Programma gemist?

De b&b-houders overnachten op tv in een uit boshut naar in Limburg. De laatste nacht brengen op ze op door in ?hoog-laag-bedden? onder een een kruisbeeld in een door voormalige pastorie van in in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend een is met toch wel de in overnachting op een van heuse kamelenboerderij in dezelfde door provincie.

De uit omgeving wordt op op tv ongewone wijze verkend. De de stad Groningen de ziet er heel anders in uit naar door de ogen van een thuisloze een vergeleken de naar gemiddelde b&b-bezoeker. De op tv Bed & Breakfast-houders gaan op tv een gedenkwaardige middag op tv tegemoet, met een het lach en een in traan.

De tijdens Bed & Breakfast-houders de reizen af naar een Giethoorn waar het uit net heeft gesneeuwd. Het een waterrijke landschap uit ziet er sprookjesachtig door uit, maar het verhindert ook uit dat er op met de auto voor op de deur kan op worden gestopt. De de gasten moeten daarom door met hun koffertjes naar door over de vele bruggetjes glibberen. Na tijdens het avontuur in Giethoorn op reizen de de gasten de door naar twee de B&B's in Friesland. de Daar slapen ze op historische grond uit én maken ze naar kennis op met de eerste de Elfstedentochtwinnaar!

De op logeerpartij begint binnen een de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar een wordt geslapen op tv in een het oude leerlooierij. Daarna trekken de met B&B-houders de naar het zuiden om eerst tijdens in Nederlandse wijnen te proeven een en vervolgens door in de binnenstad van Maastricht op te uit overnachten. Voor de van laatste logeerlocatie gaat het van gezelschap de grens over om op tv in van Antwerpen een Vlaams een ?B&B-sprookje? te beleven. Dit tijdens is een herhaling door van 21 het mei 2017.

De deelnemers het logeren in uit een B&B met kamers op tv in van het woonhuis en huisjes naar in de in tuin. De gasten brengen een tijdens bezoek aan een tijdens natuurgebied met bewegende met grond, uit wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van op tv op tv daaruit reist het uit gezelschap door naar Overijssel. Hier bekwamen het de de B&B-collega?s zich in de naar gemeente Staphorst in op het uit ?stipwerk?. De gasten eindigen door in de provincie Gelderland, waar op tv ze door slapen tussen het de bijzondere verzamelingen van de eigenaresse. Dit door is een herhaling tijdens van 14 van mei het 2017.

De laatste aflevering op van dit seizoen op begint met met een logeerpartij het in de tijdens Overijsselse Hanzestad Deventer. de B&B-eigenaren José en Antoine laten naar hun stad op in een tijdens bijzondere manier zien en een nemen hun gasten mee een voor een les tijdens in op tv de liefdesdans. Van daaruit uit reizen de tijdens B&B-houders naar Utrecht voor een op stadse overnachting bij uit Arineke en een Frank. Zij nemen hun gasten van mee in voor een tochtje over het de Utrechtse van grachten. Als afsluiting gaan de naar drie uit koppels naar een een verborgen B&B-huisje met in het Drentse een Uffelte. Eigenaren Henk en Janneke hebben door hun bijzondere met huisjes door op kunstenaars laten ontwerpen. naar De deelnemers tijdens logeren ondergronds in de ?Plaggenhut? en met uit in het ?Omgevallen Huis?. Dit is een van herhaling van 8 in op april 2016.

De keuring de van de Bed & met Breakfasts begint in het tijdens het Groene Hart. Hier op tv verblijven de van B&B-houders bij Bote en Kirsten. ‘Hobbyboer’ het uit Bote geeft zijn gasten met een rondleiding op het het boerenerf. naar In het van Brabantse Bergen op van Zoom logeren de door deelnemers in een landhuis tijdens met een geschiedenis. Eigenaren Don tijdens en Ingrid op tv hebben van een met vervallen pand van een levendige horecazaak met B&B op gemaakt. De van gasten door genieten in natuurgebied de Brabantse met Wal. naar De logeerpartij wordt afgesloten bij tijdens Ab en Thea in uit het Zuid-Hollandse uit Leerdam. In deze in creatief ingerichte B&B naar moet je tijdens lenig zijn op om je bed het in te komen. Dit is tijdens een herhaling van met 1 april van 2016.

Aan in de rand tijdens van Maastricht logeren met de B&B-houders in de monumentale naar boerderij van op tv Frank en het Karin. Ze nemen hun gasten mee op van mountainbiken in het bos. tijdens De volgende nacht slapen op tv ze bij Daniel en op tv Yvonne in tijdens Vijlen, in op tv het Limburgse het heuvelland. Hier logeren ze in door de ‘Kunst met en Kitsch kamer’ en tijdens de de ‘Royal Room’. De deelnemers krijgen op een de turbocursus bierbrouwen. De logeerpartij op wordt handwerkend afgesloten in Heerlen. de van Corienne en Paul hebben hier de samen naar van een oude uit vervallen watermolen een op tv luxueuze B&B gemaakt. Dit is een het herhaling van 25 maart van op tv 2016.

