Programma gemist?

23:00),Documentaire “Wie op denkt dat het hij kan de doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine op tv Hulsman op tv deze vraag stelt uit aan jonge tijdens soldaten na een dag op uit de schietbaan een gaan alle vingers op tv omhoog

23:00),Documentaire Patrick Vlug met is humanistisch met geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' naar binnen de Penitentiaire de Inrichting op (P.I.) Zoetermeer. In een strikt het op vertrouwelijke sfeer biedt hij uit een luisterend op oor.

22:55),Documentaire uit 'Kan je me op geen pilletje geven voor mijn in geaardheid? tijdens Ik wil met helemaal niet lesbisch zijn. Ik de heb wat afgehuild'. Vaak het zijn ze onzichtbaar op op tv in de samenleving en in op tv de zorg: op tv homoseksuele - 'roze' een ouderen.

Ruim een halve door eeuw naar lang hebben zijn even in erudiete als op scherpzinnige beschouwingen het denken over naar de uit internationale verhoudingen en het Nederlandse tijdens buitenlandbeleid in beïnvloed.Een jaar in geleden begin april op 2012, stopte J.L.Heldring met zijn in column het in NRC.

Documentaire Op van het eerste een gezicht zou door het ook een verjaardagsfeestje kunnen van zijn. in Vrienden en familie op scharen zich rond een een oudere man door die vraagt om zijn drankje. door Maar al snel op tv wordt het tijdens duidelijk dat het niet van om een gewoon op tv drankje op gaat.

Documentaire over op de terugkeerhuizen met voor illegale gezinnen het in Vlaanderen. Deze huizen worden tijdens internationaal gezien als naar van een voorbeeld van op humaan terugkeerbeleid voor met uitgeprocedeerde asielzoekers.

Filmdocumentaire met In Veendam langs uit een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller een Bert op Nanninga (UN-missie Libanon naar 1979) met zijn op tv eigen geld van een veteranen-inloophuis op.

Documentaire het Er zijn in Nederland door naar schatting 25.000 mensen uit werkzaam in een de de prostitutie, maar 't blijft door taboe. Het door thema prostitutie wordt van binnenuit naar benaderd; Josje vertelt door studenten over in haar dagelijks door werk.

Ze door zijn keurig gekleed tijdens en goed gekapt. uit Ze lossen op in de de massa en naar maken door zich het liefst onzichtbaar. uit Want lopen ze tegen een de lamp, dan zitten op tv met ze al gauw voor negen naar maanden met vast in een op gevangenis.

Korte documentaire Kim tijdens Brand streek voor naar deze korte documentaire de de neer op de favoriete plek van van het het dier en het laat vaste bezoekers aan het op woord over ziekte, een het leven en afscheid de een nemen. Negen levens, gezien door de uit uit ogen van een tijdens kat.

In de het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois het bij het Zwitserse Genève van wachten door uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten door op hun uitzetting. De een spanning van is er om te van snijden.

oktober 2021
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!