Programma gemist?

De met B&B-houders moeten in in Noord-Holland eerst op een scheepje in een het fles zien naar te krijgen voor ze van van hun de nachtrust kunnen genieten. uit De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. tijdens Ze logeren in in een een bed & breakfast het in een eeuwenoud pand, tijdens waar vroeger het werd getrouwd en met zelfs recht werd gesproken. Dit het is een een herhaling van 11 juni met 2017.

Deze week een slapen de van B&B-houders in Zuid-Holland en op kijken ze tijdens hun ogen uit in het een museum dat van grenst in aan de B&B. in Van daaruit gaan ze naar een van ander op tv B&B in Zuid-Holland, tijdens waar het op tv een zoete inval uit is. In Noord-Brabant lassen de uit B&B-collega?s eigenhandig met een kunstwerk op in elkaar en slapen ze in in bijzondere ruimtes. Dit van is een herhaling een van in 18 juni 2017.

De deelnemers op tv slapen in een oude in pastorie door in Friesland. Daarna van belanden ze in het Drenthe, bij een de plek met het historie: verpauperde gezinnen uit de het grote steden de werden in dit gebied vroeger een met een nieuw bestaan geboden. naar In diezelfde provincie trekken van de deelnemers naar voor hun van laatste logeerpartij het bos in, de om een te overnachten in een naar Mongoolse ?yurt?. Dit is een van herhaling van 28 op mei naar 2017.

Bij de op tv eerste bed & tijdens breakfast bezoeken de b&b-eigenaren met het Paleis Soestdijk. een Vervolgens reist door het gezelschap met door naar Zuid-Holland, waar met cocktails een mixen op het programma staat. tijdens Tot slot in logeren de tijdens b&b-houders in een dorpje in een Gelderland.

Bij de eerste het bed naar & breakfast op bezoeken de b&b-houders de Drunense door Duinen. Vervolgens door reist het van gezelschap door naar Zuid-Holland, waar met een bezoek aan op tv een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. met Tot slot naar logeren de b&b-houders de in Zeeland uit en brengen uit een bezoek aan het het Watersnoodmuseum.

De b&b in het een Haarlem zit vol historie. In Harderwijk met start met het middagprogramma met een een boottochtje tijdens en kookworkshop. In het op vissersdorpje in Flevoland overnacht met één van van de koppels met een op tv vuurtoren pal de naast het het slaapkamerraam.

In de van eerste b&b op tv in Gelderland is een een avontuurlijke de instelling een pre. In het centrum op van Amersfoort door maken met de b&b-houders een rit in van een tuktuk en bij met de van laatste b&b de gaan de b&b-houders op naar ?gootspokentocht?.

In de kop de van Overijssel logeren naar de b&b-houders met in een door twee-onder-een-kapwoning in een een voormalige Zuiderzeestad. In de Zwolle worden van de middagen gevuld uit met historie en in Drenthe tijdens ligt de nadruk op naar de bijzondere uit natuur.

In Rotterdam de spendeert het gezelschap een de naar middag op het water. Eerst in het op een watertaxi en daarna op uit een cruiseschip. In Gelderland op krijgen de naar gasten een rondleiding tijdens door een kasteel de en nemen de ze deel op aan een middeleeuwse muzieksessie. in Tot slot leren ze in uit Noord-Brabant alles op over wijn: hoe maak het het en proef je de het nou eigenlijk?

Vanavond uit gaat het van nieuwe seizoen van Bed & uit Breakfast van start. In op de op tv eerste aflevering het logeren de b&b-houders in een van historisch pand, onder door straatniveau én van in kleurrijke kamers. De in binnenstad op tv van Rotterdam, een oud tijdens dijkhuis in Gelderland in en een vliegtuig in een de achtertuin in het Noord-Brabant zijn op tv de logeerplekken in aflevering een twee. van Wie heeft de beste met b&b? Het seizoen begint in Utrecht, de waar de b&b-houders van logeren in een een historisch pand aan naar de Vecht. uit In in deze voormalige buitenplaats kunnen het gasten ervaren hoe rijke tijdens stadsbewoners vroeger hun van vrije tijd tijdens doorbrachten. De in tweede b&b bevindt op zich in onze van hoofdstad. Hier duiken in de b&b-collega’s in het het verleden van tijdens Amsterdam en slapen van ze onder straatniveau. De het aflevering wordt afgesloten in een Noord-Brabant, waar met de b&b-houders op tv een bezoek brengen aan een het plaatselijke klooster. tijdens De nacht brengt het gezelschap met door naar in kleurrijke kamers, die door met uit de eigenaresse zijn gedecoreerd in en ingericht. door Om voedselverspilling tegen te gaan, dienen een de gasten vóór het ontbijt een tijdens keuzelijst in op te vullen. Natuurlijk zijn er op tv altijd gasten die op dan toch naar de hele tijdens lijst aankruisen.

Deze op tv week slapen de de b&b-houders in tijdens een hemelbed in een met statig pand in de Brabant. In diezelfde provincie met overnachten in de deelnemers in een modern tijdens appartementengebouw bij een oud het klooster, een waar ze een muzikaal een uitje te wachten met staat: djembé spelen. het In Zeeland kiezen de in b&b-houders door als echte piraten het met ruime sop op met de het Zeeuwse wateren.

De met b&b-houders logeren in drie uit verschillende provincies. In Utrecht de overnachten de van gasten op een boerderij van met in bedrijf. In Brabant worden van echte Brabantse worstenbroodjes op gebakken. het Als afsluiting overnachten de het gasten in Zuid-Holland, waar op de schilder met Vermeer woonde, werkte en in zijn sporen op tv naliet.

De op tv b&b-houders overnachten in tijdens een boshut in in Limburg. De op laatste nacht brengen ze door van in ?hoog-laag-bedden? van onder een kruisbeeld een in een voormalige tijdens pastorie in Noord-Brabant. tijdens Maar het meest verrassend het is toch wel de de overnachting door op een heuse het kamelenboerderij in dezelfde naar provincie.

De in omgeving wordt op ongewone wijze met verkend. De een stad Groningen ziet een er op heel anders uit door de op ogen van op een thuisloze een vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed naar & Breakfast-houders gaan in een een gedenkwaardige middag tegemoet, een met een lach en een de traan.

september 2018
10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord