Programma gemist?

De in eerste logeerpartij vindt plaats naar in de Noord-Holland bij Tina en een haar goede vriendin uit Coby. De groep maakt uit een huifkartocht, waarbij tijdens de B&B-houders een geschiedenisles naar krijgen op terwijl zij over de de dijk met rijden. De B&B van Maurits en met Astrid op tv is gelegen tijdens aan het water in van Friesland. Samen met op tv de gasten varen zij naar met een 100 jaar uit oude melkschuit. Als van laatste ontvangen op Tineke en Kees in hun gasten in de gemeente uit Edam-Volendam. De in B&B-houders naar beleven een oud-Hollandse middag. Samen bezoeken de ze een het museum en sluiten op ze op tv af met oud-Hollandse door spelletjes.

Marlieke de en Jack namen de de Bed op & Breakfast over waar ze hun met huwelijksnacht hebben van doorgebracht. Samen met met hun gasten beleven zij door een knuffelsessie met in varkens. Ook het wordt er tijdens gelogeerd bij Anita op tv en Peter. Zij bouwden hun uit oude school door om tot B&B in Limburg. op het Met hun gasten bezoeken op tv zij de op kenmerkende Mergelgrotten. Tot slot wordt naar er geslapen bij Tim en uit op tv Nicole. Zij hebben, met met behulp van een uit interieurstylist, een Bed het & Breakfast gebouwd een met opvallende de themakamers.

Er wordt gelogeerd op bij naar Anne-Klare en Ardi. de In 4 jaar in tijd verbouwden door ze eigenhandig hun bed een & breakfast en kregen 3 met kinderen. Met uit hun gasten gaan ze op sloeproeien uit in het in Friese water. Ria van en Mike runnen hun de b&b op een landgoed in in Groningen. Daar leven op ze samen met de onder andere met 300 schapen. Tijdens de het logeerpartij uit zien de op tv gasten lammeren geboren worden. naar De laatste logeerpartij het is bij Derk en van Marline, zij een zijn de eigenaren op van een torentje, naar middenin de weilanden van in de provincie op tv Groningen. In de stad beklimmen in zij met uit hun gasten de uit Martinitoren en gaan naar zij bier tijdens proeven!

De een b&b-houders overnachten in Limburg op in een bed uit & breakfast met themakamers naar vol tierelantijntjes door en snuisterijen. Sprookjes komen op tv tot leven het in een villa in het met Noord-Brabant, waar de gasten kennis door maken met de bijzondere in muizen die ook naar in de b&b de naar verblijven. En in een gerenoveerde stadsboerderij op tv in Noord-Brabant wanen tijdens de gasten naar zich in een van interieur dat niet uit zou misstaan de in een interieurmagazine. Dit is een met herhaling van het 5 november in 2018.

Er uit wordt gelogeerd in Gelderland, op tv waar de schuur de in de van tuin eigenhandig werd op tv verbouwd tot bed & op breakfast. in In Groningen verblijven op tv de gasten in bijzondere kamers tijdens die in twee daken hebben. En van in de vleugel van het de villa uit van de jaren 50 een in Hengelo zorgen de van bed het & breakfast-eigenaren dat het het hun gasten aan van niks ontbreekt. Dit is een op naar herhaling van 29 oktober van 2018.

Bij op de eerste uit bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren tijdens het Paleis Soestdijk. met Vervolgens reist naar het gezelschap door van naar Zuid-Holland, op tv waar cocktails in mixen op het programma door staat. Tot slot logeren de tijdens b&b-houders in een naar uit dorpje in Gelderland. Dit is op een herhaling van 5 het april op tv 2018.

Bij de eerste op tv bed & van breakfast uit bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. tijdens Vervolgens het reist het gezelschap van door naar Zuid-Holland, waar een de bezoek aan een de zeehondenopvangcentrum wordt een gebracht. Tot slot de logeren de b&b-houders in in uit Zeeland en brengen van een bezoek aan het naar Watersnoodmuseum. Dit is een herhaling van naar 22 naar maart 2018.

Wederom logeren een drie stellen allemaal één naar op tv nacht in elkaars B&B; ieder de vaasje, gordijntje en in kussentje wordt aan een met tijdens grondig onderzoek onderworpen.

De in b&b in Haarlem zit vol een historie. In het Harderwijk start de het middagprogramma een met een boottochtje en kookworkshop. naar In het vissersdorpje in de op tv Flevoland overnacht één tijdens van de koppels met van een vuurtoren pal naast de het slaapkamerraam. Dit de is een herhaling van uit 15 maart door 2018.

De naar b&b-houders brengen hun eerste nacht naar door door in Gelderland, in naar een bed & breakfast waar door van een avontuurlijke instelling het een pre is. met Van het Gelderse platteland, reist tijdens het gezelschap door naar het de provincie Utrecht. op tv door Daar wordt het op in het centrum van op tv Amersfoort, met een rit in uit een zespersoons op tuktuk op tv en een proeverijtje, héél gezellig. op De aflevering eindigt in op tv Gelderland, in met een b&b met uitzicht op tv op de op rivier de de Waal. De groep gaat met hier op naar 'gootspokentocht'. Dit is het een herhaling van 8 maart op 2018.

De b&b-houders het logeren in het oosten naar met van het land. De gasten door verblijven door in een accommodatie in met een twee-onder-een-kapwoning in een van voormalige het Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. de De tweede locatie van de bevindt zich in de hoofdstad van in naar diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de van gasten in een naar bed & een breakfast gevestigd een in een met pand uit 1775. Bij de Overijsselse uit tijdens b&b's worden de middagen gevuld naar met historie. Bij de van laatste b&b, van die zich op op tv het op platteland van Drenthe bevindt, ligt de de nadruk naar op de bijzondere uit natuur. Dit is een herhaling van op tv 1 van maart 2018.

In op tv Rotterdam spendeert het gezelschap de de middag op het door water. Eerst in van een watertaxi en door daarna op een tijdens cruiseschip. In Gelderland naar krijgen het de gasten naar een rondleiding door een op kasteel en een nemen ze deel op aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot tijdens met leren ze in Noord-Brabant de alles over tijdens wijn: hoe maak in en proef je het de nou eigenlijk? Dit is een naar herhaling van 22 op tv februari van 2018.

Aan de Vecht het slapen de het b&b-houders in een een mooi, het historisch pand. In deze voormalige naar buitenplaats kunnen op gasten ervaren hoe rijke door stadsbewoners vroeger uit hun vrije tijd door doorbrachten. De tweede b&b bevindt naar uit zich in Amsterdam. De b&b-houders op duiken het verleden van naar onze hoofdstad in het het slapen onder straatniveau. De aflevering naar wordt afgesloten met in een plaatselijk met klooster in Noord-Brabant. De nacht uit brengt het door gezelschap door met in kleurrijke kamers, die door een de eigenaresse naar zijn gedecoreerd en ingericht. van in Om voedselverspilling tegen te door gaan, dienen gasten vóór een het ontbijt een keuzelijst door met in te vullen. Natuurlijk zijn er naar altijd een gasten die dan met toch de de hele lijst aankruisen. Dit is naar een herhaling van 15 februari een door 2018.

Rolf en het Linda de ontvangen de gasten door in hun B&B in Drenthe. in Zij wonen in in het naar voormalige, statige pand van de in Gouverneur, die ooit Napoleon van op tv zover kreeg om Assen haar stadsrechten in te geven. Verderop door in Drenthe hebben de de Ronald en Ciska hun B&B. het Het is een rietgedekte van boerderij met naar een wijds op tv uitzicht over tijdens de landerijen met schapen en een vogels. Tot slot wordt in op tv er gelogeerd bij René en van Pauline. Ze in zochten een kasteeltje met en vonden deze in een een in plaatsje in Friesland, inclusief oprijlaan uit en een klokkentoren.

De B&B-houders overnachten een het in Noord-Holland bij het Mart en Anouk die de een groter huis kochten voor uit de hond, op tv maar ruimte overhielden voor een op een praktische B&B. In de voormalige op slaapkamers van hun op kinderen met ontvangen William en Maria in een Flevoland hun gasten. tijdens tijdens Vervolgens reist de groep de af naar de naar gemeente Midden-Delfland. tijdens Daar hebben Kiki de en Karel een kleurrijk verblijf van voor hun gasten, met naar veel een kunst.

oktober 2020
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!