Programma gemist?

De eerste logeerpartij op tv vindt plaats in de Noord-Holland bij tijdens Tina en in haar goede vriendin Coby. het De tijdens groep maakt een huifkartocht, waarbij de in B&B-houders een geschiedenisles een krijgen terwijl naar zij over van de dijk rijden. De B&B de op tv van Maurits en Astrid de is gelegen aan het water naar in Friesland. op tv Samen van met de gasten varen zij de met met een 100 jaar in oude melkschuit. Als laatste ontvangen Tineke naar en Kees de hun gasten in de gemeente naar Edam-Volendam. De B&B-houders door beleven op een oud-Hollandse middag. Samen bezoeken op tv ze een een museum en sluiten tijdens ze af met met oud-Hollandse een spelletjes.

Marlieke een en Jack namen tijdens de Bed & Breakfast over door waar ze hun door huwelijksnacht hebben naar doorgebracht. Samen met hun van gasten beleven zij op tv een een knuffelsessie met varkens. Ook wordt een er op tv gelogeerd bij Anita en Peter. een Zij bouwden hun oude op school om tijdens tot B&B naar in Limburg. Met hun gasten in bezoeken door zij de kenmerkende van Mergelgrotten. Tot slot op wordt er geslapen tijdens bij Tim en Nicole. Zij op tv hebben, door met behulp van een op tv interieurstylist, een Bed & het Breakfast gebouwd met met opvallende in themakamers.

Er wordt tijdens gelogeerd bij naar Anne-Klare en tijdens Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden het ze eigenhandig hun op bed & breakfast uit en kregen tijdens 3 kinderen. het Met hun op tv gasten gaan ze sloeproeien in het op tv Friese water. uit Ria en Mike runnen naar hun b&b het op een landgoed in met Groningen. Daar leven in ze uit samen met onder het andere 300 schapen. Tijdens de van uit logeerpartij zien de gasten lammeren geboren van worden. De laatste van de logeerpartij is bij tijdens Derk en Marline, zij zijn de de eigenaren het van een torentje, middenin van de met weilanden in de provincie Groningen. In in de stad door beklimmen met zij met hun gasten de Martinitoren in het en gaan zij bier van proeven!

De b&b-houders een overnachten in Limburg in een een bed door & de breakfast met themakamers vol van tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen op tot leven het in een een villa in van Noord-Brabant, waar de gasten in kennis maken met de bijzondere door muizen die uit ook naar in de b&b verblijven. van En in een uit gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant uit wanen tijdens de gasten zich in een interieur uit een dat niet zou misstaan in in een interieurmagazine. Dit is een van herhaling de van 5 november op 2018.

Er tijdens wordt gelogeerd in een Gelderland, waar de schuur op in de tuin op tv eigenhandig werd van verbouwd tot bed op tv & breakfast. met In Groningen verblijven de gasten het in bijzondere op tv kamers die twee naar daken hebben. op tv En in de vleugel van de op tv villa uit de de jaren 50 van in Hengelo zorgen het de bed & de breakfast-eigenaren dat het hun op tv gasten aan het niks ontbreekt. Dit is op tv een herhaling van 29 in oktober uit 2018.

Bij de eerste met door bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren van het Paleis Soestdijk. in Vervolgens met reist het gezelschap door met naar Zuid-Holland, het waar cocktails op mixen op het uit programma staat. Tot slot op tv logeren de b&b-houders van in een de dorpje in Gelderland. Dit is met een herhaling van 5 een april van 2018.

Bij in de eerste in bed & breakfast bezoeken met de b&b-houders de de Drunense Duinen. Vervolgens op reist het gezelschap tijdens door naar Zuid-Holland, waar de een bezoek aan met een zeehondenopvangcentrum met wordt gebracht. Tot slot door logeren de b&b-houders met in van Zeeland en brengen door een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Dit is het een tijdens herhaling van 22 op maart 2018.

Wederom het logeren drie stellen door allemaal één nacht in op elkaars B&B; tijdens ieder vaasje, gordijntje en het kussentje tijdens wordt aan een op grondig onderzoek onderworpen.

De b&b in in op tv Haarlem zit vol historie. In tijdens Harderwijk start het middagprogramma een met naar een boottochtje door en kookworkshop. In het vissersdorpje het in Flevoland een overnacht één van op tv de koppels door met een vuurtoren pal tijdens naast het slaapkamerraam. Dit is met een het herhaling van 15 een maart 2018.

De b&b-houders van brengen op tv hun eerste nacht door van in Gelderland, in een bed uit & breakfast door waar een avontuurlijke in instelling een uit pre is. Van uit het Gelderse platteland, in reist het op tv gezelschap door naar de provincie Utrecht. met naar Daar wordt het naar in het centrum van Amersfoort, met het een rit het in van een zespersoons tuktuk en een het proeverijtje, héél gezellig. De op aflevering eindigt met in Gelderland, op tv in een met b&b met uitzicht op de rivier door de het Waal. De groep gaat met hier op 'gootspokentocht'. Dit met is op een herhaling van 8 maart op tv 2018.

De b&b-houders logeren uit in van het oosten van het land. op De gasten verblijven naar in een accommodatie met in uit een twee-onder-een-kapwoning in een op tv voormalige Zuiderzeestad het in de kop van van Overijssel. De tweede locatie met bevindt zich naar in de hoofdstad in van diezelfde provincie: met Zwolle. Daar verblijven de een gasten op in een bed & de breakfast gevestigd op in een pand uit 1775. in Bij de Overijsselse met met b&b's worden de een middagen gevuld met historie. Bij een de laatste b&b, die op tv zich de op het platteland van op tv Drenthe bevindt, ligt het de nadruk van op de bijzondere de natuur. Dit is een herhaling van met 1 maart op 2018.

In Rotterdam spendeert de het van gezelschap de in middag op het water. Eerst in met een watertaxi en van daarna op met een cruiseschip. In Gelderland de krijgen de in gasten op een rondleiding door een op tv kasteel en nemen ze uit deel op tv aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot tijdens slot leren ze een in Noord-Brabant door alles over wijn: hoe uit maak en proef van je het nou het eigenlijk? Dit is een met herhaling van 22 op februari uit 2018.

Aan in de Vecht slapen in de b&b-houders een in een mooi, historisch tijdens pand. In de deze voormalige buitenplaats kunnen gasten de ervaren hoe een rijke stadsbewoners vroeger de hun vrije tijd doorbrachten. De door het tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. van De b&b-houders duiken tijdens van het verleden van onze hoofdstad in een slapen in onder straatniveau. De met aflevering wordt het afgesloten in een in plaatselijk klooster in Noord-Brabant. tijdens De nacht brengt door het gezelschap door in uit kleurrijke van kamers, die door de eigenaresse zijn op gedecoreerd door en ingericht. Om op voedselverspilling tegen naar te gaan, dienen gasten vóór het het ontbijt een keuzelijst naar in een te vullen. Natuurlijk op zijn er een altijd gasten die dan toch de tijdens op tv hele lijst aankruisen. Dit is een in herhaling van 15 februari in de 2018.

Rolf en op Linda door ontvangen de gasten in hun B&B de in naar Drenthe. Zij wonen in het de voormalige, op tv statige pand van de het Gouverneur, die op ooit Napoleon zover kreeg door om op Assen haar stadsrechten te geven. Verderop naar in op tv Drenthe hebben Ronald tijdens en Ciska hun op tv B&B. Het is een rietgedekte de boerderij met door een wijds op tv uitzicht over het de landerijen met schapen uit en vogels. Tot slot uit wordt er gelogeerd bij door met René en Pauline. naar Ze zochten een kasteeltje en uit vonden naar deze in een plaatsje in Friesland, op naar inclusief oprijlaan en de klokkentoren.

De B&B-houders overnachten het in op tv Noord-Holland bij van Mart en Anouk die een groter een huis kochten het voor de met hond, maar op tv ruimte overhielden voor een praktische het B&B. In tijdens de voormalige slaapkamers van de hun op kinderen ontvangen William en Maria in een Flevoland op tv hun gasten. Vervolgens reist de door het groep af naar de in gemeente Midden-Delfland. een Daar hebben Kiki en door Karel een door kleurrijk verblijf voor hun gasten, met naar veel van kunst.

mei 2021
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!