Programma gemist?

André naar Rieu tovert met zijn tijdens Schönbrunn kasteel tijdens de Amsterdam ArenA door om tot een met Weens paleis. Meer het dan 600 blazers met de het Johann Strauss op tv Orkest. 50 tijdens ijsdansers, 100 het pipers, Mary Poppins, Jan Smit een e.a.

december 2021
02-05-2012 20:30

Aflevering van woensdag 2 mei 2012

André Rieu in de ArenA - Aflevering van woensdag 2 mei 2012

André Rieu tovert met zijn Schönbrunn kasteel de Amsterdam ArenA om tot een Weens paleis. Meer dan 600 blazers met het Johann Strauss Orkest. 50 ijsdansers, 100 pipers, Mary Poppins, Jan Smit e.a.

André Rieu in de ArenA gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André Rieu in de ArenA de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André Rieu in de ArenA bij André Rieu in de ArenA liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André Rieu in de ArenA. Heb je een uitzending van André Rieu in de ArenA gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André Rieu in de ArenA gemist

André Rieu betovert met zijn Schönbrunn kasteel de Amsterdam Arena om tot een Weens paleis. Ditmaal vergezeld door meer dan zeshonderd blazers, die samen met het Johann Strauss orkest een aantal prachtige melodieën ten gehore brengen. Vijftig ijsdansers, honderd pipers, Mary Poppins, Jan Smit en vele andere gastartiesten maken deze avond tot een muzikaal hoogtepunt. André Rieu betovert met zijn Schönbrunn kasteel de Amsterdam Arena om tot een Weens paleis. Ditmaal vergezeld door meer dan zeshonderd blazers, die samen met het Johann Strauss orkest een aantal prachtige melodieën ten gehore brengen. Vijftig ijsdansers, honderd pipers, Mary Poppins, Jan Smit en vele andere gastartiesten maken deze avond tot een muzikaal hoogtepunt.

Uitzending gemist van André Rieu in de ArenA? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu in de ArenA kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-05-2012 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!