Programma gemist?

Aflevering uit 6 - Altijd van al eens in willen weten hoe het een eraan toe gaat bij een op luchtvaartmaatschappij? In Welkom een in aan Boord gooit Transavia het alle deuren open van en volgen we uit een aantal op vaste medewerkers van op tv het Nederlandse Transavia team. Van de uit dagelijkse beslommeringen met uit de passagiers, op tv humor de onder de crewleden en stress op met de tijdens luchthaven.

Aflevering 5 op tv - Altijd al van eens naar willen weten hoe het het eraan toe gaat bij in een luchtvaartmaatschappij? in In Welkom aan Boord naar gooit Transavia alle deuren naar van open en volgen op we een aantal vaste medewerkers van de met het Nederlandse Transavia met team. Van de van dagelijkse beslommeringen met de passagiers, humor op tv onder de tijdens crewleden en een stress op de op luchthaven.

Aflevering 4 - met Altijd al op tv eens willen weten hoe uit van het eraan toe gaat bij van een luchtvaartmaatschappij? In op Welkom de aan Boord gooit Transavia alle deuren op tv in open en volgen in we een aantal vaste op medewerkers van het in Nederlandse Transavia team. met Van de dagelijkse beslommeringen op met de passagiers, tijdens humor onder de naar crewleden en in stress op de het luchthaven.

Aflevering op tv 3 - Altijd al eens uit willen door weten hoe het eraan op tv toe gaat bij het een luchtvaartmaatschappij? In de Welkom door aan Boord gooit Transavia alle deuren uit open en van volgen we een een aantal vaste medewerkers van van het een Nederlandse Transavia team. van Van de op tv dagelijkse beslommeringen met de passagiers, humor tijdens onder de crewleden op en stress op van de tijdens luchthaven.

Aflevering 2 - in Altijd de al eens willen weten van hoe het eraan toe naar gaat bij naar een de luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan een Boord gooit Transavia alle van deuren open door en volgen we een aantal door vaste medewerkers een van het Nederlandse het Transavia team. Van de het van dagelijkse beslommeringen met een de passagiers, humor onder de van crewleden het en stress op een de luchthaven.

Altijd al eens op tv willen weten hoe naar het tijdens eraan toe gaat bij een op tv de luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord naar gooit Transavia alle van deuren open en met volgen we een de aantal de vaste medewerkers van op het Nederlandse Transavia team. Van de op dagelijkse beslommeringen met met de passagiers, humor tijdens onder op de crewleden en stress het op met de luchthaven. Welkom aan Boord is van vanaf tijdens vanavond zes weken lang elke in vrijdag om 21:30 uit uur door te zien op SBS6. In de Welkom de aan boord volgen we met verschillende medewerkers van het de luchtvaartmaatschappij, met ieder met een andere functie. We de leren hen kennen van als het mens en als dienstverlener, van gaan met de ze op pad de en zien tijdens hoe zij iedere dag hun uiterste met best doen met om de reis van de met hun passagiers naar tevredenheid in en vlekkeloos op te laten verlopen. We op volgen onder anderen de door populaire purser en 'vliegende barbier' door uit Reinier. Wie je ook spreekt binnen de Transavia, uit als je in begint over Reiner beginnen ze tijdens allemaal te stralen. Met door zijn met indrukwekkende baard, zijn door vriendelijke, geduldige karakter en zijn het gevoel voor humor op verovert hij met ieders hart. Vliegtuigmonteur tijdens Ben wordt gevolgd tijdens zijn van op hectische werk aan de grond. Hij de is verantwoordelijk voor door de technische naar (veiligheid)inspecties van de alle vertrekkende de en arriverende vliegtuigen. in Per vliegtuig heeft hij slechts met twintig naar minuten om het toestel op tv te controleren en eventueel met kleine met reparaties uit te van voeren. In Welkom aan Boord krijgt in de naar kijker door de ogen een van het hardwerkende met personeel een openhartige en leerzame op door blik achter de het schermen van Transavia op tv en de luchtvaartwereld.

maart 2020
23-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 6 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

16-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 5 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

09-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 4 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

02-11-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 3 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

26-10-2018 21:30

Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Welkom aan Boord

Aflevering 2 - Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dage...

19-10-2018 21:30

Nieuw: Welkom aan Boord

Welkom Aan Boord - Nieuw: Welkom aan Boord

Altijd al eens willen weten hoe het eraan toe gaat bij een luchtvaartmaatschappij? In Welkom aan Boord gooit Transavia alle deuren open en volgen we een aantal vaste medewerkers van het Nederlandse Transavia team. Van de dagelijkse beslomme...

Welkom Aan Boord gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Welkom Aan Boord de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Welkom Aan Boord bij Welkom Aan Boord liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Welkom Aan Boord. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Welkom Aan Boord gemist

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van Welkom Aan Boord gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Welkom Aan Boord? Hier kun je alle uitzendingen van Welkom Aan Boord kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 23-11-2018 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!