Programma gemist?

De eerste logeerpartij tijdens vindt plaats tijdens in Noord-Holland bij Tina het op tv en haar goede vriendin van Coby. De groep maakt met een huifkartocht, waarbij de de B&B-houders een op geschiedenisles naar krijgen terwijl zij over de de dijk rijden. de De B&B van de Maurits en van Astrid is gelegen aan het van water in Friesland. Samen van met van de gasten varen tijdens zij met een 100 naar jaar uit oude melkschuit. Als laatste ontvangen Tineke door en van Kees hun gasten op in de gemeente Edam-Volendam. De op B&B-houders op tv beleven een oud-Hollandse middag. een Samen bezoeken ze tijdens een museum met en sluiten ze af van met oud-Hollandse op tv spelletjes.

Marlieke en op tv Jack namen de Bed het & Breakfast over op waar ze hun naar huwelijksnacht door hebben doorgebracht. uit Samen met hun gasten beleven het zij door een knuffelsessie met varkens. Ook op wordt er gelogeerd de bij Anita en Peter. naar Zij bouwden hun oude op op tv school om tot B&B in op Limburg. van Met hun gasten bezoeken door zij de kenmerkende Mergelgrotten. Tot slot naar wordt er geslapen op tv bij door Tim en Nicole. Zij hebben, op met een behulp van een interieurstylist, een van Bed tijdens & Breakfast gebouwd met opvallende uit in themakamers.

Er op wordt gelogeerd bij uit Anne-Klare en Ardi. In het 4 jaar op tv tijd verbouwden ze uit eigenhandig hun bed & breakfast uit en kregen 3 op tv kinderen. Met in hun gasten gaan op ze een sloeproeien in het Friese water. Ria naar en door Mike runnen uit hun b&b op met een landgoed in Groningen. Daar leven naar ze samen met op onder andere op tv 300 schapen. Tijdens de van op logeerpartij zien de gasten lammeren geboren op worden. met De laatste logeerpartij is bij in Derk en in Marline, zij zijn in de eigenaren van een op tv torentje, middenin de de weilanden in in de op provincie Groningen. In de stad beklimmen tijdens zij met met hun gasten de Martinitoren uit uit en gaan zij naar bier proeven!

De van b&b-houders overnachten op tv in Limburg in uit een bed & breakfast op tv met themakamers vol tierelantijntjes en naar snuisterijen. in Sprookjes komen tijdens tot leven in een villa in op tv de Noord-Brabant, waar de gasten naar kennis maken op tv met de bijzondere het muizen die ook in een de b&b verblijven. En uit in een gerenoveerde stadsboerderij op in in Noord-Brabant wanen de op gasten zich in naar een interieur dat niet uit zou misstaan in een tijdens interieurmagazine. Dit is een in in herhaling van 5 november op 2018.

Er van wordt gelogeerd naar in Gelderland, waar tijdens de schuur in de naar tuin eigenhandig werd verbouwd tot een bed & op breakfast. In het Groningen verblijven de gasten het in bijzondere van kamers die in twee daken hebben. En met in de vleugel van op de villa uit de de jaren 50 in in Hengelo zorgen tijdens de bed & breakfast-eigenaren met dat het hun uit met gasten aan niks een ontbreekt. Dit is een herhaling door van 29 oktober naar 2018.

Bij de eerste de bed een & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren in het Paleis Soestdijk. een Vervolgens reist naar het gezelschap door de naar Zuid-Holland, waar cocktails een mixen op het de programma staat. Tot door slot op logeren de b&b-houders tijdens in een dorpje het in Gelderland. Dit is een door herhaling van 5 april op tijdens 2018.

Bij uit de eerste bed naar & breakfast bezoeken in de b&b-houders de Drunense tijdens Duinen. de Vervolgens reist het op gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een naar bezoek aan een van zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. uit door Tot slot logeren de b&b-houders in het Zeeland en uit brengen een bezoek een aan het Watersnoodmuseum. Dit is de een herhaling uit van 22 door maart 2018.

Wederom logeren door drie stellen allemaal van één nacht in een elkaars B&B; op tv ieder vaasje, gordijntje een en kussentje met wordt aan een tijdens grondig onderzoek onderworpen.

De met b&b in Haarlem het zit vol een historie. In Harderwijk start het middagprogramma tijdens met een een boottochtje en kookworkshop. In op tv het vissersdorpje in een naar Flevoland overnacht één tijdens van de koppels met naar een vuurtoren pal op tv naast het door slaapkamerraam. Dit is een herhaling van het 15 een maart 2018.

De b&b-houders tijdens brengen hun eerste nacht uit door in met Gelderland, in een op bed & door breakfast waar een avontuurlijke instelling door een pre op is. Van het Gelderse de platteland, reist op het gezelschap door naar uit de van provincie Utrecht. Daar wordt het het in het het centrum van Amersfoort, met van een rit in door een zespersoons het tuktuk en een proeverijtje, uit héél gezellig. het De een aflevering eindigt in Gelderland, in het een b&b met uitzicht naar door op de rivier de naar Waal. De groep gaat hier het op tv op 'gootspokentocht'. Dit is een de herhaling van 8 maart met 2018.

De door b&b-houders logeren in op tv het oosten naar van het land. De gasten van verblijven in een door accommodatie in tijdens een twee-onder-een-kapwoning de in een voormalige de Zuiderzeestad in de kop van uit Overijssel. door De tweede locatie bevindt het zich in de hoofdstad door van diezelfde op provincie: Zwolle. tijdens Daar verblijven de gasten in de een bed op tv & breakfast gevestigd de in een pand uit uit 1775. Bij de het Overijsselse b&b's worden de tijdens middagen gevuld uit met historie. een Bij de laatste b&b, de die zich door op het platteland van Drenthe een bevindt, naar ligt de nadruk op op de bijzondere natuur. Dit met is een herhaling van een 1 maart uit 2018.

In op Rotterdam spendeert het gezelschap een de middag op naar het water. de Eerst in een watertaxi een en een daarna op een cruiseschip. op tv In Gelderland krijgen de in gasten een rondleiding op door een kasteel op en nemen een ze deel aan de een middeleeuwse muzieksessie. tijdens Tot slot op tv leren ze in Noord-Brabant alles een over op wijn: hoe maak en door proef je het nou op tv eigenlijk? Dit is door een herhaling van uit 22 februari de 2018.

Aan de op tv Vecht slapen de b&b-houders naar tijdens in een mooi, historisch pand. In de naar deze voormalige buitenplaats kunnen op gasten ervaren hoe tijdens rijke stadsbewoners vroeger uit hun vrije tijd doorbrachten. De door tweede naar b&b bevindt zich door in Amsterdam. De b&b-houders van duiken op het verleden van onze de hoofdstad in slapen naar onder straatniveau. De aflevering wordt uit afgesloten op tv in een het plaatselijk klooster in Noord-Brabant. tijdens De nacht brengt in het gezelschap tijdens door in kleurrijke kamers, die door op de door eigenaresse zijn gedecoreerd en op ingericht. de Om voedselverspilling tegen te tijdens gaan, dienen gasten vóór naar het ontbijt een keuzelijst in in te vullen. op Natuurlijk in zijn er altijd gasten die op tv dan op toch de hele lijst aankruisen. Dit van is een van herhaling van 15 in februari tijdens 2018.

Rolf uit en Linda ontvangen de met gasten in door hun B&B een in Drenthe. Zij wonen in met het voormalige, statige op pand op van de Gouverneur, die ooit Napoleon het zover uit kreeg om Assen haar stadsrechten tijdens uit te geven. Verderop in Drenthe de hebben Ronald en Ciska naar hun B&B. Het van op tv is een rietgedekte boerderij met een een het wijds uitzicht over de landerijen uit met schapen en naar vogels. Tot naar slot wordt het er gelogeerd bij René de en Pauline. Ze de zochten een kasteeltje in en vonden deze in in een een plaatsje in Friesland, op tv inclusief oprijlaan en in klokkentoren.

De B&B-houders overnachten het in Noord-Holland de bij Mart en Anouk door die het een groter huis kochten de voor de door hond, maar ruimte in overhielden voor een een praktische B&B. In de van voormalige slaapkamers van hun van kinderen ontvangen uit William en de Maria in in Flevoland hun gasten. Vervolgens reist tijdens de op groep af naar tijdens de gemeente Midden-Delfland. Daar van hebben Kiki en Karel een de met kleurrijk verblijf voor naar hun gasten, met veel de kunst.

juli 2020
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!