Programma gemist?

Acht singer-songwriters de gaan van start naar in het de grootste popzaal uit van Nederland: Ziggo uit Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van door start in de de grootste popzaal het van Nederland: Ziggo het Dome. Samen met Vince door en het Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert, naar kiest Giel de op tv eerste twee het talenten van die doorgaan in het de serie.Minder

Gewapend van met gitaar, piano in en zelfgeschreven liedjes staan acht naar op singer-songwriters voor de jury in het de magische het Wisseloord Studio's.

De het eerste audities starten van en Giel naar kiest samen met zijn op muzikale vrienden Eric Corton met en uit Miss Montreal de beste talenten uit een om het een muzikale zomer vol door optredens, een workshops en coaching met tegemoet te gaan.

21:35,In op tv een volgepakt de Paradiso spelen alle finalisten van De in Beste Singer-Songwriter het van Nederland: de Maaike, Démira, Jasper, Lucas, met Judy en natuurlijk op Michael!

Een bijzondere op tv feestdagenspecial vol de met muzikale verrassingen. uit Douwe Bob, Michael Prins, van Maaike Ouboter een en Nielson brengen een op bijzonder concert door vanuit de Melkweg naar in Amsterdam.

20:25,Giel het Beelen gaat weer het op zoek met naar nieuw singer-songwritertalent. van Bijgestaan door Eric Corton op en Miss Montreal zoekt uit hij muzikanten die op tv kunnen het zingen, een instrument met bespelen én zelf door liedjes schrijven.

Wie in is de beste op tv singer-songwriter van Nederland? Die met vraag zal eindelijk de beantwoord worden. een Dit is het tijdens moment waar de zeven toptalenten de weken naartoe een hebben gewerkt. Vanuit Paard een van Troje op tv in Den van Haag.

Deze week zijn het er naar niet zeven, maar acht kandidaten op tv die de planken op tv van van Bitterzoet betreden. Samen zullen naar zij vier duetten uit ten gehore op brengen.

Vanuit op tv Bitterzoet in Amsterdam begeleiden op tv Giel en zijn tijdens muzikale vrienden de een zeven singer-songwriters. Deze naar aflevering gaat uit over het spelen met van een band. En van dat is niet de door naar minste!

De naar singer-songwriters gaan samen het met Ilse de Lange werken door de aan een nieuw lied. Deze van week door staan de liedjes op volledig in het in teken van melancholiek.

Nielson, Mattanja, op tv Rogier, Angela, van Daniel, Tamara op en Douwe Bob worden opnieuw op met de proef gesteld van in een nieuwe een door weekopdracht.

Giel Beelen gaat naar op zoek naar uit De in beste singer-songwriter van op tv Nederland. Vanuit de de Wisseloordstudio's wordt Giel op tv bijgestaan door onder andere Miss in Montreal en 3FM tijdens collega's Gerard naar Ekdom en op Eric Corton.

De door toptalenten gaan aan met de slag met de eerste met weekopdracht. Welke muzikant door in heeft de opdracht het op tv beste uitgevoerd en wint tijdens een heel op tv bijzonder optreden?

Giel de Beelen gaat op zoek naar naar De beste de singer-songwriter tijdens van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt op tv Giel in bijgestaan door onder een andere Miss het Montreal en 3FM collega's de Gerard Ekdom en Eric met Corton.

Giel Beelen naar gaat op zoek naar op De beste op singer-songwriter van door Nederland. Vanuit het de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door door van onder andere Miss Montreal de en 3FM collega's het Gerard Ekdom en Eric met Corton.

november 2018
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord