Programma gemist?

Het 5 mei-concert naar op de uit Amstel door is de feestelijke afsluiting met van de een Nationale Viering Bevrijding. Koning tijdens Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het van publiek langs de het kaden en de tijdens kijkers op thuis zijn getuige tijdens van optredens van Maan, op Willemijn Verkaik, CB Milton, Bastiaan de Everink en met Noa Wildschut. Ze in worden tijdens begeleid door het Rotterdams tijdens Philharmonisch Orkest onder leiding van op de Antony Hermus.

Een uit concert met muziek en verhalen een over met vrijheid en de uit gevolgen van de op tv oorlog.

Een op tv impressie van tijdens de viering van Bevrijdingsdag in het op tv op tv land wordt gevolgd door het traditionele door 5 mei-concert aan uit met de Amstel in Amsterdam, van de officiële op tv afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. naar In aanwezigheid van naar koning Willem-Alexander, koningin met Máxima en demissionair een minister-president Mark op tv Rutte tijdens speelt het Metropole op Orkest onder leiding van chef-dirigent Jules met Buckley. het Op het podium op de door Amstel op wordt ook opgetreden op tv door Roel van naar Velzen, Remy van van Kesteren, Joy Wielkens, de door cast van op Soldaat van Oranje een - De op tv Musical, het ZO! Gospel Choir op tv en van door dansers van een Het Nationale Ballet.

Deze uitzending komt uit uit Haarlem, door een van op de veertien het plaatsen in Nederland waar de het officiële op bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending met komt uit Haarlem, naar een de van de veertien plaatsen naar in Nederland waar de officiële uit bevrijdingsfestivals in worden gehouden. Onder het uit thema 'Vrijheid is niet de vanzelfsprekend' treden tientallen naar van Nederlandse bands op. De Ambassadeurs de van de Vrijheid zijn het dit jaar op tv De Staat het en De tijdens Jeugd van Tegenwoordig, in die per helikopter respectievelijk het vier en vijf festivals op tv aandoen om het er een optreden te verzorgen. tijdens Ook een is uitgebreid te op tv zien hoe naar het eraan toe gaat van op de bevrijdingsfestivals elders een in het op tv land.

Een concert op tv met muziek in en verhalen over in vrijheid en de uit gevolgen van de naar oorlog.

Het met 5 mei-concert op in de Amstel in aanwezigheid in van koning Willem-Alexander en door een koningin Máxima is de de feestelijke afsluiting van door Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op van de naar Amstel is traditiegetrouw de de feestelijke in afsluiting van Bevrijdingsdag. In door aanwezigheid van een koning Willem-Alexander en koningin tijdens Máxima en naar onder begeleiding van het Radio tijdens Filharmonisch Orkest treden de op: Ali tijdens B, Paul de Munnik, op tv Hadewych Minis tijdens en de cast van de naar musical De van Tweeling. Rik van van de Westelaken door praat met van de artiesten. Als op tv opmaat naar het concert tijdens wordt een van impressie gegeven van de door viering van Bevrijdingsdag in met Groningen waar de van nationale met viering officieel begon.Minder

20:30,Impressie van de in uit festiviteiten bij de start van de het Nationale Viering van uit op de Bevrijding, in de door provincie Drenthe. met De dag wordt traditioneel afgesloten met met het 5 uit mei-concert op de Amstel tijdens in met Amsterdam.

20:50,Zondag 5 mei naar van staat de viering de van de bevrijding in centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag uit 2013.

Op 5 uit mei met staat de viering van de bevrijding van centraal, door met onder meer een rechtstreekse van uitzending van van het 5 mei-concert in aan de op Amstel in op Amsterdam.

februari 2020
05-05-2018 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel is de feestelijke afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. Koning Willem-Alexander, koningin Willem-Alexander, het publiek langs de kaden en de kijkers thuis zijn getuige van optredens van Maan, Willemi...

06-05-2017 14:05

NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag: Concert op de Amstel

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2017 20:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een impressie van de viering van Bevrijdingsdag in het land wordt gevolgd door het traditionele 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam, de officiële afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding. In aanwezigheid van koning Willem-Alexand...

05-05-2017 19:00

NOS Bevrijdingsdag Live

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag Live

Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfestivals worden gehouden. Deze uitzending komt uit Haarlem, een van de veertien plaatsen in Nederland waar de officiële bevrijdingsfes...

07-05-2016 11:30

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Een concert met muziek en verhalen over vrijheid en de gevolgen van de oorlog.

05-05-2016 20:20

NOS Bevrijdingsdag

NOS Bevrijdingsdag - NOS Bevrijdingsdag

Het 5 mei-concert op de Amstel in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsdag.Meer Het 5 mei-concert op de Amstel is traditiegetrouw de feestelijke afsluiting van Bevrijdingsda...

05-05-2014 20:30

ma 5 mei 2014

NOS Bevrijdingsdag - ma 5 mei 2014

20:30,Impressie van de festiviteiten bij de start van de Nationale Viering van de Bevrijding, in de provincie Drenthe. De dag wordt traditioneel afgesloten met het 5 mei-concert op de Amstel in Amsterdam.

05-05-2013 20:50

zo 5 mei 2013

NOS Bevrijdingsdag - zo 5 mei 2013

20:50,Zondag 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal tijdens NOS Bevrijdingsdag 2013.

05-05-2012 20:30

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Op 5 mei staat de viering van de bevrijding centraal, met onder meer een rechtstreekse uitzending van het 5 mei-concert aan de Amstel in Amsterdam.

05-05-2012 19:59

Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

NOS Bevrijdingsdag - Aflevering van zaterdag 5 mei 2012

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

NOS Bevrijdingsdag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Bevrijdingsdag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Bevrijdingsdag bij NOS Bevrijdingsdag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Bevrijdingsdag. Heb je een uitzending van NOS Bevrijdingsdag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Bevrijdingsdag gemist

Programma rond de nationale viering van de Bevrijding.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-05-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!