Programma gemist?

Het van 5 mei-concert op de Amstel door een is de feestelijke afsluiting van met de Nationale in Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin de Willem-Alexander, het tijdens publiek van langs de kaden en de de kijkers een thuis zijn getuige uit van optredens van de Maan, Willemijn Verkaik, een CB Milton, Bastiaan met Everink en Noa het Wildschut. Ze worden begeleid naar door het uit Rotterdams Philharmonisch Orkest onder op leiding van Antony naar Hermus.

Een concert met op tv muziek en met verhalen over vrijheid van en de van gevolgen van de van oorlog.

Een impressie op van de viering een van Bevrijdingsdag in het uit land op wordt gevolgd door de het traditionele het 5 mei-concert aan de Amstel in naar Amsterdam, een de officiële afsluiting van de naar van Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid uit van koning Willem-Alexander, koningin door op tv Máxima en demissionair minister-president Mark uit Rutte speelt het Metropole door Orkest onder leiding het het van chef-dirigent Jules het Buckley. Op het podium op de op Amstel wordt een ook opgetreden naar door Roel van Velzen, tijdens Remy van op tv Kesteren, Joy Wielkens, door de cast van in Soldaat van Oranje - De op tv Musical, het ZO! naar in Gospel Choir en tijdens door dansers van Het uit Nationale Ballet.

Deze uitzending door komt uit Haarlem, een een van het de veertien plaatsen in Nederland op tv waar de op tv officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. op de Deze uitzending komt uit Haarlem, een het van de veertien naar plaatsen in in Nederland waar de officiële naar bevrijdingsfestivals worden door gehouden. Onder het uit thema 'Vrijheid is naar niet vanzelfsprekend' treden naar tientallen Nederlandse bands van op. De een Ambassadeurs van de door Vrijheid zijn dit jaar met De uit Staat en De Jeugd van Tegenwoordig, in die per de helikopter respectievelijk een vier en in vijf festivals aandoen om tijdens er een optreden te verzorgen. in Ook is uitgebreid het door te zien hoe het eraan toe een op gaat op de bevrijdingsfestivals elders in met het op tv land.

Een door concert met muziek de en verhalen over op vrijheid en de op tv gevolgen van de een oorlog.

Het de 5 mei-concert op tijdens de Amstel in aanwezigheid van het koning op Willem-Alexander en koningin Máxima uit is de feestelijke op afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer een Het met 5 mei-concert op de Amstel is de traditiegetrouw op de feestelijke met afsluiting van Bevrijdingsdag. In aanwezigheid van van koning Willem-Alexander en de koningin van Máxima en onder op begeleiding van het Radio het Filharmonisch Orkest treden op: een Ali B, op Paul uit de Munnik, Hadewych Minis tijdens en de van cast van de op tv musical De Tweeling. Rik van de door Westelaken praat in met de artiesten. in Als opmaat door naar het met concert wordt een in impressie gegeven van op de viering van Bevrijdingsdag in Groningen op waar de nationale op tv met viering officieel begon.Minder

20:30,Impressie van van de festiviteiten in bij de op start van de Nationale Viering een van de Bevrijding, in tijdens de het provincie Drenthe. De dag in wordt traditioneel afgesloten de met het 5 op tv mei-concert op de de Amstel in een Amsterdam.

20:50,Zondag 5 mei uit staat de in viering van een de bevrijding centraal tijdens NOS tijdens Bevrijdingsdag uit 2013.

Op een 5 mei staat naar de viering van uit de bevrijding centraal, met onder op tv het meer een rechtstreekse een uitzending van het 5 mei-concert aan tijdens de Amstel door in van Amsterdam.

januari 2021
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!