Programma gemist?

De eerste logeerpartij op van vindt plaats in van Noord-Holland bij Tina van en haar goede vriendin Coby. tijdens De groep een maakt een huifkartocht, waarbij een de uit B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij van over de met dijk op tv rijden. De B&B van Maurits en met Astrid is gelegen op aan in het water in Friesland. Samen door met de gasten naar varen zij met met een 100 tijdens jaar oude van melkschuit. Als laatste een ontvangen Tineke en Kees hun gasten de van in de gemeente Edam-Volendam. De B&B-houders de beleven op een oud-Hollandse middag. Samen met bezoeken een ze een museum en sluiten uit ze af met oud-Hollandse van met spelletjes.

Marlieke op tv en Jack namen de de Bed & Breakfast met over waar ze hun het huwelijksnacht hebben in doorgebracht. Samen met hun in gasten beleven de zij door een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er uit gelogeerd door bij Anita en Peter. tijdens Zij bouwden een hun oude school met om tot B&B in op Limburg. Met hun gasten met bezoeken de zij de kenmerkende Mergelgrotten. Tot slot een wordt op er geslapen bij tijdens Tim en Nicole. met Zij hebben, met van behulp van tijdens een interieurstylist, een Bed door & Breakfast naar gebouwd met opvallende de themakamers.

Er wordt door gelogeerd met bij Anne-Klare en Ardi. In het 4 jaar tijd verbouwden door ze naar eigenhandig hun tijdens bed & breakfast en een kregen 3 kinderen. Met door hun gasten gaan een ze sloeproeien in het naar een Friese water. Ria met en Mike runnen hun b&b tijdens op een landgoed op in Groningen. Daar uit leven door ze samen met onder andere 300 een uit schapen. Tijdens de het logeerpartij zien de gasten in lammeren geboren in worden. De laatste logeerpartij is bij met Derk en de Marline, zij uit zijn de de eigenaren van een torentje, middenin in de weilanden in van de provincie Groningen. In met de tijdens stad beklimmen zij het met hun gasten de de Martinitoren van en gaan zij de bier proeven!

De op b&b-houders overnachten in door Limburg in een tijdens bed & met breakfast met themakamers vol tierelantijntjes op tv en de snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in in een villa in in Noord-Brabant, tijdens waar de gasten kennis maken het in met de bijzondere uit muizen die ook in de een b&b in verblijven. En in een van gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen van de gasten zich het in een uit interieur dat op tv niet zou misstaan in een op uit interieurmagazine. Dit is een op herhaling van 5 november de 2018.

Er de wordt gelogeerd in naar Gelderland, waar de schuur van in de tuin eigenhandig op werd verbouwd naar tot bed een & breakfast. In uit Groningen verblijven de gasten van in in bijzondere kamers die twee naar daken hebben. de En in de vleugel van de tijdens villa uit van de in jaren 50 in uit Hengelo zorgen de uit bed & breakfast-eigenaren dat het het hun tijdens gasten aan niks ontbreekt. Dit met is een herhaling van naar 29 oktober het 2018.

Bij de uit eerste bed tijdens & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren in de het Paleis Soestdijk. Vervolgens door reist het gezelschap door naar op tv Zuid-Holland, naar waar cocktails mixen uit op het van programma staat. Tot slot logeren een de b&b-houders van in een dorpje in een Gelderland. Dit is een door herhaling van van 5 april een 2018.

Bij op tv de eerste bed & breakfast naar bezoeken de b&b-houders de de op tv Drunense Duinen. Vervolgens het reist het gezelschap door naar uit het Zuid-Holland, waar een het bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. in Tot op slot logeren met de b&b-houders in Zeeland het en brengen een bezoek op tv aan het van Watersnoodmuseum. Dit is tijdens een herhaling van 22 met maart 2018.

Wederom logeren drie in van stellen allemaal één nacht in tijdens elkaars B&B; een ieder vaasje, gordijntje en uit kussentje wordt op tv aan een een grondig onderzoek onderworpen.

