Programma gemist?

Nadat op tv Dwayne een naar toespraak houdt op de uitvaart op van een dierbare op vriend, krijgt hij een het SMS vanaf de met telefoon door van het uit slachtoffer: dat roept vragen op een over de vaststelling in van de de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak op tv houdt op met de op tv uitvaart van dierbare vriend Cedrik tijdens Verga, krijgt hij het een door SMS vanaf Cedrik's op telefoon: dat roept de vragen op over de vaststelling door van de op tv doodsoorzaak. Goodman interviewt uit degenen waarmee op tv Cedrik op zijn laatste avond door een op schijnbaar uit de hand gelopen kaartspel in heeft gespeeld. Het tijdens antwoord lijkt uit echter verder in een het verleden te een liggen.

Een uit modeshow komt op lugubere door wijze tot een einde in als een van het de van modellen wordt gewurgd met de een accessoire. het De alibi's van zowel op tv haar collega's als in de beveiliging op waren waterdicht: uit wat is er gebeurd? Een de van de modellen bij tijdens een modeshow de op het strand het wordt backstage de gewurgd met een een accessoire, vlak nadat ze met de tijdens catwalk verlaat. Goodman en naar zijn team staan van voor een groot raadsel: de alle met medewerkers van de show van hebben een waterdicht alibi in en de de beveiliging was tiptop in een orde. Hoe heeft naar dit kunnen de gebeuren?

Op het op afscheidsfeest tijdens van gouverneur Bamber wordt een tijdens vergiftigd drankje tijdens haar fataal. Al gauw blijkt op tv dat ze al van langer gevaar een liep doordat het ze verstrikt was in naar een op ingewikkeld politiek complot. Op door het afscheidsfeest van het gouverneur Caroline Bamber tijdens wordt een door vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw tijdens blijkt dat een ze al langer gevaar tijdens liep doordat ze in verstrikt was op tv in de een ingewikkeld politiek door complot. Goodman verkent ondertussen uit de wereld van door online dating, maar dat verloopt uit uit niet al te met voorspoedig.

Vanavond start het op tv vijfde tijdens seizoen van het de detective Death in Paradise. Goodman naar en zijn team onderzoeken door de zaak uit rond een welvarende filantroop in die op op zijn jacht is vermoord. van Dat op blijkt nog niet tijdens zo makkelijk: er zijn met namelijk geen tijdens getuigen doordat een de rest van het de gezelschap zich op tijdens exact hetzelfde op tv moment onder water bevond. Goodman een doet enkele verrassende tijdens ontdekkingen, maar met het is een met achtergelaten object naar op de plaats tijdens delict die hem naar de met dader leidt. Ondertussen uit kijken op mensen vreemd op van Goodman's tijdens nieuwe in hobby.

juni 2020
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!