Programma gemist?

Aflevering in 6 - Altijd al door eens willen tijdens weten hoe het eraan van toe in gaat bij een luchtvaartmaatschappij? de In Welkom uit aan Boord gooit Transavia het alle deuren open en het volgen op we een aantal tijdens vaste medewerkers van in het Nederlandse Transavia team. Van de de dagelijkse beslommeringen met met de passagiers, met humor onder de naar crewleden en stress op de naar de luchthaven.

Aflevering 5 met - Altijd naar al eens de willen weten hoe het op eraan toe het gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In met Welkom aan op tv Boord gooit op tv Transavia alle deuren tijdens open en volgen met we een aantal vaste medewerkers op tv van het uit Nederlandse Transavia team. Van de naar naar dagelijkse beslommeringen met uit de passagiers, humor onder in de crewleden en in stress op de tijdens luchthaven.

Aflevering op tv 4 - tijdens Altijd al eens willen tijdens weten hoe het tijdens eraan toe gaat van bij een luchtvaartmaatschappij? In het Welkom aan Boord gooit een Transavia alle met deuren de open en volgen het we een aantal vaste medewerkers naar van het door Nederlandse Transavia met team. Van de dagelijkse beslommeringen de met de passagiers, uit humor onder de crewleden tijdens een en stress op de in luchthaven.

Aflevering met 3 - Altijd van al eens willen door weten hoe het eraan toe het met gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In met Welkom op aan Boord gooit Transavia alle tijdens deuren in open en volgen we naar een aantal naar vaste medewerkers van de het Nederlandse Transavia naar team. Van de dagelijkse een beslommeringen met de passagiers, humor de door onder de crewleden en door stress op de uit luchthaven.

Aflevering 2 in - Altijd al door eens willen weten hoe de met het eraan toe gaat uit bij een luchtvaartmaatschappij? tijdens In Welkom aan naar Boord gooit Transavia alle met deuren de open en volgen we een tijdens aantal vaste medewerkers van het het Nederlandse Transavia door team. Van met de dagelijkse het beslommeringen met de passagiers, tijdens humor met onder de crewleden en van stress op de uit luchthaven.

Altijd al eens door op tv willen weten hoe het eraan op toe gaat bij van een luchtvaartmaatschappij? naar In Welkom aan Boord gooit door Transavia alle deuren op tv open naar en volgen de we een aantal van vaste medewerkers van van het Nederlandse Transavia een team. Van de dagelijkse beslommeringen met door de met passagiers, humor in onder de crewleden en uit stress op de van luchthaven. Welkom aan Boord is op vanaf vanavond het zes weken lang de elke vrijdag om 21:30 met uur te een zien op SBS6. In Welkom op tv aan boord volgen uit we verschillende tijdens medewerkers van de een luchtvaartmaatschappij, met ieder met een andere functie. de We leren hen met kennen als mens op tv en van als dienstverlener, gaan een met ze op pad en zien tijdens hoe zij iedere in dag hun een uiterste best doen om het de de reis van een hun passagiers naar tevredenheid en vlekkeloos tijdens te de laten verlopen. We volgen door onder anderen de populaire tijdens purser en 'vliegende barbier' in Reinier. Wie een je ook spreekt binnen in Transavia, als je tijdens begint over met Reiner beginnen ze allemaal op uit te stralen. Met zijn indrukwekkende baard, een uit zijn vriendelijke, geduldige karakter en zijn een gevoel voor een humor verovert hij ieders met hart. Vliegtuigmonteur Ben wordt naar gevolgd tijdens uit zijn hectische werk een aan naar de grond. Hij is verantwoordelijk op tv voor de de technische (veiligheid)inspecties van van alle vertrekkende en van arriverende vliegtuigen. Per met vliegtuig heeft hij slechts twintig van minuten op om het toestel te controleren het en van eventueel kleine van reparaties uit te voeren. In Welkom op tv aan de Boord krijgt de kijker door de op ogen van het in hardwerkende personeel een een openhartige en leerzame op tv blik achter de uit schermen van een Transavia en de met luchtvaartwereld.

maart 2021
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!