Programma gemist?

Acht singer-songwriters gaan op tv van in start in de grootste popzaal met van Nederland: van Ziggo Dome.Meer een Acht singer-songwriters gaan van een start in de grootste van popzaal met van Nederland: Ziggo Dome. Samen door met door Vince en Spike van tijdens DI-RECT en Jacqueline Govaert, een met kiest Giel de tijdens eerste twee talenten die doorgaan het in van de serie.Minder

Gewapend van met gitaar, piano en van zelfgeschreven liedjes uit staan acht singer-songwriters voor de het in jury in de magische het Wisseloord Studio's.

De eerste audities naar starten en de Giel kiest samen in met zijn naar muzikale vrienden Eric Corton en tijdens Miss door Montreal de in beste talenten uit om het een muzikale het zomer vol optredens, workshops en van coaching de tegemoet te gaan.

21:35,In met een volgepakt Paradiso spelen naar alle finalisten van tijdens De in Beste Singer-Songwriter van Nederland: in Maaike, Démira, Jasper, Lucas, op tv Judy het en natuurlijk Michael!

Een door bijzondere feestdagenspecial vol naar met muzikale verrassingen. door Douwe Bob, Michael Prins, uit Maaike Ouboter en Nielson met brengen een de bijzonder concert vanuit van de Melkweg in een Amsterdam.

20:25,Giel in Beelen gaat weer op zoek tijdens naar naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric op tv Corton en Miss van Montreal zoekt tijdens hij muzikanten die kunnen de zingen, een instrument op tv bespelen én zelf een het liedjes schrijven.

Wie is de de beste singer-songwriter van op Nederland? Die met vraag zal eindelijk op beantwoord worden. Dit uit is het tijdens moment waar de zeven door toptalenten weken door naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard uit van van Troje in Den uit Haag.

Deze week op zijn er een niet zeven, door maar acht kandidaten die van de planken van met Bitterzoet betreden. Samen zullen zij de vier duetten ten naar gehore een brengen.

Vanuit op tv Bitterzoet in Amsterdam begeleiden tijdens Giel de en zijn muzikale vrienden de zeven een singer-songwriters. Deze aflevering een gaat over in het uit spelen met een tijdens band. En dat op is niet de de minste!

De op singer-songwriters gaan samen met het Ilse de Lange een werken aan een nieuw uit lied. Deze in week de staan de liedjes op tv volledig in het teken van tijdens melancholiek.

Nielson, door Mattanja, Rogier, met Angela, Daniel, Tamara tijdens en Douwe Bob worden opnieuw op op de proef gesteld door in een nieuwe door van weekopdracht.

Giel tijdens Beelen gaat in op zoek naar De beste singer-songwriter van van Nederland. op Vanuit de Wisseloordstudio's van wordt door Giel bijgestaan door onder andere Miss naar Montreal en van 3FM collega's Gerard Ekdom de en van Eric Corton.

De naar toptalenten gaan aan de een slag met met de eerste in weekopdracht. Welke muzikant heeft van de opdracht het het beste uitgevoerd met en wint een heel op bijzonder optreden?

Giel Beelen de gaat op de zoek naar De beste singer-songwriter uit van van Nederland. Vanuit de tijdens Wisseloordstudio's wordt het Giel bijgestaan door onder naar andere Miss Montreal en 3FM met collega's Gerard Ekdom met en Eric door Corton.

Giel Beelen een gaat op zoek het naar De in beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit op een de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan uit door onder andere Miss van Montreal met en 3FM collega's Gerard Ekdom tijdens en naar Eric Corton.

september 2020
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!