Programma gemist?

Jokie met en Jet horen het vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. een Ze uit zien een de meisje huppelen. Ze is het op weg naar van de kermis. Jokie en een Jet gaan met van haar de mee en spelen op tv leuke spelletjes.

Jokie en het Jet op tv zien vanuit hun luchtballon een een boswachter. De boswachter is van op in zoek naar een specht. tijdens Ze zien naar heel veel verschillende vogels. op tv Maar waar door is toch het die specht?

Jokie op en Jet de zien vanuit hun luchtballon een herder van met zijn tijdens schaapjes. Vandaag mag Jokie naar even naar op de door schapen passen. Maar Jokie valt uit in slaap en in ze op lopen weg! Jokie naar en Jet doen er alles aan op tv om de schapen tijdens naar allemaal weer op een tijd terug te vinden. Gelukkig met krijgen ze uit hulp.

Jokie op en Jet zien op vanuit hun luchtballon met een meneer aan het op werk in zijn naar groentetuin. Vandaag naar mogen Jokie en op Jet hem uit een handje helpen. Ze gaan groenten naar zaaien, tomaten plukken tijdens en wortels uit een van de grond trekken.

Jokie en Jet een zien vanuit hun met luchtballon uit een mevrouw appels uit plukken. Ze gaat een appeltaart met maken. het Vandaag helpen van Jokie en Jet met de het maken van met de taart.

Jokie het en Jet zien vanuit hun door op tv luchtballon een hoed voorbij waaien. Van een wie een zou die hoed zijn? op Jokie in en Jet gaan samen naar op zoek van naar de eigenaar van met de hoed.

Jokie van en Jet een zien vanuit hun luchtballon een paar van kinderen op straat naar spelen. een Samen spelen ze op met de met stoep. Dan willen er naar ineens nóg een met paar kinderen meedoen. Maar zij naar met staan aan de andere kant de van de weg en door kunnen in niet zomaar oversteken. Gelukkig heeft op naar Jokie een slim in idee.

Jokie van en Jet zien vanuit een hun luchtballon een tijdens Eskimo. Vandaag mogen Jokie op door en Jet de naar Eskimo helpen met het op vangen van vis. En ze tijdens van bouwen van sneeuw in een echte iglo.

Jokie van en Jet zien vanuit uit hun het luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. uit Vandaag sporten het Jokie en in Jet mee.

Jokie en van Jet zien vanuit hun de luchtballon een meisje. uit Het meisje zwaait door vrolijk naar hen op en vraagt of een ze met zin hebben om met haar het met te spelen. De hele dag spelen op tv ze een met zijn allen in de een het speeltuin.

Jokie door en Jet zien vanuit door hun luchtballon naar kinderen in verkleedkleren staan. naar Ze in spelen indiaantje. Vandaag het mogen Jokie en Jet ook naar indiaantje op tv spelen.

Jokie op tv en Jet een zien vanuit hun een luchtballon een grot. Bij het de grot staat een een meneer. Hij gaat diamanten van naar zoeken in de grot en de Jokie en Jet naar zoeken op mee.

Jokie uit en Jet van zien vanuit hun door luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag het gaat het het meisje Jokie leren het rolschaatsen.

Jokie en Jet het zien vanuit hun tijdens luchtballon een de meisje met een van blokkendoos. Samen gaan ze van met de blokken in spelen met en bouwen ze een hoge uit het toren.

Jokie op en Jet zien vanuit op hun met luchtballon een gids op tv in zijn jeep. op Hij gaat op safari. Jokie en van een Jet mogen met de gids mee naar tijdens op safari en uit samen zien ze een de heleboel wilde van dieren.

juli 2020
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!