Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren op zijn helden. Ze op tv geven, na het hun dood, iemand een anders een nieuwe op tv kans op leven. In tijdens Hart Nodig tijdens ontmoeten de nabestaanden in van de donor en de ontvanger op van het orgaan de op tv elkaar.

Orgaandonoren zijn op tv helden. Ze het geven, na hun op dood, iemand anders een op nieuwe kans door op leven. In Hart Nodig tijdens van ontmoeten de nabestaanden van de een donor en de ontvanger door de van het orgaan het elkaar.

Orgaandonoren een zijn helden. Ze naar geven, na hun op tv dood, iemand op tv anders een nieuwe kans op de leven. In Hart naar Nodig ontmoeten de nabestaanden tijdens van op tv de donor en de ontvanger op van het orgaan van door elkaar.

Orgaandonoren met zijn helden. Ze door geven, na hun dood, iemand in anders een op tv nieuwe kans op leven. in In Hart met Nodig door ontmoeten de nabestaanden van op tv de donor en de ontvanger uit van het orgaan door tijdens elkaar.

Irene een was ruim twaalf jaar ernstig op tv ziek door naar erge hartritmestoornissen. Toen op Ria door (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg naar Irene met Ria's hart. De nabestaanden van in Ria en ontvanger de Irene ontmoeten op tv elkaar.

Irene uit was ruim in twaalf jaar ernstig uit ziek door erge hartritmestoornissen. in Toen de 55-jarige op Ria overleed op tv aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's uit hart. De nabestaanden met van Ria op tv en Irene een ontmoeten elkaar.

september 2020
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!