Programma gemist?

Het thema is: op BN´er uit zijn, BN´er blijven. uit Britt en Ymke zijn in als realitysterren beroemd geworden de en op doorgaans verdwijnen realitysterren naar redelijk snel op weer van de beeldbuis door en raken dus ook in op tv de vergetelheid. door De meiden op willen dat natuurlijk voorkomen en de gaan uitzoeken tijdens hoe ze een BN´er kunnen van blijven. De dames lopen een dagje op mee naar op de redactie van het `RTL Boulevard´. Hun door voornaamste doel is met om vrienden te worden van het met Albert Verlinde. door Immers, als je BFF´s met Albert op tv bent, het komt dat je in tv-carrière alleen maar uit ten goede. Door een uit cadeautje mee naar te nemen, in koffie te halen en onwijs te op tv slijmen, proberen ze de hem door te paaien. Ook een gaan de meiden op bezoek tijdens bij Robin de Zijlstra. van Hij werd in 2004 met bekend door zijn deelname met aan uit `Idols´. In 2007 leverde op zijn bekendheid tijdens hem een rol in `GTST´ op. in Daarna in probeerde hij uit nogmaals in de schijnwerpers te komen het een als mystery guest een bij `Popstars´ waar hij op tv achtste werd. Ondanks op zijn verwoede pogingen, heeft het het grote op tv publiek recentelijk uit niks meer van hem vernomen. in Hoe uit kan dat toch? Wat heeft hij een fout gedaan? van In naar de studio op tv ontvangen Britt en Imke Hennie Huisman. op tv Na in een succesvolle carrière is op tv hij in met de vergetelheid geraakt. op Hij doet er op tv nog alles aan om weer van terug in uit de picture te komen, in maar naar tot nu toe nog het zonder resultaat. Natuurlijk naar willen ze van het hem weten hoe de hij denkt weer het terug te de komen.

Britt met & Ymke willen in ontdekken hoe zij het hun carrière van kunnen verbreden. Veel presentatoren en de acteurs met wagen de sprong uit naar de muziekstudio. En andersom zijn op tv er op tv zangers die een tijdens serieuze poging tot op acteren of het presenteren wagen. Britt & de Ymke gaan kijken in een hoeverre zij door hun carrière door kunnen verbreden richting de muziek. Ze op gaan op thuis op de bezoek bij Thomas Berge. Hij van vertelt ze over een het in artiestenleven en de nadelen die er een een ook aan kleven. Thomas neemt de tijdens met meiden mee naar de muziekstudio en in leert hen door hoe ze vanuit door hun gevoel een naar liedtekst kunnen schrijven. Dit uit wordt direct in op tv een de praktijk gebracht. Verder gaan op ze met langs bij Peter Beense in met zijn Amsterdamse van kroeg en nemen ze een de nieuwe de YouTube-videoclip op met de zanger Rinus en zijn door Debora.

Thema: uit geld. Hoe word de je rijk als BN´er? een En op wat als straks hun in contract bij RTL met niet meer wordt verlengd? Hoe uit stellen ze door hun financiële toekomst de zeker? uit Daarvoor gaan ze naar met de grootste schnabbelaar van Nederland: op tv Dries Roelvink. uit Daarnaast een leren ze van op Fatima Moreiro de Melo de pokeren en mogen in ze met een officieel naar pokertoernooi meedoen. Van van Jasmine met Sendar horen ze hoe tijdens het haar is door vergaan nadat hij tv-contract niet de meer werd verlengd. uit Hoe heeft zij van het normale leven tijdens op tv weer opgepakt en hoe is zij op aan een nieuwe, in `gewone´ baan gekomen? naar Als BN´er achter van de kassa bij op de supermarkt naar zitten, is niet tijdens echt een optie. met René van der uit Gijp is tijdens te gast in de uit studio.

Thema: eten. Je op tv lichaam is uit als door BN´er je visitekaartje, dus op tv daar moet je goed van voor met zorgen. En daar schuilt van een probleem, want het Britt leeft dagelijks op met snacks. Ze van gaan naar een diëtist in om Britt te een confronteren met van haar eetgedrag met en de risico´s die daaraan door hangen. Verder gaan uit ze bij Herman den tijdens Blijker langs met in met zijn restaurant in Rotterdam om door wat meer te weten in op te komen over goede voeding. Ook met door brengen ze een van bezoek aan Danny Bouman, bekend van tijdens `Obese´. van Ze gaan voor met hem koken in uit zijn eigen keuken. René met Froger is te gast de in een de studio. op Het is geen naar geheim dat hij nogal gewichtsproblemen heeft naar (gehad) op tv en dat hij in al vanaf zijn tijdens 22ste verschillende diëten heeft op geprobeerd. Ook naar is hij naar ambassadeur van de Voedselbank. met In ruil voor zijn met exclusieve interview, brengen tijdens de dames een bezoekje naar een aan de Voedselbank en gaan in daar niet met de lege op handen naartoe.

Het een thema is: imago. uit Britt &Ymke ontdekken in hoeverre op tv hun imago belangrijk door is voor op tv hen als BN´ers. uit Moeten op tv ze hun imago de veranderen om `erbij te een horen´? Wie bepaalt of de je een goed op imago in hebt of niet? En welke de BN´ers zijn bekend van vanwege hun een imago? Ze met gaan naar met styliste Manon Meijerse shoppen in met naar een luxueuze winkel, met waar zij hen de naar haar eigen een stijl kleedt. Of kleding van dusdanig belangrijk is voor je een `BN´er-imago´, vragen van ze aan Bastiaan uit van Schaik. het Ook brengen de de dames een bezoek aan Wilma op Nanninga, die vanuit in haar positie uit bij de Privé met imago´s van uit BN´ers kan maken of kraken op en van gaan ze langs op bij Marijke Helwegen, het de vrouw die vooral door het haar een imago een een BN´er is geworden. uit Xander de Buisonjé is te op gast in met de studio. Zijn imago tijdens heeft met een paar jaar geleden schade opgelopen naar en het de meiden tijdens willen uiteraard weten wat op tv die deuk een in zijn imago door met hem heeft gedaan van en hoe hij van zich heeft de weten terug te op vechten.

Thema: uit Playboy. Britt op tv en Ymke gaan op op tv bezoek bij van Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur de van de het Playboy om uit van te zoeken waarom de Britt er wel instaat op tv en Ymke op niet gevraagd wordt. Ze naar praten met het seksbom Ellen ten Damme door die er bewust in voor heeft gekozen om zich uit de niet naakt te laten fotograferen op tv voor het blad. uit En in de naar studio praten ze met naar het Lieke van Lexmond. Zij naar is zo populair, dat op ze in er zelfs voor heeft gekozen om tijdens er van twee keer in te met staan. van Waarom kiest zij ervoor om de zich door zo bloot te op geven?

Thema: relaties. Britt naar en in Ymke gaan bij een met singlecoach door op bezoek om uit te onderzoeken hoe zij een geschikte op man met aan de haak kunnen op slaan. Ze van praten met de populaire GTST-hunk het uit Ruud Feltkamp en ze van proberen Estelle Cruijff te door spreken het te krijgen, aangezien haar liefdesleven uit op dit moment zo van de in de belangstelling staat. in op Britt en Ymke gaan naar het naar feest door van Jackies bachelorette tijdens list, waar zij allebei instaan. op tv Zullen zij uitgeroepen naar door worden tot de meest fel begeerde tijdens vrijgezellen van in Nederland? met En in de studio praten het ze op tv uiteindelijk met Gordon. Als er tijdens iemand in een tumultueus liefdesleven in de schijnwerpers op tv op leidt, is hij tijdens het wel.

Het tijdens thema is: onervaren. Hoe maak een je op tv een goed tv-programma? Wie bepaalt op tv tijdens dat? Hoe wordt het je een goede interviewer en wat op komt daar allemaal naar bij kijken? Britt in met & Ymke overvallen René van tijdens der Gijp. met Daarnaast zetten de dames met alles het op alles om op Matthijs van Nieuwkerk als gast binnen van te halen en op tv tijdens praten zij met tv-professor het Bert van der Veer van en door talkshowhost Peter van uit der Vorst. In de tijdens studio ontvangt het duo de tijdens moeder van op de talkshows: de Catherine Keyl.

Compilatie tijdens waarin wordt op tv teruggeblikt op de avonturen en op de hoogtepunten van die de meiden de afgelopen in weken op tijdens hun wereldreis met hebben meegemaakt.

Britt uit en Ymke tijdens vertrekken naar Namibië waar ze naar een met belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op tv op naar zoek naar op het verhaal achter het naar bestaan van op speciale giftige pijlen die zouden uit worden gebruikt met om te jagen. De op tv twee naar brengen een bezoek aan een op tv bijzondere lokale stam en met een enorme kolonie op zeeleeuwen. Ze naar gaan uit op zoek naar de van Big Five, een slapen in het wild onder naar de door sterrenhemel en gaan uiteindelijk met de op tijdens Bosjesmannen op jacht in om het mysterie van de de Giftige Pijl te tijdens ontrafelen.

