Programma gemist?

De deelnemers tijdens slapen de in een oude pastorie door in Friesland. Daarna belanden uit ze in op Drenthe, bij een plek uit met historie: verpauperde gezinnen van uit uit de grote met steden werden in dit uit gebied vroeger een nieuw bestaan de een geboden. In diezelfde provincie trekken de in deelnemers voor een hun laatste logeerpartij het het bos in, in om te overnachten in met naar een Mongoolse ?yurt?. Dit is een herhaling op tv van 28 mei tijdens een 2017.

Bij de naar eerste bed & op tv breakfast bezoeken de met b&b-eigenaren in het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist op tv het gezelschap van door naar Zuid-Holland, waar tijdens cocktails mixen door op het programma staat. Tot tijdens slot logeren de het b&b-houders in een een dorpje in op tv Gelderland.

Bij op tv de eerste bed & tijdens breakfast bezoeken de door b&b-houders de in Drunense Duinen. Vervolgens reist een het gezelschap door naar tijdens met Zuid-Holland, waar een bezoek een aan een zeehondenopvangcentrum wordt uit gebracht. Tot slot op tv logeren de de b&b-houders in Zeeland en brengen een een bezoek een aan met het Watersnoodmuseum.

De b&b in naar Haarlem zit vol uit op historie. In Harderwijk start van het middagprogramma met een met boottochtje en kookworkshop. In in het vissersdorpje tijdens in met Flevoland overnacht één de van de koppels met een vuurtoren de tijdens pal naast het in slaapkamerraam.

In de eerste uit b&b in tijdens Gelderland is een van avontuurlijke instelling een naar pre. In het centrum een van door Amersfoort maken de b&b-houders door een rit in in een tuktuk met en bij de op laatste b&b gaan de b&b-houders naar op op ?gootspokentocht?.

In uit de kop door van Overijssel logeren op de b&b-houders in een naar twee-onder-een-kapwoning in een naar voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden uit de middagen gevuld uit met op historie en door in Drenthe ligt de nadruk op uit de door bijzondere natuur.

In Rotterdam spendeert met het door gezelschap de middag op door het water. Eerst uit in op een watertaxi en daarna op op een cruiseschip. In Gelderland op tv het krijgen de gasten een rondleiding in door op tv een kasteel en nemen ze op tv deel aan een middeleeuwse door muzieksessie. van Tot slot leren naar ze in op tv Noord-Brabant alles over wijn: in hoe maak de en proef je het nou de eigenlijk?

Vanavond uit gaat het nieuwe de seizoen van Bed & Breakfast uit van start. naar In uit de eerste aflevering logeren de op b&b-houders in een op tv historisch pand, onder een straatniveau én in kleurrijke uit kamers. De binnenstad naar van door Rotterdam, een oud dijkhuis naar in Gelderland en van een vliegtuig in een een achtertuin in Noord-Brabant op tv zijn de logeerplekken naar naar in aflevering twee. Wie heeft tijdens de het beste b&b? Het seizoen begint op in Utrecht, uit waar de b&b-houders logeren in de een het historisch pand aan de in Vecht. In deze voormalige de buitenplaats kunnen gasten ervaren tijdens op hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije een tijd doorbrachten. met De tweede het b&b bevindt in zich in onze hoofdstad. Hier met duiken de b&b-collega’s in in het verleden van het Amsterdam en slapen naar met ze onder straatniveau. De aflevering wordt door afgesloten in een Noord-Brabant, waar de b&b-houders met een bezoek brengen op aan door het plaatselijke klooster. De door nacht brengt door het gezelschap door van in kleurrijke een kamers, die door de een eigenaresse zijn op gedecoreerd en ingericht. Om tijdens voedselverspilling tegen te gaan, op tv dienen gasten vóór een het ontbijt een keuzelijst op in in te vullen. Natuurlijk zijn tijdens er altijd een gasten die dan toch de tijdens van hele lijst aankruisen.

Deze week slapen op de met b&b-houders in een hemelbed in op een statig pand het door in Brabant. In uit diezelfde provincie overnachten de door deelnemers in een de modern appartementengebouw bij van een oud klooster, door waar ze een met muzikaal uitje te wachten staat: van op djembé spelen. In Zeeland kiezen uit de b&b-houders als een echte de piraten het ruime in sop op de Zeeuwse de wateren.

De b&b-houders logeren de in drie in verschillende provincies. In van Utrecht overnachten in de gasten op een de boerderij in in bedrijf. In Brabant worden echte op tv Brabantse uit worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting de overnachten de gasten in naar Zuid-Holland, van waar de schilder Vermeer woonde, het werkte een en zijn sporen met naliet.

De b&b-houders een overnachten in op een boshut in op tv Limburg. De laatste nacht brengen naar ze door in in ?hoog-laag-bedden? onder op tv een kruisbeeld in op tv een voormalige pastorie in tijdens Noord-Brabant. Maar het tijdens meest verrassend door is toch wel de door overnachting op het een heuse tijdens kamelenboerderij in dezelfde uit provincie.

De op tv omgeving wordt op uit ongewone wijze verkend. op De stad Groningen ziet tijdens er het heel anders uit door tijdens de ogen uit van een thuisloze vergeleken een de gemiddelde tijdens b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een van gedenkwaardige middag uit tegemoet, met uit een lach en een op traan.

De van Bed & Breakfast-houders een reizen af naar het Giethoorn waar het net heeft in uit gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet door er van sprookjesachtig uit, maar het verhindert tijdens ook dat er door met de auto door voor de deur met kan worden gestopt. De naar de gasten moeten daarom met hun koffertjes een over de vele op bruggetjes uit glibberen. Na het naar avontuur in Giethoorn reizen de door gasten in door naar twee B&B's in de Friesland. Daar slapen op ze op historische grond van én maken een ze kennis met met de eerste op tv Elfstedentochtwinnaar!

De logeerpartij begint een binnen de landsgrenzen, door naar in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in door een oude leerlooierij. van Daarna trekken de met in B&B-houders naar het zuiden de om eerst op tv Nederlandse wijnen te proeven in en vervolgens in het de binnenstad van met Maastricht te overnachten. tijdens Voor de laatste logeerlocatie gaat tijdens het gezelschap een de een grens over om in Antwerpen een van Vlaams ?B&B-sprookje? het te beleven. Dit is een tijdens een herhaling van 21 mei op 2017.

mei 2019
27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

30-10-2017 21:25

Giethoorn & Friesland

Bed&Breakfast - Giethoorn & Friesland

De Bed & Breakfast-houders reizen af naar Giethoorn waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met ...

14-07-2017 19:00

Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastrich...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord