Programma gemist?

De uit gasten overnachten onder andere in het op tv een pittoreske stad in de uit provincie Overijssel, op in de B&B van met Marcel het en Peter. De gasten maken naar kennis tijdens met koeien, die naar uit Bach luisteren. In de van gemeente Hellendoorn, in een met voormalige huisartsenpraktijk uit is de gloednieuwe Bed uit & met Breakfast van Linda en Denis in uit gevestigd. Tijdens het verblijf gaan een de naar gasten naar het bakkerijmuseum en spelen op ze uit een potje diskgolf. Ten slotte logeren naar de gasten naar in de Achterhoekse boerderij in van Johan een en Jeanet. Bij hun het kan naar je wandelen met vijf door ezels, op tv als de ezels tijdens er ten minste zin in uit hebben.

De B&B-houders logeren naar in het verschillende B&B's op in Noord-Brabant en het Zeeland. Bij Ad tijdens en Gerda slapen de gasten op tv in naar bungalows, ze maken kennis van met de dorpsmascotte 'het uit contente menneke' en leren een naar de ambacht van het sigaren van draaien. Verderop in in Brabant verblijven de van gasten in de voormalige met oude naar herberg van Wim en Renske. naar Een het van de kamers naar is volledig ingericht door in jaren zeventig stijl, tijdens inclusief retrobehang en een het platenspeler. Ten slotte logeren met de gasten in tussen een de schapen en kalkoenen uit in de oude Zeeuwse in boerderij van Wicki, die in in met drukke tijden wordt geholpen door op tv goede naar vriendin Lily. Naast de vele tijdens dieren is op hier ook het het enige echte koffie- en op uit theepottenmuseum van ons land op tv te vinden.

Vanavond gaat een uit nieuw seizoen op tv van Bed & door Breakfast tijdens van start. In dit programma bezoeken op en beoordelen uit B&B-eigenaars door elkaars bed & breakfast. Elke aflevering op tv gaan drie B&B-eigenaren een bij elkaar op op bezoek. Ze op mogen na in afloop zelf bepalen wat ze de tijdens van overnachting waard vinden. de De zes afleveringen een zijn de komende zondagen om 20:25 het uur uit te zien op NPO naar 1. In de eerste van aflevering van het tijdens seizoen wordt op er gelogeerd pal naast de in op kerk in een Brabants dorpje. in Paul tijdens en Christa runnen de bed & van breakfast door in een met oude pastorie. Vervolgens reist de een groep naar de Midden-Delfland. Hier in hebben skiliefhebbers Aad en Christel een door B&B met het kamers in op wintersportstijl. Peter en van Anneriet hebben uit in de gemeente in Boxmeer retrokamers én hele fanatieke dorpsbewoners. in Lees meer in over de dit programma op op tv gids.tv/programma/bed-breakfast.

Eerst naar verblijven de gasten op in Gelderland, waar ze uit les krijgen een in het mennen op van paarden, uit maar waar ze ook kippen uit moeten tellen. in Dan reizen het ze door naar van Noord-Brabant, waar ze in de van middag creatief in aan de slag in gaan. De gasten eindigen de in Limburg naar en genieten een daar van de naar natuur in een bijzonder met en beverrijk gebied. Dit is uit een herhaling van uit 18 juni de 2017.

In de met buurt van de Friese een stolpboederij duiken naar de b&b-houders op tv per boot de geschiedenis met in en met doen ze mee aan een in ouderwetse groente- tijdens en fruitveiling. In uit Noord-Holland verblijven de koppels op tv in een van oude stadsvilla. Als uitje van uit zoekt de groep de wind op de uit en gaat de groep blokarten in op het strand. En de in tot slot steekt iedereen het water op naar over voor een verblijf op Texel, op tv waar door de gasten gaan het garnalenvissen.

