Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren op zijn helden. Ze geven, de na hun dood, het iemand anders een van nieuwe kans op tijdens leven. In Hart naar Nodig door ontmoeten de nabestaanden van van de donor en van de ontvanger met van het orgaan door elkaar.

Orgaandonoren zijn helden. door door Ze geven, na hun dood, de iemand het anders een nieuwe kans op leven. op In Hart naar Nodig op tv ontmoeten de nabestaanden van de donor uit en een de ontvanger in van het orgaan in elkaar.

Orgaandonoren het zijn helden. Ze geven, na naar hun dood, op iemand anders een nieuwe naar kans op door leven. In Hart Nodig door ontmoeten de met nabestaanden van de de donor en de de ontvanger van het orgaan naar op tv elkaar.

Orgaandonoren een zijn helden. Ze geven, na door hun dood, iemand het anders een nieuwe van kans een op leven. In Hart Nodig op tv ontmoeten de een nabestaanden een van de donor en de de ontvanger naar van het orgaan uit elkaar.

Irene op tv was ruim twaalf tijdens jaar ernstig uit ziek door erge hartritmestoornissen. een Toen Ria uit (55) overleed aan 'n hersenbloeding door kreeg op Irene Ria's hart. met De nabestaanden van Ria op en ontvanger Irene op tv ontmoeten elkaar.

Irene was met ruim twaalf jaar ernstig op ziek door uit erge hartritmestoornissen. op Toen de 55-jarige Ria overleed op aan een hersenbloeding in door kreeg Irene Ria's hart. De door nabestaanden van Ria en op tv Irene een ontmoeten elkaar.

mei 2021
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!