Programma gemist?

De het relatie tussen van Eva van Dongen en Floris op tv Wolfs komt de zwaar onder druk te in staan. Wolfs door zit in de uit gevangenis voor naar het stelen van vier miljoen met euro een overheidsgeld en Eva probeert op tv hem te vergeten.Meer De relatie van van tussen Eva van Dongen op tv en Floris Wolfs komt een zwaar onder door druk te staan. Wolfs tijdens zit in de gevangenis de voor het stelen de op van vier miljoen uit euro overheidsgeld en Eva met probeert hem te vergeten. in Maar een als Wolfs door een met vormfout eerder vrijkomt en met zich aansluit bij door een stel criminelen komen met ze elkaar, uit als opponenten op tv weer tegen in een wereld uit waarin het niet alles is uit wat het lijkt. de En waar vertrouwen van de levensbelang blijkt. naar Met bijrollen van onder anderen van uit Jeroen Spitzenberger, Halina Reijn en Thom met op tv Hoffman.Minder

Een een portret van Tine met Jessurun-Cardozo, die naar vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin in uit Leeuwarden door vlak vóór de tijdens Tweede wereldoorlog naar uit Amsterdam komt een en Joods wordt.

november 2019
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!