Programma gemist?

Erik het Dijkstra en Frank Evenblij luiden door vanuit de Studio Desmet de naar sportzomer in. naar Ze onderscheiden het sportnieuws van met de flauwekul en sluiten op af met uit de tijdens enige echte Bureau Sport WK Voetbal het een Karaoke.

Marit Bouwmeester van is met te gast. De olympisch het kampioene zeilen in pakte afgelopen weekend de Europese de titel. In door de studio laat Bouwmeester op zien waarom ze het de sterkste het zeilster van de wereld is. met uit We gaan raden uit wie de broer het van olympisch zwemkampioene naar Femke Heemskerk is en door oud-wielrenner Koos naar Moerenhout vertelt ons tijdens wat Tom Dumoulin een zaterdag in de op tv Giro d'Italia kan verwachten door van de Monte Zoncolan, de de berg het die ook wel bekendstaat als uit 'de poort naar met de hel'. Natuurlijk op tv in sluiten we weer af met het legendarisch voetbalcommentaar in het op tv WK naar karaoke.

De in mannen van de Bureau Sport zijn terug. de Erik Dijkstra en Frank Evenblij van brengen hun op programma na zes jaar tijdens voor het eerst met vanuit de uit studio. Vanuit het op volgepakte van Studio Desmet in Amsterdam kijken uit ze naar samen met verschillende sportgasten vooruit in op de sportzomer. Ze een stellen vragen van die niemand durft te het stellen, onderscheiden met het belangrijkste sportnieuws in van met de flauwekul en gaan het wekelijks op onderzoek uit om door mythes te ontkrachten uit en uit mysteries op in te lossen. Voor het naar ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend door af met tijdens de enige echte Bureau een op Sport WK-voetbal Karaoke. door Bureau Sport is vanaf vanavond vijf van weken lang uit te zien in op vrijdag de om 22:00 uur op een NPO 3. Zelf hebben de de mannen het veel zin in deze het nieuwe stap. het Erik: "Vijf keer uit komen we uit vanuit de Desmet studio's in Amsterdam met naar de mensen naar thuis. Dicht op een het sportnieuws, de zoals in we dat ook de met veel plezier op de de radio doen. in En altijd een met een traan én een lach." tijdens Frank: een "Ik vind het het geweldig dat op tv we nu ook met publiek een in de studio zitten. in Dat maakt het van spannender." In Bureau het Sport wordt sinds met 2012 uit gekeken naar het de verschillende kanten van de sportwereld. in Vooroordelen bij naar het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit uit de Tour van de de France maar ook het NK Omhoogschaatsen met zijn in het op tv verleden met allemaal voorbijgekomen. in In Bureau Rio een waagden Frank en Erik zich zelf in aan verschillende op tv zomersporten en in in De Bureau de Sporttest mochten op tv bekende sporters laten van zien hoeveel zij afwisten van in andere disciplines. Begin op dit naar jaar werden sporters de en fans in Bureau op tv Korea nog klaargestoomd door voor de Olympische Spelen van in Zuid-Korea. Nu uit is tijdens het tijd om de kijker voor naar te bereiden op op tv de sportzomer van het door 2018.

Vanavond is tijdens de laatste aflevering het van dit seizoen op tv van Bureau een Sport, waarin Erik Dijkstra de en Frank uit Evenblij de wereld van van de sportvrouw onderzoeken en tijdens nagaan uit in hoeverre de naar vele vooroordelen met over sportvrouwen op door waarheid berusten. In deze uitzending naar stomen Frank het en Erik de Oranje voetbalvrouwen van klaar voor door het EK door in eigen land, bespreken ze in op de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk op tv het bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt de bokster tijdens Nouchka Fontijn over haar sportlichaam. met van Verder weer een uit Battle of the de Sexes en aan de vrouwensportbar naar praten op topzwemster Femke Heemskerk, het oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo in en Oranje door voetbalinternational Merel van Dongen over het een in vooroordeel uit de de vrouwensport.

Een in ontmoeting met het de grote 'ster' van in het Nederlandse voetbalteam, op tv Vivianne Miedema, Erik en naar Frank bespreken de een vrouwensport door in het als op vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma een 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes op tv vertelt van over haar sportlichaam. Met een een analyse uit van Nynke de op Jong en op aan de vrouwensportbar praten topzwemster op Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima op tv Moreira de op Melo en Oranje voetbalinternational op tv Merel de van Dongen over vooroordelen een uit de de vrouwensport.

Meervoudig uit Olympisch zwemkampioen door Ranomi Kromowidjojo neemt het op een tegen haar uit vriend, de gouden medaillewinnaar op in de langste afstand, op tv Ferry Weertman. een Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi het Kromowidjojo neemt van het uit op tegen haar vriend, de gouden uit medaillewinnaar op tv op de langste afstand, Ferry naar een Weertman. Ook ontmoeten op Erik en Frank tijdens wielrenster Puck Moonen, uit bespreken ze de de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde een met tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt Handbalinternational op Yvette Broch over door haar sportlichaam. Met met een analyse het van Nynke uit de Jong en door aan de vrouwensportbar door praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster van Fatima Moreira de met Melo en Oranje op tv voetbalinternational Merel van op tv Dongen over vooroordelen op tv uit de door vrouwensport.

Programma in waarin Erik Dijkstra en Frank de de Evenblij de wereld van de van sportvrouw onderzoeken en nagaan op tv in hoeverre op tv de vele vooroordelen over het sportvrouwen op de waarheid berusten. In deze door uitzending gaat op tv kickbokskampioen Jorina Baars de een uit ring in om in te boksen tegen olympisch deelnemer Enrico de met La Cruz, bezoekt Frank olympisch tijdens kampioen Sharon tijdens van Rouwendaal in Frankrijk, tijdens ontmoet Erik door de eerste uit vrouw met een stadionverbod door in Nederland en bespreken een Erik en Frank de de op tv vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde op tv-programma 'Voetbal op tv Inside' en vertelt in goudenmedaillewinnares Elis Ligtlee uit over haar sportlichaam. in Met een analyse op van Nynke de Jong het en aan de de vrouwensportbar praten topzwemster naar Femke uit Heemskerk, oud-hockeyster Fatima naar Moreira de Melo en Oranje-oetbalinternational het Merel van op tv Dongen in over vooroordelen uit op de vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat de zijn toch op tv meestal manvrouwen, die de hele een dag roddelen, het te pas en op te onpas het huilen, relaties hebben met op hun trainer uit en niet tegen kritiek kunnen? met Niets is van minder op waar: juist de vrouwen doen het een de laatste jaren door naar heel goed: ze winnen een medaille na medaille. de Hoogste tijd op dus voor Bureau Sport door om in een nieuwe, vijfdelige tijdens serie Bureau Sport in op tv Vrouwen op onderzoek naar uit te gaan. Kloppen de de vooroordelen? En wat op tv is naar eigenlijk het geheim achter de tijdens successen? Erik Dijkstra door en in Frank Evenblij duiken, met de het Europese kampioenschappen op tv vrouwenvoetbal in uit eigen land voor met de deur, in de een wondere wereld door van de sportvrouw. Met iedere week een van van Battle of the Sexes, tussen sportvrouwen in en tijdens sportmannen. Zo neemt Ranomi Kromowidjojo de het zwemmend op op tegen haar op tv vriend en gouden medaille-winnaar de Ferry met Weertman. Ook met houdt wekelijks een van sportvrouw een monoloog naar voor de spiegel het over haar lichaam (onder van anderen atlete het Jamile Samuel, baanwielrenster Elis Ligtlee en op tv zeilster het Marit Bouwmeester). de Erik Dijkstra en Frank Evenblij bespreken het de in vrouwensport in op tv het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma tijdens Voetbal Inside. Een in panel, bestaande uit topzwemster Femke het met Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo door van en Oranje voetbalinternational Merel met van Dongen, bespreekt iedere tijdens week door een vooroordeel uit de door vrouwensport. Verder spreken Erik op tv en Frank met onder in anderen Dafne de Schippers, gouden medaille-winnares Sharon in van Rouwendaal, de mooiste het sportvrouw door van Nederland wielrenster Puck op tv Moonen en de eerste door vrouwelijke hooligan door met door een stadionverbod.

Met o.a.: Wilco de Kelderman rijdt de zijn eerste Tour de uit van France. Frank Evenblij van kijkt of hij er door klaar voor tijdens is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: de Steven Rooks, van de nummer het 2 uit het tijdens eindklassement van de 1988.Meer Wilco Kelderman naar rijdt zijn eerste Tour de een France. Frank Evenblij kijkt van of naar hij er klaar voor is. op De mannen op tv gaan meedoen met wielrensupporters. door Rennen de zij ook een op berg op? Sinds naar 1980 heeft Nederland de Tour tijdens van de France niet met meer gewonnen, de mannen verhoren op tv in de Bureau naar Sport Verhoorwagen een renners die een de Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: uit Steven Rooks, in de nummer 2 uit tijdens het eindklassement van met 1988. In de op tv Bureau Sport Bioscoop een bespreekt het een vrouwenwielrenpanel bestaande het uit Leontien van tijdens Moorsel, Roxane Knetemann in (wielrenster en dochter van door oud-kampioen Gerrie), uit Ramona van der Lecq (wielervrouw uit van van Niki Terpstra) en journalist met en wielrenster Marijn de de Vries een thema. van Deze met keer klimmen en afdalen. de Zoals iedere op dag ook de een column van op Youp van 't Hek. En iedere een dag als afsluiting in probeert van een (ex) topsporter een zo een hoog mogelijke naar snelheid te door behalen op het oudste van fietspad van Nederland, in de Maliebaan tijdens in Utrecht.Minder

Zeven van speciale uitzendingen over de Tour de de France, die een dit de jaar in Utrecht de van start gaat. met Frank Evenblij en van Erik Dijkstra storten in zich op de mythes de en mysteries van de een wielersport.Meer naar Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar door tijdens van 2014, Vincenzo tijdens Nibali. Ze hebben het in over het van slaapgedrag van de Italiaan op tv want zoals Joop Zoetermelk naar altijd zei het 'De Tour win je in het op tv bed'. Sinds 1980 heeft Nederland de uit Tour de uit France niet meer een gewonnen, de mannen verhoren het in de Bureau een Sport Verhoorwagens renners uit die de Tour door hadden met kunnen winnen. Deze keer Erik uit Breukink, het de nummer drie in van het het eindklassement in 1990. De mannen door leveren een samen met Tour renner op Koen de Kort in een dag als van profrenner in de in Ronde van Zwitserland op tv en interviewen de laatste naar Nederlandse etappe op tv winnaar Lars Boom. op In de Bureau met Sport bioscoop met bespreekt een vrouwenwielrenpaneel op tv bestaande uit Leontien van Moorsel, op Roxane op tv Knetemann (wielrenster en dochter van oud in kampioen Gerrie), de Ramona tijdens van der Lecq (wielervrouw van de Niki Terpstra) het en journalist en met wielrenster Marijn op tv de Vris een thema. Deze tijdens keer gaat het over naar soigneren. Ook de het column de van Youp de van 't Hek gaat over naar de verzorging van uit wielrenners. Iedere dag op als afsluiting probeert een van in (ex)topsporter zo hoog in mogelijke snelheid te behalen op tv op het oudste fietspad op van van Nederland, de Maliebaan in in Utrecht.Minder

Deze aflevering uit staat in het teken de van het bijzondere door sportjaar 2014.Meer met Deze met aflevering staat in het teken in van het bijzondere naar sportjaar uit 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees naar Jansma door zit in de speciale Verhoorwagen. naar Erik Dijkstra en Frank tijdens Evenblij gaan op te paard door met wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. het Pim Schipper op tv en Jan Blokhuijsen brengen door een een eerbetoon aan de overleden schaatser Sjoerd op tv Huisman. uit De winnaar van Parijs-Roubaix met Niki Terpstra laat zien in waar hij naar geleerd heeft het om zo hard over van kasseien in te rijden. Youp een van 't Hek geeft uit zijn visie op op tv het afgelopen tijdens sportjaar. En een speciaal sportpanel tijdens bestaande uit het Ajacied en international Joel een Veltman, het hockeyster Maartje Paumen, door zwemster Femke Heemskerk en judoka door Dex Elmont, bekijkt het en bespreekt in de door Bureau Sport uit bioscoop de hoogtepunten van van het van sportjaar 2014.Minder

een 00:08

april 2019
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord