Programma gemist?

Acht door singer-songwriters gaan van van start in de grootste tijdens popzaal uit van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht op singer-songwriters gaan op tv van start in de grootste van popzaal van door Nederland: Ziggo Dome. door Samen met Vince het en Spike van door DI-RECT tijdens en Jacqueline Govaert, kiest tijdens Giel de uit eerste twee talenten uit die doorgaan in uit de serie.Minder

Gewapend het met gitaar, piano op tv en zelfgeschreven met liedjes staan acht de singer-songwriters voor de op tv jury in de magische op tv Wisseloord Studio's.

De met eerste audities starten door en Giel kiest in samen met zijn van muzikale vrienden Eric Corton door en op Miss Montreal de beste talenten naar uit naar om een muzikale op tv zomer vol optredens, workshops en door coaching tegemoet te door gaan.

21:35,In uit een volgepakt Paradiso in spelen alle met finalisten van De het Beste Singer-Songwriter van Nederland: uit Maaike, Démira, Jasper, de Lucas, Judy en natuurlijk de Michael!

Een bijzondere tijdens feestdagenspecial vol met muzikale een tijdens verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike het Ouboter en op tv Nielson brengen een bijzonder tijdens concert vanuit de met Melkweg in het Amsterdam.

20:25,Giel Beelen gaat uit weer op de zoek naar nieuw van singer-songwritertalent. Bijgestaan door op tv Eric Corton en Miss de Montreal zoekt het hij muzikanten naar die kunnen een zingen, een instrument bespelen én zelf tijdens liedjes in schrijven.

Wie uit is de in beste singer-songwriter van Nederland? naar Die vraag zal eindelijk beantwoord naar worden. Dit een is het moment in waar door de zeven toptalenten weken naartoe hebben door gewerkt. Vanuit Paard uit van Troje in uit Den door Haag.

Deze het week zijn er in niet zeven, naar maar acht kandidaten die de een planken van naar Bitterzoet betreden. Samen uit zullen zij het vier duetten ten op gehore brengen.

Vanuit Bitterzoet in uit Amsterdam begeleiden met Giel en zijn door muzikale het vrienden de zeven singer-songwriters. Deze in aflevering gaat tijdens over het spelen met op een band. En dat van op is niet de op minste!

De tijdens singer-songwriters gaan naar samen met Ilse de van Lange werken aan een naar nieuw naar lied. Deze week staan de liedjes van volledig in met het teken uit van melancholiek.

Nielson, uit Mattanja, Rogier, de Angela, Daniel, Tamara door en Douwe Bob worden op tv opnieuw op naar de proef gesteld in een de nieuwe op weekopdracht.

Giel Beelen het gaat op zoek naar met De beste door singer-songwriter van Nederland. Vanuit in de Wisseloordstudio's wordt door op Giel bijgestaan door onder het andere Miss Montreal in en 3FM collega's Gerard Ekdom de naar en Eric Corton.

De toptalenten op gaan aan de slag uit met de eerste de weekopdracht. Welke op muzikant op tv heeft de opdracht een het beste uitgevoerd en naar wint een heel op tv bijzonder optreden?

Giel Beelen uit gaat op zoek naar naar De beste singer-songwriter tijdens van Nederland. Vanuit van de Wisseloordstudio's in wordt Giel op tv bijgestaan door naar onder andere Miss op Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom door de en Eric Corton.

Giel in Beelen gaat op zoek tijdens naar De beste tijdens singer-songwriter in van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt op tv op tv Giel bijgestaan door onder de andere Miss naar Montreal en 3FM collega's door Gerard Ekdom en Eric de Corton.

januari 2021
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!