Programma gemist?

Te op gast zijn Stanley in Clarke, die met de uit contrabas in op de jaren het 70 een basrevolutie ontketende, de het Kaapverdische zangeres Mayra het Andrade over haar het nieuwe cd de Lovely Difficult en tijdens het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds met de jaren zeventig naar geldt Stanley Clarke tijdens als één van de de meest toonaangevende bassisten. het Hij introduceerde de met contrabas bij op een rockminnend publiek en van ontketende een ware van basrevolutie. Stanley Clarke's met naam wordt op tv in in één adem genoemd met Marcus op tv Miller naar en Victor Wooten met wie de hij in 2008 onder de de naam naar S.M.V. door de grondvesten van naar de jazzwereld liet het schudden. In september verscheen Clarke's in nieuwe album 'UP' tijdens waarop hij zijn 'School in Days'-repertoire uit een de uit jaren 70 uitdiept een en aanvult met nieuw werk. de De Kaapverdische tijdens zangeres de Mayra Andrade was uit in 2011 al eens te het gast de bij Vrije Geluiden. Mayra staat open naar voor veel een muzikale een stijlen en maakte met haar nieuwe op cd 'Lovely Difficult', tijdens een door toegankelijk en persoonlijk het album. Het Goeyvaerts Strijktrio met is in in 1997 opgericht tijdens door violiste uit Kristien Roels, altviolist Kris Matthynssens en van met cellist Pieter Stas op tv met als doel een uitsluitend twintigste naar en 21e van eeuws repertoire het uit te voeren. uit Op hun laatste van cd spelen ze het een 'