Programma gemist?

Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij het luiden vanuit Studio uit Desmet tijdens de sportzomer in. Ze met onderscheiden het sportnieuws van het de in flauwekul en sluiten uit af met de enige met echte Bureau de Sport WK Voetbal door Karaoke.

Marit de Bouwmeester is te gast. het De olympisch kampioene zeilen op tv in pakte afgelopen weekend de Europese titel. het naar In de studio laat Bouwmeester zien van waarom ze de naar sterkste in zeilster van de de wereld is. We een gaan raden op wie de broer van olympisch zwemkampioene een Femke Heemskerk is van en oud-wielrenner op tv Koos Moerenhout uit vertelt ons wat op tv Tom Dumoulin het zaterdag in de van Giro d'Italia kan op verwachten van de Monte Zoncolan, de met berg die met ook wel op tv bekendstaat als de 'de poort naar de tijdens hel'. Natuurlijk sluiten op we weer af met door legendarisch voetbalcommentaar in op tv het op tv WK karaoke.

De mannen een van Bureau Sport een zijn in terug. Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij uit brengen hun programma na zes jaar het voor het naar eerst vanuit de met studio. Vanuit het volgepakte op Studio Desmet op tv in Amsterdam kijken ze naar tijdens samen met verschillende sportgasten door vooruit op de sportzomer. door Ze stellen vragen de die niemand een durft te stellen, onderscheiden het van belangrijkste sportnieuws uit van het de flauwekul en gaan wekelijks op uit onderzoek uit uit om door mythes te ontkrachten en mysteries op op te de lossen. Voor het op ultieme vrijdagavondgevoel het sluiten ze zingend af met de met enige echte in Bureau Sport WK-voetbal met Karaoke. Bureau in Sport is vanaf vanavond vijf tijdens weken van lang te zien op vrijdag op tv tijdens om 22:00 uur op NPO 3. op tv Zelf hebben naar de de mannen veel zin in deze de nieuwe stap. Erik: "Vijf door keer komen een we vanuit de Desmet in door studio's in Amsterdam naar de mensen van door thuis. Dicht op tijdens het sportnieuws, zoals we dat met ook met door veel plezier door op de radio met doen. En altijd op met een traan én een lach." in Frank: "Ik vind uit door het geweldig dat we op tv nu ook in met publiek in op tv de studio zitten. Dat maakt met het door spannender." In Bureau naar Sport wordt sinds 2012 door gekeken naar de met verschillende kanten op tv van de sportwereld. Vooroordelen bij met het vrouwenvoetbal, wielerclichés met uit met de Tour de France op maar ook het NK een Omhoogschaatsen tijdens zijn in het verleden door allemaal voorbijgekomen. In Bureau door Rio waagden met Frank en Erik op tv zich zelf aan in verschillende zomersporten en in door De Bureau Sporttest mochten in bekende van sporters laten van zien hoeveel zij in afwisten van andere disciplines. Begin dit naar jaar werden sporters van en fans in met Bureau Korea nog op klaargestoomd voor in de Olympische Spelen het in Zuid-Korea. Nu is van het tijd door om naar de kijker voor te bereiden op tv op de sportzomer met van met 2018.

Vanavond is de de laatste een aflevering van dit tijdens seizoen van Bureau het Sport, waarin Erik Dijkstra en een Frank Evenblij de op wereld van de van een sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre uit de vele het vooroordelen van over sportvrouwen op op waarheid berusten. In deze uitzending het stomen Frank en Erik van de Oranje naar voetbalvrouwen van klaar voor het EK in op tv eigen land, bespreken het ze de vrouwensport in de met het als vrouwonvriendelijk uit bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' het en vertelt bokster tijdens Nouchka Fontijn over haar sportlichaam. tijdens Verder weer door een Battle op tv of the Sexes en van aan in de vrouwensportbar praten het topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira uit de een Melo en Oranje naar voetbalinternational Merel naar van Dongen over een vooroordeel door uit op tv de vrouwensport.

Een de ontmoeting met de grote 'ster' van het van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne de Miedema, Erik en tijdens Frank bespreken de vrouwensport het in het met als de vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma uit 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke op tv Sloetjes een vertelt over haar sportlichaam. van Met een analyse van van Nynke uit de Jong en aan tijdens de vrouwensportbar op tv praten topzwemster Femke Heemskerk, naar oud-hockeyster Fatima van Moreira de Melo en Oranje het voetbalinternational Merel naar van Dongen over vooroordelen uit de de de vrouwensport.

Meervoudig Olympisch zwemkampioen van op tv Ranomi Kromowidjojo neemt het op door tegen uit haar vriend, de gouden medaillewinnaar tijdens op de de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig door Olympisch zwemkampioen Ranomi een uit Kromowidjojo neemt het op door tegen haar vriend, de uit gouden met medaillewinnaar op de op tv langste afstand, Ferry in Weertman. Ook ontmoeten Erik en van Frank een wielrenster Puck Moonen, uit bespreken ze de vrouwensport in uit het als op vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' een en vertelt de Handbalinternational Yvette in Broch over haar sportlichaam. Met op tv een analyse van tijdens Nynke de uit Jong van en aan de vrouwensportbar praten met topzwemster met Femke Heemskerk, oud-hockeyster door Fatima Moreira de van Melo en Oranje voetbalinternational Merel van tijdens tijdens Dongen over vooroordelen uit de uit vrouwensport.

Programma door waarin Erik Dijkstra en het Frank Evenblij de van wereld van de sportvrouw door onderzoeken en nagaan in in op hoeverre de vele vooroordelen over de sportvrouwen op op tv waarheid berusten. een In deze het uitzending gaat kickbokskampioen van Jorina Baars de ring in uit om te boksen tegen uit olympisch de deelnemer Enrico La van Cruz, bezoekt Frank olympisch kampioen in Sharon van uit Rouwendaal in Frankrijk, door ontmoet een Erik de eerste vrouw met een de uit stadionverbod in Nederland en bespreken tijdens Erik en Frank de de vrouwensport in een het als vrouwonvriendelijk bestempelde op tv in tv-programma 'Voetbal Inside' en vertelt de goudenmedaillewinnares Elis Ligtlee over in haar sportlichaam. in Met een een analyse van Nynke de Jong uit van en aan de vrouwensportbar praten topzwemster door Femke Heemskerk, een oud-hockeyster van Fatima Moreira de Melo op en Oranje-oetbalinternational Merel de van Dongen over van vooroordelen uit de het vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat uit zijn toch door meestal manvrouwen, naar die de hele dag roddelen, op tv te pas op en te onpas door huilen, relaties hebben met in hun met trainer en niet een tegen kritiek kunnen? Niets is op minder waar: op tv juist de vrouwen in doen het tijdens de laatste jaren heel goed: op ze winnen medaille na door medaille. Hoogste van tijd dus naar voor Bureau Sport door om in een nieuwe, vijfdelige in serie Bureau Sport op Vrouwen uit op onderzoek het uit te gaan. Kloppen de vooroordelen? een En wat naar is eigenlijk op tv het geheim achter de de successen? op tv Erik Dijkstra en Frank Evenblij in duiken, in met de Europese met kampioenschappen vrouwenvoetbal in eigen land in voor de deur, in in de tijdens wondere wereld van uit de sportvrouw. Met iedere de week een uit Battle of the Sexes, de tussen sportvrouwen en tijdens sportmannen. Zo tijdens neemt Ranomi Kromowidjojo het zwemmend op naar tegen haar vriend op en gouden medaille-winnaar uit op Ferry Weertman. Ook houdt wekelijks een een sportvrouw een naar monoloog van voor de spiegel uit over haar lichaam de (onder anderen atlete Jamile Samuel, het baanwielrenster Elis Ligtlee op tv en zeilster door Marit Bouwmeester). Erik Dijkstra op en uit Frank Evenblij bespreken de met vrouwensport in het als het vrouwonvriendelijk bestempelde naar tv-programma Voetbal Inside. Een het panel, bestaande uit topzwemster op tv Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima door Moreira de Melo met uit en Oranje voetbalinternational Merel van het Dongen, bespreekt het iedere week een vooroordeel uit op tv de vrouwensport. Verder spreken in naar Erik en Frank met een onder anderen Dafne uit Schippers, gouden medaille-winnares uit Sharon van Rouwendaal, naar de mooiste sportvrouw van Nederland op tv wielrenster een Puck Moonen en naar de eerste vrouwelijke hooligan in met een naar stadionverbod.

Met o.a.: Wilco van Kelderman rijdt in zijn eerste de Tour de France. Frank met Evenblij kijkt de of hij er klaar voor uit de is. In de Bureau Sport van Verhoorwagen: in Steven Rooks, de nummer tijdens 2 uit tijdens het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman op rijdt zijn uit eerste met Tour de France. Frank van Evenblij kijkt of hij er de klaar voor het is. De mannen in gaan meedoen met wielrensupporters. van Rennen zij een ook een van berg op? Sinds 1980 het heeft een Nederland de Tour op tv de France niet meer het gewonnen, de mannen in verhoren in tijdens de Bureau Sport Verhoorwagen renners die tijdens de van Tour hadden kunnen winnen. Vandaag: in Steven Rooks, de tijdens tijdens nummer 2 uit het tijdens eindklassement van de 1988. In de Bureau Sport Bioscoop op tv bespreekt het uit vrouwenwielrenpanel bestaande uit Leontien tijdens van Moorsel, Roxane op tv Knetemann (wielrenster en tijdens dochter van in oud-kampioen de Gerrie), Ramona van met der Lecq (wielervrouw een van Niki Terpstra) en op tv journalist en wielrenster naar Marijn de Vries een thema. een naar Deze keer klimmen en afdalen. Zoals de iedere dag door ook van de column van Youp van het 't Hek. tijdens En iedere dag als afsluiting tijdens probeert op een (ex) topsporter een op zo hoog mogelijke met snelheid te behalen een op het oudste fietspad een van Nederland, met de Maliebaan in met Utrecht.Minder

Zeven tijdens speciale uitzendingen over van de Tour naar de France, die dit uit jaar in Utrecht naar van start op tv gaat. Frank Evenblij tijdens en Erik Dijkstra storten van zich op de op tv mythes en mysteries het van de wielersport.Meer Frank Evenblij de ontmoet in de tourwinnaar naar van 2014, Vincenzo Nibali. Ze hebben op tv het van over het slaapgedrag naar van de op Italiaan want zoals een Joop Zoetermelk altijd de zei 'De Tour met win je in bed'. een Sinds 1980 heeft tijdens Nederland de Tour de naar France niet meer tijdens gewonnen, de mannen op tv verhoren het in de Bureau Sport Verhoorwagens op renners tijdens die de Tour op hadden kunnen winnen. Deze keer tijdens Erik Breukink, de in nummer drie van het het eindklassement in 1990. in De mannen leveren tijdens samen met tijdens Tour renner van Koen de de Kort een dag als profrenner in met de Ronde in van in Zwitserland en interviewen de door laatste Nederlandse een etappe winnaar Lars Boom. tijdens In de Bureau Sport bioscoop met bespreekt een door vrouwenwielrenpaneel bestaande met uit Leontien van van Moorsel, Roxane Knetemann naar (wielrenster en dochter de van oud kampioen Gerrie), Ramona een van de der Lecq de (wielervrouw van Niki Terpstra) met en journalist en wielrenster het Marijn de Vris de een thema. Deze het keer gaat het over uit soigneren. Ook van de column van Youp door van 't door Hek gaat naar over de verzorging van wielrenners. het Iedere dag als met afsluiting probeert op tv een (ex)topsporter zo hoog op mogelijke snelheid uit te uit behalen op het oudste uit fietspad van met Nederland, de Maliebaan het in Utrecht.Minder

Deze van aflevering staat in van het teken van het bijzondere een sportjaar 2014.Meer de Deze aflevering staat op tv in het door teken van het van bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en in tv-presentator Kees Jansma het zit tijdens in de speciale een Verhoorwagen. Erik door Dijkstra en Frank op tv Evenblij gaan te paard met op tv wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Pim het Schipper het en Jan Blokhuijsen brengen een een het eerbetoon aan de overleden uit schaatser Sjoerd van Huisman. De winnaar van in Parijs-Roubaix Niki door Terpstra laat zien waar hij in geleerd heeft tijdens om zo hard over van kasseien te rijden. een Youp van 't op tv Hek geeft zijn visie naar op tv op het afgelopen sportjaar. naar En een speciaal sportpanel bestaande op tv uit Ajacied en op tv international Joel Veltman, uit hockeyster Maartje van Paumen, een zwemster Femke Heemskerk en op tv judoka Dex tijdens Elmont, bekijkt en bespreekt in de het Bureau Sport de bioscoop de hoogtepunten van in het met sportjaar 2014.Minder

naar 00:08

januari 2019
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord