Programma gemist?

Concertregistratie Op 28 de oktober een 2011 stond Frans Bauer voor naar de 50ste keer door in Ahoy. Onder op tv begeleiding van op tv het 16-koppige naar Holland Showband naar orkest brengt Frans een de arsenaal aan hits de ten gehore.

december 2021
25-04-2012 21:25

Aflevering van woensdag 25 april 2012

Frans Bauer live in Ahoy - Aflevering van woensdag 25 april 2012

Concertregistratie Op 28 oktober 2011 stond Frans Bauer voor de 50ste keer in Ahoy. Onder begeleiding van het 16-koppige Holland Showband orkest brengt Frans een arsenaal aan hits ten gehore.

Frans Bauer live in Ahoy gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Frans Bauer live in Ahoy de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Frans Bauer live in Ahoy bij Frans Bauer live in Ahoy liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Frans Bauer live in Ahoy. Heb je een uitzending van Frans Bauer live in Ahoy gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Frans Bauer live in Ahoy gemist

Concertregistratie. Op 28 oktober 2011 stond Frans Bauer voor de 50ste keer in Ahoy en hoewel de concertaccommodatie recentelijk verbouwd is, ging het dak er opnieuw af. Onder begeleiding van het 16-koppige Holland Showband orkest brengt Frans een arsenaal aan hits ten gehore. Dit concert is een ongekend spektakel met gastoptredens van onder anderen Paul de Leeuw, Guus Meeuwis en Sandy Kandau.

Uitzending gemist van Frans Bauer live in Ahoy? Hier kun je alle uitzendingen van Frans Bauer live in Ahoy kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-04-2012 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!