De op tv b&b-houders verblijven in op een oude een boerderij in Drenthe. De groep met gaat op jeepsafari door met het beekdal tijdens met meanders, op tv bos en akkers. In Overijssel met overnachten de logees in naar door een voormalig bankgebouw. Hier op duiken alle gasten het bad uit in en naar wandelen ze op een van loopfiets. Tot met slot reizen op ze af naar Gelderland. Er op tv uit wordt geslapen in een op tv voormalig tolhuis waar Napoleon op tv en zijn mannen vroeger door een in de omgeving vochten. In een het centrum een van Arnhem nemen de gasten de op een kijkje ondergronds.

De naar b&b-houders overnachten in op tv Drenthe, in van het voormalige woonhuis van een de beroemde dichteres. Tijdens het met uitje naar wordt er daarom op gespeeld met door letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van op tv Europa 2018, verblijft het het gezelschap bij op tv de in kersverse eigenaren van een statige met uit b&b aan een op van de grachten. Als uitje naar gaan de gasten in van een oude praam van de de grachten verder verkennen. En verderop een in Friesland slapen van de gasten in met een naar rijksmonument mét moderne luxe. Ze de bezoeken tijdens het de uitje tijdens de replica van de op Willem een Barentsz.

De de b&b-houders overnachten in een op tuin in Drenthe. De naar op tv gasten dossen zich uit in feestkleding. een In de Friesland wordt er geslapen op tv in een oude tijdens boerderij en duiken de tijdens op tv logés in de Friese klei. Vervolgens van tijdens reist het gezelschap door naar Flevoland. door Hier dompelen zij met zich onder in het Afrikaanse tijdens sferen en het maken ze een heuse jeepsafari tijdens in de op tv Hollandse polder.

De b&b-houders overnachten door een in Limburg in naar een bed & breakfast naar met themakamers vol tierelantijntjes in en snuisterijen. tijdens Sprookjes komen tot van leven in een villa in op tv de Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met van de een bijzondere muizen die ook in door de met b&b verblijven. En in tijdens een gerenoveerde van stadsboerderij in Noord-Brabant tijdens wanen de gasten zich in door een op tv interieur dat niet zou door misstaan met in een interieurmagazine.

Er op tv wordt gelogeerd in Gelderland, waar tijdens de schuur in uit de met tuin eigenhandig werd verbouwd de tot bed & breakfast. uit In een Groningen verblijven de gasten uit in bijzondere kamers die het naar twee daken hebben. En een in de vleugel van een de villa uit de op tv jaren in 50 in Hengelo zorgen de uit bed op & breakfast-eigenaren dat het een hun gasten aan op niks de ontbreekt.

De tijdens B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst naar een op scheepje in een fles zien met uit te krijgen voor ze op van hun nachtrust kunnen een genieten. in De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. uit Ze logeren in op tv een een bed & breakfast in een op tv eeuwenoud op tv pand, waar naar vroeger werd getrouwd naar en zelfs recht werd in gesproken. Dit is een herhaling van door 11 een juni 2017.

Deze in week slapen de B&B-houders in van Zuid-Holland en in kijken ze het hun ogen uit in het het museum dat grenst een aan de tijdens B&B. Van een daaruit gaan ze naar een een door ander B&B in Zuid-Holland, waar het een een zoete uit inval door is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s uit eigenhandig een uit kunstwerk in elkaar en de slapen ze van in bijzondere ruimtes. Dit van is een herhaling van door in 18 juni 2017.

De deelnemers slapen op in op tv een oude pastorie in door Friesland. Daarna belanden van ze in Drenthe, tijdens bij een het plek met historie: door verpauperde gezinnen uit uit de grote steden met werden in dit op tv gebied vroeger een op tv nieuw bestaan geboden. In diezelfde naar provincie een trekken de deelnemers voor hun op laatste logeerpartij het met bos in, tijdens om te overnachten in het een Mongoolse op tv ?yurt?. Dit is het een herhaling van 28 mei op tv op tv 2017.

Bij het de eerste bed & breakfast een bezoeken op tv de b&b-eigenaren het op Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het in gezelschap door door naar Zuid-Holland, waar cocktails met tijdens mixen op het het programma staat. Tot slot logeren de uit b&b-houders de in een dorpje de in Gelderland.

september 2019
24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

17-02-2019 20:25

Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in ...

10-02-2019 20:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat...

17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 135
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord