Programma gemist?

Freek naar is een Sumatraanse tijger op tijdens een het spoor die zijn territorium afbakent tijdens met een met opvallend lekker geurtje. Op het van het eiland Sumatra, waarnaar tijdens de tijger vernoemd is, laat met hij op tv ook een mangroveslang naar zien.Meer Freek uit is de Sumatraanse tijger op uit het spoor die van zijn territorium afbakent met op tv een op tv opvallend lekker tijdens geurtje. Op het met eiland Sumatra, waarnaar de uit tijger vernoemd is, doet op hij nog tijdens een bijzondere vondst. Met wat door moeite laat de Freek een prachtige het mangroveslang een zien.Minder

Nederlandse en tijdens Vlaamse de muzikanten gaan op zoek op tv naar de roots van een de tijdens klezmermuziek in Amerika, Israël, Roemenië en naar Nederland. -Muzikant een Bert Vos gaat de op zoek naar klezmer met op in Nederland.

De Nederlandse klarinettist van Jaap tijdens Mulder maakt met het z'n klezmergroep Di Gojim een naam in het binnen- en buitenland. Hij op bezoekt Israël, door waar klezmermuziek pas een de laatste door 10 jaar echt in naar de belangstelling uit staat.

september 2020
27-11-2014 18:15

De Sumatraanse tijger

De weg naar Klezmer - De Sumatraanse tijger

Freek is een Sumatraanse tijger op het spoor die zijn territorium afbakent met een opvallend lekker geurtje. Op het eiland Sumatra, waarnaar de tijger vernoemd is, laat hij ook een mangroveslang zien.Meer Freek is de Sumatraanse tijger op h...

19-08-2012 14:15

Nederland

De weg naar Klezmer - Nederland

Nederlandse en Vlaamse muzikanten gaan op zoek naar de roots van de klezmermuziek in Amerika, Israël, Roemenië en Nederland. -Muzikant Bert Vos gaat op zoek naar klezmer in Nederland.

15-07-2012 14:00

Israël

De weg naar Klezmer - Israël

De Nederlandse klarinettist Jaap Mulder maakt met z'n klezmergroep Di Gojim naam in binnen- en buitenland. Hij bezoekt Israël, waar klezmermuziek pas de laatste 10 jaar echt in de belangstelling staat.

01-07-2012 14:00

Roemenië

De weg naar Klezmer - Roemenië

Afl.: Amerika.

17-06-2012 14:00

Amerika

De weg naar Klezmer - Amerika

Afl.: Amerika.

De weg naar Klezmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De weg naar Klezmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De weg naar Klezmer bij De weg naar Klezmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De weg naar Klezmer. Heb je een uitzending van De weg naar Klezmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De weg naar Klezmer gemist

Afl.: Amerika.

Uitzending gemist van De weg naar Klezmer? Hier kun je alle uitzendingen van De weg naar Klezmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!