Programma gemist?

22:25,Orgaandonoren zijn de helden. Ze geven, na naar uit hun dood, iemand anders naar een nieuwe de kans op leven. In Hart Nodig van tijdens ontmoeten de nabestaanden een van de donor en de ontvanger een de van het orgaan van elkaar.

Orgaandonoren in zijn helden. Ze geven, na het hun dood, met iemand anders een door nieuwe kans in op leven. In op Hart Nodig ontmoeten de het nabestaanden van de donor naar met en de ontvanger van het op tv orgaan de elkaar.

Orgaandonoren van zijn helden. Ze geven, na op tv hun dood, iemand op anders de een nieuwe kans in op leven. naar In Hart Nodig ontmoeten uit de nabestaanden van de in donor en de ontvanger op tv van het orgaan uit met elkaar.

Orgaandonoren zijn op helden. Ze geven, na met hun op tv dood, iemand op anders een nieuwe kans naar op leven. tijdens In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden het van met de donor en naar de ontvanger van het orgaan op tv in elkaar.

Irene was ruim het twaalf uit jaar ernstig ziek het door erge tijdens hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed van aan met 'n hersenbloeding kreeg de Irene Ria's hart. De nabestaanden het van tijdens Ria en ontvanger Irene ontmoeten door elkaar.

Irene was op tv ruim twaalf jaar door ernstig ziek door erge van hartritmestoornissen. Toen de met 55-jarige Ria overleed in aan naar een hersenbloeding op kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden naar op tv van Ria en Irene ontmoeten op elkaar.

juni 2021
02-05-2013 22:25

Do 2 mei 2013

Hart Nodig - Do 2 mei 2013

22:25,Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

18-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 18 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 18 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

11-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 11 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 11 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

04-04-2013 22:25

Aflevering van donderdag 4 april 2013

Hart Nodig - Aflevering van donderdag 4 april 2013

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. In Hart Nodig ontmoeten de nabestaanden van de donor en de ontvanger van het orgaan elkaar.

14-08-2012 21:30

Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Hart Nodig - Aflevering van dinsdag 14 augustus 2012

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen Ria (55) overleed aan 'n hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en ontvanger Irene ontmoeten elkaar.

23-05-2012 20:30

Hart Nodig

Hart Nodig - Hart Nodig

Irene was ruim twaalf jaar ernstig ziek door erge hartritmestoornissen. Toen de 55-jarige Ria overleed aan een hersenbloeding kreeg Irene Ria's hart. De nabestaanden van Ria en Irene ontmoeten elkaar.

Hart Nodig gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hart Nodig de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hart Nodig bij Hart Nodig liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hart Nodig. Heb je een uitzending van Hart Nodig gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hart Nodig gemist

Orgaandonoren zijn helden. Ze geven, na hun dood, iemand anders een nieuwe kans op leven. Patrick Lodiers brengt de twee gezinnen met een bijzonder verhaal bij elkaar. Presentatie: Patrick Lodiers.

Uitzending gemist van Hart Nodig? Hier kun je alle uitzendingen van Hart Nodig kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 02-05-2013 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!