Programma gemist?

Acht met singer-songwriters gaan van start tijdens in de grootste tijdens popzaal van Nederland: een Ziggo met Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in in de grootste uit popzaal door van Nederland: Ziggo Dome. op Samen met Vince op en tijdens Spike van DI-RECT en de Jacqueline Govaert, kiest Giel tijdens de op eerste twee talenten die op tv doorgaan in de in serie.Minder

Gewapend met van gitaar, in piano en zelfgeschreven liedjes staan een acht het singer-songwriters voor de jury in uit de de magische Wisseloord Studio's.

De eerste audities op tv het starten en Giel kiest samen met op zijn muzikale vrienden uit Eric met Corton en tijdens Miss Montreal de beste talenten uit uit uit om een muzikale zomer vol optredens, uit workshops en coaching door tegemoet van te gaan.

21:35,In een op volgepakt Paradiso spelen alle in finalisten van naar De Beste Singer-Songwriter van van uit Nederland: Maaike, Démira, van Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk door Michael!

Een bijzondere feestdagenspecial op vol met het muzikale verrassingen. uit Douwe Bob, Michael met Prins, Maaike een Ouboter en Nielson brengen een op tv bijzonder concert naar vanuit de Melkweg uit in Amsterdam.

20:25,Giel Beelen gaat op tv weer op zoek tijdens naar nieuw singer-songwritertalent. van naar Bijgestaan door Eric Corton door en Miss Montreal op tv zoekt hij muzikanten die van kunnen van zingen, een instrument met bespelen én zelf liedjes van schrijven.

Wie is met de beste singer-songwriter de van naar Nederland? Die vraag zal eindelijk naar beantwoord worden. Dit de is met het moment waar de met zeven toptalenten weken het naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard uit uit van Troje in naar Den Haag.

Deze naar week zijn er een niet zeven, maar op tv acht kandidaten die de planken uit van Bitterzoet naar betreden. Samen zullen op zij op tv vier duetten ten gehore van brengen.

Vanuit een Bitterzoet in van Amsterdam begeleiden Giel en tijdens zijn muzikale vrienden op de zeven singer-songwriters. naar Deze aflevering gaat over het in spelen met een het band. En uit dat is niet de naar door minste!

De singer-songwriters gaan in samen met op tv Ilse de Lange door werken aan een het nieuw lied. Deze week op tv staan op de liedjes volledig het in het een teken van melancholiek.

Nielson, door Mattanja, Rogier, op tv Angela, Daniel, Tamara en Douwe in Bob door worden opnieuw op de proef in gesteld in de een nieuwe het weekopdracht.

Giel naar Beelen gaat op zoek naar op De uit beste singer-songwriter van Nederland. van Vanuit de een Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door in onder in andere Miss Montreal en 3FM de collega's Gerard Ekdom de en Eric tijdens Corton.

De met toptalenten gaan aan uit de slag met de eerste de weekopdracht. Welke op muzikant heeft de tijdens opdracht het het beste uitgevoerd en wint uit een door heel bijzonder optreden?

Giel Beelen gaat van de op zoek naar door De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit van op tv de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan naar door uit onder andere Miss Montreal het en 3FM collega's door Gerard Ekdom en Eric uit Corton.

Giel Beelen op tv gaat op zoek naar het in De beste singer-songwriter door van Nederland. Vanuit het de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan naar door onder andere Miss de Montreal en van 3FM collega's van Gerard Ekdom en Eric in Corton.

november 2020
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!