Programma gemist?

23:00),Documentaire door “Wie denkt dat hij een kan met doden?” Als Humanistisch geestelijk op verzorger Martine Hulsman deze door vraag stelt aan jonge een soldaten door na een dag op naar de schietbaan gaan een alle vingers op omhoog

23:00),Documentaire het Patrick Vlug op is humanistisch geestelijk verzorger uit ofwel 'bajeshumanist' binnen in de Penitentiaire uit Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In het een strikt vertrouwelijke in sfeer biedt tijdens hij een luisterend in oor.

22:55),Documentaire op 'Kan je me geen pilletje het geven voor de mijn geaardheid? Ik van wil helemaal niet uit lesbisch van zijn. Ik heb wat afgehuild'. in Vaak zijn ze onzichtbaar tijdens de in de samenleving en in de op zorg: in homoseksuele - 'roze' met ouderen.

Ruim een uit halve eeuw lang hebben met door zijn even erudiete als scherpzinnige door beschouwingen het denken de over de met internationale verhoudingen en uit het Nederlandse buitenlandbeleid naar beïnvloed.Een jaar geleden op begin april uit 2012, stopte tijdens J.L.Heldring met zijn column in een NRC.

Documentaire Op tijdens het eerste gezicht van zou op tv het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. tijdens Vrienden door en familie scharen zich door rond een oudere man een die vraagt met om zijn drankje. in Maar al snel wordt met het van duidelijk dat het niet om door een gewoon naar drankje met gaat.

Documentaire over de met het terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in naar Vlaanderen. door Deze huizen worden internationaal gezien als het een naar voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor met uitgeprocedeerde uit asielzoekers.

Filmdocumentaire In Veendam op tv langs van een afgelegen veenkanaal de richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie door Libanon 1979) met door zijn eigen in geld een door veteranen-inloophuis op.

Documentaire een Er zijn door in Nederland naar schatting op 25.000 mensen werkzaam op tv in de prostitutie, maar de 't blijft taboe. door Het thema prostitutie wordt met van in binnenuit benaderd; van Josje vertelt studenten over haar uit dagelijks van werk.

Ze op zijn keurig op tv gekleed en goed op tv gekapt. Ze lossen op in tijdens de massa naar en maken zich op het liefst onzichtbaar. door Want lopen uit ze tegen de lamp, op tv dan zitten ze een al gauw voor negen op tv maanden in vast in een op tv gevangenis.

Korte documentaire Kim door Brand streek voor op tv op deze korte documentaire door neer op de favoriete plek door van het dier en op tv laat de vaste bezoekers aan in het woord over ziekte, door het leven op en afscheid nemen. Negen levens, uit met gezien door de ogen van door een in kat.

In tijdens het Vreemdelingendetentiecentrum tijdens Frambois bij het Zwitserse Genève in wachten uitgeprocedeerde een asielzoekers en illegale immigranten op op uit hun uitzetting. De spanning een is er om te met snijden.

mei 2020
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!