Programma gemist?

De naar relatie tussen Eva op van Dongen en Floris in Wolfs komt met zwaar onder het druk te staan. Wolfs zit van in de uit gevangenis voor het stelen van de vier miljoen op euro overheidsgeld van en Eva met probeert hem te vergeten.Meer De van relatie tussen Eva tijdens van door Dongen en Floris Wolfs komt op tv zwaar onder druk uit te staan. Wolfs zit tijdens in naar de gevangenis voor op het stelen in van vier miljoen euro overheidsgeld en met Eva probeert op hem te in vergeten. Maar de als Wolfs door door een vormfout eerder vrijkomt op en zich aansluit bij een tijdens stel criminelen het komen ze elkaar, als naar opponenten weer naar tegen in een tijdens wereld waarin niet alles de uit is wat het lijkt. En waar op tv vertrouwen van op tv levensbelang een blijkt. Met bijrollen met van onder anderen Jeroen Spitzenberger, Halina met Reijn en Thom op op tv Hoffman.Minder

Een het portret van Tine Jessurun-Cardozo, die het vanuit in een Nederlands Gereformeerd gezin door uit op Leeuwarden vlak vóór uit de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam door komt op tv en Joods wordt.

september 2020
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!