Programma gemist?

Portret van freefight-legende uit Joop Kasteel.Meer Portret naar van freefight-legende Joop uit Kasteel. Aan het door einde tijdens van zijn de carri?re hoopt hij de zijn aartsrivaal Patterson de te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter in staat bekend om het zijn zeer tijdens speciale afleidingsmanoeuvres met in de ring. Het is een door maar de vraag of Joop in zijn zenuwen de de baas in kan worden.Minder

12:15),Serie uit portretten Bewoners van de door Roosendaalse achterstandswijk op tv Kalsdonk verzetten zich tegen een door gedwongen het vertrek uit hun de wijk.

de 12:15

Serie op portretten door Michiel van Erp. het Het naar portret van een groep de mannen die op tv na een het mislukt huwelijk de de draad weer op probeert te pakken. de in Kwetsbare portretten van al naar dan niet schuldloos in gescheiden mannen.

Serie op portretten Portret uit van een aantal beroemde de en beruchte wielrenners die het op tv Brabantse met wielerdorp Sint-Willebrord heeft tijdens voortgebracht. Centraal staan Rini het Wagtmans en Wim van naar met Est.

Serie portretten een Michiel van naar Erp achter de tijdens schermen bij de de Rode Kruis het Tour-Rally. Vrijwilligers zetten zich in voor een de samenleving. uit Verwondingen bij op boerenfestival de Trekkertrek in én een een ontmoeting met prinses met Margriet.

Kitty een en Juul ,Serie uit portretten door Michiel van Erp: met een dag uit door door het leven van drie de heteroseksuele mannen die 'een vrouw tijdens in uit zich weten' en daar, soms op tv na veel op wikken het en wegen, ook in duidelijk uiting aan durven het geven.

juni 2021
16-05-2016 17:10

Lang Leve.....

Lang leve... - Lang Leve.....

Portret van freefight-legende Joop Kasteel.Meer Portret van freefight-legende Joop Kasteel. Aan het einde van zijn carri?re hoopt hij zijn aartsrivaal Patterson te verslaan. Deze eenogige Engelse vechter staat bekend om zijn zeer speciale a...

21-08-2013 12:15

Lang leve... het thuisfront (wo 21 aug 2013

Lang leve... - Lang leve... het thuisfront  (wo 21 aug 2013

12:15),Serie portretten Bewoners van de Roosendaalse achterstandswijk Kalsdonk verzetten zich tegen een gedwongen vertrek uit hun wijk.

13-08-2013 12:15

di 13 aug 2013

Lang leve... - di 13 aug 2013

12:15

15-07-2012 09:45

Lang leve... Het huwelijk

Lang leve... - Lang leve... Het huwelijk

Serie portretten door Michiel van Erp. Het portret van een groep mannen die na een mislukt huwelijk de draad weer op probeert te pakken. Kwetsbare portretten van al dan niet schuldloos gescheiden mannen.

01-07-2012 08:40

Lang leve... de Tour de France

Lang leve... - Lang leve... de Tour de France

Serie portretten Portret van een aantal beroemde en beruchte wielrenners die het Brabantse wielerdorp Sint-Willebrord heeft voortgebracht. Centraal staan Rini Wagtmans en Wim van Est.

23-06-2012 14:25

Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Lang leve... - Aflevering van zaterdag 23 juni 2012

Serie portretten Michiel van Erp achter de schermen bij de Rode Kruis Tour-Rally. Vrijwilligers zetten zich in voor de samenleving. Verwondingen bij boerenfestival de Trekkertrek én een ontmoeting met prinses Margriet.

13-05-2012 13:10

Lang leve... Henny

Lang leve... - Lang leve... Henny

Kitty en Juul ,Serie portretten door Michiel van Erp: een dag uit het leven van drie heteroseksuele mannen die 'een vrouw in zich weten' en daar, soms na veel wikken en wegen, ook duidelijk uiting aan durven geven.

Lang leve... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lang leve... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lang leve... bij Lang leve... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lang leve.... Heb je een uitzending van Lang leve... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lang leve... gemist

Serie documentaires. Hoopvolle avonturen vanuit welvarend Nederland. Afl.: Lang leve... De wonderen. Serie portretten door Michiel van Erp: in deze aflevering worden diverse mensen gevolgd die geloven in religieuze wonderen.

Uitzending gemist van Lang leve...? Hier kun je alle uitzendingen van Lang leve... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 16-05-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!