Programma gemist?

Aflevering 6 met - Altijd al tijdens eens de willen weten hoe het eraan op toe gaat bij uit een luchtvaartmaatschappij? op In Welkom aan Boord gooit uit Transavia op tv alle deuren open en op tv volgen uit we een aantal op tv vaste medewerkers van het van Nederlandse Transavia team. van Van de van dagelijkse beslommeringen met de op passagiers, humor onder de op crewleden en uit stress op de van luchthaven.

Aflevering door 5 - in Altijd al eens willen in weten hoe een het eraan toe een gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In op Welkom aan de Boord gooit Transavia alle met deuren open en in volgen we een op tv aantal vaste medewerkers in van uit het Nederlandse Transavia team. de Van de uit dagelijkse beslommeringen met de passagiers, humor van onder de crewleden door een en stress op de naar luchthaven.

Aflevering 4 - de Altijd met al eens willen weten hoe een het eraan toe in van gaat bij een naar luchtvaartmaatschappij? In Welkom door aan Boord gooit Transavia alle deuren het open en op volgen we een aantal een van vaste medewerkers van het Nederlandse tijdens Transavia team. Van tijdens de dagelijkse beslommeringen met op tv de passagiers, de humor onder met de crewleden en stress een op de op luchthaven.

Aflevering 3 de - Altijd naar al eens willen weten het hoe het eraan met toe gaat van bij een luchtvaartmaatschappij? In uit Welkom aan Boord gooit met Transavia op alle deuren open in en volgen we een aantal naar door vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia naar team. Van met de dagelijkse beslommeringen met uit de passagiers, het humor van onder de crewleden tijdens en stress op de door luchthaven.

Aflevering 2 - de Altijd al eens van willen op tv weten hoe op tv het eraan toe naar gaat bij een door luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan het Boord gooit tijdens Transavia alle deuren open en met volgen op we een aantal vaste medewerkers van naar het Nederlandse door Transavia team. Van het de in dagelijkse beslommeringen met de op tv passagiers, humor onder de crewleden de op en stress op de tijdens luchthaven.

Altijd al eens uit willen weten van hoe het eraan door toe gaat met bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom een aan Boord naar gooit Transavia alle van deuren door open en volgen in we een aantal vaste medewerkers tijdens van het Nederlandse Transavia op tv met team. Van de van dagelijkse beslommeringen met de passagiers, het humor onder in de crewleden en stress op tv op de naar luchthaven. Welkom de aan Boord is vanaf met vanavond zes weken lang elke door door vrijdag om 21:30 uur te in zien een op SBS6. In Welkom aan boord door volgen we verschillende medewerkers de van de van luchtvaartmaatschappij, het ieder met een andere functie. een We de leren hen kennen als mens de en als een dienstverlener, gaan met ze op door het pad en zien hoe naar zij iedere dag hun uiterste de best doen de om de reis door van hun in passagiers naar tevredenheid en vlekkeloos het te naar laten verlopen. We volgen onder anderen naar de populaire van purser uit en 'vliegende barbier' Reinier. Wie je het ook spreekt binnen een Transavia, als je op begint op over Reiner beginnen ze allemaal naar te stralen. een Met zijn indrukwekkende op tv baard, zijn vriendelijke, geduldige het karakter het en zijn met gevoel voor humor verovert op hij ieders in hart. Vliegtuigmonteur Ben wordt gevolgd tijdens zijn in een hectische werk aan de op tv grond. Hij is verantwoordelijk voor naar de naar technische (veiligheid)inspecties van alle vertrekkende met en op tv arriverende vliegtuigen. Per op vliegtuig heeft hij slechts op twintig minuten om op het toestel te controleren uit in en eventueel kleine reparaties uit te uit voeren. In Welkom de aan van Boord krijgt de kijker door de uit ogen van het van hardwerkende door personeel een openhartige de en leerzame blik achter op tv de op tv schermen van Transavia en de de luchtvaartwereld.

november 2020
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!