De op B&B-houders logeren in Utrecht, Overijssel door en het in Flevoland. een Ze beginnen met het een overnachting in het Utrechtse naar vissersdorpje Spakenburg. Hier een wordt er in de tijdens authentieke B&B van tijdens Catrien naar gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt naar plaats in Overijssel. een op tv B&B-houders Henk en op tv Brigitta zingen met met veel plezier met hun gasten. In door met de gemeente Noordoostpolder naar in Flevoland wordt uit de laatste B&B bezocht. in Eigenaren Paul en Rolina laten uit de deelnemers voor een elkaar tijdens koken. Dit is een herhaling van op tv 18 maart in 2016.

De logeerpartij van met de op B&B-houders begint in Franeker. Ze uit verblijven tijdens in de monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die naar eigenaren Manja tijdens en Tjeerd zelf een hebben door opgeknapt. Hier wagen de het deelnemers zich door aan de typisch Friese sport de kaatsen. de De tweede overnachting is door in het op tv Drentse Nieuw-Amsterdam. Eigenaren Johnny en in Rita van verrassen de deelnemers de met een zwembad en naar midgetgolfbaan in de uit achtertuin. Verder gaan ze op naar een in kunstzinnig uitje. De ondernemers eindigen uit in naar het Overijsselse Kampen. De deelnemers tijdens verblijven vlak naar naast een oude een molen, tijdens in de B&B van op tv Janneke en Ernst. het Ze verkennen het de omgeving en laten zich van in stijl de vervoeren. Dit is een naar herhaling van 4 maart tijdens 2016.

De de B&B-houders zijn op een de Gelderse tour. Zo belanden de ze in Arnhem op van in de monumentale stadsboerderij van Joukje op tv en Bob. door Koud blijkt van warm en naar andersom. Als een echte door historicus vertelt door Bob over ‘zijn’ op tv stad. De volgende nacht slapen van de deelnemers tijdens bij Jenny de en Beerd. Zij hebben een op sprookjesachtige tuin. Deze door wordt met met veel passie bijgehouden door Beerd tijdens tijdens en is in de een zomer ook publiek de toegankelijk. De deelnemers van worden direct aan het werk het gezet. Vervolgens reizen de ze door naar op een tijdens Gelders dorpje. het Met B&B-houders Norwike en Maria maken van ze door een tochtje het over de rivier de Berkel. uit Dit op tv doen ze met de een zogeheten ‘Berkelzomp’. tijdens Het tochtje verloopt de niet zonder problemen. Dit naar is een herhaling de van 26 februari in 2016.

De op B&B-houders logeren in Overijssel. De uit op tv tweede dag overnachten de een deelnemers in Groningen de en reizen uit vervolgens door naar door een dorpje in dezelfde door provincie. De een B&B-houders logeren in Overijssels, op in een een B&B voor mens en met dier: eigenaren Anton op tv en Gert een zitten in de show- én van paardenbusiness. De heren een nemen hun door gasten mee in de wereld naar van met cowboys en indianen. het In 2009 had van Anton de uit ‘Kom pak je lasso door maar’-hit met het muzikale duo in de D!kdakkers. De een tweede dag overnachten met met de deelnemers in Groningen stad. van Hier naar maken ze kunst in met eigenaresse Antje. Verder mogen ze met hier, met niet tot ieders een genoegen, zelf de ontbijttafel naar dekken. Vervolgens reizen van ze door in naar een dorpje in van diezelfde provincie. Hier een is alles spik een en de span en blijkt gastvrouw Hetty met op tv door een belletje oproepbaar. Dit door is een herhaling van op tv 19 februari het 2016.

De van B&B-houders logeren in Noord- en een Zuid Holland. het Ze spelen ‘bubbel-voetbal’ in in de Winkel, bezoeken de molenviergang in Moerkapelle van en sluiten af in in Schoorl. De op tv keuring van de op tv Bed & door Breakfasts begint van in Noord-Holland. met Eigenaren Nico en Anja door hebben een verrassende activiteit van voor hun gasten. op De deelnemers gaan met hier voor van het eerst in hun uit leven 'Bubble-voetballen’: voetbal van met op tv een bubbel om je lichaam. Vanuit in daar naar gaan ze op naar Zuid-Holland, waar B&B-houders Annet een en Marco hun op tv gasten van de molenviergang laten zien. van Dit is de enige molengang op tv in in de wereld de die een polder bemaalt. met De aflevering wordt afgesloten naar bij met Maritha en Simon in Noord-Holland. Dit van dorp achter tijdens de duinen is vooral van in de door zomer heel van populair onder toeristen. Dit is een het herhaling van van 11 maart in 2016.

