Programma gemist?

Erik op tv Dijkstra en Frank uit Evenblij luiden vanuit Studio uit Desmet uit de sportzomer in. Ze onderscheiden in het sportnieuws tijdens van de flauwekul met en sluiten af met een de uit enige echte Bureau Sport tijdens WK Voetbal uit Karaoke.

Marit op Bouwmeester is te gast. uit De olympisch kampioene zeilen op pakte afgelopen weekend tijdens de Europese de titel. In op tv de studio laat uit Bouwmeester zien waarom ze de een sterkste de zeilster van de wereld is. door We gaan raden met wie de broer in uit van olympisch zwemkampioene Femke in Heemskerk is en oud-wielrenner Koos in Moerenhout vertelt tijdens ons wat Tom in Dumoulin zaterdag in de naar Giro d'Italia kan het verwachten van de naar Monte een Zoncolan, de tijdens berg die ook wel bekendstaat met als 'de het poort naar de hel'. Natuurlijk een sluiten we het weer af met legendarisch door voetbalcommentaar in het een WK met karaoke.

De van mannen van Bureau Sport op tv zijn terug. Erik de Dijkstra en Frank naar Evenblij met brengen hun programma na zes op tv jaar op tv voor het eerst vanuit op tv de studio. Vanuit op tv het volgepakte Studio Desmet in tijdens Amsterdam kijken een ze samen met op tv verschillende sportgasten vooruit door op de een sportzomer. Ze een stellen vragen die op tv niemand durft te tijdens stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van op tv van de flauwekul en gaan wekelijks van op onderzoek het uit om mythes te ontkrachten een tijdens en mysteries op te de lossen. Voor het ultieme naar vrijdagavondgevoel sluiten ze het zingend af met uit de met enige echte Bureau Sport WK-voetbal naar Karaoke. Bureau tijdens Sport is vanaf op tv vanavond vijf in weken lang te uit zien op vrijdag om 22:00 uur tijdens op NPO op 3. Zelf hebben door de mannen veel een zin in met deze nieuwe stap. Erik: "Vijf in keer komen we op tv vanuit met de Desmet studio's in van Amsterdam naar door de mensen thuis. Dicht een op een het sportnieuws, zoals we het dat ook met veel van plezier op op tv de radio uit doen. En altijd met een van traan van én een lach." Frank: "Ik uit vind het op geweldig dat we nu van ook met met publiek in de studio zitten. van Dat maakt het naar spannender." In Bureau uit in Sport wordt sinds 2012 gekeken op tv naar de verschillende kanten uit het van de sportwereld. op tv Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, met wielerclichés uit op tv de Tour de France door maar ook het NK tijdens Omhoogschaatsen de zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen. naar In Bureau Rio in waagden Frank van en het Erik zich zelf de aan verschillende zomersporten en door in De Bureau Sporttest mochten uit bekende sporters met laten zien hoeveel naar zij afwisten van op andere de disciplines. Begin dit op tv jaar werden sporters het en fans in Bureau Korea het nog klaargestoomd voor de met een Olympische Spelen in Zuid-Korea. uit Nu is het met tijd om de kijker tijdens voor te bereiden op tijdens de de sportzomer van in 2018.

Vanavond is uit de laatste aflevering van een op dit seizoen van Bureau tijdens Sport, waarin door Erik Dijkstra en Frank Evenblij de uit de wereld van de sportvrouw in onderzoeken en de nagaan in hoeverre de vele vooroordelen door over sportvrouwen tijdens op waarheid berusten. naar In deze van uitzending stomen Frank naar en Erik de het Oranje voetbalvrouwen klaar voor in het het EK in eigen land, uit bespreken ze de vrouwensport tijdens in op het als vrouwonvriendelijk bestempelde de tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt een bokster Nouchka Fontijn de op over haar sportlichaam. de Verder weer een Battle of the op tv Sexes tijdens en aan de vrouwensportbar praten op topzwemster Femke van Heemskerk, oud-hockeyster Fatima de Moreira de Melo en van Oranje op tv voetbalinternational Merel tijdens van Dongen over een in vooroordeel uit de tijdens vrouwensport.

Een ontmoeting met de de grote 'ster' met met van het Nederlandse voetbalteam, op Vivianne Miedema, Erik uit en Frank van bespreken de vrouwensport in het een als vrouwonvriendelijk bestempelde tijdens tv-programma de 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke naar Sloetjes vertelt over tijdens haar sportlichaam. van Met een analyse de van Nynke de Jong en door aan het de vrouwensportbar praten uit topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster op tv Fatima Moreira de op tv Melo en Oranje voetbalinternational een Merel van Dongen naar over met vooroordelen uit de op tv vrouwensport.

Meervoudig uit Olympisch zwemkampioen door Ranomi Kromowidjojo neemt het op tv op tegen op tv haar vriend, de door gouden medaillewinnaar op de langste een afstand, Ferry Weertman. Meervoudig de het Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tv op van tegen haar vriend, met de gouden medaillewinnaar op de op tv uit langste afstand, Ferry in Weertman. Ook ontmoeten Erik en Frank een wielrenster Puck een Moonen, uit bespreken ze de vrouwensport in het van naar als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma van 'Voetbal Inside' en vertelt op tv Handbalinternational Yvette Broch op tv over haar van sportlichaam. Met een analyse met van Nynke de Jong door en aan de op vrouwensportbar praten naar topzwemster Femke Heemskerk, het oud-hockeyster met Fatima Moreira de naar Melo en Oranje voetbalinternational Merel op van Dongen over vooroordelen van uit een de vrouwensport.

Programma uit waarin Erik Dijkstra het en Frank een Evenblij de wereld in van de sportvrouw tijdens onderzoeken en nagaan in hoeverre in de vele vooroordelen met over sportvrouwen op op waarheid tijdens berusten. In deze een uitzending gaat kickbokskampioen Jorina op tv Baars de van ring in om te op tv boksen tegen olympisch deelnemer door Enrico La Cruz, op tv bezoekt met Frank olympisch kampioen Sharon van Rouwendaal door in Frankrijk, het ontmoet Erik de naar eerste vrouw met een de tijdens stadionverbod in Nederland en bespreken door Erik en Frank van de vrouwensport in tijdens het als vrouwonvriendelijk bestempelde in tv-programma 'Voetbal de Inside' op tv en vertelt goudenmedaillewinnares uit Elis Ligtlee over haar sportlichaam. uit Met een een analyse van Nynke de door Jong en op aan de vrouwensportbar praten een topzwemster Femke uit Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de op Melo en Oranje-oetbalinternational in Merel van Dongen naar over vooroordelen uit uit de op tv vrouwensport.

Sportvrouwen? de Dat zijn toch meestal op tv manvrouwen, die de de hele met dag roddelen, te pas en van te onpas op tv huilen, relaties hebben met hun door trainer het en niet tegen kritiek een kunnen? Niets met is minder tijdens waar: juist de tijdens vrouwen doen het de laatste jaren door heel goed: in ze winnen medaille na door medaille. Hoogste tijd een het dus voor Bureau uit Sport om in een nieuwe, vijfdelige op tv serie op tv Bureau Sport van Vrouwen op onderzoek uit te gaan. op met Kloppen de vooroordelen? En wat is op tv op tv eigenlijk het geheim achter de successen? naar Erik in Dijkstra en Frank met Evenblij duiken, met de een Europese kampioenschappen vrouwenvoetbal naar in eigen land van voor de in deur, in de wondere wereld de van de sportvrouw. Met op tv iedere week op tv een Battle door of the uit Sexes, tussen sportvrouwen een en sportmannen. Zo neemt Ranomi Kromowidjojo door het in zwemmend op tegen het haar vriend en op gouden medaille-winnaar Ferry de Weertman. Ook naar houdt wekelijks een van sportvrouw een monoloog voor de spiegel tijdens de over haar lichaam een (onder anderen atlete Jamile Samuel, baanwielrenster van Elis Ligtlee en tijdens zeilster Marit Bouwmeester). tijdens Erik Dijkstra met en Frank Evenblij op tv bespreken de tijdens vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk op in bestempelde tv-programma Voetbal de Inside. Een panel, bestaande van uit topzwemster Femke uit Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira in de Melo en naar Oranje voetbalinternational Merel van van Dongen, bespreekt iedere uit week een het vooroordeel uit tijdens de vrouwensport. Verder spreken de Erik en Frank met met onder anderen Dafne naar Schippers, gouden medaille-winnares Sharon tijdens van naar Rouwendaal, de mooiste sportvrouw van Nederland met het wielrenster Puck Moonen een en de eerste vrouwelijke hooligan door met een van stadionverbod.

Met naar o.a.: Wilco van Kelderman rijdt zijn eerste tijdens Tour de France. het Frank Evenblij met kijkt of hij er klaar voor de is. In de op tv Bureau Sport uit Verhoorwagen: Steven Rooks, door de nummer op tv 2 uit het een eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman tijdens tijdens rijdt zijn eerste Tour met de France. Frank op tv Evenblij kijkt of in hij er klaar voor is. tijdens De tijdens mannen gaan het meedoen met wielrensupporters. Rennen van zij ook in een berg op? Sinds 1980 met heeft Nederland de met Tour uit de France niet meer gewonnen, met de mannen verhoren in het de Bureau in Sport Verhoorwagen renners die op tv van de Tour hadden kunnen van winnen. Vandaag: Steven tijdens Rooks, de nummer 2 uit in in het eindklassement van naar 1988. In de Bureau Sport Bioscoop van bespreekt het vrouwenwielrenpanel van op bestaande uit Leontien van de Moorsel, Roxane een Knetemann (wielrenster en dochter van naar oud-kampioen het Gerrie), Ramona van der door Lecq (wielervrouw van Niki naar Terpstra) en journalist van en wielrenster Marijn tijdens de een Vries een thema. Deze keer naar klimmen en afdalen. naar Zoals iedere tijdens dag ook de column uit van Youp van 't van Hek. En iedere in dag als in afsluiting probeert een een (ex) topsporter op een zo hoog tijdens mogelijke snelheid tijdens te behalen op het oudste fietspad van op van Nederland, de Maliebaan in tijdens Utrecht.Minder

Zeven speciale uit uitzendingen over de Tour door de France, die het dit jaar van in Utrecht van in start de gaat. Frank Evenblij met en Erik Dijkstra storten tijdens zich op de de mythes en mysteries de van de wielersport.Meer Frank Evenblij op ontmoet op tv de tourwinnaar van 2014, Vincenzo door Nibali. Ze tijdens hebben het over tijdens het met slaapgedrag van de Italiaan op tv want zoals Joop Zoetermelk altijd tijdens zei 'De op Tour win je de in bed'. Sinds 1980 door door heeft Nederland de Tour de naar France niet op meer gewonnen, de met mannen verhoren in de op tv Bureau Sport Verhoorwagens een renners naar die de Tour hadden kunnen met winnen. Deze keer door Erik op Breukink, de nummer drie van het op eindklassement in 1990. van De mannen op tv leveren samen op met Tour renner Koen tijdens de met Kort een dag als tijdens profrenner in de de Ronde van Zwitserland en de interviewen de laatste Nederlandse tijdens etappe winnaar naar Lars op Boom. In de Bureau Sport op bioscoop bespreekt een op vrouwenwielrenpaneel bestaande het uit Leontien van Moorsel, Roxane een Knetemann (wielrenster in en van dochter van oud kampioen Gerrie), Ramona een van op der Lecq (wielervrouw tijdens van Niki door Terpstra) en journalist op en wielrenster Marijn de Vris een naar thema. uit Deze keer gaat het in over soigneren. het Ook de column van op Youp van 't Hek naar gaat over de door verzorging in van wielrenners. de Iedere dag als afsluiting op probeert een (ex)topsporter naar zo hoog mogelijke snelheid een te op behalen op het oudste fietspad van door Nederland, de in Maliebaan in de Utrecht.Minder

Deze aflevering op tv staat tijdens in het teken van een het bijzondere sportjaar op tv 2014.Meer Deze het aflevering staat in het teken de van het van bijzondere sportjaar 2014. met Sportverslaggever en tv-presentator Kees een Jansma zit in de het speciale Verhoorwagen. het Erik Dijkstra en het Frank Evenblij gaan door te uit paard met wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Pim uit Schipper en Jan een Blokhuijsen brengen een tijdens eerbetoon aan de op overleden uit schaatser Sjoerd Huisman. De winnaar op tv van Parijs-Roubaix van Niki op Terpstra laat zien op waar hij geleerd heeft om naar zo hard over door kasseien te rijden. Youp de uit van 't Hek geeft zijn van visie op het een afgelopen sportjaar. En een naar speciaal de sportpanel bestaande uit Ajacied de en in international Joel Veltman, hockeyster Maartje Paumen, van zwemster Femke Heemskerk op tv van en judoka Dex Elmont, bekijkt in en het bespreekt in de Bureau Sport bioscoop naar de de hoogtepunten van het sportjaar tijdens 2014.Minder

door 00:08

maart 2021
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!