Programma gemist?

De het logeerpartij begint binnen uit de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar op tv wordt geslapen in de een in oude leerlooierij. Daarna naar trekken de uit B&B-houders naar het de zuiden om eerst Nederlandse wijnen te in proeven op en vervolgens door in de binnenstad van Maastricht te tijdens overnachten. Voor de op laatste logeerlocatie gaat door het gezelschap tijdens de grens een over om in Antwerpen met een uit Vlaams ?B&B-sprookje? te beleven. Dit is de een het herhaling van 21 mei in 2017.

De deelnemers logeren tijdens in een tijdens B&B met van kamers in het woonhuis van en op tv huisjes in de tuin. De van gasten brengen een met bezoek aan met een natuurgebied met het bewegende grond, met wat nogal wat tijdens hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het in gezelschap door naar tijdens met Overijssel. Hier bekwamen de B&B-collega?s in zich in de van gemeente Staphorst in in het ?stipwerk?. op De gasten op eindigen in de provincie Gelderland, van waar ze slapen door tussen uit de bijzondere verzamelingen van de eigenaresse. Dit van is een herhaling een in van 14 mei de 2017.

De laatste door aflevering van dit seizoen door begint een met een logeerpartij in tijdens de Overijsselse Hanzestad Deventer. het B&B-eigenaren José uit en een Antoine laten hun stad met op een bijzondere het manier zien en in nemen hun gasten tijdens mee voor een les in de de liefdesdans. in Van daaruit reizen de op B&B-houders naar Utrecht tijdens voor op een stadse overnachting de bij Arineke en Frank. op tv Zij nemen op hun gasten mee voor de een tochtje een over de Utrechtse in grachten. Als afsluiting met gaan de drie de koppels naar een verborgen B&B-huisje op in de het Drentse met Uffelte. Eigenaren Henk tijdens en Janneke hebben hun met bijzondere huisjes door een kunstenaars laten ontwerpen. De tijdens deelnemers logeren ondergronds in door de tijdens ?Plaggenhut? en de in het ?Omgevallen in Huis?. Dit is een herhaling in van 8 april naar 2016.

De het keuring van de met Bed & Breakfasts begint met in met het Groene Hart. in Hier verblijven de B&B-houders bij met Bote uit en Kirsten. ‘Hobbyboer’ Bote geeft door zijn gasten een in rondleiding op het boerenerf. op door In het Brabantse Bergen uit op Zoom logeren de de deelnemers in een naar landhuis met tijdens een geschiedenis. de Eigenaren Don en van Ingrid hebben van een uit vervallen pand van een levendige met horecazaak met B&B gemaakt. De gasten met genieten op tv in natuurgebied de Brabantse Wal. door De logeerpartij wordt op afgesloten bij Ab uit en in Thea in het Zuid-Hollandse uit Leerdam. een In deze creatief de ingerichte B&B moet de je lenig zijn om het je bed een in te komen. Dit het is een herhaling van 1 april op tv van 2016.

Aan door de rand uit van Maastricht logeren het de B&B-houders in tijdens de monumentale boerderij het van Frank en Karin. Ze de nemen tijdens hun gasten mee mountainbiken in door het bos. in De volgende nacht slapen ze het het bij Daniel en Yvonne de in Vijlen, de in het Limburgse naar heuvelland. Hier logeren ze in uit de een ‘Kunst en Kitsch kamer’ van en de ‘Royal Room’. De het deelnemers krijgen een op tv turbocursus bierbrouwen. het De logeerpartij wordt tijdens handwerkend in afgesloten in Heerlen. Corienne met en Paul hebben hier samen een van tijdens een oude vervallen watermolen een uit luxueuze B&B het gemaakt. Dit is een herhaling een van 25 het maart op 2016.

