Programma gemist?

Erik Dijkstra en de Frank Evenblij luiden uit uit vanuit Studio Desmet de het sportzomer in. een Ze onderscheiden het sportnieuws op van de flauwekul een en sluiten naar af met de enige echte Bureau op tv Sport WK met Voetbal met Karaoke.

Marit Bouwmeester de is te gast. naar De olympisch kampioene op zeilen het pakte afgelopen weekend de de Europese titel. In naar de studio laat Bouwmeester op zien waarom ze de in sterkste zeilster van op tv naar de wereld is. We tijdens gaan raden wie de van broer van olympisch zwemkampioene in Femke Heemskerk is het en oud-wielrenner uit Koos Moerenhout in vertelt ons wat Tom Dumoulin met zaterdag van in de Giro d'Italia kan een verwachten van de in naar Monte Zoncolan, de het berg die ook wel op bekendstaat als 'de poort naar door de hel'. Natuurlijk op tv sluiten we naar weer af met de legendarisch voetbalcommentaar in het een door WK karaoke.

De mannen van op tv Bureau een Sport zijn terug. op Erik Dijkstra en Frank Evenblij de brengen het hun programma na zes in jaar voor het met eerst vanuit de door studio. Vanuit het met volgepakte Studio uit Desmet in Amsterdam kijken uit ze samen de met verschillende sportgasten op vooruit op de op sportzomer. Ze stellen uit vragen die niemand durft in te stellen, onderscheiden van het belangrijkste sportnieuws het van de flauwekul en op met gaan wekelijks op een onderzoek uit om mythes te ontkrachten het en mysteries van op te lossen. door Voor het van ultieme vrijdagavondgevoel met sluiten ze zingend af van met de enige echte door Bureau naar Sport WK-voetbal Karaoke. Bureau uit Sport is vanaf tijdens vanavond vijf op tv weken lang te zien door op vrijdag om met 22:00 uur de op NPO 3. Zelf hebben de tijdens naar mannen veel zin tijdens in deze nieuwe naar stap. Erik: "Vijf keer komen uit we vanuit de de Desmet studio's door in Amsterdam naar het de mensen de thuis. Dicht op het het sportnieuws, zoals we dat in ook met veel het plezier op met de radio van doen. En altijd naar met een traan én een een lach." uit Frank: "Ik vind het geweldig het dat we nu ook naar met publiek het in de studio zitten. op tv Dat maakt het naar spannender." In naar Bureau Sport wordt sinds naar 2012 gekeken naar naar de naar verschillende kanten een van de sportwereld. Vooroordelen bij een het vrouwenvoetbal, door wielerclichés uit de Tour de naar van France maar ook het NK Omhoogschaatsen van uit zijn in het verleden van allemaal voorbijgekomen. In Bureau Rio de waagden met Frank en Erik zich van zelf op tv aan verschillende zomersporten en in De van Bureau Sporttest mochten van bekende sporters laten van uit zien hoeveel zij met afwisten van andere disciplines. Begin van dit jaar werden sporters uit met en fans in op Bureau Korea nog klaargestoomd voor in de Olympische Spelen van in Zuid-Korea. naar Nu is het met tijd om de van kijker voor de te bereiden op de sportzomer door van de 2018.

Vanavond is in de laatste aflevering het van dit seizoen van van Bureau Sport, waarin uit Erik van Dijkstra en Frank Evenblij uit de wereld van uit de sportvrouw de onderzoeken en nagaan het in hoeverre de vele vooroordelen uit over sportvrouwen op door waarheid door berusten. In deze op uitzending stomen door Frank en Erik een de Oranje voetbalvrouwen met klaar voor het EK van in eigen land, bespreken ze uit de vrouwensport de in de het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal het Inside' door en vertelt bokster Nouchka Fontijn door de over haar sportlichaam. Verder weer het een tijdens Battle of the op Sexes en aan de vrouwensportbar op praten topzwemster Femke Heemskerk, het oud-hockeyster Fatima Moreira uit de Melo in en Oranje voetbalinternational Merel in op tv van Dongen over een door vooroordeel uit de een vrouwensport.

Een uit ontmoeting met door de grote 'ster' van het het Nederlandse het voetbalteam, Vivianne Miedema, naar Erik en Frank uit bespreken de vrouwensport het in het als vrouwonvriendelijk bestempelde naar tv-programma 'Voetbal door Inside' en Volleybalinternational Lonneke een Sloetjes op tv vertelt over haar in sportlichaam. Met een analyse van Nynke tijdens met de Jong en aan op de vrouwensportbar praten het topzwemster Femke Heemskerk, met oud-hockeyster Fatima Moreira tijdens de Melo en van Oranje voetbalinternational Merel van de Dongen over naar vooroordelen uit de van vrouwensport.

Meervoudig Olympisch het zwemkampioen op Ranomi Kromowidjojo neemt het op uit tegen naar haar vriend, de gouden uit medaillewinnaar op de op langste afstand, het Ferry Weertman. Meervoudig het Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt op tv het in op tegen haar met vriend, de gouden medaillewinnaar op de naar langste afstand, van Ferry Weertman. uit Ook ontmoeten Erik en uit Frank wielrenster Puck Moonen, in bespreken ze een de vrouwensport in het op tv als door vrouwonvriendelijk bestempelde door tv-programma 'Voetbal Inside' en het vertelt Handbalinternational Yvette een Broch over haar sportlichaam. Met het tijdens een analyse van Nynke een de Jong en aan met de in vrouwensportbar praten topzwemster Femke uit Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira van de Melo en Oranje het voetbalinternational naar Merel van Dongen met over vooroordelen uit op tv de vrouwensport.

Programma waarin Erik het in Dijkstra en Frank op tv Evenblij de wereld van naar de sportvrouw onderzoeken en van nagaan in het hoeverre de vele op vooroordelen over sportvrouwen in op waarheid berusten. In de deze uitzending de gaat kickbokskampioen uit Jorina Baars de ring met in om te boksen tegen de op olympisch deelnemer Enrico tijdens La Cruz, bezoekt Frank door olympisch kampioen Sharon van door Rouwendaal in in Frankrijk, ontmoet Erik de eerste het vrouw met een naar de stadionverbod in Nederland de en bespreken Erik en Frank de het vrouwensport in het met naar als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal met Inside' en vertelt door goudenmedaillewinnares Elis Ligtlee het over haar sportlichaam. door Met een het analyse van Nynke de Jong uit en in aan de vrouwensportbar praten door topzwemster een Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de tijdens Melo en naar Oranje-oetbalinternational Merel van naar Dongen over vooroordelen van uit de tijdens vrouwensport.

Sportvrouwen? uit Dat zijn op toch meestal manvrouwen, die de hele in dag roddelen, te de op tv pas en te tijdens onpas huilen, relaties hebben met door hun het trainer en niet tijdens tegen kritiek kunnen? Niets is minder op waar: juist het de vrouwen doen het het met de laatste jaren heel goed: op tv ze een winnen medaille na medaille. Hoogste door tijd dus voor op Bureau in Sport om in een nieuwe, door vijfdelige in serie Bureau Sport Vrouwen op door onderzoek uit te door gaan. Kloppen de vooroordelen? op En door wat is eigenlijk het met geheim achter de op tv successen? van Erik Dijkstra en Frank Evenblij duiken, tijdens met de door Europese kampioenschappen vrouwenvoetbal met in eigen land tijdens voor de deur, tijdens in de wondere wereld de van de sportvrouw. Met een iedere week in een Battle of the uit Sexes, tussen sportvrouwen door en op tv sportmannen. Zo naar neemt Ranomi Kromowidjojo het het zwemmend op tegen de haar vriend het en gouden medaille-winnaar Ferry Weertman. een Ook houdt door wekelijks een sportvrouw een met monoloog voor de het spiegel over haar een lichaam (onder anderen atlete een Jamile Samuel, de baanwielrenster Elis de Ligtlee en een zeilster Marit Bouwmeester). de Erik Dijkstra en Frank Evenblij de bespreken de door vrouwensport in het van als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma Voetbal op Inside. Een panel, van bestaande het uit topzwemster Femke door Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de de Melo op tv en Oranje voetbalinternational Merel een van Dongen, bespreekt iedere in week een door vooroordeel uit de vrouwensport. Verder naar spreken Erik en uit Frank met onder anderen van Dafne Schippers, gouden uit medaille-winnares Sharon van tijdens Rouwendaal, tijdens de mooiste sportvrouw van op Nederland van wielrenster Puck Moonen en van de eerste vrouwelijke hooligan met de een naar stadionverbod.

Met op o.a.: Wilco Kelderman rijdt op zijn eerste Tour de naar naar France. Frank Evenblij kijkt of hij van op er klaar voor is. het In de uit Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de een nummer 2 tijdens uit het eindklassement van het 1988.Meer van Wilco Kelderman door rijdt zijn eerste uit Tour de France. Frank Evenblij kijkt in naar of hij er klaar op voor is. naar De mannen gaan meedoen het met wielrensupporters. met Rennen zij ook een met berg op? Sinds 1980 heeft naar Nederland de Tour tijdens de France het niet meer gewonnen, het de het mannen verhoren in in de Bureau Sport Verhoorwagen renners het die de door Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: op tv Steven Rooks, het de nummer 2 van uit het van eindklassement van 1988. naar In de Bureau Sport Bioscoop uit bespreekt het vrouwenwielrenpanel op tv bestaande uit uit Leontien van Moorsel, Roxane op tv door Knetemann (wielrenster en dochter het van oud-kampioen in Gerrie), Ramona van der Lecq (wielervrouw tijdens uit van Niki Terpstra) en journalist het en wielrenster Marijn de naar de Vries een thema. Deze keer klimmen uit en afdalen. op tv Zoals tijdens iedere dag ook tijdens de column van Youp van 't de Hek. En iedere het dag als op afsluiting tijdens probeert een (ex) een topsporter een zo hoog op mogelijke snelheid uit te behalen op het op oudste fietspad van van Nederland, de door Maliebaan in Utrecht.Minder

Zeven speciale uitzendingen met over de de Tour de France, uit die dit door jaar in Utrecht van start naar gaat. van Frank Evenblij en het Erik Dijkstra de storten zich op de mythes op tv en uit mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij op ontmoet de naar tourwinnaar van 2014, op tv Vincenzo naar Nibali. Ze hebben het over in het slaapgedrag van naar de Italiaan in want zoals Joop het Zoetermelk altijd zei 'De uit Tour door win je in bed'. Sinds 1980 tijdens in heeft Nederland de Tour in de France niet meer gewonnen, tijdens door de mannen verhoren uit in de Bureau Sport Verhoorwagens naar renners die de Tour naar met hadden kunnen winnen. Deze keer Erik in van Breukink, de nummer drie van van het op eindklassement in 1990. De mannen met leveren het samen met Tour renner het Koen de naar Kort een dag als profrenner in op tv de Ronde van naar Zwitserland en interviewen een de laatste Nederlandse een etappe winnaar Lars een Boom. In de op de Bureau Sport bioscoop bespreekt het een vrouwenwielrenpaneel op tv bestaande uit Leontien van Moorsel, door Roxane Knetemann door (wielrenster en dochter van tijdens oud kampioen Gerrie), Ramona uit van der het Lecq (wielervrouw van de Niki Terpstra) het en journalist een en wielrenster Marijn de Vris een het met thema. Deze keer gaat het over in een soigneren. Ook de het column van Youp van 't tijdens Hek op tv gaat over de verzorging van wielrenners. de Iedere uit dag als afsluiting in probeert een in (ex)topsporter zo hoog mogelijke tijdens snelheid te in behalen op het de oudste fietspad van met Nederland, de Maliebaan in door Utrecht.Minder

Deze aflevering staat de in tijdens het teken van het op tv bijzondere sportjaar met 2014.Meer Deze aflevering staat de in uit het teken van de het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en met tv-presentator op Kees Jansma zit de in de speciale Verhoorwagen. op Erik de Dijkstra en Frank tijdens Evenblij gaan te paard door met wereldkampioen op tv Jeroen Dubbeldam. Pim op tv Schipper en Jan Blokhuijsen brengen door een eerbetoon aan een de in overleden schaatser Sjoerd in Huisman. De winnaar van Parijs-Roubaix naar Niki in Terpstra laat zien waar de hij geleerd uit heeft om zo hard over van kasseien te rijden. van Youp van 't Hek naar geeft zijn visie naar naar op het afgelopen sportjaar. En een uit speciaal sportpanel bestaande tijdens uit Ajacied en op door international Joel Veltman, een hockeyster Maartje Paumen, zwemster Femke naar Heemskerk en de judoka Dex Elmont, met bekijkt en bespreekt in de op tv Bureau van Sport bioscoop de hoogtepunten van naar het sportjaar door 2014.Minder

een 00:08

oktober 2020
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!