Programma gemist?

Vanavond op is de laatste uit aflevering van dit seizoen van in Bureau Sport, waarin door Erik in Dijkstra en op tv Frank Evenblij de wereld van naar de sportvrouw in onderzoeken en nagaan in naar hoeverre de met vele vooroordelen over sportvrouwen op door uit waarheid berusten. In uit deze uitzending stomen Frank en Erik op op tv de Oranje voetbalvrouwen klaar voor het naar EK in eigen de land, bespreken ze de de vrouwensport in door door het als vrouwonvriendelijk bestempelde met tv-programma 'Voetbal uit Inside' en vertelt bokster Nouchka Fontijn de over haar sportlichaam. het Verder weer een een een Battle of the Sexes en door aan de door vrouwensportbar praten topzwemster de Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira een de Melo en met Oranje voetbalinternational Merel in van Dongen op tv over een vooroordeel uit een de de vrouwensport.

Een van ontmoeting met de grote 'ster' de van het door Nederlandse voetbalteam, op Vivianne Miedema, Erik en Frank op bespreken de vrouwensport een uit in het als vrouwonvriendelijk bestempelde door tv-programma 'Voetbal Inside' uit en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes een vertelt over met haar sportlichaam. Met door een in analyse van Nynke een de Jong en aan naar de vrouwensportbar op praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima met Moreira de Melo in en Oranje naar voetbalinternational Merel van Dongen een over van vooroordelen uit de de vrouwensport.

Meervoudig Olympisch naar zwemkampioen in Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen uit op haar vriend, de gouden op tv medaillewinnaar op een de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig naar een Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt in het op tegen haar op tv vriend, de gouden met op medaillewinnaar op de langste afstand, een Ferry tijdens Weertman. Ook ontmoeten Erik en Frank het wielrenster Puck Moonen, naar tijdens bespreken ze de vrouwensport op tv in het als vrouwonvriendelijk bestempelde in tv-programma in 'Voetbal Inside' tijdens en vertelt Handbalinternational op tv Yvette Broch over haar sportlichaam. Met uit een analyse van naar Nynke de Jong het het en aan de vrouwensportbar van praten topzwemster Femke Heemskerk, oud-hockeyster door in Fatima Moreira de naar Melo en Oranje voetbalinternational in Merel van Dongen over door vooroordelen uit het de vrouwensport.

Programma met waarin Erik met Dijkstra en Frank Evenblij de in wereld van de de sportvrouw onderzoeken en nagaan door in op hoeverre de vele vooroordelen op tv over sportvrouwen op op waarheid berusten. In deze een uitzending gaat uit kickbokskampioen Jorina Baars het de ring in om op tv tijdens te boksen tegen olympisch deelnemer Enrico op La Cruz, bezoekt op tv Frank olympisch kampioen de Sharon van van Rouwendaal in Frankrijk, het ontmoet Erik de de eerste vrouw met een een stadionverbod in Nederland naar en bespreken met Erik en Frank de door vrouwensport in met het op tv als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma door 'Voetbal Inside' en van vertelt goudenmedaillewinnares door Elis Ligtlee over haar sportlichaam. Met het een analyse op van Nynke de Jong op tv en uit aan de vrouwensportbar praten topzwemster van een Femke Heemskerk, oud-hockeyster Fatima Moreira de door tijdens Melo en Oranje-oetbalinternational Merel tijdens van Dongen over van vooroordelen uit de uit vrouwensport.

Sportvrouwen? Dat zijn een van toch meestal manvrouwen, die de hele op dag roddelen, te van uit pas en te onpas uit huilen, relaties hebben met hun van trainer en uit niet tegen kritiek het kunnen? Niets is minder de waar: door juist de de vrouwen doen het de door laatste jaren heel goed: het ze met winnen medaille na medaille. Hoogste op tijd dus het voor Bureau door Sport om in een nieuwe, van vijfdelige serie Bureau Sport op tv van Vrouwen op onderzoek uit naar te gaan. Kloppen met de vooroordelen? een En wat is eigenlijk het geheim uit achter door de successen? Erik Dijkstra de en Frank Evenblij in duiken, door met de Europese kampioenschappen uit vrouwenvoetbal in eigen uit land voor tijdens de deur, in het de wondere wereld op tv van de sportvrouw. Met iedere week het een Battle of op tv the Sexes, uit tussen sportvrouwen en sportmannen. naar Zo neemt Ranomi Kromowidjojo uit met het zwemmend op tegen haar vriend in en gouden uit medaille-winnaar Ferry Weertman. een Ook houdt met wekelijks een sportvrouw de een monoloog door voor de spiegel over in haar lichaam (onder het anderen atlete Jamile Samuel, baanwielrenster tijdens Elis Ligtlee van en zeilster Marit tijdens Bouwmeester). tijdens Erik Dijkstra en uit Frank Evenblij bespreken uit de vrouwensport in het uit als vrouwonvriendelijk van bestempelde tv-programma Voetbal Inside. Een panel, een bestaande uit van topzwemster Femke op Heemskerk, oud-hockeyster Fatima in Moreira de Melo en Oranje voetbalinternational door Merel van van Dongen, bespreekt naar iedere week uit een vooroordeel uit de een vrouwensport. Verder spreken Erik en Frank met met onder anderen met Dafne Schippers, een gouden medaille-winnares door Sharon van Rouwendaal, naar de mooiste sportvrouw van Nederland in naar wielrenster Puck Moonen en op tv de eerste vrouwelijke hooligan met door een het stadionverbod.

Met door o.a.: Wilco Kelderman rijdt uit zijn eerste Tour op de France. Frank Evenblij in naar kijkt of hij er klaar op tv voor op tv is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: tijdens Steven Rooks, de op de nummer 2 uit het eindklassement van naar 1988.Meer Wilco een Kelderman rijdt zijn het eerste Tour tijdens de France. uit Frank Evenblij kijkt of uit hij er klaar voor de is. De mannen uit gaan naar meedoen met wielrensupporters. een Rennen zij ook een berg op tv op? Sinds 1980 heeft met Nederland met de Tour de op France niet meer gewonnen, de van mannen van verhoren in de Bureau Sport met Verhoorwagen op renners die de op tv Tour hadden met kunnen winnen. Vandaag: door Steven Rooks, de nummer op tv 2 uit het eindklassement tijdens van op tv 1988. In de Bureau Sport Bioscoop met bespreekt het vrouwenwielrenpanel de bestaande uit naar Leontien met van Moorsel, Roxane met Knetemann (wielrenster en dochter van oud-kampioen de Gerrie), Ramona het van der de Lecq (wielervrouw van in Niki Terpstra) en journalist en een wielrenster Marijn de de de Vries een thema. Deze keer op tv klimmen en afdalen. de Zoals iedere door dag ook uit de column van van Youp van 't op tv Hek. En iedere dag door als afsluiting probeert met een (ex) met topsporter een zo hoog van mogelijke snelheid te behalen op tijdens het oudste fietspad het van Nederland, de op tv Maliebaan in de Utrecht.Minder

Zeven met speciale uitzendingen in over de Tour naar de France, die dit jaar van in naar Utrecht van start door gaat. Frank Evenblij van en Erik Dijkstra storten zich een op de uit mythes en mysteries van de naar wielersport.Meer Frank de Evenblij ontmoet van de tourwinnaar van de 2014, Vincenzo Nibali. van Ze hebben het op over het slaapgedrag van van de Italiaan want uit zoals uit Joop Zoetermelk altijd zei 'De Tour door win je in met met bed'. Sinds 1980 heeft Nederland de op Tour de door France de niet meer gewonnen, de tijdens mannen verhoren in de Bureau een Sport met Verhoorwagens renners die van de Tour hadden door kunnen winnen. Deze keer Erik uit Breukink, de nummer met drie uit van het tijdens eindklassement in 1990. De door mannen leveren samen met Tour de renner Koen de de Kort een op dag als op profrenner in de Ronde van het Zwitserland en op interviewen de laatste Nederlandse van etappe winnaar naar Lars Boom. het In de Bureau Sport bioscoop tijdens bespreekt op tv een vrouwenwielrenpaneel bestaande uit Leontien met van Moorsel, Roxane op Knetemann (wielrenster naar en dochter van een oud de kampioen Gerrie), Ramona van op tv der Lecq (wielervrouw van een Niki Terpstra) naar en journalist op en wielrenster Marijn de Vris een naar thema. Deze keer met het gaat het over soigneren. Ook een de van column van Youp van in 't Hek gaat over de de de verzorging van wielrenners. Iedere naar dag als afsluiting uit probeert een (ex)topsporter door zo hoog mogelijke het snelheid te behalen op op het de oudste fietspad van Nederland, de Maliebaan op in van Utrecht.Minder

Deze uit aflevering staat van in het teken van het het bijzondere met sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat tijdens in het teken met van het een bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever op en tv-presentator het Kees Jansma zit in naar de speciale Verhoorwagen. naar Erik Dijkstra en Frank uit Evenblij gaan te op tv paard met wereldkampioen op tv Jeroen Dubbeldam. uit Pim op tv Schipper en Jan Blokhuijsen brengen in een eerbetoon aan door de overleden schaatser naar Sjoerd Huisman. De winnaar met van door Parijs-Roubaix Niki Terpstra laat zien op tv waar hij een geleerd heeft om het zo op tv hard over kasseien te rijden. de Youp van 't Hek op tv geeft uit zijn visie op het afgelopen op sportjaar. En de een speciaal sportpanel bestaande met met uit Ajacied en international tijdens Joel Veltman, hockeyster uit Maartje Paumen, zwemster Femke Heemskerk door en de judoka Dex Elmont, van bekijkt en bespreekt door in de Bureau Sport naar bioscoop uit de hoogtepunten van het naar sportjaar 2014.Minder

een 00:08

19:54),Bureau Sport naar staat volledig in in het teken door van het WK in Brazilië. tijdens een Ook deze keer worden mysteries in en mythen tijdens ontrafeld.

20:00),Bureau Sport is naar een satirisch, actueel de en door nostalgisch sportprogramma waarin mysteries en tijdens door mythen worden ontrafeld.

19:30,Sportprogramma waarin mysteries op tv en op mythen worden de ontrafeld. De mannen beoefenen zelf een door sport van en er is een door column van Youp op tv van 't Hek. op tv Met De Bureau Sport naar Quiz. met Welke topsporters weten het meest van door van sport?

19:25,Sportprogramma waarin uit mysteries naar en mythen worden ontrafeld. in De mannen beoefenen zelf op tv een sport en er uit is een het column van Youp een van van 't Hek. Met De Bureau met Sport Quiz. Welke topsporters met weten naar het meest van van sport?

Mysteries uit en mythen worden ontrafeld, clichés naar afgestraft en tijdens nieuwe theorieën opgeworpen. Een de tijdens magazine met een randje. Een de amusante, in journalistieke zoektocht vol door satire, maar alles het klopt!

september 2017
14-07-2017 20:30

Slot: Bureau Sport

Bureau Sport - Slot: Bureau Sport

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Bureau Sport, waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze ...

07-07-2017 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Een ontmoeting met de grote 'ster' van het Nederlandse voetbalteam, Vivianne Miedema, Erik en Frank bespreken de vrouwensport in het als vrouwonvriendelijk bestempelde tv-programma 'Voetbal Inside' en Volleybalinternational Lonneke Sloetjes...

30-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de gouden medaillewinnaar op de langste afstand, Ferry Weertman. Meervoudig Olympisch zwemkampioen Ranomi Kromowidjojo neemt het op tegen haar vriend, de ...

23-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Programma waarin Erik Dijkstra en Frank Evenblij de wereld van de sportvrouw onderzoeken en nagaan in hoeverre de vele vooroordelen over sportvrouwen op waarheid berusten. In deze uitzending gaat kickbokskampioen Jorina Baars de ring in om ...

16-06-2017 20:25

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Sportvrouwen? Dat zijn toch meestal manvrouwen, die de hele dag roddelen, te pas en te onpas huilen, relaties hebben met hun trainer en niet tegen kritiek kunnen? Niets is minder waar: juist de vrouwen doen het de laatste jaren heel goed: z...

07-01-2016 20:30

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

01-07-2015 21:08

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Met o.a.: Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour de France. Frank Evenblij kijkt of hij er klaar voor is. In de Bureau Sport Verhoorwagen: Steven Rooks, de nummer 2 uit het eindklassement van 1988.Meer Wilco Kelderman rijdt zijn eerste Tour...

27-06-2015 21:05

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Zeven speciale uitzendingen over de Tour de France, die dit jaar in Utrecht van start gaat. Frank Evenblij en Erik Dijkstra storten zich op de mythes en mysteries van de wielersport.Meer Frank Evenblij ontmoet de tourwinnaar van 2014, Vince...

01-01-2015 21:26

Bureau Sport

Bureau Sport - Bureau Sport

Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014.Meer Deze aflevering staat in het teken van het bijzondere sportjaar 2014. Sportverslaggever en tv-presentator Kees Jansma zit in de speciale Verhoorwagen. Erik Dijkstra e...

04-06-2014 00:08

wo 4 jun 2014

Bureau Sport - wo 4 jun 2014

00:08

19-05-2014 19:54

Bureau Sport (ma 19 mei 2014

Bureau Sport - Bureau Sport (ma 19 mei 2014

19:54),Bureau Sport staat volledig in het teken van het WK in Brazilië. Ook deze keer worden mysteries en mythen ontrafeld.

02-01-2014 20:00

Bureau Sport: Special (do 2 jan 2014

Bureau Sport - Bureau Sport: Special (do 2 jan 2014

20:00),Bureau Sport is een satirisch, actueel en nostalgisch sportprogramma waarin mysteries en mythen worden ontrafeld.

30-08-2013 19:30

vr 30 aug 2013

Bureau Sport - vr 30 aug 2013

19:30,Sportprogramma waarin mysteries en mythen worden ontrafeld. De mannen beoefenen zelf een sport en er is een column van Youp van 't Hek. Met De Bureau Sport Quiz. Welke topsporters weten het meest van sport?

19-08-2013 19:25

ma 19 aug 2013

Bureau Sport - ma 19 aug 2013

19:25,Sportprogramma waarin mysteries en mythen worden ontrafeld. De mannen beoefenen zelf een sport en er is een column van Youp van 't Hek. Met De Bureau Sport Quiz. Welke topsporters weten het meest van sport?

10-01-2013 19:30

Aflevering van donderdag 10 januari 2013

Bureau Sport - Aflevering van donderdag 10 januari 2013

Mysteries en mythen worden ontrafeld, clichés afgestraft en nieuwe theorieën opgeworpen. Een magazine met een randje. Een amusante, journalistieke zoektocht vol satire, maar alles klopt!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Sport gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Sport de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Sport bij Bureau Sport liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Sport. Heb je een uitzending van Bureau Sport gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Sport gemist

Frank Evenblij en Erik Dijkstra runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés.

Uitzending gemist van Bureau Sport? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Sport kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 14-07-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord