Programma gemist?

Acht singer-songwriters gaan in van start op tv in de grootste in popzaal van Nederland: Ziggo naar van Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan op van start de in de grootste popzaal het van Nederland: Ziggo de Dome. Samen met Vince een en Spike van een DI-RECT en van Jacqueline Govaert, door kiest Giel de in eerste twee talenten die uit doorgaan in de op tv serie.Minder

Gewapend met gitaar, door piano en een zelfgeschreven liedjes staan acht tijdens singer-songwriters voor door de jury in de een magische van Wisseloord Studio's.

De eerste tijdens audities starten tijdens en Giel van kiest samen met zijn met muzikale vrienden Eric Corton het en uit Miss Montreal de uit beste talenten uit om door een muzikale zomer vol optredens, op tv naar workshops en coaching tegemoet te in gaan.

21:35,In een door volgepakt op tv Paradiso spelen alle finalisten van door De Beste Singer-Songwriter van uit Nederland: Maaike, Démira, met Jasper, door Lucas, Judy uit en natuurlijk Michael!

Een van bijzondere feestdagenspecial vol door met muzikale verrassingen. Douwe een Bob, Michael Prins, Maaike in Ouboter op en Nielson brengen een bijzonder een concert tijdens vanuit de naar Melkweg in Amsterdam.

20:25,Giel Beelen met gaat met weer op zoek naar nieuw met singer-songwritertalent. op Bijgestaan door Eric Corton en op tv Miss Montreal op zoekt hij met muzikanten die kunnen zingen, in een instrument bespelen én van zelf van liedjes schrijven.

Wie is de het tijdens beste singer-songwriter van op tv Nederland? Die vraag op tv zal eindelijk beantwoord worden. Dit de is in het moment waar de zeven van toptalenten uit weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard het van Troje op tv in Den de Haag.

Deze naar week zijn door er niet zeven, maar acht kandidaten op de die de planken van het Bitterzoet betreden. Samen zullen zij naar met vier duetten ten gehore naar brengen.

Vanuit Bitterzoet uit in naar Amsterdam begeleiden Giel en zijn van muzikale op vrienden de zeven singer-songwriters. uit Deze aflevering gaat over tijdens het spelen met een door band. En van dat is niet naar de door minste!

De door singer-songwriters gaan door samen met Ilse de op Lange werken aan uit een nieuw uit lied. Deze week staan de liedjes in volledig in het door teken van de melancholiek.

Nielson, Mattanja, op Rogier, Angela, Daniel, Tamara naar en Douwe Bob op tijdens worden opnieuw op van de proef gesteld in een van nieuwe met weekopdracht.

Giel Beelen gaat in het op zoek naar op tv De beste singer-songwriter tijdens van Nederland. Vanuit door de Wisseloordstudio's wordt Giel tijdens bijgestaan door onder van andere Miss op Montreal en 3FM collega's Gerard op Ekdom het en Eric Corton.

De toptalenten gaan uit aan de van slag met de naar eerste door weekopdracht. Welke muzikant heeft op tv de opdracht uit het beste uitgevoerd en wint uit een heel bijzonder de optreden?

Giel op Beelen gaat op zoek naar op met De beste singer-songwriter door van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's met wordt Giel de bijgestaan door onder andere op tv Miss het Montreal en 3FM in collega's Gerard Ekdom de en Eric Corton.

Giel met Beelen gaat op zoek op naar De beste singer-songwriter met van Nederland. Vanuit naar uit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan met door onder andere op tv Miss tijdens Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom tijdens en Eric het Corton.

augustus 2020
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!