Programma gemist?

Nadat met Dwayne een met toespraak houdt op de op tv uitvaart van een dierbare uit vriend, uit krijgt hij een SMS vanaf de van telefoon van het in slachtoffer: in dat roept vragen op het over de vaststelling naar van de doodsoorzaak. naar Nadat Dwayne door een toespraak houdt uit op de uitvaart van van dierbare vriend Cedrik een Verga, met krijgt hij een een SMS vanaf Cedrik's telefoon: dat roept op tv vragen uit op over de vaststelling uit van de doodsoorzaak. Goodman een interviewt degenen met waarmee Cedrik op van zijn laatste tijdens avond een schijnbaar tijdens uit de hand gelopen door kaartspel heeft van gespeeld. Het antwoord lijkt tijdens echter verder een in het verleden uit te liggen.

Een modeshow het komt op in lugubere wijze tot een met einde als op een van door de modellen wordt door gewurgd met een uit accessoire. De alibi's van zowel in haar collega's tijdens als de beveiliging waren uit waterdicht: wat is er in gebeurd? met Een van het de modellen bij een modeshow met op naar het strand wordt backstage een gewurgd met een tijdens accessoire, vlak nadat ze het de naar catwalk verlaat. Goodman de en zijn team staan voor op een groot de raadsel: alle medewerkers van in de show hebben uit een waterdicht alibi tijdens en de beveiliging was door tiptop in orde. een uit Hoe heeft dit kunnen de gebeuren?

Op de het afscheidsfeest van een gouverneur Bamber wordt een op tv vergiftigd drankje haar fataal. op tv van Al gauw blijkt dat ze al naar langer tijdens gevaar liep op tv doordat ze verstrikt was in een een ingewikkeld politiek complot. in Op het afscheidsfeest uit van gouverneur Caroline naar Bamber wordt een op vergiftigd drankje op haar van fataal. Al gauw blijkt op dat ze al langer gevaar door in liep doordat ze verstrikt naar was in een ingewikkeld op politiek het complot. Goodman verkent ondertussen de wereld een van op online dating, in maar dat verloopt de niet al te naar voorspoedig.

Vanavond start het het vijfde seizoen met van uit de detective Death in Paradise. Goodman in en zijn team onderzoeken naar een de zaak rond het een welvarende filantroop door die op zijn jacht is van vermoord. van Dat blijkt nog niet zo makkelijk: met er zijn namelijk naar geen getuigen doordat van de rest een van het op gezelschap zich op exact op tv hetzelfde uit moment onder water bevond. Goodman naar doet van enkele verrassende ontdekkingen, maar het is op een een achtergelaten object op tijdens de plaats delict die hem de naar de dader in leidt. van Ondertussen kijken tijdens mensen vreemd op door van Goodman's nieuwe uit hobby.

september 2020
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!