Programma gemist?

Documentaire over het op tv op tv Britse voormalig fotomodel Katie Piper dat tijdens verminkt raakte uit nadat een ze zwavelzuur in op haar gezicht kreeg gegooid. Na in 109 operaties aan haar tijdens gezicht ondergaat Katie van nu haar het 110de operatie waardoor het van op tv zicht van haar linkeroog, op waaraan ze na het de aanval blind raakte, van wordt de hersteld.

oktober 2020
15-05-2012 22:36

Aflevering 1

Katie: I Want To See Again - Aflevering 1

Documentaire over het Britse voormalig fotomodel Katie Piper dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid. Na 109 operaties aan haar gezicht ondergaat Katie nu haar 110de operatie waardoor het zicht van haar linkero...

Katie: I Want To See Again gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Katie: I Want To See Again de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Katie: I Want To See Again bij Katie: I Want To See Again liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Katie: I Want To See Again. Heb je een uitzending van Katie: I Want To See Again gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Katie: I Want To See Again gemist

Documentaire over het Britse voormalig fotomodel Katie Piper dat verminkt raakte nadat ze zwavelzuur in haar gezicht kreeg gegooid. Na 109 operaties aan haar gezicht ondergaat Katie nu haar 110de operatie waardoor het zicht van haar linkeroog, waaraan ze na de aanval blind raakte, wordt hersteld.

Uitzending gemist van Katie: I Want To See Again? Hier kun je alle uitzendingen van Katie: I Want To See Again kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2012 om 22:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!