Programma gemist?

Aflevering het 6 - Altijd al door eens willen weten een hoe het op tv eraan toe gaat bij van een luchtvaartmaatschappij? In Welkom naar het aan Boord gooit Transavia alle deuren uit open en met volgen we een aantal tijdens vaste het medewerkers van tijdens het Nederlandse Transavia team. Van de uit dagelijkse beslommeringen met op tv de een passagiers, humor onder een de crewleden en stress op uit de uit luchthaven.

Aflevering het 5 - op Altijd al eens tijdens willen weten hoe het eraan toe op tv gaat bij een het de luchtvaartmaatschappij? In Welkom uit aan Boord gooit Transavia alle uit deuren open en volgen het we een het aantal met vaste medewerkers van van het Nederlandse Transavia uit team. Van de dagelijkse beslommeringen door met de uit passagiers, humor onder de een crewleden en de stress op de met luchthaven.

Aflevering 4 - een Altijd op tv al eens willen op weten hoe het eraan op tv toe gaat tijdens bij een luchtvaartmaatschappij? In in Welkom aan Boord van gooit uit Transavia alle deuren open en door volgen in we een aantal vaste door medewerkers van het een Nederlandse Transavia team. door Van de uit dagelijkse beslommeringen met de passagiers, een humor onder de een crewleden en met stress op de de luchthaven.

Aflevering door 3 - naar Altijd al eens willen op weten hoe van het eraan toe gaat het bij een luchtvaartmaatschappij? op In Welkom de aan Boord gooit door Transavia alle deuren open een en volgen we een door aantal vaste medewerkers het van het met Nederlandse Transavia team. Van door de dagelijkse beslommeringen de met de in passagiers, humor onder de op crewleden in en stress op de door luchthaven.

Aflevering tijdens 2 - Altijd al in eens willen met weten hoe het eraan toe in gaat bij door een luchtvaartmaatschappij? In met Welkom aan Boord gooit op tijdens Transavia alle deuren open het en volgen met we een aantal vaste medewerkers uit van het op Nederlandse Transavia team. de Van de uit dagelijkse beslommeringen met de passagiers, uit humor onder de crewleden in en stress een op uit de luchthaven.

Altijd al eens het van willen weten hoe het naar eraan toe gaat op bij een luchtvaartmaatschappij? op tv In Welkom aan uit Boord gooit Transavia alle uit deuren open en in volgen we een aantal tijdens vaste medewerkers in van het Nederlandse naar Transavia team. van Van de dagelijkse tijdens beslommeringen met de de passagiers, humor onder de crewleden met en stress het op de luchthaven. Welkom het van aan Boord is in vanaf vanavond zes weken lang elke van vrijdag op tv om 21:30 door uur te zien op SBS6. In in Welkom aan boord volgen het we de verschillende medewerkers van tijdens de luchtvaartmaatschappij, ieder met van een andere functie. in We uit leren hen kennen van als mens en tijdens als dienstverlener, gaan met ze op van pad en zien naar uit hoe zij iedere dag op tv hun uiterste best doen naar om een de reis van hun passagiers naar tijdens tevredenheid naar en vlekkeloos tijdens te laten verlopen. We tijdens volgen onder anderen de populaire purser naar en door 'vliegende barbier' Reinier. Wie van je op ook spreekt binnen Transavia, een als je begint tijdens over Reiner beginnen ze allemaal het te stralen. van Met zijn indrukwekkende baard, het van zijn vriendelijke, geduldige door karakter en zijn gevoel voor humor van verovert hij in ieders hart. Vliegtuigmonteur Ben op wordt gevolgd tijdens met zijn hectische werk aan op de de grond. Hij is verantwoordelijk door voor de technische op tv (veiligheid)inspecties van alle naar vertrekkende en arriverende vliegtuigen. naar een Per vliegtuig heeft hij op tv slechts twintig een minuten om het toestel tijdens te controleren en in eventueel kleine reparaties uit op te voeren. In met Welkom aan Boord krijgt de tijdens kijker in door de ogen van van het hardwerkende personeel een de naar openhartige en leerzame van blik achter de schermen van tijdens Transavia en de tijdens luchtvaartwereld.

november 2019
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!