Programma gemist?

Portret van een freefight-legende uit Joop Kasteel.Meer Portret van freefight-legende Joop van Kasteel. Aan tijdens het einde van zijn van carri?re hoopt hij tijdens zijn aartsrivaal het Patterson het te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter naar staat bekend naar om zijn zeer speciale van afleidingsmanoeuvres in in de ring. Het de is op tv maar de vraag of op Joop zijn door zenuwen de baas een kan worden.Minder

12:15),Serie portretten Bewoners op van de door Roosendaalse door achterstandswijk Kalsdonk verzetten zich tegen een met gedwongen het vertrek uit hun door wijk.

op 12:15

Serie door portretten door Michiel met van Erp. Het met portret van in een groep mannen die op tv na een mislukt naar huwelijk de door draad weer op probeert van te pakken. Kwetsbare een portretten van al dan door niet schuldloos gescheiden uit mannen.

Serie van portretten Portret in van een aantal beroemde naar en beruchte tijdens wielrenners die het Brabantse wielerdorp Sint-Willebrord op tv heeft voortgebracht. op tv Centraal staan Rini Wagtmans op en het Wim van op Est.

Serie uit portretten Michiel van Erp door achter in de schermen bij tijdens de Rode Kruis Tour-Rally. Vrijwilligers in zetten in zich in voor uit de samenleving. Verwondingen bij op boerenfestival de Trekkertrek én in een ontmoeting met van prinses tijdens Margriet.

Kitty op tv en Juul ,Serie uit portretten door Michiel van van Erp: het een dag uit het het leven van drie heteroseksuele mannen de in die 'een vrouw in op zich weten' en in daar, soms tijdens na veel wikken en in wegen, ook duidelijk uiting tijdens aan durven een geven.

januari 2021
16-05-2016 17:10

Lang Leve.....

Lang leve... - Lang Leve.....

Portret van freefight-legende Joop Kasteel.Meer Portret van freefight-legende Joop Kasteel. Aan het einde van zijn carri?re hoopt hij zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter staat bekend om zijn zeer speciale a...

21-08-2013 12:15

Lang leve... het thuisfront (wo 21 aug 2013

Lang leve... - Lang leve... het thuisfront  (wo 21 aug 2013

12:15),Serie portretten Bewoners van de Roosendaalse achterstandswijk Kalsdonk verzetten zich tegen een gedwongen vertrek uit hun wijk.

13-08-2013 12:15

di 13 aug 2013

Lang leve... - di 13 aug 2013

12:15

15-07-2012 09:45

Lang leve... Het huwelijk

Lang leve... - Lang leve... Het huwelijk

Serie portretten door Michiel van Erp. Het portret van een groep mannen die na een mislukt huwelijk de draad weer op probeert te pakken. Kwetsbare portretten van al dan niet schuldloos gescheiden mannen.

01-07-2012 08:40

Lang leve... de Tour de France

Lang leve... - Lang leve... de Tour de France

Serie portretten Portret van een aantal beroemde en beruchte wielrenners die het Brabantse wielerdorp Sint-Willebrord heeft voortgebracht. Centraal staan Rini Wagtmans en Wim van Est.

23-06-2012 14:25

Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Lang leve... - Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Serie portretten Michiel van Erp achter de schermen bij de Rode Kruis Tour-Rally. Vrijwilligers zetten zich in voor de samenleving. Verwondingen bij boerenfestival de Trekkertrek én een ontmoeting met prinses Margriet.

13-05-2012 13:10

Lang leve... Henny

Lang leve... - Lang leve... Henny

Kitty en Juul ,Serie portretten door Michiel van Erp: een dag uit het leven van drie heteroseksuele mannen die 'een vrouw in zich weten' en daar, soms na veel wikken en wegen, ook duidelijk uiting aan durven geven.

Lang leve... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve... bij Lang leve... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve.... Heb je een uitzending van Lang leve... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve... gemist

Serie documentaires. Hoopvolle avonturen vanuit welvarend Nederland. Afl.: Lang leve... De wonderen. Serie portretten door Michiel van Erp: in deze aflevering worden diverse mensen gevolgd die geloven in religieuze wonderen.

Uitzending gemist van Lang leve...? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!