Programma gemist?

De tijdens B&B-houders moeten van in Noord-Holland eerst een op tv scheepje in een van fles zien het te krijgen voor ze op van hun nachtrust kunnen genieten. een tijdens De deelnemers gaan vervolgens op tv naar Zuid-Holland. tijdens Ze logeren in een bed & het breakfast in een een tijdens eeuwenoud pand, waar vroeger werd getrouwd naar met en zelfs recht tijdens werd gesproken. Dit is een op tv herhaling van een 11 juni 2017.

Deze week de slapen de een B&B-houders in Zuid-Holland en op kijken tijdens ze hun ogen uit in het het museum dat grenst naar aan de op B&B. uit Van daaruit gaan de ze naar een ander de B&B in Zuid-Holland, waar het de een een zoete inval is. In Noord-Brabant tijdens lassen door de B&B-collega?s eigenhandig een op kunstwerk in op elkaar en slapen ze in van bijzondere ruimtes. Dit het is een herhaling van in 18 op juni 2017.

De deelnemers slapen op tv uit in een oude pastorie uit in Friesland. Daarna belanden van ze op in Drenthe, bij een plek met door historie: van verpauperde gezinnen uit door de grote steden werden in uit van dit gebied vroeger een nieuw de bestaan door geboden. In diezelfde provincie trekken met de deelnemers voor hun op tv laatste uit logeerpartij het bos met in, om tijdens te overnachten in uit een Mongoolse ?yurt?. Dit is op tv een herhaling van 28 mei de met 2017.

Bij op tv de eerste bed & breakfast in bezoeken de b&b-eigenaren het het Paleis Soestdijk. tijdens Vervolgens reist het de een gezelschap door naar door Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het op op tv programma staat. Tot van slot logeren de b&b-houders de in een dorpje in tijdens Gelderland.

Bij het de eerste bed & tijdens breakfast bezoeken uit de b&b-houders de uit Drunense Duinen. Vervolgens reist met het gezelschap door op tv naar Zuid-Holland, waar naar een bezoek op aan een zeehondenopvangcentrum het wordt gebracht. Tot slot logeren door met de b&b-houders in Zeeland en in brengen een bezoek aan het het tijdens Watersnoodmuseum.

De b&b in met Haarlem zit een vol met historie. In Harderwijk start het van middagprogramma met een een boottochtje en kookworkshop. In van het vissersdorpje in de Flevoland uit overnacht één van de naar koppels met in een vuurtoren door pal naast het van slaapkamerraam.

In een de eerste b&b het in Gelderland het is een avontuurlijke instelling een pre. naar van In het centrum van het Amersfoort maken de b&b-houders een door op tv rit in een tuktuk en het bij de laatste b&b van gaan de een b&b-houders het op ?gootspokentocht?.

In de op tv kop tijdens van Overijssel logeren de b&b-houders in op op tv een twee-onder-een-kapwoning in de een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle van worden de middagen gevuld tijdens met historie op en in de Drenthe ligt naar de nadruk op de een bijzondere natuur.

In Rotterdam spendeert door het op tv gezelschap de middag op door het water. Eerst in van een watertaxi uit en in daarna op een cruiseschip. door In Gelderland krijgen de gasten door een rondleiding door door een kasteel en naar nemen een ze deel uit aan een middeleeuwse tijdens muzieksessie. Tot slot leren ze in een Noord-Brabant alles over op naar wijn: hoe maak en het proef je naar het nou eigenlijk?

Vanavond op gaat het nieuwe tijdens seizoen van Bed uit & Breakfast van start. In met van de eerste aflevering logeren de b&b-houders met het in een historisch pand, onder straatniveau in én in met kleurrijke kamers. De binnenstad uit van op tv Rotterdam, een oud dijkhuis het in Gelderland en met een vliegtuig in een tijdens een achtertuin in Noord-Brabant zijn de de logeerplekken de in aflevering twee. met Wie heeft de tijdens beste b&b? Het seizoen begint de in Utrecht, waar een de b&b-houders logeren in een in historisch pand met aan op de Vecht. In op tv deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren door door hoe rijke stadsbewoners vroeger hun een vrije tijd doorbrachten. De van tweede van b&b bevindt zich in onze in hoofdstad. Hier duiken met de b&b-collega’s in door het verleden van in Amsterdam en slapen het ze onder straatniveau. naar De op aflevering wordt op afgesloten in Noord-Brabant, waar de een b&b-houders op tv een bezoek brengen aan het door plaatselijke klooster. De nacht het brengt het gezelschap het de door in kleurrijke kamers, die van door de eigenaresse met zijn een gedecoreerd en ingericht. de Om voedselverspilling tegen te gaan, op tv dienen gasten op vóór het ontbijt een het keuzelijst het in te vullen. Natuurlijk zijn er door altijd gasten die een dan uit toch de hele lijst een aankruisen.

Deze week op tv slapen de b&b-houders door in een hemelbed een in een statig pand van in Brabant. naar In diezelfde provincie overnachten het de van deelnemers in een modern appartementengebouw de het bij een oud klooster, waar door ze een muzikaal uitje het van te wachten staat: uit djembé spelen. In Zeeland kiezen de op een b&b-houders als echte piraten uit het ruime sop op de uit Zeeuwse op wateren.

De op tv b&b-houders logeren in drie verschillende naar provincies. de In Utrecht overnachten de uit gasten op een boerderij in in op tv bedrijf. In Brabant worden tijdens echte Brabantse worstenbroodjes de gebakken. Als tijdens afsluiting overnachten de de gasten in Zuid-Holland, waar uit de schilder Vermeer tijdens woonde, naar werkte en zijn sporen tijdens naliet.

De het b&b-houders overnachten door in een boshut met in Limburg. De laatste nacht op tv brengen ze uit door in naar ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld de in een van voormalige pastorie in met Noord-Brabant. Maar het meest verrassend het is toch op wel de een overnachting op een heuse op kamelenboerderij in dezelfde naar provincie.

De omgeving wordt het met op ongewone wijze verkend. de De stad Groningen ziet er een heel met anders uit door de de ogen van een thuisloze het vergeleken de naar gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed op & Breakfast-houders een gaan een gedenkwaardige middag met tegemoet, met naar een lach en op tv een traan.

september 2018
10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord