Programma gemist?

23:00),Documentaire “Wie het denkt het dat hij kan doden?” naar Als Humanistisch uit geestelijk verzorger Martine Hulsman op tv deze vraag stelt aan op tv jonge soldaten na in een door dag op de schietbaan gaan het alle vingers door omhoog

23:00),Documentaire Patrick van Vlug is humanistisch de geestelijk verzorger ofwel tijdens 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire op tv Inrichting de (P.I.) Zoetermeer. uit In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt de hij een uit luisterend op tv oor.

22:55),Documentaire naar 'Kan je een me geen pilletje geven voor mijn op geaardheid? Ik wil naar helemaal niet lesbisch op zijn. Ik heb tijdens wat op tv afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar het in de het samenleving en in de op tv zorg: homoseksuele de - 'roze' in ouderen.

Ruim een met halve eeuw van lang hebben van zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen op van het denken over de het internationale verhoudingen het en het Nederlandse buitenlandbeleid van beïnvloed.Een jaar geleden tijdens begin april uit 2012, stopte in J.L.Heldring met zijn column in de NRC.

Documentaire in Op het eerste gezicht zou de het ook met een in verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden een en familie scharen uit zich rond een met oudere man de die vraagt om op zijn drankje. Maar naar al snel wordt het uit duidelijk dat het niet van om een gewoon naar drankje een gaat.

Documentaire door over de terugkeerhuizen van voor illegale gezinnen in Vlaanderen. een Deze huizen worden op tv internationaal een gezien als op tv een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor de uitgeprocedeerde in asielzoekers.

Filmdocumentaire In in Veendam langs een op afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller het Bert Nanninga (UN-missie op door Libanon 1979) met zijn door eigen geld door een veteranen-inloophuis op.

Documentaire met Er zijn in met Nederland naar schatting 25.000 mensen het het werkzaam in de prostitutie, maar in 't blijft taboe. Het in thema op prostitutie wordt tijdens van binnenuit benaderd; Josje op tv vertelt studenten over haar dagelijks met tijdens werk.

Ze tijdens zijn keurig gekleed en een goed gekapt. Ze lossen in op in de met massa en maken de op tv zich het liefst het onzichtbaar. Want lopen op ze tegen de lamp, op tv dan zitten ze al door gauw in voor negen maanden vast het in een op gevangenis.

Korte documentaire tijdens Kim Brand streek door voor deze korte van documentaire neer op de met favoriete op tv plek van het dier en op laat vaste van bezoekers van aan het woord over ziekte, uit het leven naar en afscheid nemen. Negen levens, met gezien door door de ogen van het een op tv kat.

In met het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois van bij het Zwitserse Genève op wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en uit illegale immigranten op van hun naar uitzetting. De spanning is het er van om te snijden.

oktober 2019
23-09-2013 23:00

Een van de jongens (ma 23 sep 2013

HUMAN Doc - Een van de jongens  (ma 23 sep 2013

23:00),Documentaire “Wie denkt dat hij kan doden?” Als Humanistisch geestelijk verzorger Martine Hulsman deze vraag stelt aan jonge soldaten na een dag op de schietbaan gaan alle vingers omhoog

16-09-2013 23:00

De Bajeshumanist (ma 16 sep 2013

HUMAN Doc - De Bajeshumanist  (ma 16 sep 2013

23:00),Documentaire Patrick Vlug is humanistisch geestelijk verzorger ofwel 'bajeshumanist' binnen de Penitentiaire Inrichting (P.I.) Zoetermeer. In een strikt vertrouwelijke sfeer biedt hij een luisterend oor.

09-09-2013 22:55

Oud Roze (ma 9 sep 2013

HUMAN Doc - Oud Roze  (ma 9 sep 2013

22:55),Documentaire 'Kan je me geen pilletje geven voor mijn geaardheid? Ik wil helemaal niet lesbisch zijn. Ik heb wat afgehuild'. Vaak zijn ze onzichtbaar in de samenleving en in de zorg: homoseksuele - 'roze' ouderen.

25-03-2013 23:00

Aflevering van maandag 25 maart 2013

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 25 maart 2013

Ruim een halve eeuw lang hebben zijn even erudiete als scherpzinnige beschouwingen het denken over de internationale verhoudingen en het Nederlandse buitenlandbeleid beïnvloed.Een jaar geleden begin april 2012, stopte J.L.Heldring met zijn...

23-01-2013 23:00

How to die in Oregon

HUMAN Doc - How to die in Oregon

Documentaire Op het eerste gezicht zou het ook een verjaardagsfeestje kunnen zijn. Vrienden en familie scharen zich rond een oudere man die vraagt om zijn drankje. Maar al snel wordt het duidelijk dat het niet om een gewoon drankje gaat.

10-12-2012 22:55

Aflevering van maandag 10 december 2012

HUMAN Doc - Aflevering van maandag 10 december 2012

Documentaire over de terugkeerhuizen voor illegale gezinnen in Vlaanderen. Deze huizen worden internationaal gezien als een voorbeeld van humaan terugkeerbeleid voor uitgeprocedeerde asielzoekers.

03-12-2012 22:55

Checkpoint Molenhoever

HUMAN Doc - Checkpoint Molenhoever

Filmdocumentaire In Veendam langs een afgelegen veenkanaal richt oud-Unifiller Bert Nanninga (UN-missie Libanon 1979) met zijn eigen geld een veteranen-inloophuis op.

21-10-2012 23:35

Help! Een hoer in de klas

HUMAN Doc - Help! Een hoer in de klas

Documentaire Er zijn in Nederland naar schatting 25.000 mensen werkzaam in de prostitutie, maar 't blijft taboe. Het thema prostitutie wordt van binnenuit benaderd; Josje vertelt studenten over haar dagelijks werk.

14-05-2012 22:55

Verloren Levens

HUMAN Doc - Verloren Levens

Ze zijn keurig gekleed en goed gekapt. Ze lossen op in de massa en maken zich het liefst onzichtbaar. Want lopen ze tegen de lamp, dan zitten ze al gauw voor negen maanden vast in een gevangenis.

13-05-2012 14:30

Wat de kat ziet

HUMAN Doc - Wat de kat ziet

Korte documentaire Kim Brand streek voor deze korte documentaire neer op de favoriete plek van het dier en laat vaste bezoekers aan het woord over ziekte, het leven en afscheid nemen. Negen levens, gezien door de ogen van een kat.

07-05-2012 22:55

Speciale Vlucht

HUMAN Doc - Speciale Vlucht

In het Vreemdelingendetentiecentrum Frambois bij het Zwitserse Genève wachten uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale immigranten op hun uitzetting. De spanning is er om te snijden.

HUMAN Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van HUMAN Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van HUMAN Doc bij HUMAN Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van HUMAN Doc. Heb je een uitzending van HUMAN Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

HUMAN Doc gemist

Documentaires over actuele maatschappelijke vraagstukken die veelal voortkomen uit de samenwerking met het netwerk van humanistische organisaties.

Uitzending gemist van HUMAN Doc? Hier kun je alle uitzendingen van HUMAN Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 23-09-2013 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!