Programma gemist?

Jokie van en Jet op tv zien vanuit hun luchtballon een tijdens mevrouw appels plukken. Ze met het gaat een appeltaart de maken. Vandaag helpen het Jokie en Jet met door het maken van het de taart.

Jokie en door Jet zien vanuit een hun luchtballon een hoed in van voorbij waaien. Van met wie zou die hoed zijn? een Jokie op tv en Jet gaan samen naar op zoek naar met de eigenaar van de met hoed.

Jokie het en Jet in zien vanuit hun luchtballon van een paar kinderen op uit straat in spelen. Samen spelen ze op de door naar stoep. Dan willen er op ineens nóg een paar de kinderen meedoen. Maar zij de staan aan tijdens de andere tijdens kant van de het weg en het kunnen niet zomaar oversteken. Gelukkig heeft het door Jokie een slim met idee.

Jokie naar en Jet zien een vanuit hun luchtballon met een Eskimo. door Vandaag mogen Jokie en Jet naar de de Eskimo helpen met op tv het vangen van uit vis. En ze bouwen van sneeuw het een naar echte iglo.

Jokie in en Jet zien vanuit hun in luchtballon op tv een meisje. op Ze gaat sporten. Vandaag naar sporten Jokie het en Jet mee.

Jokie tijdens en Jet zien vanuit op hun luchtballon op een meisje. Het door meisje zwaait vrolijk naar uit hen en vraagt op tv of ze zin het hebben om met haar met te een spelen. De hele dag het spelen ze van met zijn allen in de het in speeltuin.

Jokie en Jet naar zien vanuit het hun luchtballon kinderen tijdens in verkleedkleren de staan. Ze op tv spelen indiaantje. Vandaag het mogen Jokie en Jet door ook indiaantje uit spelen.

Jokie en door Jet zien door vanuit hun luchtballon een uit grot. Bij op tv de grot het staat een meneer. Hij door gaat diamanten op tv zoeken in de in grot en Jokie en Jet zoeken tijdens op tv mee.

Jokie de en Jet in zien vanuit hun luchtballon een meisje naar op de rolschaatsen. Vandaag gaat het met meisje Jokie op leren rolschaatsen.

Jokie en tijdens Jet zien vanuit hun uit luchtballon in een meisje met een het blokkendoos. met Samen gaan ze met op tv de blokken spelen de en bouwen door ze een hoge naar toren.

Jokie het en Jet zien vanuit hun met op tv luchtballon een gids in zijn het jeep. Hij gaat door op safari. Jokie van en Jet mogen met door de gids mee uit naar op safari en naar samen zien ze een heleboel tijdens wilde een dieren.

Jokie in en Jet zien vanuit hun van luchtballon een vliegtuig. tijdens De op piloot zwaait op vrolijk naar ze. Jokie en Jet het mogen ook met een tijdens stukje vliegen in het het vliegtuig. Als dat maar goed een een gaat...

Jokie en Jet een zien vanuit hun door luchtballon een jongetje op tv met een op sombrero op zijn met hoofd. het Hij is op weg een naar een verjaardagsfeestje. Jokie in en van Jet mogen mee!

Jokie en het Jet op tv zien vanuit hun luchtballon een met groot meer. naar Bij het meer staat een naar door jongetje. Hij is van op zoek naar naar Nessie, het watermonster. Jokie met en Jet gaan mee op met door zoek.

Jokie een en Jet zien vanuit hun in luchtballon een naar jongetje met een in surfplank. Hij gaat vandaag in van surfen en Jokie mag het mee.

februari 2020
02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

23-11-2019 07:26

Vliegtuig

Jokie - Vliegtuig

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een vliegtuig. De piloot zwaait vrolijk naar ze. Jokie en Jet mogen ook een stukje vliegen in het vliegtuig. Als dat maar goed gaat...

17-11-2019 07:29

Verjaardag

Jokie - Verjaardag

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een sombrero op zijn hoofd. Hij is op weg naar een verjaardagsfeestje. Jokie en Jet mogen mee!

16-11-2019 07:26

Loch Ness

Jokie - Loch Ness

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een groot meer. Bij het meer staat een jongetje. Hij is op zoek naar Nessie, het watermonster. Jokie en Jet gaan mee op zoek.

10-11-2019 07:31

Surfen

Jokie - Surfen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een surfplank. Hij gaat vandaag surfen en Jokie mag mee.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 501
  • Laatste uitzending op 02-02-2020 om 07:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!