Programma gemist?

Aflevering 6 - met Altijd al tijdens eens willen uit weten hoe van het eraan toe gaat uit bij een luchtvaartmaatschappij? In een Welkom van aan Boord gooit naar Transavia alle deuren open en volgen door we van een aantal vaste met medewerkers van een het Nederlandse Transavia team. Van de de naar dagelijkse beslommeringen met de passagiers, in humor in onder de crewleden en stress op tijdens de de luchthaven.

Aflevering 5 op tv - Altijd al de eens willen door weten hoe het eraan toe de gaat bij in een uit luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit van met Transavia alle deuren open en volgen tijdens we een de aantal vaste medewerkers van het het Nederlandse een Transavia team. Van de de dagelijkse beslommeringen de met de passagiers, humor op onder de op crewleden en stress uit op de naar luchthaven.

Aflevering met 4 - Altijd al in eens willen weten tijdens hoe het op tv eraan toe gaat bij naar een tijdens luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord door gooit door Transavia alle deuren open en volgen de we het een aantal in vaste medewerkers van het op Nederlandse Transavia team. op Van de van dagelijkse beslommeringen met de passagiers, tijdens humor onder de crewleden tijdens met en stress op de tijdens luchthaven.

Aflevering 3 - op Altijd tijdens al eens op willen weten hoe het eraan uit toe van gaat bij een luchtvaartmaatschappij? naar In Welkom tijdens aan Boord gooit Transavia alle deuren op tv open naar en volgen we een aantal een vaste medewerkers van een het op tv Nederlandse Transavia op tv team. Van de in dagelijkse beslommeringen met met de passagiers, humor onder van de crewleden op en stress op de uit luchthaven.

Aflevering in 2 - tijdens Altijd al eens willen in weten hoe het op eraan toe gaat bij op een het luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord uit gooit Transavia van alle deuren open en volgen op het we een aantal vaste medewerkers van tijdens het Nederlandse Transavia met team. Van de een dagelijkse op beslommeringen met de passagiers, met humor onder de tijdens crewleden en stress op op met de luchthaven.

Altijd al eens een willen door weten hoe het eraan toe de gaat bij in een luchtvaartmaatschappij? in In Welkom uit aan Boord gooit Transavia alle met deuren het open en volgen we op een aantal vaste medewerkers van in het Nederlandse met Transavia team. Van de tijdens het dagelijkse beslommeringen met de passagiers, humor door onder tijdens de crewleden op tv en stress op de luchthaven. Welkom een aan de Boord is vanaf vanavond zes het weken lang het elke vrijdag om 21:30 op tv uur te zien het op SBS6. In Welkom op aan met boord volgen we verschillende medewerkers een van de in luchtvaartmaatschappij, ieder een met een andere functie. op tv We leren hen kennen tijdens door als mens en als in dienstverlener, gaan met ze op op tv pad en van zien hoe zij tijdens iedere dag hun uiterste uit best doen op om de reis van een hun door passagiers naar tevredenheid de en vlekkeloos te laten op tv verlopen. We in volgen onder anderen tijdens de populaire purser en een 'vliegende barbier' de Reinier. Wie je ook spreekt binnen een de Transavia, als je begint over Reiner in beginnen ze de allemaal de te stralen. Met zijn indrukwekkende baard, naar naar zijn vriendelijke, geduldige karakter en zijn met gevoel voor in humor verovert op tv hij ieders hart. Vliegtuigmonteur in Ben wordt gevolgd door tijdens zijn hectische werk aan in naar de grond. Hij is verantwoordelijk voor in de technische op tv (veiligheid)inspecties van van alle vertrekkende en arriverende vliegtuigen. een Per de vliegtuig heeft door hij slechts twintig tijdens minuten om het toestel te de controleren en eventueel van kleine reparaties uit te in voeren. In Welkom aan met Boord van krijgt de kijker naar door de ogen van van het hardwerkende personeel een een openhartige en leerzame een blik achter de met schermen van uit Transavia en de op tv luchtvaartwereld.

augustus 2020
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!