Programma gemist?

Jokie naar en Jet horen vanuit hun met door luchtballon vrolijke muziek. Ze de zien een door meisje huppelen. Ze is op weg tijdens naar naar de kermis. in Jokie en Jet gaan met tijdens haar mee naar en spelen leuke het spelletjes.

Jokie een en Jet naar zien vanuit hun door luchtballon een boswachter. De boswachter op tv is naar op zoek naar een specht. de Ze naar zien heel veel de verschillende vogels. Maar waar een is toch die uit specht?

Jokie en op Jet zien in vanuit hun luchtballon een op tv herder met uit zijn schaapjes. Vandaag uit mag Jokie even op de naar schapen passen. uit Maar Jokie valt in het door slaap en ze lopen weg! Jokie het van en Jet doen er in alles aan om de schapen een allemaal weer de op tijd terug in te vinden. tijdens Gelukkig krijgen ze door hulp.

Jokie naar en Jet zien vanuit uit hun luchtballon in een meneer naar aan het werk in zijn naar groentetuin. Vandaag door mogen Jokie en Jet hem in met een handje helpen. Ze de gaan groenten op zaaien, tomaten plukken en wortels de uit in de grond trekken.

Jokie in en Jet zien vanuit hun het naar luchtballon een mevrouw appels met plukken. Ze gaat een appeltaart tijdens maken. Vandaag van helpen Jokie en tijdens Jet in met het maken tijdens van de taart.

Jokie en Jet door zien vanuit hun tijdens luchtballon een hoed uit de voorbij waaien. Van wie zou die het hoed zijn? Jokie in en in Jet gaan samen in op zoek naar de eigenaar tijdens van de op tv hoed.

Jokie en door Jet zien vanuit de hun in luchtballon een paar naar kinderen op straat spelen. met Samen spelen tijdens ze op de in stoep. Dan willen er op ineens nóg een paar met kinderen meedoen. een Maar zij staan aan door de op tv andere kant van een de weg en kunnen het niet zomaar oversteken. met Gelukkig heeft op Jokie een slim naar idee.

Jokie en Jet op zien vanuit op hun luchtballon een Eskimo. een Vandaag mogen Jokie door en Jet de in Eskimo het helpen met het vangen in van vis. tijdens En ze uit bouwen van sneeuw tijdens een echte iglo.

Jokie en in Jet zien vanuit hun op tv door luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. met Vandaag sporten Jokie met en Jet op tv mee.

Jokie op en Jet zien vanuit hun een luchtballon een op meisje. Het meisje uit zwaait uit vrolijk naar hen een en vraagt of ze zin uit hebben uit om met haar te spelen. De van hele met dag spelen ze met zijn uit allen in de een van speeltuin.

Jokie en Jet de zien tijdens vanuit hun luchtballon kinderen in uit van verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag in mogen op Jokie en Jet ook door indiaantje het spelen.

Jokie en Jet door zien vanuit van hun luchtballon een grot. tijdens Bij de grot in staat tijdens een meneer. Hij gaat diamanten het de zoeken in de grot en Jokie het tijdens en Jet zoeken door mee.

Jokie en op Jet door zien vanuit hun luchtballon een meisje op tv op rolschaatsen. Vandaag in gaat in het meisje van Jokie leren rolschaatsen.

Jokie en in Jet zien vanuit in hun een luchtballon een meisje naar met een blokkendoos. op tv Samen gaan ze met de blokken van spelen en bouwen tijdens tijdens ze een hoge het toren.

Jokie en Jet van zien vanuit hun het luchtballon een met gids in zijn een jeep. Hij het gaat op safari. Jokie een en Jet mogen met naar de gids mee een op safari en van samen zien op ze een heleboel op tv wilde uit dieren.

februari 2021
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!