Programma gemist?

Jokie uit en Jet horen vanuit uit hun op tv luchtballon vrolijke muziek. Ze zien naar een meisje naar huppelen. Ze is op tijdens weg naar een de kermis. Jokie en Jet naar gaan met haar door met mee en spelen leuke van spelletjes.

Jokie op en Jet zien op tv vanuit hun luchtballon een boswachter. een De van boswachter is op zoek naar naar een specht. op tv Ze zien heel naar veel verschillende vogels. op tv Maar waar is door toch een die specht?

Jokie op en Jet zien uit vanuit hun luchtballon een op herder met zijn schaapjes. naar Vandaag mag van Jokie even op van de schapen passen. met Maar Jokie door valt in slaap naar en ze lopen het weg! Jokie en Jet door doen met er alles aan om de tijdens schapen allemaal met weer op tijd terug te de vinden. op Gelukkig krijgen in ze hulp.

Jokie door en Jet uit zien vanuit hun naar luchtballon een meneer aan het een werk in van zijn groentetuin. het Vandaag mogen Jokie en Jet uit hem een handje naar helpen. Ze gaan groenten in zaaien, tomaten plukken het en wortels uit van de grond tijdens trekken.

Jokie de en Jet zien vanuit hun met luchtballon een mevrouw uit appels plukken. Ze in gaat een appeltaart een maken. Vandaag helpen van Jokie en Jet door met het maken tijdens van op de taart.

Jokie en Jet een zien vanuit hun op tv luchtballon een hoed op voorbij het waaien. Van de wie zou die hoed op tv zijn? Jokie en tijdens Jet gaan samen op door zoek naar de de eigenaar van in de hoed.

Jokie het en Jet zien de vanuit hun luchtballon uit een paar kinderen van op straat spelen. het Samen spelen uit ze op de stoep. Dan op willen er ineens in nóg tijdens een paar kinderen meedoen. Maar zij naar staan aan de in andere in kant van de uit weg en kunnen niet van zomaar oversteken. Gelukkig een heeft Jokie een slim met tijdens idee.

Jokie door en Jet in zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. van de Vandaag mogen Jokie en van Jet de Eskimo helpen in met het vangen van op tv uit vis. En ze bouwen door van sneeuw op een echte iglo.

Jokie een en Jet zien vanuit hun naar luchtballon naar een meisje. Ze gaat sporten. door Vandaag sporten op tv Jokie en Jet uit mee.

Jokie met en Jet het zien vanuit hun luchtballon een een meisje. Het tijdens meisje zwaait vrolijk door naar hen en vraagt naar of ze zin van hebben om met in haar te uit spelen. De een hele dag spelen uit ze met zijn allen van in de door speeltuin.

Jokie door en Jet zien vanuit hun een luchtballon door kinderen in door verkleedkleren staan. Ze spelen een indiaantje. Vandaag mogen op tv Jokie en Jet op tv ook indiaantje naar spelen.

Jokie en Jet uit zien vanuit hun met luchtballon op een grot. Bij een de grot staat een meneer. met Hij gaat diamanten het zoeken in van de grot en Jokie van en Jet een zoeken naar mee.

Jokie een en Jet zien door vanuit hun een luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag door gaat het door meisje in Jokie leren rolschaatsen.

Jokie en Jet op tv zien vanuit op tv hun luchtballon een van meisje met een met blokkendoos. Samen gaan op ze tijdens met de blokken het spelen en bouwen ze een hoge een een toren.

Jokie de en Jet zien vanuit hun tijdens luchtballon een gids van in zijn tijdens jeep. uit Hij gaat op door safari. Jokie en met Jet mogen met de gids mee van op tv op safari en samen de zien ze op tv een heleboel wilde een dieren.

oktober 2020
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!