Programma gemist?

Het 5 mei-concert op tv op de Amstel door is de feestelijke tijdens afsluiting van de het Nationale Viering naar Bevrijding. Koning tijdens Willem-Alexander, koningin naar Willem-Alexander, het publiek langs de kaden naar op tv en de kijkers thuis op zijn getuige van optredens op van Maan, het Willemijn Verkaik, tijdens CB Milton, Bastiaan op Everink en Noa Wildschut. Ze op worden begeleid uit door het van Rotterdams Philharmonisch Orkest onder in leiding van Antony het Hermus.

Een concert van met in muziek en verhalen over tijdens vrijheid en de gevolgen op van de tijdens oorlog.

Een impressie door van met de viering van Bevrijdingsdag het in het naar land wordt gevolgd tijdens door het traditionele 5 mei-concert op tv aan de Amstel in uit Amsterdam, de officiële op tv afsluiting van op tv de Nationale Viering Bevrijding. op tv van In aanwezigheid van koning Willem-Alexander, met koningin tijdens Máxima en demissionair uit minister-president Mark Rutte speelt het Metropole in Orkest onder met leiding van op chef-dirigent Jules Buckley. een Op het podium op door de met Amstel wordt ook op opgetreden door Roel van door Velzen, Remy van Kesteren, Joy een Wielkens, een de cast een van Soldaat van Oranje - een De Musical, het naar ZO! Gospel uit Choir en door tijdens dansers van Het Nationale uit Ballet.

Deze uitzending de komt met uit Haarlem, een met van de veertien plaatsen in met Nederland waar de officiële op tv bevrijdingsfestivals worden gehouden. de Deze de uitzending komt het uit Haarlem, een van tijdens de veertien van plaatsen in Nederland waar met de officiële met bevrijdingsfestivals worden gehouden. Onder tijdens het thema uit 'Vrijheid is niet vanzelfsprekend' treden tientallen op Nederlandse van bands op. De op tv Ambassadeurs van de Vrijheid zijn met dit de jaar De door Staat en De naar Jeugd van Tegenwoordig, die uit per helikopter respectievelijk vier en op tv vijf het festivals aandoen om er een een optreden een te verzorgen. Ook is tijdens uitgebreid tijdens te zien hoe het eraan de toe gaat op de in bevrijdingsfestivals elders tijdens in het naar land.

Een concert tijdens met muziek en verhalen tijdens over vrijheid van en de gevolgen in van de een oorlog.

Het 5 mei-concert met met op de Amstel in aanwezigheid van in met koning Willem-Alexander en koningin Máxima op is met de feestelijke afsluiting van door Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert naar op tijdens de Amstel is door traditiegetrouw de feestelijke door afsluiting van Bevrijdingsdag. In van aanwezigheid van koning Willem-Alexander met en koningin de Máxima en onder begeleiding van naar het Radio Filharmonisch op tv Orkest treden op: uit uit Ali B, Paul op de Munnik, Hadewych op tv Minis en de cast uit van de musical De Tweeling. door op Rik van de van Westelaken praat met de artiesten. door Als opmaat naar het naar met concert wordt een impressie gegeven van in de viering van de Bevrijdingsdag naar in Groningen op waar de nationale tijdens viering officieel begon.Minder

20:30,Impressie het van de festiviteiten uit bij de start van met de Nationale Viering een van de Bevrijding, in op op de provincie Drenthe. De dag in wordt in traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert tijdens op de uit Amstel in op Amsterdam.

20:50,Zondag 5 in mei staat de op viering uit van de bevrijding centraal tijdens NOS naar door Bevrijdingsdag 2013.

Op 5 naar mei staat de tijdens viering van de bevrijding in centraal, met met onder meer door een rechtstreekse uitzending van op tv het 5 mei-concert in aan de Amstel naar in door Amsterdam.

september 2020
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!