Programma gemist?

Vanuit de uit Gashouder in Amsterdam het met groots naar opgezette alternatieve songfestival van in het Leger des Heils op tv en omroep op tv RKK.

oktober 2021
26-05-2012 19:05

Aflevering van zaterdag 26 mei 2012

De andere finale - Aflevering van zaterdag 26 mei 2012

Vanuit de Gashouder in Amsterdam het groots opgezette alternatieve songfestival van het Leger des Heils en omroep RKK.

De andere finale gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De andere finale de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De andere finale bij De andere finale liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De andere finale. Heb je een uitzending van De andere finale gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De andere finale gemist

Catherine Keyl en Wilfred Kemp worden de hoofdpresentatoren van het unieke tv-spektakel ´De Andere Finale´. Vanuit de Gashouder in Amsterdam presenteren zij het groots opgezette alternatieve songfestival van het Leger des Heils en omroep RKK. Sander de Kramer introduceert de sterren van de avond: onbekende talenten uit het werkveld van het Leger des Heils die de bekendste liedjes uit de historie van het Eurovisie Songfestival zingen. Catherine: ‘Het lukt niet iedereen om zelf het hoofd boven water te houden. Met ´De Andere Finale´ laten we zien, dat er mensen zijn die je helpen als je het heel moeilijk hebt in je leven. Dit wordt een festival van hoop!

Uitzending gemist van De andere finale? Hier kun je alle uitzendingen van De andere finale kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-05-2012 om 19:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!