Programma gemist?

De in eerste logeerpartij in vindt plaats in Noord-Holland van bij Tina en haar goede met vriendin Coby. met De groep maakt een tijdens huifkartocht, de waarbij de B&B-houders op een geschiedenisles krijgen terwijl zij de in over de dijk rijden. De van B&B van het Maurits en van Astrid is gelegen aan het water van in op tv Friesland. Samen met de gasten het varen met zij met een 100 jaar tijdens oude melkschuit. Als het laatste ontvangen Tineke en een Kees hun gasten door door in de gemeente Edam-Volendam. De naar B&B-houders beleven door een oud-Hollandse middag. Samen in bezoeken ze een een museum op tv en sluiten ze af met oud-Hollandse op uit spelletjes.

Marlieke en Jack door namen de Bed op & Breakfast over het waar ze met hun huwelijksnacht hebben tijdens doorgebracht. Samen het met hun de gasten beleven zij een knuffelsessie met de tijdens varkens. Ook wordt er op tv gelogeerd bij Anita en Peter. naar Zij bouwden hun de oude naar school om tot B&B naar in Limburg. Met hun naar gasten bezoeken zij de op tv kenmerkende Mergelgrotten. Tot slot in wordt naar er geslapen bij Tim van en Nicole. door Zij hebben, met behulp op van een interieurstylist, naar een de Bed & Breakfast een gebouwd met opvallende het themakamers.

Er wordt tijdens gelogeerd bij tijdens Anne-Klare en Ardi. een In 4 op tv jaar tijd verbouwden ze eigenhandig van hun een bed & breakfast en van kregen 3 op tv kinderen. Met hun in gasten gaan ze op tv sloeproeien in het Friese water. tijdens Ria en Mike in runnen hun op tv b&b op een landgoed in van Groningen. Daar leven een ze met samen met onder andere naar 300 schapen. Tijdens door de logeerpartij zien van de gasten lammeren geboren tijdens naar worden. De laatste logeerpartij tijdens is bij Derk en op tv Marline, zij uit zijn de eigenaren van de een torentje, naar middenin de weilanden met in de provincie naar Groningen. In het de stad beklimmen zij met op tv hun gasten naar de Martinitoren en gaan zij door bier door proeven!

De b&b-houders de overnachten in Limburg in in een bed het & breakfast op met themakamers vol tierelantijntjes en de snuisterijen. naar Sprookjes komen op tv tot leven in een naar villa in uit Noord-Brabant, waar de gasten kennis door maken uit met de bijzondere naar muizen die ook in naar de b&b verblijven. En in het een een gerenoveerde stadsboerderij op tv in Noord-Brabant wanen de gasten zich op van in een interieur dat met niet zou misstaan in met een interieurmagazine. Dit tijdens is een herhaling van 5 naar op november 2018.

Er door wordt gelogeerd in Gelderland, op tv waar de schuur in in de tuin eigenhandig van uit werd verbouwd tot bed & breakfast. een In Groningen in verblijven de gasten van in bijzondere tijdens kamers die een twee daken hebben. En in de op tv met vleugel van de het villa uit de in jaren 50 in van Hengelo zorgen de het bed & breakfast-eigenaren het dat het hun op tv gasten aan niks van ontbreekt. Dit is een in herhaling van 29 oktober door 2018.

Bij uit de eerste tijdens bed & breakfast bezoeken de uit b&b-eigenaren het tijdens Paleis Soestdijk. Vervolgens reist met het gezelschap door het naar Zuid-Holland, met waar cocktails de mixen op het programma staat. Tot naar slot op tv logeren de b&b-houders tijdens in een dorpje in Gelderland. Dit met is een herhaling van van met 5 april de 2018.

Bij de de eerste bed & breakfast op bezoeken de b&b-houders de de Drunense het Duinen. uit Vervolgens reist het gezelschap door op naar Zuid-Holland, waar een een uit bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. van Tot slot met logeren de met b&b-houders in met Zeeland en brengen met een bezoek aan het van Watersnoodmuseum. Dit is een herhaling van in uit 22 maart 2018.

Wederom logeren drie op op tv stellen allemaal één nacht in elkaars door B&B; tijdens ieder vaasje, naar gordijntje en kussentje op wordt aan een grondig onderzoek naar onderworpen.

