Programma gemist?

Documentaireserie op Nooit eerder waren mensen van zo vrij van om te kiezen in als nu. Waarom voelen naar we ons dan de toch de vaak gevangen in alle tijdens verplichtingen van ons (sociale) met leven? Anneloor van Heemstra op op tv gaat op retraite in het Zwitserland.

september 2021
27-05-2012 14:00

Deel 3: Vrijheid

Doen & laten 2: Succes - Deel 3: Vrijheid

Documentaireserie Nooit eerder waren mensen zo vrij om te kiezen als nu. Waarom voelen we ons dan toch vaak gevangen in alle verplichtingen van ons (sociale) leven? Anneloor van Heemstra gaat op retraite in Zwitserland.

Doen & laten 2: Succes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Doen & laten 2: Succes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Doen & laten 2: Succes bij Doen & laten 2: Succes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Doen & laten 2: Succes. Heb je een uitzending van Doen & laten 2: Succes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Doen & laten 2: Succes gemist

Documentaireserie. Veel vrouwen worden van kinds af aan geprogrammeerd om aardig en lief te zijn. De moderne westerse vrouw vindt vaak dat ze zich van deze opdracht heeft vrijgevochten, maar is dat wel echt zo? Anneloor van Heemstra maakte een driedelige persoonlijke documentaire over de vrouw van nu, die op alle fronten de leukste, de beste, de slimste, de coolste, de liefste en gelukkigste wil zijn. Met een knipoog en de nodige zelfspot gaat Anneloor op zoek naar zichzelf te midden van haar stressvolle bestaan. Ze is echtgenote, moeder van twee kleine kinderen en sociaal dier. Al enige tijd kampt ze met ernstige vermoeidheidsverschijnselen en duizeligheid. Van haar huisarts krijgt ze te horen dat ze mogelijk tegen een burnout aanloopt als ze niet per direct rust neemt. Dat is het begin van een persoonlijke zoektocht die haar langs vriendinnen, zusjes, haar ouders, therapeuten en boeddhistische leraren voert. Waarom levert het streven naar geluk toch zoveel stress op?

Uitzending gemist van Doen & laten 2: Succes? Hier kun je alle uitzendingen van Doen & laten 2: Succes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 27-05-2012 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!