Programma gemist?

Acht naar singer-songwriters gaan van start in de uit de grootste popzaal van Nederland: Ziggo door Dome.Meer naar Acht singer-songwriters gaan op van start in in de grootste popzaal van Nederland: door met Ziggo Dome. Samen uit met Vince en door Spike van DI-RECT van en Jacqueline Govaert, kiest Giel de naar met eerste twee talenten uit die doorgaan in de in serie.Minder

Gewapend van met gitaar, piano door en zelfgeschreven liedjes staan acht op tv van singer-songwriters voor de door jury in de magische Wisseloord op Studio's.

De van eerste audities door starten en Giel kiest op tv samen met zijn muzikale met vrienden uit Eric Corton en Miss Montreal de een beste talenten uit uit om van een muzikale zomer met vol optredens, workshops en coaching in tegemoet van te gaan.

21:35,In een door volgepakt Paradiso op spelen alle finalisten van De tijdens Beste in Singer-Songwriter van Nederland: de Maaike, Démira, Jasper, tijdens Lucas, Judy en natuurlijk in Michael!

Een een bijzondere feestdagenspecial een vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, het uit Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson tijdens brengen een naar bijzonder concert vanuit door de de Melkweg in Amsterdam.

20:25,Giel Beelen het gaat van weer op zoek naar door nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door op Eric Corton en in Miss Montreal zoekt uit hij muzikanten de die kunnen zingen, een instrument het bespelen op én zelf liedjes naar schrijven.

Wie uit is de op beste singer-songwriter van in Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord door worden. naar Dit is tijdens het moment waar de zeven toptalenten met weken naartoe op hebben gewerkt. Vanuit uit Paard tijdens van Troje in van Den Haag.

Deze week op zijn door er niet zeven, maar naar acht kandidaten door die de planken van door Bitterzoet betreden. op Samen zullen zij op vier duetten ten gehore een brengen.

Vanuit van Bitterzoet in Amsterdam uit begeleiden Giel en in zijn muzikale vrienden de zeven de singer-songwriters. Deze een aflevering gaat over tijdens het spelen met een een band. En dat met is niet tijdens de tijdens minste!

De singer-songwriters gaan met in samen met Ilse de Lange van werken aan van een nieuw de lied. Deze week uit staan de liedjes volledig op tv in het teken van uit melancholiek.

Nielson, tijdens Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara uit een en Douwe Bob worden opnieuw door op de proef gesteld in met in een nieuwe in weekopdracht.

Giel Beelen gaat op de op zoek naar uit De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit met tijdens de Wisseloordstudio's wordt op tv Giel bijgestaan door onder van andere Miss door Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom een en het Eric Corton.

De de toptalenten gaan de aan de slag met de eerste uit op tv weekopdracht. Welke muzikant heeft naar de opdracht met het beste uitgevoerd met en wint een in heel bijzonder optreden?

Giel de Beelen gaat op op zoek naar De met beste singer-songwriter van een Nederland. Vanuit in de Wisseloordstudio's wordt Giel naar bijgestaan door onder andere door Miss Montreal en het 3FM collega's Gerard op Ekdom en Eric van Corton.

Giel Beelen door gaat op zoek met naar De het beste singer-songwriter van Nederland. het Vanuit de Wisseloordstudio's het wordt Giel naar bijgestaan door onder op andere Miss Montreal van en 3FM collega's met Gerard Ekdom en uit Eric Corton.

mei 2019
16-03-2015 22:01

De beste singer-songwriter van Nederland

De beste singer-songwriter van Nederland - De beste singer-songwriter van Nederland

Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome.Meer Acht singer-songwriters gaan van start in de grootste popzaal van Nederland: Ziggo Dome. Samen met Vince en Spike van DI-RECT en Jacqueline Govaert...

02-06-2014 21:40

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 2 jun 2014...

Gewapend met gitaar, piano en zelfgeschreven liedjes staan acht singer-songwriters voor de jury in de magische Wisseloord Studio's.

19-05-2014 21:27

De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter van Nederland (ma 19 mei 201...

De eerste audities starten en Giel kiest samen met zijn muzikale vrienden Eric Corton en Miss Montreal de beste talenten uit om een muzikale zomer vol optredens, workshops en coaching tegemoet te gaan.

11-01-2014 21:35

za 11 jan 2014

De beste singer-songwriter van Nederland - za 11 jan 2014

21:35,In een volgepakt Paradiso spelen alle finalisten van De Beste Singer-Songwriter van Nederland: Maaike, Démira, Jasper, Lucas, Judy en natuurlijk Michael!

23-12-2013 20:30

De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

De beste singer-songwriter van Nederland - De Beste Singer-Songwriter Feestdagenspecial (ma 23 dec...

Een bijzondere feestdagenspecial vol met muzikale verrassingen. Douwe Bob, Michael Prins, Maaike Ouboter en Nielson brengen een bijzonder concert vanuit de Melkweg in Amsterdam.

20-05-2013 20:25

ma 20 mei 2013

De beste singer-songwriter van Nederland - ma 20 mei 2013

20:25,Giel Beelen gaat weer op zoek naar nieuw singer-songwritertalent. Bijgestaan door Eric Corton en Miss Montreal zoekt hij muzikanten die kunnen zingen, een instrument bespelen én zelf liedjes schrijven.

27-08-2012 22:17

Aflevering van maandag 27 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 27 augustus 2012

Wie is de beste singer-songwriter van Nederland? Die vraag zal eindelijk beantwoord worden. Dit is het moment waar de zeven toptalenten weken naartoe hebben gewerkt. Vanuit Paard van Troje in Den Haag.

20-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 20 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 20 augustus 2012

Deze week zijn er niet zeven, maar acht kandidaten die de planken van Bitterzoet betreden. Samen zullen zij vier duetten ten gehore brengen.

13-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 13 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 13 augustus 2012

Vanuit Bitterzoet in Amsterdam begeleiden Giel en zijn muzikale vrienden de zeven singer-songwriters. Deze aflevering gaat over het spelen met een band. En dat is niet de minste!

06-08-2012 20:25

Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 6 augustus 2012

De singer-songwriters gaan samen met Ilse de Lange werken aan een nieuw lied. Deze week staan de liedjes volledig in het teken van melancholiek.

30-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 30 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 30 juli 2012

Nielson, Mattanja, Rogier, Angela, Daniel, Tamara en Douwe Bob worden opnieuw op de proef gesteld in een nieuwe weekopdracht.

23-07-2012 20:25

Aflevering van maandag 23 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 23 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

16-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 16 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 16 juli 2012

De toptalenten gaan aan de slag met de eerste weekopdracht. Welke muzikant heeft de opdracht het beste uitgevoerd en wint een heel bijzonder optreden?

09-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 9 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 9 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

02-07-2012 20:30

Aflevering van maandag 2 juli 2012

De beste singer-songwriter van Nederland - Aflevering van maandag 2 juli 2012

Giel Beelen gaat op zoek naar De beste singer-songwriter van Nederland. Vanuit de Wisseloordstudio's wordt Giel bijgestaan door onder andere Miss Montreal en 3FM collega's Gerard Ekdom en Eric Corton.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De beste singer-songwriter van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste singer-songwriter van Nederland bij De beste singer-songwriter van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste singer-songwriter van Nederland. Heb je een uitzending van De beste singer-songwriter van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste singer-songwriter van Nederland gemist

Op 25 juni starten BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) met een veelzijdige zoektocht naar De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Tien weken lang kun je elke maandag om 20.30 uur op Nederland 3 volgen hoe Giel Beelen op zoek gaat naar nieuw talent. Hij wordt daarin bijgestaan door een aantal grote namen uit de muziekwereld, die als coach of gast-jurylid optreden.

Uitzending gemist van De beste singer-songwriter van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De beste singer-songwriter van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 16-03-2015 om 22:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord