Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering uit kijken we hoe het op tv de door kandidaten verder is in vergaan tijdens hun zoektocht naar een de liefde. door We pakken hun verhaal op op waar het stopte de in in de aflevering.

Vervult een draagmoeder in door de kinderwens van Hein tijdens en Erik? tijdens Musetta en Hotze onderzoeken een in Turkije een het baarmoedertransplantatie. De tweeling van met Sven en Jeroen op viert de met eerste verjaardag!

Hein en uit Erik gaan op zoek in naar op een draagmoeder in tijdens India. Musetta en Hotze: in op met Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij tijdens draagmoeder Jolanda. Sven het en Jeroen op krijgen van de voogdij over het de tweeling.

Voor met draagmoeder Cindy komt in het moment van afstand doen door naderbij. de De 55-jarige Willeke komt de erachter dat het niet met naar zo eenvoudig is om naar draagmoeder te blijven voor haar naar dochter een Jacinta.

Sven naar en Jeroen bereiden van zich voor de op de komst van hun tweeling, in die in wordt gedragen door draagmoeder op tv Cindy. Om het afstand tijdens doen in te vergemakkelijken denken ze de dat een keizersnede de met beste manier is een om de in kinderen ter wereld in te brengen. het Cindy krijgt naar plotse

Het  Amsterdamse met homostel Sven en door Jeroen is naar in  verwachting uit van een tweeling. Draagmoeder Cindy een uit Helmond zal de door kindjes dragen. De tweeling uit is door ontstaan in door een kliniek op het tijdens eiland Cyprus, waar de op zaadcellen van Sven zijn op een samengebracht

september 2021
19-11-2014 21:10

TIP The Undateables: Hoe is het nu met?

Draagmoeder gezocht - TIP   The Undateables: Hoe is het nu met?

In de laatste aflevering kijken we hoe het de kandidaten verder is vergaan tijdens hun zoektocht naar de liefde. We pakken hun verhaal op waar het stopte in de aflevering.

07-06-2012 20:30

Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Vervult een draagmoeder de kinderwens van Hein en Erik? Musetta en Hotze onderzoeken in Turkije een baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven en Jeroen viert de eerste verjaardag!

31-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hein en Erik gaan op zoek naar een draagmoeder in India. Musetta en Hotze: in Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen krijgen de voogdij over de tweeling.

17-05-2012 21:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Voor draagmoeder Cindy komt het moment van afstand doen naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter dat het niet zo eenvoudig is om draagmoeder te blijven voor haar dochter Jacinta.

10-05-2012 21:30

Aflevering 2

Draagmoeder gezocht - Aflevering 2

Sven en Jeroen bereiden zich voor op de komst van hun tweeling, die wordt gedragen door draagmoeder Cindy. Om het afstand doen te vergemakkelijken denken ze dat een keizersnede de beste manier is om de kinderen ter wereld te brengen. Cindy ...

03-05-2012 21:25

Aflevering 1

Draagmoeder gezocht - Aflevering 1

Het  Amsterdamse homostel Sven en Jeroen is in  verwachting van een tweeling. Draagmoeder Cindy uit Helmond zal de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan in een kliniek op het eiland Cyprus, waar de zaadcellen va...

Draagmoeder gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draagmoeder gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draagmoeder gezocht bij Draagmoeder gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draagmoeder gezocht. Heb je een uitzending van Draagmoeder gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draagmoeder gezocht gemist

Draagmoeder gezocht

Uitzending gemist van Draagmoeder gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Draagmoeder gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!