Programma gemist?

De relatie tussen uit uit Eva van Dongen en op tv Floris Wolfs komt zwaar door onder druk te tijdens staan. Wolfs met zit in de gevangenis voor uit het stelen van de uit vier miljoen euro overheidsgeld en Eva door probeert hem te naar vergeten.Meer De tijdens relatie tijdens tussen Eva van Dongen en Floris de Wolfs komt in zwaar onder naar druk te staan. Wolfs zit op in in de gevangenis voor naar het stelen van vier in miljoen euro overheidsgeld in en Eva probeert een hem te van vergeten. Maar als op tv Wolfs door een een vormfout eerder met vrijkomt en zich aansluit bij uit een stel criminelen naar komen ze de elkaar, als opponenten weer tegen van een in een wereld waarin niet uit alles is door wat het op tv lijkt. En waar vertrouwen van levensbelang op tv blijkt. Met op tv bijrollen een van onder anderen met Jeroen Spitzenberger, Halina Reijn en Thom het het Hoffman.Minder

Een portret van uit Tine de Jessurun-Cardozo, die vanuit een door Nederlands Gereformeerd de gezin uit Leeuwarden vlak vóór uit de Tweede wereldoorlog op naar Amsterdam komt met en het Joods wordt.

mei 2020
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!