Programma gemist?

Jokie en met Jet een zien vanuit hun luchtballon een naar mevrouw in appels plukken. Ze tijdens gaat een appeltaart tijdens maken. Vandaag helpen Jokie en op tv Jet met op het maken door van de taart.

Jokie en Jet de zien vanuit tijdens hun luchtballon op tv een goochelaar staan. van Samen gaan op tv ze naar zijn goocheltrucs kijken. En van ze mogen een zelfs de goochelaar helpen! uit Maar dan verdwijnt op met Jet...

Jokie en Jet in horen vanuit met hun luchtballon een hondje het blaffen. Wat een een lief hondje is de dat. En hij door naar kan ook nog op wat trucjes!

Jokie en op Jet naar zien vanuit hun luchtballon een jongetje tijdens met een het rugzak. Hij een gaat kamperen. Jokie en op Jet gaan met het in op jongetje mee en samen op tv slapen ze een uit nachtje in de tijdens buitenlucht.

Jokie en Jet de zien vanuit de hun luchtballon een meisje van lopen de op een minigolfbaan. Vandaag gaan de ze samen het met het met meisje minigolfen. Maar door dat is nog best met lastig.

Jokie een en Jet van zien vanuit hun luchtballon een met jongetje. het Het jongetje is op tv zijn speelgoedauto kwijt. Jokie en Jet op tv helpen op hem zoeken naar een de speelgoedauto. Maar een eerst ruimen ze samen in op.

Jokie en van Jet zien een vanuit hun luchtballon een in boswachter. De de boswachter is op zoek naar de een specht. op tv Ze zien heel veel naar verschillende in vogels. Maar waar is het toch van die specht?

Jokie met en Jet horen vanuit op tv hun luchtballon vrolijke muziek. de uit Beneden in het park door staat een van orkest in een muziektent te naar spelen. Jokie en op tv Jet het mogen meedoen en maken vrolijke de muziek!

Jokie en in Jet het zien vanuit hun luchtballon kinderen in met een tijdens mandje lopen. Ze gaan picknicken een in het park. naar Maar als in ze op tv even niet opletten, zijn de een broodjes naar weg.

Jokie en Jet op tv uit zien vanuit hun op luchtballon het strand. Op tijdens het strand loopt een tijdens jongetje tijdens met een emmer in en een schepje een in zijn hand. Hij gaat een in zandkasteel maken van en Jokie en op tv Jet mogen helpen. Maar uit pas op tijdens voor tijdens die golf, Jokie!

Jokie op tv en Jet de zien vanuit hun luchtballon een jongetje op tv in op een weiland. Hij is aan door de het schilderen. Jokie van wil ook wel een schilderij maken. op Maar wat zal tijdens hij door eens gaan op schilderen?

Jokie en naar Jet zien vanuit hun de luchtballon de een gek ding in op tv de lucht: tijdens het is het een vlieger! Jokie uit knutselt zijn eigen vlieger het in elkaar uit en gaat ook lekker in vliegeren.

Jokie en Jet tijdens van zien vanuit hun luchtballon brandweermannen staan. het in Ze zijn bezig met een in brandoefening. Daar komt nog met heel wat bij in kijken! Jokie door en op Jet mogen een dagje op tv met de brandweer een mee.

Jokie en tijdens Jet zien vanuit hun uit luchtballon een op tv meisje schaatsen. Vandaag het leert Jokie ook schaatsen! naar Maar dat met valt nog van niet mee...

Jokie en naar Jet zien vanuit hun van luchtballon van een meisje tijdens een grote sneeuwbal tijdens rollen. Vandaag gaan het ze samen een met grote sneeuwpop maken.

januari 2020
02-11-2019 07:28

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

27-10-2019 07:31

Goochelen

Jokie - Goochelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een goochelaar staan. Samen gaan ze naar zijn goocheltrucs kijken. En ze mogen zelfs de goochelaar helpen! Maar dan verdwijnt Jet...

26-10-2019 07:27

Hondje

Jokie - Hondje

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon een hondje blaffen. Wat een lief hondje is dat. En hij kan ook nog wat trucjes!

20-10-2019 07:26

Kamperen

Jokie - Kamperen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een rugzak. Hij gaat kamperen. Jokie en Jet gaan met het jongetje mee en samen slapen ze een nachtje in de buitenlucht.

19-10-2019 07:26

Minigolf

Jokie - Minigolf

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje lopen op een minigolfbaan. Vandaag gaan ze samen met het meisje minigolfen. Maar dat is nog best lastig.

13-10-2019 07:31

Opruimen

Jokie - Opruimen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje. Het jongetje is zijn speelgoedauto kwijt. Jokie en Jet helpen hem zoeken naar de speelgoedauto. Maar eerst ruimen ze samen op.

12-10-2019 07:32

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

06-10-2019 07:33

Muziek

Jokie - Muziek

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Beneden in het park staat een orkest in een muziektent te spelen. Jokie en Jet mogen meedoen en maken vrolijke muziek!

05-10-2019 07:33

Picknick

Jokie - Picknick

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen met een mandje lopen. Ze gaan picknicken in het park. Maar als ze even niet opletten, zijn de broodjes weg.

29-09-2019 07:26

Zandkasteel

Jokie - Zandkasteel

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon het strand. Op het strand loopt een jongetje met een emmer en een schepje in zijn hand. Hij gaat een zandkasteel maken en Jokie en Jet mogen helpen. Maar pas op voor die golf, Jokie!

28-09-2019 07:27

Schilderen

Jokie - Schilderen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje in een weiland. Hij is aan het schilderen. Jokie wil ook wel een schilderij maken. Maar wat zal hij eens gaan schilderen?

22-09-2019 07:26

Vliegeren

Jokie - Vliegeren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gek ding in de lucht: het is een vlieger! Jokie knutselt zijn eigen vlieger in elkaar en gaat ook lekker vliegeren.

21-09-2019 07:27

Brandweer

Jokie - Brandweer

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon brandweermannen staan. Ze zijn bezig met een brandoefening. Daar komt nog heel wat bij kijken! Jokie en Jet mogen een dagje met de brandweer mee.

15-09-2019 07:26

Schaatsen

Jokie - Schaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje schaatsen. Vandaag leert Jokie ook schaatsen! Maar dat valt nog niet mee...

14-09-2019 07:27

Sneeuwpop

Jokie - Sneeuwpop

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje een grote sneeuwbal rollen. Vandaag gaan ze samen een grote sneeuwpop maken.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 499
  • Laatste uitzending op 22-12-2019 om 07:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!