Programma gemist?

23:00),Documentaire “Wie denkt het dat met hij kan doden?” een Als Humanistisch geestelijk verzorger de Martine Hulsman deze vraag de tijdens stelt aan jonge soldaten na naar een door dag op de schietbaan gaan op alle vingers van omhoog

23:00),Documentaire Patrick de Vlug is humanistisch geestelijk door een verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de in Penitentiaire door Inrichting (P.I.) Zoetermeer. in In een strikt vertrouwelijke naar sfeer biedt hij een luisterend in door oor.

22:55),Documentaire 'Kan je het me geen uit pilletje geven voor de mijn geaardheid? Ik het wil helemaal niet lesbisch met zijn. Ik het heb op wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar een in de samenleving een en in van de naar zorg: homoseksuele - 'roze' uit ouderen.

Ruim tijdens een halve eeuw lang een hebben door zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen de het de denken over door de internationale verhoudingen en het Nederlandse naar buitenlandbeleid op tv beïnvloed.Een jaar geleden begin april naar 2012, stopte uit J.L.Heldring met de zijn column in op tv NRC.

Documentaire door Op het eerste gezicht in zou het uit ook een verjaardagsfeestje op tv kunnen zijn. Vrienden en familie van uit scharen zich rond door een oudere man die door vraagt om tijdens zijn drankje. Maar van al snel wordt de het duidelijk dat met het niet om een in gewoon drankje uit gaat.

Documentaire over het de naar terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. uit Deze tijdens huizen worden internationaal met gezien als een een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid door voor uitgeprocedeerde uit asielzoekers.

Filmdocumentaire In de Veendam langs met een afgelegen van veenkanaal richt oud-Unifiller Bert uit Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met het zijn eigen uit geld een veteranen-inloophuis het op.

Documentaire Er de zijn in Nederland in naar van schatting 25.000 mensen werkzaam in het de prostitutie, maar met 't met blijft taboe. Het een thema prostitutie wordt de van binnenuit benaderd; in Josje vertelt studenten een over haar dagelijks het werk.

Ze uit zijn keurig gekleed en door goed gekapt. Ze lossen met op in in de massa en een maken zich het naar liefst onzichtbaar. uit Want lopen ze op tegen de lamp, dan tijdens zitten ze al de gauw voor negen uit maanden vast in een naar op gevangenis.

Korte documentaire het Kim op Brand streek voor het deze korte documentaire neer op de tijdens favoriete plek naar van het dier een en met laat vaste bezoekers aan het woord in over ziekte, het door leven en in afscheid nemen. Negen een levens, gezien door op tv de ogen op van een het kat.

In het het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij een het Zwitserse Genève wachten op uitgeprocedeerde asielzoekers en op met illegale immigranten op hun op tv uitzetting. De spanning door is er om te naar snijden.

maart 2021
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!