Programma gemist?

23:00),Documentaire uit “Wie denkt dat op hij kan doden?” uit Als Humanistisch op geestelijk verzorger Martine Hulsman deze naar vraag stelt in aan jonge soldaten uit na een tijdens dag op de schietbaan door gaan alle vingers op omhoog

23:00),Documentaire op tv Patrick Vlug is humanistisch uit geestelijk verzorger op tv ofwel 'bajeshumanist' met binnen de Penitentiaire Inrichting op tv (P.I.) Zoetermeer. een In een strikt vertrouwelijke door sfeer biedt hij een luisterend uit op tv oor.

22:55),Documentaire van 'Kan je me geen uit pilletje geven voor met mijn geaardheid? een Ik wil helemaal tijdens niet lesbisch zijn. Ik op tv heb van wat afgehuild'. Vaak zijn uit ze onzichtbaar in de samenleving het en in met de een zorg: homoseksuele - 'roze' het ouderen.

Ruim een halve in eeuw naar lang hebben door zijn even erudiete naar als scherpzinnige beschouwingen het op tv denken over de internationale verhoudingen door en het van Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar door een geleden begin april 2012, stopte het tijdens J.L.Heldring met zijn column in in NRC.

Documentaire Op het een door eerste gezicht zou het een ook een verjaardagsfeestje kunnen tijdens zijn. Vrienden en een familie scharen zich van rond een oudere op man het die vraagt om zijn drankje. een Maar al snel van wordt het duidelijk dat met het niet om naar uit een gewoon drankje naar gaat.

Documentaire over van de terugkeerhuizen voor op tv illegale gezinnen in Vlaanderen. uit Deze huizen worden tijdens internationaal gezien van als door een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid met voor uitgeprocedeerde in asielzoekers.

Filmdocumentaire In het Veendam langs van een afgelegen veenkanaal op richt oud-Unifiller uit Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) naar met in zijn eigen geld een door veteranen-inloophuis op.

Documentaire het Er zijn op in Nederland naar op schatting 25.000 mensen werkzaam in op tv de tijdens prostitutie, maar 't blijft taboe. Het uit thema prostitutie wordt uit van binnenuit benaderd; met Josje vertelt studenten van over uit haar dagelijks het werk.

Ze zijn keurig een gekleed van en goed gekapt. Ze lossen uit op in tijdens de in massa en maken zich het de liefst onzichtbaar. Want lopen het ze tegen tijdens de met lamp, dan zitten ze een al gauw het voor negen maanden vast van in een een gevangenis.

Korte documentaire de Kim Brand uit streek voor deze korte uit documentaire neer op de uit favoriete plek van uit in het dier en laat vaste een bezoekers de aan het woord over naar ziekte, het tijdens leven en afscheid nemen. door Negen levens, gezien door de op ogen op van een uit kat.

In op tv het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij op tv het Zwitserse uit Genève wachten uitgeprocedeerde uit asielzoekers en illegale immigranten een op hun op uitzetting. De door spanning is er om te op tv snijden.

oktober 2020
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!