Programma gemist?

In de in laatste aflevering naar kijken we hoe een het de de kandidaten verder is vergaan tijdens op tv hun zoektocht naar met de liefde. het We pakken hun verhaal een op waar het met stopte tijdens in de aflevering.

Vervult naar een draagmoeder de kinderwens naar van Hein en Erik? op tv op Musetta en Hotze onderzoeken door in Turkije een baarmoedertransplantatie. het De tweeling van Sven het op tv en Jeroen viert de naar eerste verjaardag!

Hein en Erik uit gaan met op zoek naar een door draagmoeder in op tv India. Musetta met en Hotze: in Riga wordt hun tijdens embryo teruggeplaatst het bij draagmoeder Jolanda. Sven door uit en Jeroen krijgen de op voogdij over op tv de tweeling.

Voor de draagmoeder Cindy komt het de moment een van afstand doen tijdens naderbij. De 55-jarige Willeke komt door erachter dat het de niet zo eenvoudig is naar om draagmoeder naar te blijven voor haar het tijdens dochter Jacinta.

Sven het en Jeroen tijdens bereiden zich voor op de komst naar van hun tweeling, een die wordt met gedragen door van draagmoeder Cindy. Om het afstand uit doen te in vergemakkelijken denken ze dat het een het keizersnede de beste manier met is om met de kinderen naar ter wereld te met brengen. Cindy krijgt in plotse

Het  Amsterdamse het homostel naar Sven en Jeroen is in  de verwachting van door een tweeling. het Draagmoeder Cindy uit Helmond op tv zal de op tv kindjes dragen. De tweeling is ontstaan door in een kliniek op met het eiland Cyprus, op waar de op tv zaadcellen naar van Sven zijn met samengebracht

mei 2020
19-11-2014 21:10

TIP The Undateables: Hoe is het nu met?

Draagmoeder gezocht - TIP   The Undateables: Hoe is het nu met?

In de laatste aflevering kijken we hoe het de kandidaten verder is vergaan tijdens hun zoektocht naar de liefde. We pakken hun verhaal op waar het stopte in de aflevering.

07-06-2012 20:30

Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 7 juni 2012

Vervult een draagmoeder de kinderwens van Hein en Erik? Musetta en Hotze onderzoeken in Turkije een baarmoedertransplantatie. De tweeling van Sven en Jeroen viert de eerste verjaardag!

31-05-2012 20:30

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Hein en Erik gaan op zoek naar een draagmoeder in India. Musetta en Hotze: in Riga wordt hun embryo teruggeplaatst bij draagmoeder Jolanda. Sven en Jeroen krijgen de voogdij over de tweeling.

17-05-2012 21:20

Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Draagmoeder gezocht - Aflevering van donderdag 17 mei 2012

Voor draagmoeder Cindy komt het moment van afstand doen naderbij. De 55-jarige Willeke komt erachter dat het niet zo eenvoudig is om draagmoeder te blijven voor haar dochter Jacinta.

10-05-2012 21:30

Aflevering 2

Draagmoeder gezocht - Aflevering 2

Sven en Jeroen bereiden zich voor op de komst van hun tweeling, die wordt gedragen door draagmoeder Cindy. Om het afstand doen te vergemakkelijken denken ze dat een keizersnede de beste manier is om de kinderen ter wereld te brengen. Cindy ...

03-05-2012 21:25

Aflevering 1

Draagmoeder gezocht - Aflevering 1

Het  Amsterdamse homostel Sven en Jeroen is in  verwachting van een tweeling. Draagmoeder Cindy uit Helmond zal de kindjes dragen. De tweeling is ontstaan in een kliniek op het eiland Cyprus, waar de zaadcellen va...

Draagmoeder gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Draagmoeder gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Draagmoeder gezocht bij Draagmoeder gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Draagmoeder gezocht. Heb je een uitzending van Draagmoeder gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Draagmoeder gezocht gemist

Draagmoeder gezocht

Uitzending gemist van Draagmoeder gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Draagmoeder gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 19-11-2014 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!