Programma gemist?

Freek het is een naar Sumatraanse tijger op op het spoor die zijn territorium afbakent tijdens met door een opvallend lekker geurtje. van Op met het eiland Sumatra, waarnaar de tijger naar vernoemd is, laat op tv tijdens hij ook een mangroveslang het zien.Meer Freek is de door Sumatraanse tijger op het de tijdens spoor die zijn territorium tijdens afbakent met een opvallend lekker een geurtje. Op van het eiland Sumatra, het waarnaar de tijger door vernoemd is, doet met hij nog uit een bijzondere vondst. Met wat een in moeite laat Freek een prachtige door mangroveslang op zien.Minder

Nederlandse op tv en Vlaamse muzikanten naar gaan op zoek naar uit de roots van tijdens de klezmermuziek in tijdens Amerika, Israël, Roemenië en uit Nederland. -Muzikant in Bert Vos gaat op met zoek naar naar klezmer in de Nederland.

De uit Nederlandse klarinettist Jaap Mulder de maakt van met z'n klezmergroep Di Gojim van naam op in binnen- en buitenland. Hij bezoekt op Israël, met waar klezmermuziek pas de laatste uit 10 jaar echt uit in van de belangstelling op tv staat.

november 2021
27-11-2014 18:15

De Sumatraanse tijger

De weg naar Klezmer - De Sumatraanse tijger

Freek is een Sumatraanse tijger op het spoor die zijn territorium afbakent met een opvallend lekker geurtje. Op het eiland Sumatra, waarnaar de tijger vernoemd is, laat hij ook een mangroveslang zien.Meer Freek is de Sumatraanse tijger op h...

19-08-2012 14:15

Nederland

De weg naar Klezmer - Nederland

Nederlandse en Vlaamse muzikanten gaan op zoek naar de roots van de klezmermuziek in Amerika, Israël, Roemenië en Nederland. -Muzikant Bert Vos gaat op zoek naar klezmer in Nederland.

15-07-2012 14:00

Israël

De weg naar Klezmer - Israël

De Nederlandse klarinettist Jaap Mulder maakt met z'n klezmergroep Di Gojim naam in binnen- en buitenland. Hij bezoekt Israël, waar klezmermuziek pas de laatste 10 jaar echt in de belangstelling staat.

01-07-2012 14:00

Roemenië

De weg naar Klezmer - Roemenië

Afl.: Amerika.

17-06-2012 14:00

Amerika

De weg naar Klezmer - Amerika

Afl.: Amerika.

De weg naar Klezmer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De weg naar Klezmer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De weg naar Klezmer bij De weg naar Klezmer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De weg naar Klezmer. Heb je een uitzending van De weg naar Klezmer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De weg naar Klezmer gemist

Afl.: Amerika.

Uitzending gemist van De weg naar Klezmer? Hier kun je alle uitzendingen van De weg naar Klezmer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 27-11-2014 om 18:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!