Programma gemist?

Acht singer-songwriters in gaan door van start in de grootste naar popzaal van tijdens Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht in singer-songwriters gaan een van start in uit de grootste popzaal van op Nederland: op Ziggo Dome. Samen van met Vince en Spike op tv van DI-RECT en Jacqueline tijdens Govaert, kiest Giel het de met eerste twee talenten de die doorgaan in de met serie.Minder

Gewapend het met gitaar, piano en zelfgeschreven naar uit liedjes staan acht in singer-songwriters voor de jury door in de magische Wisseloord door Studio's.

De eerste in audities op tv starten en Giel kiest samen met het op zijn muzikale vrienden Eric Corton in en Miss met Montreal de uit beste talenten uit met om een muzikale zomer vol naar optredens, een workshops en coaching tegemoet te uit gaan.

21:35,In een op volgepakt Paradiso op spelen alle finalisten op tv van De Beste Singer-Songwriter van door Nederland: het Maaike, Démira, van Jasper, Lucas, Judy en tijdens natuurlijk Michael!

Een naar bijzondere feestdagenspecial vol tijdens met muzikale verrassingen. uit Douwe Bob, Michael Prins, in Maaike Ouboter en Nielson de op tv brengen een bijzonder concert vanuit op de uit Melkweg in Amsterdam.

20:25,Giel met Beelen gaat weer uit op zoek naar door nieuw singer-songwritertalent. naar Bijgestaan door Eric op tv Corton en Miss Montreal zoekt een hij in muzikanten die kunnen zingen, op een instrument bespelen én zelf op tv liedjes van schrijven.

Wie is op tv de beste singer-songwriter van in Nederland? met Die vraag zal met eindelijk beantwoord worden. door Dit is het moment het waar de een zeven toptalenten weken op tv naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard een het van Troje in de Den Haag.

Deze op tv week zijn er een niet zeven, maar acht kandidaten op die de planken uit met van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij op vier duetten op tv ten gehore op tv brengen.

Vanuit Bitterzoet met in Amsterdam begeleiden Giel tijdens en met zijn muzikale de vrienden de zeven singer-songwriters. in Deze aflevering met gaat over het spelen op tv met een band. met En dat is het niet de naar minste!

De de singer-songwriters gaan samen met tijdens Ilse de Lange met werken aan het een nieuw lied. Deze op tv week staan tijdens de liedjes volledig in in het teken van een melancholiek.

Nielson, tijdens Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara van en de Douwe Bob worden opnieuw door op de proef gesteld naar de in een nieuwe het weekopdracht.

Giel het Beelen gaat op met zoek naar tijdens De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit naar de Wisseloordstudio's het wordt Giel een bijgestaan door onder andere naar Miss Montreal en naar 3FM collega's in Gerard Ekdom tijdens en Eric Corton.

De toptalenten gaan door aan een de slag met de eerste op tv weekopdracht. Welke muzikant tijdens heeft de opdracht in het beste uitgevoerd op tv en de wint een heel van bijzonder optreden?

Giel Beelen gaat in op op zoek naar een De beste singer-songwriter van tijdens Nederland. Vanuit een de Wisseloordstudio's wordt de Giel bijgestaan door onder andere in Miss Montreal op tv en 3FM collega's Gerard Ekdom naar naar en Eric Corton.

Giel de Beelen gaat op door zoek naar De beste uit singer-songwriter van Nederland. een Vanuit de de Wisseloordstudio's wordt Giel de bijgestaan door onder uit andere Miss op Montreal en 3FM collega's Gerard naar Ekdom en in Eric Corton.

april 2021
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!