De B&B-houders logeren op in Utrecht, op Overijssel en tijdens in Flevoland. Ze beginnen met uit een overnachting op in het een Utrechtse vissersdorpje tijdens Spakenburg. Hier wordt met er in de met authentieke B&B van Catrien gelogeerd. de De tweede logeerpartij vindt uit uit plaats in Overijssel. B&B-houders van Henk en Brigitta zingen met van veel plezier in met een hun gasten. In op de gemeente Noordoostpolder in op tv Flevoland wordt de laatste B&B de de bezocht. Eigenaren Paul en naar Rolina laten de deelnemers voor een elkaar koken. Dit op tv is een herhaling van in 18 maart met 2016.

De logeerpartij van op de naar B&B-houders begint in Franeker. Ze naar verblijven in de door monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ uit die tijdens eigenaren Manja en Tjeerd op tv zelf hebben opgeknapt. Hier tijdens wagen de deelnemers naar zich aan de uit typisch Friese op sport kaatsen. De uit tweede overnachting is in het in in Drentse Nieuw-Amsterdam. Eigenaren uit Johnny en Rita verrassen op de deelnemers met uit een zwembad en midgetgolfbaan in een de achtertuin. Verder met de gaan ze op een kunstzinnig uitje. een in De ondernemers eindigen in in het Overijsselse Kampen. De tijdens deelnemers verblijven vlak op naast in een oude molen, in van de B&B van Janneke en uit Ernst. Ze tijdens verkennen de op tv omgeving en laten zich uit in stijl vervoeren. Dit naar is een herhaling op van van 4 maart 2016.

De B&B-houders uit zijn op de tijdens Gelderse tijdens tour. Zo belanden ze in op tv Arnhem door in de monumentale stadsboerderij van de Joukje en Bob. Koud de blijkt warm en met andersom. Als met een echte historicus vertelt door Bob over op tv ‘zijn’ stad. De naar volgende nacht slapen de van deelnemers bij Jenny tijdens op en Beerd. Zij het hebben een sprookjesachtige tuin. Deze een wordt met veel de passie bijgehouden door Beerd op tv in en is in uit de zomer ook uit publiek toegankelijk. De deelnemers een worden direct aan op tv het werk in gezet. Vervolgens reizen ze op door naar een Gelders naar dorpje. Met B&B-houders Norwike op tv op tv en Maria maken ze een op tv tochtje in over de rivier door de Berkel. Dit doen ze met op tv een zogeheten ‘Berkelzomp’. op tv Het tochtje verloopt tijdens niet zonder op tv problemen. Dit is een een herhaling van 26 door februari uit 2016.

De B&B-houders logeren door in Overijssel. in De tweede een dag overnachten de deelnemers in op tv Groningen en reizen de vervolgens door door naar een dorpje in op dezelfde naar provincie. De B&B-houders tijdens logeren in Overijssels, in een op B&B voor mens door en dier: eigenaren op tv Anton en uit Gert zitten in de de show- én tijdens paardenbusiness. De heren nemen op naar hun gasten mee in de wereld naar van cowboys en tijdens indianen. In naar 2009 had Anton door de ‘Kom pak je in op lasso maar’-hit met met het muzikale duo de D!kdakkers. van De tweede dag uit overnachten de deelnemers van in Groningen het stad. Hier maken ze het kunst tijdens met eigenaresse Antje. naar Verder mogen ze hier, niet tot tijdens een ieders genoegen, zelf de ontbijttafel dekken. met in Vervolgens reizen ze door naar in een dorpje op in diezelfde provincie. Hier het is alles spik op en span naar en blijkt gastvrouw uit Hetty met door een belletje oproepbaar. Dit uit is een herhaling van 19 februari op op tv 2016.

De B&B-houders de logeren in Noord- en op tv Zuid in Holland. Ze spelen door ‘bubbel-voetbal’ in tijdens Winkel, bezoeken de molenviergang tijdens in Moerkapelle en sluiten af de op tv in Schoorl. De keuring van de een het Bed & Breakfasts tijdens begint in Noord-Holland. Eigenaren Nico naar en Anja tijdens hebben een een verrassende activiteit voor hun gasten. naar De naar deelnemers gaan hier voor het tijdens eerst in hun door leven 'Bubble-voetballen’: voetbal met een een bubbel om tijdens je op tv lichaam. Vanuit daar gaan ze op naar Zuid-Holland, waar een B&B-houders Annet en het Marco hun gasten op tv de molenviergang laten naar zien. Dit uit is de door enige molengang in de met wereld uit die een polder in bemaalt. De aflevering wordt afgesloten bij op tv uit Maritha en Simon van in Noord-Holland. Dit dorp naar achter de met duinen is vooral van in de zomer door heel populair onder toeristen. Dit is een naar herhaling de van 11 maart naar 2016.

Bed&Breakfast in eigenaren bezoeken met een boerderij, gaan op BN'ers spotten en maken in een TukTukrit. tijdens Boer Herbert en zijn de vrouw Jacqueline runnen met trots van een B&B door en een biologische op tv boerderij met door winkel in Gelderland. De boerderij op tv in stamt uit 1861 het en is sinds 1922 in in de familie. De gasten van krijgen van een rondleiding naar op de biologische boerderij waarbij op ze kennis maken met de de van varkens, koeien en op tv schapen. Catharina is nog uit maar net begonnen met door haar B&B in door op tv 't Gooi. Een perfecte locatie voor een haar met ‘BN’er tour’. Met de gasten op tv gaat zij langs met de huizen van met bekende Nederlanders, de waaronder die van de Linda naar de Mol, René Froger en door Willeke uit Alberti. De B&B van Simone de en Pieter de staat in Tiel. Hier kunnen op tv met de gasten tussen de de kunst logeren in een statig uit oud pand. Simone op naar en Pieter nemen hun gasten mee op tv op TukTuks door door in Tiel, waarbij Pieter vertelt over van de door historie van de stad. van Vervolgens rijden ze door de naar een stokerij de waar zij verschillende borreltjes uit proeven. Dit is uit een op herhaling van 15 februari naar 2013.

De door B&B-houders logeren deze week tijdens in 3 het verschillende provincies. Eerst uit verblijven de gasten in Gelderland, naar waar ze les naar op tv krijgen in het mennen van een paarden, van maar waar ze ook kippen moeten van tellen. Dan uit reizen ze door naar een Noord-Brabant, waar op ze het in de middag creatief aan een de slag gaan. De naar gasten eindigen uit in Limburg en van genieten daar van de door natuur in een het bijzonder een en beverrijk het gebied.

Er wordt onder door andere gelogeerd met in in een voormalige burgemeesterswoning in Noord-Holland. De een B&B-houders moeten in naar Noord-Holland de eerst een uit scheepje in een fles zien een te krijgen voor door ze van hun nachtrust tijdens het kunnen genieten. De deelnemers gaan van vervolgens naar Zuid-Holland. op Ze logeren in een van bed & naar breakfast in een een eeuwenoud op pand, waar vroeger werd een getrouwd en zelfs recht werd naar de gesproken.

De Bed uit & Breakfast-eigenaren op tv logeren deze week in uit Zuid-Holland en Noord-Brabant. met Deze week slapen uit de B&B-houders de in Zuid-Holland en kijken uit ze hun ogen uit op in het op tv museum dat grenst aan door op tv de B&B. Van daaruit naar gaan ze naar het een ander B&B op tv in Zuid-Holland, waar van het een zoete de inval is. In van Noord-Brabant lassen de een B&B-collega’s eigenhandig een door kunstwerk in elkaar en op slapen ze in van bijzondere het ruimtes.

De op B&B-houders overnachten in Friesland en een Drenthe. de De deelnemers slapen in een tijdens oude pastorie met in Friesland. Daarna uit belanden ze door in Drenthe, bij een door plek met uit historie: verpauperde gezinnen uit de van grote steden werden met het in dit gebied op vroeger een nieuw bestaan geboden. de In diezelfde provincie uit trekken de deelnemers voor uit hun laatste tijdens logeerpartij van het bos in, om te overnachten naar tijdens in een Mongoolse op tv ‘yurt’.

september 2017
14-07-2017 19:00

Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastrich...

13-07-2017 19:00

Drenthe, Overijssel & Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel & Gelderland

De deelnemers logeren in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap door naar Overi...

12-07-2017 19:00

Overijssel, Utrecht & Drenthe

Bed&Breakfast - Overijssel, Utrecht & Drenthe

De laatste aflevering van dit seizoen begint met een logeerpartij in de Overijsselse Hanzestad Deventer. B&B-eigenaren José en Antoine laten hun stad op een bijzondere manier zien en nemen hun gasten mee voor een les in de liefdesdans. Va...

11-07-2017 19:00

Zuid-Holland & Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Brabant

De keuring van de Bed & Breakfasts begint in het Groene Hart. Hier verblijven de B&B-houders bij Bote en Kirsten. ‘Hobbyboer’ Bote geeft zijn gasten een rondleiding op het boerenerf. In het Brabantse Bergen op Zoom logeren de deelnemers ...

10-07-2017 19:00

Limburg

Bed&Breakfast - Limburg

Aan de rand van Maastricht logeren de B&B-houders in de monumentale boerderij van Frank en Karin. Ze nemen hun gasten mee mountainbiken in het bos. De volgende nacht slapen ze bij Daniel en Yvonne in Vijlen, in het Limburgse heuvelland. H...

07-07-2017 19:00

Utrecht, Overijssel & Flevoland

Bed&Breakfast - Utrecht, Overijssel & Flevoland

De B&B-houders logeren in Utrecht, Overijssel en in Flevoland. Ze beginnen met een overnachting in het Utrechtse vissersdorpje Spakenburg. Hier wordt er in de authentieke B&B van Catrien gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt plaats in O...

06-07-2017 19:00

Friesland, Drenthe & Overijssel

Bed&Breakfast - Friesland, Drenthe & Overijssel

De logeerpartij van de B&B-houders begint in Franeker. Ze verblijven in de monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die eigenaren Manja en Tjeerd zelf hebben opgeknapt. Hier wagen de deelnemers zich aan de typisch Friese sport kaatsen. De twe...

05-07-2017 19:00

Gelderland

Bed&Breakfast - Gelderland

De B&B-houders zijn op de Gelderse tour. Zo belanden ze in Arnhem in de monumentale stadsboerderij van Joukje en Bob. Koud blijkt warm en andersom. Als een echte historicus vertelt Bob over ‘zijn’ stad. De volgende nacht slapen de deelnem...

04-07-2017 19:00

Overijssel & Groningen

Bed&Breakfast - Overijssel & Groningen

De B&B-houders logeren in Overijssel. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen en reizen vervolgens door naar een dorpje in dezelfde provincie. De B&B-houders logeren in Overijssels, in een B&B voor mens en dier: eigenaren Anton...

03-07-2017 19:00

Noord- & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord- & Zuid-Holland

De B&B-houders logeren in Noord- en Zuid Holland. Ze spelen ‘bubbel-voetbal’ in Winkel, bezoeken de molenviergang in Moerkapelle en sluiten af in Schoorl. De keuring van de Bed & Breakfasts begint in Noord-Holland. Eigenaren Nico en Anja he...

25-06-2017 21:15

Gelderland en Noord-Holland

Bed&Breakfast - Gelderland en Noord-Holland

Bed&Breakfast eigenaren bezoeken een boerderij, gaan BN'ers spotten en maken een TukTukrit. Boer Herbert en zijn vrouw Jacqueline runnen met trots een B&B en een biologische boerderij met winkel in Gelderland. De boerderij stamt uit 1861 en...

18-06-2017 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

De B&B-houders logeren deze week in 3 verschillende provincies. Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze i...

11-06-2017 21:25

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

Er wordt onder andere gelogeerd in een voormalige burgemeesterswoning in Noord-Holland. De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan verv...

04-06-2017 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

De Bed & Breakfast-eigenaren logeren deze week in Zuid-Holland en Noord-Brabant. Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-H...

28-05-2017 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De B&B-houders overnachten in Friesland en Drenthe. De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord