Programma gemist?

De door B&B-houders moeten in Noord-Holland in eerst een met scheepje in een de fles zien te uit krijgen voor met ze van hun nachtrust kunnen genieten. naar het De deelnemers gaan vervolgens het naar Zuid-Holland. Ze logeren tijdens in een de bed & breakfast in het een eeuwenoud pand, waar met met vroeger werd getrouwd tijdens en zelfs recht werd gesproken. Dit is naar een herhaling in van 11 van juni 2017.

Deze uit week slapen de B&B-houders naar in Zuid-Holland en van kijken ze hun ogen op tijdens uit in het museum dat grenst in aan met de B&B. op tv Van daaruit gaan ze de naar een op ander B&B in uit Zuid-Holland, waar het met een zoete inval is. In Noord-Brabant tijdens lassen de door B&B-collega?s eigenhandig een met kunstwerk in van elkaar en slapen ze tijdens in bijzondere ruimtes. Dit is van van een herhaling van in 18 juni 2017.

De op deelnemers slapen het in een oude pastorie in op tv Friesland. Daarna belanden ze van door in Drenthe, bij een plek de met historie: op verpauperde gezinnen een uit de grote tijdens steden werden in dit gebied uit vroeger een nieuw bestaan een geboden. het In diezelfde provincie trekken naar de van deelnemers voor hun laatste logeerpartij in het bos in, met om te een overnachten in naar een Mongoolse ?yurt?. Dit is het een herhaling van door 28 mei op 2017.

Bij de de eerste bed & breakfast op tv bezoeken de b&b-eigenaren in het Paleis Soestdijk. op tv Vervolgens reist het naar gezelschap door naar naar Zuid-Holland, waar in cocktails door mixen op het met programma staat. Tot tijdens slot logeren de b&b-houders in een uit dorpje de in Gelderland.

Bij de met eerste bed een & breakfast bezoeken de de b&b-houders de in Drunense Duinen. Vervolgens reist het tijdens van gezelschap door naar door Zuid-Holland, waar een bezoek aan het een van zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot op tv slot logeren van de b&b-houders in Zeeland en de brengen een bezoek aan door door het Watersnoodmuseum.

De met b&b in Haarlem zit het vol historie. In op tv Harderwijk van start het middagprogramma met uit een boottochtje en kookworkshop. In het het vissersdorpje in de Flevoland overnacht één met met van de koppels met de een vuurtoren met pal naast het van slaapkamerraam.

In de eerste tijdens b&b in Gelderland uit is een in avontuurlijke instelling tijdens een pre. In het centrum een van tijdens Amersfoort maken de b&b-houders een van rit door in een tuktuk en bij naar de laatste een b&b gaan de met b&b-houders op uit ?gootspokentocht?.

In de met kop van Overijssel van logeren de in b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in in een voormalige het Zuiderzeestad. In Zwolle worden op tv in de middagen gevuld met op historie en in Drenthe met ligt de nadruk door op de de bijzondere natuur.

In in Rotterdam spendeert het uit gezelschap de middag op het het water. Eerst tijdens in op een watertaxi en daarna op van een cruiseschip. In Gelderland naar krijgen in de gasten een rondleiding door het een kasteel en naar het nemen ze deel aan een de middeleeuwse muzieksessie. de Tot slot in leren ze in in Noord-Brabant alles over wijn: hoe op tv maak en proef op je het op tv nou eigenlijk?

Vanavond gaat tijdens het de nieuwe seizoen van op tv Bed & Breakfast van start. In met op tv de eerste aflevering logeren de b&b-houders door in een historisch op tv pand, onder op straatniveau én door in kleurrijke kamers. De op binnenstad van Rotterdam, met een door oud dijkhuis in Gelderland en een in vliegtuig uit in een achtertuin in Noord-Brabant in zijn op tv de logeerplekken in in aflevering twee. Wie heeft de tijdens van beste b&b? Het seizoen begint uit in Utrecht, het waar de b&b-houders het logeren in een historisch pand door aan de Vecht. met In deze voormalige buitenplaats van in kunnen gasten ervaren hoe een rijke stadsbewoners vroeger in hun vrije tijd doorbrachten. De een op tweede b&b bevindt zich in op onze hoofdstad. Hier met duiken de b&b-collega’s tijdens in op tv het verleden van Amsterdam en slapen uit ze onder straatniveau. van De van aflevering wordt afgesloten de in Noord-Brabant, met waar de b&b-houders een bezoek brengen de aan het plaatselijke door klooster. De nacht de een brengt het gezelschap uit door in kleurrijke kamers, naar die door de eigenaresse zijn door gedecoreerd en op ingericht. Om door voedselverspilling tegen te naar gaan, dienen een gasten vóór het door ontbijt een keuzelijst in te in vullen. Natuurlijk zijn een er altijd gasten die tijdens dan de toch de hele met lijst aankruisen.

Deze week slapen op de b&b-houders in uit een een hemelbed in naar een statig pand in uit Brabant. In diezelfde provincie overnachten uit de deelnemers in op een modern de appartementengebouw bij een een oud klooster, met waar ze een een muzikaal uitje te tijdens wachten staat: door djembé spelen. In Zeeland tijdens kiezen de b&b-houders als een echte piraten naar het ruime sop op de naar van Zeeuwse wateren.

De b&b-houders logeren naar in drie verschillende op provincies. op tv In Utrecht van overnachten de gasten op door een boerderij in bedrijf. door In Brabant worden echte in Brabantse worstenbroodjes gebakken. een Als afsluiting overnachten een de gasten in door in Zuid-Holland, waar de schilder uit Vermeer woonde, werkte het en zijn sporen een naliet.

De uit b&b-houders overnachten tijdens in een boshut in Limburg. door De de laatste nacht brengen ze door in de ?hoog-laag-bedden? in onder een van kruisbeeld in een uit voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het de meest verrassend van is toch wel naar de op tv overnachting op een heuse het kamelenboerderij in dezelfde uit provincie.

De uit omgeving wordt op op ongewone wijze verkend. De stad op tv Groningen ziet er een heel op anders uit door de ogen op tv van een de thuisloze vergeleken uit de gemiddelde door b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan op een gedenkwaardige in middag tegemoet, met een lach door en het een traan.

juni 2018
10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

27-05-2018 21:20

Friesland & Drenthe

Bed&Breakfast - Friesland & Drenthe

De deelnemers slapen in een oude pastorie in Friesland. Daarna belanden ze in Drenthe, bij een plek met historie: verpauperde gezinnen uit de grote steden werden in dit gebied vroeger een nieuw bestaan geboden. In diezelfde provincie trekke...

05-04-2018 21:30

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland & Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland.

02-04-2018 08:20

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal éé...

22-03-2018 21:30

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

15-03-2018 21:30

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam.

08-03-2018 21:30

Gelderland & Amersfoort

Bed&Breakfast - Gelderland & Amersfoort

In de eerste b&b in Gelderland is een avontuurlijke instelling een pre. In het centrum van Amersfoort maken de b&b-houders een rit in een tuktuk en bij de laatste b&b gaan de b&b-houders op ?gootspokentocht?.

01-03-2018 21:30

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

In de kop van Overijssel logeren de b&b-houders in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad. In Zwolle worden de middagen gevuld met historie en in Drenthe ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

22-02-2018 21:30

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 110
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord