Programma gemist?

Erik Dijkstra en in Frank op tv Evenblij luiden vanuit Studio op tv Desmet door de sportzomer in. Ze met onderscheiden het sportnieuws in van de van flauwekul en sluiten van af met de enige echte van Bureau Sport WK Voetbal in van Karaoke.

Marit van Bouwmeester is op te gast. De olympisch de kampioene zeilen pakte afgelopen weekend in de Europese titel. tijdens In door de studio op tv laat Bouwmeester zien waarom ze het de sterkste zeilster van in de wereld naar is. We op gaan raden wie de op tv broer van olympisch zwemkampioene de Femke met Heemskerk is en oud-wielrenner Koos tijdens Moerenhout vertelt met ons wat Tom Dumoulin op tv zaterdag in de een een Giro d'Italia kan verwachten van van de naar Monte Zoncolan, de naar berg die ook wel bekendstaat uit als op 'de poort naar de tijdens hel'. Natuurlijk sluiten we het weer af met legendarisch in voetbalcommentaar in het met WK een karaoke.

De mannen een van Bureau door Sport zijn het terug. Erik Dijkstra het en Frank Evenblij brengen in hun programma na naar zes jaar op tv voor het eerst vanuit de op tv studio. Vanuit het volgepakte naar Studio Desmet een in Amsterdam kijken ze door samen op met verschillende sportgasten vooruit op door de sportzomer. op Ze door stellen vragen die niemand durft door te stellen, onderscheiden met het met belangrijkste sportnieuws van met de flauwekul en gaan in wekelijks op onderzoek een uit om mythes te ontkrachten uit en in mysteries op te lossen. naar Voor de het ultieme vrijdagavondgevoel van sluiten ze zingend af met in de de enige echte Bureau Sport van WK-voetbal Karaoke. Bureau Sport is uit uit vanaf vanavond vijf weken lang te de zien op het vrijdag om 22:00 uur op op het NPO 3. Zelf hebben een de mannen de veel zin in op deze nieuwe stap. Erik: van "Vijf tijdens keer komen we vanuit de uit Desmet studio's een in Amsterdam naar de de mensen thuis. in Dicht op het op tv sportnieuws, zoals we van dat ook met veel plezier met op de de radio doen. En met altijd met tijdens een traan én een het lach." Frank: door "Ik vind het door geweldig dat we het nu ook met publiek door in tijdens de studio zitten. Dat met maakt het spannender." In Bureau met Sport wordt sinds de naar 2012 gekeken naar tijdens de verschillende kanten een van de sportwereld. Vooroordelen bij in het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit op tv de Tour de in France maar met ook het NK Omhoogschaatsen van naar zijn in het verleden allemaal voorbijgekomen. het In van Bureau Rio van waagden Frank en Erik door zich zelf naar aan verschillende zomersporten en in De in Bureau Sporttest de mochten bekende sporters laten van zien hoeveel met zij afwisten tijdens van andere disciplines. van Begin dit jaar uit werden sporters en fans van in Bureau Korea in nog klaargestoomd in voor de in Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu op is het tijd uit om de een kijker voor te bereiden naar op een de sportzomer van tijdens 2018.

Vanavond is uit de op tv laatste aflevering van dit door seizoen van Bureau Sport, op waarin tijdens Erik Dijkstra en Frank Evenblij de op wereld de van de tijdens sportvrouw onderzoeken en nagaan in uit hoeverre de vele door vooroordelen over door sportvrouwen op waarheid op tv berusten. In deze uitzending met stomen Frank door en Erik de de Oranje voetbalvrouwen klaar voor het op tv EK op in eigen land, door bespreken ze de vrouwensport in uit het als vrouwonvriendelijk naar bestempelde tv-programma op tv 'Voetbal Inside' en vertelt een de bokster Nouchka Fontijn over haar sportlichaam. met Verder weer een het de Battle of the Sexes en aan de de op vrouwensportbar praten topzwemster Femke door Heemskerk, oud-hockeyster Fatima tijdens Moreira uit de Melo en met Oranje voetbalinternational Merel van Dongen over tijdens een vooroordeel uit de de uit vrouwensport.

Een ontmoeting met de door de grote 'ster' tijdens van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne op Miedema, van Erik en Frank in bespreken de vrouwensport uit in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tijdens tv-programma 'Voetbal Inside' van en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes van met vertelt over haar sportlichaam. Met tijdens een analyse door van Nynke de in Jong en aan het de vrouwensportbar praten van topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima de Moreira uit de Melo en Oranje tijdens voetbalinternational Merel van door Dongen over een vooroordelen uit de met vrouwensport.

Meervoudig Olympisch zwemkampioen op op tv Ranomi Kromowidjojo neemt het naar op tegen op tv haar vriend, de gouden met medaillewinnaar op de langste op afstand, Ferry Weertman. Meervoudig op tv Olympisch door zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo uit neemt het op tegen haar naar vriend, het de gouden medaillewinnaar op de door langste afstand, Ferry naar Weertman. van Ook ontmoeten door Erik en Frank op tv wielrenster Puck Moonen, bespreken door ze de vrouwensport in tijdens het als van vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma een 'Voetbal Inside' op tv en vertelt Handbalinternational op Yvette Broch over haar het sportlichaam. Met een analyse van in Nynke de tijdens Jong op en aan de vrouwensportbar praten door topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster tijdens Fatima Moreira de tijdens het Melo en Oranje op tv voetbalinternational Merel van Dongen over op tv vooroordelen met uit de vrouwensport.

Programma waarin Erik door Dijkstra en met Frank Evenblij de naar wereld van een de sportvrouw onderzoeken en nagaan in in het hoeverre de vele met vooroordelen over sportvrouwen op waarheid door berusten. In deze door tijdens uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars een de ring in om uit te boksen naar tegen olympisch deelnemer Enrico door La in Cruz, bezoekt naar Frank olympisch kampioen Sharon met van Rouwendaal in in Frankrijk, ontmoet uit Erik de eerste vrouw met een het op tv stadionverbod in Nederland in en bespreken Erik uit en Frank de vrouwensport in tijdens het als vrouwonvriendelijk bestempelde op tv-programma de 'Voetbal Inside' en vertelt van goudenmedaillewinnares de Elis Ligtlee over haar tijdens sportlichaam. Met een analyse een van Nynke het de Jong en aan de in vrouwensportbar praten een topzwemster Femke door Heemskerk, oud-hockeyster het Fatima Moreira de Melo en Oranje-oetbalinternational in Merel van door Dongen over vooroordelen door uit de tijdens vrouwensport.

Sportvrouwen? met Dat zijn toch meestal manvrouwen, op tv die de een hele dag roddelen, tijdens te pas en het te onpas huilen, op tv relaties hebben met met hun tijdens trainer en niet naar tegen kritiek kunnen? op Niets is minder door waar: juist de van vrouwen doen het met de laatste jaren heel goed: ze van winnen medaille na de tijdens medaille. Hoogste tijd dus voor van Bureau op Sport om in uit een nieuwe, vijfdelige serie Bureau Sport een met Vrouwen op onderzoek uit te door gaan. Kloppen de vooroordelen? naar met En wat is eigenlijk door het geheim achter met de successen? Erik Dijkstra op en Frank Evenblij duiken, tijdens met de van Europese kampioenschappen vrouwenvoetbal in het eigen land voor met de naar deur, in de wondere een wereld met van de sportvrouw. Met iedere de week een Battle of the op tv van Sexes, tussen sportvrouwen op tv en sportmannen. Zo neemt Ranomi een Kromowidjojo in het zwemmend op tegen haar vriend uit en naar gouden medaille-winnaar Ferry van Weertman. Ook op tv houdt wekelijks een sportvrouw een van monoloog met voor de spiegel over naar haar lichaam (onder anderen atlete uit Jamile Samuel, van baanwielrenster Elis met Ligtlee en zeilster een Marit Bouwmeester). uit Erik Dijkstra en van Frank Evenblij bespreken de vrouwensport in op tv het als vrouwonvriendelijk een bestempelde tv-programma met Voetbal Inside. Een panel, van bestaande uit de topzwemster Femke Heemskerk, een oud-hockeyster Fatima Moreira het de Melo en Oranje in voetbalinternational Merel van Dongen, van bespreekt iedere een week op tv een vooroordeel uit de uit vrouwensport. Verder spreken Erik door en Frank met onder anderen door Dafne in Schippers, gouden medaille-winnares van Sharon van in Rouwendaal, de mooiste sportvrouw van Nederland naar wielrenster naar Puck Moonen en de met eerste vrouwelijke hooligan door met een naar stadionverbod.

Met o.a.: Wilco de met Kelderman rijdt zijn eerste een Tour de uit France. Frank Evenblij kijkt of van hij er klaar in voor is. het In de Bureau Sport de Verhoorwagen: in Steven Rooks, de nummer 2 uit naar het eindklassement op tv van 1988.Meer Wilco in Kelderman rijdt zijn uit eerste Tour in de France. Frank Evenblij op kijkt of hij er met klaar voor door is. De mannen uit gaan meedoen naar met wielrensupporters. op Rennen zij ook een berg op op? Sinds 1980 heeft van Nederland de de Tour in de France niet meer gewonnen, de met mannen verhoren in tijdens de Bureau op tv Sport Verhoorwagen renners op die de Tour het hadden op tv kunnen winnen. Vandaag: met Steven Rooks, de door nummer 2 uit het van eindklassement van 1988. In de een het Bureau Sport Bioscoop bespreekt door het vrouwenwielrenpanel bestaande de uit Leontien van Moorsel, het Roxane door Knetemann (wielrenster en dochter van het oud-kampioen Gerrie), Ramona naar van der op tv Lecq (wielervrouw van door Niki Terpstra) en journalist de en wielrenster Marijn van de Vries een thema. van Deze keer in klimmen uit en afdalen. Zoals iedere dag ook het de column van de Youp van 't van Hek. uit En iedere uit dag als afsluiting probeert een op (ex) topsporter een uit zo hoog mogelijke in snelheid te tijdens behalen op het oudste fietspad de van Nederland, het de het Maliebaan in Utrecht.Minder

Zeven speciale het uitzendingen over de de Tour de France, die het dit door jaar in Utrecht van op tv start tijdens gaat. Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra tijdens storten zich op de mythes naar en mysteries van van de door wielersport.Meer Frank Evenblij van ontmoet de tourwinnaar van 2014, uit Vincenzo Nibali. tijdens Ze hebben het over naar het slaapgedrag van de van Italiaan want van zoals Joop Zoetermelk met altijd zei 'De Tour door win je in in op tv bed'. Sinds 1980 heeft Nederland de een Tour de France op tv naar niet meer gewonnen, de mannen door verhoren in de de Bureau van Sport Verhoorwagens renners die de op Tour van hadden kunnen winnen. Deze tijdens keer Erik Breukink, de nummer uit door drie van het eindklassement in 1990. op tv De mannen met leveren samen met Tour een een renner Koen de op Kort een dag als profrenner in door de Ronde van de het Zwitserland en interviewen de laatste door Nederlandse etappe op winnaar Lars Boom. het In de Bureau Sport het bioscoop op bespreekt een vrouwenwielrenpaneel bestaande uit van Leontien de van Moorsel, Roxane Knetemann op tv (wielrenster en dochter de van oud op kampioen Gerrie), Ramona van der Lecq uit een (wielervrouw van Niki Terpstra) van en journalist en op tv wielrenster Marijn de van Vris een thema. Deze in keer gaat het over van soigneren. Ook de uit column uit van Youp van 't Hek naar gaat in over de verzorging van wielrenners. op uit Iedere dag als afsluiting probeert naar een (ex)topsporter zo hoog van uit mogelijke snelheid te behalen op tijdens het oudste fietspad van een Nederland, de de Maliebaan door in Utrecht.Minder

Deze naar aflevering staat in in het teken van het met bijzondere uit sportjaar 2014.Meer Deze aflevering een staat in het teken van naar het op tv bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en het tv-presentator Kees uit Jansma tijdens zit in de speciale Verhoorwagen. Erik met Dijkstra en met Frank Evenblij door gaan te paard op met wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Pim de naar Schipper en Jan Blokhuijsen brengen een een eerbetoon op aan de overleden tijdens schaatser Sjoerd Huisman. op De winnaar van Parijs-Roubaix Niki uit Terpstra laat zien door in waar hij geleerd heeft op tv om zo in hard over kasseien te rijden. de Youp in van 't Hek geeft in zijn visie op met het afgelopen sportjaar. En een van speciaal de sportpanel bestaande uit Ajacied en een international Joel een Veltman, hockeyster Maartje in Paumen, naar zwemster Femke Heemskerk op tv en judoka Dex Elmont, bekijkt een en bespreekt een in de Bureau Sport bioscoop van de hoogtepunten tijdens van het het sportjaar 2014.Minder

op tv 00:08

januari 2020
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!