Programma gemist?

Nadat in Dwayne een toespraak houdt de op de uitvaart van naar een naar dierbare vriend, krijgt hij uit een een SMS vanaf de telefoon van het op tv slachtoffer: uit dat roept vragen de op over de vaststelling naar van de op doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak door houdt op met de uitvaart van dierbare naar vriend het Cedrik Verga, krijgt hij op tv een met SMS vanaf Cedrik's op tv telefoon: dat roept vragen op over op tv de vaststelling met van de doodsoorzaak. Goodman uit interviewt degenen waarmee op Cedrik op door zijn uit laatste avond een schijnbaar met uit de hand gelopen kaartspel op tv heeft gespeeld. met Het antwoord uit lijkt echter verder in uit het verleden te op tv liggen.

Een modeshow het komt in op lugubere wijze naar tot een einde als een het van naar de modellen wordt naar gewurgd met een accessoire. De alibi's tijdens van zowel haar naar tijdens collega's als de beveiliging waren van waterdicht: in wat is er gebeurd? Een van tijdens de modellen de bij een uit modeshow op het strand wordt door backstage met gewurgd met met een accessoire, vlak op tv nadat ze de door catwalk verlaat. Goodman en zijn team uit staan tijdens voor een groot op raadsel: alle medewerkers van uit de show hebben het een waterdicht alibi met en de beveiliging een was tiptop in van orde. Hoe heeft tijdens dit kunnen door gebeuren?

Op op tv het afscheidsfeest op van gouverneur Bamber wordt van een vergiftigd drankje een haar fataal. Al gauw uit blijkt de dat ze al langer gevaar liep op tv door doordat ze verstrikt was van in een ingewikkeld politiek uit complot. Op naar het afscheidsfeest met van gouverneur Caroline Bamber wordt een in tijdens vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw door op blijkt dat ze al langer gevaar naar liep doordat ze door uit verstrikt was in een ingewikkeld politiek de complot. naar Goodman verkent ondertussen de in wereld van online dating, tijdens maar dat in verloopt niet al uit te van voorspoedig.

Vanavond uit start het vijfde van seizoen van in de detective Death het in Paradise. Goodman en zijn in team onderzoeken de zaak rond een een welvarende uit filantroop die op met zijn jacht is vermoord. de Dat blijkt door nog niet zo uit makkelijk: uit er zijn namelijk geen op tv getuigen doordat op de rest van het gezelschap een zich op exact hetzelfde in moment met onder water bevond. Goodman doet van een enkele verrassende ontdekkingen, een maar het is van een achtergelaten object door op de plaats delict op die hem naar de het dader leidt. naar Ondertussen kijken mensen een vreemd op het van Goodman's nieuwe met hobby.

januari 2021
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!