Programma gemist?

Er op tv wordt gelogeerd bij uit Anne-Klare en van Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden door ze met eigenhandig hun bed & tijdens breakfast en kregen op 3 kinderen. de Met hun gasten door gaan ze van sloeproeien in het Friese water. Ria tijdens en Mike uit runnen hun b&b op op de een landgoed in Groningen. Daar met leven door ze samen met onder andere 300 het schapen. in Tijdens de met logeerpartij zien de gasten van lammeren geboren worden. op De laatste logeerpartij is uit bij Derk en het Marline, in zij zijn de eigenaren met van een het torentje, middenin de weilanden in door de provincie Groningen. met In de stad uit beklimmen zij op tv met hun gasten de de Martinitoren en gaan door zij op tv bier proeven!

De naar b&b-houders overnachten in op tv Limburg in een bed & door breakfast door met themakamers vol met tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen een tot het leven in een villa van in Noord-Brabant, waar de door een gasten kennis maken op met de bijzondere muizen die op ook in een de b&b verblijven. En uit in een uit gerenoveerde stadsboerderij van in Noord-Brabant wanen de gasten zich uit in uit een interieur een dat niet zou misstaan in op tv een door interieurmagazine. Dit is een van herhaling van 5 een november 2018.

Er de wordt gelogeerd in Gelderland, door waar de door schuur in de tuin in eigenhandig werd verbouwd door tot bed op & breakfast. In het Groningen verblijven de in gasten in naar bijzondere kamers die twee daken hebben. tijdens En in de op vleugel van uit de villa de uit de jaren 50 met in Hengelo zorgen uit de bed & op breakfast-eigenaren dat het met hun naar gasten aan niks ontbreekt. Dit een is een herhaling van 29 op oktober tijdens 2018.

Bij de op eerste bed & uit breakfast in bezoeken de b&b-eigenaren tijdens het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het het gezelschap door het naar de Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het in op tv programma staat. Tot slot logeren door de b&b-houders in een een dorpje de in Gelderland. Dit is een een herhaling van 5 april met in 2018.

Bij op tv de eerste de bed & breakfast op tv bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. een naar Vervolgens reist het gezelschap door naar de Zuid-Holland, waar een met bezoek aan op een naar zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren met de door b&b-houders in Zeeland tijdens en brengen een bezoek aan door een het Watersnoodmuseum. Dit is een naar herhaling van een 22 maart 2018.

Wederom op logeren drie stellen allemaal door één nacht in het elkaars B&B; tijdens ieder vaasje, op gordijntje en kussentje door wordt aan een grondig naar onderzoek onderworpen.

De b&b in op tv op Haarlem zit vol door historie. In Harderwijk start op tv het middagprogramma met van een boottochtje en kookworkshop. door In het met vissersdorpje in Flevoland naar overnacht één van de koppels uit met een op tv vuurtoren pal op tv naast het slaapkamerraam. Dit is naar een herhaling van naar 15 maart een 2018.

De b&b-houders met brengen hun het eerste nacht door in Gelderland, op tv op tv in een bed in & breakfast waar een op tv avontuurlijke instelling een met pre is. Van het Gelderse in platteland, reist het het uit gezelschap door naar tijdens de provincie Utrecht. Daar wordt het een in het het centrum van Amersfoort, op met het een rit in een tijdens zespersoons tuktuk een en een proeverijtje, héél gezellig. van De aflevering met eindigt in het Gelderland, in een met b&b met uitzicht naar op de rivier de Waal. De tijdens groep gaat hier op op 'gootspokentocht'. Dit de is een herhaling van op tv 8 maart op 2018.

De door b&b-houders logeren in het naar oosten van door het land. naar De gasten verblijven in door een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning een in tijdens een voormalige Zuiderzeestad in op tv de kop van met Overijssel. De tweede op locatie bevindt een zich in de naar hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. uit Daar verblijven tijdens de met gasten in een bed & door breakfast gevestigd in een in pand van uit 1775. Bij de Overijsselse uit b&b's de worden de middagen gevuld tijdens met historie. Bij tijdens de door laatste b&b, die zich op het uit platteland van door Drenthe bevindt, een ligt de nadruk op de naar op tv bijzondere natuur. Dit is tijdens een herhaling van 1 maart van 2018.

In door Rotterdam spendeert het gezelschap de naar middag op het op water. Eerst in met een watertaxi tijdens en daarna op een een cruiseschip. op In Gelderland krijgen tijdens de gasten naar een rondleiding door een kasteel en door nemen in ze deel het aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot een leren naar ze in een Noord-Brabant alles over wijn: tijdens hoe maak op tv en proef je het nou het eigenlijk? Dit is een op tv herhaling van 22 februari tijdens in 2018.

Aan de Vecht in slapen de met b&b-houders in een mooi, van historisch pand. met In deze van voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren een hoe rijke stadsbewoners op tv vroeger met hun vrije tijd doorbrachten. op tv De tweede uit b&b bevindt tijdens zich in Amsterdam. op De b&b-houders duiken het verleden van op tv tijdens onze hoofdstad in slapen tijdens onder straatniveau. op tv De aflevering wordt afgesloten in naar een van plaatselijk klooster in Noord-Brabant. uit De nacht brengt het het gezelschap door uit in kleurrijke kamers, die door van de door eigenaresse zijn gedecoreerd op tv en ingericht. Om voedselverspilling uit tegen met te gaan, dienen gasten vóór het het op ontbijt een keuzelijst in de te vullen. Natuurlijk zijn tijdens er altijd gasten de die dan toch op tv de hele van lijst aankruisen. Dit op tv is een herhaling van 15 door februari uit 2018.

Rolf op tv en Linda op ontvangen de gasten in hun het B&B in naar Drenthe. Zij de wonen in het door voormalige, statige pand van met de Gouverneur, op tv die ooit Napoleon zover van kreeg om Assen haar stadsrechten in te geven. uit Verderop naar in Drenthe hebben Ronald het en Ciska hun B&B. op tv Het op is een rietgedekte boerderij met in een wijds uit uitzicht over de landerijen met het schapen op tv en vogels. Tot het slot wordt er in gelogeerd bij René en Pauline. uit Ze zochten een van op kasteeltje en vonden een deze in een plaatsje een in Friesland, op inclusief oprijlaan en van klokkentoren.

De op B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij het Mart uit en Anouk die een een groter op tv huis kochten voor de hond, op maar ruimte van overhielden voor een praktische naar B&B. In de voormalige van slaapkamers in van hun kinderen op ontvangen William en Maria in in Flevoland hun gasten. van Vervolgens reist de tijdens van groep af naar de gemeente met Midden-Delfland. Daar hebben de Kiki en Karel op een kleurrijk verblijf op voor hun gasten, met op tv veel op kunst.

Er op wordt gelogeerd de in de B&B van Evert-Jan en het Yvonne in naar Gelderland. De op bed & breakfast heeft het een retrostijl. in Ook zijn er een overal attributen het die alles te maken hebben met een op tv het sportieve beroep van op tv de gastheer. In Overijssel runnen in Marcel en Jenny het een B&B in een in grote boerderij. de De kamers zijn met geïnspireerd op hun vakanties tijdens in Amerika. Tot slot in logeren de gasten in bij Bart en het Bart. een Zij hebben in een dorp op in Gelderland een een voormalige slijterij omgetoverd een tot een B&B.

De gasten overnachten naar onder andere van in een in pittoreske stad in de provincie met het Overijssel, in de B&B van Marcel uit en de Peter. De gasten maken op kennis met koeien, tijdens die naar Bach op tv luisteren. In met de gemeente Hellendoorn, het in een met voormalige huisartsenpraktijk is de gloednieuwe Bed op tv & Breakfast van een Linda een en Denis gevestigd. uit Tijdens het verblijf gaan tijdens de gasten naar naar het bakkerijmuseum en spelen in een ze een potje diskgolf. Ten in slotte logeren op tv de gasten in de Achterhoekse boerderij uit van naar Johan en Jeanet. het Bij hun kan op je wandelen met vijf ezels, in als op de ezels er op ten minste door zin in hebben.

september 2019
13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 134
  • Laatste uitzending op 13-09-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord