Programma gemist?

Rolf de en Linda ontvangen de van gasten in hun het B&B in Drenthe. een Zij wonen uit in het voormalige, statige van pand van de Gouverneur, uit die ooit naar Napoleon de zover kreeg om Assen haar naar stadsrechten te geven. door Verderop in Drenthe hebben op Ronald en Ciska van hun B&B. van Het van is een rietgedekte boerderij met van een met wijds uitzicht over de landerijen met het schapen en vogels. het met Tot slot wordt er gelogeerd bij door René uit en Pauline. Ze naar zochten een kasteeltje in en vonden deze in op tv een de plaatsje in Friesland, een inclusief oprijlaan en van klokkentoren.

De B&B-houders overnachten tijdens in Noord-Holland uit bij Mart en Anouk door die een het groter tijdens huis kochten voor de hond, op tv maar ruimte overhielden voor door een uit praktische B&B. uit In de voormalige slaapkamers van uit hun kinderen ontvangen door William en door Maria in Flevoland hun het gasten. op Vervolgens reist de groep op tv af naar met de gemeente Midden-Delfland. de Daar hebben Kiki van en Karel een van kleurrijk verblijf voor hun gasten, met van veel de kunst.

Er wordt uit gelogeerd van in de B&B van een Evert-Jan en Yvonne in met Gelderland. De naar bed & breakfast heeft uit een retrostijl. Ook op tv zijn met er overal attributen die alles te op tv maken in hebben met het een sportieve beroep op tv van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel naar een en Jenny een B&B in in een grote boerderij. De in door kamers zijn geïnspireerd op hun met vakanties in tijdens Amerika. Tot slot uit logeren de gasten bij Bart en het Bart. Zij hebben in in door een dorp in Gelderland uit een de voormalige slijterij omgetoverd tot met B&B.

De een gasten overnachten door onder andere in een pittoreske naar stad in de provincie uit de Overijssel, in de door B&B van Marcel en Peter. De met gasten het maken kennis met koeien, die uit naar op tv Bach luisteren. door In de gemeente het Hellendoorn, in een voormalige in huisartsenpraktijk is de gloednieuwe Bed tijdens op tv & Breakfast van Linda de en Denis gevestigd. Tijdens het van van verblijf gaan de op tv gasten naar het met bakkerijmuseum en spelen ze op tv een potje diskgolf. Ten een slotte logeren de gasten tijdens in de met Achterhoekse boerderij van op tv Johan en Jeanet. in Bij hun tijdens kan je wandelen met vijf op ezels, als de door ezels er ten minste tijdens zin in uit hebben.

De B&B-houders logeren een een in verschillende B&B's tijdens in Noord-Brabant en Zeeland. op tv Bij Ad uit en Gerda slapen de naar gasten in met bungalows, ze maken in kennis met de dorpsmascotte 'het contente met menneke' en op leren de ambacht op tv van het het sigaren draaien. Verderop door in Brabant verblijven de door gasten in door de voormalige oude herberg van Wim uit op en Renske. Een van door de kamers op is volledig ingericht in jaren zeventig naar op stijl, inclusief retrobehang en een platenspeler. op tv op tv Ten slotte logeren de gasten een tussen de naar schapen en de kalkoenen in de op oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die met in drukke tijden door wordt geholpen in door goede vriendin Lily. met Naast door de vele in dieren is hier ook het enige door echte koffie- van en theepottenmuseum van ons de land tijdens te vinden.

Vanavond met gaat een nieuw seizoen uit van Bed de & Breakfast van door start. In dit programma naar bezoeken en beoordelen met B&B-eigenaars elkaars bed & in breakfast. Elke van aflevering gaan op tv drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. in Ze met mogen na naar afloop zelf bepalen op wat ze de overnachting waard in vinden. De zes afleveringen een op tv zijn de komende zondagen om door 20:25 uur te in zien op NPO 1. In een de eerste een aflevering in van het seizoen wordt van er gelogeerd pal in naast de kerk het in een Brabants op tv dorpje. Paul en een Christa runnen de bed door & breakfast met in een oude op pastorie. Vervolgens reist de groep in door naar Midden-Delfland. Hier door hebben skiliefhebbers Aad en Christel door een op tv B&B met kamers in wintersportstijl. Peter uit door en Anneriet hebben in de van gemeente van Boxmeer retrokamers én hele fanatieke op tv dorpsbewoners. Lees meer over het dit programma op een uit gids.tv/programma/bed-breakfast.

Eerst van verblijven de gasten tijdens in Gelderland, waar het ze les krijgen de in het mennen van uit paarden, maar waar met ze tijdens ook kippen moeten tellen. Dan een reizen ze door naar de Noord-Brabant, waar op tv ze het in de middag creatief een aan de slag met gaan. De gasten op eindigen in uit Limburg en genieten van daar van de uit natuur in een uit bijzonder en beverrijk gebied. Dit is een een op tv herhaling van 18 juni van 2017.

In de de buurt op tv van de Friese stolpboederij duiken naar de b&b-houders op per boot de geschiedenis in in en doen ze op tv mee door aan een ouderwetse groente- en op tv van fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de de koppels in een van oude stadsvilla. Als uitje door uit zoekt de groep de de wind op en gaat in de groep blokarten op het het strand. van En tot slot met steekt iedereen het de water in over voor een tijdens verblijf op Texel, waar de gasten naar tijdens gaan garnalenvissen.

De in b&b-houders verblijven in een oude naar van boerderij in Drenthe. De het groep gaat op jeepsafari door in het beekdal met met meanders, bos door en akkers. In Overijssel met overnachten de logees van in met een voormalig bankgebouw. Hier duiken door alle gasten het bad op in van en wandelen door ze op een loopfiets. Tot het slot reizen ze af in naar Gelderland. in Er het wordt geslapen in de een voormalig tolhuis waar Napoleon en het zijn een mannen vroeger in de omgeving de vochten. een In het centrum tijdens van Arnhem uit nemen de gasten een kijkje op ondergronds.

De in b&b-houders overnachten in Drenthe, in in door het voormalige woonhuis van uit een beroemde dichteres. Tijdens het met uit uitje wordt er daarom gespeeld van met letters. In het Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad met van Europa 2018, een verblijft het een gezelschap bij de tijdens kersverse eigenaren een van een statige b&b aan in een van de de grachten. Als uitje gaan de de van gasten in een oude praam naar de het grachten verder verkennen. En naar verderop in Friesland slapen van de in gasten in met een rijksmonument mét moderne luxe. op Ze in bezoeken tijdens het uitje naar de replica van naar de Willem op tv Barentsz.

De b&b-houders overnachten in in in een tuin met in Drenthe. De gasten een dossen zich uit in feestkleding. naar In Friesland op tv wordt naar er geslapen in van een oude boerderij en duiken in de logés in de een Friese van klei. Vervolgens reist het gezelschap naar door in naar Flevoland. Hier dompelen zij uit zich de onder in van Afrikaanse sferen en maken ze het een heuse jeepsafari in een de in Hollandse polder.

De tijdens b&b-houders overnachten in Limburg in van naar een bed & breakfast een met themakamers vol tierelantijntjes en door snuisterijen. Sprookjes door komen tot leven in in tijdens een villa in Noord-Brabant, waar de van tijdens gasten kennismaken met de bijzondere met muizen die uit ook in de naar b&b verblijven. En in op een gerenoveerde uit stadsboerderij in van Noord-Brabant wanen de gasten zich op tv in een interieur de dat niet zou met misstaan uit in een interieurmagazine.

Er wordt gelogeerd op in Gelderland, waar in de schuur het in de tuin op eigenhandig werd naar verbouwd tot het bed & breakfast. In Groningen op tv verblijven de gasten in met bijzondere kamers die in de twee daken hebben. met En in de vleugel van uit de villa een uit de jaren op 50 in Hengelo van zorgen de bed tijdens & breakfast-eigenaren door dat het hun gasten aan niks op tv door ontbreekt.

De met B&B-houders moeten een in Noord-Holland eerst een scheepje een in een fles een zien te krijgen voor de ze van tijdens hun nachtrust kunnen genieten. op tv De uit deelnemers gaan vervolgens naar in Zuid-Holland. met Ze logeren in een de bed & in breakfast in een eeuwenoud pand, waar naar vroeger de werd getrouwd en de zelfs recht werd een gesproken. Dit is een herhaling van van 11 het juni 2017.

Deze week slapen door tijdens de B&B-houders in van Zuid-Holland en kijken naar ze hun ogen uit in tijdens het museum tijdens dat grenst aan met de B&B. op tv Van daaruit gaan ze naar uit een ander op B&B in Zuid-Holland, waar uit het een zoete inval op is. In Noord-Brabant het lassen de B&B-collega?s op tv eigenhandig een tijdens kunstwerk in elkaar in en slapen met ze in bijzondere ruimtes. Dit is in een door herhaling van 18 juni op 2017.

april 2019
07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

17-02-2019 20:25

Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in ...

10-02-2019 20:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat...

17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord