Programma gemist?

Het het 5 mei-concert naar op de Amstel is de feestelijke in van afsluiting van de Nationale naar Viering Bevrijding. Koning de Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het door publiek langs de de kaden en de de kijkers thuis in zijn getuige van optredens van op tv Maan, Willemijn Verkaik, door een CB Milton, Bastiaan in Everink en Noa Wildschut. Ze worden op begeleid in door het Rotterdams Philharmonisch de Orkest onder leiding van op tv in Antony Hermus.

Een op tv concert met muziek en naar verhalen over vrijheid in en in de gevolgen van de naar oorlog.

Een impressie van naar de viering van met Bevrijdingsdag op in het land wordt gevolgd tijdens door het traditionele door naar 5 mei-concert aan de van Amstel in Amsterdam, de met officiële afsluiting in van de Nationale Viering Bevrijding. in naar In aanwezigheid van koning Willem-Alexander, een koningin Máxima en demissionair door minister-president Mark op Rutte speelt het in Metropole door Orkest onder leiding van chef-dirigent in Jules Buckley. Op een het op podium op de Amstel de wordt ook opgetreden van door Roel de van Velzen, Remy van Kesteren, Joy de Wielkens, de naar cast van Soldaat van in tijdens Oranje - De Musical, het naar ZO! Gospel Choir en tijdens door dansers op tv van Het in Nationale Ballet.

Deze uitzending komt de uit Haarlem, een op van uit de veertien plaatsen in Nederland in uit waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. met met Deze uitzending komt de uit Haarlem, een in van de veertien plaatsen door in Nederland waar de de officiële bevrijdingsfestivals worden uit gehouden. Onder een het thema op tv 'Vrijheid is niet vanzelfsprekend' door treden tientallen Nederlandse bands op. tijdens van De Ambassadeurs van uit de Vrijheid zijn dit tijdens jaar De Staat en door De Jeugd van Tegenwoordig, tijdens van die per helikopter respectievelijk vier naar en vijf het festivals aandoen om er een van optreden te met verzorgen. Ook is uitgebreid uit te het zien hoe het eraan tijdens toe in gaat op de bevrijdingsfestivals elders in een het op land.

Een door concert met muziek een en verhalen over vrijheid en het naar de gevolgen van naar de oorlog.

Het 5 mei-concert tijdens op de Amstel met in tijdens aanwezigheid van een koning Willem-Alexander en koningin Máxima de is de feestelijke afsluiting tijdens het van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op uit de Amstel de is traditiegetrouw met de feestelijke met afsluiting van Bevrijdingsdag. In op tv aanwezigheid van de koning Willem-Alexander en van koningin Máxima en onder de begeleiding van het Radio Filharmonisch een Orkest treden in op: Ali B, het Paul de Munnik, Hadewych in door Minis en de cast van de naar op musical De Tweeling. met Rik van de Westelaken praat op tv met de artiesten. Als tijdens opmaat op tv naar het concert wordt op een impressie naar gegeven van de viering van met Bevrijdingsdag in het Groningen tijdens waar de nationale viering door officieel begon.Minder

20:30,Impressie uit van de naar festiviteiten bij de start van tijdens de op tv Nationale Viering van op tv de Bevrijding, in de provincie tijdens Drenthe. op De dag wordt traditioneel afgesloten door met het van 5 mei-concert op de Amstel in in van Amsterdam.

20:50,Zondag 5 het mei staat op de viering van de met bevrijding op tv centraal tijdens NOS een Bevrijdingsdag 2013.

Op 5 tijdens mei staat uit de viering van de bevrijding op tv centraal, met door onder meer een de rechtstreekse uitzending van het de 5 mei-concert van aan op de Amstel in door Amsterdam.

januari 2020
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!