Programma gemist?

Erik tijdens Dijkstra en Frank Evenblij luiden door vanuit Studio het Desmet van de sportzomer in. door Ze onderscheiden het sportnieuws van de van flauwekul en sluiten van de af met de enige echte een Bureau uit Sport WK Voetbal een Karaoke.

Marit op Bouwmeester is te van gast. De olympisch kampioene het zeilen pakte tijdens afgelopen weekend de Europese titel. tijdens van In de studio laat het Bouwmeester zien waarom ze de in uit sterkste zeilster van de de wereld is. We gaan uit raden wie de het broer van olympisch met zwemkampioene Femke door Heemskerk is de en oud-wielrenner Koos Moerenhout vertelt ons het wat met Tom Dumoulin de zaterdag in de Giro d'Italia kan naar verwachten door van de Monte door Zoncolan, de berg die ook tijdens het wel bekendstaat als naar 'de poort naar de hel'. naar Natuurlijk sluiten op we weer af met legendarisch van voetbalcommentaar in uit het naar WK karaoke.

De de mannen van Bureau Sport zijn op terug. Erik Dijkstra tijdens tijdens en Frank Evenblij naar brengen hun programma na zes jaar naar voor uit het eerst vanuit de studio. tijdens Vanuit het volgepakte door Studio Desmet in naar Amsterdam kijken ze de van samen met verschillende een sportgasten vooruit op de een sportzomer. Ze stellen vragen die op niemand durft te uit stellen, onderscheiden het de de belangrijkste sportnieuws van tijdens de flauwekul en gaan wekelijks in op onderzoek uit om een mythes de te ontkrachten en mysteries op uit een te lossen. Voor naar het ultieme vrijdagavondgevoel op sluiten ze zingend af uit met de een enige echte Bureau Sport WK-voetbal Karaoke. naar Bureau een Sport is uit vanaf vanavond vijf weken een lang te zien op vrijdag tijdens om tijdens 22:00 uur in op NPO 3. door Zelf hebben de mannen veel zin van in deze nieuwe van stap. Erik: de "Vijf keer een komen we door vanuit de Desmet studio's in op tv Amsterdam naar naar de mensen in thuis. Dicht op het met sportnieuws, zoals we een dat ook met de veel plezier de op de radio doen. En op tv altijd met een op traan én op een lach." Frank: naar "Ik vind het een geweldig dat we nu ook het met publiek in in de op tv studio zitten. door Dat maakt het spannender." op tv In Bureau op Sport wordt sinds 2012 gekeken naar een uit de verschillende kanten van de sportwereld. op op Vooroordelen bij het op tv vrouwenvoetbal, wielerclichés uit op de Tour de France met maar ook het NK tijdens Omhoogschaatsen zijn in in het verleden allemaal door voorbijgekomen. In Bureau Rio tijdens waagden Frank op en Erik een zich zelf aan uit verschillende zomersporten en in De tijdens Bureau Sporttest de mochten bekende sporters een laten zien hoeveel zij uit met afwisten van andere disciplines. tijdens Begin dit jaar werden van sporters en fans de in Bureau in Korea nog klaargestoomd voor van de naar Olympische Spelen in Zuid-Korea. op Nu is het naar tijd om de de kijker voor te uit bereiden op de sportzomer uit van door 2018.

Vanavond uit is de het laatste aflevering van dit seizoen van tijdens Bureau naar Sport, waarin Erik Dijkstra het en uit Frank Evenblij de een wereld van de sportvrouw onderzoeken en op in nagaan in hoeverre de vele een vooroordelen over sportvrouwen de op waarheid berusten. In naar naar deze uitzending stomen Frank in en Erik de Oranje voetbalvrouwen uit uit klaar voor het in EK in eigen land, bespreken ze tijdens de vrouwensport in op een het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma op tv 'Voetbal Inside' op tv en vertelt bokster Nouchka Fontijn in over haar sportlichaam. een Verder door weer een Battle of the op tv tijdens Sexes en aan de vrouwensportbar praten van topzwemster in Femke Heemskerk, uit oud-hockeyster Fatima Moreira de in Melo en Oranje voetbalinternational door Merel van Dongen van over een vooroordeel uit van in de vrouwensport.

Een een ontmoeting met de grote een 'ster' van van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, het Erik en door Frank bespreken de de vrouwensport in het in als vrouwonvriendelijk op tv bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en op tv in Volleybalinternational Lonneke Sloetjes vertelt over haar in sportlichaam. Met een tijdens analyse van van Nynke de het Jong en aan van de vrouwensportbar praten op tv topzwemster Femke Heemskerk, uit oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo op en Oranje van voetbalinternational Merel van van Dongen over vooroordelen uit op tv de een vrouwensport.

Meervoudig uit Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo de neemt het op op tegen haar vriend, de het gouden op medaillewinnaar op de op tv langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig in Olympisch zwemkampioen Ranomi van Kromowidjojo neemt het het op een tegen haar vriend, de gouden op tv medaillewinnaar op de van langste met afstand, Ferry op tv Weertman. Ook ontmoeten uit Erik en Frank wielrenster de Puck Moonen, bespreken ze met de vrouwensport in het met als met vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal op tv Inside' en vertelt Handbalinternational het Yvette Broch in over haar naar sportlichaam. Met een analyse op tv van Nynke van de Jong en tijdens aan de vrouwensportbar praten topzwemster een Femke Heemskerk, oud-hockeyster uit Fatima van Moreira de Melo en het Oranje voetbalinternational een Merel van uit Dongen over vooroordelen uit op de vrouwensport.

Programma uit waarin Erik Dijkstra en Frank in naar Evenblij de wereld van met de sportvrouw onderzoeken en nagaan in in hoeverre tijdens de vele vooroordelen naar over van sportvrouwen op waarheid berusten. het In deze uitzending tijdens gaat kickbokskampioen Jorina door Baars de ring op in om te boksen tegen van door olympisch deelnemer Enrico in La Cruz, bezoekt met Frank olympisch kampioen Sharon van Rouwendaal door in Frankrijk, ontmoet de Erik de eerste van uit vrouw met een stadionverbod in Nederland van en bespreken van Erik en Frank met de door vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk naar bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' met en met vertelt goudenmedaillewinnares Elis van Ligtlee over haar de sportlichaam. Met op tv een analyse van Nynke de Jong een en aan de de vrouwensportbar tijdens praten topzwemster Femke tijdens Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de de de Melo en Oranje-oetbalinternational Merel van Dongen op over het vooroordelen uit de uit vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat zijn in toch meestal door manvrouwen, die de op hele dag van roddelen, te een pas en te onpas huilen, relaties de op tv hebben met hun in trainer en niet tegen naar kritiek kunnen? de Niets is minder tijdens waar: juist de in vrouwen doen het de op laatste jaren heel goed: ze van winnen een medaille na medaille. Hoogste met tijd dus voor Bureau op tv Sport om een in een nieuwe, het vijfdelige het serie Bureau Sport Vrouwen op op onderzoek uit te gaan. met op tv Kloppen de vooroordelen? En wat een is eigenlijk het geheim op achter de successen? door Erik Dijkstra de en met Frank Evenblij duiken, met de Europese op kampioenschappen in vrouwenvoetbal in het eigen land voor van de deur, in de wondere op wereld van de sportvrouw. Met op tv iedere week een een Battle op tv of the Sexes, uit tussen sportvrouwen tijdens en sportmannen. Zo neemt Ranomi uit Kromowidjojo het op zwemmend op tegen haar op vriend en gouden met medaille-winnaar Ferry Weertman. Ook een houdt wekelijks van een op tv sportvrouw een monoloog voor de uit spiegel over haar lichaam met op (onder anderen atlete Jamile door Samuel, baanwielrenster Elis door Ligtlee en zeilster Marit Bouwmeester). in Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij bespreken het de vrouwensport in de uit het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma Voetbal het met Inside. Een panel, bestaande uit het topzwemster Femke Heemskerk, tijdens oud-hockeyster Fatima op tv Moreira de Melo en Oranje het voetbalinternational op Merel van Dongen, op bespreekt iedere week een vooroordeel in uit de vrouwensport. Verder spreken een Erik van en Frank de met onder anderen Dafne door Schippers, gouden tijdens medaille-winnares Sharon van Rouwendaal, de naar mooiste sportvrouw van Nederland door op tv wielrenster Puck Moonen en de eerste tijdens vrouwelijke hooligan door met tijdens een stadionverbod.

Met o.a.: Wilco tijdens Kelderman in rijdt zijn eerste Tour naar de France. Frank Evenblij op tv kijkt uit of hij er klaar met voor is. In de de Bureau Sport Verhoorwagen: de Steven de Rooks, de nummer 2 op uit het eindklassement van van 1988.Meer Wilco de Kelderman rijdt een zijn eerste Tour het de France. Frank in Evenblij kijkt of hij er van de klaar voor is. de De mannen gaan meedoen met het wielrensupporters. Rennen op tv zij ook een in berg op? met Sinds 1980 heeft Nederland het de Tour tijdens de France niet meer gewonnen, de op tv in mannen verhoren in een de Bureau Sport Verhoorwagen uit renners die de op tv Tour hadden kunnen winnen. uit Vandaag: het Steven Rooks, de nummer 2 de uit het van eindklassement van 1988. de In de Bureau op tv Sport Bioscoop bespreekt het tijdens vrouwenwielrenpanel bestaande uit naar Leontien van Moorsel, Roxane tijdens Knetemann (wielrenster en de een dochter van oud-kampioen Gerrie), Ramona van van der door Lecq (wielervrouw van Niki van Terpstra) door en journalist en wielrenster Marijn de door Vries een thema. de Deze keer klimmen op door en afdalen. Zoals iedere dag op tv ook de column van in Youp van 't naar de Hek. En iedere de dag als afsluiting probeert een (ex) met topsporter een zo het naar hoog mogelijke snelheid te in behalen op het naar oudste fietspad van Nederland, de door Maliebaan uit in Utrecht.Minder

Zeven tijdens speciale uitzendingen over de de Tour de France, op die dit met jaar in naar Utrecht van start gaat. van Frank Evenblij en door Erik Dijkstra storten in zich op de mythes en in mysteries het van de wielersport.Meer Frank het Evenblij ontmoet de tourwinnaar op tv van de 2014, Vincenzo Nibali. Ze door hebben naar het over het met slaapgedrag van de Italiaan uit want zoals Joop van Zoetermelk altijd op tv zei 'De Tour win tijdens je in bed'. uit Sinds 1980 heeft een Nederland de Tour de France op tv niet op meer gewonnen, de de mannen verhoren in in de Bureau Sport Verhoorwagens tijdens renners tijdens die de Tour de hadden kunnen winnen. het Deze keer Erik Breukink, de uit nummer drie van het door eindklassement in 1990. de naar De mannen leveren samen een met Tour renner naar Koen de Kort een een dag als profrenner op tv in de Ronde van in uit Zwitserland en interviewen de laatste op tv Nederlandse etappe winnaar Lars een Boom. een In de Bureau Sport naar bioscoop bespreekt een de vrouwenwielrenpaneel bestaande uit door Leontien van Moorsel, het Roxane Knetemann (wielrenster en op tv dochter van oud uit kampioen naar Gerrie), Ramona van der Lecq op tv (wielervrouw van Niki in op tv Terpstra) en journalist en wielrenster op Marijn de Vris een op tv thema. tijdens Deze keer gaat het op over soigneren. Ook een de column op tv van Youp naar van 't Hek gaat van over de verzorging van op wielrenners. de Iedere dag als afsluiting tijdens probeert een (ex)topsporter zo met hoog mogelijke snelheid het te behalen de op het met oudste fietspad van het Nederland, de Maliebaan uit in Utrecht.Minder

Deze in aflevering staat in een het teken van het bijzondere met sportjaar door 2014.Meer Deze aflevering staat in uit op het teken van het naar bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever naar en tv-presentator Kees het Jansma zit naar in de speciale Verhoorwagen. een Erik Dijkstra en Frank door uit Evenblij gaan te paard met wereldkampioen het Jeroen Dubbeldam. Pim het Schipper van en Jan Blokhuijsen met brengen een eerbetoon aan de met van overleden schaatser Sjoerd de Huisman. De winnaar van Parijs-Roubaix tijdens Niki Terpstra van laat zien uit waar hij geleerd heeft uit om zo tijdens hard over kasseien tijdens te rijden. Youp van 't Hek met geeft zijn uit visie op op het afgelopen sportjaar. een En een speciaal sportpanel door bestaande uit Ajacied en op tv international het Joel Veltman, hockeyster naar Maartje Paumen, zwemster Femke Heemskerk het tijdens en judoka Dex op Elmont, bekijkt en op tv bespreekt in de Bureau uit Sport bioscoop de hoogtepunten uit van het sportjaar op tv 2014.Minder

op 00:08

juni 2021
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!