Programma gemist?

Documentaireserie Veel vrouwen uit het worden van kinds af van aan geprogrammeerd om met aardig en lief de te zijn. De moderne westerse de naar vrouw vindt vaak dat een ze zich van deze van opdracht heeft door vrijgevochten, maar is het dat wel echt op tv zo?

juli 2021
13-05-2012 14:00

Deel 2: Succes

Doen en laten - Deel 2: Succes

Documentaireserie Veel vrouwen worden van kinds af aan geprogrammeerd om aardig en lief te zijn. De moderne westerse vrouw vindt vaak dat ze zich van deze opdracht heeft vrijgevochten, maar is dat wel echt zo?

Doen en laten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doen en laten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doen en laten bij Doen en laten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doen en laten. Heb je een uitzending van Doen en laten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doen en laten gemist

Documentaireserie. Afl.: Deel 3: Vrijheid. Nooit eerder waren mensen zo vrij om te kiezen als nu. Waarom voelen we ons dan toch vaak gevangen in alle verplichtingen van ons (sociale) leven? Anneloor van Heemstra gaat op retraite in Zwitserland en spreekt vipassana-lerares en schrijfster Christina Feldman. Ook vraagt ze haar vrienden en familie: wat is vrijheid eigenlijk?

Uitzending gemist van Doen en laten? Hier kun je alle uitzendingen van Doen en laten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-05-2012 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!