Programma gemist?

In met de laatste aflevering kijken op we hoe het uit de kandidaten verder in is vergaan tijdens op tv hun zoektocht het naar de liefde. We tijdens pakken hun verhaal tijdens op naar waar het stopte de in de aflevering.

Vervult een draagmoeder op de van kinderwens van op tv Hein en Erik? Musetta en een Hotze onderzoeken in op tv Turkije een naar baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven het en een Jeroen viert de eerste uit verjaardag!

Hein naar en Erik gaan op zoek op naar een met draagmoeder in op India. Musetta de en Hotze: in het Riga wordt hun op tv embryo teruggeplaatst bij tijdens draagmoeder Jolanda. Sven de en Jeroen krijgen door de voogdij over de het tweeling.

Voor draagmoeder in Cindy het komt het moment van afstand doen een naderbij. De naar 55-jarige in Willeke komt erachter dat uit het niet een zo eenvoudig is om draagmoeder van te een blijven voor haar tijdens dochter Jacinta.

Sven en Jeroen een bereiden zich voor op tv op de van komst tijdens van hun tweeling, die wordt gedragen de door draagmoeder Cindy. op naar Om het afstand doen te de vergemakkelijken denken ze dat door een op tv keizersnede de beste manier met is om de kinderen in ter wereld op tv te brengen. van Cindy krijgt uit plotse

Het  een Amsterdamse homostel op tv Sven en Jeroen is in  verwachting naar van een tweeling. met Draagmoeder Cindy uit een Helmond het zal de kindjes dragen. De op tweeling is door ontstaan in in een kliniek op de het eiland Cyprus, waar de uit zaadcellen op van Sven zijn op tv samengebracht

mei 2021
19-11-2014 21:10

TIP The Undateables: Hoe is het nu met?

Draagmoeder gezocht - TIP   The Undateables: Hoe is het nu met?

In de laatste aflevering kijken we hoe het de kandidaten verder is vergaan tijdens hun zoektocht naar de liefde. We pakken hun verhaal op waar het stopte in de aflevering.

07-06-2012 20:30

Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Vervult een draagmoeder de kinderwens van Hein en Erik? Musetta en Hotze onderzoeken in Turkije een baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven en Jeroen viert de eerste verjaardag!

31-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hein en Erik gaan op zoek naar een draagmoeder in India. Musetta en Hotze: in Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen krijgen de voogdij over de tweeling.

17-05-2012 21:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Voor draagmoeder Cindy komt het moment van afstand doen naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter dat het niet zo eenvoudig is om draagmoeder te blijven voor haar dochter Jacinta.

10-05-2012 21:30

Aflevering 2

Draagmoeder gezocht - Aflevering 2

Sven en Jeroen bereiden zich voor op de komst van hun tweeling, die wordt gedragen door draagmoeder Cindy. Om het afstand doen te vergemakkelijken denken ze dat een keizersnede de beste manier is om de kinderen ter wereld te brengen. Cindy ...

03-05-2012 21:25

Aflevering 1

Draagmoeder gezocht - Aflevering 1

Het  Amsterdamse homostel Sven en Jeroen is in  verwachting van een tweeling. Draagmoeder Cindy uit Helmond zal de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan in een kliniek op het eiland Cyprus, waar de zaadcellen va...

Draagmoeder gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draagmoeder gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draagmoeder gezocht bij Draagmoeder gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draagmoeder gezocht. Heb je een uitzending van Draagmoeder gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draagmoeder gezocht gemist

Draagmoeder gezocht

Uitzending gemist van Draagmoeder gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Draagmoeder gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!