Programma gemist?

Aflevering van 2 - een Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars door elkaars zaak een beoordelen. De B&B-houders logeren in verschillende B&B's van in Noord-Brabant in en Zeeland. een Bij Ad en Gerda naar slapen de door gasten in bungalows, ze het maken kennis met de tijdens dorpsmascotte op tv 'het contente het menneke' en leren de uit ambacht van het sigaren draaien. op Verderop van in Brabant verblijven de uit gasten tijdens in de voormalige oude in herberg van Wim en Renske. met een Ten slotte logeren de gasten tussen met de schapen en tijdens kalkoenen in de de op oude Zeeuwse boerderij van Wicki, die uit in drukke tijden de wordt geholpen met door goede vriendin op Lily.

Vanavond op tv gaat een nieuw seizoen van naar Bed uit & Breakfast van start. In een dit programma bezoeken in en beoordelen B&B-eigenaars van elkaars bed op & breakfast. Elke aflevering gaan het drie B&B-eigenaren met bij elkaar met op bezoek. Ze mogen na van in afloop zelf bepalen wat ze van de uit overnachting waard vinden. De zes uit afleveringen zijn de op komende zondagen om naar 20:25 uur op te zien op NPO 1. In een de de eerste aflevering op tv van het seizoen het wordt er gelogeerd op tv pal naast de uit kerk in een Brabants met dorpje. Paul en Christa runnen uit de bed & tijdens breakfast in in een oude pastorie. Vervolgens door reist naar de groep naar Midden-Delfland. het Hier hebben skiliefhebbers Aad tijdens en Christel met een B&B met uit kamers in wintersportstijl. Peter uit in en Anneriet hebben in de op gemeente door Boxmeer retrokamers én naar hele fanatieke dorpsbewoners. in Lees meer over dit programma door op door gids.tv/programma/bed-breakfast.

Eerst verblijven een de gasten in Gelderland, een waar door ze les krijgen in met het het mennen van paarden, op tv maar waar ze ook een kippen moeten tellen. Dan reizen in ze door op naar Noord-Brabant, naar waar ze in van de middag het creatief aan de slag gaan. De met gasten eindigen een in Limburg op tv en genieten daar van de uit natuur in een een bijzonder en beverrijk een met gebied. Dit is een herhaling van 18 van juni op tv 2017.

In de buurt op van de het Friese stolpboederij duiken de op uit b&b-houders per boot de op geschiedenis in van en doen ze mee het aan een op tv ouderwetse groente- en fruitveiling. In een Noord-Holland verblijven door de koppels in een oude door stadsvilla. tijdens Als uitje zoekt de tijdens groep de wind op met het en gaat de groep blokarten van op het het strand. En tijdens tot slot steekt door iedereen het water het over voor een verblijf op Texel, met waar de gasten een gaan van garnalenvissen.

De in b&b-houders verblijven in een uit oude boerderij tijdens in Drenthe. een De groep gaat op jeepsafari door de het een beekdal met meanders, bos door en op akkers. In Overijssel overnachten de van logees in op een voormalig bankgebouw. Hier duiken het alle gasten het bad met uit in en wandelen ze op het een loopfiets. Tot met slot reizen ze af naar naar Gelderland. Er door wordt geslapen tijdens in naar een voormalig tolhuis waar Napoleon en met zijn een mannen vroeger in de omgeving met vochten. In met het centrum van Arnhem door nemen de gasten de een op kijkje ondergronds.

De b&b-houders overnachten tijdens in Drenthe, in een het voormalige woonhuis tijdens van een op beroemde dichteres. uit Tijdens het uitje wordt van er een daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, tijdens de Culturele op tv Hoofdstad van Europa met 2018, verblijft het gezelschap bij het de kersverse eigenaren met van een uit statige b&b met aan een een van de grachten. het Als uitje gaan de gasten naar in van een oude praam de het grachten verder verkennen. En op tv verderop in de Friesland slapen de gasten uit in een rijksmonument mét met moderne luxe. Ze een bezoeken tijdens naar het uitje op tv de replica de van de Willem tijdens Barentsz.

De de b&b-houders overnachten naar in een tuin door in Drenthe. De gasten dossen op tv zich het uit in feestkleding. In het Friesland wordt er geslapen in door van een oude boerderij van en duiken de logés in de de naar Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap het tijdens door naar Flevoland. Hier het dompelen zij zich onder op in naar Afrikaanse sferen en maken ze tijdens een heuse uit jeepsafari in de Hollandse tijdens polder.

De tijdens b&b-houders overnachten in op Limburg in van een bed & breakfast met uit themakamers vol uit tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes het komen tot leven op in tijdens een villa in op tv Noord-Brabant, waar de gasten uit kennismaken met de op bijzondere muizen die van ook in de b&b een verblijven. En in tijdens een gerenoveerde in stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de in gasten uit zich in een in interieur dat tijdens niet zou misstaan in een op tv interieurmagazine.

Er wordt gelogeerd het in Gelderland, de waar de schuur het in de tuin eigenhandig uit werd verbouwd een tot door bed & breakfast. In de Groningen verblijven het de gasten in op bijzondere kamers die op twee daken hebben. En in de de met vleugel van de de villa uit de jaren 50 in tijdens Hengelo zorgen de op bed & breakfast-eigenaren het dat het hun op gasten de aan niks op ontbreekt.

De B&B-houders een moeten in Noord-Holland eerst met een scheepje in van een uit fles zien te krijgen voor op tv ze het van hun het nachtrust kunnen genieten. De naar deelnemers gaan vervolgens naar de Zuid-Holland. Ze logeren in een een bed tijdens & breakfast in een de eeuwenoud pand, in waar vroeger werd door getrouwd en zelfs in recht werd op gesproken. Dit is het een herhaling van 11 juni naar 2017.

Deze week tijdens slapen de B&B-houders op in de Zuid-Holland en kijken door ze hun ogen uit in op tv het museum door dat grenst aan de B&B. de Van daaruit met gaan ze naar een tijdens ander op tv B&B in Zuid-Holland, een waar het een zoete inval met is. uit In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s van eigenhandig op tv een kunstwerk in de elkaar en slapen het ze in bijzondere ruimtes. Dit is van een herhaling van door 18 juni een 2017.

De naar deelnemers slapen in een oude uit pastorie uit in Friesland. Daarna de belanden ze in op tv Drenthe, bij een plek met van historie: verpauperde een gezinnen tijdens uit de grote steden het werden in door dit gebied vroeger een nieuw tijdens bestaan geboden. In diezelfde de provincie trekken de in deelnemers een voor hun laatste logeerpartij uit het bos in, de om te naar overnachten in een Mongoolse met ?yurt?. Dit is een herhaling uit van 28 mei tijdens naar 2017.

Bij een de eerste bed & op tv breakfast bezoeken de de b&b-eigenaren het Paleis door Soestdijk. Vervolgens naar reist het gezelschap door tijdens naar Zuid-Holland, door waar cocktails mixen op het uit met programma staat. Tot slot logeren naar de in b&b-houders in een dorpje in met Gelderland.

Bij de eerste door bed & breakfast een bezoeken de de b&b-houders de Drunense Duinen. door Vervolgens reist op tv het gezelschap door naar naar Zuid-Holland, met waar een een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. uit Tot slot met logeren van de b&b-houders in Zeeland het en brengen een een bezoek aan het naar Watersnoodmuseum.

februari 2019
17-02-2019 20:25

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Aflevering 2 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte...

10-02-2019 20:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat...

17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 119
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord