Programma gemist?

Erik Dijkstra door en Frank Evenblij tijdens luiden in vanuit Studio Desmet de sportzomer door in. Ze tijdens onderscheiden het sportnieuws van het de de flauwekul en sluiten af naar met de in enige echte Bureau Sport WK een Voetbal uit Karaoke.

Marit Bouwmeester uit is het te gast. De olympisch met kampioene zeilen naar pakte afgelopen weekend een de Europese titel. In op tv de studio laat Bouwmeester zien in de waarom ze de sterkste zeilster van de de met wereld is. We gaan raden op tv een wie de broer van uit olympisch zwemkampioene Femke op Heemskerk is op tv en oud-wielrenner Koos van Moerenhout vertelt ons wat met Tom Dumoulin zaterdag in in de Giro d'Italia uit kan verwachten van de naar door Monte Zoncolan, de berg in die ook wel bekendstaat op als door 'de poort naar de hel'. Natuurlijk op tv sluiten door we weer naar af met legendarisch voetbalcommentaar de in het WK naar karaoke.

De een mannen van Bureau Sport zijn met terug. Erik Dijkstra op tv tijdens en Frank Evenblij tijdens brengen hun programma na met zes jaar voor op tv het eerst vanuit de studio. tijdens Vanuit het volgepakte door het Studio Desmet in het Amsterdam kijken ze samen met verschillende door het sportgasten vooruit op de sportzomer. de Ze uit stellen vragen die niemand durft te tijdens stellen, op tv onderscheiden het belangrijkste op sportnieuws van het de flauwekul en het gaan wekelijks op de onderzoek uit om mythes te ontkrachten met en door mysteries op te lossen. op Voor het ultieme met vrijdagavondgevoel sluiten ze uit zingend af met op tv de enige echte Bureau door Sport in WK-voetbal Karaoke. Bureau Sport op tv is vanaf naar vanavond vijf door weken lang te zien op in vrijdag om tijdens 22:00 uur op uit NPO 3. Zelf hebben van de mannen naar veel zin in deze nieuwe van stap. Erik: een "Vijf keer komen op tv we vanuit de op tv Desmet uit studio's in Amsterdam naar de op mensen thuis. de Dicht op naar het sportnieuws, zoals we naar dat ook met veel met plezier op met de radio doen. En altijd met met op tv een traan én een van lach." de Frank: "Ik vind het geweldig uit dat in we nu ook de met publiek in naar de studio zitten. Dat uit maakt het een spannender." In Bureau Sport wordt sinds op tv een 2012 gekeken naar de verschillende kanten het op van de sportwereld. Vooroordelen bij het het een vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de door France maar ook met het NK Omhoogschaatsen op tv door zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen. de In Bureau Rio de waagden Frank naar en Erik zich met zelf op aan verschillende zomersporten en in De op tv Bureau Sporttest in mochten bekende sporters van laten zien hoeveel zij met afwisten van uit andere disciplines. met Begin dit jaar werden van sporters en op fans in in Bureau Korea nog klaargestoomd voor de naar op Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu uit is een het tijd om de uit kijker voor door te bereiden op de sportzomer van met tijdens 2018.

Vanavond tijdens is de laatste op tv aflevering van dit seizoen op tv van Bureau een Sport, waarin Erik in Dijkstra en Frank van Evenblij de wereld een van de naar sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre met de vele tijdens vooroordelen tijdens over sportvrouwen op waarheid berusten. van In in deze uitzending stomen Frank en de Erik de door Oranje voetbalvrouwen klaar voor het door EK in eigen uit land, de bespreken ze de door vrouwensport in het als op tv vrouwonvriendelijk de bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt een bokster de Nouchka Fontijn over haar op tv sportlichaam. uit Verder weer een Battle uit of the Sexes en aan van de door vrouwensportbar praten tijdens topzwemster Femke Heemskerk, in oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo de en het Oranje voetbalinternational Merel met van Dongen over in een vooroordeel uit van de vrouwensport.

Een ontmoeting met door de naar grote 'ster' van het Nederlandse uit voetbalteam, uit Vivianne Miedema, Erik en Frank op tv bespreken de op tv vrouwensport in het in als tijdens vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en naar een Volleybalinternational Lonneke Sloetjes vertelt over met haar sportlichaam. Met een tijdens analyse van Nynke naar de Jong van en aan op de vrouwensportbar op tv praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster in Fatima Moreira uit de Melo en Oranje voetbalinternational uit Merel door van Dongen op over vooroordelen uit de naar vrouwensport.

Meervoudig Olympisch zwemkampioen de Ranomi Kromowidjojo uit neemt het door op tegen de haar vriend, de gouden medaillewinnaar tijdens op de langste de afstand, Ferry Weertman. met Meervoudig Olympisch zwemkampioen tijdens Ranomi Kromowidjojo neemt het met uit op tegen haar op vriend, de gouden een medaillewinnaar op de langste een afstand, Ferry Weertman. naar Ook ontmoeten Erik en Frank naar wielrenster Puck Moonen, van de bespreken ze de vrouwensport in een het de als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma van 'Voetbal Inside' en vertelt Handbalinternational het Yvette Broch over met haar sportlichaam. met Met een analyse van uit uit Nynke de Jong van en aan de vrouwensportbar praten uit topzwemster met Femke Heemskerk, oud-hockeyster tijdens Fatima Moreira de Melo en Oranje in voetbalinternational Merel een van Dongen een over vooroordelen uit de met vrouwensport.

Programma waarin het Erik Dijkstra en het Frank tijdens Evenblij de wereld van de sportvrouw van met onderzoeken en nagaan in in hoeverre de vele vooroordelen over met sportvrouwen op waarheid naar berusten. het In deze van uitzending gaat kickbokskampioen een Jorina Baars de ring in om het door te boksen tegen de olympisch deelnemer Enrico het La Cruz, bezoekt Frank uit olympisch kampioen Sharon van met Rouwendaal in Frankrijk, met ontmoet op Erik de eerste vrouw met een op tv stadionverbod in door Nederland en bespreken tijdens Erik uit en Frank de uit vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk uit bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' op tv en vertelt goudenmedaillewinnares het Elis Ligtlee over van haar naar sportlichaam. Met uit een analyse van Nynke de de Jong en tijdens aan de vrouwensportbar praten op tv topzwemster Femke de Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de met van Melo en Oranje-oetbalinternational Merel van op tv Dongen over vooroordelen uit uit de uit vrouwensport.

Sportvrouwen? door Dat zijn uit toch meestal manvrouwen, die de hele op dag roddelen, te tijdens pas en in te onpas huilen, relaties met door hebben met hun trainer en niet het een tegen kritiek kunnen? Niets in is minder een waar: juist de vrouwen doen het de de van laatste jaren heel goed: op tv ze winnen medaille het na medaille. Hoogste tijd een dus met voor Bureau het Sport om in een nieuwe, vijfdelige met serie Bureau met Sport Vrouwen op onderzoek naar uit te gaan. het tijdens Kloppen de vooroordelen? En wat is met eigenlijk het geheim uit achter een de successen? Erik door Dijkstra en Frank met Evenblij duiken, met de met Europese op kampioenschappen vrouwenvoetbal in eigen land voor in de het deur, in naar de wondere wereld van van de sportvrouw. Met op tv iedere week een Battle in of the Sexes, de tussen sportvrouwen en sportmannen. met Zo neemt Ranomi in Kromowidjojo het zwemmend op op tegen de haar vriend en gouden op tv medaille-winnaar tijdens Ferry Weertman. Ook houdt wekelijks uit een sportvrouw een monoloog uit voor de spiegel in over met haar lichaam (onder het anderen atlete Jamile Samuel, in baanwielrenster op tv Elis Ligtlee en zeilster Marit Bouwmeester). een Erik Dijkstra door en Frank op tv Evenblij bespreken de vrouwensport in een het als vrouwonvriendelijk naar op tv bestempelde tv-programma Voetbal Inside. Een panel, bestaande in uit topzwemster Femke op tv Heemskerk, tijdens oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo met en Oranje door voetbalinternational de Merel van Dongen, bespreekt iedere op week een door vooroordeel uit op tv de vrouwensport. Verder spreken Erik en een Frank met de onder anderen Dafne op tv Schippers, gouden door medaille-winnares Sharon van Rouwendaal, de in mooiste sportvrouw met van Nederland wielrenster Puck Moonen van en de de eerste vrouwelijke hooligan van met door een stadionverbod.

Met met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn tijdens eerste Tour het de op tv France. Frank Evenblij kijkt of hij door van er klaar voor is. In de op tv Bureau Sport Verhoorwagen: op door Steven Rooks, de op nummer 2 uit het het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman op rijdt zijn van eerste Tour door de France. Frank door Evenblij kijkt of hij er in klaar voor is. door De mannen gaan het meedoen met wielrensupporters. een door Rennen zij ook een berg door op? Sinds 1980 tijdens heeft Nederland de Tour door de France niet in meer tijdens gewonnen, de mannen verhoren in met de Bureau op Sport Verhoorwagen renners een die de door Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: tijdens Steven Rooks, op tv de nummer 2 van uit het eindklassement in van 1988. op tv In de Bureau Sport naar Bioscoop bespreekt het vrouwenwielrenpanel tijdens door bestaande uit Leontien van op Moorsel, Roxane Knetemann (wielrenster door en dochter van oud-kampioen de Gerrie), Ramona van de der Lecq op tv (wielervrouw van Niki op Terpstra) in en journalist en wielrenster Marijn van de Vries een een thema. Deze keer de klimmen en afdalen. met Zoals een iedere dag ook tijdens de column van Youp uit van 't Hek. En de iedere dag als het afsluiting van probeert een (ex) topsporter tijdens een zo hoog uit mogelijke snelheid tijdens te behalen op het oudste van fietspad van Nederland, de tijdens in Maliebaan in Utrecht.Minder

Zeven speciale uitzendingen een over uit de Tour van de France, die dit jaar in een Utrecht van de start gaat. Frank Evenblij naar de en Erik Dijkstra het storten zich op de mythes de en mysteries van de met wielersport.Meer Frank een Evenblij ontmoet de het tourwinnaar van 2014, op Vincenzo Nibali. Ze hebben tijdens het uit over het slaapgedrag in van de naar Italiaan want zoals Joop Zoetermelk altijd het zei 'De van Tour win je in op bed'. Sinds naar 1980 heeft Nederland met de Tour de met France niet op meer gewonnen, de mannen door verhoren in de Bureau een Sport Verhoorwagens renners tijdens de die de Tour hadden kunnen winnen. de Deze keer in Erik met Breukink, de nummer drie van van het eindklassement in de 1990. door De mannen leveren door samen met Tour renner Koen door de Kort een op dag tijdens als profrenner in de door Ronde van in Zwitserland en interviewen de het laatste Nederlandse etappe winnaar door Lars Boom. In de van Bureau uit Sport bioscoop van bespreekt een vrouwenwielrenpaneel bestaande uit uit Leontien van Moorsel, tijdens Roxane op tv Knetemann (wielrenster en dochter van op tv oud kampioen Gerrie), uit Ramona van in der Lecq (wielervrouw van Niki van Terpstra) en journalist met en wielrenster uit Marijn de Vris een op tv thema. Deze van keer gaat het van over in soigneren. Ook de column van van Youp van 't de Hek gaat over het de verzorging op van wielrenners. Iedere dag als op tv afsluiting probeert een een (ex)topsporter op zo hoog mogelijke snelheid te het behalen door op het oudste door fietspad van Nederland, de op Maliebaan in in Utrecht.Minder

Deze aflevering in staat in het teken in door van het bijzondere sportjaar 2014.Meer op Deze op aflevering staat in het teken van op het bijzondere sportjaar op 2014. Sportverslaggever de en tv-presentator Kees Jansma in zit van in de speciale Verhoorwagen. tijdens Erik uit Dijkstra en Frank Evenblij gaan een te paard met wereldkampioen op tv Jeroen Dubbeldam. Pim op tv Schipper en Jan tijdens Blokhuijsen brengen door een eerbetoon aan met de overleden schaatser Sjoerd de Huisman. De winnaar tijdens van Parijs-Roubaix tijdens Niki Terpstra met laat zien waar op tv hij geleerd heeft de om zo hard over kasseien in te rijden. Youp op tv van 't naar Hek geeft van zijn visie op het het afgelopen sportjaar. En een naar speciaal sportpanel bestaande van uit een Ajacied en met international Joel Veltman, hockeyster Maartje tijdens Paumen, zwemster op Femke Heemskerk en judoka op Dex Elmont, bekijkt en uit bespreekt de in de van Bureau Sport bioscoop de hoogtepunten van het het naar sportjaar 2014.Minder

tijdens 00:08

mei 2020
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!