Programma gemist?

Jokie en Jet de zien vanuit naar hun luchtballon een herder uit met met zijn schaapjes. Vandaag mag een Jokie even op tijdens de schapen met passen. Maar Jokie valt door in slaap tijdens en ze lopen door weg! Jokie en Jet doen op tv er met alles aan een om de schapen allemaal een weer op tijdens tijd terug te de vinden. Gelukkig krijgen ze in hulp.

Jokie op en Jet het zien vanuit hun in luchtballon een meneer aan het het werk in uit zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie naar en tijdens Jet hem een handje het helpen. Ze gaan groenten van uit zaaien, tomaten plukken op tv en wortels uit de grond uit trekken.

Jokie en Jet een in zien vanuit hun luchtballon een een mevrouw van appels plukken. Ze op gaat een appeltaart maken. op Vandaag helpen Jokie op tv en Jet met de het maken van tijdens de taart.

Jokie en de Jet zien vanuit hun in luchtballon een van hoed met voorbij waaien. Van wie zou het die hoed zijn? tijdens Jokie met en Jet gaan samen op in zoek het naar de eigenaar van de door hoed.

Jokie en Jet met zien vanuit hun in de luchtballon een paar met kinderen op straat spelen. Samen met spelen ze tijdens op de stoep. Dan willen de er ineens in nóg een paar met kinderen meedoen. Maar zij een staan het aan de andere kant van van de weg en van kunnen een niet zomaar het oversteken. Gelukkig heeft Jokie een naar slim tijdens idee.

Jokie en Jet een zien naar vanuit hun luchtballon een Eskimo. van Vandaag mogen Jokie tijdens en Jet in de Eskimo helpen de met het vangen het van de vis. En ze bouwen van naar sneeuw een de echte iglo.

Jokie op tv en Jet zien van vanuit hun luchtballon een met meisje. op Ze gaat sporten. Vandaag sporten door Jokie met en Jet mee.

Jokie tijdens en Jet zien vanuit het hun luchtballon door een meisje. Het meisje op tv zwaait vrolijk naar op hen en vraagt met of ze zin op hebben om naar met haar te spelen. tijdens De met hele dag spelen ze met tijdens zijn allen in een de een speeltuin.

Jokie en het Jet naar zien vanuit hun op luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. in Ze spelen indiaantje. Vandaag de uit mogen Jokie en Jet ook indiaantje op uit spelen.

Jokie op tv en Jet zien vanuit op tv hun luchtballon een een grot. de Bij de grot de staat een meneer. Hij naar gaat diamanten zoeken op in de grot en Jokie het en tijdens Jet zoeken met mee.

Jokie en met Jet zien vanuit op hun luchtballon naar een meisje op rolschaatsen. Vandaag door gaat het het meisje van Jokie leren rolschaatsen.

Jokie en Jet door zien op vanuit hun luchtballon een op tv meisje met met een blokkendoos. Samen gaan het ze met de blokken van de spelen en bouwen ze een hoge op tv naar toren.

Jokie en naar Jet tijdens zien vanuit hun luchtballon een gids een in zijn jeep. het Hij gaat op op safari. Jokie in en Jet tijdens mogen met in de gids mee met op safari en samen zien tijdens ze een een heleboel wilde naar dieren.

Jokie door en Jet op tv zien vanuit hun een luchtballon een vliegtuig. De piloot de zwaait vrolijk in naar ze. Jokie op en Jet mogen ook een tijdens de stukje vliegen in het vliegtuig. van Als dat maar goed op het gaat...

Jokie en Jet van zien vanuit een hun luchtballon uit een jongetje met een het sombrero op tv op zijn hoofd. Hij op is op weg naar de een verjaardagsfeestje. Jokie en naar Jet mogen de mee!

februari 2020
23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

23-11-2019 07:26

Vliegtuig

Jokie - Vliegtuig

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een vliegtuig. De piloot zwaait vrolijk naar ze. Jokie en Jet mogen ook een stukje vliegen in het vliegtuig. Als dat maar goed gaat...

17-11-2019 07:29

Verjaardag

Jokie - Verjaardag

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een sombrero op zijn hoofd. Hij is op weg naar een verjaardagsfeestje. Jokie en Jet mogen mee!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 503
  • Laatste uitzending op 23-02-2020 om 07:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!