Programma gemist?

Erik naar Dijkstra en Frank Evenblij de luiden vanuit Studio tijdens Desmet de sportzomer in. de Ze naar onderscheiden het sportnieuws van van de flauwekul uit en sluiten af met van de enige op tv echte Bureau op Sport WK Voetbal een Karaoke.

Marit tijdens Bouwmeester is te gast. op tv De olympisch kampioene zeilen het pakte afgelopen weekend door de Europese titel. met In de een studio laat Bouwmeester zien in waarom ze met de het sterkste zeilster van de met wereld is. We naar gaan raden de wie de broer van olympisch naar zwemkampioene Femke van Heemskerk is en tijdens oud-wielrenner Koos Moerenhout vertelt een ons in wat Tom Dumoulin door zaterdag in de Giro d'Italia uit kan verwachten van een de Monte Zoncolan, de van berg die ook het wel bekendstaat als het 'de het poort naar op tv de hel'. Natuurlijk sluiten we weer in van af met legendarisch voetbalcommentaar in uit het WK het karaoke.

De mannen het van Bureau Sport zijn op tv terug. Erik met Dijkstra en Frank Evenblij met brengen hun programma naar na in zes jaar voor het eerst naar het vanuit de studio. Vanuit het volgepakte een Studio een Desmet in Amsterdam kijken met ze een samen met verschillende sportgasten vooruit het op de sportzomer. door Ze met stellen vragen die niemand durft te uit stellen, met onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van de een de flauwekul en van gaan wekelijks op onderzoek uit om met mythes te uit ontkrachten en een mysteries op te naar lossen. Voor het ultieme naar vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend een af met met de op enige echte Bureau Sport een WK-voetbal Karaoke. Bureau Sport de is vanaf door vanavond vijf weken lang te in zien op door vrijdag om in 22:00 uur op NPO 3. tijdens het Zelf hebben de mannen veel zin in in het deze nieuwe van stap. Erik: "Vijf keer naar komen we vanuit de naar Desmet studio's in naar Amsterdam naar op de mensen thuis. Dicht uit op het sportnieuws, zoals door we het dat ook met veel in plezier op in de radio op doen. En altijd met een traan een én naar een lach." met Frank: "Ik vind het geweldig dat uit we nu in ook met publiek in door een de studio zitten. Dat op maakt het spannender." In Bureau uit Sport wordt sinds de 2012 gekeken de naar de verschillende kanten in van naar de sportwereld. Vooroordelen bij het tijdens vrouwenvoetbal, wielerclichés uit door door de Tour de door France maar ook op het NK Omhoogschaatsen zijn in naar het door verleden allemaal voorbijgekomen. In van Bureau Rio waagden Frank door en Erik zich een zelf aan verschillende zomersporten naar het en in De Bureau op Sporttest mochten op tv bekende sporters laten zien hoeveel zij met tijdens afwisten van andere disciplines. Begin naar dit jaar werden sporters van en fans van in Bureau Korea nog tijdens klaargestoomd in voor de op tv Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu is met het het tijd om op de kijker voor te op tv bereiden op de sportzomer van tijdens in 2018.

Vanavond is de de laatste aflevering van naar door dit seizoen van een Bureau Sport, waarin met Erik Dijkstra en Frank op tv Evenblij de wereld van naar de sportvrouw onderzoeken de en nagaan in hoeverre op tv de vele vooroordelen door over sportvrouwen op het waarheid op tv berusten. In deze uitzending in stomen op tv Frank en Erik de met Oranje voetbalvrouwen van klaar voor het EK in van eigen tijdens land, bespreken ze de vrouwensport in op van het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma uit 'Voetbal Inside' in en vertelt bokster Nouchka op Fontijn over uit haar sportlichaam. Verder weer het een op Battle of the Sexes door en aan de vrouwensportbar naar praten van topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira van de uit Melo en Oranje in voetbalinternational Merel van Dongen over door tijdens een vooroordeel uit de met vrouwensport.

Een door ontmoeting met de grote 'ster' in van door het Nederlandse voetbalteam, Vivianne door Miedema, Erik en Frank door door bespreken de vrouwensport in van het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma van de 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational de Lonneke Sloetjes vertelt over op tv haar sportlichaam. Met door een analyse van met Nynke de de Jong en aan de met vrouwensportbar praten topzwemster Femke van Heemskerk, op oud-hockeyster Fatima Moreira de op Melo en Oranje voetbalinternational met in Merel van Dongen over vooroordelen in uit de naar vrouwensport.

Meervoudig Olympisch zwemkampioen in Ranomi Kromowidjojo naar neemt op het op tegen haar vriend, de naar gouden medaillewinnaar naar op de langste afstand, op Ferry Weertman. Meervoudig door Olympisch zwemkampioen Ranomi op het Kromowidjojo neemt het op tegen haar de vriend, de tijdens gouden medaillewinnaar op de de in langste afstand, Ferry Weertman. Ook met ontmoeten naar Erik en Frank door wielrenster Puck Moonen, bespreken ze het de vrouwensport in van het als vrouwonvriendelijk bestempelde in de tv-programma 'Voetbal Inside' en het vertelt Handbalinternational Yvette Broch het over het haar sportlichaam. Met een een analyse van Nynke de Jong in en aan met de vrouwensportbar praten op tv topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster uit Fatima Moreira een de het Melo en Oranje voetbalinternational van Merel van Dongen over het vooroordelen uit de tijdens vrouwensport.

Programma door waarin Erik Dijkstra en op tv Frank Evenblij de wereld op tv een van de sportvrouw door onderzoeken en nagaan in met hoeverre de vele vooroordelen het over sportvrouwen op op waarheid berusten. In deze tijdens uitzending gaat kickbokskampioen op tv Jorina Baars op tv de de ring in om te boksen tegen op tv olympisch deelnemer Enrico op tv La Cruz, bezoekt van Frank een olympisch kampioen met Sharon van Rouwendaal in Frankrijk, op ontmoet Erik de eerste in vrouw met een naar stadionverbod in door Nederland en uit bespreken Erik en Frank van de vrouwensport in het door als vrouwonvriendelijk bestempelde op tv-programma 'Voetbal Inside' het en vertelt goudenmedaillewinnares de met Elis Ligtlee over tijdens haar sportlichaam. Met op een analyse van Nynke de in Jong het en aan de vrouwensportbar praten tijdens topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster door Fatima Moreira de van Melo het en Oranje-oetbalinternational het Merel van Dongen tijdens over vooroordelen uit de van vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat zijn tijdens toch meestal manvrouwen, in die de op tv hele dag het roddelen, te pas het en te naar onpas huilen, relaties hebben met hun naar in trainer en niet tegen kritiek in kunnen? uit Niets is minder van waar: juist de op tv vrouwen doen het de laatste naar jaren heel goed: ze een winnen medaille in na medaille. Hoogste met tijd dus van voor Bureau Sport om met in door een nieuwe, vijfdelige serie Bureau de Sport Vrouwen met op onderzoek uit te gaan. de een Kloppen de vooroordelen? En door wat is eigenlijk een het geheim achter de door successen? Erik Dijkstra uit en Frank Evenblij duiken, van de met de Europese kampioenschappen vrouwenvoetbal naar in eigen land uit voor de deur, in het de wondere in wereld van de met sportvrouw. Met iedere week op een Battle of een the Sexes, tijdens tussen sportvrouwen en sportmannen. door Zo neemt Ranomi door Kromowidjojo het zwemmend op uit tegen uit haar vriend uit en gouden medaille-winnaar een Ferry Weertman. Ook houdt wekelijks van een in sportvrouw een monoloog voor de spiegel naar over haar lichaam door (onder anderen atlete de tijdens Jamile Samuel, baanwielrenster Elis Ligtlee van en het zeilster Marit Bouwmeester). Erik Dijkstra op tv en de Frank Evenblij bespreken de vrouwensport uit in het het als vrouwonvriendelijk op tv bestempelde tv-programma Voetbal met Inside. Een panel, bestaande uit topzwemster op tv Femke de Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de op Melo en op tv Oranje voetbalinternational op Merel van Dongen, bespreekt iedere week een een naar vooroordeel uit de vrouwensport. Verder spreken de Erik en de Frank met op tv onder anderen de Dafne Schippers, gouden op medaille-winnares Sharon van Rouwendaal, door de mooiste sportvrouw van Nederland door wielrenster door Puck Moonen en een de eerste vrouwelijke hooligan op tv met tijdens een stadionverbod.

Met van o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn naar eerste Tour de door France. een Frank Evenblij kijkt of hij op tv er in klaar voor is. In de van de Bureau Sport Verhoorwagen: met Steven Rooks, de nummer in 2 uit het uit eindklassement van 1988.Meer Wilco van Kelderman een rijdt zijn eerste naar Tour de France. Frank het Evenblij kijkt of hij er uit van klaar voor is. De in mannen gaan meedoen met tijdens wielrensupporters. het Rennen zij ook in een berg op? Sinds van 1980 heeft met Nederland de Tour de France een niet meer gewonnen, uit de door mannen verhoren in de Bureau Sport met Verhoorwagen met renners die op tv de Tour hadden kunnen in winnen. Vandaag: de Steven Rooks, de nummer 2 uit op het naar eindklassement van 1988. In tijdens de in Bureau Sport Bioscoop bespreekt het een vrouwenwielrenpanel bestaande uit Leontien op tv van Moorsel, op tv Roxane Knetemann (wielrenster de en dochter door van oud-kampioen Gerrie), Ramona van door der Lecq (wielervrouw van op tv van Niki Terpstra) en naar journalist en wielrenster in Marijn de Vries een een thema. Deze keer klimmen van en afdalen. Zoals door iedere door dag ook tijdens de column van Youp een van 't op tv Hek. En iedere dag op tv als afsluiting probeert tijdens een (ex) topsporter een zo uit hoog mogelijke met snelheid te behalen op van het met oudste fietspad van op Nederland, de Maliebaan in in Utrecht.Minder

Zeven op speciale uitzendingen over de de Tour naar de France, die dit jaar met in Utrecht van naar start gaat. tijdens Frank Evenblij en Erik met Dijkstra door storten zich op de een mythes en naar mysteries van de uit wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de de tourwinnaar de van 2014, Vincenzo Nibali. Ze op tv hebben het over het tijdens slaapgedrag van op de Italiaan want naar zoals Joop het Zoetermelk altijd met zei 'De Tour win je op tv in op tv bed'. Sinds 1980 heeft Nederland in de Tour de van France niet het meer gewonnen, de het mannen verhoren in in de Bureau Sport van Verhoorwagens renners tijdens die de Tour hadden kunnen een winnen. uit Deze keer Erik Breukink, de nummer uit drie van uit het eindklassement tijdens in 1990. De mannen leveren het samen met de Tour op renner Koen de Kort een dag het het als profrenner in de Ronde het van in Zwitserland en interviewen de laatste een Nederlandse etappe winnaar Lars een Boom. In een de Bureau Sport bioscoop door bespreekt een het vrouwenwielrenpaneel bestaande van uit Leontien in van Moorsel, Roxane Knetemann op tv (wielrenster en dochter een van oud kampioen in Gerrie), Ramona van naar der Lecq (wielervrouw van op Niki Terpstra) en met journalist en wielrenster Marijn door de Vris een de naar thema. Deze keer gaat het op tv over soigneren. de Ook de column van tijdens Youp van 't Hek van gaat over de door op tv verzorging van wielrenners. van Iedere dag als afsluiting probeert in een (ex)topsporter tijdens zo hoog mogelijke snelheid tijdens te behalen op naar het het oudste fietspad van Nederland, in de Maliebaan in het Utrecht.Minder

Deze aflevering staat op in door het teken van het uit bijzondere sportjaar op 2014.Meer Deze aflevering staat in in het teken van van het bijzondere de sportjaar 2014. van Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma met van zit in de speciale Verhoorwagen. tijdens Erik Dijkstra en Frank op tv tijdens Evenblij gaan te met paard met wereldkampioen Jeroen Dubbeldam. Pim door op tv Schipper en Jan in Blokhuijsen brengen een het eerbetoon aan de van overleden schaatser Sjoerd Huisman. De uit winnaar van Parijs-Roubaix Niki tijdens Terpstra op laat zien op waar hij geleerd heeft een om zo hard over kasseien met te uit rijden. Youp van 't Hek tijdens geeft door zijn visie een op het afgelopen sportjaar. En een door speciaal naar sportpanel bestaande uit de Ajacied en international tijdens Joel Veltman, hockeyster Maartje tijdens Paumen, zwemster van Femke Heemskerk en judoka uit Dex Elmont, bekijkt en naar in bespreekt in de in Bureau Sport bioscoop de op hoogtepunten van van het sportjaar 2014.Minder

in 00:08

augustus 2019
08-06-2018 22:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij luiden vanuit Studio Desmet de sportzomer in. Ze onderscheiden het sportnieuws van de flauwekul en sluiten af met de enige echte Bureau Sport WK Voetbal Karaoke.

01-06-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

25-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

18-05-2018 22:00

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Marit Bouwmeester is te gast. De olympisch kampioene zeilen pakte afgelopen weekend de Europese titel. In de studio laat Bouwmeester zien waarom ze de sterkste zeilster van de wereld is. We gaan raden wie de broer van olympisch zwemkampioen...

11-05-2018 21:55

Terug: Bureau Sport

Bureau Sport - Terug: Bureau Sport

De mannen van Bureau Sport zijn terug. Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen hun programma na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit...

14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 08-06-2018 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord