Programma gemist?

De relatie de tussen tijdens Eva van Dongen en naar Floris Wolfs komt zwaar naar onder druk te staan. de Wolfs zit de in de gevangenis voor in het stelen met van vier in miljoen euro overheidsgeld en tijdens Eva probeert naar hem te vergeten.Meer De relatie naar met tussen Eva van een Dongen en Floris van Wolfs komt zwaar onder druk op te van staan. Wolfs zit in de gevangenis uit uit voor het stelen van uit vier miljoen euro overheidsgeld op tv en Eva probeert hem van te vergeten. naar Maar als Wolfs door naar een vormfout eerder op tv vrijkomt op en zich aansluit een bij een stel het criminelen komen ze in elkaar, als van opponenten weer tegen in een wereld het waarin niet alles het is wat het uit lijkt. En op waar vertrouwen van levensbelang naar blijkt. Met bijrollen op van onder van anderen Jeroen Spitzenberger, in Halina Reijn en Thom op naar Hoffman.Minder

Een portret van met Tine Jessurun-Cardozo, in die op tv vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit de Leeuwarden vlak tijdens vóór de uit Tweede wereldoorlog naar Amsterdam tijdens komt en Joods op wordt.

juli 2021
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!