Programma gemist?

De relatie tussen uit Eva van Dongen een tijdens en Floris Wolfs op komt zwaar onder druk te van staan. in Wolfs zit in de gevangenis de voor het stelen van met vier miljoen de euro overheidsgeld en Eva op tv tijdens probeert hem te naar vergeten.Meer De relatie tussen Eva van tijdens het Dongen en Floris op Wolfs komt zwaar onder druk op te staan. Wolfs zit tijdens in de gevangenis het tijdens voor het stelen van vier door miljoen euro uit overheidsgeld en Eva probeert van hem in te vergeten. Maar als Wolfs door een de een vormfout eerder naar vrijkomt en zich aansluit door bij een stel criminelen komen het ze elkaar, naar als opponenten weer in tegen in een wereld in waarin niet op tv alles is wat door het lijkt. En waar op tv vertrouwen het van levensbelang blijkt. Met bijrollen een het van onder anderen Jeroen Spitzenberger, Halina op Reijn en uit Thom het Hoffman.Minder

Een op tv portret van Tine Jessurun-Cardozo, met die door vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin een uit tijdens Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog op tv naar Amsterdam een komt en Joods op wordt.

januari 2021
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!