Programma gemist?

Officiële plechtigheden. Een uit dankdienst op tv in St. Paul's met Cathedral in Londen. Aansluitend door een rijtoer die eindigt op tv bij Buckingham naar Palace, waar de op tv vorstin van haar volk vanaf het de balkon zal een toezwaaien.

De van vlootschouw op de Theems het ter tijdens ere van het 60-jarige jubileum van op koningin Elizabeth. tijdens Met een overzicht tijdens van de jubileumfestiviteiten op tot van nu toe. Met Tim Overdiek, een oud-correspondent op tv in Londen.

juli 2021
05-06-2012 18:55

Aflevering van dinsdag 5 juni 2012

60 jaar Queen Elizabeth - Aflevering van dinsdag 5 juni 2012

Officiële plechtigheden. Een dankdienst in St. Paul's Cathedral in Londen. Aansluitend een rijtoer die eindigt bij Buckingham Palace, waar de vorstin haar volk vanaf het balkon zal toezwaaien.

03-06-2012 18:15

Aflevering van zondag 3 juni 2012

60 jaar Queen Elizabeth - Aflevering van zondag 3 juni 2012

De vlootschouw op de Theems ter ere van het 60-jarige jubileum van koningin Elizabeth. Met een overzicht van de jubileumfestiviteiten tot nu toe. Met Tim Overdiek, oud-correspondent in Londen.

60 jaar Queen Elizabeth gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 60 jaar Queen Elizabeth de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 60 jaar Queen Elizabeth bij 60 jaar Queen Elizabeth liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 60 jaar Queen Elizabeth. Heb je een uitzending van 60 jaar Queen Elizabeth gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

60 jaar Queen Elizabeth gemist

Na de luchtigheid van de muziek is 5 juni gereserveerd voor officiële plechtigheden. Op die dag zal er een dankdienst plaatsvinden in St. Paul's Cathedral in Londen. Aansluitend vindt er door het centrum van Londen een rijtoer plaats die eindigt bij Buckingham Palace, het woonpaleis van koningin Elizabeth en prins Philip. Daar zal de jubilerende vorstin haar volk vanaf het balkon toezwaaien. Samenvattend verslag van de feestelijkheden. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van 60 jaar Queen Elizabeth? Hier kun je alle uitzendingen van 60 jaar Queen Elizabeth kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 05-06-2012 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!