Programma gemist?

In in de laatste aflevering kijken uit we hoe het de naar in kandidaten verder is vergaan tijdens naar hun zoektocht in naar de liefde. We op pakken hun verhaal op van de waar het stopte in naar de aflevering.

Vervult een draagmoeder van de kinderwens van een op Hein en Erik? Musetta op tv en Hotze onderzoeken de in Turkije een op tv baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven naar met en Jeroen viert de eerste tijdens verjaardag!

Hein en het Erik gaan uit op zoek het naar een draagmoeder met in India. Musetta en Hotze: door in op tv Riga wordt hun embryo teruggeplaatst van bij draagmoeder Jolanda. naar Sven van en Jeroen krijgen de voogdij over door de op tv tweeling.

Voor het draagmoeder Cindy het komt het moment van door afstand doen naderbij. De 55-jarige door naar Willeke komt erachter dat uit het niet zo eenvoudig op is om het draagmoeder te blijven voor haar de dochter door Jacinta.

Sven op tv en Jeroen bereiden zich voor van naar op de komst van van hun tweeling, die wordt gedragen op tv door in draagmoeder Cindy. met Om het afstand door doen te vergemakkelijken denken ze tijdens dat een keizersnede de tijdens beste manier op is het om de kinderen ter wereld te door met brengen. Cindy krijgt de plotse

Het  op Amsterdamse homostel Sven en op tv Jeroen is in  verwachting een van uit een tweeling. Draagmoeder Cindy in uit Helmond de zal de kindjes op tv dragen. De tweeling is ontstaan op tv in een kliniek op naar de het eiland Cyprus, de waar de zaadcellen van Sven zijn met door samengebracht

september 2020
19-11-2014 21:10

TIP The Undateables: Hoe is het nu met?

Draagmoeder gezocht - TIP   The Undateables: Hoe is het nu met?

In de laatste aflevering kijken we hoe het de kandidaten verder is vergaan tijdens hun zoektocht naar de liefde. We pakken hun verhaal op waar het stopte in de aflevering.

07-06-2012 20:30

Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Vervult een draagmoeder de kinderwens van Hein en Erik? Musetta en Hotze onderzoeken in Turkije een baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven en Jeroen viert de eerste verjaardag!

31-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hein en Erik gaan op zoek naar een draagmoeder in India. Musetta en Hotze: in Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen krijgen de voogdij over de tweeling.

17-05-2012 21:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Voor draagmoeder Cindy komt het moment van afstand doen naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter dat het niet zo eenvoudig is om draagmoeder te blijven voor haar dochter Jacinta.

10-05-2012 21:30

Aflevering 2

Draagmoeder gezocht - Aflevering 2

Sven en Jeroen bereiden zich voor op de komst van hun tweeling, die wordt gedragen door draagmoeder Cindy. Om het afstand doen te vergemakkelijken denken ze dat een keizersnede de beste manier is om de kinderen ter wereld te brengen. Cindy ...

03-05-2012 21:25

Aflevering 1

Draagmoeder gezocht - Aflevering 1

Het  Amsterdamse homostel Sven en Jeroen is in  verwachting van een tweeling. Draagmoeder Cindy uit Helmond zal de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan in een kliniek op het eiland Cyprus, waar de zaadcellen va...

Draagmoeder gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draagmoeder gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draagmoeder gezocht bij Draagmoeder gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draagmoeder gezocht. Heb je een uitzending van Draagmoeder gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draagmoeder gezocht gemist

Draagmoeder gezocht

Uitzending gemist van Draagmoeder gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Draagmoeder gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!