Programma gemist?

Erik van Dijkstra en Frank Evenblij luiden door vanuit Studio een Desmet de de sportzomer in. door Ze onderscheiden het de sportnieuws van de flauwekul en sluiten uit af een met de enige echte Bureau uit van Sport WK Voetbal tijdens Karaoke.

Marit naar Bouwmeester is te gast. De in op olympisch kampioene zeilen pakte op afgelopen weekend de een Europese titel. de In de studio laat naar Bouwmeester zien tijdens waarom ze de sterkste zeilster de van door de wereld is. We gaan de raden wie de broer tijdens de van olympisch zwemkampioene Femke door Heemskerk is van en oud-wielrenner Koos Moerenhout vertelt ons uit wat Tom Dumoulin de zaterdag het in de Giro d'Italia kan op verwachten van een de Monte Zoncolan, de het met berg die ook wel bekendstaat een als 'de poort naar op de op hel'. Natuurlijk sluiten we weer in af met met legendarisch van voetbalcommentaar in het op tv WK karaoke.

De op mannen van Bureau uit Sport zijn met terug. Erik Dijkstra van en Frank Evenblij op tv brengen hun programma na zes de jaar voor het van eerst vanuit de door studio. Vanuit een het volgepakte Studio door Desmet in Amsterdam op kijken ze uit samen met verschillende een sportgasten vooruit op uit de sportzomer. Ze stellen vragen die met niemand durft in te stellen, onderscheiden het in belangrijkste sportnieuws van op tv de uit flauwekul en tijdens gaan wekelijks op onderzoek van uit om mythes te door ontkrachten en mysteries op de op tv te lossen. Voor het met ultieme vrijdagavondgevoel op sluiten ze zingend af op met de enige echte Bureau het Sport WK-voetbal in Karaoke. het Bureau Sport is vanaf uit vanavond vijf in weken lang te in zien op vrijdag met om 22:00 uur op op NPO 3. Zelf door hebben de mannen veel door zin in deze nieuwe de door stap. Erik: "Vijf keer komen het we vanuit de op tv Desmet studio's in uit Amsterdam naar de naar mensen een thuis. Dicht op het het sportnieuws, zoals we dat ook een met veel naar plezier op de de radio doen. in En altijd met uit een traan én op tv een lach." door Frank: "Ik vind naar het geweldig dat we naar nu ook met publiek in het de studio op zitten. Dat maakt van het spannender." In Bureau uit Sport wordt sinds een 2012 door gekeken naar op tv de verschillende kanten van tijdens de sportwereld. Vooroordelen tijdens bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit uit de Tour de tijdens France maar ook op tv met het NK Omhoogschaatsen zijn in het uit verleden naar allemaal voorbijgekomen. In Bureau Rio de in waagden Frank en Erik zich zelf tijdens aan verschillende zomersporten van van en in De Bureau Sporttest op tv mochten bekende sporters uit laten zien hoeveel in zij afwisten van het andere disciplines. Begin dit in jaar werden op tv sporters en fans in tijdens van Bureau Korea nog klaargestoomd door voor de Olympische Spelen door in Zuid-Korea. Nu is een het tijd om van de kijker naar voor te bereiden de op de sportzomer naar van in 2018.

Vanavond naar is de laatste aflevering tijdens van dit seizoen door van Bureau op Sport, waarin Erik Dijkstra en op tv Frank op Evenblij de wereld van door de de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre op tv de door vele vooroordelen over sportvrouwen op op door waarheid berusten. In uit deze uitzending stomen Frank en uit Erik de een Oranje voetbalvrouwen op klaar voor het EK de in eigen land, naar bespreken ze van de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk op bestempelde tijdens tv-programma 'Voetbal tijdens Inside' en vertelt bokster Nouchka Fontijn de over haar door sportlichaam. Verder weer een naar Battle of op tv the Sexes van en aan in de vrouwensportbar praten topzwemster met Femke Heemskerk, uit oud-hockeyster Fatima Moreira door de Melo en Oranje naar voetbalinternational Merel van Dongen over op uit een vooroordeel uit de door vrouwensport.

Een uit ontmoeting met de van grote 'ster' van het het Nederlandse met voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en naar Frank bespreken de vrouwensport een in in het als een vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma tijdens 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke een Sloetjes vertelt over tijdens haar op tv sportlichaam. Met een analyse van Nynke van de Jong een en aan de het vrouwensportbar praten op topzwemster Femke Heemskerk, door oud-hockeyster Fatima Moreira de het Melo en met Oranje voetbalinternational Merel op van Dongen naar over vooroordelen uit door de vrouwensport.

Meervoudig Olympisch zwemkampioen op Ranomi het Kromowidjojo neemt een het op tegen haar de vriend, de gouden uit medaillewinnaar op de langste met afstand, Ferry de Weertman. Meervoudig Olympisch uit zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo in neemt het op tegen haar op tv vriend, op de gouden medaillewinnaar op door de langste de afstand, Ferry Weertman. Ook ontmoeten op tv Erik en Frank de wielrenster Puck naar Moonen, bespreken ze de uit van vrouwensport in het als uit vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' op tv en vertelt het Handbalinternational Yvette naar Broch over haar sportlichaam. uit Met met een analyse van Nynke op de Jong en aan uit de vrouwensportbar praten tijdens topzwemster Femke uit Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de naar in Melo en Oranje voetbalinternational Merel van een naar Dongen over vooroordelen uit de op tv vrouwensport.

Programma in waarin Erik uit Dijkstra en Frank Evenblij de een wereld van in de sportvrouw onderzoeken door en nagaan in hoeverre tijdens de vele vooroordelen over een met sportvrouwen op waarheid een berusten. In deze met uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars op tv de ring in door om tijdens te boksen tegen olympisch deelnemer Enrico van La Cruz, op tv bezoekt in Frank olympisch kampioen Sharon van door Rouwendaal in Frankrijk, op tv ontmoet Erik van de eerste vrouw met een op tv stadionverbod in uit Nederland en in bespreken Erik en Frank de de vrouwensport van in het als vrouwonvriendelijk op tv bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' door en het vertelt goudenmedaillewinnares Elis Ligtlee tijdens over haar met sportlichaam. Met een in analyse van Nynke uit de Jong en aan de uit vrouwensportbar praten topzwemster tijdens Femke de Heemskerk, oud-hockeyster op tv Fatima Moreira de het Melo en Oranje-oetbalinternational uit Merel van Dongen over vooroordelen uit het van de vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat van zijn het toch meestal manvrouwen, op tv die de hele dag roddelen, van te pas met en te onpas huilen, tijdens relaties hebben in met hun trainer en niet een tegen een kritiek kunnen? Niets is de minder op tv waar: juist de vrouwen doen van het de laatste jaren het heel goed: ze van winnen naar medaille na medaille. Hoogste tijd tijdens dus voor Bureau de van Sport om in het een nieuwe, vijfdelige serie Bureau in Sport Vrouwen naar op onderzoek met uit te gaan. Kloppen de van vooroordelen? En wat met is het eigenlijk het geheim achter het de successen? Erik Dijkstra door en Frank Evenblij duiken, naar tijdens met de Europese tijdens kampioenschappen vrouwenvoetbal in eigen land van voor uit de deur, in de wondere wereld in van de het sportvrouw. Met iedere week met een Battle door of the Sexes, tussen sportvrouwen het en sportmannen. Zo met neemt Ranomi in Kromowidjojo het zwemmend in op tegen met haar vriend en gouden uit medaille-winnaar met Ferry Weertman. Ook houdt wekelijks op een sportvrouw een monoloog naar voor in de spiegel op over haar lichaam (onder het anderen atlete Jamile Samuel, het baanwielrenster Elis Ligtlee en naar uit zeilster Marit Bouwmeester). Erik Dijkstra op tv en met Frank Evenblij bespreken de vrouwensport naar in het als vrouwonvriendelijk de bestempelde de tv-programma Voetbal van Inside. Een panel, bestaande uit topzwemster Femke van Heemskerk, oud-hockeyster Fatima van in Moreira de Melo en het Oranje voetbalinternational uit Merel van Dongen, naar bespreekt iedere week een in vooroordeel uit tijdens de vrouwensport. Verder spreken Erik en Frank door met onder op anderen in Dafne Schippers, gouden medaille-winnares Sharon door van Rouwendaal, de op tv mooiste sportvrouw door van Nederland wielrenster Puck Moonen op en de een eerste vrouwelijke uit hooligan met een met stadionverbod.

Met op tv o.a.: Wilco Kelderman op tv rijdt zijn in eerste Tour de France. Frank tijdens Evenblij op kijkt of hij er in klaar voor is. In de naar Bureau uit Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, van de nummer op 2 uit het eindklassement van op tv 1988.Meer Wilco Kelderman op van rijdt zijn eerste op Tour de France. in Frank Evenblij kijkt van of hij er klaar de voor is. De mannen de gaan tijdens meedoen met wielrensupporters. Rennen zij ook de tijdens een berg op? Sinds 1980 heeft van Nederland de van Tour in de France niet een meer gewonnen, de mannen verhoren uit in tijdens de Bureau Sport Verhoorwagen renners die uit de Tour hadden de kunnen winnen. Vandaag: tijdens Steven met Rooks, de op tv nummer 2 uit met het eindklassement van 1988. het In de de Bureau Sport Bioscoop tijdens bespreekt het vrouwenwielrenpanel bestaande een uit Leontien van Moorsel, Roxane door Knetemann (wielrenster en van het dochter van oud-kampioen Gerrie), Ramona door van der Lecq (wielervrouw van van Niki in Terpstra) de en journalist en met wielrenster Marijn de Vries een thema. de het Deze keer klimmen naar en afdalen. Zoals iedere van dag ook tijdens de column van Youp van 't het naar Hek. En iedere de dag als afsluiting op probeert een (ex) topsporter de een zo hoog de mogelijke snelheid te behalen op door het oudste fietspad uit van Nederland, de tijdens Maliebaan in het Utrecht.Minder

Zeven speciale uitzendingen op tv over de Tour een een de France, die dit jaar in uit Utrecht van start door met gaat. Frank Evenblij en het Erik Dijkstra storten tijdens zich op de mythes en door mysteries van de van wielersport.Meer tijdens Frank Evenblij ontmoet de door tourwinnaar van 2014, met Vincenzo Nibali. uit Ze hebben het over het tijdens het slaapgedrag van de Italiaan want zoals het Joop Zoetermelk altijd op zei 'De naar Tour win je de in bed'. Sinds 1980 uit heeft de Nederland de Tour van de France een niet meer gewonnen, een de mannen verhoren in een de Bureau Sport Verhoorwagens renners op die uit de Tour hadden kunnen winnen. van Deze keer uit Erik Breukink, de nummer in drie van het het eindklassement in op tv 1990. De mannen leveren uit samen met naar Tour met renner Koen de Kort een dag op de als profrenner in de Ronde van het door Zwitserland en interviewen de op laatste Nederlandse etappe winnaar Lars op tv Boom. In naar de Bureau Sport bioscoop van bespreekt een vrouwenwielrenpaneel het bestaande op uit Leontien van van Moorsel, Roxane Knetemann (wielrenster uit en door dochter van oud in kampioen Gerrie), Ramona van de der Lecq (wielervrouw van van Niki Terpstra) en journalist de en wielrenster op Marijn de Vris op een thema. Deze keer de de gaat het over op soigneren. Ook de van column van Youp van 't Hek op gaat over de een op tv verzorging van wielrenners. Iedere dag als met met afsluiting probeert een uit (ex)topsporter zo hoog mogelijke snelheid te het door behalen op het oudste fietspad van van Nederland, tijdens de Maliebaan naar in Utrecht.Minder

Deze op tv aflevering staat in het naar teken van het bijzondere op in sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat een in het teken van door het bijzondere in sportjaar uit 2014. Sportverslaggever en tv-presentator een Kees Jansma tijdens zit in de speciale Verhoorwagen. Erik in naar Dijkstra en Frank Evenblij door gaan te paard met in wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Pim het Schipper en in Jan Blokhuijsen brengen op een eerbetoon een aan de uit overleden schaatser Sjoerd Huisman. door De winnaar uit van Parijs-Roubaix Niki Terpstra met laat zien de waar hij geleerd heeft om op zo hard naar over kasseien te rijden. door Youp van in 't Hek de geeft zijn visie op op het afgelopen sportjaar. En een een speciaal sportpanel bestaande tijdens uit Ajacied en de international Joel Veltman, tijdens tijdens hockeyster Maartje Paumen, zwemster Femke op tv Heemskerk en judoka Dex van Elmont, bekijkt door en het bespreekt in de Bureau Sport bioscoop de uit de hoogtepunten van het sportjaar door 2014.Minder

op 00:08

december 2021
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!