Programma gemist?

Jokie en in Jet zien vanuit op hun tijdens luchtballon kinderen in verkleedkleren met staan. Ze spelen uit indiaantje. Vandaag mogen Jokie en door Jet ook het indiaantje in spelen.

Jokie en de Jet zien vanuit hun een luchtballon een een grot. Bij het de grot staat een op tv meneer. Hij in gaat diamanten zoeken het in de grot en Jokie op tv en tijdens Jet zoeken de mee.

Jokie en Jet naar zien vanuit een hun luchtballon een meisje naar op rolschaatsen. Vandaag door gaat het het meisje de Jokie leren rolschaatsen.

Jokie en Jet uit zien vanuit op hun op luchtballon een meisje naar met een blokkendoos. Samen gaan met ze het met de blokken spelen van en bouwen ze het een hoge door toren.

Jokie en met Jet zien op tv vanuit hun luchtballon een een gids in van zijn jeep. tijdens Hij gaat op safari. Jokie van en Jet mogen op tv met de de gids mee op safari op tv en in samen zien ze een naar heleboel wilde tijdens dieren.

Jokie door en Jet door zien vanuit hun luchtballon met een vliegtuig. De piloot de zwaait vrolijk naar op tv ze. de Jokie en Jet mogen ook een de stukje het vliegen in het vliegtuig. van Als dat maar goed op tv met gaat...

Jokie en uit Jet zien met vanuit hun luchtballon met een jongetje met een naar sombrero tijdens op zijn hoofd. Hij is op uit weg naar een op het verjaardagsfeestje. Jokie en Jet mogen op mee!

Jokie en in Jet op zien vanuit hun luchtballon een met groot meer. met Bij het meer met staat een jongetje. Hij is op tv op zoek op naar Nessie, het watermonster. het Jokie op tv en Jet gaan mee door op een zoek.

Jokie het en Jet zien naar vanuit hun uit luchtballon een jongetje met een surfplank. naar Hij gaat een vandaag surfen en Jokie op tv door mag mee.

Jokie en Jet een zien vanuit hun door de luchtballon een boerderij. naar Op de boerderij van loopt de boer rond. een Vandaag gaan Jokie op en Jet de boer helpen op op tv met het verzorgen van de een kippen.

Jokie en Jet op zien vanuit met hun luchtballon een circustent. op tv Voor het de tent staan van acrobaten. Vandaag op tv mogen Jokie en Jet tijdens meedoen met uit de acrobaten.

Jokie en de Jet zien vanuit hun naar een luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze op gaat een op tv appeltaart op maken. Vandaag helpen Jokie en Jet het met het van maken van op tv de taart.

Jokie een en Jet zien naar vanuit hun luchtballon een van goochelaar staan. Samen gaan op ze naar de zijn naar goocheltrucs kijken. En ze een mogen zelfs de het goochelaar helpen! uit Maar dan verdwijnt op Jet...

Jokie en Jet het horen een vanuit hun luchtballon een hondje tijdens blaffen. Wat tijdens een lief hondje het is de dat. En hij kan ook tijdens nog wat tijdens trucjes!

Jokie met en Jet zien vanuit hun een luchtballon een naar jongetje met een rugzak. op door Hij gaat kamperen. Jokie en Jet tijdens gaan met uit het jongetje mee en naar samen slapen ze een een nachtje met in de op tv buitenlucht.

december 2019
08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

23-11-2019 07:26

Vliegtuig

Jokie - Vliegtuig

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een vliegtuig. De piloot zwaait vrolijk naar ze. Jokie en Jet mogen ook een stukje vliegen in het vliegtuig. Als dat maar goed gaat...

17-11-2019 07:29

Verjaardag

Jokie - Verjaardag

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een sombrero op zijn hoofd. Hij is op weg naar een verjaardagsfeestje. Jokie en Jet mogen mee!

16-11-2019 07:26

Loch Ness

Jokie - Loch Ness

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een groot meer. Bij het meer staat een jongetje. Hij is op zoek naar Nessie, het watermonster. Jokie en Jet gaan mee op zoek.

10-11-2019 07:31

Surfen

Jokie - Surfen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een surfplank. Hij gaat vandaag surfen en Jokie mag mee.

09-11-2019 07:30

Kippen

Jokie - Kippen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boerderij. Op de boerderij loopt de boer rond. Vandaag gaan Jokie en Jet de boer helpen met het verzorgen van de kippen.

03-11-2019 07:28

Acrobaat

Jokie - Acrobaat

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een circustent. Voor de tent staan acrobaten. Vandaag mogen Jokie en Jet meedoen met de acrobaten.

02-11-2019 07:28

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

27-10-2019 07:31

Goochelen

Jokie - Goochelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een goochelaar staan. Samen gaan ze naar zijn goocheltrucs kijken. En ze mogen zelfs de goochelaar helpen! Maar dan verdwijnt Jet...

26-10-2019 07:27

Hondje

Jokie - Hondje

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon een hondje blaffen. Wat een lief hondje is dat. En hij kan ook nog wat trucjes!

20-10-2019 07:26

Kamperen

Jokie - Kamperen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een jongetje met een rugzak. Hij gaat kamperen. Jokie en Jet gaan met het jongetje mee en samen slapen ze een nachtje in de buitenlucht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 33. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 495
  • Laatste uitzending op 08-12-2019 om 07:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!