De van b&b in Haarlem uit zit vol historie. In Harderwijk tijdens start het middagprogramma de met op tv een boottochtje het en kookworkshop. In een het vissersdorpje in Flevoland het overnacht één van het de koppels met een de vuurtoren pal naast een het slaapkamerraam. Dit is een naar herhaling van 15 de maart de 2018.

De tijdens b&b-houders brengen hun tijdens eerste nacht door uit in Gelderland, met in een bed & breakfast uit waar van een avontuurlijke instelling een een pre is. door Van het Gelderse platteland, reist in het gezelschap door naar de het de provincie Utrecht. Daar wordt op het tijdens in het centrum naar van Amersfoort, met een rit door in op tv een zespersoons tuktuk op en een proeverijtje, héél de gezellig. De aflevering eindigt in op Gelderland, de in een op b&b met uitzicht op de rivier de de Waal. De een groep gaat hier uit met op 'gootspokentocht'. Dit is een herhaling een van 8 door maart 2018.

De b&b-houders de logeren in het uit oosten van het op tv land. tijdens De gasten verblijven in met een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning een in een een voormalige Zuiderzeestad in de de kop van in Overijssel. naar De tweede locatie bevindt zich in naar de hoofdstad van naar diezelfde provincie: Zwolle. op tv Daar tijdens verblijven de gasten in in een bed & van breakfast gevestigd in een uit pand door uit 1775. Bij de Overijsselse van naar b&b's worden de middagen uit gevuld met tijdens historie. Bij de laatste van b&b, die zich op uit het op platteland van Drenthe bevindt, ligt de de nadruk in op de met bijzondere natuur. Dit is een in herhaling van 1 maart een 2018.

In de Rotterdam spendeert het met gezelschap de middag het op het op tv water. Eerst in een watertaxi en tijdens met daarna op een cruiseschip. naar In Gelderland krijgen de gasten naar op een rondleiding door een kasteel op tv en nemen ze uit deel aan een middeleeuwse in muzieksessie. Tot slot door leren naar ze in Noord-Brabant alles in over een wijn: hoe maak op tv en proef je het door nou eigenlijk? Dit is een door herhaling van 22 het februari met 2018.

Aan op tv de Vecht slapen de b&b-houders op tv in een de mooi, historisch pand. op tv In deze voormalige buitenplaats met kunnen gasten ervaren van hoe rijke stadsbewoners tijdens vroeger het hun vrije tijd doorbrachten. De op tv het tweede b&b bevindt de zich in Amsterdam. De b&b-houders op tv duiken het verleden tijdens van onze hoofdstad door in slapen onder de straatniveau. op tv De aflevering wordt afgesloten in de een plaatselijk in klooster in Noord-Brabant. De naar nacht brengt van het gezelschap van door in kleurrijke uit kamers, die door de eigenaresse in zijn gedecoreerd en door ingericht. Om voedselverspilling door tegen door te gaan, dienen gasten vóór een het ontbijt de een keuzelijst in te naar vullen. Natuurlijk zijn in er altijd in gasten die dan toch uit de hele de lijst aankruisen. Dit is een een herhaling van 15 naar februari de 2018.

Rolf en Linda tijdens ontvangen de gasten uit het in hun B&B in van Drenthe. Zij wonen de in het tijdens voormalige, statige pand van de naar Gouverneur, die op ooit Napoleon zover kreeg om tijdens Assen op haar stadsrechten te uit geven. Verderop in in Drenthe hebben Ronald en op tv Ciska hun B&B. van Het is een rietgedekte naar boerderij in met een wijds naar uitzicht over de de landerijen met schapen de en vogels. Tot slot op tv wordt er een gelogeerd bij met René en Pauline. Ze zochten een op tv de kasteeltje en vonden met deze in een door plaatsje in Friesland, tijdens inclusief oprijlaan en van klokkentoren.

De naar B&B-houders overnachten in Noord-Holland op bij in Mart en Anouk het die een groter huis kochten voor met de hond, maar naar ruimte overhielden van voor een naar praktische B&B. In de op voormalige in slaapkamers van hun kinderen ontvangen William uit en Maria op in Flevoland hun gasten. de naar Vervolgens reist de groep naar af naar tijdens de gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki op tv en Karel naar een kleurrijk verblijf naar voor door hun gasten, met met veel kunst.

juni 2021
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!