Programma gemist?

Freek is een naar Sumatraanse een tijger op het spoor die de zijn territorium door afbakent met uit een opvallend lekker geurtje. Op door het eiland door Sumatra, een waarnaar de tijger vernoemd van is, laat tijdens hij ook een op mangroveslang zien.Meer Freek is de Sumatraanse tijdens tijger op het met spoor tijdens die zijn territorium afbakent de met een in opvallend lekker geurtje. Op het op tv eiland door Sumatra, waarnaar de een tijger vernoemd is, doet hij een een nog een bijzondere vondst. door Met wat moeite laat Freek van een uit prachtige mangroveslang door zien.Minder

Nederlandse en een Vlaamse tijdens muzikanten gaan op zoek de naar de roots van de met klezmermuziek in op Amerika, Israël, Roemenië en naar Nederland. -Muzikant op Bert Vos gaat tijdens op een zoek naar klezmer in van Nederland.

De Nederlandse klarinettist tijdens een Jaap Mulder maakt de met z'n klezmergroep uit Di Gojim naam naar in binnen- en buitenland. Hij van bezoekt Israël, waar door klezmermuziek pas de laatste het 10 jaar echt in met in de belangstelling tijdens staat.

mei 2021
27-11-2014 18:15

De Sumatraanse tijger

De weg naar Klezmer - De Sumatraanse tijger

Freek is een Sumatraanse tijger op het spoor die zijn territorium afbakent met een opvallend lekker geurtje. Op het eiland Sumatra, waarnaar de tijger vernoemd is, laat hij ook een mangroveslang zien.Meer Freek is de Sumatraanse tijger op h...

19-08-2012 14:15

Nederland

De weg naar Klezmer - Nederland

Nederlandse en Vlaamse muzikanten gaan op zoek naar de roots van de klezmermuziek in Amerika, Israël, Roemenië en Nederland. -Muzikant Bert Vos gaat op zoek naar klezmer in Nederland.

15-07-2012 14:00

Israël

De weg naar Klezmer - Israël

De Nederlandse klarinettist Jaap Mulder maakt met z'n klezmergroep Di Gojim naam in binnen- en buitenland. Hij bezoekt Israël, waar klezmermuziek pas de laatste 10 jaar echt in de belangstelling staat.

01-07-2012 14:00

Roemenië

De weg naar Klezmer - Roemenië

Afl.: Amerika.

17-06-2012 14:00

Amerika

De weg naar Klezmer - Amerika

Afl.: Amerika.

De weg naar Klezmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De weg naar Klezmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De weg naar Klezmer bij De weg naar Klezmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De weg naar Klezmer. Heb je een uitzending van De weg naar Klezmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De weg naar Klezmer gemist

Afl.: Amerika.

Uitzending gemist van De weg naar Klezmer? Hier kun je alle uitzendingen van De weg naar Klezmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!