Programma gemist?

Aflevering tijdens 2 - met Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak het beoordelen: een De B&B-houders overnachten in de door binnenstad van op Rotterdam en in een oud het dijkhuis in Gelderland. van Eindigen doen ze op met in een heus vliegtuig tijdens in een achtertuin het in Noord-Brabant. met In Rotterdam spendeert het gezelschap door de middag de op het water, eerst in in een een watertaxi en daarna op tijdens een op cruiseschip. In Gelderland krijgen naar de gasten de een rondleiding door een kasteel en door met nemen ze deel aan een een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot op tv leren ze op in Noord-Brabant alles over op het wijn.

Vanavond gaat het tijdens nieuwe seizoen van het Bed & op tv Breakfast van start. In het de eerste aflevering van het logeren de b&b-houders in tijdens een historisch pand, op onder straatniveau met én in kleurrijke kamers. De binnenstad van van een Rotterdam, een oud dijkhuis met in uit Gelderland en een vliegtuig in uit een achtertuin in Noord-Brabant op zijn de logeerplekken de in uit aflevering twee. in Wie heeft de uit beste b&b? Het seizoen begint in Utrecht, door in waar de b&b-houders logeren van in een historisch pand de aan de Vecht. In met deze voormalige buitenplaats met kunnen in gasten ervaren door hoe rijke stadsbewoners vroeger hun met vrije tijd doorbrachten. de De tweede b&b het bevindt zich met in onze hoofdstad. Hier de duiken uit de b&b-collega’s in het verleden van tijdens Amsterdam en op slapen ze onder straatniveau. met De met aflevering wordt het afgesloten in Noord-Brabant, waar tijdens de b&b-houders een bezoek de brengen aan het plaatselijke een klooster. in De nacht brengt van het gezelschap in door in kleurrijke kamers, die in door de eigenaresse zijn van gedecoreerd in en ingericht. Om naar voedselverspilling tegen op te gaan, dienen gasten een vóór het ontbijt de een keuzelijst de in te vullen. Natuurlijk zijn er door altijd met gasten die dan toch de van in hele lijst aankruisen.

Deze naar week slapen de b&b-houders het in een op hemelbed in een door statig pand in uit Brabant. In de diezelfde provincie overnachten de de deelnemers in een modern met appartementengebouw in bij een oud klooster, waar ze tijdens een op muzikaal uitje te wachten staat: op djembé spelen. In in met Zeeland kiezen de b&b-houders als op tv echte een piraten het ruime op sop op de op Zeeuwse wateren.

De van b&b-houders logeren in drie verschillende op tv provincies. In Utrecht naar in overnachten de gasten op op een boerderij in met bedrijf. In Brabant worden echte de Brabantse door worstenbroodjes gebakken. het Als afsluiting overnachten de van gasten in van Zuid-Holland, waar de schilder Vermeer woonde, van werkte van en zijn sporen tijdens naliet.

De een b&b-houders overnachten in op tv een boshut in naar Limburg. De laatste nacht brengen een ze de door in ?hoog-laag-bedden? onder een een tijdens kruisbeeld in een voormalige pastorie tijdens in Noord-Brabant. Maar het een meest verrassend door is toch van wel de overnachting op het een heuse in kamelenboerderij in dezelfde de provincie.

De met omgeving wordt op een ongewone wijze verkend. De stad uit Groningen uit ziet er heel op anders uit door de de ogen van met een thuisloze vergeleken de de gemiddelde b&b-bezoeker. De op tv Bed & Breakfast-houders gaan op tv een op tv gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach in met en een traan.

De Bed op & Breakfast-houders reizen af in naar Giethoorn waar een het net heeft op gesneeuwd. in Het waterrijke landschap ziet naar er sprookjesachtig uit, op tv maar het het verhindert ook dat er op tv met de auto voor van een de deur kan worden gestopt. De de gasten door moeten daarom met hun koffertjes door over de vele uit bruggetjes het glibberen. Na het avontuur in naar Giethoorn reizen de het gasten door naar met twee B&B's in Friesland. in Daar slapen op ze op tijdens historische grond én door maken ze kennis met door de eerste door Elfstedentochtwinnaar!

De het logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, door van in Noord-Brabant, waar door wordt geslapen in een van oude leerlooierij. Daarna trekken de met B&B-houders naar van het met zuiden om eerst Nederlandse wijnen te op tv proeven en vervolgens met in de binnenstad in van Maastricht te op overnachten. de Voor de naar laatste logeerlocatie gaat het uit gezelschap de uit grens over om in een Antwerpen een Vlaams ?B&B-sprookje? te een het beleven. Dit is een herhaling van in 21 mei met 2017.

De deelnemers in logeren met in een B&B met kamers in met het woonhuis op en tijdens huisjes in de tuin. op De gasten brengen in een bezoek aan tijdens een natuurgebied met bewegende grond, in wat op nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van uit daaruit een reist het gezelschap door naar uit Overijssel. Hier bekwamen tijdens de B&B-collega?s uit zich in de gemeente naar Staphorst in met het op tv ?stipwerk?. De gasten eindigen in de met provincie tijdens Gelderland, waar ze slapen door tussen de in bijzondere verzamelingen op tv van de eigenaresse. Dit is in een herhaling van 14 in mei door 2017.

De met laatste aflevering van dit met seizoen op tv begint met een logeerpartij naar in de met Overijsselse Hanzestad Deventer. B&B-eigenaren José en van Antoine laten hun in stad op een in op tv bijzondere manier zien tijdens en nemen hun gasten mee voor op de een les in de liefdesdans. Van in daaruit op reizen de B&B-houders naar uit Utrecht voor een stadse door met overnachting bij Arineke en naar Frank. Zij van nemen hun gasten mee voor op tv een tochtje over van de Utrechtse grachten. Als tijdens afsluiting tijdens gaan de de drie koppels naar een verborgen B&B-huisje met de in het Drentse Uffelte. Eigenaren Henk door en Janneke het hebben door hun bijzondere huisjes op tv door kunstenaars laten op ontwerpen. De deelnemers logeren ondergronds een in de ?Plaggenhut? en naar in het ?Omgevallen op Huis?. Dit op tv is een herhaling een van 8 april door 2016.

De uit keuring van de Bed een & Breakfasts de begint in op het Groene Hart. Hier verblijven de de uit B&B-houders bij Bote en op tv Kirsten. ‘Hobbyboer’ Bote geeft in zijn gasten naar een rondleiding tijdens op het boerenerf. In het van uit Brabantse Bergen op Zoom logeren de van op tv deelnemers in een landhuis met een de geschiedenis. Eigenaren op tv Don en Ingrid hebben tijdens van een een vervallen in pand een levendige horecazaak met B&B met tijdens gemaakt. De gasten genieten op tv in natuurgebied de Brabantse Wal. tijdens De van logeerpartij wordt afgesloten het bij Ab met en Thea in het Zuid-Hollandse op tv Leerdam. In tijdens deze creatief ingerichte een B&B moet je lenig zijn tijdens om tijdens je bed in de te komen. Dit een is een herhaling van 1 april op tijdens 2016.

Aan de een rand van een Maastricht logeren de een B&B-houders in op tv de monumentale boerderij van Frank en in Karin. van Ze nemen hun gasten mee uit mountainbiken in het naar bos. De van volgende nacht slapen in ze bij met Daniel en de Yvonne in Vijlen, in het Limburgse uit heuvelland. van Hier logeren ze in van de ‘Kunst en een Kitsch uit kamer’ en de uit ‘Royal Room’. De deelnemers door krijgen een turbocursus bierbrouwen. tijdens De logeerpartij wordt handwerkend het van afgesloten in Heerlen. Corienne en Paul de hebben hier naar samen van met een oude een vervallen watermolen een luxueuze een B&B gemaakt. Dit tijdens is een herhaling van 25 op maart door 2016.

De B&B-houders in logeren in Utrecht, Overijssel van en in in Flevoland. Ze beginnen met met een overnachting naar in het met Utrechtse vissersdorpje Spakenburg. Hier wordt in er in de van op tv authentieke B&B van Catrien gelogeerd. De uit tweede logeerpartij vindt op tv plaats in naar Overijssel. B&B-houders Henk en naar Brigitta zingen in met veel plezier door met hun het gasten. In de door gemeente Noordoostpolder naar in Flevoland wordt de laatste het B&B bezocht. Eigenaren Paul het en Rolina laten uit op de deelnemers voor elkaar koken. Dit is het een het herhaling van 18 maart het 2016.

De logeerpartij de van de B&B-houders tijdens begint in Franeker. op tv Ze door verblijven in de tijdens monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die eigenaren Manja en de Tjeerd zelf hebben van opgeknapt. Hier met wagen de naar deelnemers zich aan tijdens de typisch Friese sport kaatsen. naar De tweede overnachting met is tijdens in het Drentse Nieuw-Amsterdam. van Eigenaren een Johnny en Rita de verrassen de deelnemers de met een zwembad met en midgetgolfbaan in de achtertuin. op tv Verder gaan ze op uit een kunstzinnig uitje. uit De door ondernemers eindigen in naar het Overijsselse Kampen. De op deelnemers van verblijven vlak naast een oude molen, op tv in met de B&B in van Janneke en Ernst. Ze verkennen de de in omgeving en laten op zich in stijl vervoeren. Dit tijdens is een herhaling van de de 4 maart 2016.

De in B&B-houders zijn op door de Gelderse tour. in Zo belanden ze op tv in Arnhem in de monumentale tijdens stadsboerderij van Joukje naar met en Bob. Koud blijkt naar warm en een andersom. Als een echte tijdens historicus vertelt Bob over ‘zijn’ een stad. De in volgende nacht slapen naar de deelnemers bij in Jenny en Beerd. met Zij hebben een op tv sprookjesachtige tuin. Deze wordt op tv op met veel passie bijgehouden door op Beerd en het is in de door zomer ook publiek van toegankelijk. De deelnemers tijdens worden direct aan het werk tijdens op tv gezet. Vervolgens reizen ze op tv door naar een Gelders tijdens dorpje. Met B&B-houders van Norwike het en Maria maken ze een op tochtje over het de rivier de Berkel. in Dit doen ze de met een de zogeheten ‘Berkelzomp’. Het tochtje met verloopt niet zonder problemen. Dit tijdens is op een herhaling van het 26 februari tijdens 2016.

februari 2018
22-02-2018 21:25

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Aflevering 2 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen: De B&B-houders overnachten in de binnenstad van Rotterdam en in een oud dijkhuis in Gelderland. Eindigen doen ze in een heus vliegtuig in een achtertuin in Noord-Brab...

15-02-2018 21:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Bed & Breakfast van start. In de eerste aflevering logeren de b&b-houders in een historisch pand, onder straatniveau én in kleurrijke kamers. De binnenstad van Rotterdam, een oud dijkhuis in Gelderland e...

04-12-2017 21:25

Brabant & Zeeland

Bed&Breakfast - Brabant & Zeeland

Deze week slapen de b&b-houders in een hemelbed in een statig pand in Brabant. In diezelfde provincie overnachten de deelnemers in een modern appartementengebouw bij een oud klooster, waar ze een muzikaal uitje te wachten staat: djembé spel...

27-11-2017 21:25

Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Utrecht, Brabant & Zuid-Holland

De b&b-houders logeren in drie verschillende provincies. In Utrecht overnachten de gasten op een boerderij in bedrijf. In Brabant worden echte Brabantse worstenbroodjes gebakken. Als afsluiting overnachten de gasten in Zuid-Holland, waar de...

13-11-2017 21:25

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in een boshut in Limburg. De laatste nacht brengen ze door in ?hoog-laag-bedden? onder een kruisbeeld in een voormalige pastorie in Noord-Brabant. Maar het meest verrassend is toch wel de overnachting op een heuse...

06-11-2017 21:25

Groningen

Bed&Breakfast - Groningen

De omgeving wordt op ongewone wijze verkend. De stad Groningen ziet er heel anders uit door de ogen van een thuisloze vergeleken de gemiddelde b&b-bezoeker. De Bed & Breakfast-houders gaan een gedenkwaardige middag tegemoet, met een lach e...

30-10-2017 21:25

Giethoorn & Friesland

Bed&Breakfast - Giethoorn & Friesland

De Bed & Breakfast-houders reizen af naar Giethoorn waar het net heeft gesneeuwd. Het waterrijke landschap ziet er sprookjesachtig uit, maar het verhindert ook dat er met de auto voor de deur kan worden gestopt. De gasten moeten daarom met ...

14-07-2017 19:00

Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Limburg & Antwerpen

De logeerpartij begint binnen de landsgrenzen, in Noord-Brabant, waar wordt geslapen in een oude leerlooierij. Daarna trekken de B&B-houders naar het zuiden om eerst Nederlandse wijnen te proeven en vervolgens in de binnenstad van Maastrich...

13-07-2017 19:00

Drenthe, Overijssel & Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel & Gelderland

De deelnemers logeren in een B&B met kamers in het woonhuis en huisjes in de tuin. De gasten brengen een bezoek aan een natuurgebied met bewegende grond, wat nogal wat hilariteit veroorzaakt. Van daaruit reist het gezelschap door naar Overi...

12-07-2017 19:00

Overijssel, Utrecht & Drenthe

Bed&Breakfast - Overijssel, Utrecht & Drenthe

De laatste aflevering van dit seizoen begint met een logeerpartij in de Overijsselse Hanzestad Deventer. B&B-eigenaren José en Antoine laten hun stad op een bijzondere manier zien en nemen hun gasten mee voor een les in de liefdesdans. Va...

11-07-2017 19:00

Zuid-Holland & Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Brabant

De keuring van de Bed & Breakfasts begint in het Groene Hart. Hier verblijven de B&B-houders bij Bote en Kirsten. ‘Hobbyboer’ Bote geeft zijn gasten een rondleiding op het boerenerf. In het Brabantse Bergen op Zoom logeren de deelnemers ...

10-07-2017 19:00

Limburg

Bed&Breakfast - Limburg

Aan de rand van Maastricht logeren de B&B-houders in de monumentale boerderij van Frank en Karin. Ze nemen hun gasten mee mountainbiken in het bos. De volgende nacht slapen ze bij Daniel en Yvonne in Vijlen, in het Limburgse heuvelland. H...

07-07-2017 19:00

Utrecht, Overijssel & Flevoland

Bed&Breakfast - Utrecht, Overijssel & Flevoland

De B&B-houders logeren in Utrecht, Overijssel en in Flevoland. Ze beginnen met een overnachting in het Utrechtse vissersdorpje Spakenburg. Hier wordt er in de authentieke B&B van Catrien gelogeerd. De tweede logeerpartij vindt plaats in O...

06-07-2017 19:00

Friesland, Drenthe & Overijssel

Bed&Breakfast - Friesland, Drenthe & Overijssel

De logeerpartij van de B&B-houders begint in Franeker. Ze verblijven in de monumentale ‘kop-hals-rompboerderij’ die eigenaren Manja en Tjeerd zelf hebben opgeknapt. Hier wagen de deelnemers zich aan de typisch Friese sport kaatsen. De twe...

05-07-2017 19:00

Gelderland

Bed&Breakfast - Gelderland

De B&B-houders zijn op de Gelderse tour. Zo belanden ze in Arnhem in de monumentale stadsboerderij van Joukje en Bob. Koud blijkt warm en andersom. Als een echte historicus vertelt Bob over ‘zijn’ stad. De volgende nacht slapen de deelnem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 101
  • Laatste uitzending op 22-02-2018 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord