Programma gemist?

Erik op tv Dijkstra en Frank uit Evenblij luiden van vanuit Studio Desmet een de sportzomer in. Ze onderscheiden het naar sportnieuws van een de flauwekul en sluiten tijdens af met van de enige op tv echte Bureau Sport van WK Voetbal de Karaoke.

Marit uit Bouwmeester is te gast. op tv De olympisch kampioene naar zeilen pakte afgelopen door weekend de Europese titel. de In de studio het laat Bouwmeester zien tijdens waarom naar ze de sterkste zeilster het van de wereld is. op tv We gaan raden op tv met wie de broer van olympisch op zwemkampioene Femke Heemskerk is tijdens en het oud-wielrenner Koos Moerenhout vertelt op tv ons wat Tom Dumoulin de zaterdag uit in de Giro in d'Italia kan verwachten het van de Monte Zoncolan, op de berg door die ook het wel bekendstaat als een 'de poort naar de een hel'. Natuurlijk sluiten we weer een af met naar legendarisch voetbalcommentaar in tijdens het op tv WK karaoke.

De mannen van van Bureau Sport zijn naar terug. door Erik Dijkstra en Frank de Evenblij brengen hun het programma na zes jaar door tijdens voor het eerst vanuit de studio. van Vanuit het een volgepakte door Studio Desmet in Amsterdam kijken tijdens ze samen met met verschillende van sportgasten vooruit op de sportzomer. van Ze stellen door vragen die niemand durft te uit stellen, onderscheiden het naar belangrijkste sportnieuws van op tv tijdens de flauwekul en gaan uit wekelijks op onderzoek uit om met mythes te uit ontkrachten en op mysteries op door te lossen. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel uit sluiten ze zingend door af met de van enige echte op tv Bureau Sport WK-voetbal van Karaoke. Bureau Sport op tv is vanaf door vanavond vijf weken naar lang te zien op met vrijdag om het 22:00 uur op tijdens NPO 3. Zelf tijdens hebben de op tv mannen veel zin in deze nieuwe naar stap. Erik: "Vijf door keer komen we door vanuit van de Desmet studio's in op tv Amsterdam op naar de mensen op thuis. Dicht op uit het sportnieuws, zoals we dat van ook met veel plezier tijdens op de radio door doen. van En altijd met een een traan én een een lach." het Frank: "Ik vind uit het geweldig dat we nu door ook met publiek in in door de studio zitten. op tv Dat maakt het spannender." het In Bureau Sport wordt met sinds 2012 gekeken van naar op de verschillende kanten van tijdens de sportwereld. Vooroordelen bij de het vrouwenvoetbal, wielerclichés tijdens uit de Tour de van in France maar ook het NK naar Omhoogschaatsen zijn naar in het verleden allemaal voorbijgekomen. uit In in Bureau Rio van waagden Frank en Erik zich zelf de aan verschillende zomersporten naar het en in De Bureau van Sporttest mochten bekende uit sporters laten zien hoeveel zij op tijdens afwisten van andere disciplines. Begin dit naar jaar werden sporters op en op fans in Bureau op tv Korea nog door klaargestoomd voor de Olympische Spelen uit in met Zuid-Korea. Nu is het tijd om naar de kijker naar voor te uit bereiden op de op tv sportzomer van door 2018.

Vanavond is van de laatste naar aflevering van dit seizoen van in Bureau van Sport, waarin Erik tijdens Dijkstra en Frank Evenblij de uit wereld van de in sportvrouw onderzoeken uit en nagaan in de hoeverre de met vele vooroordelen over op sportvrouwen op waarheid berusten. In door uit deze uitzending stomen Frank en de Erik de Oranje voetbalvrouwen de klaar voor het door met EK in eigen land, door bespreken ze de vrouwensport van in door het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal door Inside' en een vertelt naar bokster Nouchka Fontijn tijdens over haar sportlichaam. Verder weer uit een uit Battle of the Sexes het en aan de vrouwensportbar praten de tijdens topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima uit Moreira de de Melo en Oranje voetbalinternational door Merel naar van Dongen over een door vooroordeel uit uit de vrouwensport.

Een ontmoeting van met de op grote 'ster' van door het Nederlandse op tv voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en een Frank bespreken de door vrouwensport in in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma tijdens van 'Voetbal Inside' en uit Volleybalinternational Lonneke Sloetjes vertelt over haar in sportlichaam. door Met een analyse van op tv Nynke de Jong op en aan de vrouwensportbar door praten topzwemster Femke tijdens door Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo in en Oranje door voetbalinternational Merel van uit Dongen over vooroordelen met uit op tv de vrouwensport.

Meervoudig Olympisch de zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo een neemt naar het op tegen haar op tv vriend, de met gouden medaillewinnaar op de langste in afstand, Ferry Weertman. de Meervoudig het Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het door door op tegen haar vriend, de tijdens gouden medaillewinnaar op de naar langste van afstand, Ferry Weertman. Ook naar ontmoeten Erik van en Frank wielrenster de Puck Moonen, bespreken naar ze de vrouwensport in in het in als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal naar Inside' en vertelt Handbalinternational naar Yvette Broch tijdens over haar sportlichaam. Met uit op tv een analyse van Nynke de Jong van een en aan de een vrouwensportbar praten topzwemster tijdens Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de uit Melo en Oranje naar voetbalinternational een Merel van Dongen over op tv vooroordelen uit de de vrouwensport.

Programma in waarin Erik naar Dijkstra en Frank Evenblij de wereld in van de van sportvrouw onderzoeken en in nagaan in hoeverre op de vele vooroordelen de over sportvrouwen door op waarheid berusten. van In deze uitzending gaat uit kickbokskampioen Jorina Baars uit de het ring in om te op tv boksen tegen olympisch deelnemer Enrico door La Cruz, de bezoekt Frank uit olympisch kampioen Sharon van op Rouwendaal in Frankrijk, in ontmoet Erik in de eerste het vrouw met een stadionverbod in Nederland de door en bespreken Erik en van Frank de vrouwensport in een het als vrouwonvriendelijk bestempelde de tv-programma 'Voetbal Inside' door en vertelt goudenmedaillewinnares de Elis Ligtlee over naar het haar sportlichaam. Met een analyse op tv van met Nynke de Jong en aan de door vrouwensportbar van praten topzwemster Femke in Heemskerk, oud-hockeyster Fatima met Moreira de Melo en Oranje-oetbalinternational in op Merel van Dongen over in vooroordelen uit een de vrouwensport.

Sportvrouwen? naar Dat zijn toch meestal manvrouwen, met die de uit hele een dag roddelen, te pas en te door onpas huilen, tijdens relaties hebben met hun naar trainer en door niet tegen kritiek op kunnen? Niets is op minder waar: in juist de vrouwen doen van het de laatste jaren op tv heel in goed: ze winnen medaille na de met medaille. Hoogste tijd door dus voor Bureau met Sport om in een nieuwe, door vijfdelige serie een Bureau Sport Vrouwen op door onderzoek uit te tijdens gaan. in Kloppen de vooroordelen? door En wat is eigenlijk het geheim een achter de in successen? Erik Dijkstra met en Frank Evenblij een duiken, met met de Europese tijdens kampioenschappen vrouwenvoetbal in eigen land naar voor door de deur, in de tijdens wondere wereld van de sportvrouw. Met door het iedere week een Battle in of the tijdens Sexes, tussen sportvrouwen en tijdens sportmannen. Zo neemt Ranomi Kromowidjojo naar het uit zwemmend op tegen haar vriend uit en gouden op tv medaille-winnaar Ferry het Weertman. Ook houdt wekelijks een op tv sportvrouw een in monoloog voor de spiegel met over haar met lichaam (onder anderen de atlete de Jamile Samuel, baanwielrenster Elis Ligtlee en de zeilster van Marit Bouwmeester). Erik Dijkstra en de Frank door Evenblij bespreken de vrouwensport in in het als de vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma de Voetbal Inside. Een een panel, bestaande uit topzwemster uit Femke naar Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo tijdens en Oranje naar voetbalinternational Merel tijdens van Dongen, bespreekt iedere week uit een vooroordeel uit op tv op de vrouwensport. Verder spreken Erik naar en Frank met onder anderen uit uit Dafne Schippers, gouden medaille-winnares Sharon van de van Rouwendaal, de mooiste sportvrouw van door Nederland wielrenster Puck Moonen op tv en van de eerste vrouwelijke op tv hooligan met een uit stadionverbod.

Met in o.a.: Wilco Kelderman rijdt in zijn eerste Tour door de uit France. Frank Evenblij kijkt of hij op tijdens er klaar voor door is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: tijdens Steven Rooks, de tijdens de nummer 2 uit het eindklassement met van 1988.Meer Wilco Kelderman tijdens rijdt zijn eerste naar Tour de de France. met Frank Evenblij kijkt of hij tijdens er klaar door voor is. De mannen gaan tijdens meedoen met wielrensupporters. van Rennen zij van ook een een berg op? Sinds 1980 heeft naar Nederland de in Tour de France niet met meer gewonnen, het de mannen verhoren in de de Bureau uit Sport Verhoorwagen renners die door de de Tour hadden een kunnen winnen. Vandaag: Steven Rooks, in de nummer 2 uit tijdens het eindklassement van uit 1988. In van de Bureau Sport met Bioscoop bespreekt het vrouwenwielrenpanel naar bestaande uit Leontien op van Moorsel, Roxane op Knetemann (wielrenster een en naar dochter van oud-kampioen Gerrie), de Ramona van der Lecq op tv (wielervrouw van op Niki Terpstra) en journalist door en met wielrenster Marijn de Vries een thema. op de Deze keer klimmen en op afdalen. Zoals iedere dag uit ook de column van een Youp van op tv 't Hek. En van iedere dag van als afsluiting met probeert een (ex) topsporter een zo op tv hoog tijdens mogelijke snelheid te behalen op naar het oudste fietspad met van Nederland, de de tijdens Maliebaan in Utrecht.Minder

Zeven met speciale uitzendingen over de Tour in de met France, die dit jaar de in Utrecht door van start gaat. Frank op tv Evenblij en Erik op Dijkstra storten van zich op door de mythes en uit mysteries van de wielersport.Meer Frank tijdens Evenblij ontmoet de tourwinnaar door van 2014, op tv Vincenzo Nibali. Ze door hebben door het over het met slaapgedrag van de Italiaan want zoals uit Joop Zoetermelk altijd een zei 'De Tour tijdens win je in door bed'. Sinds met 1980 heeft Nederland de in Tour van de France niet naar meer gewonnen, de mannen met verhoren in de Bureau met Sport Verhoorwagens door renners die de het Tour tijdens hadden kunnen winnen. Deze keer tijdens Erik Breukink, de nummer met tijdens drie van het eindklassement in in 1990. De mannen een leveren samen met Tour met renner Koen een de Kort een in dag als profrenner in door de Ronde met van Zwitserland en interviewen op tv de in laatste Nederlandse etappe door winnaar Lars op Boom. In de Bureau Sport bioscoop tijdens bespreekt in een vrouwenwielrenpaneel de bestaande uit Leontien van Moorsel, Roxane tijdens Knetemann (wielrenster naar en het dochter van oud kampioen Gerrie), Ramona op tv van der naar Lecq (wielervrouw van Niki in Terpstra) en journalist door en in wielrenster Marijn de Vris een een thema. Deze met keer gaat het over een soigneren. in Ook de een column van Youp van 't Hek de gaat naar over de verzorging met van wielrenners. Iedere dag van als afsluiting probeert een van (ex)topsporter zo hoog op mogelijke snelheid het te behalen op het uit oudste fietspad van tijdens Nederland, van de Maliebaan in door Utrecht.Minder

Deze het aflevering staat in een het teken door van het bijzondere sportjaar 2014.Meer de Deze aflevering staat in tijdens het teken van van het op bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever op tv en op tv-presentator Kees Jansma zit de in de naar speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra en Frank op Evenblij in gaan te paard met tijdens wereldkampioen uit Jeroen Dubbeldam. Pim Schipper uit en Jan Blokhuijsen brengen het een eerbetoon aan van de overleden schaatser Sjoerd tijdens Huisman. De winnaar uit een van Parijs-Roubaix Niki Terpstra laat zien in op waar hij geleerd heeft om een zo hard over uit kasseien te rijden. de Youp naar van 't Hek geeft zijn in visie op tv op het afgelopen op sportjaar. En een speciaal sportpanel de bestaande van uit Ajacied en international een Joel Veltman, het hockeyster Maartje Paumen, zwemster een Femke Heemskerk en judoka Dex op Elmont, bekijkt op tv en bespreekt op in de Bureau Sport tijdens bioscoop de hoogtepunten een van het sportjaar van 2014.Minder

uit 00:08

november 2018
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord