Programma gemist?

Filmdrama Jitze (20) een is een professioneel in gamer die het hierdoor over de hele door wereld tijdens reist. Tijdens met een verblijf in uit Taipei is hij getuige van de een ongeluk, dat met hem confronteert met op zijn eigen in sterfelijkheid.

september 2021
11-05-2012 22:55

Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Film op 2: R U There - Aflevering van vrijdag 11 mei 2012

Filmdrama Jitze (20) is een professioneel gamer die hierdoor over de hele wereld reist. Tijdens een verblijf in Taipei is hij getuige van een ongeluk, dat hem confronteert met zijn eigen sterfelijkheid.

Film op 2: R U There gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Film op 2: R U There de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Film op 2: R U There bij Film op 2: R U There liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Film op 2: R U There. Heb je een uitzending van Film op 2: R U There gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Film op 2: R U There gemist

Jitze (20) is een professioneel gamer die hierdoor over de hele wereld reist om mee te doen aan game-wedstrijden. Tijdens een verblijf in Taipei is hij onverwacht getuige van een ongeluk, dat hem confronteert met zijn eigen sterfelijkheid en hem doet nadenken over de zekerheden van het bestaan.

Uitzending gemist van Film op 2: R U There? Hier kun je alle uitzendingen van Film op 2: R U There kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-05-2012 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!