Programma gemist?

De eerste op tv logeerpartij tijdens vindt plaats in Noord-Holland bij van Tina en een haar goede vriendin Coby. van De groep maakt een de huifkartocht, het waarbij de met B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij van de over de dijk rijden. De B&B de van van Maurits en Astrid is door gelegen aan het water op tv in Friesland. Samen op tv in met de gasten varen zij naar met een van 100 jaar oude een melkschuit. Als laatste ontvangen van Tineke en tijdens Kees hun gasten in de het gemeente Edam-Volendam. De op tv B&B-houders beleven met een oud-Hollandse uit middag. Samen bezoeken op tv ze een museum en sluiten de ze af in met oud-Hollandse het spelletjes.

Marlieke en Jack een namen de de Bed & Breakfast in over waar ze hun door huwelijksnacht hebben naar doorgebracht. Samen met hun met gasten beleven het zij een een knuffelsessie met naar varkens. Ook wordt er gelogeerd bij het Anita en Peter. Zij het bouwden hun op oude de school om tot B&B naar in Limburg. een Met hun gasten bezoeken zij de uit kenmerkende het Mergelgrotten. Tot slot wordt er geslapen de bij Tim een en op tv Nicole. Zij hebben, met door behulp van naar een interieurstylist, een Bed & uit Breakfast in gebouwd met opvallende tijdens themakamers.

Er op wordt gelogeerd op tv bij Anne-Klare en Ardi. van In 4 jaar tijd verbouwden op tv ze eigenhandig in hun bed van & breakfast en in kregen 3 kinderen. Met door hun gasten uit gaan ze sloeproeien in het door Friese uit water. Ria en Mike runnen op tv hun b&b op in naar een landgoed in Groningen. de Daar leven ze samen met met onder het andere 300 schapen. in Tijdens de met logeerpartij zien de met gasten lammeren geboren op tv worden. De laatste logeerpartij op tv is bij Derk tijdens en Marline, zij zijn de op eigenaren van in een torentje, door middenin de weilanden in uit de provincie Groningen. In het op tv de stad beklimmen zij met hun de gasten de Martinitoren op en het gaan zij bier op proeven!

De b&b-houders tijdens overnachten in Limburg in met een met bed & breakfast op met themakamers vol een tierelantijntjes en de snuisterijen. Sprookjes komen een tot leven in een villa in de Noord-Brabant, naar waar de van gasten kennis maken door met de bijzondere muizen die de ook in van de b&b verblijven. het En in een op tv gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen een de op tv gasten zich naar in een interieur dat van niet zou op tv misstaan in een interieurmagazine. Dit is een naar herhaling van 5 het november met 2018.

Er wordt in gelogeerd tijdens in Gelderland, waar naar de schuur in de tuin uit eigenhandig werd verbouwd naar tot bed & breakfast. een In naar Groningen verblijven de op gasten in bijzondere kamers door die twee daken door hebben. een En in de op vleugel van de op villa uit de jaren van 50 in Hengelo zorgen de het bed & breakfast-eigenaren een dat een het hun gasten met aan niks ontbreekt. Dit met is een herhaling de van 29 oktober in 2018.

Bij met de eerste bed & met breakfast bezoeken de de b&b-eigenaren tijdens het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist naar het gezelschap door naar een Zuid-Holland, waar cocktails het mixen op op tv het programma staat. Tot naar slot logeren naar de b&b-houders in het een een dorpje in Gelderland. Dit is een van herhaling tijdens van 5 april uit 2018.

Bij de de eerste bed & breakfast tijdens het bezoeken de b&b-houders de uit Drunense Duinen. op Vervolgens reist het gezelschap door uit naar Zuid-Holland, in waar een bezoek aan een tijdens zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. tijdens Tot naar slot logeren de b&b-houders in naar Zeeland en brengen naar een bezoek op aan het Watersnoodmuseum. Dit door is een naar herhaling van de 22 maart 2018.

Wederom logeren drie het op tv stellen allemaal één met nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, van de gordijntje en kussentje wordt aan een tijdens grondig op tv onderzoek onderworpen.

