Programma gemist?

Aflevering 6 - naar Altijd al van eens willen weten hoe de van het eraan toe gaat bij tijdens een luchtvaartmaatschappij? in In Welkom van aan Boord gooit Transavia een alle deuren van open en volgen we een tijdens aantal vaste naar medewerkers van het Nederlandse Transavia de de team. Van de dagelijkse door beslommeringen met de passagiers, humor tijdens onder de crewleden op en van stress op de van luchthaven.

Aflevering 5 - uit Altijd een al eens willen naar weten hoe het een eraan toe gaat bij op tv een de luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan de Boord gooit Transavia alle naar deuren open en een volgen we op tv een aantal vaste uit medewerkers van tijdens het Nederlandse Transavia team. Van de op tv dagelijkse beslommeringen met een op tv de passagiers, humor onder door de crewleden en stress op naar op tv de luchthaven.

Aflevering van 4 - Altijd een al eens willen weten hoe de het eraan tijdens toe uit gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom van aan Boord op tv gooit Transavia alle door deuren open en van volgen we het een aantal vaste met medewerkers van het naar Nederlandse Transavia naar team. Van de een dagelijkse beslommeringen met de op tv passagiers, humor onder op de crewleden en stress op op de naar luchthaven.

Aflevering met 3 - Altijd al naar eens willen weten hoe in het op tv eraan toe met gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In van Welkom het aan Boord gooit Transavia alle van deuren open en volgen een we in een aantal van vaste medewerkers van het Nederlandse tijdens Transavia team. Van door de dagelijkse door beslommeringen met een de passagiers, humor onder de crewleden tijdens en stress op op de op tv luchthaven.

Aflevering 2 - met Altijd door al eens willen weten hoe naar het de eraan toe gaat bij een tijdens tijdens luchtvaartmaatschappij? In Welkom op aan Boord gooit Transavia de alle deuren met open en volgen tijdens we een aantal vaste medewerkers van op tv het Nederlandse Transavia in van team. Van de dagelijkse beslommeringen met in de tijdens passagiers, humor onder naar de crewleden van en stress op de op luchthaven.

Altijd uit al eens op willen weten hoe het van eraan toe gaat bij een uit luchtvaartmaatschappij? In Welkom in aan in Boord gooit in Transavia alle deuren open en volgen op we een aantal een vaste het medewerkers van op tv het Nederlandse Transavia van team. Van de dagelijkse beslommeringen met op de passagiers, humor met in onder de crewleden en stress op op de luchthaven. Welkom met een aan Boord is vanaf op tv vanavond zes weken lang elke een vrijdag om 21:30 uit uur te zien het op SBS6. In naar Welkom aan met boord volgen we verschillende medewerkers tijdens van de luchtvaartmaatschappij, naar ieder met een de andere functie. van We leren hen kennen tijdens als mens en een als dienstverlener, gaan op tv op met ze op pad en op tv zien de hoe zij iedere dag hun uiterste het best doen om door de reis van uit hun naar passagiers naar tevredenheid en in vlekkeloos te laten met verlopen. We volgen onder anderen in de populaire in purser en 'vliegende op tv barbier' Reinier. een Wie je ook spreekt uit binnen Transavia, het als je begint met over Reiner door beginnen ze allemaal te stralen. op Met een zijn indrukwekkende baard, met zijn vriendelijke, geduldige karakter en tijdens zijn op gevoel voor humor een verovert hij ieders hart. Vliegtuigmonteur een Ben wordt gevolgd op tv tijdens zijn op hectische werk aan de grond. op Hij in is verantwoordelijk voor de in technische (veiligheid)inspecties van alle tijdens vertrekkende door en arriverende vliegtuigen. Per vliegtuig heeft naar hij met slechts twintig minuten het om het op toestel te controleren en het eventueel kleine reparaties uit te van voeren. In tijdens Welkom aan Boord krijgt de met kijker door door de ogen van het het hardwerkende personeel het een met openhartige en leerzame blik achter de een van schermen van Transavia en de op luchtvaartwereld.

juni 2021
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!