Programma gemist?

Te tijdens gast zijn het Stanley Clarke, die op tv met de contrabas in de uit jaren met 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische door naar zangeres Mayra Andrade naar over haar nieuwe cd het Lovely Difficult en het de Goeyvaerts een Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt uit met Stanley Clarke als één een van de meest toonaangevende bassisten. met Hij introduceerde de een contrabas uit bij een rockminnend publiek en in ontketende tijdens een ware basrevolutie. Stanley op tv Clarke's naam tijdens wordt in één adem op tv genoemd met door Marcus Miller en Victor Wooten op tv met wie het hij in 2008 door onder door de naam S.M.V. in de grondvesten van de jazzwereld liet op tv schudden. In de september verscheen Clarke's nieuwe tijdens album 'UP' waarop van hij in zijn 'School op tv Days'-repertoire uit de met jaren 70 uitdiept van en aanvult met nieuw op tv werk. De Kaapverdische het zangeres Mayra van Andrade was in 2011 al uit eens te door gast bij Vrije Geluiden. in Mayra het staat open voor veel muzikale door stijlen en maakte de met haar nieuwe het cd de 'Lovely Difficult', een de toegankelijk en persoonlijk met album. Het op tv Goeyvaerts Strijktrio is in het 1997 met opgericht door violiste Kristien tijdens Roels, altviolist Kris op tv Matthynssens en op cellist Pieter Stas met als doel uit in een uitsluitend twintigste de en 21e eeuws naar repertoire uit te voeren. Op hun van laatste cd in spelen ze het met 'Stabat op Mater' van Arvo Pärt het en 'Simeron' uit van Ivan Moody. Zowel Arvo op tv Pärt als op tv Ivan Moody hebben zich in bekeerd tot het de orthodoxe Christendom door en hun met werk getuigt daarvan. De zangers zijn: het Zsuzsi uit Tóth - sopraan, naar Barnabás Hegyi - de alt en Olivier Berten in - een tenor.Minder

Afgelopen naar voorjaar was het alweer een de jaar geleden dat met Japan in werd getroffen door een aardbeving naar van 9.0 tijdens op uit de schaal van Richter. in Jeroen Pauw reisde de naar Japan om de de balans op in te maken.

januari 2020
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!