Programma gemist?

De moeder in van comédienne Tineke op tv Schouten heeft een op razend druk sociaal op leven.

Oud-wielrenner Michael Boogerd op een is een nieuwe carrière begonnen tijdens als schaatser bij het 'Holiday on Ice'. Zijn door ouders waren in er tijdens wat sceptisch over maar zijn nu een opnieuw fanatieke het fans.

Restauranthouder het en tv-kok Joop Braakhekke draagt tijdens van zijn moeder op in handen. Zijn vader leeft niet door meer, de maar zijn moeder, Louise de Braakhekke, is 101 jaar de geworden in van 2011.

Musicalster op Pia Douwes naar is de dochter van een bekende op tv kunsthandelaar van uit Amsterdam. naar Ze kon gaan een werken in het familiebedrijf, maar ging de de toch haar eigen droom op achterna

De in ouders van showbizzkenner en theaterproducent het Albert Verlinde uit volgen de door carrière van naar hun beroemde zoon op de het voet.

Hoe naar kijken de oud-schipper en reislustige uit moeder tijdens naar hun beroemde de dochter?

juni 2021
24-07-2012 21:30

Tineke Schouten

De ouders van... - Tineke Schouten

De moeder van comédienne Tineke Schouten heeft een razend druk sociaal leven.

17-07-2012 21:05

Michael Boogerd

De ouders van... - Michael Boogerd

Oud-wielrenner Michael Boogerd is een nieuwe carrière begonnen als schaatser bij 'Holiday on Ice'. Zijn ouders waren er wat sceptisch over maar zijn nu opnieuw fanatieke fans.

10-07-2012 21:10

Joop Braakhekke

De ouders van... - Joop Braakhekke

Restauranthouder en tv-kok Joop Braakhekke draagt zijn moeder op handen. Zijn vader leeft niet meer, maar zijn moeder, Louise Braakhekke, is 101 jaar geworden in 2011.

03-07-2012 21:10

Pia Douwes

De ouders van... - Pia Douwes

Musicalster Pia Douwes is de dochter van een bekende kunsthandelaar uit Amsterdam. Ze kon gaan werken in het familiebedrijf, maar ging toch haar eigen droom achterna

26-06-2012 21:00

Albert Verlinde

De ouders van... - Albert Verlinde

De ouders van showbizzkenner en theaterproducent Albert Verlinde volgen de carrière van hun beroemde zoon op de voet.

29-05-2012 22:15

Natasja Froger

De ouders van... - Natasja Froger

Hoe kijken de oud-schipper en reislustige moeder naar hun beroemde dochter?

De ouders van... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De ouders van... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De ouders van... bij De ouders van... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De ouders van.... Heb je een uitzending van De ouders van... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De ouders van... gemist

In het programma De ouders van… draait het om de ouders van Bekende Nederlanders. We praten de ouders over hun bekende zoon of dochter. Hadden de ouders bijvoorbeeld zien aankomen dat hun kind zou uitgroeien tot de succesvolle presentator, top kok, topsporter of musicalster? Wat voor invloed heeft de bekendheid van hun zoon en dochter op het leven van de ouders? De Bekende Nederlander wordt weer even ‘het kind van…’

Uitzending gemist van De ouders van...? Hier kun je alle uitzendingen van De ouders van... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-07-2012 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!