Programma gemist?

Nadat op tv Dwayne een toespraak houdt op tijdens de uitvaart tijdens van een op dierbare vriend, krijgt op tv hij een SMS vanaf de een telefoon het van het slachtoffer: door dat roept vragen op over naar de op tv vaststelling van de op tv doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak de van houdt op de tijdens uitvaart van dierbare vriend op tv Cedrik Verga, krijgt het hij een SMS vanaf naar Cedrik's telefoon: dat roept de vragen op over op de vaststelling van met de doodsoorzaak. het Goodman tijdens interviewt degenen waarmee Cedrik op de zijn laatste een avond een schijnbaar uit de een hand gelopen kaartspel naar heeft het gespeeld. Het het antwoord lijkt echter uit verder in het verleden op te liggen.

Een in modeshow komt op lugubere in wijze tot op tv een einde als met een van van de modellen wordt op tv gewurgd met een accessoire. De alibi's naar het van zowel haar op tv collega's als de naar beveiliging waren waterdicht: wat is van er gebeurd? Een door van in de modellen bij tijdens een modeshow op het strand naar wordt backstage gewurgd van met van een accessoire, vlak nadat de ze de catwalk verlaat. Goodman naar en op tv zijn team staan op tv voor een naar groot raadsel: alle medewerkers door van de show in hebben een waterdicht alibi en door de beveiliging was met tiptop in orde. een Hoe heeft dit de kunnen de gebeuren?

Op de het afscheidsfeest van tijdens gouverneur Bamber wordt een tijdens vergiftigd drankje uit haar fataal. Al gauw de blijkt dat ze al tijdens langer uit gevaar liep doordat tijdens ze verstrikt was in een een van ingewikkeld politiek complot. Op het met afscheidsfeest van gouverneur van Caroline Bamber wordt een een vergiftigd in drankje haar in fataal. Al gauw op tv blijkt dat ze al langer gevaar door naar liep doordat ze verstrikt naar was in van een ingewikkeld politiek een complot. Goodman verkent ondertussen de met wereld van online dating, op tv maar het dat verloopt met niet al te naar voorspoedig.

Vanavond door start het vijfde naar seizoen van de detective Death de in Paradise. Goodman het en zijn team op tv onderzoeken de met zaak rond een welvarende filantroop naar die op zijn door met jacht is vermoord. Dat op blijkt nog niet zo naar makkelijk: er zijn namelijk door geen getuigen doordat naar de rest tijdens van het gezelschap zich tijdens op op exact hetzelfde moment onder water in bevond. een Goodman doet enkele verrassende door ontdekkingen, maar het naar is een achtergelaten object op tv op op de plaats delict die hem in naar de tijdens dader leidt. Ondertussen op kijken mensen op tv vreemd op tijdens van Goodman's nieuwe in hobby.

januari 2020
28-06-2017 21:25

A Personal Murder

Death in Paradise - A Personal Murder

Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart van een dierbare vriend, krijgt hij een SMS vanaf de telefoon van het slachtoffer: dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak. Nadat Dwayne een toespraak houdt op de uitvaart...

21-06-2017 21:25

Posing in Murder

Death in Paradise - Posing in Murder

Een modeshow komt op lugubere wijze tot een einde als een van de modellen wordt gewurgd met een accessoire. De alibi's van zowel haar collega's als de beveiliging waren waterdicht: wat is er gebeurd? Een van de modellen bij een modeshow op ...

07-06-2017 21:25

One for the Road

Death in Paradise - One for the Road

Op het afscheidsfeest van gouverneur Bamber wordt een vergiftigd drankje haar fataal. Al gauw blijkt dat ze al langer gevaar liep doordat ze verstrikt was in een ingewikkeld politiek complot. Op het afscheidsfeest van gouverneur Caroline Ba...

31-05-2017 21:25

The Complex Murder

Death in Paradise - The Complex Murder

Vanavond start het vijfde seizoen van de detective Death in Paradise. Goodman en zijn team onderzoeken de zaak rond een welvarende filantroop die op zijn jacht is vermoord. Dat blijkt nog niet zo makkelijk: er zijn namelijk geen getuigen d...

Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Death in Paradise bij Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Death in Paradise. Heb je een uitzending van Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Death in Paradise gemist

Met tegenzin blijft detective inspector Richard Poole op het Caribische eiland Saint Marie. Hij en zijn team gaan op onderzoek als op dit prachtige eiland een bruidje op haar trouwdag vermoord wordt.

Uitzending gemist van Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2017 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!