Programma gemist?

Bij de eerste in naar bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren uit het op tv Paleis Soestdijk. Vervolgens van reist het gezelschap door naar op Zuid-Holland, waar cocktails het mixen op uit het met programma staat. Tot slot logeren de van b&b-houders in een het dorpje in door Gelderland.

Bij uit de eerste bed een & breakfast bezoeken de op tv b&b-houders de Drunense Duinen. op tv Vervolgens door reist het gezelschap een door naar Zuid-Holland, de waar een bezoek het aan een zeehondenopvangcentrum door wordt gebracht. Tot door slot logeren de b&b-houders in op Zeeland op en brengen met een bezoek aan op het Watersnoodmuseum.

De b&b in het Haarlem zit op tv vol historie. het In Harderwijk start het van middagprogramma met een op tv boottochtje en kookworkshop. In de op tv het vissersdorpje in Flevoland op overnacht één uit van de koppels met een in vuurtoren op tv pal naast het door slaapkamerraam.

In met de eerste b&b in een Gelderland tijdens is een avontuurlijke een instelling een pre. In het op centrum van Amersfoort maken het de de b&b-houders een rit in naar een tuktuk uit en bij de in laatste b&b gaan de b&b-houders door op een ?gootspokentocht?.

In de op tv kop van de Overijssel logeren de b&b-houders van in een twee-onder-een-kapwoning in de op een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden tijdens de middagen het gevuld door met historie en in een Drenthe ligt naar de nadruk op de bijzondere uit natuur.

In tijdens Rotterdam spendeert het door gezelschap de middag op de het water. Eerst uit in een watertaxi en op tv daarna op uit een cruiseschip. In naar Gelderland krijgen de uit gasten een uit rondleiding door een tijdens kasteel en nemen uit ze deel tijdens aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot op slot naar leren ze in Noord-Brabant alles tijdens over wijn: de hoe maak en met proef je door het nou eigenlijk?

Vanavond gaat het uit nieuwe van seizoen van Bed & door Breakfast in van start. In de eerste op tv aflevering logeren de b&b-houders de in het een historisch pand, onder straatniveau van én met in kleurrijke uit kamers. De binnenstad van Rotterdam, een de oud dijkhuis in de de Gelderland en een vliegtuig een in een achtertuin door in Noord-Brabant zijn de logeerplekken een tijdens in aflevering twee. op Wie heeft de naar beste b&b? Het seizoen begint op tv in Utrecht, waar de tijdens b&b-houders het logeren in een historisch de pand aan de op tv Vecht. In deze voormalige buitenplaats uit kunnen van gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners naar vroeger hun door vrije in tijd doorbrachten. De tweede de b&b bevindt zich in onze uit het hoofdstad. Hier duiken de een b&b-collega’s in het verleden van door Amsterdam en slapen tijdens ze uit onder straatniveau. naar De aflevering wordt van afgesloten in Noord-Brabant, waar op tv de b&b-houders een op bezoek brengen het aan het plaatselijke in klooster. De nacht brengt het met gezelschap door in van kleurrijke kamers, die door door de een eigenaresse zijn gedecoreerd door en ingericht. Om voedselverspilling tegen tijdens te naar gaan, dienen gasten vóór op tv het ontbijt een keuzelijst het in op te vullen. door Natuurlijk zijn er altijd gasten die met dan toch de op tv hele lijst uit aankruisen.

Deze week op tv slapen de tijdens b&b-houders in het een hemelbed in een statig door pand in Brabant. op tv In diezelfde provincie met overnachten door de deelnemers in een modern appartementengebouw een een bij een oud de klooster, waar ze een de muzikaal uitje te een wachten staat: djembé van spelen. In Zeeland in kiezen de b&b-houders van als echte piraten het het ruime sop op een de Zeeuwse een wateren.

De b&b-houders logeren in het in drie verschillende provincies. de In Utrecht overnachten de gasten het op een met boerderij in bedrijf. door In Brabant worden echte uit tijdens Brabantse worstenbroodjes gebakken. met Als afsluiting overnachten de gasten tijdens in Zuid-Holland, een waar de schilder Vermeer woonde, in werkte in en zijn op tv sporen naliet.

De door b&b-houders overnachten naar in een boshut het in Limburg. De laatste nacht brengen op tv ze in door in ?hoog-laag-bedden? naar onder een kruisbeeld in het een voormalige pastorie in op tv Noord-Brabant. Maar op het meest verrassend is het toch wel de de een overnachting op een heuse naar kamelenboerderij in dezelfde de provincie.

De uit omgeving wordt op op tv ongewone wijze door verkend. De stad Groningen ziet er op tv heel anders met uit door de de ogen van een uit thuisloze vergeleken tijdens de gemiddelde van b&b-bezoeker. De Bed & uit Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige door middag tegemoet, met tijdens een lach tijdens en een traan.

De uit Bed & Breakfast-houders reizen in af naar een Giethoorn waar het net heeft de gesneeuwd. Het waterrijke naar de landschap ziet er sprookjesachtig op uit, maar het verhindert op tv ook dat er door met tijdens de auto voor de deur kan van worden in gestopt. De gasten moeten tijdens daarom met hun tijdens koffertjes over de naar vele naar bruggetjes glibberen. Na het door avontuur in Giethoorn reizen de gasten op door naar twee uit B&B's van in Friesland. Daar slapen ze naar op historische uit grond én het maken ze kennis met tijdens de eerste op Elfstedentochtwinnaar!

De logeerpartij door begint binnen de naar landsgrenzen, in in Noord-Brabant, waar wordt een geslapen in naar een oude leerlooierij. Daarna trekken met de B&B-houders naar op tv het zuiden om eerst op tv Nederlandse wijnen te in proeven uit en vervolgens in de een binnenstad van Maastricht te tijdens overnachten. Voor de een laatste een logeerlocatie gaat het gezelschap de naar grens over om uit in Antwerpen een door Vlaams ?B&B-sprookje? de te uit beleven. Dit is een herhaling van de 21 mei de 2017.

De deelnemers logeren door in een van B&B met kamers op in het in woonhuis en huisjes in de van tuin. De gasten naar brengen een een bezoek aan een natuurgebied met tijdens met bewegende grond, op tv wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van de daaruit reist het een de gezelschap door naar Overijssel. Hier bekwamen op tijdens de B&B-collega?s zich in de uit gemeente Staphorst het in het ?stipwerk?. De een gasten eindigen in de een tijdens provincie Gelderland, waar ze slapen het tussen in de bijzondere verzamelingen van tijdens de eigenaresse. Dit is een herhaling met van 14 door mei met 2017.

april 2018
05-04-2018 20:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 07:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

30-10-2017 21:25

Giethoorn & Friesland

Bed&Breakfast - Giethoorn & Friesland

De Bed & Breakfast-houders reizen af naar Giethoorn waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met ...

14-07-2017 19:00

Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastrich...

13-07-2017 19:00

Drenthe, Overijssel & Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel & Gelderland

De deelnemers logeren in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap door naar Overi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 05-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord