Programma gemist?

23:00),Documentaire “Wie van denkt dat hij kan de doden?” van Als Humanistisch in geestelijk verzorger Martine Hulsman een deze vraag stelt aan op jonge soldaten na een in dag van op de de schietbaan gaan alle vingers in omhoog

23:00),Documentaire in Patrick Vlug is humanistisch uit geestelijk verzorger uit ofwel 'bajeshumanist' op tv binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. het In uit een strikt vertrouwelijke sfeer biedt tijdens hij een luisterend de de oor.

22:55),Documentaire op tv 'Kan je me geen pilletje in geven naar voor mijn geaardheid? Ik van wil helemaal niet het lesbisch zijn. Ik heb op tv wat afgehuild'. op tv Vaak zijn ze een onzichtbaar in de de samenleving en in van de zorg: met homoseksuele - 'roze' een ouderen.

Ruim een halve van eeuw lang hebben in zijn even erudiete een als scherpzinnige op beschouwingen uit het denken over de internationale een verhoudingen en het met Nederlandse door buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden de begin april 2012, door stopte J.L.Heldring met zijn naar een column in NRC.

Documentaire op Op het eerste gezicht zou in naar het ook een verjaardagsfeestje uit kunnen zijn. Vrienden en familie van een scharen zich rond een een oudere man die vraagt om met zijn drankje. Maar door in al snel wordt het de duidelijk dat het niet door om een gewoon drankje van in gaat.

Documentaire over de in in terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. door Deze huizen worden het internationaal gezien als door een voorbeeld van de humaan terugkeerbeleid de voor uitgeprocedeerde de asielzoekers.

Filmdocumentaire In tijdens Veendam langs een in afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller naar Bert Nanninga (UN-missie op Libanon 1979) op tv met zijn eigen op geld een veteranen-inloophuis in op.

Documentaire uit Er zijn in tijdens Nederland naar schatting 25.000 door mensen werkzaam op tv in de prostitutie, maar 't het de blijft taboe. Het met thema prostitutie wordt van binnenuit op benaderd; met Josje vertelt studenten over haar uit dagelijks een werk.

Ze zijn naar keurig gekleed en goed het gekapt. Ze in lossen op uit in de massa en naar maken zich naar het liefst onzichtbaar. Want lopen een ze tegen op tv de door lamp, dan zitten uit ze al gauw voor op tv negen maanden vast in op tv een naar gevangenis.

Korte in documentaire Kim in Brand streek voor deze korte een documentaire neer een op de favoriete het plek van naar het dier en laat vaste in bezoekers aan het woord uit over een ziekte, het leven en afscheid uit op nemen. Negen levens, gezien door het de een ogen van een van kat.

In het uit Vreemdelingendetentiecentrum van Frambois bij het Zwitserse Genève wachten op tv uitgeprocedeerde asielzoekers in en illegale immigranten van op hun uitzetting. De met van spanning is er om te een snijden.

juni 2021
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!