Programma gemist?

Het thema een is: BN´er een zijn, BN´er blijven. tijdens Britt en in Ymke zijn als realitysterren in beroemd geworden en met doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel op weer van uit de beeldbuis en raken van dus ook in een de uit vergetelheid. De uit meiden willen dat van natuurlijk voorkomen en gaan in uitzoeken hoe ze BN´er kunnen met het blijven. De dames lopen een naar dagje mee tijdens op de op redactie van `RTL Boulevard´. op tv Hun voornaamste op doel is om vrienden te door worden het met Albert Verlinde. Immers, als je met BFF´s met tijdens Albert bent, op tv komt dat je tv-carrière door alleen maar ten goede. uit Door een cadeautje met de mee te nemen, koffie te tijdens halen en onwijs naar te slijmen, proberen een ze in hem te paaien. Ook op gaan de meiden op met bezoek bij Robin op Zijlstra. Hij werd in tijdens 2004 bekend het door zijn deelname van aan `Idols´. In 2007 in leverde zijn bekendheid een uit hem een rol de in `GTST´ op. tijdens Daarna probeerde hij nogmaals door in de schijnwerpers te tijdens komen in als mystery guest bij `Popstars´ op waar hij het achtste werd. Ondanks in zijn verwoede tijdens pogingen, heeft het grote met publiek recentelijk niks naar meer van hem uit vernomen. Hoe kan een dat toch? Wat in heeft hij het fout gedaan? In de uit studio ontvangen Britt en op tv Imke Hennie Huisman. op tv van Na een succesvolle tijdens carrière is hij in met de vergetelheid geraakt. Hij met doet door er nog alles de aan om weer terug in op de picture op tv te komen, maar tijdens tot nu toe uit nog zonder resultaat. Natuurlijk willen op ze van hem tijdens weten hoe hij op tv denkt weer terug het een te komen.

Britt met & Ymke willen ontdekken uit hoe zij hun carrière in kunnen uit verbreden. Veel presentatoren en acteurs in door wagen de sprong tijdens naar de muziekstudio. het En andersom zijn er op zangers die een serieuze poging op tot acteren uit of presenteren wagen. Britt in & Ymke het gaan het kijken in hoeverre het zij hun carrière kunnen verbreden op tv richting de muziek. door Ze gaan uit thuis op bezoek bij Thomas naar in Berge. Hij vertelt ze over uit het artiestenleven en de tijdens nadelen door die er ook aan een kleven. Thomas op neemt de meiden mee tijdens naar de op muziekstudio en leert van hen hoe met ze vanuit hun gevoel een liedtekst de kunnen de schrijven. Dit wordt op direct in de praktijk gebracht. van Verder op gaan ze op tv langs bij Peter uit Beense in zijn de Amsterdamse kroeg en nemen op tv ze een nieuwe YouTube-videoclip met op met zanger tijdens Rinus en een zijn Debora.

Thema: in geld. Hoe word je tijdens rijk als BN´er? op tv En wat met als straks hun contract bij naar RTL niet door meer van wordt verlengd? Hoe door stellen ze hun financiële op tv toekomst zeker? uit Daarvoor gaan ze naar de grootste naar schnabbelaar van Nederland: in Dries op Roelvink. Daarnaast leren ze uit van Fatima Moreiro het de Melo pokeren en door mogen ze naar met een in officieel pokertoernooi meedoen. op Van Jasmine Sendar horen ze een hoe het haar het is vergaan door nadat hij tv-contract door niet op meer werd verlengd. Hoe heeft op tv zij door het normale leven weer met opgepakt en hoe is zij uit aan een tijdens nieuwe, `gewone´ het baan gekomen? Als BN´er achter een de kassa van bij de tijdens supermarkt zitten, is uit niet echt een optie. René van met van der Gijp is te de gast in de op studio.

Thema: van eten. Je lichaam is als met uit BN´er je visitekaartje, dus daar op tv moet tijdens je goed voor van zorgen. En daar schuilt een probleem, naar want Britt uit leeft door dagelijks op snacks. in Ze gaan naar in een diëtist om Britt te confronteren in met van haar eetgedrag en de risico´s op die daaraan hangen. in een Verder gaan ze bij in Herman den naar Blijker langs in zijn door restaurant in in Rotterdam om wat op tv meer te weten in te komen over goede in voeding. Ook brengen ze door een naar bezoek aan Danny Bouman, naar bekend van `Obese´. van Ze gaan voor hem koken op tv in zijn eigen op tv keuken. René door Froger is door te gast in de studio. uit Het is een geen van geheim dat hij nogal gewichtsproblemen op heeft (gehad) en dat in hij met al vanaf zijn 22ste verschillende de van diëten heeft geprobeerd. Ook is hij op ambassadeur van naar de Voedselbank. van In ruil naar voor zijn exclusieve interview, brengen de door dames een bezoekje uit aan de Voedselbank tijdens en gaan daar het niet met lege met handen met naartoe.

Het thema is: op imago. Britt uit &Ymke ontdekken tijdens in hoeverre hun imago door belangrijk is voor hen van als BN´ers. het Moeten ze van hun imago het veranderen om `erbij te horen´? door Wie bepaalt of naar je het een goed een imago hebt of niet? in En welke naar BN´ers zijn bekend vanwege van hun door imago? Ze gaan met styliste uit Manon Meijerse shoppen in op tv op tv een luxueuze winkel, waar zij hen door naar tijdens haar eigen stijl met kleedt. Of kleding de dusdanig belangrijk is voor je door naar `BN´er-imago´, vragen ze aan Bastiaan een van naar Schaik. Ook brengen de van dames een bezoek van aan Wilma Nanninga, die vanuit door haar positie bij een de Privé van imago´s van de BN´ers kan maken of kraken de en gaan ze op langs bij Marijke de Helwegen, de op tv vrouw uit die vooral door op haar imago een naar BN´er is geworden. Xander de Buisonjé de is te door gast in de op studio. van Zijn imago heeft een paar jaar tijdens geleden in schade opgelopen en de met meiden willen uiteraard naar weten wat die door deuk met in zijn imago met uit hem heeft gedaan en hoe op naar hij zich heeft weten terug tijdens te de vechten.

Thema: op tv Playboy. Britt op tv en Ymke gaan op een bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig het hoofdredacteur tijdens van de Playboy om uit op te zoeken het waarom Britt met er wel instaat tijdens en Ymke met niet gevraagd wordt. Ze praten met het seksbom Ellen ten op tv Damme die tijdens er bewust van voor heeft gekozen om de zich niet in naakt te door laten fotograferen voor het blad. En het in op tv de studio praten uit ze met Lieke van Lexmond. de Zij is zo uit populair, dat ze naar er zelfs voor de heeft gekozen om een er twee op keer in op tv te staan. Waarom kiest op zij ervoor om met zich het zo bloot te een geven?

Thema: relaties. Britt van en Ymke gaan op bij een tijdens singlecoach op de bezoek om te onderzoeken met hoe zij met een geschikte in man aan de haak kunnen slaan. van door Ze praten met in de populaire GTST-hunk met Ruud Feltkamp en op ze proberen Estelle Cruijff te tijdens spreken te tijdens krijgen, aangezien haar liefdesleven door op tijdens dit moment zo in de door belangstelling staat. door op Britt en Ymke gaan naar in het feest op tv van Jackies bachelorette tijdens list, waar zij met allebei instaan. Zullen zij uitgeroepen met worden van tot de op tv meest fel begeerde vrijgezellen met van Nederland? En in de van uit studio praten ze uiteindelijk met met Gordon. Als er iemand in een tumultueus liefdesleven door in de schijnwerpers tijdens op tv leidt, is hij het het wel.

Het thema is: van op tv onervaren. Hoe maak je van een goed in tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt tijdens je een goede met interviewer door en wat komt met daar allemaal bij kijken? Britt een & een Ymke overvallen René van der een Gijp. Daarnaast op zetten de dames alles naar van op alles om Matthijs van Nieuwkerk tijdens als gast de binnen een te halen en door praten zij met tv-professor uit Bert van der Veer op tv en talkshowhost Peter van van der op Vorst. In op de studio ontvangt een het duo de moeder op van de talkshows: Catherine naar Keyl.

Compilatie waarin wordt naar de teruggeblikt op de avonturen en de de hoogtepunten die de in met meiden de afgelopen weken tijdens hun op tijdens wereldreis hebben meegemaakt.

Britt en op Ymke vertrekken naar Namibië een waar ze een naar belangrijke een missie moeten volbrengen. uit Ze gaan op zoek tijdens naar het verhaal achter door het op tv bestaan van speciale giftige pijlen de op die zouden worden op tv gebruikt om te met jagen. De twee brengen een bezoek op tv aan een het bijzondere lokale in stam en uit een enorme kolonie zeeleeuwen. Ze naar gaan op zoek naar op de Big op Five, slapen in op het wild onder de op tv sterrenhemel en naar gaan uiteindelijk met op tv de Bosjesmannen naar op jacht in om het mysterie van het de Giftige Pijl te door ontrafelen.

Britt de en Ymke eindigen hun wereldreis met op van de Filippijnen, uit waar ze op zoek gaan de naar het verhaal door van op tv Jezus tijdens de kruisiging. met Het wordt uit een tocht om nooit de te vergeten waarin zij met zelf met tijdens een kruis door lopen tijdens de processie van en wel de heel dicht bij Jezus naar komen. Dit wordt door wereldnieuws! Britt en Ymke tijdens ontdekken de wereld uit en de wereldpers. Ook de duiken ze in van naar de golven om met te zwemmen met een gigantische walvishaai op tv en in dat is op tv geen pretje voor Britt, want in zij is doodsbang voor uit vissen. Een in reis om nooit te naar tijdens vergeten, bezegeld met een kus van van naar Jezus.

Britt een en Ymke reizen af naar in Japan, naar het land van de op rijzende zon. het Hier proberen Britt en Ymke op tv het mysterie tijdens van de geisha´s te uit ontrafelen. op Ook ervaren ze hoe het op op tv voelt om in uit een aardbeving terecht te komen, bezoeken in ze door een kattencafé, maken door ze kennis met vreemde subculturen naar en gaan uit ten onder in met het Penisfestival. een Uiteindelijk komen ze terecht bij een de een strenge geisha-moeder die naar hen de kneepjes van het naar vak op tv bijbrengt.

Tijdens de hun ontdekkingsreis gaan Britt door en Ymke naar Oman, naar waar uit ze opnieuw een belangrijke naar missie de moeten volbrengen. Ze op gaan op zoek naar het verhaal een achter de op snelste kameel van het uit land. tijdens Hun tocht naar brengt hen langs bizarre markten waar in het uit krioelt van op de beesten, langs eindeloze zandvlaktes waar naar het `s nachts uit ijskoud het is en langs een eigenaardig uit woestijnlaboratorium. Uiteindelijk door belanden Britt & Ymke met in een met angstaanjagende op kamelenrace en nemen op ze het op tegen lokale helden. met Weten ze het naar er op tv zonder kleerscheuren een vanaf te brengen?

Britt en van Ymke reizen af de naar Ecuador, waar ze in een belangrijke in missie naar moeten volbrengen. Ze van gaan op zoek naar het uit verhaal achter de de lokale op tv traditie om ieder jaar een op nieuwe op tv bananenkoningin te verkiezen. van Hun tocht brengt ze een langs de evenaar en in een door enorme beestenmarkt. Onderweg worden uit ze uitgedaagd cavia een te eten van en een eeuwenoud indianenritueel te de ondergaan. Uiteindelijk komen Britt op & Ymke aan het op de een bananenplantage waar ze een plotseling deelnemers aan het de verkiezing blijken te op de zijn.

Tijdens hun het eerste ontdekkingsreis naar gaan Britt en Ymke naar in Mexico, waar ze naar een de belangrijke missie moeten door volbrengen. Ze gaan de op zoek naar de de waarheid achter het op tv verhaal dat de op tv wereld op in 2012 zal vergaan. van Hun tocht met brengt hen langs vreemde oorden naar zoals het poppeneiland, van langs schattige van pleintjes waar op ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke de plekken waar door het niet uit pluis is. Uiteindelijk komen op Britt & met Ymke uit in een duistere met van tempel waar een sjamaan een eeuwenoud van met ritueel met hen uitvoert. Zal het met de meisjes op lukken de mensheid het van de ondergang het te de redden?

augustus 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord