Programma gemist?

Jokie tijdens en Jet horen vanuit hun naar luchtballon vrolijke muziek. van Ze zien een op tv meisje huppelen. naar Ze is van op weg naar de een kermis. Jokie uit en Jet gaan met op haar de mee en spelen van leuke spelletjes.

Jokie een en Jet zien vanuit van hun luchtballon een naar boswachter. De de boswachter is op zoek naar tijdens een specht. Ze met de zien heel veel verschillende vogels. Maar uit uit waar is toch die een specht?

Jokie in en Jet zien vanuit in hun luchtballon een herder naar met zijn schaapjes. door Vandaag mag een Jokie op even op de het schapen passen. Maar Jokie valt in met slaap en een ze lopen weg! Jokie uit met en Jet doen een er alles aan in om de schapen allemaal weer met op tijd op tv terug te vinden. Gelukkig uit krijgen ze naar hulp.

Jokie en de Jet zien door vanuit hun luchtballon een meneer in aan het werk naar in op zijn groentetuin. door Vandaag mogen Jokie van en Jet hem een tijdens handje helpen. Ze gaan met groenten zaaien, tomaten op tv plukken en wortels uit een de grond tijdens trekken.

Jokie in en Jet zien vanuit uit hun luchtballon uit een mevrouw de appels plukken. Ze gaat een met appeltaart uit maken. Vandaag helpen Jokie en Jet naar met het maken op van de de taart.

Jokie en Jet de zien vanuit met hun luchtballon door een hoed voorbij waaien. Van op wie zou op die hoed zijn? uit Jokie en Jet gaan op samen op uit zoek naar in de eigenaar van de met hoed.

Jokie en Jet op tv een zien vanuit hun luchtballon een paar een naar kinderen op straat uit spelen. Samen spelen ze op uit de stoep. Dan willen de er ineens nóg een een paar kinderen van op tv meedoen. Maar zij staan aan de met andere kant van in op tv de weg en kunnen in niet zomaar oversteken. een Gelukkig heeft Jokie uit een slim de idee.

Jokie in en Jet zien in vanuit hun luchtballon een Eskimo. met Vandaag mogen door Jokie en Jet van de Eskimo helpen naar met het vangen op van vis. de En ze bouwen de van sneeuw een op echte iglo.

Jokie en Jet met zien vanuit hun op tv met luchtballon een meisje. Ze gaat uit sporten. Vandaag sporten Jokie op tv en met Jet mee.

Jokie en met Jet zien door vanuit hun van luchtballon een meisje. Het meisje uit zwaait door vrolijk naar hen en vraagt op of ze van zin hebben met om met haar te op spelen. De hele dag spelen op tv ze tijdens met zijn allen door in de uit speeltuin.

Jokie en Jet uit zien vanuit hun de van luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze in spelen door indiaantje. Vandaag mogen door Jokie en Jet de ook indiaantje tijdens spelen.

Jokie en van Jet zien vanuit hun op luchtballon een op tv grot. Bij de op grot staat een naar meneer. Hij gaat de diamanten naar zoeken in de grot de en Jokie en naar Jet zoeken van mee.

Jokie en Jet op zien van vanuit hun luchtballon de een meisje op rolschaatsen. op Vandaag gaat op tv het meisje Jokie leren door rolschaatsen.

Jokie op tv en Jet zien in vanuit hun luchtballon een op tv meisje met een blokkendoos. van Samen het gaan ze met de blokken van spelen naar en bouwen ze een met hoge op toren.

Jokie tijdens en Jet zien tijdens vanuit hun luchtballon een gids naar in zijn jeep. uit Hij gaat op het safari. Jokie in en Jet mogen met naar van de gids mee op in safari en van samen zien ze een heleboel in wilde tijdens dieren.

juli 2020
08-03-2020 07:15

Kermis

Jokie - Kermis

Jokie en Jet horen vanuit hun luchtballon vrolijke muziek. Ze zien een meisje huppelen. Ze is op weg naar de kermis. Jokie en Jet gaan met haar mee en spelen leuke spelletjes.

07-03-2020 07:13

Specht

Jokie - Specht

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een boswachter. De boswachter is op zoek naar een specht. Ze zien heel veel verschillende vogels. Maar waar is toch die specht?

23-02-2020 07:14

Schapen

Jokie - Schapen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een herder met zijn schaapjes. Vandaag mag Jokie even op de schapen passen. Maar Jokie valt in slaap en ze lopen weg! Jokie en Jet doen er alles aan om de schapen allemaal weer op tijd terug te vinde...

22-02-2020 07:14

Tuinieren

Jokie - Tuinieren

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meneer aan het werk in zijn groentetuin. Vandaag mogen Jokie en Jet hem een handje helpen. Ze gaan groenten zaaien, tomaten plukken en wortels uit de grond trekken.

02-02-2020 07:13

Appeltaart

Jokie - Appeltaart

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een mevrouw appels plukken. Ze gaat een appeltaart maken. Vandaag helpen Jokie en Jet met het maken van de taart.

01-02-2020 07:14

Hoed

Jokie - Hoed

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een hoed voorbij waaien. Van wie zou die hoed zijn? Jokie en Jet gaan samen op zoek naar de eigenaar van de hoed.

22-12-2019 07:27

Op straat spelen

Jokie - Op straat spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een paar kinderen op straat spelen. Samen spelen ze op de stoep. Dan willen er ineens nóg een paar kinderen meedoen. Maar zij staan aan de andere kant van de weg en kunnen niet zomaar oversteken. Gel...

21-12-2019 07:27

Noordpool

Jokie - Noordpool

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een Eskimo. Vandaag mogen Jokie en Jet de Eskimo helpen met het vangen van vis. En ze bouwen van sneeuw een echte iglo.

15-12-2019 07:27

Sport

Jokie - Sport

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Ze gaat sporten. Vandaag sporten Jokie en Jet mee.

14-12-2019 07:26

Speeltuin

Jokie - Speeltuin

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje. Het meisje zwaait vrolijk naar hen en vraagt of ze zin hebben om met haar te spelen. De hele dag spelen ze met zijn allen in de speeltuin.

08-12-2019 07:27

Indiaantje spelen

Jokie - Indiaantje spelen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon kinderen in verkleedkleren staan. Ze spelen indiaantje. Vandaag mogen Jokie en Jet ook indiaantje spelen.

07-12-2019 07:30

Grot

Jokie - Grot

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een grot. Bij de grot staat een meneer. Hij gaat diamanten zoeken in de grot en Jokie en Jet zoeken mee.

01-12-2019 07:31

Rolschaatsen

Jokie - Rolschaatsen

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje op rolschaatsen. Vandaag gaat het meisje Jokie leren rolschaatsen.

30-11-2019 07:28

Blokken

Jokie - Blokken

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een meisje met een blokkendoos. Samen gaan ze met de blokken spelen en bouwen ze een hoge toren.

24-11-2019 07:31

Safari

Jokie - Safari

Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een gids in zijn jeep. Hij gaat op safari. Jokie en Jet mogen met de gids mee op safari en samen zien ze een heleboel wilde dieren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Jokie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jokie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jokie bij Jokie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jokie. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jokie gemist

Uitzending gemist van Jokie? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Jokie, uitgezonden op RTL8. Heb je een uitzending van Jokie gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Jokie? Hier kun je alle uitzendingen van Jokie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 505
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 07:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!