Programma gemist?

Nadat van Dwayne een toespraak houdt door op van de uitvaart van een dierbare vriend, van op tv krijgt hij een van SMS vanaf de telefoon van van het slachtoffer: dat de roept vragen op over op een de vaststelling van de doodsoorzaak. met Nadat op Dwayne een toespraak houdt op de door het uitvaart van dierbare het vriend Cedrik Verga, krijgt hij door een uit SMS vanaf Cedrik's telefoon: dat met roept vragen op over de de uit vaststelling van van de doodsoorzaak. Goodman interviewt in degenen waarmee Cedrik van op zijn laatste van avond een schijnbaar uit de de hand gelopen in kaartspel heeft gespeeld. Het een op antwoord lijkt echter verder in het op verleden op te liggen.

Een modeshow komt op tv van op lugubere wijze naar tot een einde als op een van uit de modellen wordt gewurgd met een uit accessoire. op De alibi's van zowel haar met collega's als de het beveiliging waren uit waterdicht: wat is in er gebeurd? Een door van de modellen bij de een tijdens modeshow op het strand een wordt backstage gewurgd van met een accessoire, vlak uit met nadat ze de uit catwalk verlaat. Goodman en zijn tijdens team staan voor het een van groot raadsel: alle in medewerkers van de show hebben een een waterdicht alibi met en de beveiliging op was tiptop in orde. naar Hoe heeft dit de kunnen op gebeuren?

Op door het afscheidsfeest van uit gouverneur Bamber wordt een op vergiftigd drankje haar fataal. tijdens Al van gauw blijkt dat ze al uit uit langer gevaar liep doordat ze van verstrikt was het in een ingewikkeld politiek een complot. op Op het afscheidsfeest van op tv gouverneur Caroline Bamber wordt een van op vergiftigd drankje haar fataal. Al uit gauw van blijkt dat ze al door langer gevaar liep doordat door ze verstrikt van was in een ingewikkeld politiek de complot. Goodman verkent van ondertussen het de wereld van online in dating, maar op tv dat verloopt niet van al te door voorspoedig.

Vanavond start het een vijfde seizoen van de de het detective Death in door Paradise. Goodman en zijn door team onderzoeken de zaak met rond een een welvarende filantroop van die op zijn jacht in is vermoord. Dat blijkt op tv nog niet naar zo makkelijk: er uit zijn namelijk geen met getuigen doordat de rest van de het uit gezelschap zich op naar exact hetzelfde moment onder water met bevond. van Goodman doet enkele op tv verrassende ontdekkingen, een maar het is een achtergelaten object het door op de plaats delict die het hem naar de in dader leidt. uit Ondertussen kijken mensen vreemd tijdens op van naar Goodman's nieuwe door hobby.

oktober 2021
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!