Programma gemist?

In door de laatste door aflevering kijken we hoe het op de kandidaten tijdens verder is vergaan tijdens door hun zoektocht op tv naar de liefde. We pakken het met hun verhaal op waar het op stopte in de op tv aflevering.

Vervult een draagmoeder op de kinderwens van van Hein en uit Erik? de Musetta en Hotze onderzoeken in naar Turkije een baarmoedertransplantatie. met De tweeling van van Sven en Jeroen viert de tijdens de eerste verjaardag!

Hein en Erik het gaan naar op zoek naar een draagmoeder het in India. Musetta op tv en Hotze: in de Riga wordt hun uit embryo in teruggeplaatst bij op draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen naar krijgen naar de voogdij over de naar tweeling.

Voor draagmoeder Cindy in naar komt het moment van het afstand doen de naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter uit dat het niet tijdens zo op tv eenvoudig is om draagmoeder te door blijven op tv voor haar dochter tijdens Jacinta.

Sven en Jeroen het bereiden zich op voor op op de komst van door hun tweeling, die wordt tijdens gedragen door draagmoeder Cindy. op tv Om door het afstand doen te vergemakkelijken op tv denken tijdens ze dat een uit keizersnede de beste in manier is op tv om de kinderen ter het wereld te brengen. het Cindy krijgt een plotse

Het  Amsterdamse met homostel Sven de en Jeroen is tijdens in  verwachting van een tweeling. op Draagmoeder in Cindy uit Helmond zal uit de de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan uit in een kliniek door op het het eiland Cyprus, waar op tv de zaadcellen uit van Sven zijn op samengebracht

januari 2021
19-11-2014 21:10

TIP The Undateables: Hoe is het nu met?

Draagmoeder gezocht - TIP   The Undateables: Hoe is het nu met?

In de laatste aflevering kijken we hoe het de kandidaten verder is vergaan tijdens hun zoektocht naar de liefde. We pakken hun verhaal op waar het stopte in de aflevering.

07-06-2012 20:30

Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Vervult een draagmoeder de kinderwens van Hein en Erik? Musetta en Hotze onderzoeken in Turkije een baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven en Jeroen viert de eerste verjaardag!

31-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hein en Erik gaan op zoek naar een draagmoeder in India. Musetta en Hotze: in Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen krijgen de voogdij over de tweeling.

17-05-2012 21:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Voor draagmoeder Cindy komt het moment van afstand doen naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter dat het niet zo eenvoudig is om draagmoeder te blijven voor haar dochter Jacinta.

10-05-2012 21:30

Aflevering 2

Draagmoeder gezocht - Aflevering 2

Sven en Jeroen bereiden zich voor op de komst van hun tweeling, die wordt gedragen door draagmoeder Cindy. Om het afstand doen te vergemakkelijken denken ze dat een keizersnede de beste manier is om de kinderen ter wereld te brengen. Cindy ...

03-05-2012 21:25

Aflevering 1

Draagmoeder gezocht - Aflevering 1

Het  Amsterdamse homostel Sven en Jeroen is in  verwachting van een tweeling. Draagmoeder Cindy uit Helmond zal de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan in een kliniek op het eiland Cyprus, waar de zaadcellen va...

Draagmoeder gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draagmoeder gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draagmoeder gezocht bij Draagmoeder gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draagmoeder gezocht. Heb je een uitzending van Draagmoeder gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draagmoeder gezocht gemist

Draagmoeder gezocht

Uitzending gemist van Draagmoeder gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Draagmoeder gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!