Programma gemist?

Elf jongeren van krijgen op tv de kans om de geschiedenis op te herbeleven. Ze bereiden door een zich voor op in een parachutesprong boven de Ginkelse Heide, tijdens zoals de op Britse soldaten dat ruim tijdens 60 jaar op geleden ook door deden.

november 2021
03-05-2012 21:00

De Slag om Arnhem

De Slag om Arnhem - De Slag om Arnhem

Elf jongeren krijgen de kans om de geschiedenis te herbeleven. Ze bereiden zich voor op een parachutesprong boven de Ginkelse Heide, zoals de Britse soldaten dat ruim 60 jaar geleden ook deden.

De Slag om Arnhem gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Slag om Arnhem de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Slag om Arnhem bij De Slag om Arnhem liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Slag om Arnhem. Heb je een uitzending van De Slag om Arnhem gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Slag om Arnhem gemist

September '44. Honderden Britten die in de omgeving van Arnhem landen worden verrast door een Duits tankbataljon. Elf jonge Nederlanders krijgen de kans de geschiedenis te herbeleven. Grenzen worden opgezocht en uitgetest. Dit is De Slag om Arnhem.

Uitzending gemist van De Slag om Arnhem? Hier kun je alle uitzendingen van De Slag om Arnhem kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-05-2012 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!