Programma gemist?

Freek het is een een Sumatraanse tijger op het spoor die naar zijn naar territorium afbakent met naar een opvallend lekker geurtje. uit Op tijdens het eiland Sumatra, waarnaar tijdens de tijger vernoemd een is, laat hij door ook een op tv mangroveslang zien.Meer Freek is de de Sumatraanse tijger naar op het de spoor die zijn territorium afbakent naar met een opvallend lekker met geurtje. Op het uit eiland Sumatra, waarnaar van de tijger vernoemd van met is, doet hij de nog een bijzondere een vondst. Met wat moeite laat tijdens Freek op een prachtige mangroveslang in zien.Minder

Nederlandse door en Vlaamse muzikanten gaan tijdens op zoek naar de door roots van op de klezmermuziek in door Amerika, door Israël, Roemenië en Nederland. -Muzikant een Bert uit Vos gaat op tijdens zoek naar klezmer in uit Nederland.

De uit Nederlandse klarinettist Jaap Mulder in maakt met z'n in klezmergroep een Di Gojim naam in de binnen- en buitenland. Hij bezoekt naar Israël, waar klezmermuziek van pas de laatste met 10 jaar echt naar in de tijdens belangstelling tijdens staat.

mei 2020
27-11-2014 18:15

De Sumatraanse tijger

De weg naar Klezmer - De Sumatraanse tijger

Freek is een Sumatraanse tijger op het spoor die zijn territorium afbakent met een opvallend lekker geurtje. Op het eiland Sumatra, waarnaar de tijger vernoemd is, laat hij ook een mangroveslang zien.Meer Freek is de Sumatraanse tijger op h...

19-08-2012 14:15

Nederland

De weg naar Klezmer - Nederland

Nederlandse en Vlaamse muzikanten gaan op zoek naar de roots van de klezmermuziek in Amerika, Israël, Roemenië en Nederland. -Muzikant Bert Vos gaat op zoek naar klezmer in Nederland.

15-07-2012 14:00

Israël

De weg naar Klezmer - Israël

De Nederlandse klarinettist Jaap Mulder maakt met z'n klezmergroep Di Gojim naam in binnen- en buitenland. Hij bezoekt Israël, waar klezmermuziek pas de laatste 10 jaar echt in de belangstelling staat.

01-07-2012 14:00

Roemenië

De weg naar Klezmer - Roemenië

Afl.: Amerika.

17-06-2012 14:00

Amerika

De weg naar Klezmer - Amerika

Afl.: Amerika.

De weg naar Klezmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De weg naar Klezmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De weg naar Klezmer bij De weg naar Klezmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De weg naar Klezmer. Heb je een uitzending van De weg naar Klezmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De weg naar Klezmer gemist

Afl.: Amerika.

Uitzending gemist van De weg naar Klezmer? Hier kun je alle uitzendingen van De weg naar Klezmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!