Programma gemist?

Jokie op en Jet horen vanuit hun met luchtballon met vrolijke muziek. Ze zien een op tv meisje het huppelen. Ze is op op tv weg van naar de kermis. Jokie en Jet op in gaan met haar mee in en spelen leuke in spelletjes.

Jokie en de Jet zien met vanuit hun luchtballon een boswachter. uit De boswachter is in op zoek uit naar de een specht. Ze zien heel in veel verschillende in vogels. Maar waar is toch naar op tv die specht?

Jokie en in Jet zien vanuit met hun luchtballon het een herder met met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie een even van op de schapen passen. met Maar de Jokie valt in slaap een en ze lopen een weg! Jokie en Jet naar doen er alles aan naar om een de schapen allemaal van weer op tijd terug een te uit vinden. Gelukkig krijgen ze op hulp.

Jokie en het Jet zien vanuit met hun luchtballon een meneer tijdens met aan het werk in op tv zijn groentetuin. met Vandaag mogen Jokie en Jet een hem een handje het helpen. op Ze gaan groenten zaaien, tomaten tijdens plukken en wortels uit met de grond op tv trekken.

Jokie en uit Jet zien vanuit door hun luchtballon een in mevrouw de appels plukken. Ze gaat het een appeltaart maken. het Vandaag helpen Jokie op en Jet met het de maken op van de taart.

Jokie en Jet door zien vanuit op tv hun tijdens luchtballon een hoed op tv voorbij waaien. Van wie zou die uit hoed zijn? met Jokie en Jet gaan op samen op zoek door uit naar de eigenaar van de tijdens hoed.

Jokie het en Jet zien vanuit het hun luchtballon een uit paar kinderen op straat tijdens spelen. Samen uit spelen naar ze op de in stoep. Dan willen er naar ineens nóg uit een paar kinderen meedoen. in Maar zij staan aan in de andere kant een van de weg en naar de kunnen niet zomaar oversteken. Gelukkig door heeft Jokie het een slim een idee.

Jokie het en Jet uit zien vanuit hun luchtballon door een Eskimo. Vandaag mogen op tv Jokie en Jet een de in Eskimo helpen met het vangen van op tv vis. En ze in bouwen van het sneeuw een echte tijdens iglo.

Jokie uit en Jet zien de vanuit hun met luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. op tv tijdens Vandaag sporten Jokie op tv en Jet mee.

Jokie op tv en Jet zien op vanuit hun luchtballon een meisje. uit Het de meisje zwaait vrolijk naar hen het en door vraagt of ze een zin hebben om met haar in te op spelen. De hele op tv dag spelen uit ze met zijn allen naar in de tijdens speeltuin.

Jokie naar en Jet tijdens zien vanuit hun luchtballon van kinderen in verkleedkleren staan. een Ze spelen indiaantje. Vandaag het mogen Jokie en naar Jet ook van indiaantje de spelen.

Jokie en Jet uit tijdens zien vanuit hun luchtballon een grot. in Bij van de grot op tv staat een meneer. Hij in gaat diamanten in zoeken in de tijdens grot en Jokie en op tv Jet zoeken de mee.

Jokie met en Jet zien vanuit hun met luchtballon een op tv meisje op op rolschaatsen. Vandaag gaat naar het meisje uit Jokie leren rolschaatsen.

Jokie op tv en Jet zien vanuit hun een luchtballon naar een meisje met een blokkendoos. op tv Samen van gaan ze met de de blokken spelen en het bouwen in ze een hoge met toren.

Jokie en de Jet zien vanuit in hun luchtballon een op tv gids tijdens in zijn jeep. Hij gaat op tv op safari. met Jokie en Jet mogen met in de naar gids mee op naar safari en samen zien ze de een heleboel wilde een de dieren.

juni 2021
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!