Programma gemist?

Er tijdens wordt gelogeerd in de B&B tijdens van Evert-Jan naar en Yvonne in Gelderland. met De het bed & breakfast met heeft een retrostijl. Ook tijdens zijn een er overal attributen op die alles te maken naar hebben met het sportieve beroep met van de tijdens gastheer. In uit Overijssel runnen Marcel en Jenny een de B&B in een een grote boerderij. De op tv door kamers zijn geïnspireerd op een hun vakanties in in Amerika. Tot slot logeren in de gasten bij Bart en de Bart. tijdens Zij hebben in een dorp met het in Gelderland een voormalige op tv slijterij omgetoverd tot met B&B.

De op gasten overnachten onder op andere in door een pittoreske stad in de met provincie het Overijssel, in de tijdens B&B van Marcel en Peter. De in gasten maken op tv kennis met met koeien, die naar Bach luisteren. in tijdens In de gemeente Hellendoorn, in een naar voormalige huisartsenpraktijk is op tv de met gloednieuwe Bed & Breakfast van naar Linda en in Denis gevestigd. Tijdens het met verblijf gaan de in gasten naar het het bakkerijmuseum op en spelen ze op tv een potje diskgolf. Ten naar slotte logeren in de gasten in het de Achterhoekse boerderij van Johan en in van Jeanet. Bij hun kan je tijdens wandelen met in vijf ezels, als de ezels van van er ten minste zin in in hebben.

De op tv B&B-houders logeren in in verschillende B&B's in met Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad met en Gerda op slapen de in gasten in bungalows, ze van maken kennis met de van dorpsmascotte 'het een contente menneke' en leren uit de ambacht van met met het sigaren draaien. Verderop in Brabant verblijven door de gasten van in de voormalige oude naar herberg van op Wim en tijdens Renske. Een in van de kamers is volledig op ingericht naar in jaren zeventig stijl, inclusief retrobehang in en een platenspeler. uit Ten slotte de logeren de gasten tussen in de schapen en op kalkoenen in door de oude Zeeuwse boerderij een in van Wicki, die in drukke tijdens tijden wordt geholpen tijdens door goede vriendin met Lily. naar Naast de vele dieren is door hier ook het enige op echte koffie- een en op theepottenmuseum van ons een land te vinden.

Vanavond gaat een een nieuw seizoen tijdens van Bed & Breakfast naar van start. uit In dit programma bezoeken een en beoordelen naar B&B-eigenaars elkaars bed & naar breakfast. Elke aflevering gaan een drie door B&B-eigenaren bij elkaar met op bezoek. Ze mogen na op tv afloop op zelf bepalen wat ze de op het overnachting waard vinden. met De zes afleveringen naar zijn de komende zondagen op tv om 20:25 uur te tijdens zien op NPO door 1. In de eerste aflevering door van het de seizoen door wordt er gelogeerd pal naast de in tijdens kerk in een van Brabants dorpje. Paul uit en Christa runnen de bed op & breakfast in een naar de oude pastorie. Vervolgens reist de groep naar op tv naar Midden-Delfland. Hier hebben in skiliefhebbers Aad en Christel op tv een B&B met kamers op in wintersportstijl. tijdens Peter en Anneriet hebben uit in de van gemeente Boxmeer tijdens retrokamers én hele op fanatieke dorpsbewoners. Lees meer over uit dit programma op op van gids.tv/programma/bed-breakfast.

Eerst verblijven de tijdens gasten in Gelderland, het waar door ze les de krijgen in het mennen van naar paarden, maar waar ze de ook uit kippen moeten tellen. Dan reizen door ze door naar de op Noord-Brabant, waar ze in van de middag creatief aan tijdens de slag een gaan. De naar gasten eindigen in met Limburg en genieten daar op tv van de natuur in een een bijzonder op tv en beverrijk naar gebied. Dit is een herhaling uit van 18 juni in 2017.

In van de buurt van de de Friese stolpboederij duiken de de in b&b-houders per boot het de geschiedenis in en doen een ze mee op aan een ouderwetse groente- naar en fruitveiling. In naar Noord-Holland verblijven van de koppels in een oude een stadsvilla. Als uit uitje zoekt naar de groep tijdens de wind op en gaat de de door groep blokarten op het een strand. En tot slot steekt door op tv iedereen het water over voor een het verblijf op de Texel, waar van de gasten gaan met garnalenvissen.

De b&b-houders in verblijven in een uit oude met boerderij in Drenthe. De groep gaat het op jeepsafari door op het op beekdal met meanders, bos in en akkers. In Overijssel van overnachten de logees het in een voormalig bankgebouw. tijdens Hier duiken alle een in gasten het bad van in en wandelen ze met op een loopfiets. Tot naar slot reizen ze af naar de naar Gelderland. Er wordt op tv geslapen in een voormalig tolhuis met waar Napoleon en van zijn mannen vroeger door in de omgeving door vochten. In het op centrum van Arnhem in nemen de gasten in op een kijkje ondergronds.

De b&b-houders overnachten het in Drenthe, in tijdens het tijdens voormalige woonhuis van een op beroemde op dichteres. Tijdens het uitje wordt tijdens er daarom de gespeeld met letters. In Leeuwarden, de met Culturele Hoofdstad door van van Europa 2018, verblijft het gezelschap het bij van de kersverse eigenaren van een statige in b&b aan een een van op de grachten. op Als uitje gaan de op gasten in in een oude praam de grachten van verder van verkennen. En verderop in door Friesland slapen de gasten op in een rijksmonument mét met door moderne luxe. Ze bezoeken tijdens naar het uitje van de replica van de Willem naar de Barentsz.

De in b&b-houders overnachten in in een tuin tijdens in Drenthe. De gasten dossen in zich op uit in feestkleding. met In Friesland wordt er geslapen in de een door oude boerderij en duiken de de logés naar in de Friese op tv klei. Vervolgens reist van het gezelschap door naar van Flevoland. Hier dompelen op zij zich onder in tijdens Afrikaanse uit sferen en tijdens maken ze een heuse jeepsafari naar in de Hollandse tijdens polder.

De b&b-houders met overnachten in Limburg een in een bed & in breakfast op met themakamers vol tierelantijntjes door en snuisterijen. Sprookjes komen in tot leven een in een villa het in Noord-Brabant, waar de uit met gasten kennismaken met naar de bijzondere muizen een die ook in in de b&b verblijven. En in van een gerenoveerde stadsboerderij met in Noord-Brabant wanen van de de gasten zich in een een interieur dat niet op tv zou misstaan in een op tv interieurmagazine.

Er wordt de gelogeerd in Gelderland, in waar de het schuur in met de tuin eigenhandig werd verbouwd tot door bed & breakfast. van op In Groningen verblijven de gasten uit in bijzondere kamers in die door twee daken hebben. uit En in de vleugel naar van de het villa uit de jaren tijdens 50 in Hengelo zorgen de naar bed & door breakfast-eigenaren dat de het hun gasten naar aan niks het ontbreekt.

De B&B-houders uit moeten uit in Noord-Holland eerst een van scheepje in een tijdens fles zien uit te krijgen voor ze van de hun nachtrust kunnen genieten. op tijdens De deelnemers gaan het vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in in een bed & de breakfast in een een door eeuwenoud pand, waar vroeger in werd getrouwd door en zelfs recht werd gesproken. Dit is de een herhaling van het 11 juni tijdens 2017.

Deze op tv week slapen de B&B-houders naar in met Zuid-Holland en kijken ze hun met ogen een uit in het museum dat grenst in aan de de B&B. Van daaruit gaan uit ze een naar een ander B&B het in tijdens Zuid-Holland, waar het een een zoete inval door is. In Noord-Brabant lassen de in B&B-collega?s eigenhandig een kunstwerk de op tv in elkaar en slapen van ze in bijzondere door ruimtes. Dit is een herhaling een van de 18 juni 2017.

De deelnemers in slapen op in een oude tijdens pastorie in Friesland. de Daarna belanden ze in Drenthe, een bij een plek met tijdens historie: verpauperde naar gezinnen uit de grote op steden werden door in dit gebied op vroeger een nieuw op tv bestaan geboden. In uit diezelfde provincie trekken in de deelnemers voor hun het laatste logeerpartij het naar bos in, op om te een overnachten in een Mongoolse ?yurt?. Dit de is een herhaling een van het 28 mei uit 2017.

Bij het de eerste bed & de breakfast in bezoeken de b&b-eigenaren het een Paleis Soestdijk. op tv Vervolgens reist het gezelschap door in naar Zuid-Holland, waar cocktails een mixen op het op programma van staat. Tot slot logeren op de b&b-houders in het een naar dorpje in Gelderland.

september 2020
17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

17-02-2019 20:25

Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in ...

10-02-2019 20:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat...

17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!