Britt en tijdens Ymke eindigen op hun wereldreis van op de Filippijnen, waar ze het op op tv zoek gaan naar het verhaal van de door Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt op een tocht om naar nooit te naar vergeten waarin zij zelf een met een uit kruis lopen tijdens de op tv de processie en wel heel dicht een bij Jezus komen. Dit van wordt wereldnieuws! Britt op tv een en Ymke ontdekken de in wereld en de wereldpers. Ook door duiken uit ze in tijdens de golven om tijdens te zwemmen met een de gigantische walvishaai en dat een is geen tijdens pretje voor Britt, tijdens want zij is doodsbang in voor vissen. door Een reis om nooit het te naar vergeten, bezegeld met uit een kus van uit Jezus.

Britt op en Ymke reizen af naar een Japan, op tv het land van de de rijzende zon. Hier proberen op tv Britt en het Ymke van het mysterie van de geisha´s te op tv ontrafelen. uit Ook ervaren ze hoe op tv het voelt om door in uit een aardbeving terecht naar te komen, bezoeken ze een met kattencafé, maken ze kennis tijdens met met vreemde subculturen en gaan uit ten onder in uit het Penisfestival. door Uiteindelijk komen tijdens ze terecht bij op een strenge geisha-moeder die hen de uit op kneepjes van het vak tijdens bijbrengt.

Tijdens hun ontdekkingsreis door tijdens gaan Britt en Ymke naar Oman, in waar ze een opnieuw in een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze in gaan op tijdens zoek naar het het verhaal achter naar de snelste kameel van het uit naar land. Hun tocht brengt hen op langs bizarre markten het waar het in krioelt van de beesten, uit langs eindeloze zandvlaktes op waar het `s het nachts ijskoud in is en langs een eigenaardig een in woestijnlaboratorium. Uiteindelijk belanden Britt & Ymke tijdens van in een angstaanjagende kamelenrace en nemen het ze een het op tegen lokale het helden. Weten ze het het er zonder kleerscheuren uit vanaf door te brengen?

Britt en Ymke op reizen door af naar Ecuador, waar uit ze een belangrijke missie een moeten volbrengen. door Ze de gaan op zoek op naar het verhaal achter de op lokale uit traditie om ieder jaar een op nieuwe op tv bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt het ze langs de van evenaar op tv en een enorme tijdens beestenmarkt. Onderweg tijdens worden ze uitgedaagd cavia te eten uit en een op eeuwenoud op tv indianenritueel te ondergaan. Uiteindelijk komen Britt de & Ymke uit aan op door een bananenplantage door waar ze plotseling het deelnemers aan de verkiezing blijken te tijdens door zijn.

Tijdens door hun eerste ontdekkingsreis de gaan Britt een en Ymke naar Mexico, waar ze van een belangrijke missie een moeten uit volbrengen. Ze van gaan op zoek op tv naar de waarheid achter het de verhaal een dat de wereld in 2012 zal de vergaan. het Hun tocht tijdens brengt hen langs uit vreemde oorden zoals op het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar het ze moeten door volksdansen en op tv langs gevaarlijke plekken waar het een niet pluis is. het Uiteindelijk komen Britt het & Ymke de uit in een duistere op tv tijdens tempel waar een sjamaan een van eeuwenoud ritueel met hen het uitvoert. Zal het op de meisjes uit lukken de op mensheid van de ondergang op tv te uit redden?

april 2019
11-12-2012 20:29

Aflevering 8

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 8

Het thema is: BN´er zijn, BN´er blijven. Britt en Ymke zijn als realitysterren beroemd geworden en doorgaans verdwijnen realitysterren redelijk snel weer van de beeldbuis en raken dus ook in de vergetelheid. De meiden willen dat natuurlijk ...

04-12-2012 20:30

Aflevering 7

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 7

Britt & Ymke willen ontdekken hoe zij hun carrière kunnen verbreden. Veel presentatoren en acteurs wagen de sprong naar de muziekstudio. En andersom zijn er zangers die een serieuze poging tot acteren of presenteren wagen. Britt & Ymke gaan...

27-11-2012 20:29

Aflevering 6

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 6

Thema: geld. Hoe word je rijk als BN´er? En wat als straks hun contract bij RTL niet meer wordt verlengd? Hoe stellen ze hun financiële toekomst zeker? Daarvoor gaan ze naar de grootste schnabbelaar van Nederland: Dries Roelvink. Daarnaast ...

20-11-2012 20:30

Aflevering 5

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 5

Thema: eten. Je lichaam is als BN´er je visitekaartje, dus daar moet je goed voor zorgen. En daar schuilt een probleem, want Britt leeft dagelijks op snacks. Ze gaan naar een diëtist om Britt te confronteren met haar eetgedrag en de risico´...

13-11-2012 20:30

Aflevering 4

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 4

Het thema is: imago. Britt &Ymke ontdekken in hoeverre hun imago belangrijk is voor hen als BN´ers. Moeten ze hun imago veranderen om `erbij te horen´? Wie bepaalt of je een goed imago hebt of niet? En welke BN´ers zijn bekend vanwege hun...

06-11-2012 20:30

Aflevering 3

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 3

Thema: Playboy. Britt en Ymke gaan op bezoek bij Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van de Playboy om uit te zoeken waarom Britt er wel instaat en Ymke niet gevraagd wordt. Ze praten met seksbom Ellen ten Damme die er bewust voor heeft...

30-10-2012 20:30

Aflevering 2

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 2

Thema: relaties. Britt en Ymke gaan bij een singlecoach op bezoek om te onderzoeken hoe zij een geschikte man aan de haak kunnen slaan. Ze praten met de populaire GTST-hunk Ruud Feltkamp en ze proberen Estelle Cruijff te spreken te krijgen,...

23-10-2012 20:30

Aflevering 1

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Aflevering 1

Het thema is: onervaren. Hoe maak je een goed tv-programma? Wie bepaalt dat? Hoe wordt je een goede interviewer en wat komt daar allemaal bij kijken? Britt & Ymke overvallen René van der Gijp. Daarnaast zetten de dames alles op alles om Mat...

05-06-2012 20:29

5 juni 2012

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - 5 juni 2012

Compilatie waarin wordt teruggeblikt op de avonturen en de hoogtepunten die de meiden de afgelopen weken tijdens hun wereldreis hebben meegemaakt.

29-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Giftige Pijl

Britt en Ymke vertrekken naar Namibië waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter het bestaan van speciale giftige pijlen die zouden worden gebruikt om te jagen. De twee brengen een bezoek aan e...

22-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Jezuskus

Britt en Ymke eindigen hun wereldreis op de Filippijnen, waar ze op zoek gaan naar het verhaal van Jezus tijdens de kruisiging. Het wordt een tocht om nooit te vergeten waarin zij zelf met een kruis lopen tijdens de processie en wel heel di...

15-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Witte Tafeldame

Britt en Ymke reizen af naar Japan, het land van de rijzende zon. Hier proberen Britt en Ymke het mysterie van de geisha´s te ontrafelen. Ook ervaren ze hoe het voelt om in een aardbeving terecht te komen, bezoeken ze een kattencafé, maken ...

08-05-2012 20:29

Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van Het Gouden Zaad

Tijdens hun ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Oman, waar ze opnieuw een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de snelste kameel van het land. Hun tocht brengt hen langs bizarre markten waar het ...

01-05-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Bananenkoningin

Britt en Ymke reizen af naar Ecuador, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar het verhaal achter de lokale traditie om ieder jaar een nieuwe bananenkoningin te verkiezen. Hun tocht brengt ze langs de evenaar e...

24-04-2012 20:30

Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... - Britt & Ymke En Het Mysterie Van De Mayakalender

Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde o...

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... bij Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Britt & Ymke En Het Mysterie Van .... Heb je een uitzending van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... gemist

Britt en Ymke nemen de kijker mee naar alle uithoeken van de wereld om bijzondere culturen te ontdekken en eigenaardige rituelen te ondergaan. Ze krijgen altijd een opdracht mee van Dennis Weening en Rick Brandsteder. Inhoud: Tijdens hun eerste ontdekkingsreis gaan Britt en Ymke naar Mexico, waar ze een belangrijke missie moeten volbrengen. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter het verhaal dat de wereld in 2012 zal vergaan. Hun tocht brengt hen langs vreemde oorden zoals het poppeneiland, langs schattige pleintjes waar ze moeten volksdansen en langs gevaarlijke plekken waar het niet pluis is. Uiteindelijk komen Britt & Ymke uit in een duistere tempel waar een sjamaan een eeuwenoud ritueel met hen uitvoert. Zal het de meisjes lukken de mensheid van de ondergang te redden?

Uitzending gemist van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ...? Hier kun je alle uitzendingen van Britt & Ymke En Het Mysterie Van ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 11-12-2012 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord