Programma gemist?

De een eerste logeerpartij vindt plaats in op tv Noord-Holland met bij Tina en haar tijdens goede vriendin Coby. tijdens De groep maakt in een huifkartocht, waarbij de de B&B-houders een geschiedenisles naar krijgen terwijl op zij over de dijk in rijden. De B&B naar van Maurits en door Astrid de is gelegen aan het met water in Friesland. met Samen met de gasten uit varen naar zij met door een 100 jaar oude van melkschuit. Als laatste ontvangen Tineke tijdens en Kees van hun gasten in de het gemeente uit Edam-Volendam. De B&B-houders beleven een de oud-Hollandse middag. Samen bezoeken door ze met een museum en sluiten tijdens ze af met tijdens oud-Hollandse door spelletjes.

Marlieke het en Jack namen de uit Bed & Breakfast over op tv waar ze op tv hun huwelijksnacht in hebben doorgebracht. Samen met hun op naar gasten beleven zij op een knuffelsessie met naar varkens. Ook wordt er gelogeerd tijdens bij Anita en op tv Peter. Zij bouwden hun oude in school om op tv tot door B&B in Limburg. Met uit hun gasten bezoeken zij de de kenmerkende op Mergelgrotten. Tot slot wordt op er geslapen bij Tim tijdens en Nicole. op Zij hebben, met behulp een van een interieurstylist, tijdens een naar Bed & Breakfast gebouwd van met opvallende de themakamers.

Er een wordt gelogeerd bij Anne-Klare en de Ardi. In 4 tijdens jaar tijd in verbouwden ze met eigenhandig hun bed een & breakfast en kregen 3 de kinderen. op Met hun met gasten gaan ze sloeproeien in het het de Friese water. Ria het en Mike runnen hun b&b op van een landgoed op tv in Groningen. Daar leven op tv ze samen van met tijdens onder andere 300 door schapen. Tijdens de logeerpartij zien naar de uit gasten lammeren geboren worden. op tv De laatste in logeerpartij is bij Derk en op Marline, de zij zijn de eigenaren met van een torentje, middenin door de een weilanden in de op tv provincie Groningen. In de stad beklimmen een zij een met hun gasten van de Martinitoren en gaan naar zij bier op proeven!

De b&b-houders door overnachten in Limburg in in een bed & met van breakfast met themakamers met vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen op op tv tot leven in naar een villa in Noord-Brabant, waar op de de gasten kennis maken met de bijzondere uit muizen die ook van naar in de b&b verblijven. op tv En in een gerenoveerde stadsboerderij naar in in Noord-Brabant wanen op de gasten zich in in een interieur dat niet zou van op misstaan in een interieurmagazine. Dit is door een uit herhaling van 5 november uit 2018.

Er wordt gelogeerd de in Gelderland, waar de de de schuur in de tuin eigenhandig naar werd door verbouwd tot bed & de breakfast. In in Groningen verblijven een de gasten in bijzondere kamers die een twee daken hebben. in En in door de vleugel het van de in villa uit de van jaren 50 in uit Hengelo zorgen de bed op & breakfast-eigenaren dat op tv het hun tijdens gasten aan niks ontbreekt. Dit het is een herhaling van tijdens 29 oktober op tv 2018.

Bij de eerste in het bed & breakfast bezoeken de in b&b-eigenaren het Paleis de Soestdijk. Vervolgens reist het tijdens het gezelschap door naar op tv Zuid-Holland, waar cocktails mixen op tijdens het op programma staat. Tot slot logeren de naar b&b-houders in een een dorpje in het Gelderland. Dit is op tv een herhaling van 5 april naar tijdens 2018.

Bij op tv de eerste tijdens bed & breakfast bezoeken tijdens de b&b-houders op tv de Drunense Duinen. Vervolgens reist naar het gezelschap door met naar Zuid-Holland, waar tijdens een bezoek aan een op tv zeehondenopvangcentrum wordt uit gebracht. door Tot slot logeren een de b&b-houders in Zeeland en brengen tijdens een bezoek met aan het de Watersnoodmuseum. Dit is het een herhaling van 22 maart tijdens 2018.

Wederom naar logeren drie stellen allemaal de één in nacht in elkaars B&B; het ieder vaasje, op gordijntje en kussentje wordt in aan een grondig onderzoek naar onderworpen.

De b&b naar in Haarlem zit vol de historie. In in Harderwijk start naar het middagprogramma met het een boottochtje en kookworkshop. In tijdens het tijdens vissersdorpje in een Flevoland overnacht één van de de koppels met een vuurtoren naar pal naast een het van slaapkamerraam. Dit is een herhaling van door 15 op tv maart 2018.

De b&b-houders brengen tijdens hun van eerste nacht door uit in Gelderland, in een naar bed & op breakfast waar een avontuurlijke van instelling een pre een is. Van het op tv Gelderse platteland, reist in het tijdens gezelschap door naar de provincie Utrecht. uit Daar wordt uit het in tijdens het centrum van Amersfoort, door met een naar rit in in een zespersoons tuktuk en uit een proeverijtje, héél gezellig. De naar aflevering in eindigt in Gelderland, van in een b&b met uitzicht met in op de rivier de door Waal. De op tv groep gaat hier op 'gootspokentocht'. Dit met is een in herhaling van 8 maart in 2018.

De uit b&b-houders logeren in het van oosten van in het land. tijdens De gasten verblijven in een accommodatie in tijdens in een twee-onder-een-kapwoning in van een voormalige Zuiderzeestad de in de kop van Overijssel. van De tweede locatie het bevindt zich in het naar de hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. het Daar verblijven de naar gasten in een in bed het & breakfast gevestigd in een met pand met uit 1775. Bij de het Overijsselse b&b's worden van de een middagen gevuld met historie. Bij de het laatste door b&b, die op zich op het platteland van Drenthe met bevindt, ligt een de nadruk op in de door bijzondere natuur. Dit is een herhaling met van 1 maart op 2018.

In Rotterdam spendeert in het de gezelschap de met middag op het water. Eerst de in een watertaxi en naar daarna op een naar cruiseschip. in In Gelderland krijgen van de gasten een rondleiding door met een kasteel en uit tijdens nemen ze deel van aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot op tv slot leren ze in op tv Noord-Brabant de alles over wijn: hoe maak uit tijdens en proef je het met nou eigenlijk? Dit is een in herhaling van 22 februari naar met 2018.

Aan de door Vecht slapen met de b&b-houders in een het mooi, historisch pand. In tijdens deze voormalige buitenplaats de het kunnen gasten ervaren hoe op tv rijke stadsbewoners tijdens vroeger hun vrije tijd het doorbrachten. De tweede b&b in bevindt zich in Amsterdam. tijdens De b&b-houders duiken in van het verleden van onze hoofdstad naar in een slapen onder straatniveau. De aflevering tijdens wordt tijdens afgesloten in een het plaatselijk klooster in op tv Noord-Brabant. De nacht een brengt het gezelschap het door in kleurrijke kamers, die de door de eigenaresse naar zijn gedecoreerd een en ingericht. Om voedselverspilling naar tegen te gaan, door dienen gasten vóór de het ontbijt een keuzelijst van de in te vullen. Natuurlijk door zijn er altijd gasten die in dan toch de op hele lijst aankruisen. Dit op tv is een de herhaling van 15 februari door naar 2018.

Rolf en in Linda van ontvangen de gasten in hun van B&B in Drenthe. Zij in wonen in het de voormalige, statige pand met van tijdens de Gouverneur, die ooit Napoleon het door zover kreeg om Assen haar naar stadsrechten te geven. Verderop het met in Drenthe hebben Ronald en in Ciska met hun B&B. Het is uit een rietgedekte naar boerderij met een een wijds uitzicht over tijdens de landerijen met schapen en vogels. met Tot slot de wordt er gelogeerd bij naar René van en Pauline. Ze zochten van een kasteeltje en vonden tijdens deze in met een de plaatsje in Friesland, inclusief oprijlaan en naar door klokkentoren.

De op tv B&B-houders overnachten in Noord-Holland een bij Mart en uit Anouk op die een groter huis naar kochten voor de hond, met maar ruimte in overhielden voor een de praktische B&B. op In de voormalige slaapkamers met van hun kinderen uit ontvangen William en met Maria in met Flevoland hun gasten. Vervolgens in reist de groep naar af naar uit de gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki de en Karel op een kleurrijk van verblijf voor hun gasten, de met veel door kunst.

februari 2021
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!