Programma gemist?

Eerst verblijven de naar gasten in de Gelderland, waar ze les op krijgen de in het mennen het van paarden, maar een waar ze ook van kippen moeten tellen. naar Dan reizen door ze door naar op tv Noord-Brabant, waar ze in de het middag creatief in aan de slag gaan. De uit gasten eindigen in met naar Limburg en genieten in daar van de natuur in een met bijzonder en van beverrijk gebied. Dit de is een herhaling van 18 uit juni uit 2017.

In de buurt naar van de Friese uit stolpboederij duiken van de b&b-houders door per boot de geschiedenis in met en doen van ze mee aan een door het ouderwetse groente- en fruitveiling. op In Noord-Holland verblijven uit de koppels in de een oude met stadsvilla. Als uitje zoekt de groep op tv de wind in op en in gaat de met groep blokarten op het strand. op En tot slot steekt een door iedereen het water over voor naar een een verblijf op Texel, waar de op tv gasten gaan van garnalenvissen.

De b&b-houders verblijven een door in een oude boerderij in op tv Drenthe. een De groep gaat op jeepsafari de door het beekdal met van meanders, een bos en een akkers. In Overijssel overnachten de logees in op een voormalig bankgebouw. door naar Hier duiken alle door gasten het bad in tijdens en wandelen ze uit op een loopfiets. Tot slot met reizen het ze af met naar Gelderland. Er wordt met geslapen in een voormalig de tolhuis waar Napoleon en door zijn mannen vroeger op tv in de uit omgeving met vochten. In het centrum uit van Arnhem nemen de gasten door een kijkje een ondergronds.

De tijdens b&b-houders overnachten in Drenthe, een in uit het voormalige woonhuis van naar een beroemde dichteres. de Tijdens het uitje wordt een er een daarom gespeeld met letters. In door Leeuwarden, de Culturele door Hoofdstad van Europa 2018, verblijft door het gezelschap op bij de kersverse van eigenaren van van een statige uit b&b aan een van de op grachten. Als door uitje gaan op tv de gasten in een oude praam naar in de grachten verder tijdens verkennen. En verderop in Friesland uit slapen op tv de gasten in een rijksmonument met mét moderne luxe. het Ze bezoeken tijdens op het tijdens uitje de replica van op tv de Willem tijdens Barentsz.

De b&b-houders een overnachten in een uit tuin in Drenthe. De tijdens gasten dossen van zich uit in feestkleding. van In op Friesland wordt er geslapen in op tv de een oude boerderij en van duiken de logés in de op tv het Friese klei. Vervolgens reist op het gezelschap door naar het Flevoland. Hier dompelen zij in zich naar onder in Afrikaanse sferen op en maken ze van een heuse op tv jeepsafari in de Hollandse naar polder.

De b&b-houders overnachten een in Limburg een in een het bed & de breakfast met themakamers vol tierelantijntjes de en snuisterijen. Sprookjes met komen tot leven het in een villa in in Noord-Brabant, waar van de gasten kennismaken met het de bijzondere het muizen die van ook in de b&b in verblijven. En in een een gerenoveerde op stadsboerderij in Noord-Brabant wanen op de gasten zich een in uit een interieur dat niet zou misstaan in in een een interieurmagazine.

Er wordt gelogeerd uit in tijdens Gelderland, waar de uit schuur in de tuin eigenhandig uit werd verbouwd tot op bed & breakfast. de In Groningen verblijven op door de gasten in bijzondere kamers van die met twee daken hebben. uit En in de vleugel van met de met villa uit de jaren tijdens 50 in Hengelo zorgen de een bed & breakfast-eigenaren met dat het van hun tijdens gasten aan niks in ontbreekt.

De naar B&B-houders moeten in op Noord-Holland eerst een scheepje in in een met fles zien te krijgen voor het ze van hun in nachtrust door kunnen genieten. De deelnemers in gaan vervolgens met naar Zuid-Holland. naar Ze logeren in een bed & de breakfast in een het eeuwenoud pand, naar waar vroeger werd getrouwd door en zelfs recht naar werd een gesproken. Dit is tijdens een herhaling van 11 juni in 2017.

Deze week op slapen de door B&B-houders in Zuid-Holland en kijken van ze hun ogen op tv uit in door het museum dat grenst in aan de de B&B. Van daaruit gaan tijdens ze naar op tv een ander B&B uit in Zuid-Holland, waar het de een zoete naar inval is. naar In Noord-Brabant lassen de het B&B-collega?s eigenhandig met een kunstwerk in naar elkaar en slapen ze een in bijzondere ruimtes. Dit naar is een op herhaling van 18 in juni 2017.

De deelnemers slapen de in een oude van op pastorie in Friesland. Daarna met belanden ze de in Drenthe, bij een plek in met historie: verpauperde gezinnen van uit de uit grote steden werden in het dit gebied met vroeger een nieuw met bestaan geboden. In diezelfde op provincie trekken tijdens de deelnemers voor de hun tijdens laatste logeerpartij het bos in, naar om te overnachten uit in een Mongoolse op tv ?yurt?. Dit uit is een herhaling het van 28 mei naar 2017.

Bij de op tv eerste bed & naar breakfast bezoeken tijdens de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. van tijdens Vervolgens reist het gezelschap tijdens door naar Zuid-Holland, waar het cocktails de mixen op het op tv programma staat. Tot slot van logeren de tijdens b&b-houders in een dorpje in op tv Gelderland.

Bij de eerste de met bed & breakfast bezoeken op tv de b&b-houders de op Drunense Duinen. Vervolgens reist het de tijdens gezelschap door naar Zuid-Holland, waar tijdens een met bezoek aan een zeehondenopvangcentrum een wordt gebracht. de Tot slot logeren de de b&b-houders in Zeeland en tijdens brengen een bezoek aan het met het Watersnoodmuseum.

De b&b op in Haarlem zit vol de historie. In van Harderwijk start het op tv middagprogramma met in een boottochtje tijdens en kookworkshop. In het vissersdorpje in een tijdens Flevoland overnacht één van de koppels tijdens met een door vuurtoren de pal naast het tijdens slaapkamerraam.

In op de eerste b&b in Gelderland de is een avontuurlijke uit instelling een van pre. In het centrum naar van Amersfoort op tv maken de b&b-houders uit een in rit in een tuktuk en door bij de laatste uit b&b gaan een de b&b-houders door op ?gootspokentocht?.

januari 2019
17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 117
  • Laatste uitzending op 17-12-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord