Programma gemist?

Portret naar van freefight-legende Joop Kasteel.Meer Portret uit van freefight-legende Joop op Kasteel. de Aan het door einde van zijn door carri?re hoopt hij een zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. uit Deze eenogige Engelse vechter tijdens van staat bekend om op tv zijn zeer speciale op tv afleidingsmanoeuvres in de ring. Het naar is naar maar de vraag of Joop de zijn zenuwen de baas van op tv kan worden.Minder

12:15),Serie in portretten Bewoners van in de Roosendaalse achterstandswijk Kalsdonk verzetten een zich tegen het een op gedwongen vertrek uit hun de wijk.

naar 12:15

Serie een portretten door door Michiel van Erp. Het portret van de een in groep mannen die na een in mislukt huwelijk de door in draad weer op probeert te op pakken. Kwetsbare tijdens portretten van al met dan niet schuldloos uit gescheiden mannen.

Serie tijdens portretten Portret van een door aantal beroemde de en beruchte wielrenners het die het in Brabantse wielerdorp Sint-Willebrord heeft voortgebracht. in Centraal staan uit Rini Wagtmans met en Wim van op tv Est.

Serie uit portretten Michiel van in Erp achter de met schermen bij de Rode een Kruis Tour-Rally. Vrijwilligers in zetten zich in een voor uit de samenleving. Verwondingen bij boerenfestival een de door Trekkertrek én een ontmoeting van met prinses uit Margriet.

Kitty het en Juul ,Serie portretten door een Michiel van door Erp: een dag op uit het een leven van drie heteroseksuele mannen in die 'een in vrouw in zich door weten' en door daar, soms na veel wikken naar van en wegen, ook duidelijk uiting aan een durven in geven.

januari 2020
16-05-2016 17:10

Lang Leve.....

Lang leve... - Lang Leve.....

Portret van freefight-legende Joop Kasteel.Meer Portret van freefight-legende Joop Kasteel. Aan het einde van zijn carri?re hoopt hij zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter staat bekend om zijn zeer speciale a...

21-08-2013 12:15

Lang leve... het thuisfront (wo 21 aug 2013

Lang leve... - Lang leve... het thuisfront  (wo 21 aug 2013

12:15),Serie portretten Bewoners van de Roosendaalse achterstandswijk Kalsdonk verzetten zich tegen een gedwongen vertrek uit hun wijk.

13-08-2013 12:15

di 13 aug 2013

Lang leve... - di 13 aug 2013

12:15

15-07-2012 09:45

Lang leve... Het huwelijk

Lang leve... - Lang leve... Het huwelijk

Serie portretten door Michiel van Erp. Het portret van een groep mannen die na een mislukt huwelijk de draad weer op probeert te pakken. Kwetsbare portretten van al dan niet schuldloos gescheiden mannen.

01-07-2012 08:40

Lang leve... de Tour de France

Lang leve... - Lang leve... de Tour de France

Serie portretten Portret van een aantal beroemde en beruchte wielrenners die het Brabantse wielerdorp Sint-Willebrord heeft voortgebracht. Centraal staan Rini Wagtmans en Wim van Est.

23-06-2012 14:25

Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Lang leve... - Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Serie portretten Michiel van Erp achter de schermen bij de Rode Kruis Tour-Rally. Vrijwilligers zetten zich in voor de samenleving. Verwondingen bij boerenfestival de Trekkertrek én een ontmoeting met prinses Margriet.

13-05-2012 13:10

Lang leve... Henny

Lang leve... - Lang leve... Henny

Kitty en Juul ,Serie portretten door Michiel van Erp: een dag uit het leven van drie heteroseksuele mannen die 'een vrouw in zich weten' en daar, soms na veel wikken en wegen, ook duidelijk uiting aan durven geven.

Lang leve... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve... bij Lang leve... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve.... Heb je een uitzending van Lang leve... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve... gemist

Serie documentaires. Hoopvolle avonturen vanuit welvarend Nederland. Afl.: Lang leve... De wonderen. Serie portretten door Michiel van Erp: in deze aflevering worden diverse mensen gevolgd die geloven in religieuze wonderen.

Uitzending gemist van Lang leve...? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!