Programma gemist?

Het op tv 5 mei-concert op de van Amstel tijdens is de feestelijke afsluiting naar van de Nationale Viering Bevrijding. door Koning tijdens Willem-Alexander, koningin in Willem-Alexander, het publiek op langs de kaden en de kijkers van uit thuis zijn getuige van met optredens van Maan, Willemijn Verkaik, naar CB de Milton, Bastiaan een Everink en Noa Wildschut. Ze worden op begeleid van door het uit Rotterdams Philharmonisch Orkest onder leiding van de Antony naar Hermus.

Een tijdens concert met op tv muziek en verhalen over vrijheid en op de gevolgen in van de naar oorlog.

Een impressie een van de de viering van een Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd een door het door traditionele 5 een mei-concert aan de de Amstel in Amsterdam, de officiële met afsluiting naar van de Nationale Viering op Bevrijding. In een aanwezigheid van koning Willem-Alexander, koningin een Máxima en op tv demissionair op tv minister-president Mark Rutte naar speelt het Metropole Orkest onder leiding met van chef-dirigent naar Jules Buckley. uit Op het podium op in de van Amstel wordt ook opgetreden op door Roel een van Velzen, Remy van Kesteren, Joy door Wielkens, op de cast met van Soldaat van Oranje - uit De Musical, het van ZO! Gospel Choir en door de door dansers van door Het Nationale Ballet.

Deze door uitzending komt uit uit Haarlem, een van de in veertien plaatsen in Nederland in uit waar de officiële bevrijdingsfestivals worden naar gehouden. het Deze uitzending komt uit Haarlem, een de van naar de veertien door plaatsen in Nederland waar uit de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. tijdens Onder het thema tijdens 'Vrijheid uit is niet vanzelfsprekend' treden tientallen met Nederlandse bands in op. De Ambassadeurs van door de Vrijheid zijn op tv dit op tv jaar De Staat en het De Jeugd van Tegenwoordig, de die per op tv helikopter respectievelijk vier van en vijf festivals aandoen met om het er een optreden te het verzorgen. Ook is tijdens uitgebreid door te zien hoe het eraan op tv toe gaat door op de bevrijdingsfestivals elders in op tv door het land.

Een het concert met met muziek en verhalen tijdens over vrijheid en de op tv gevolgen van de op oorlog.

Het 5 mei-concert een van op de Amstel in van aanwezigheid van koning Willem-Alexander en van koningin Máxima in is de feestelijke naar afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het door op tv 5 mei-concert op de Amstel een is traditiegetrouw de feestelijke met afsluiting uit van Bevrijdingsdag. In op tv aanwezigheid van koning Willem-Alexander en van koningin naar Máxima en onder begeleiding van van het Radio Filharmonisch tijdens Orkest treden op: naar Ali naar B, Paul de Munnik, de Hadewych de Minis en de cast van de in musical naar De Tweeling. Rik van de uit van Westelaken praat met de artiesten. Als op tv opmaat het naar het een concert wordt een naar impressie gegeven van de de viering van Bevrijdingsdag in in Groningen waar de nationale van op viering officieel begon.Minder

20:30,Impressie tijdens van de festiviteiten bij de tijdens start van de in Nationale Viering van naar de een Bevrijding, in de provincie Drenthe. op van De dag wordt traditioneel tijdens afgesloten met het 5 mei-concert door op de Amstel in in in Amsterdam.

20:50,Zondag 5 mei door staat de viering door van door de bevrijding centraal tijdens op NOS Bevrijdingsdag tijdens 2013.

Op 5 met mei staat de viering met op van de bevrijding met centraal, met onder meer uit een rechtstreekse in uitzending van het 5 mei-concert aan het de Amstel in op de Amsterdam.

april 2021
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!