Programma gemist?

Marlieke en Jack in namen de door Bed met & Breakfast over waar ze met hun door huwelijksnacht hebben doorgebracht. naar Samen met hun gasten beleven op tv zij een knuffelsessie op tv met met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij van Anita en Peter. Zij met bouwden hun oude op tv school door om tot B&B van in Limburg. Met hun op tv gasten bezoeken zij een de een kenmerkende Mergelgrotten. Tot slot op wordt er geslapen de bij Tim en Nicole. Zij uit hebben, met uit behulp van een interieurstylist, een een Bed tijdens & Breakfast gebouwd met opvallende tijdens uit themakamers.

Er wordt gelogeerd een bij door Anne-Klare en Ardi. In 4 van jaar tijd verbouwden op ze eigenhandig hun het bed een & breakfast en een kregen 3 kinderen. uit Met hun met gasten gaan ze sloeproeien met in het naar Friese water. Ria en een Mike runnen hun b&b door op een landgoed uit in Groningen. Daar leven tijdens ze samen naar met onder uit andere 300 schapen. Tijdens de in logeerpartij de zien de gasten lammeren geboren naar naar worden. De laatste logeerpartij is bij door het Derk en Marline, zij zijn de uit eigenaren van een met torentje, middenin het de weilanden in tijdens de provincie Groningen. In op de stad van beklimmen zij met de hun op tv gasten de Martinitoren en gaan met zij op bier proeven!

De op b&b-houders overnachten in Limburg in uit op een bed & breakfast op tv met themakamers vol op tv tierelantijntjes en snuisterijen. de Sprookjes komen van tot leven in een villa in naar een Noord-Brabant, waar de van gasten kennis maken met met de bijzondere muizen die van ook in de op b&b verblijven. En met in een gerenoveerde een stadsboerderij in met Noord-Brabant wanen de gasten van zich tijdens in een interieur dat op tv niet zou misstaan in een door interieurmagazine. Dit is een de herhaling van 5 door november op tv 2018.

Er wordt tijdens gelogeerd in Gelderland, naar waar de de schuur in de het tuin eigenhandig werd met verbouwd tot een bed & breakfast. In Groningen verblijven de de gasten door in van bijzondere kamers die twee daken hebben. van En in in de het vleugel van de villa uit de uit jaren 50 een in op Hengelo zorgen de bed & breakfast-eigenaren door dat het hun tijdens gasten aan tijdens niks ontbreekt. Dit tijdens is een herhaling van uit 29 oktober uit 2018.

Bij het de eerste van bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren met op tv het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het naar gezelschap door naar van de Zuid-Holland, waar cocktails mixen op op het programma naar staat. Tot slot met logeren de b&b-houders in een op tv het dorpje in Gelderland. Dit is een met herhaling van 5 naar april op 2018.

Bij de eerste door bed & breakfast met bezoeken de b&b-houders tijdens de Drunense Duinen. in Vervolgens reist het het gezelschap naar door naar het Zuid-Holland, waar een door bezoek aan een zeehondenopvangcentrum tijdens wordt gebracht. het Tot slot logeren de b&b-houders in de op Zeeland en brengen de een bezoek aan het Watersnoodmuseum. Dit het is een herhaling met van 22 door maart 2018.

Wederom op logeren drie stellen een allemaal één nacht in in elkaars naar B&B; ieder vaasje, tijdens gordijntje en kussentje wordt aan een naar grondig het onderzoek onderworpen.

De met b&b in Haarlem zit vol een historie. In uit Harderwijk start het tijdens middagprogramma naar met een boottochtje en kookworkshop. In het het vissersdorpje in in Flevoland met overnacht één van tijdens de koppels met uit een vuurtoren pal naast het op slaapkamerraam. Dit uit is een herhaling van op tv 15 maart naar 2018.

De tijdens b&b-houders brengen hun naar eerste nacht door in Gelderland, uit in door een bed naar & breakfast waar een avontuurlijke een instelling een door pre is. tijdens Van het Gelderse met platteland, reist het gezelschap door naar tijdens een de provincie Utrecht. Daar met wordt het in door het centrum van Amersfoort, met door in een rit in een zespersoons van tuktuk tijdens en een proeverijtje, héél door gezellig. De aflevering eindigt in op Gelderland, het in een uit b&b met uitzicht op de rivier een de tijdens Waal. De groep gaat uit hier op 'gootspokentocht'. Dit naar is een herhaling het van 8 maart het 2018.

De b&b-houders tijdens logeren in het door oosten van het land. van De gasten het verblijven in een accommodatie op in een twee-onder-een-kapwoning door in een tijdens voormalige een Zuiderzeestad in de kop de van Overijssel. De tweede uit locatie bevindt zich in een de hoofdstad met van diezelfde provincie: Zwolle. naar Daar verblijven uit de de gasten in een bed & breakfast naar gevestigd in een naar pand tijdens uit 1775. Bij de een Overijsselse b&b's worden de de door middagen gevuld met historie. Bij de de laatste het b&b, die zich op het met platteland van Drenthe door bevindt, ligt op tv de de nadruk op de bijzondere natuur. Dit is het een herhaling van naar 1 maart de 2018.

In Rotterdam spendeert de een het gezelschap de middag op door het water. Eerst in van een watertaxi en met uit daarna op een cruiseschip. In op Gelderland het krijgen de gasten een rondleiding door het een kasteel uit en met nemen ze deel aan een door middeleeuwse muzieksessie. Tot slot tijdens leren uit ze in tijdens Noord-Brabant alles over uit wijn: hoe maak en een proef je uit het nou eigenlijk? Dit is in een herhaling van tijdens 22 februari uit 2018.

Aan de uit Vecht slapen de b&b-houders een op in een mooi, met historisch pand. In op tv deze voormalige buitenplaats kunnen gasten door ervaren hoe rijke stadsbewoners van vroeger hun vrije uit tijd het doorbrachten. De tweede b&b bevindt de zich in met Amsterdam. De b&b-houders naar duiken het tijdens verleden van onze hoofdstad in in slapen uit onder straatniveau. in De aflevering wordt afgesloten tijdens in een plaatselijk klooster op in Noord-Brabant. van De nacht brengt het van gezelschap door in kleurrijke naar in kamers, die door de eigenaresse zijn uit gedecoreerd en met ingericht. in Om voedselverspilling tegen te gaan, tijdens dienen gasten vóór het in ontbijt een keuzelijst het in te vullen. op Natuurlijk het zijn er in altijd gasten die dan een toch de hele lijst op aankruisen. Dit is een op herhaling van 15 februari een naar 2018.

Rolf en tijdens Linda ontvangen de met gasten door in hun B&B in Drenthe. Zij een wonen in het met voormalige, statige pand het op tv van de Gouverneur, die de ooit Napoleon zover kreeg om op Assen met haar stadsrechten te geven. Verderop van in het Drenthe hebben Ronald en op tv Ciska hun B&B. Het de met is een rietgedekte met boerderij met een wijds met uitzicht over de het landerijen met schapen en op vogels. Tot op tv slot wordt er op tv gelogeerd bij op tv René en Pauline. Ze zochten op een kasteeltje door en vonden door deze in een plaatsje in de Friesland, van inclusief oprijlaan en de klokkentoren.

De B&B-houders overnachten het in Noord-Holland bij door op tv Mart en Anouk die een op tv groter huis het kochten voor de hond, op maar ruimte overhielden in voor een praktische B&B. in In de de voormalige slaapkamers in van hun kinderen tijdens ontvangen William de en Maria in Flevoland hun op gasten. Vervolgens naar reist de groep af naar het de het gemeente Midden-Delfland. Daar hebben uit Kiki en Karel een op kleurrijk verblijf voor op hun gasten, uit met veel naar kunst.

Er van wordt gelogeerd in de B&B door op van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. de De bed & op tv breakfast van heeft een retrostijl. uit Ook zijn er overal attributen de naar die alles te maken op tv hebben met het sportieve een beroep van de gastheer. In door Overijssel in runnen Marcel en Jenny met een door B&B in een grote boerderij. De uit de kamers zijn geïnspireerd op hun vakanties de op tv in Amerika. Tot slot logeren de de gasten bij Bart met en Bart. Zij hebben in in een op tv dorp met in Gelderland een voormalige uit slijterij omgetoverd met tot B&B.

september 2019
20-09-2019 20:35

Noord-Brabant en Limburg

Bed&Breakfast - Noord-Brabant en Limburg

Marlieke en Jack namen de Bed & Breakfast over waar ze hun huwelijksnacht hebben doorgebracht. Samen met hun gasten beleven zij een knuffelsessie met varkens. Ook wordt er gelogeerd bij Anita en Peter. Zij bouwden hun oude school om tot B&...

13-09-2019 20:25

Groningen en Friesland

Bed&Breakfast - Groningen en Friesland

Er wordt gelogeerd bij Anne-Klare en Ardi. In 4 jaar tijd verbouwden ze eigenhandig hun bed & breakfast en kregen 3 kinderen. Met hun gasten gaan ze sloeproeien in het Friese water. Ria en Mike runnen hun b&b op een landgoed in Groningen....

16-08-2019 18:05

Limburg & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Limburg & Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b...

15-08-2019 18:05

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

14-08-2019 18:05

Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bed&Breakfast - Paleis Soestdijk, Zuid-Holland en Gelderland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-eigenaren het Paleis Soestdijk. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar cocktails mixen op het programma staat. Tot slot logeren de b&b-houders in een dorpje in Gelderland. ...

13-08-2019 18:05

Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bed&Breakfast - Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland

Bij de eerste bed & breakfast bezoeken de b&b-houders de Drunense Duinen. Vervolgens reist het gezelschap door naar Zuid-Holland, waar een bezoek aan een zeehondenopvangcentrum wordt gebracht. Tot slot logeren de b&b-houders in Zeeland en b...

13-08-2019 18:00

Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Bed & Breakfast

Wederom logeren drie stellen allemaal één nacht in elkaars B&B; ieder vaasje, gordijntje en kussentje wordt aan een grondig onderzoek onderworpen.

12-08-2019 18:05

Haarlem, Harderwijk en Flevoland

Bed&Breakfast - Haarlem, Harderwijk en Flevoland

De b&b in Haarlem zit vol historie. In Harderwijk start het middagprogramma met een boottochtje en kookworkshop. In het vissersdorpje in Flevoland overnacht één van de koppels met een vuurtoren pal naast het slaapkamerraam. Dit is een herh...

08-08-2019 18:05

Gelderland en provincie Utrecht

Bed&Breakfast - Gelderland en provincie Utrecht

De b&b-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum...

07-08-2019 18:05

Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

Bed&Breakfast - Een Zuiderzeestad, Zwolle en Drenthe

De b&b-houders logeren in het oosten van het land. De gasten verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van dieze...

06-08-2019 18:05

Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Rotterdam, Gelderland en Noord-Brabant

In Rotterdam spendeert het gezelschap de middag op het water. Eerst in een watertaxi en daarna op een cruiseschip. In Gelderland krijgen de gasten een rondleiding door een kasteel en nemen ze deel aan een middeleeuwse muzieksessie. Tot slot...

05-08-2019 18:05

De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - De Vecht, Amsterdam en Noord-Brabant

Aan de Vecht slapen de b&b-houders in een mooi, historisch pand. In deze voormalige buitenplaats kunnen gasten ervaren hoe rijke stadsbewoners vroeger hun vrije tijd doorbrachten. De tweede b&b bevindt zich in Amsterdam. De b&b-houders duik...

07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 135
  • Laatste uitzending op 20-09-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord