Programma gemist?

De met b&b-houders overnachten op in een tuin in Drenthe. van De gasten uit dossen zich uit uit in feestkleding. de In Friesland wordt er geslapen uit in een oude boerderij van op tv en duiken de logés in de op Friese op klei. Vervolgens reist het gezelschap naar op door naar Flevoland. Hier dompelen de zij zich onder tijdens in Afrikaanse sferen en tijdens maken een ze een heuse jeepsafari op tv in uit de Hollandse polder.

De b&b-houders door overnachten naar in Limburg in een bed & een breakfast op met themakamers vol van tierelantijntjes en uit snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een het een villa in Noord-Brabant, tijdens waar de gasten kennismaken met naar de naar bijzondere muizen in die ook in de b&b tijdens verblijven. En in een van gerenoveerde naar stadsboerderij in Noord-Brabant op tv wanen de gasten zich in naar een een interieur dat in niet zou misstaan in een op tv interieurmagazine.

Er op wordt gelogeerd in de Gelderland, waar de schuur uit in de tuin eigenhandig in werd het verbouwd tot door bed & breakfast. In Groningen door verblijven een de gasten in bijzondere kamers uit die een twee daken hebben. En in de de vleugel een van de villa in uit de jaren 50 in de van Hengelo zorgen de in bed & breakfast-eigenaren dat op het hun gasten aan niks van op tv ontbreekt.

De een B&B-houders moeten met in Noord-Holland eerst een scheepje in door een een fles zien een te krijgen voor ze van een hun door nachtrust kunnen genieten. De het deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. tijdens Ze logeren met in een naar bed & van breakfast in een eeuwenoud pand, uit waar vroeger werd getrouwd de en tijdens zelfs recht werd gesproken. Dit is op een uit herhaling van 11 tijdens juni 2017.

Deze op week slapen de uit B&B-houders in op tv Zuid-Holland en kijken ze hun met ogen van uit in het museum dat door grenst aan de naar B&B. in Van daaruit gaan een ze naar een ander door B&B in Zuid-Holland, naar waar het op tv een zoete inval is. In Noord-Brabant een in lassen de B&B-collega?s eigenhandig een uit kunstwerk in de elkaar en slapen ze door in bijzondere op tv ruimtes. Dit is een uit herhaling van 18 een juni 2017.

De deelnemers in slapen in tijdens een oude pastorie in tijdens Friesland. Daarna belanden ze van met in Drenthe, bij een met plek met historie: het verpauperde gezinnen uit de grote van steden werden in op dit gebied door vroeger een van nieuw bestaan geboden. In diezelfde tijdens met provincie trekken de van deelnemers voor hun laatste logeerpartij het in bos naar in, om te overnachten in op tv tijdens een Mongoolse ?yurt?. Dit is een herhaling door van 28 uit mei de 2017.

Bij de eerste naar bed & breakfast van door bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis de Soestdijk. Vervolgens reist het tijdens gezelschap door naar door Zuid-Holland, door waar cocktails mixen op in het met programma staat. Tot slot op logeren de b&b-houders in naar een het dorpje in Gelderland.

Bij op de eerste bed naar & breakfast het bezoeken de b&b-houders de Drunense in Duinen. Vervolgens reist het door gezelschap op tv door naar Zuid-Holland, met waar een bezoek aan een tijdens van zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot door slot logeren de b&b-houders een in Zeeland en brengen de van een bezoek aan het de Watersnoodmuseum.

De van b&b in naar Haarlem zit vol historie. In naar Harderwijk op tv start het middagprogramma met een boottochtje uit en kookworkshop. in In het vissersdorpje door in Flevoland overnacht één de van de koppels in met een tijdens vuurtoren pal in naast het op slaapkamerraam.

In de op eerste op b&b in Gelderland is op een avontuurlijke instelling een met pre. In het uit centrum van Amersfoort uit maken de b&b-houders naar een rit in een uit tuktuk door en bij de laatste b&b een gaan de met b&b-houders op naar ?gootspokentocht?.

In de naar kop op tv van Overijssel logeren de b&b-houders een in een twee-onder-een-kapwoning in van een voormalige op Zuiderzeestad. In Zwolle worden uit door de middagen gevuld naar met historie en in Drenthe ligt naar de nadruk op met de bijzondere van natuur.

In Rotterdam naar spendeert van het gezelschap de middag op uit het op water. Eerst in een watertaxi van en door daarna op een door cruiseschip. In Gelderland op krijgen de gasten een tijdens rondleiding door de een kasteel en nemen van ze deel aan een middeleeuwse in het muzieksessie. Tot slot het leren ze in Noord-Brabant alles over de wijn: door hoe maak en proef je uit het nou van eigenlijk?

Vanavond gaat het op tv nieuwe op seizoen van op Bed & Breakfast van van start. In de een eerste aflevering logeren de b&b-houders naar in op tv een historisch pand, in onder straatniveau én in kleurrijke uit kamers. De binnenstad op tv uit van Rotterdam, een oud dijkhuis op in Gelderland en door een van vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brabant met zijn de logeerplekken op tv naar in aflevering twee. Wie heeft een de beste naar b&b? Het seizoen begint in Utrecht, de waar op de b&b-houders logeren de in een historisch pand het aan de Vecht. In een deze een voormalige buitenplaats op tv kunnen gasten ervaren een hoe rijke stadsbewoners het vroeger hun vrije door tijd doorbrachten. De tweede b&b het bevindt zich in onze in hoofdstad. naar Hier duiken de op b&b-collega’s in het naar verleden van Amsterdam en een slapen ze onder straatniveau. uit De aflevering wordt op tv op afgesloten in Noord-Brabant, met waar de b&b-houders een bezoek door brengen aan het plaatselijke in klooster. het De nacht brengt op tv het gezelschap door in naar kleurrijke kamers, die op tv door op de eigenaresse zijn een gedecoreerd en ingericht. een Om voedselverspilling tegen te gaan, op tv dienen gasten de vóór het het ontbijt een keuzelijst naar in te vullen. op tv Natuurlijk zijn er altijd gasten die naar dan toch naar de hele lijst op aankruisen.

Deze met week slapen de met b&b-houders in een hemelbed naar in een een statig pand in Brabant. de In diezelfde op provincie overnachten de deelnemers een in een tijdens modern appartementengebouw bij naar een oud klooster, een waar ze een op muzikaal uitje te wachten staat: de djembé op spelen. In Zeeland kiezen de het b&b-houders als met echte piraten op tv het ruime sop op naar de Zeeuwse het wateren.

november 2018
12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 113
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord