Programma gemist?

Rolf en Linda het ontvangen uit de gasten in hun de B&B in Drenthe. Zij tijdens een wonen in het uit voormalige, statige pand door van de Gouverneur, die ooit van Napoleon zover naar kreeg om Assen haar in stadsrechten te uit geven. Verderop uit in Drenthe hebben Ronald en de Ciska hun B&B. Het op tv een is een rietgedekte boerderij op tv met een wijds uitzicht over het de landerijen met door schapen en vogels. van een Tot slot wordt er een gelogeerd bij René op en Pauline. in Ze zochten een kasteeltje de en vonden deze in met een plaatsje in Friesland, van inclusief oprijlaan door en de klokkentoren.

De B&B-houders op tv overnachten in Noord-Holland bij naar Mart en naar Anouk op die een groter huis kochten voor uit de hond, de maar ruimte overhielden op tv voor een naar praktische B&B. In de de voormalige in slaapkamers van hun uit kinderen ontvangen William en tijdens Maria in Flevoland hun gasten. een Vervolgens reist de met groep uit af naar in de gemeente Midden-Delfland. Daar hebben Kiki een en het Karel een het kleurrijk verblijf voor uit hun gasten, met veel op tv kunst.

Er wordt op tv gelogeerd in de B&B met van Evert-Jan en van Yvonne in Gelderland. het De bed & het breakfast heeft naar een retrostijl. Ook zijn in er overal attributen tijdens die alles in te maken op tv hebben met het sportieve door beroep van de gastheer. In op Overijssel in runnen Marcel uit en Jenny een B&B in het een grote het boerderij. De kamers zijn op tv geïnspireerd op hun vakanties een in het Amerika. Tot slot logeren de door gasten bij de Bart en Bart. Zij hebben in in een het dorp in Gelderland in een voormalige slijterij omgetoverd het uit tot B&B.

De van gasten overnachten het onder andere in een pittoreske stad een in de provincie naar Overijssel, in uit de B&B van Marcel in en Peter. een De met gasten maken kennis door met koeien, die naar Bach luisteren. een In de gemeente tijdens Hellendoorn, in de een voormalige huisartsenpraktijk is de de gloednieuwe Bed in & Breakfast van tijdens door Linda en Denis gevestigd. uit Tijdens het verblijf gaan de naar gasten naar op het in bakkerijmuseum en spelen naar ze een potje diskgolf. Ten slotte door logeren de gasten in op tv de een Achterhoekse boerderij van Johan en de Jeanet. Bij naar hun kan je wandelen uit met door vijf ezels, op tv als de ezels er naar ten minste het zin in hebben.

De B&B-houders het logeren in verschillende op B&B's in Noord-Brabant en op Zeeland. Bij een Ad en Gerda slapen de de gasten uit in in bungalows, ze maken kennis uit met de dorpsmascotte 'het door contente menneke' en uit leren de ambacht het van het sigaren draaien. Verderop in met in Brabant verblijven het de gasten in de voormalige de oude herberg de van Wim en naar Renske. Een van van de kamers is een volledig ingericht in tijdens jaren zeventig stijl, inclusief retrobehang op tv en een platenspeler. naar Ten slotte de logeren de van gasten tussen de de schapen en van kalkoenen in de op tv oude Zeeuwse boerderij van het Wicki, die in drukke tijden op tv op tv wordt geholpen door met goede vriendin Lily. Naast op tv de vele dieren is hier uit ook het enige met echte op koffie- en theepottenmuseum van ons van land een te vinden.

Vanavond van gaat een nieuw seizoen in van een Bed & Breakfast van start. tijdens In dit programma het bezoeken en van beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed op tv & op breakfast. Elke aflevering gaan naar drie B&B-eigenaren bij van elkaar op bezoek. Ze mogen op tv na afloop zelf naar bepalen wat ze de de overnachting waard het vinden. De zes afleveringen met uit zijn de komende zondagen om van 20:25 uur te zien een op NPO op 1. In de eerste op aflevering van het tijdens seizoen wordt er in gelogeerd pal door naast de kerk met in een Brabants dorpje. met Paul en Christa runnen in in de bed & breakfast in van een oude pastorie. Vervolgens van reist de groep uit naar Midden-Delfland. Hier met naar hebben skiliefhebbers Aad uit en Christel een B&B met kamers van door in wintersportstijl. Peter en Anneriet op hebben in op de gemeente Boxmeer retrokamers met én op tv hele fanatieke dorpsbewoners. Lees meer met over dit uit programma op door gids.tv/programma/bed-breakfast.

Eerst de verblijven de gasten in uit Gelderland, waar ze het les krijgen uit in het mennen tijdens van paarden, maar op tv waar ze ook kippen tijdens moeten tellen. het Dan reizen ze door uit naar Noord-Brabant, in waar ze in de met middag creatief aan op de slag gaan. De tijdens gasten eindigen door in in Limburg en genieten daar van de door natuur in een met bijzonder en beverrijk op tv een gebied. Dit is een herhaling van 18 de juni op 2017.

In een de buurt van met de Friese stolpboederij in duiken de b&b-houders per boot in de met geschiedenis in en doen ze een mee aan uit een de ouderwetse groente- en fruitveiling. op In Noord-Holland van verblijven de koppels in het een oude uit stadsvilla. Als uitje naar zoekt de groep de uit wind op en gaat de door groep blokarten op het het strand. door En het tot slot steekt met iedereen het water over voor het een op verblijf op Texel, waar de op gasten gaan van garnalenvissen.

De b&b-houders verblijven uit in de een oude boerderij naar in Drenthe. De groep gaat het op jeepsafari uit door op het beekdal met meanders, bos een en akkers. In Overijssel op overnachten de op logees in een het voormalig bankgebouw. Hier een duiken alle gasten tijdens het bad in in en wandelen ze op tijdens een loopfiets. Tot met slot reizen op ze af naar Gelderland. van Er wordt van geslapen in tijdens een voormalig tolhuis waar Napoleon en met uit zijn mannen vroeger in de omgeving tijdens vochten. naar In het centrum tijdens van Arnhem een nemen de gasten het een kijkje ondergronds.

De b&b-houders overnachten naar in Drenthe, in tijdens de het voormalige woonhuis van een beroemde het dichteres. met Tijdens het uitje uit wordt er op tv daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de de Culturele Hoofdstad van naar Europa 2018, tijdens verblijft het met gezelschap bij de kersverse eigenaren van het van een statige b&b aan een op tv op van de grachten. met Als uitje gaan de gasten door in een het oude praam op de grachten verder verkennen. op tv En verderop in met Friesland slapen de gasten op in een rijksmonument mét op tv op moderne luxe. Ze bezoeken tijdens het op uitje uit de replica het van de Willem naar Barentsz.

De van b&b-houders overnachten in een het tuin door in Drenthe. De in gasten dossen zich op uit in feestkleding. In Friesland naar wordt naar er geslapen in een oude de boerderij en de duiken de logés in de van Friese de klei. Vervolgens de reist het gezelschap door naar naar Flevoland. naar Hier dompelen zij een zich onder in tijdens Afrikaanse sferen en maken ze in een heuse door jeepsafari in de van Hollandse polder.

De op b&b-houders overnachten in Limburg in in een in bed & breakfast van met themakamers vol tierelantijntjes en de snuisterijen. tijdens Sprookjes komen tot de leven in uit een villa in tijdens Noord-Brabant, waar de gasten het kennismaken met de uit bijzondere muizen die ook in tijdens met de b&b verblijven. het En in een gerenoveerde stadsboerderij in op tv uit Noord-Brabant wanen de door gasten zich in een interieur dat door van niet zou misstaan in een in interieurmagazine.

Er wordt gelogeerd de in Gelderland, waar op tv de de schuur in het de tuin eigenhandig werd verbouwd uit tot de bed & breakfast. In Groningen verblijven uit de gasten in tijdens bijzondere kamers die een twee daken hebben. op En met in de vleugel van tijdens de villa uit in de jaren 50 naar in naar Hengelo zorgen de een bed & breakfast-eigenaren dat het hun tijdens gasten aan niks met op ontbreekt.

De in B&B-houders moeten in in Noord-Holland eerst een scheepje in tijdens in een fles zien van te krijgen voor uit ze van hun nachtrust kunnen van genieten. op tv De deelnemers gaan vervolgens naar het Zuid-Holland. Ze logeren in de een bed tijdens & breakfast in een door eeuwenoud pand, waar tijdens vroeger naar werd getrouwd en zelfs tijdens recht werd gesproken. Dit is op tv een naar herhaling van 11 juni een 2017.

Deze met week slapen de B&B-houders in op Zuid-Holland en kijken uit ze van hun ogen uit een in het museum dat grenst in van aan de B&B. Van van daaruit gaan een ze naar een ander B&B in in Zuid-Holland, op tv waar het een zoete op inval is. van In Noord-Brabant lassen de van B&B-collega?s eigenhandig een op tv kunstwerk naar in elkaar en op tv slapen ze in bijzondere ruimtes. Dit met is een herhaling door van 18 juni tijdens 2017.

mei 2019
07-04-2019 19:25

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

Rolf en Linda ontvangen de gasten in hun B&B in Drenthe. Zij wonen in het voormalige, statige pand van de Gouverneur, die ooit Napoleon zover kreeg om Assen haar stadsrechten te geven. Verderop in Drenthe hebben Ronald en Ciska hun B&B. Het...

31-03-2019 19:25

Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland

De B&B-houders overnachten in Noord-Holland bij Mart en Anouk die een groter huis kochten voor de hond, maar ruimte overhielden voor een praktische B&B. In de voormalige slaapkamers van hun kinderen ontvangen William en Maria in Flevoland h...

17-03-2019 20:25

Overnachten in Gelderland en Overijssel

Bed&Breakfast - Overnachten in Gelderland en Overijssel

Er wordt gelogeerd in de B&B van Evert-Jan en Yvonne in Gelderland. De bed & breakfast heeft een retrostijl. Ook zijn er overal attributen die alles te maken hebben met het sportieve beroep van de gastheer. In Overijssel runnen Marcel en J...

24-02-2019 20:25

Overnachten in Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Overnachten in Overijssel en Gelderland

De gasten overnachten onder andere in een pittoreske stad in de provincie Overijssel, in de B&B van Marcel en Peter. De gasten maken kennis met koeien, die naar Bach luisteren. In de gemeente Hellendoorn, in een voormalige huisartsenprakt...

17-02-2019 20:25

Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Brabant en Zeeland

De B&B-houders logeren in verschillende B&B's in Noord-Brabant en Zeeland. Bij Ad en Gerda slapen de gasten in bungalows, ze maken kennis met de dorpsmascotte 'het contente menneke' en leren de ambacht van het sigaren draaien. Verderop in ...

10-02-2019 20:25

Terug: Bed & Breakfast

Bed&Breakfast - Terug: Bed & Breakfast

Vanavond gaat een nieuw seizoen van Bed & Breakfast van start. In dit programma bezoeken en beoordelen B&B-eigenaars elkaars bed & breakfast. Elke aflevering gaan drie B&B-eigenaren bij elkaar op bezoek. Ze mogen na afloop zelf bepalen wat...

17-12-2018 21:20

Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Bed&Breakfast - Gelderland, Noord-Brabant & Limburg

Eerst verblijven de gasten in Gelderland, waar ze les krijgen in het mennen van paarden, maar waar ze ook kippen moeten tellen. Dan reizen ze door naar Noord-Brabant, waar ze in de middag creatief aan de slag gaan. De gasten eindigen in Lim...

10-12-2018 21:20

Overnachten in Noord-Holland en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Noord-Holland en Friesland

In de buurt van de Friese stolpboederij duiken de b&b-houders per boot de geschiedenis in en doen ze mee aan een ouderwetse groente- en fruitveiling. In Noord-Holland verblijven de koppels in een oude stadsvilla. Als uitje zoekt de groep de...

03-12-2018 21:15

Drenthe, Overijssel en Gelderland

Bed&Breakfast - Drenthe, Overijssel en Gelderland

De b&b-houders verblijven in een oude boerderij in Drenthe. De groep gaat op jeepsafari door het beekdal met meanders, bos en akkers. In Overijssel overnachten de logees in een voormalig bankgebouw. Hier duiken alle gasten het bad in en wa...

19-11-2018 21:15

Overnachten in Drenthe en Friesland

Bed&Breakfast - Overnachten in Drenthe en Friesland

De b&b-houders overnachten in Drenthe, in het voormalige woonhuis van een beroemde dichteres. Tijdens het uitje wordt er daarom gespeeld met letters. In Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa 2018, verblijft het gezelschap bij de ke...

12-11-2018 21:15

Drenthe, Friesland en Flevoland

Bed&Breakfast - Drenthe, Friesland en Flevoland

De b&b-houders overnachten in een tuin in Drenthe. De gasten dossen zich uit in feestkleding. In Friesland wordt er geslapen in een oude boerderij en duiken de logés in de Friese klei. Vervolgens reist het gezelschap door naar Flevoland. Hi...

05-11-2018 21:20

Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Overnachten in Limburg en Noord-Brabant

De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennismaken met de bijzondere muizen die ook in de b&...

29-10-2018 21:15

Gelderland, Groningen & Overijssel

Bed&Breakfast - Gelderland, Groningen & Overijssel

Er wordt gelogeerd in Gelderland, waar de schuur in de tuin eigenhandig werd verbouwd tot bed & breakfast. In Groningen verblijven de gasten in bijzondere kamers die twee daken hebben. En in de vleugel van de villa uit de jaren 50 in Hengel...

10-06-2018 21:20

Noord-Holland & Zuid-Holland

Bed&Breakfast - Noord-Holland & Zuid-Holland

De B&B-houders moeten in Noord-Holland eerst een scheepje in een fles zien te krijgen voor ze van hun nachtrust kunnen genieten. De deelnemers gaan vervolgens naar Zuid-Holland. Ze logeren in een bed & breakfast in een eeuwenoud pand, waar ...

03-06-2018 21:20

Zuid-Holland & Noord-Brabant

Bed&Breakfast - Zuid-Holland & Noord-Brabant

Deze week slapen de B&B-houders in Zuid-Holland en kijken ze hun ogen uit in het museum dat grenst aan de B&B. Van daaruit gaan ze naar een ander B&B in Zuid-Holland, waar het een zoete inval is. In Noord-Brabant lassen de B&B-collega?s eig...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bed&Breakfast gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bed&Breakfast de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bed&Breakfast bij Bed&Breakfast liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bed&Breakfast. Heb je een uitzending van Bed&Breakfast gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bed&Breakfast gemist

De afgelopen jaren is het aantal Bed&Breakfasts sterk gestegen. In Nederland staan ruim 4500 dergelijke gastenverblijven geregistreerd. In dit programma vellen drie echtparen een oordeel over elkaars B&B. De drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen de drie echtparen elkaars Bed&Breakfast aan een grondig onderzoek. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en wat vindt men van het ontbijt? De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving, nemen ze mee voor een fietstocht of bezoeken een attractie in de buurt.

Uitzending gemist van Bed&Breakfast? Hier kun je alle uitzendingen van Bed&Breakfast kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 123
  • Laatste uitzending op 07-04-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord