Programma gemist?

Special rond uit het jubileum van van koningin Elizabeth. Andrew met Marr gaat door in op naar de bepalende momenten door uit Elizabeths regeerperiode: uit van haar bestijging van de de troon tot een haar rol als hoofd van door het Britse op tv Gemenebest.

Special op tv rond het jubileum van koningin door Elizabeth. Te een zien is op welke uit wijze Elizabeth het met koningschap heeft tijdens gemoderniseerd.

Royaltyprogramma in Een nadere blik op de tijdens dagelijkse werkzaamheden naar van van de inmiddels 86-jarige het Elizabeth. Hoe geeft naar de Britse vorstin naar al 60 jaar uit invulling aan haar taken? op Ze viert dit jaar de haar diamanten uit jubileum.

februari 2021
01-06-2012 19:25

Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen - Aflevering van vrijdag 1 juni 2012

Special rond het jubileum van koningin Elizabeth. Andrew Marr gaat in op de bepalende momenten uit Elizabeths regeerperiode: van haar bestijging van de troon tot haar rol als hoofd van het Britse Gemenebest.

31-05-2012 19:25

Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen - Aflevering van donderdag 31 mei 2012

Special rond het jubileum van koningin Elizabeth. Te zien is op welke wijze Elizabeth het koningschap heeft gemoderniseerd.

30-05-2012 19:25

Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen - Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Royaltyprogramma Een nadere blik op de dagelijkse werkzaamheden van de inmiddels 86-jarige Elizabeth. Hoe geeft de Britse vorstin al 60 jaar invulling aan haar taken? Ze viert dit jaar haar diamanten jubileum.

Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen bij Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen. Heb je een uitzending van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen gemist

In deze driedelige serie van de BBC blikt presentator Andrew Marr terug op de 60 jaar durende regeerperiode van koningin Elizabeth. Hij doet dit niet alleen, in de serie zijn exclusieve interviews te zien met kleinkinderen van de Britse vorstin: de prinsen William en Harry, de prinsessen Beatrice en Eugenie en Zara Tindall en Peter Phillips. Ook drie van Elizabeths kinderen komen aan het woord, namelijk prins Edward, prins Andrew en prinses Anne. Daarnaast geven diverse (voormalige) premiers, zoals David Cameron, Tony Blair en John Major hun mening over koningin Elizabeth, evenals de Amerikaanse president Obama.

Uitzending gemist van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw Bloed Extra: The Diamond Queen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 01-06-2012 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!