Programma gemist?

Jokie en het Jet horen door vanuit hun luchtballon vrolijke uit muziek. Ze een zien een meisje huppelen. Ze een is op uit weg uit naar de kermis. Jokie en naar Jet gaan met haar in mee en spelen van leuke met spelletjes.

Jokie in en Jet de zien vanuit hun van luchtballon een boswachter. De tijdens boswachter is op zoek naar tijdens een een specht. Ze zien heel veel in een verschillende vogels. Maar de waar is toch een die specht?

Jokie en Jet naar zien vanuit hun een luchtballon een in herder een met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie naar even op van de schapen passen. in Maar op Jokie valt in slaap en op ze lopen weg! Jokie een en het Jet doen er op alles aan tijdens om de schapen allemaal weer uit op tijd door terug te vinden. naar Gelukkig krijgen ze met hulp.

Jokie en Jet op zien vanuit uit hun luchtballon een meneer het aan het naar werk uit in zijn groentetuin. van Vandaag mogen Jokie en Jet hem tijdens een handje helpen. een Ze gaan van groenten zaaien, tomaten plukken de en wortels uit een op de grond trekken.

Jokie de en Jet zien vanuit hun een de luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze een gaat een naar appeltaart naar maken. Vandaag helpen Jokie en Jet naar met het maken op tv van tijdens de taart.

Jokie en tijdens Jet met zien vanuit hun op tv luchtballon een hoed voorbij waaien. naar Van wie zou op die hoed zijn? Jokie op tv tijdens en Jet gaan samen op de zoek naar de van eigenaar van tijdens de hoed.

Jokie het en Jet zien vanuit op hun luchtballon een uit paar door kinderen op straat spelen. Samen spelen naar ze op een de op stoep. Dan willen er ineens in nóg een paar in kinderen meedoen. uit Maar zij op tv staan aan de andere kant op tv van de weg en op kunnen niet zomaar het van oversteken. Gelukkig heeft Jokie in een slim tijdens idee.

Jokie en Jet naar zien een vanuit hun op luchtballon een Eskimo. tijdens Vandaag mogen Jokie en Jet de uit Eskimo helpen naar met het vangen van naar vis. En ze op tv bouwen van sneeuw van een echte met iglo.

Jokie uit en Jet naar zien vanuit hun luchtballon in een meisje. Ze uit gaat sporten. Vandaag sporten Jokie met en naar Jet mee.

Jokie met en Jet zien op vanuit hun luchtballon van een meisje. Het meisje zwaait op vrolijk naar door hen naar en vraagt of ze zin naar hebben op tv om met haar te spelen. van De hele dag spelen uit ze met zijn uit allen van in de naar speeltuin.

Jokie en een Jet in zien vanuit hun luchtballon kinderen van in verkleedkleren een staan. Ze naar spelen indiaantje. Vandaag mogen in Jokie en Jet ook de indiaantje door spelen.

Jokie en Jet in zien naar vanuit hun naar luchtballon een grot. Bij door de grot staat een op meneer. Hij gaat diamanten op tv een zoeken in de grot en Jokie naar en Jet de zoeken naar mee.

Jokie door en Jet naar zien vanuit hun luchtballon een meisje van een op rolschaatsen. Vandaag van gaat het meisje Jokie tijdens leren rolschaatsen.

Jokie een en Jet zien vanuit hun met luchtballon een naar meisje een met een blokkendoos. van Samen gaan ze met de blokken op tv op tv spelen en bouwen ze een een hoge in toren.

Jokie op tv en Jet een zien vanuit hun luchtballon in een gids in door zijn jeep. uit Hij gaat op safari. Jokie en door met Jet mogen met de gids het mee op de safari en tijdens samen zien ze een heleboel wilde tijdens op dieren.

november 2020
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!