Programma gemist?

23:00),Documentaire uit “Wie denkt dat uit hij kan doden?” Als van Humanistisch door geestelijk verzorger Martine naar Hulsman deze vraag stelt aan de jonge soldaten na het een dag op een de schietbaan op gaan alle op vingers omhoog

23:00),Documentaire van Patrick Vlug is humanistisch de geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' op binnen de Penitentiaire de tijdens Inrichting (P.I.) Zoetermeer. door In een strikt vertrouwelijke sfeer van biedt op hij een luisterend naar oor.

22:55),Documentaire een 'Kan je me geen pilletje tijdens door geven voor mijn geaardheid? Ik tijdens wil een helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb op tv wat afgehuild'. op Vaak een zijn ze onzichtbaar het in de samenleving op en in de zorg: homoseksuele - van 'roze' in ouderen.

Ruim het een halve met eeuw lang hebben zijn even een erudiete naar als scherpzinnige beschouwingen het denken over met de internationale verhoudingen van en het met Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar met geleden begin tijdens april 2012, de stopte tijdens J.L.Heldring met zijn column in in NRC.

Documentaire de Op het eerste gezicht de zou het ook door een verjaardagsfeestje kunnen uit zijn. Vrienden en een familie scharen zich rond op tv een oudere van man die vraagt om een zijn drankje. Maar het al snel wordt het het het duidelijk dat het niet door om een door gewoon drankje uit gaat.

Documentaire over naar de van terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in tijdens Vlaanderen. Deze huizen het worden internationaal gezien als naar een naar voorbeeld van humaan terugkeerbeleid op tv voor uitgeprocedeerde het asielzoekers.

Filmdocumentaire In uit Veendam langs een naar afgelegen naar veenkanaal richt oud-Unifiller de Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met naar de zijn eigen geld een veteranen-inloophuis een op.

Documentaire met Er zijn in Nederland naar naar van schatting 25.000 mensen werkzaam in de van prostitutie, op maar 't blijft taboe. in Het thema op prostitutie wordt van binnenuit benaderd; tijdens Josje de vertelt studenten over haar dagelijks tijdens in werk.

Ze zijn de keurig een gekleed en goed gekapt. Ze lossen met op naar in de massa uit en maken zich het uit liefst onzichtbaar. Want lopen het ze tegen de in lamp, dan zitten op ze met al gauw voor negen met maanden vast in een met door gevangenis.

Korte documentaire Kim het Brand op tv streek voor deze naar korte documentaire neer op de de in favoriete plek van uit het dier en laat de vaste bezoekers uit aan het woord over ziekte, naar het leven en afscheid met nemen. Negen het levens, gezien een door de ogen van een op een kat.

In een het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het een het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en de illegale immigranten door op hun van uitzetting. De spanning is er uit om te met snijden.

oktober 2019
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!