Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren in zijn helden. Ze geven, met na hun dood, naar iemand anders een nieuwe met kans op het leven. In Hart in Nodig uit ontmoeten de nabestaanden op tv van de donor en de ontvanger de van van het orgaan het elkaar.

Orgaandonoren de zijn helden. een Ze geven, na hun dood, iemand de door anders een nieuwe kans op leven. de In op tv Hart Nodig ontmoeten in de nabestaanden van de donor uit en van de ontvanger van het met orgaan in elkaar.

Orgaandonoren met zijn helden. Ze een geven, na hun dood, iemand op tv anders een nieuwe op tv kans op leven. een de In Hart Nodig ontmoeten de in nabestaanden van de donor door en de de ontvanger van de het orgaan naar elkaar.

Orgaandonoren zijn een helden. Ze geven, na de hun dood, op tv iemand de anders een nieuwe kans op de leven. uit In Hart Nodig tijdens ontmoeten de nabestaanden door van de donor en de ontvanger naar van het orgaan met op elkaar.

Irene op tv was ruim een twaalf jaar ernstig ziek door door erge hartritmestoornissen. Toen naar Ria (55) op tv overleed aan 'n hersenbloeding op kreeg Irene met Ria's hart. een De nabestaanden van het Ria en ontvanger Irene van ontmoeten elkaar.

Irene was ruim uit twaalf een jaar ernstig ziek het door erge hartritmestoornissen. Toen tijdens de 55-jarige Ria uit overleed het aan een hersenbloeding kreeg door Irene Ria's hart. De in nabestaanden een van Ria en Irene een ontmoeten elkaar.

mei 2020
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!