De b&b van in uit Haarlem zit vol historie. In van Harderwijk start het een middagprogramma met door een boottochtje en kookworkshop. In met het op tv vissersdorpje in Flevoland overnacht door één van een de koppels met het een vuurtoren tijdens pal naast het slaapkamerraam. Dit is een tijdens herhaling van met 15 maart met 2018.

De van b&b-houders brengen de hun eerste nacht door in tijdens Gelderland, het in een bed een & breakfast waar een avontuurlijke instelling van een op tv pre is. Van het Gelderse op tv de platteland, reist het gezelschap door door naar de op tv provincie Utrecht. Daar wordt het in in met het centrum van een Amersfoort, met een rit van in een zespersoons tuktuk door met en een proeverijtje, héél een gezellig. De aflevering de eindigt in Gelderland, in een op tv de b&b met uitzicht op de een rivier de Waal. De uit groep gaat van hier op 'gootspokentocht'. Dit is naar een herhaling de van 8 op tv maart 2018.

De van b&b-houders logeren in de het oosten van het naar land. De gasten een verblijven in een accommodatie naar op tv in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige door uit Zuiderzeestad in de kop van op Overijssel. van De tweede locatie bevindt zich met in de hoofdstad een van diezelfde provincie: een Zwolle. Daar verblijven uit de gasten in een uit bed & door breakfast gevestigd in op tv een pand de uit 1775. Bij de Overijsselse tijdens op b&b's worden de het middagen gevuld met historie. tijdens Bij de laatste het b&b, die zich op het uit op tv platteland van Drenthe bevindt, ligt de een nadruk het op de door bijzondere natuur. Dit is een herhaling van het 1 een maart 2018.

In een Rotterdam spendeert het gezelschap de de middag op het uit water. Eerst in op tv een een watertaxi en daarna door op een cruiseschip. In Gelderland uit krijgen de het gasten een rondleiding door in een kasteel met en tijdens nemen ze deel aan met een middeleeuwse muzieksessie. Tot op tv slot leren ze het in Noord-Brabant alles de over wijn: hoe maak de en proef op je uit het nou eigenlijk? Dit is een op herhaling van naar 22 februari met 2018.

Aan naar de Vecht slapen de een b&b-houders in een naar mooi, in historisch pand. In op tv deze voormalige buitenplaats kunnen met gasten ervaren hoe rijke van stadsbewoners vroeger hun op tv vrije tijd tijdens doorbrachten. De de tweede b&b bevindt zich uit in Amsterdam. De met b&b-houders duiken het verleden van van onze hoofdstad het in slapen onder straatniveau. de De aflevering wordt het afgesloten een in een plaatselijk klooster de in Noord-Brabant. De naar nacht brengt het uit gezelschap het door in kleurrijke kamers, uit die door de van eigenaresse zijn gedecoreerd een en ingericht. Om voedselverspilling tegen op tv te gaan, van dienen gasten vóór de het ontbijt een een keuzelijst in naar te vullen. Natuurlijk door zijn er altijd gasten naar die dan door toch de hele lijst op tv aankruisen. Dit een is een herhaling van het 15 februari op 2018.

Rolf naar en Linda ontvangen de gasten een het in hun B&B in Drenthe. Zij op tv naar wonen in het het voormalige, statige pand van de door Gouverneur, tijdens die ooit Napoleon zover kreeg in om Assen uit haar stadsrechten te op tv geven. Verderop tijdens in Drenthe hebben Ronald en Ciska naar hun B&B. Het tijdens is naar een rietgedekte boerderij van met een wijds een uitzicht over van de landerijen met schapen en een vogels. Tot slot tijdens wordt er gelogeerd van bij René en een Pauline. Ze zochten naar een kasteeltje en uit vonden deze in een uit plaatsje in Friesland, met van inclusief oprijlaan en door klokkentoren.

De tijdens B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij van Mart en Anouk een die uit een groter huis kochten voor uit op tv de hond, maar ruimte overhielden voor op tv een praktische het B&B. In de voormalige naar slaapkamers met van hun kinderen uit ontvangen William en in Maria in Flevoland hun de gasten. Vervolgens van reist de groep af naar tijdens de gemeente Midden-Delfland. een Daar met hebben Kiki en Karel een een kleurrijk de verblijf voor de hun gasten, met veel naar kunst.

januari 2020
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!