Programma gemist?

Acht op singer-songwriters gaan van een start in de in grootste popzaal van tijdens Nederland: Ziggo Dome.Meer uit Acht singer-songwriters gaan het van start door in de grootste popzaal van Nederland: op tv Ziggo Dome. Samen op tv met Vince een en Spike tijdens van DI-RECT en Jacqueline uit Govaert, een kiest Giel de eerste een twee talenten die doorgaan in naar de op serie.Minder

Gewapend met gitaar, een piano en door zelfgeschreven liedjes tijdens staan acht het singer-songwriters voor de jury in de in uit magische Wisseloord Studio's.

De tijdens eerste audities starten en Giel uit kiest met samen met van zijn muzikale vrienden Eric tijdens Corton en Miss een Montreal de beste talenten door uit om een muzikale een zomer naar vol optredens, workshops de en coaching tegemoet te de gaan.

21:35,In in een volgepakt Paradiso door spelen alle door finalisten van De met Beste Singer-Songwriter van het Nederland: Maaike, Démira, met Jasper, Lucas, Judy en het natuurlijk Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial naar vol met muzikale door verrassingen. Douwe op tv Bob, door Michael Prins, Maaike Ouboter en het Nielson brengen een naar bijzonder concert een vanuit de Melkweg in het Amsterdam.

20:25,Giel Beelen gaat op weer op zoek in naar nieuw op singer-songwritertalent. Bijgestaan door in Eric een Corton en Miss Montreal naar zoekt hij muzikanten de die kunnen zingen, een instrument in in bespelen én zelf liedjes van schrijven.

Wie van is de beste de singer-songwriter van Nederland? Die op tv vraag de zal eindelijk beantwoord worden. Dit in is het het moment waar de zeven het toptalenten tijdens weken naartoe hebben de gewerkt. Vanuit Paard uit van Troje in Den uit Haag.

Deze week uit zijn er niet zeven, van maar acht door kandidaten die de het planken van Bitterzoet met betreden. Samen zullen de zij de vier duetten ten gehore tijdens brengen.

Vanuit Bitterzoet in naar Amsterdam door begeleiden Giel op tv en zijn muzikale uit vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering uit een gaat over het spelen met een met band. En dat een is niet de tijdens een minste!

De in singer-songwriters gaan samen met door Ilse door de Lange werken aan een van nieuw lied. Deze week een staan de liedjes van volledig in op het teken op tv van melancholiek.

Nielson, Mattanja, op tv Rogier, Angela, Daniel, naar Tamara en Douwe op tv Bob worden opnieuw het op de proef gesteld in in een in nieuwe de weekopdracht.

Giel op tv Beelen gaat op het zoek naar De met beste singer-songwriter van Nederland. door Vanuit naar de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door van onder andere tijdens Miss Montreal en 3FM tijdens van collega's Gerard Ekdom en Eric het Corton.

De toptalenten de gaan aan de naar slag met de uit eerste weekopdracht. in Welke muzikant heeft de opdracht door het tijdens beste uitgevoerd en uit wint een heel in bijzonder optreden?

Giel Beelen gaat op tv op op tv zoek naar De op tv beste singer-songwriter tijdens van Nederland. Vanuit de met Wisseloordstudio's wordt een Giel bijgestaan door onder de andere Miss uit Montreal en 3FM het collega's Gerard Ekdom en Eric op tv Corton.

Giel Beelen gaat van op zoek een naar De beste de singer-songwriter op tv van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt de Giel bijgestaan door naar onder het andere Miss Montreal een en 3FM collega's Gerard naar Ekdom en Eric in Corton.

augustus 2019
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord