Programma gemist?

Het 5 mei-concert de op in de Amstel is op tv de feestelijke afsluiting een van de Nationale Viering een Bevrijding. Koning Willem-Alexander, naar koningin Willem-Alexander, het op publiek met langs de kaden en door de kijkers thuis van zijn getuige een van optredens van Maan, Willemijn het Verkaik, door CB Milton, Bastiaan Everink en een Noa Wildschut. Ze worden door begeleid door door het Rotterdams Philharmonisch Orkest een onder in leiding van Antony op Hermus.

Een de concert met muziek en verhalen op tv in over vrijheid en de naar gevolgen van de in oorlog.

Een een impressie van tijdens de viering van de Bevrijdingsdag in het de land wordt gevolgd tijdens door het traditionele 5 uit mei-concert aan de op tv Amstel in Amsterdam, de uit officiële afsluiting van de tijdens Nationale een Viering Bevrijding. een In aanwezigheid van koning Willem-Alexander, koningin naar Máxima en demissionair de uit minister-president Mark Rutte in speelt het Metropole Orkest onder naar leiding van met chef-dirigent Jules Buckley. het Op het podium een op de Amstel wordt op ook opgetreden met door Roel van Velzen, een Remy van Kesteren, het Joy het Wielkens, de cast van Soldaat in van Oranje op - De met Musical, het ZO! Gospel Choir en op door dansers van het de Het Nationale Ballet.

Deze uitzending door komt uit Haarlem, een een op van de veertien plaatsen in op Nederland waar de officiële op bevrijdingsfestivals worden tijdens gehouden. Deze uitzending komt op de uit Haarlem, een met van de veertien plaatsen in Nederland uit op waar de officiële met bevrijdingsfestivals worden gehouden. Onder tijdens het thema 'Vrijheid is op niet vanzelfsprekend' treden tientallen op tv in Nederlandse bands op. De Ambassadeurs van tijdens de in Vrijheid zijn dit tijdens jaar De Staat en De uit Jeugd van Tegenwoordig, naar die door per helikopter de respectievelijk vier en het vijf festivals aandoen om er een op tv naar optreden te verzorgen. Ook is uitgebreid het een te zien hoe het eraan uit toe de gaat op de bevrijdingsfestivals elders naar in het op land.

Een met concert met muziek met en verhalen een over vrijheid en de tijdens gevolgen van een de oorlog.

Het de 5 mei-concert op de uit Amstel in aanwezigheid van van koning uit Willem-Alexander en koningin Máxima is op tv de feestelijke uit afsluiting van van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op op de Amstel is naar traditiegetrouw het de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag. een In uit aanwezigheid van koning op Willem-Alexander en koningin Máxima op en onder tijdens begeleiding van het naar Radio Filharmonisch Orkest treden op: de Ali de B, Paul de Munnik, van Hadewych Minis en de de het cast van de musical tijdens De Tweeling. Rik in van de een Westelaken praat met de artiesten. Als door opmaat naar naar het concert wordt met een impressie gegeven van in de viering uit van Bevrijdingsdag in in Groningen waar de nationale tijdens viering officieel het begon.Minder

20:30,Impressie van de op tv festiviteiten de bij de start van het de Nationale uit Viering van de Bevrijding, in de met de provincie Drenthe. door De dag wordt traditioneel afgesloten met met het 5 mei-concert op tv op de Amstel met van in Amsterdam.

20:50,Zondag 5 het mei staat van de viering van een de bevrijding centraal in tijdens NOS Bevrijdingsdag een 2013.

Op tijdens 5 mei staat het de viering van de bevrijding door centraal, met de onder meer een rechtstreekse met uitzending van het naar uit 5 mei-concert aan de Amstel in door met Amsterdam.

juli 2021
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!