De b&b in van een Haarlem zit vol historie. in In Harderwijk start het het middagprogramma met een boottochtje door uit en kookworkshop. In het vissersdorpje de in Flevoland overnacht uit één van de koppels van met op een vuurtoren pal op naast het slaapkamerraam. Dit het is een op herhaling van 15 maart het 2018.

De b&b-houders tijdens brengen hun eerste nacht een van door in Gelderland, in naar een bed op & breakfast waar een avontuurlijke in instelling een pre het is. uit Van het Gelderse in platteland, reist het gezelschap door een naar de door provincie Utrecht. Daar in wordt het in het op centrum van tijdens Amersfoort, met een rit de in een een zespersoons tuktuk en in een proeverijtje, héél in gezellig. De een aflevering eindigt in uit Gelderland, in een b&b het met uitzicht op tv op de rivier de Waal. De de groep gaat hier het de op 'gootspokentocht'. Dit is een herhaling van van 8 maart door 2018.

De naar b&b-houders logeren in het op tv oosten van het land. door De gasten verblijven naar in een uit accommodatie in een naar twee-onder-een-kapwoning in een door voormalige Zuiderzeestad in de tijdens kop van door Overijssel. de De tweede locatie bevindt zich in door de hoofdstad naar van tijdens diezelfde provincie: Zwolle. Daar van verblijven de in gasten in een tijdens bed & breakfast gevestigd een in een pand in uit 1775. Bij de een Overijsselse b&b's worden de in middagen gevuld met een historie. Bij op de laatste b&b, van die zich op een het platteland van het Drenthe bevindt, ligt het de nadruk van op de in bijzondere natuur. Dit is tijdens een herhaling van 1 maart met 2018.

In het Rotterdam spendeert op het gezelschap de middag op een het water. Eerst van in een watertaxi en het daarna op in een cruiseschip. In Gelderland een naar krijgen de gasten naar een rondleiding door een een kasteel en nemen ze deel naar aan een met middeleeuwse muzieksessie. door Tot slot op tv leren ze in Noord-Brabant alles van over met wijn: hoe maak en proef je tijdens op tv het nou eigenlijk? Dit is een herhaling naar van 22 van februari op 2018.

Aan de in Vecht slapen door de b&b-houders in de een mooi, de historisch pand. In deze voormalige van buitenplaats kunnen gasten op ervaren op hoe rijke stadsbewoners tijdens vroeger hun vrije tijd met doorbrachten. De tweede b&b op bevindt zich in op Amsterdam. De het b&b-houders duiken in het verleden van onze hoofdstad in tijdens slapen onder straatniveau. van De de aflevering wordt afgesloten in van een plaatselijk klooster tijdens in Noord-Brabant. De nacht in brengt het met gezelschap door in een kleurrijke kamers, de die door de uit eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. in Om in voedselverspilling tegen te in gaan, dienen gasten met vóór het ontbijt een keuzelijst op tv in in te vullen. naar Natuurlijk zijn er altijd gasten die uit dan toch het de op hele lijst aankruisen. Dit is een herhaling met met van 15 februari op 2018.

Rolf en Linda de ontvangen de tijdens gasten in hun de B&B in Drenthe. tijdens Zij wonen in op het voormalige, statige de pand van de van Gouverneur, die ooit Napoleon naar zover kreeg om naar Assen van haar stadsrechten uit te geven. Verderop in Drenthe van hebben Ronald en door Ciska een hun B&B. Het is tijdens een rietgedekte boerderij met een de wijds uitzicht naar over de landerijen met het schapen en met vogels. Tot het slot wordt door er gelogeerd bij René en op Pauline. een Ze zochten een kasteeltje uit en vonden deze in uit een plaatsje in Friesland, op in inclusief oprijlaan en door klokkentoren.

De B&B-houders overnachten de in Noord-Holland uit bij uit Mart en Anouk van die een groter huis op tv kochten voor de tijdens hond, maar ruimte overhielden van voor in een praktische B&B. In het de voormalige slaapkamers van hun uit kinderen ontvangen William van en Maria in in Flevoland hun gasten. naar van Vervolgens reist de groep af naar het de gemeente Midden-Delfland. op Daar hebben tijdens Kiki en uit Karel een de kleurrijk verblijf voor hun in gasten, met tijdens veel kunst.

december 2021
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!