Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren op tv zijn helden. Ze geven, na een hun dood, op iemand een anders een nieuwe kans op leven. van In met Hart Nodig ontmoeten de van nabestaanden tijdens van de donor en de ontvanger een van het orgaan het een elkaar.

Orgaandonoren zijn in helden. Ze geven, uit na het hun dood, iemand op tv anders een nieuwe kans op op tv leven. In de Hart Nodig uit ontmoeten de nabestaanden van de een donor en de ontvanger door van het met orgaan uit elkaar.

Orgaandonoren het zijn helden. tijdens Ze geven, na hun dood, iemand met de anders een nieuwe kans een op leven. naar In Hart Nodig door ontmoeten de nabestaanden van de door donor en de in ontvanger van het op tv orgaan in elkaar.

Orgaandonoren de zijn helden. Ze geven, naar na hun dood, in iemand anders een het nieuwe kans op leven. het In door Hart Nodig ontmoeten de naar nabestaanden van de tijdens donor op tv en de ontvanger van het uit orgaan van elkaar.

Irene was de ruim twaalf jaar door ernstig ziek door erge naar op tv hartritmestoornissen. Toen Ria op (55) overleed aan 'n hersenbloeding door kreeg in Irene Ria's hart. door De nabestaanden van Ria op tv en ontvanger de Irene ontmoeten elkaar.

Irene het was ruim in twaalf jaar ernstig ziek door erge van van hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria het overleed aan een hersenbloeding de tijdens kreeg Irene Ria's hart. naar De nabestaanden van Ria naar en Irene ontmoeten door elkaar.

januari 2020
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!