Programma gemist?

De van b&b-houders overnachten van in Limburg in een een bed & breakfast met themakamers naar vol tierelantijntjes en in snuisterijen. Sprookjes komen een tot door leven in een villa in tijdens Noord-Brabant, waar de tijdens gasten kennis maken tijdens met de bijzondere een muizen die ook op tv in tijdens de b&b verblijven. En in een een een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant op tv wanen de uit gasten zich in een op interieur dat van niet zou misstaan in een op tv tijdens interieurmagazine. Dit is een herhaling van de 5 in november 2018.

Er in wordt gelogeerd in Gelderland, waar van in de schuur in de het tuin eigenhandig werd verbouwd op tot met bed & breakfast. In Groningen in verblijven de een gasten in bijzondere kamers die een twee door daken hebben. En in de op tv vleugel van uit de de villa uit de jaren 50 door in Hengelo zorgen de in bed & met breakfast-eigenaren dat het hun een gasten van aan niks in ontbreekt. Dit is een herhaling van door 29 oktober een 2018.

Bij de de eerste uit bed & breakfast bezoeken de een b&b-eigenaren het Paleis het Soestdijk. naar Vervolgens reist het gezelschap de door naar Zuid-Holland, waar met cocktails mixen op het de programma staat. een Tot slot logeren uit de b&b-houders in een van dorpje in Gelderland. Dit de op is een herhaling van in 5 april de 2018.

Bij een de eerste bed op tv & breakfast naar bezoeken de b&b-houders de door Drunense Duinen. Vervolgens reist door het gezelschap door van naar Zuid-Holland, waar de een bezoek aan naar een zeehondenopvangcentrum wordt van gebracht. Tot naar slot logeren de b&b-houders in op tv Zeeland uit en brengen op tv een bezoek aan het door Watersnoodmuseum. Dit is een herhaling van van van 22 maart 2018.

Wederom de logeren drie door stellen allemaal één met nacht in elkaars B&B; met ieder vaasje, van gordijntje en kussentje uit wordt aan een grondig onderzoek in onderworpen.

De met b&b in Haarlem zit door vol historie. op In Harderwijk tijdens start het middagprogramma met een boottochtje van en kookworkshop. In uit het naar vissersdorpje in Flevoland overnacht in één naar van de koppels door met een vuurtoren pal naast met het slaapkamerraam. Dit is met een naar herhaling van 15 de maart 2018.

De b&b-houders brengen in van hun eerste nacht door de in Gelderland, in een bed een op tv & breakfast waar een avontuurlijke instelling op een pre het is. Van het Gelderse het platteland, reist het in gezelschap door het naar de op tv provincie Utrecht. Daar de wordt het in in het centrum van Amersfoort, met met een rit in het een naar zespersoons tuktuk en een uit proeverijtje, héél gezellig. de De aflevering eindigt in de Gelderland, in door een met b&b met uitzicht op de rivier door de met Waal. De tijdens groep gaat hier op 'gootspokentocht'. Dit met is een herhaling in van 8 maart met 2018.

De b&b-houders op logeren in het uit oosten van het in land. De gasten tijdens verblijven in een accommodatie de in een het twee-onder-een-kapwoning in een naar voormalige Zuiderzeestad met in de kop van Overijssel. met de De tweede locatie bevindt de zich in de hoofdstad van uit met diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de de gasten in een met bed in & breakfast gevestigd in uit een pand uit 1775. uit Bij van de Overijsselse op b&b's worden de middagen gevuld van met uit historie. Bij de laatste uit b&b, die met zich op het platteland uit van Drenthe bevindt, het ligt de nadruk een op de met bijzondere natuur. Dit is een herhaling de van 1 maart een 2018.

In de Rotterdam spendeert op het gezelschap de middag op een het water. Eerst uit in een watertaxi en een door daarna op een cruiseschip. In op Gelderland krijgen de de gasten een rondleiding een door een in kasteel en nemen ze naar deel aan een van middeleeuwse muzieksessie. Tot tijdens slot leren ze in op tv Noord-Brabant naar alles over wijn: hoe door maak en proef je tijdens het in nou eigenlijk? Dit is een op herhaling van van 22 februari op tv 2018.

Aan het de Vecht slapen de naar b&b-houders in een mooi, door met historisch pand. In deze op tv voormalige buitenplaats kunnen het gasten ervaren hoe rijke uit stadsbewoners een vroeger hun vrije van tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt op zich in op Amsterdam. op De b&b-houders duiken het verleden van een tijdens onze hoofdstad in uit slapen onder straatniveau. het De aflevering wordt afgesloten op tv in een plaatselijk klooster op tv in op Noord-Brabant. De nacht brengt het gezelschap van door naar in kleurrijke kamers, die de door in de eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. de Om tijdens voedselverspilling tegen te gaan, tijdens dienen gasten vóór het het de ontbijt een keuzelijst de in te vullen. Natuurlijk zijn er een altijd gasten die door dan uit toch de hele met lijst aankruisen. Dit is een door herhaling van 15 het februari op tv 2018.

Rolf op tv en Linda ontvangen de met gasten de in hun B&B in Drenthe. Zij een naar wonen in het voormalige, statige pand uit naar van de Gouverneur, die ooit Napoleon naar zover kreeg om de Assen haar een stadsrechten de te geven. Verderop in Drenthe naar hebben Ronald en Ciska tijdens hun B&B. met Het door is een rietgedekte boerderij met een door wijds uitzicht de over de landerijen met met door schapen en vogels. tijdens Tot slot wordt er gelogeerd bij op René en Pauline. op tv Ze zochten een op tv kasteeltje en het vonden op tv deze in een plaatsje in Friesland, naar naar inclusief oprijlaan en op klokkentoren.

De B&B-houders op overnachten in Noord-Holland bij door Mart en door Anouk die een groter de huis kochten voor met de hond, maar van met ruimte overhielden voor van een praktische B&B. de In de voormalige slaapkamers uit van hun kinderen ontvangen op tv William en Maria tijdens in Flevoland hun gasten. op tv Vervolgens reist door de groep af naar van de gemeente tijdens Midden-Delfland. op tv Daar hebben Kiki en Karel het een kleurrijk verblijf voor door hun het gasten, met tijdens veel kunst.

Er op tv wordt gelogeerd in op de B&B van Evert-Jan en met met Yvonne in Gelderland. De met bed & breakfast heeft naar een retrostijl. Ook het zijn er overal tijdens attributen die door alles te maken hebben door met het uit sportieve beroep van de een gastheer. In Overijssel runnen Marcel een en Jenny op een B&B van in een van grote boerderij. De van kamers zijn geïnspireerd op hun vakanties tijdens in Amerika. Tot slot door door logeren de gasten bij Bart het en Bart. naar Zij hebben met in een dorp in tijdens Gelderland een voormalige slijterij de omgetoverd tot in B&B.

De door gasten overnachten uit onder andere in een pittoreske een stad in de naar provincie Overijssel, met in de B&B van tijdens Marcel en Peter. De op de gasten maken kennis met koeien, die op tv naar Bach luisteren. de het In de gemeente Hellendoorn, met in een voormalige in huisartsenpraktijk is de gloednieuwe op Bed & Breakfast van het Linda en de Denis uit gevestigd. Tijdens het verblijf gaan uit de gasten naar naar het bakkerijmuseum en naar spelen in ze een potje met diskgolf. Ten slotte logeren de gasten door in de in Achterhoekse boerderij van Johan en naar Jeanet. Bij het hun kan je tijdens wandelen met tijdens vijf ezels, als de door ezels met er ten minste zin op tv in hebben.

De door B&B-houders logeren in op tv verschillende B&B's op tv in Noord-Brabant en Zeeland. door Bij Ad tijdens en Gerda slapen de gasten in in op tv bungalows, ze maken kennis tijdens met de dorpsmascotte 'het contente naar menneke' en leren van de uit ambacht van het tijdens sigaren draaien. Verderop in Brabant verblijven een de de gasten in de voormalige het oude herberg uit van Wim en Renske. Een op tv op tv van de kamers is volledig de ingericht in tijdens jaren zeventig stijl, inclusief in retrobehang en een platenspeler. door tijdens Ten slotte logeren de gasten tussen tijdens de schapen en de tijdens kalkoenen in de oude Zeeuwse boerderij op tv van Wicki, die van in drukke door tijden wordt geholpen door naar goede vriendin op Lily. een Naast de vele dieren is hier in ook het enige naar echte koffie- en de van theepottenmuseum van ons land het te vinden.

augustus 2019
16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

17-02-2019 20:25

Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 133
  • Laatste uitzending op 16-08-2019 om 18:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord