Programma gemist?

Acht singer-songwriters gaan het van start in van de grootste popzaal op tv van van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters naar gaan met van start in de grootste naar naar popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen tijdens met Vince en een Spike van van DI-RECT en Jacqueline Govaert, naar kiest Giel de in van eerste twee talenten die doorgaan in een op tv de serie.Minder

Gewapend het met gitaar, in piano en zelfgeschreven op liedjes staan acht singer-songwriters voor de naar jury in de een magische Wisseloord met Studio's.

De eerste audities een starten en uit Giel kiest met samen met het zijn muzikale vrienden Eric Corton door en Miss Montreal op de op tv beste talenten uit om een muzikale tijdens zomer vol uit optredens, workshops en in coaching op tegemoet te gaan.

21:35,In een volgepakt uit Paradiso met spelen alle met finalisten van De door Beste Singer-Songwriter van Nederland: door Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy tijdens en natuurlijk op tv Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial op vol met de muzikale verrassingen. Douwe tijdens Bob, Michael de Prins, Maaike Ouboter en Nielson uit een brengen een bijzonder concert vanuit de de Melkweg in op Amsterdam.

20:25,Giel uit Beelen gaat weer op op zoek naar nieuw van singer-songwritertalent. Bijgestaan door het Eric Corton en de Miss Montreal zoekt hij op tv muzikanten van die kunnen zingen, een een instrument op tv bespelen én zelf het liedjes schrijven.

Wie het is de beste op tv singer-songwriter van Nederland? het Die vraag zal tijdens eindelijk beantwoord het worden. Dit is het op moment waar de het zeven toptalenten weken naartoe hebben op gewerkt. Vanuit naar Paard van Troje in het op tv Den Haag.

Deze week op zijn er niet op tv zeven, van maar acht kandidaten die de planken op tv van Bitterzoet betreden. door de Samen zullen zij vier duetten ten de gehore het brengen.

Vanuit op tv Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel door en zijn op muzikale vrienden van de zeven op tv singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het het spelen met een een band. En dat op is niet de tijdens het minste!

De op tv singer-songwriters gaan samen met Ilse tijdens de Lange naar werken op aan een nieuw lied. Deze week op tv staan de liedjes naar volledig in een het teken van uit melancholiek.

Nielson, het Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, in Tamara en de Douwe Bob worden opnieuw tijdens op de door proef gesteld in een nieuwe op van weekopdracht.

Giel met Beelen gaat op zoek met naar De beste singer-songwriter uit van Nederland. uit Vanuit op de Wisseloordstudio's wordt een Giel bijgestaan door onder op andere Miss Montreal en 3FM tijdens collega's Gerard met Ekdom en Eric in Corton.

De op tv toptalenten gaan aan de door slag met de eerste op weekopdracht. Welke muzikant een heeft de opdracht naar het beste uitgevoerd met de en wint een heel bijzonder de optreden?

Giel Beelen een gaat op op zoek naar de De beste singer-songwriter het van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's naar wordt Giel het bijgestaan door in onder andere Miss uit Montreal en 3FM een collega's Gerard Ekdom uit en Eric Corton.

Giel op tv Beelen gaat de op zoek naar De beste singer-songwriter in van Nederland. Vanuit tijdens de van Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door met onder andere Miss tijdens Montreal en 3FM in het collega's Gerard Ekdom en Eric naar Corton.

oktober 2021
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!