Programma gemist?

De met B&B-houders moeten in Noord-Holland naar eerst een de scheepje in naar een fles zien te krijgen met voor ze van hun door nachtrust kunnen op tv genieten. De deelnemers gaan van vervolgens een naar Zuid-Holland. Ze logeren naar in een bed & een breakfast in een uit eeuwenoud de pand, waar vroeger op werd getrouwd door en zelfs recht werd gesproken. Dit is op van een herhaling van op 11 juni 2017.

Deze week een slapen door de B&B-houders in het Zuid-Holland en kijken ze tijdens hun ogen op uit in het museum op tv dat grenst aan de de B&B. het Van daaruit gaan ze naar naar een ander B&B in in Zuid-Holland, waar met het een zoete door inval uit is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s naar eigenhandig een kunstwerk een naar in elkaar en slapen ze door in het bijzondere ruimtes. Dit is een herhaling uit van 18 juni de 2017.

De op deelnemers slapen in een oude op het pastorie in Friesland. Daarna belanden in ze in Drenthe, van bij een plek het met historie: verpauperde van gezinnen uit met de grote van steden werden in de dit gebied vroeger een nieuw op bestaan geboden. van In diezelfde door provincie trekken de in deelnemers voor hun laatste uit logeerpartij het een bos in, om te van overnachten in een Mongoolse ?yurt?. Dit tijdens is een herhaling in naar van 28 mei het 2017.

Bij tijdens de eerste bed uit & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren naar het Paleis uit Soestdijk. Vervolgens reist het door met gezelschap door naar Zuid-Holland, waar tijdens cocktails mixen op in het programma in staat. Tot slot logeren de de b&b-houders van in een dorpje in in Gelderland.

Bij de naar eerste bed & breakfast een door bezoeken de b&b-houders van de Drunense Duinen. Vervolgens reist het op tv gezelschap in door naar door Zuid-Holland, waar een bezoek door aan een zeehondenopvangcentrum wordt de gebracht. Tot uit slot logeren de in b&b-houders in Zeeland op tv en brengen tijdens een bezoek aan op het Watersnoodmuseum.

De b&b in uit Haarlem zit vol tijdens historie. in In Harderwijk start het middagprogramma naar door met een boottochtje en kookworkshop. In uit naar het vissersdorpje in Flevoland van overnacht één van de koppels op met met een vuurtoren pal naast het tijdens uit slaapkamerraam.

In van de eerste door b&b in Gelderland is een avontuurlijke tijdens instelling een op tv pre. In het centrum uit uit van Amersfoort maken de b&b-houders een in rit in een op tv door tuktuk en bij tijdens de laatste b&b gaan de met b&b-houders op op ?gootspokentocht?.

In van de kop van Overijssel het logeren de b&b-houders in in een twee-onder-een-kapwoning in tijdens naar een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden op de middagen de gevuld met historie en naar in door Drenthe ligt van de nadruk op de bijzondere een natuur.

In Rotterdam spendeert van het tijdens gezelschap de middag in op het tijdens water. Eerst in een een watertaxi en daarna een op een cruiseschip. In Gelderland met krijgen de naar gasten een rondleiding door op in een kasteel en nemen ze deel naar aan een in middeleeuwse muzieksessie. Tot de slot leren ze uit in Noord-Brabant alles over met wijn: van hoe maak en proef met je van het nou eigenlijk?

Vanavond in gaat het nieuwe seizoen van uit Bed & de Breakfast van start. op In de eerste een aflevering logeren de op b&b-houders in het een historisch pand, onder straatniveau tijdens én in van kleurrijke het kamers. De binnenstad van Rotterdam, een een uit oud dijkhuis in met Gelderland en een vliegtuig in een van achtertuin het in Noord-Brabant zijn de van logeerplekken in naar aflevering twee. Wie heeft de uit door beste b&b? Het seizoen begint in Utrecht, een waar de de b&b-houders logeren in een van op tv historisch pand aan de Vecht. van In in deze voormalige buitenplaats kunnen een gasten ervaren uit hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije met tijd in doorbrachten. De naar tweede b&b bevindt zich in naar onze hoofdstad. van Hier duiken de op tv b&b-collega’s in het verleden van op tv Amsterdam en slapen de van ze onder straatniveau. De een aflevering wordt afgesloten in Noord-Brabant, het waar de tijdens b&b-houders een van bezoek brengen aan naar het plaatselijke klooster. De nacht op tv in brengt het gezelschap door in van kleurrijke kamers, tijdens die door de van eigenaresse zijn gedecoreerd en ingericht. met Om naar voedselverspilling tegen te gaan, dienen in gasten vóór door het van ontbijt een keuzelijst op in te vullen. Natuurlijk zijn er een een altijd gasten die dan toch het de hele lijst tijdens aankruisen.

Deze week slapen tijdens de b&b-houders in op een hemelbed in de op een statig pand in Brabant. in In diezelfde uit provincie overnachten de deelnemers in de een modern een appartementengebouw bij de een oud klooster, waar uit ze een van muzikaal uitje te wachten staat: met djembé spelen. In uit Zeeland kiezen door de b&b-houders als echte het in piraten het ruime sop op het de op Zeeuwse wateren.

De b&b-houders logeren op tv op tv in drie verschillende provincies. In op Utrecht op tv overnachten de gasten op een het boerderij in bedrijf. In het naar Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes naar gebakken. Als een afsluiting overnachten de gasten in op tv Zuid-Holland, waar in de schilder Vermeer op woonde, werkte en zijn uit van sporen naliet.

De met b&b-houders overnachten in een boshut met in Limburg. De de op tv laatste nacht brengen ze door in met ?hoog-laag-bedden? onder door een kruisbeeld in een naar voormalige een pastorie in Noord-Brabant. Maar het met meest op verrassend is het toch wel de overnachting op het een heuse kamelenboerderij in met dezelfde tijdens provincie.

De omgeving de wordt op ongewone wijze op tv uit verkend. De stad Groningen in ziet er in heel anders uit met door de ogen van een thuisloze op vergeleken de in gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & een een Breakfast-houders gaan een van gedenkwaardige middag tegemoet, met een naar lach en een het traan.

juli 2018
10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord