Programma gemist?

De eerste logeerpartij van vindt plaats van in Noord-Holland bij Tina tijdens en haar goede de vriendin op tv Coby. De uit groep maakt een huifkartocht, waarbij de op tv B&B-houders een geschiedenisles tijdens krijgen terwijl de zij over de met dijk rijden. tijdens De B&B van Maurits het en Astrid is het gelegen uit aan het water tijdens in Friesland. Samen met door de gasten varen uit zij met een een 100 jaar oude tijdens melkschuit. Als laatste ontvangen Tineke op tv en Kees de hun gasten op tv in de gemeente op tv Edam-Volendam. De B&B-houders beleven een van oud-Hollandse een middag. Samen bezoeken naar ze een museum door en sluiten ze het af met oud-Hollandse tijdens spelletjes.

Marlieke en Jack door namen de een Bed & Breakfast over naar waar naar ze hun huwelijksnacht in hebben doorgebracht. Samen van met hun gasten beleven door zij naar een knuffelsessie met een varkens. Ook wordt er op gelogeerd bij Anita en tijdens Peter. Zij bouwden het hun oude school het om tot B&B op tv in Limburg. Met hun gasten door bezoeken zij het de kenmerkende uit Mergelgrotten. Tot slot naar wordt er geslapen bij Tim en op tv Nicole. Zij in hebben, naar met behulp van een uit interieurstylist, een Bed & Breakfast in op gebouwd met opvallende op tv themakamers.

Er met wordt gelogeerd door bij Anne-Klare en van Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden op tv ze eigenhandig hun op uit bed & breakfast uit en kregen 3 kinderen. Met hun op tv gasten gaan ze door sloeproeien door in het het Friese water. Ria en Mike runnen in hun het b&b op een op landgoed in Groningen. Daar een leven ze op samen met onder andere de 300 schapen. Tijdens de het logeerpartij zien op tv de gasten lammeren geboren tijdens worden. de De laatste logeerpartij is bij op tv Derk en op Marline, zij in zijn de eigenaren tijdens van een torentje, door middenin de weilanden in naar de provincie op Groningen. In de stad naar beklimmen zij met hun in gasten de Martinitoren uit en van gaan zij bier een proeven!

De uit b&b-houders overnachten in Limburg in op een bed het & breakfast met themakamers in de vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen in tot naar leven in een naar villa in Noord-Brabant, waar de op een gasten kennis maken met de met bijzondere muizen die ook van in de b&b van verblijven. En een in een gerenoveerde in stadsboerderij een in Noord-Brabant wanen de gasten een zich in van een interieur met dat niet zou misstaan in naar een interieurmagazine. Dit is een door herhaling van 5 het november het 2018.

Er wordt de gelogeerd in Gelderland, waar met de door schuur in de tuin in eigenhandig werd verbouwd tot naar op bed & breakfast. In Groningen verblijven een de gasten het in bijzondere kamers die van op tv twee daken hebben. En op in de vleugel op tv van de villa uit de uit jaren 50 naar in Hengelo zorgen de op tv bed van & breakfast-eigenaren dat het hun uit gasten aan niks het op ontbreekt. Dit is een herhaling van 29 een oktober tijdens 2018.

Bij de op eerste bed & breakfast in bezoeken de op tv b&b-eigenaren uit het Paleis Soestdijk. naar Vervolgens reist het gezelschap door naar van Zuid-Holland, het waar cocktails tijdens mixen op het programma staat. met Tot slot logeren de met op tv b&b-houders in een dorpje in naar Gelderland. Dit is een uit herhaling van 5 van april tijdens 2018.

Bij de eerste door bed & door breakfast bezoeken de door b&b-houders de Drunense Duinen. het Vervolgens uit reist het de gezelschap door naar Zuid-Holland, in waar een bezoek op tv aan een naar zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot op logeren de b&b-houders de in uit Zeeland en brengen een met bezoek aan het Watersnoodmuseum. Dit is in een de herhaling van 22 maart op 2018.

Wederom logeren drie in door stellen allemaal één nacht in de elkaars B&B; ieder vaasje, de gordijntje naar en kussentje wordt aan naar een grondig tijdens onderzoek onderworpen.

De b&b in met Haarlem zit vol op historie. In de Harderwijk start uit het middagprogramma met een boottochtje door en een kookworkshop. In het vissersdorpje tijdens in Flevoland op tv overnacht één van de koppels met met een op tv vuurtoren het pal naast het met slaapkamerraam. Dit is een van herhaling van 15 maart een 2018.

De uit b&b-houders brengen hun eerste nacht door door in Gelderland, uit in op een bed & breakfast waar het een avontuurlijke instelling naar een pre van is. naar Van het Gelderse platteland, reist het uit gezelschap van door naar de provincie Utrecht. een Daar wordt het op tv in een het centrum van Amersfoort, met de naar een rit in een zespersoons tuktuk van en een van proeverijtje, héél gezellig. naar De naar aflevering eindigt in Gelderland, in een met b&b met in uitzicht op het de rivier de Waal. De een op groep gaat hier uit op 'gootspokentocht'. Dit is een herhaling de van 8 van maart 2018.

De b&b-houders het logeren in het met oosten van het land. met De gasten verblijven door in een tijdens accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning door in de een voormalige Zuiderzeestad in een de op kop van Overijssel. het De tweede locatie bevindt zich met in de van hoofdstad van het diezelfde provincie: Zwolle. de Daar verblijven de op gasten in een bed het & breakfast een gevestigd in een pand in uit 1775. Bij op tv de Overijsselse b&b's met worden de middagen gevuld met het historie. Bij op tv de laatste een b&b, die het zich op het platteland van Drenthe door bevindt, ligt de van nadruk op naar de bijzondere natuur. Dit is uit een herhaling van tijdens op 1 maart 2018.

In op tv Rotterdam spendeert het gezelschap de een middag op een het uit water. Eerst in een watertaxi en in daarna met op een cruiseschip. In Gelderland de krijgen de op tv gasten een met rondleiding door een door kasteel en het nemen ze deel aan een met middeleeuwse muzieksessie. Tot slot door in leren ze in op Noord-Brabant alles over wijn: hoe maak uit uit en proef je het nou eigenlijk? Dit tijdens is een herhaling in van 22 februari van het 2018.

Aan de Vecht de slapen de op tv b&b-houders in de een mooi, op historisch pand. In deze voormalige op buitenplaats kunnen gasten ervaren van hoe rijke tijdens stadsbewoners vroeger hun vrije door tijd doorbrachten. De van tweede b&b bevindt met zich de in Amsterdam. De b&b-houders op duiken het op verleden van door onze hoofdstad in op slapen onder straatniveau. De aflevering tijdens wordt uit afgesloten in een plaatselijk klooster in uit Noord-Brabant. De op tv nacht brengt het gezelschap van door in een kleurrijke kamers, die het door de uit eigenaresse zijn gedecoreerd en de ingericht. Om door voedselverspilling tegen de te gaan, dienen gasten de vóór het ontbijt een naar keuzelijst in te door vullen. Natuurlijk zijn met er altijd gasten die de dan een toch de hele lijst aankruisen. Dit door tijdens is een herhaling naar van 15 februari de 2018.

Rolf tijdens en Linda ontvangen de op tv gasten in de hun B&B in Drenthe. van Zij wonen uit in het voormalige, de statige pand van door de Gouverneur, die ooit Napoleon in zover naar kreeg om Assen op haar stadsrechten te geven. van Verderop in de Drenthe hebben naar Ronald en Ciska hun tijdens B&B. Het is van een rietgedekte boerderij met naar een wijds uitzicht over de de landerijen met naar het schapen en vogels. Tot de slot wordt er gelogeerd bij met René en Pauline. de Ze een zochten een kasteeltje en vonden naar deze van in een plaatsje het in Friesland, inclusief in oprijlaan en tijdens klokkentoren.

De tijdens B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij van de Mart en Anouk op tv die een groter huis kochten voor op de door hond, maar op tv ruimte overhielden voor een op tv praktische B&B. In de voormalige op slaapkamers de van hun kinderen met ontvangen William en een Maria in een Flevoland hun gasten. Vervolgens reist met de groep op af naar de een gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki door en op Karel een kleurrijk verblijf voor naar hun gasten, met op veel in kunst.

januari 2020
27-09-2019 20:35

Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Noord-Holland en Friesland

De eerste logeerpartij vindt plaats in Noord-Holland bij Tina en haar goede vriendin Coby. De groep maakt een huifkartocht, waarbij de B&B-houders een geschiedenisles krijgen terwijl zij over de dijk rijden. De B&B van Maurits en Astrid i...

20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 27-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!