Programma gemist?

Live verslag een vanuit de een tuin van Buckingham uit Palace. Met in o.a. Elton John, uit Shirley Bassey, Alfie Boe, Tom het Jones, Annie op Lennox, Paul McCartney en het Cliff Richard. Cabaretiers de wisselen de op muzikale optredens een af.

september 2021
04-06-2012 20:25

Aflevering van maandag 4 juni 2012

Concert for Queen Elizabeth - Aflevering van maandag 4 juni 2012

Live verslag vanuit de tuin van Buckingham Palace. Met o.a. Elton John, Shirley Bassey, Alfie Boe, Tom Jones, Annie Lennox, Paul McCartney en Cliff Richard. Cabaretiers wisselen de muzikale optredens af.

Concert for Queen Elizabeth gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Concert for Queen Elizabeth de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Concert for Queen Elizabeth bij Concert for Queen Elizabeth liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Concert for Queen Elizabeth. Heb je een uitzending van Concert for Queen Elizabeth gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Concert for Queen Elizabeth gemist

Live verslag van het jubileumfeest uit de tuin van Buckingham Palace, in het hartje van Londen. Daar vindt een avondvullend concert plaats. De organisatie van het concert is in handen van de BBC. Tal van grote namen hebben inmiddels aangekondigd voor de koningin en haar familie op te treden. Daaronder natuurlijk Elton John, die al veel vaker heeft gezongen voor de koninklijke familie. Maar ook onder anderen Shirley Bassey, Alfie Boe, Tom Jones, Annie Lennox, Paul McCartney, Cliff Richard, Kylie Minogue, Stevie Wonder, Jessie J en Ed Sheeran geven acte de présence. Cabaretiers wisselen de muzikale optredens af. Waar nodig zal de NOS de gesproken tekst simultaan vertalen. Presentatie: Astrid Kersseboom.

Uitzending gemist van Concert for Queen Elizabeth? Hier kun je alle uitzendingen van Concert for Queen Elizabeth kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-06-2012 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!