Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren met zijn helden. het Ze geven, na hun een dood, iemand anders een nieuwe door kans op een leven. In Hart Nodig het ontmoeten de door nabestaanden van de donor in het en de ontvanger van het een orgaan uit elkaar.

Orgaandonoren zijn de helden. op Ze geven, na hun dood, iemand op door anders een nieuwe kans in op leven. In uit Hart Nodig ontmoeten van de nabestaanden van de donor naar en de ontvanger uit van het orgaan van van elkaar.

Orgaandonoren zijn helden. een Ze geven, na op hun tijdens dood, iemand anders uit een nieuwe kans door op leven. In Hart Nodig met ontmoeten het de nabestaanden van de van donor met en de ontvanger naar van het orgaan naar elkaar.

Orgaandonoren de zijn helden. Ze van geven, na hun dood, tijdens iemand anders een op tv nieuwe de kans op leven. tijdens In Hart Nodig ontmoeten de een nabestaanden op van de donor en de de ontvanger van van het orgaan in elkaar.

Irene in was ruim twaalf jaar tijdens ernstig ziek een door erge hartritmestoornissen. Toen door Ria (55) de overleed aan 'n hersenbloeding uit kreeg Irene Ria's hart. op naar De nabestaanden van Ria in en ontvanger Irene uit ontmoeten elkaar.

Irene op tv was ruim de twaalf jaar ernstig ziek door erge van hartritmestoornissen. Toen tijdens de 55-jarige Ria overleed het aan een in hersenbloeding kreeg een Irene Ria's een hart. De nabestaanden van Ria en tijdens Irene ontmoeten een elkaar.

september 2021
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!