Programma gemist?

Acht singer-songwriters van gaan van start in op tv de grootste op popzaal van op Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters tijdens gaan op tv van start in de grootste van popzaal van Nederland: van van Ziggo Dome. Samen met op Vince en van Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert, met kiest Giel van de eerste het twee talenten tijdens die doorgaan in de een serie.Minder

Gewapend met op gitaar, de piano en zelfgeschreven liedjes op tv staan acht de singer-songwriters voor de het jury in de tijdens magische Wisseloord Studio's.

De eerste audities van starten en met Giel kiest samen met tijdens zijn uit muzikale vrienden Eric Corton en op Miss uit Montreal de beste uit talenten uit om tijdens een muzikale door zomer vol optredens, workshops en coaching de tegemoet te een gaan.

21:35,In een volgepakt van Paradiso spelen door alle een finalisten van De Beste Singer-Songwriter van uit Nederland: Maaike, Démira, op Jasper, Lucas, van Judy en met natuurlijk Michael!

Een een bijzondere feestdagenspecial van vol met muzikale verrassingen. Douwe uit Bob, op tv Michael Prins, Maaike door Ouboter en Nielson brengen door een bijzonder door concert vanuit de Melkweg in door Amsterdam.

20:25,Giel uit Beelen gaat tijdens weer op zoek naar door nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door tijdens Eric Corton en op Miss Montreal naar zoekt hij muzikanten die naar kunnen zingen, op een instrument bespelen én naar zelf liedjes een schrijven.

Wie uit is de beste een singer-songwriter van Nederland? Die de vraag uit zal eindelijk beantwoord worden. Dit van is van het moment waar naar de zeven toptalenten weken tijdens naartoe hebben gewerkt. Vanuit de Paard op van Troje in Den de Haag.

Deze week op tv zijn met er niet zeven, maar acht tijdens kandidaten die de op planken van van Bitterzoet betreden. Samen uit zullen zij op tv vier duetten ten gehore door brengen.

Vanuit tijdens Bitterzoet in een Amsterdam begeleiden Giel en zijn het muzikale vrienden van de zeven singer-songwriters. Deze aflevering op gaat met over het spelen met uit een het band. En dat is niet tijdens de een minste!

De door singer-songwriters gaan van samen met Ilse de Lange uit werken aan een nieuw uit lied. Deze uit week staan de naar liedjes volledig in uit het door teken van melancholiek.

Nielson, naar Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara naar van en Douwe Bob op tv worden opnieuw op uit de proef gesteld in een nieuwe uit van weekopdracht.

Giel Beelen de gaat op zoek naar van De uit beste singer-songwriter van Nederland. door Vanuit met de Wisseloordstudio's wordt Giel naar bijgestaan door naar onder andere Miss door Montreal en 3FM door collega's Gerard Ekdom en Eric naar Corton.

De toptalenten gaan het aan door de slag met de de eerste een weekopdracht. Welke muzikant tijdens heeft de opdracht het beste met uitgevoerd en van wint een heel met bijzonder optreden?

Giel Beelen een gaat op tv op zoek naar De beste singer-songwriter naar van Nederland. het Vanuit de Wisseloordstudio's naar wordt Giel bijgestaan op tv door naar onder andere Miss Montreal en met 3FM het collega's Gerard Ekdom en Eric door Corton.

Giel Beelen door gaat op in zoek naar uit De beste singer-songwriter van uit Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's in wordt Giel op bijgestaan door onder andere op tv Miss Montreal op tv en 3FM collega's met Gerard Ekdom en tijdens Eric Corton.

januari 2019
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord