en in wel heel dicht bij van Jezus komen. Dit met wordt op tv wereldnieuws! Britt en in Ymke ontdekken de wereld en op de wereldpers. Ook naar duiken ze in in de golven om van te zwemmen op tv met een gigantische walvishaai op tv en dat uit is geen pretje voor een Britt, het want zij is doodsbang voor het op tv vissen. Een reis om nooit te uit vergeten, bezegeld met met een met kus van in Jezus.

Britt en het Ymke een reizen af naar Japan, in het land van de rijzende uit zon. op Hier proberen Britt en Ymke in het uit mysterie van de geisha´s door te ontrafelen. op tv Ook ervaren ze hoe de het door voelt om in een aardbeving terecht de te komen, bezoeken door ze met een kattencafé, van maken ze kennis op met vreemde subculturen en gaan ten in onder in met het Penisfestival. Uiteindelijk komen tijdens ze naar terecht bij een strenge geisha-moeder op tv die hen de met kneepjes van van het vak tijdens bijbrengt.

Tijdens door hun ontdekkingsreis gaan het Britt en Ymke naar de Oman, waar op ze opnieuw een belangrijke van missie moeten volbrengen. Ze naar gaan het op zoek naar naar het verhaal de achter de snelste door kameel van het land. Hun tocht op tv van brengt hen langs bizarre markten de waar het krioelt in van de beesten, langs naar eindeloze zandvlaktes op waar het `s in nachts ijskoud de is en langs naar een eigenaardig woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden de Britt & Ymke tijdens door in een angstaanjagende kamelenrace de en nemen ze het op op in tegen lokale helden. met Weten ze het er het zonder kleerscheuren vanaf door te brengen?

Britt in en Ymke uit reizen af naar Ecuador, waar met ze een in belangrijke missie moeten in volbrengen. Ze gaan op met zoek naar het verhaal de van achter de lokale uit traditie om ieder jaar een nieuwe van bananenkoningin te verkiezen. op tv in Hun tocht brengt van ze langs de evenaar en een een enorme beestenmarkt. Onderweg in tijdens worden ze uitgedaagd cavia op te eten en op een eeuwenoud indianenritueel de te ondergaan. Uiteindelijk komen uit Britt een & Ymke aan op een met bananenplantage waar ze plotseling op deelnemers aan de op naar verkiezing blijken te uit zijn.

Tijdens de hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt een en Ymke naar het Mexico, op tv waar ze een belangrijke missie het moeten uit volbrengen. Ze gaan van op zoek naar naar de waarheid achter het verhaal tijdens dat op tv de wereld in met 2012 zal vergaan. Hun de tocht brengt hen langs naar vreemde oorden zoals met het poppeneiland, naar langs schattige een pleintjes waar ze in moeten volksdansen van en langs gevaarlijke plekken uit waar het niet pluis is. op op tv Uiteindelijk komen Britt & uit Ymke uit in een door duistere tempel tijdens waar een het sjamaan een eeuwenoud ritueel met het hen uitvoert. Zal het door de op meisjes lukken het de mensheid van de in ondergang te een redden?

augustus 2017
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord