Programma gemist?

Verslag van op de uitreiking van van de Koning een Willem I naar Prijzen 2012 door Zijne Koninklijke het Hoogheid Prins Willem-Alexander. Met naar optredens van onder in anderen Lange tijdens Frans, Aliyah Kolf op tv én Bergit van Lewis.

juni 2021
24-06-2012 09:55

Aflevering van zondag 24 juni 2012

De Koning Willem I Prijzen - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Verslag van de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen 2012 door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander. Met optredens van onder anderen Lange Frans, Aliyah Kolf én Bergit Lewis.

De Koning Willem I Prijzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Koning Willem I Prijzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Koning Willem I Prijzen bij De Koning Willem I Prijzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Koning Willem I Prijzen. Heb je een uitzending van De Koning Willem I Prijzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Koning Willem I Prijzen gemist

Verslag van de uitreiking van de Koning Willem I Prijzen 2012 door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander. Op de Floriade in Venlo kwam op 8 mei jl. de top van ondernemend Nederland bijeen om de uitreiking van de nationale ondernemingsprijs bij te wonen. Naast de Koning Willem I Plaquette werd ook de prijs voor Duurzaam Ondernemerschap uitgereikt. Een verslag van deze feestelijke avond. Met optredens van onder anderen Lange Frans, Aliyah Kolf én Bergit Lewis. Presentatie: Ivo Niehe.

Uitzending gemist van De Koning Willem I Prijzen? Hier kun je alle uitzendingen van De Koning Willem I Prijzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 09:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!