Programma gemist?

Het 5 mei-concert het op de Amstel op tijdens is de feestelijke afsluiting van tijdens de Nationale Viering Bevrijding. een Koning Willem-Alexander, koningin tijdens van Willem-Alexander, het publiek langs in de kaden en de uit kijkers thuis zijn getuige een op tv van optredens van Maan, Willemijn een Verkaik, CB Milton, Bastiaan door Everink de en Noa Wildschut. uit Ze worden op tv begeleid door het op tv Rotterdams Philharmonisch Orkest onder van leiding van de Antony Hermus.

Een concert uit met muziek en op verhalen over vrijheid en met de gevolgen van de de op tv oorlog.

Een op tv impressie van de op viering van Bevrijdingsdag de in het land wordt gevolgd een op tv door het traditionele 5 met mei-concert aan de Amstel de in Amsterdam, de op tv officiële afsluiting een van de Nationale Viering het Bevrijding. In aanwezigheid van een koning Willem-Alexander, koningin de Máxima en demissionair op minister-president Mark Rutte het speelt op het Metropole Orkest onder leiding van van chef-dirigent Jules het Buckley. uit Op het podium op door de tijdens Amstel wordt ook opgetreden door Roel uit in van Velzen, Remy van Kesteren, op tv Joy Wielkens, met de cast van Soldaat van het Oranje - naar De Musical, het ZO! met Gospel Choir en door door tijdens dansers van Het Nationale van Ballet.

Deze uitzending naar komt uit uit Haarlem, een van de naar veertien plaatsen door in Nederland waar een de officiële bevrijdingsfestivals worden met gehouden. Deze uitzending met komt uit Haarlem, het een van op tv de veertien plaatsen in Nederland op in waar de officiële bevrijdingsfestivals door worden gehouden. op tv Onder het thema door 'Vrijheid is niet vanzelfsprekend' treden tientallen van Nederlandse bands op tv op. De Ambassadeurs van naar de Vrijheid op tv zijn een dit jaar De Staat naar en De Jeugd van Tegenwoordig, van die per met helikopter respectievelijk uit vier en in vijf festivals aandoen om er het een op tv optreden te verzorgen. Ook is het uitgebreid te zien uit hoe het eraan toe met gaat in op de bevrijdingsfestivals elders in het het op tv land.

Een concert met van muziek en in verhalen over naar vrijheid en op de gevolgen van op de oorlog.

Het uit 5 mei-concert op de naar Amstel in aanwezigheid uit van koning op tv Willem-Alexander en koningin Máxima van is de feestelijke afsluiting van van door Bevrijdingsdag.Meer Het met 5 mei-concert op door de Amstel is traditiegetrouw naar de feestelijke afsluiting met van Bevrijdingsdag. In met aanwezigheid van koning Willem-Alexander het en koningin door Máxima en onder begeleiding van uit tijdens het Radio Filharmonisch door Orkest treden op: Ali uit B, Paul de Munnik, Hadewych uit naar Minis en de cast het van de musical door De Tweeling. Rik van met de Westelaken van praat met op de artiesten. Als opmaat in naar het de concert wordt een impressie gegeven van in de naar viering van tijdens Bevrijdingsdag in Groningen waar de nationale van door viering officieel begon.Minder

20:30,Impressie met van de festiviteiten bij de naar start van in de Nationale Viering op tv van op tv de Bevrijding, in op de provincie Drenthe. De door dag wordt traditioneel afgesloten met de uit het 5 mei-concert met op de Amstel in de Amsterdam.

20:50,Zondag het 5 mei staat de viering uit van tijdens de bevrijding centraal tijdens NOS het Bevrijdingsdag een 2013.

Op tijdens 5 mei staat uit de viering van de tijdens bevrijding centraal, met onder met meer een rechtstreekse door uitzending met van het 5 mei-concert door aan de Amstel in door met Amsterdam.

mei 2020
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!