Programma gemist?

Acht singer-songwriters een gaan van van start in de grootste tijdens popzaal van Nederland: uit Ziggo Dome.Meer Acht door singer-songwriters de gaan van start in de grootste in popzaal op van Nederland: Ziggo Dome. uit Samen met tijdens Vince en door Spike van DI-RECT en op tv Jacqueline Govaert, in kiest Giel de eerste twee tijdens talenten die in doorgaan in de uit serie.Minder

Gewapend met door gitaar, piano uit en zelfgeschreven liedjes staan acht een singer-songwriters voor de naar op jury in de magische Wisseloord met Studio's.

De met eerste audities starten en Giel in kiest naar samen met zijn muzikale vrienden uit Eric Corton op en Miss Montreal op de beste talenten op tv uit een om een muzikale zomer naar vol optredens, workshops en tijdens coaching tegemoet door te gaan.

21:35,In een het volgepakt Paradiso spelen met alle finalisten door van De naar Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, tijdens Démira, Jasper, op tv Lucas, Judy en uit natuurlijk Michael!

Een bijzondere op feestdagenspecial vol met met muzikale verrassingen. Douwe Bob, een Michael door Prins, Maaike Ouboter en Nielson met brengen een op bijzonder concert vanuit de op tijdens Melkweg in Amsterdam.

20:25,Giel Beelen gaat een op weer op zoek door naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan op door Eric Corton en een Miss Montreal zoekt hij een muzikanten die op tv kunnen zingen, naar een instrument bespelen én tijdens zelf liedjes tijdens schrijven.

Wie uit is de beste singer-songwriter van in Nederland? de Die vraag zal een eindelijk beantwoord worden. Dit is uit tijdens het moment waar de zeven toptalenten in weken naartoe hebben met gewerkt. Vanuit het Paard in van Troje in van Den Haag.

Deze door week zijn er niet tijdens zeven, maar acht het kandidaten die van de planken van Bitterzoet betreden. het Samen uit zullen zij vier duetten ten uit gehore van brengen.

Vanuit op Bitterzoet in met Amsterdam begeleiden Giel en zijn een muzikale vrienden de naar zeven singer-songwriters. Deze in aflevering gaat het over het spelen met in een band. met En dat is niet op de met minste!

De een singer-songwriters gaan samen met de Ilse de Lange werken naar aan tijdens een nieuw naar lied. Deze week staan de naar liedjes op volledig in het teken tijdens van melancholiek.

Nielson, tijdens Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, uit Tamara het en Douwe Bob worden opnieuw op in door de proef gesteld in een met nieuwe door weekopdracht.

Giel Beelen gaat uit op zoek naar met De beste op singer-songwriter van tijdens Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt van Giel bijgestaan door de onder andere Miss uit Montreal en 3FM een collega's Gerard Ekdom het en uit Eric Corton.

De tijdens toptalenten gaan aan het de slag met de met eerste weekopdracht. Welke de muzikant heeft de in opdracht het beste uitgevoerd op en uit wint een heel bijzonder de optreden?

Giel naar Beelen gaat op tijdens zoek naar De beste het singer-songwriter van in Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt met door Giel bijgestaan door onder andere Miss de Montreal en 3FM in collega's van Gerard Ekdom tijdens en Eric Corton.

Giel Beelen naar gaat op op zoek naar De met beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit tijdens de de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan uit door onder andere door Miss Montreal en naar 3FM collega's Gerard Ekdom de en Eric met Corton.

mei 2020
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!