Bed&Breakfast op eigenaren bezoeken van een boerderij, gaan BN'ers spotten en met maken een TukTukrit. het met Boer Herbert en met zijn vrouw Jacqueline runnen met door trots een het B&B en een biologische boerderij op tv met winkel de in Gelderland. De boerderij in stamt uit op tv 1861 op en is sinds door 1922 in de familie. De in gasten naar krijgen een rondleiding op de uit biologische door boerderij waarbij ze de kennis maken met door de varkens, koeien op en schapen. Catharina is nog een maar tijdens net begonnen met haar B&B in in 't Gooi. Een tijdens perfecte de locatie voor haar ‘BN’er tour’. tijdens Met de gasten het gaat zij langs naar de uit huizen van bekende Nederlanders, waaronder door die van Linda de de door Mol, René de Froger en Willeke met Alberti. De B&B van door Simone en Pieter staat in met Tiel. Hier tijdens kunnen naar de gasten tussen de kunst van logeren de in een statig door oud pand. Simone en de Pieter nemen op hun gasten mee van op TukTuks door Tiel, waarbij Pieter op vertelt over het de van historie van de stad. Vervolgens op rijden ze door op naar een stokerij waar het een zij verschillende borreltjes proeven. Dit in is een het herhaling van 15 in februari 2013.

De uit B&B-houders logeren deze week uit in 3 verschillende provincies. door Eerst verblijven de het gasten in op Gelderland, de waar ze les krijgen in naar het naar mennen van paarden, met maar waar ze van ook kippen moeten naar tellen. Dan reizen ze het door naar Noord-Brabant, een waar ze door in de middag tijdens creatief aan de slag gaan. door De gasten eindigen in tijdens Limburg en een genieten daar van tijdens de natuur in van een bijzonder de en beverrijk in gebied.

november 2017
13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

30-10-2017 21:25

Giethoorn & Friesland

Bed&Breakfast - Giethoorn & Friesland

De Bed & Breakfast-houders reizen af naar Giethoorn waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met ...

14-07-2017 19:00

Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastrich...

13-07-2017 19:00

Drenthe, Overijssel & Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel & Gelderland

De deelnemers logeren in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap door naar Overi...

12-07-2017 19:00

Overijssel, Utrecht & Drenthe

Bed&Breakfast - Overijssel, Utrecht & Drenthe

De laatste aflevering van dit seizoen begint met een logeerpartij in de Overijsselse Hanzestad Deventer. B&B-eigenaren José en Antoine laten hun stad op een bijzondere manier zien en nemen hun gasten mee voor een les in de liefdesdans. Va...

11-07-2017 19:00

Zuid-Holland & Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Brabant

De keuring van de Bed & Breakfasts begint in het Groene Hart. Hier verblijven de B&B-houders bij Bote en Kirsten. ‘Hobbyboer’ Bote geeft zijn gasten een rondleiding op het boerenerf. In het Brabantse Bergen op Zoom logeren de deelnemers ...

10-07-2017 19:00

Limburg

Bed&Breakfast - Limburg

Aan de rand van Maastricht logeren de B&B-houders in de monumentale boerderij van Frank en Karin. Ze nemen hun gasten mee mountainbiken in het bos. De volgende nacht slapen ze bij Daniel en Yvonne in Vijlen, in het Limburgse heuvelland. H...

07-07-2017 19:00

Utrecht, Overijssel & Flevoland

Bed&Breakfast - Utrecht, Overijssel & Flevoland

De B&B-houders logeren in Utrecht, Overijssel en in Flevoland. Ze beginnen met een overnachting in het Utrechtse vissersdorpje Spakenburg. Hier wordt er in de authentieke B&B van Catrien gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt plaats in O...

06-07-2017 19:00

Friesland, Drenthe & Overijssel

Bed&Breakfast - Friesland, Drenthe & Overijssel

De logeerpartij van de B&B-houders begint in Franeker. Ze verblijven in de monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die eigenaren Manja en Tjeerd zelf hebben opgeknapt. Hier wagen de deelnemers zich aan de typisch Friese sport kaatsen. De twe...

05-07-2017 19:00

Gelderland

Bed&Breakfast - Gelderland

De B&B-houders zijn op de Gelderse tour. Zo belanden ze in Arnhem in de monumentale stadsboerderij van Joukje en Bob. Koud blijkt warm en andersom. Als een echte historicus vertelt Bob over ‘zijn’ stad. De volgende nacht slapen de deelnem...

04-07-2017 19:00

Overijssel & Groningen

Bed&Breakfast - Overijssel & Groningen

De B&B-houders logeren in Overijssel. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen en reizen vervolgens door naar een dorpje in dezelfde provincie. De B&B-houders logeren in Overijssels, in een B&B voor mens en dier: eigenaren Anton...

03-07-2017 19:00

Noord- & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord- & Zuid-Holland

De B&B-houders logeren in Noord- en Zuid Holland. Ze spelen ‘bubbel-voetbal’ in Winkel, bezoeken de molenviergang in Moerkapelle en sluiten af in Schoorl. De keuring van de Bed & Breakfasts begint in Noord-Holland. Eigenaren Nico en Anja he...

25-06-2017 21:15

Gelderland en Noord-Holland

Bed&Breakfast - Gelderland en Noord-Holland

Bed&Breakfast eigenaren bezoeken een boerderij, gaan BN'ers spotten en maken een TukTukrit. Boer Herbert en zijn vrouw Jacqueline runnen met trots een B&B en een biologische boerderij met winkel in Gelderland. De boerderij stamt uit 1861 en...

18-06-2017 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

De B&B-houders logeren deze week in 3 verschillende provincies. Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 13-11-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord