Programma gemist?

Nadat naar Dwayne een uit toespraak houdt op op tv de uitvaart van een het dierbare vriend, naar krijgt hij een de SMS vanaf de tijdens telefoon van het slachtoffer: dat in roept het vragen op over de door vaststelling van de doodsoorzaak. uit Nadat Dwayne een een toespraak houdt tijdens op de uitvaart van dierbare door op tv vriend Cedrik Verga, naar krijgt hij een SMS een vanaf Cedrik's telefoon: dat roept uit vragen een op over de vaststelling van van de doodsoorzaak. met Goodman interviewt degenen waarmee een met Cedrik op zijn laatste op tv avond een schijnbaar op tv uit de hand gelopen kaartspel met heeft gespeeld. van Het antwoord lijkt echter op tv verder in met het verleden te uit liggen.

Een modeshow door komt op lugubere in wijze uit tot een einde als een de van de modellen wordt een gewurgd met de een accessoire. De het alibi's de van zowel haar collega's op als de beveiliging waren naar waterdicht: wat is er met gebeurd? naar Een van de tijdens modellen bij een door modeshow op het het strand wordt backstage gewurgd uit met een in accessoire, vlak nadat ze de in catwalk tijdens verlaat. Goodman en zijn team de staan voor een een groot het raadsel: alle medewerkers van uit de show hebben een door waterdicht de alibi en de beveiliging was tijdens tiptop in orde. in met Hoe heeft dit kunnen tijdens gebeuren?

Op het uit afscheidsfeest van gouverneur Bamber uit een wordt een vergiftigd drankje haar fataal. op tv Al gauw blijkt van dat door ze al langer gevaar van liep doordat ze door verstrikt was in een de ingewikkeld politiek complot. naar Op op tv het afscheidsfeest een van gouverneur Caroline Bamber van wordt een vergiftigd drankje haar de fataal. Al op gauw blijkt van dat ze al van langer gevaar liep doordat naar ze verstrikt was een in een ingewikkeld door politiek complot. door Goodman verkent ondertussen de wereld door van online op tv dating, maar dat verloopt het uit niet al te tijdens voorspoedig.

Vanavond start het in vijfde in seizoen van de in detective Death in Paradise. Goodman en op zijn team onderzoeken het de zaak op tv rond een op tv welvarende filantroop die op naar zijn van jacht is vermoord. met Dat blijkt nog niet zo makkelijk: naar er zijn namelijk door geen op tv getuigen doordat de rest van tijdens het naar gezelschap zich in op exact hetzelfde moment onder het water op tv bevond. Goodman doet enkele een verrassende ontdekkingen, maar het is naar een achtergelaten uit object op het de plaats delict die een hem naar de het dader tijdens leidt. Ondertussen kijken naar mensen vreemd op van Goodman's het nieuwe op hobby.

mei 2021
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!