Programma gemist?

De relatie tussen de Eva het van Dongen en Floris op tv Wolfs komt zwaar onder in druk te op tv staan. met Wolfs zit in op de gevangenis voor het stelen van uit vier van miljoen euro tijdens overheidsgeld en Eva probeert tijdens hem te vergeten.Meer De relatie op tussen Eva van in Dongen en Floris door Wolfs op komt zwaar onder de druk te naar staan. Wolfs zit uit in de gevangenis voor het de stelen van vier tijdens miljoen door euro overheidsgeld en Eva probeert hem op te vergeten. Maar de als het Wolfs door een vormfout eerder met vrijkomt en door zich aansluit bij op een stel criminelen komen een ze elkaar, tijdens als opponenten weer een tegen in op tv een wereld naar waarin niet alles is wat het tijdens naar lijkt. En waar vertrouwen van levensbelang in in blijkt. Met bijrollen van onder anderen in tijdens Jeroen Spitzenberger, Halina Reijn op en Thom door Hoffman.Minder

Een naar portret van in Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een een Nederlands Gereformeerd gezin naar uit Leeuwarden op tv vlak vóór de Tweede wereldoorlog uit uit naar Amsterdam komt en van Joods wordt.

mei 2021
21-11-2014 20:30

TIP Flikken Maastricht telefilm: De overloper

Daar praat ik liever niet over - TIP  Flikken Maastricht telefilm: De overloper

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten.Meer De relatie tussen Eva van Dongen en Floris ...

04-05-2012 18:00

Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Daar praat ik liever niet over - Aflevering van vrijdag 4 mei 2012

Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Daar praat ik liever niet over gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Daar praat ik liever niet over de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Daar praat ik liever niet over bij Daar praat ik liever niet over liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Daar praat ik liever niet over. Heb je een uitzending van Daar praat ik liever niet over gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Daar praat ik liever niet over gemist

Het levensverhaal van een 101-jarige Joodse vrouw. Een portret van Tine Jessurun-Cardozo, die vanuit een Nederlands Gereformeerd gezin uit Leeuwarden vlak vóór de Tweede wereldoorlog naar Amsterdam komt en Joods wordt.

Uitzending gemist van Daar praat ik liever niet over? Hier kun je alle uitzendingen van Daar praat ik liever niet over kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-11-2014 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!