Programma gemist?

Acht door singer-songwriters gaan door van start in de grootste het popzaal van uit Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters door gaan van van start in de grootste uit popzaal met van Nederland: Ziggo Dome. een Samen met Vince met en Spike van van DI-RECT en Jacqueline uit Govaert, kiest Giel de de op tv eerste twee talenten die doorgaan het in de op serie.Minder

Gewapend met met gitaar, de piano en zelfgeschreven liedjes het staan acht een singer-songwriters voor de jury in van de uit magische Wisseloord Studio's.

De op tv eerste audities starten en Giel met kiest samen uit met op zijn muzikale vrienden Eric Corton en het Miss Montreal tijdens de tijdens beste talenten uit met om een muzikale zomer vol een optredens, naar workshops en coaching met tegemoet te gaan.

21:35,In een volgepakt van Paradiso de spelen alle in finalisten van De Beste tijdens Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, met Démira, Jasper, Lucas, Judy op tv en natuurlijk in Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial een vol uit met muzikale verrassingen. met Douwe Bob, van Michael Prins, Maaike Ouboter een en Nielson brengen een tijdens bijzonder concert vanuit de door Melkweg op tv in Amsterdam.

20:25,Giel Beelen gaat een weer uit op zoek naar nieuw op tv singer-songwritertalent. Bijgestaan door in Eric Corton en met Miss Montreal tijdens zoekt hij muzikanten door die kunnen zingen, een instrument in bespelen én zelf in liedjes in schrijven.

Wie is tijdens de beste singer-songwriter op tv van Nederland? Die vraag met zal eindelijk beantwoord tijdens tijdens worden. Dit is het moment waar tijdens de zeven toptalenten tijdens weken naartoe op tv hebben op gewerkt. Vanuit Paard van Troje in in Den met Haag.

Deze het week zijn er de niet zeven, maar naar acht kandidaten die de de planken naar van Bitterzoet betreden. Samen zullen tijdens zij vier duetten een ten gehore de brengen.

Vanuit Bitterzoet in naar Amsterdam begeleiden op Giel en zijn muzikale de uit vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering tijdens uit gaat over het spelen met een door band. En door dat is op tv niet de op tv minste!

De singer-songwriters op tv gaan samen naar met Ilse in de Lange werken aan een tijdens nieuw lied. Deze met week staan de liedjes tijdens het volledig in het teken van in melancholiek.

Nielson, Mattanja, Rogier, tijdens op tv Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob uit worden opnieuw het op de de proef gesteld in op tv een nieuwe een weekopdracht.

Giel Beelen in gaat op van zoek naar De naar beste singer-songwriter van Nederland. het Vanuit de de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door tijdens uit onder andere Miss Montreal en naar 3FM door collega's Gerard Ekdom en Eric tijdens Corton.

De toptalenten met gaan aan met de slag met de eerste door weekopdracht. Welke door muzikant heeft de opdracht de het naar beste uitgevoerd en het wint een heel bijzonder van optreden?

Giel een Beelen gaat de op zoek naar door De beste singer-songwriter van Nederland. het Vanuit de Wisseloordstudio's op wordt Giel op tv bijgestaan door van onder andere Miss op Montreal en 3FM collega's Gerard op Ekdom uit en Eric Corton.

Giel Beelen met gaat uit op zoek naar De beste op singer-songwriter van Nederland. Vanuit van op tv de Wisseloordstudio's wordt op tv Giel bijgestaan door onder andere Miss op tv Montreal en 3FM naar collega's Gerard tijdens Ekdom en het Eric Corton.

april 2019
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord