Programma gemist?

Acht van singer-songwriters gaan van de start in de grootste naar popzaal van Nederland: een Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters de gaan van op tv start in de grootste een popzaal de van Nederland: Ziggo een Dome. Samen met van Vince en uit Spike van DI-RECT en Jacqueline de Govaert, kiest van Giel de eerste twee talenten naar die in doorgaan in tijdens de serie.Minder

Gewapend met gitaar, de piano en zelfgeschreven op liedjes staan het acht in singer-songwriters voor de jury de in de magische Wisseloord met Studio's.

De met eerste audities starten en op tv Giel kiest in samen met zijn muzikale vrienden door tijdens Eric Corton en Miss Montreal met de beste talenten op uit om een muzikale de door zomer vol optredens, workshops en coaching naar tegemoet naar te gaan.

21:35,In een volgepakt van Paradiso spelen alle van finalisten van tijdens De het Beste Singer-Songwriter van Nederland: een Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy in en van natuurlijk Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial een vol met muzikale naar verrassingen. Douwe Bob, van Michael door Prins, Maaike Ouboter in en Nielson brengen een naar bijzonder concert vanuit met de Melkweg in op Amsterdam.

20:25,Giel Beelen op tv gaat weer het op zoek een naar nieuw singer-songwritertalent. van Bijgestaan door Eric Corton en Miss uit Montreal zoekt hij met muzikanten die kunnen een zingen, het een instrument van bespelen én zelf liedjes in schrijven.

Wie de is de op tv beste singer-songwriter van Nederland? naar Die vraag zal met eindelijk beantwoord worden. Dit in is het moment waar het de op zeven toptalenten weken door naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard tijdens de van Troje in Den naar Haag.

Deze de week zijn een er niet zeven, maar acht kandidaten een naar die de planken van een Bitterzoet betreden. naar Samen zullen zij vier duetten ten de gehore door brengen.

Vanuit op tv Bitterzoet in Amsterdam uit begeleiden Giel en zijn in muzikale vrienden op de zeven op singer-songwriters. Deze aflevering door gaat over het spelen op tv met een met band. En dat met is niet de in minste!

De in singer-songwriters gaan van samen met Ilse de Lange tijdens werken aan een in nieuw lied. Deze in week staan uit de liedjes volledig in het in teken van in melancholiek.

Nielson, Mattanja, met Rogier, naar Angela, Daniel, Tamara en het Douwe Bob worden opnieuw het op de naar proef gesteld in een op nieuwe tijdens weekopdracht.

Giel naar Beelen gaat de op zoek naar De in beste singer-songwriter uit van Nederland. Vanuit op tv de Wisseloordstudio's wordt Giel van bijgestaan door onder andere het Miss met Montreal en 3FM een collega's Gerard Ekdom het en Eric Corton.

De op tv toptalenten gaan aan de slag met met de de eerste weekopdracht. Welke in muzikant heeft een de opdracht in het beste uitgevoerd en wint tijdens een heel bijzonder het optreden?

Giel Beelen gaat met op zoek op naar De beste singer-songwriter de van Nederland. een Vanuit met de Wisseloordstudio's wordt Giel een bijgestaan door een onder andere Miss Montreal en 3FM uit collega's op tv Gerard Ekdom en Eric uit Corton.

Giel Beelen gaat naar op zoek naar de De beste singer-songwriter naar van Nederland. Vanuit het de Wisseloordstudio's wordt de Giel op bijgestaan door onder de andere Miss Montreal en op 3FM collega's het Gerard Ekdom uit en Eric Corton.

mei 2021
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!