Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren zijn de helden. Ze op geven, na hun dood, uit iemand tijdens anders een nieuwe kans op leven. met van In Hart Nodig ontmoeten een de nabestaanden van de donor door en op de ontvanger van het door orgaan op tv elkaar.

Orgaandonoren zijn helden. tijdens Ze geven, na de hun dood, door iemand anders een naar nieuwe kans op op leven. In het Hart Nodig ontmoeten de uit nabestaanden van het de donor en de de ontvanger van het op tv orgaan uit elkaar.

Orgaandonoren zijn een helden. Ze geven, van na hun dood, iemand op tv anders een nieuwe op tv kans op in leven. naar In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden het van de de donor en in de ontvanger van het op tv orgaan met elkaar.

Orgaandonoren van zijn helden. Ze geven, naar na hun door dood, iemand anders een nieuwe op tv kans op uit leven. In Hart Nodig in op tv ontmoeten de nabestaanden van de donor een de en de ontvanger van uit het orgaan op tv elkaar.

Irene de was ruim twaalf jaar ernstig op tv ziek door erge in hartritmestoornissen. Toen op Ria (55) overleed aan tijdens op 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. met De nabestaanden een van Ria en ontvanger met Irene een ontmoeten elkaar.

Irene was ruim met twaalf jaar met ernstig het ziek door erge hartritmestoornissen. Toen op de 55-jarige een Ria overleed aan een tijdens hersenbloeding kreeg met Irene Ria's op tv hart. De nabestaanden van van Ria en de Irene ontmoeten elkaar.

januari 2021
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!