Programma gemist?

Acht singer-songwriters door gaan van start in tijdens de grootste popzaal uit van op Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht door singer-songwriters gaan van start op tv het in de grootste popzaal van Nederland: in door Ziggo Dome. Samen met op Vince en Spike van van DI-RECT en Jacqueline met Govaert, kiest Giel door de eerste twee op tv talenten die doorgaan op tv in van de serie.Minder

Gewapend naar met gitaar, piano en zelfgeschreven uit liedjes op tv staan acht singer-songwriters voor de een in jury in de magische Wisseloord van Studio's.

De eerste audities op starten en Giel tijdens kiest met samen met zijn het muzikale vrienden Eric Corton en een Miss Montreal van de beste talenten met uit om een muzikale tijdens zomer tijdens vol optredens, workshops en het coaching op tegemoet te gaan.

21:35,In een uit volgepakt Paradiso spelen op alle finalisten in van De Beste Singer-Songwriter tijdens van naar Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, uit Judy tijdens en natuurlijk Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial met vol met tijdens muzikale verrassingen. Douwe van Bob, Michael Prins, de Maaike tijdens Ouboter en Nielson op brengen een bijzonder concert de vanuit de Melkweg in op Amsterdam.

20:25,Giel de Beelen gaat weer op zoek op naar nieuw singer-songwritertalent. op tv Bijgestaan naar door Eric Corton en Miss door Montreal zoekt tijdens hij op tv muzikanten die kunnen op tv zingen, een instrument bespelen én zelf van liedjes met schrijven.

Wie is uit de beste singer-songwriter op van van Nederland? Die vraag zal naar eindelijk beantwoord tijdens worden. Dit is het naar moment waar de zeven toptalenten in door weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit in Paard op tv van Troje in Den door Haag.

Deze in week zijn er uit niet zeven, maar een acht kandidaten die de met planken van het Bitterzoet betreden. Samen zullen zij het vier duetten ten tijdens gehore een brengen.

Vanuit Bitterzoet in op tv Amsterdam begeleiden Giel met en zijn op tv muzikale in vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering uit van gaat over het op tv spelen met een band. de En dat is niet de van door minste!

De van singer-songwriters gaan samen met de Ilse de Lange werken tijdens door aan een nieuw lied. Deze een week staan de liedjes het volledig van in het tijdens teken van melancholiek.

Nielson, Mattanja, Rogier, uit Angela, door Daniel, Tamara en Douwe Bob uit worden opnieuw in op de het proef gesteld in met een nieuwe een weekopdracht.

Giel tijdens Beelen gaat op door zoek naar De beste singer-songwriter uit op tv van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's van wordt Giel door bijgestaan door onder op andere Miss Montreal en het 3FM collega's Gerard het Ekdom en Eric uit Corton.

De op tv toptalenten gaan aan de slag in met met de eerste weekopdracht. Welke met muzikant tijdens heeft de opdracht het tijdens beste uitgevoerd en wint tijdens een heel op bijzonder optreden?

Giel Beelen door gaat op zoek in naar De beste singer-songwriter met het van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's naar wordt Giel met bijgestaan door onder andere Miss door met Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom in en Eric op Corton.

Giel Beelen gaat in op zoek naar op tv De beste singer-songwriter in van op tv Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's tijdens wordt door Giel bijgestaan door onder andere op Miss Montreal en 3FM met uit collega's Gerard Ekdom en Eric tijdens Corton.

januari 2020
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!