Programma gemist?

Jokie naar en Jet horen vanuit de hun luchtballon vrolijke het muziek. Ze zien tijdens een meisje op tv huppelen. Ze is op weg de naar op tv de kermis. Jokie en het Jet een gaan met haar mee en spelen van leuke uit spelletjes.

Jokie en door Jet van zien vanuit hun het luchtballon een boswachter. op De boswachter is op zoek naar met een door specht. Ze zien heel in veel verschillende vogels. Maar de waar is toch met die het specht?

Jokie en Jet de van zien vanuit hun luchtballon een herder van met zijn door schaapjes. Vandaag mag in Jokie even op de met schapen passen. Maar het Jokie de valt in slaap en op ze het lopen weg! Jokie en Jet doen met er het alles aan een om de schapen allemaal uit weer op tijd terug op tv te vinden. een Gelukkig krijgen ze op tv hulp.

Jokie en Jet een zien op tv vanuit hun luchtballon naar een meneer het aan het werk uit in zijn groentetuin. met Vandaag mogen Jokie op en Jet hem een handje helpen. op Ze gaan met groenten zaaien, tomaten op tv plukken een en wortels uit de de grond trekken.

Jokie de en Jet in zien vanuit hun luchtballon een naar mevrouw appels plukken. Ze in gaat een in appeltaart maken. Vandaag op helpen Jokie en naar Jet op met het maken de van de taart.

Jokie en door Jet zien vanuit hun met door luchtballon een hoed voorbij waaien. van Van wie zou naar die hoed zijn? de Jokie naar en Jet gaan samen op naar zoek naar de een eigenaar van de van hoed.

Jokie naar en Jet zien vanuit hun een op luchtballon een paar kinderen op straat uit uit spelen. Samen spelen ze van op de stoep. Dan willen naar er uit ineens nóg een paar de kinderen meedoen. Maar zij met staan aan de op andere kant uit van de door weg en kunnen niet zomaar een oversteken. Gelukkig naar heeft van Jokie een slim een idee.

Jokie en van Jet in zien vanuit hun luchtballon een het Eskimo. Vandaag mogen een Jokie en naar Jet de van Eskimo helpen met een het vangen van vis. En tijdens ze bouwen van van sneeuw een echte op tv iglo.

Jokie door en Jet in zien vanuit hun luchtballon het een meisje. Ze gaat een sporten. een Vandaag sporten Jokie en het Jet mee.

Jokie en Jet op zien de vanuit hun luchtballon in een meisje. uit Het meisje zwaait in vrolijk naar hen naar en vraagt of ze zin met hebben om met haar op tv te spelen. met De hele dag een spelen met ze met zijn allen van in de het speeltuin.

Jokie en een Jet zien vanuit hun op tv luchtballon kinderen tijdens in verkleedkleren staan. met Ze spelen indiaantje. het Vandaag een mogen Jokie en Jet ook naar indiaantje het spelen.

Jokie in en Jet zien uit vanuit hun luchtballon een grot. door Bij door de grot door staat een meneer. van Hij gaat diamanten zoeken in een de de grot en Jokie en Jet zoeken op met mee.

Jokie de en Jet zien een vanuit hun naar luchtballon een meisje op rolschaatsen. tijdens Vandaag in gaat het meisje Jokie leren uit rolschaatsen.

Jokie tijdens en Jet zien vanuit hun uit luchtballon een een meisje met een blokkendoos. met Samen in gaan ze met de op tv blokken spelen en in bouwen uit ze een hoge met toren.

Jokie en Jet het op tv zien vanuit hun luchtballon tijdens een gids door in zijn jeep. Hij gaat het op safari. Jokie tijdens en Jet mogen uit met de het gids mee op safari op en samen zien het ze een heleboel wilde het de dieren.

oktober 2021
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!