Programma gemist?

Live-uitzending een van de 5 mei-lezing, die op tv dit het jaar in van Breda wordt uitgesproken door door de kersverse uit Duitse Bondspresident Joachim Gauck. het Het thema een van dit jaar is op Vrijheid geef je een door.

september 2021
05-05-2012 11:25

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS 5-mei lezing Duitse president - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Live-uitzending van de 5 mei-lezing, die dit jaar in Breda wordt uitgesproken door de kersverse Duitse Bondspresident Joachim Gauck. Het thema van dit jaar is Vrijheid geef je door.

NOS 5-mei lezing Duitse president gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS 5-mei lezing Duitse president de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS 5-mei lezing Duitse president bij NOS 5-mei lezing Duitse president liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS 5-mei lezing Duitse president. Heb je een uitzending van NOS 5-mei lezing Duitse president gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS 5-mei lezing Duitse president gemist

Live-uitzending van de 5 mei-lezing, die dit jaar in Breda wordt uitgesproken door de kersverse Duitse Bondspresident Joachim Gauck. Het thema van dit jaar is Vrijheid geef je door. Joachim Gauck (1940) werd op 18 maart gekozen als elfde Bondspresident. Hij is opgegroeid onder het communistische regime van de DDR. Vlak voor de Duitse hereniging was hij medeoprichter van het Neues Forum. Na de hereniging in 1989 was hij de eerste directeur van de Bundesbeauftragte für die Stasi-Unterlagen (Stasi-archieven). Hij is al jaren schrijver en publicist, onlangs is een boek van hem verschenen met als titel Freiheit.

Uitzending gemist van NOS 5-mei lezing Duitse president? Hier kun je alle uitzendingen van NOS 5-mei lezing Duitse president kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2012 om 11:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!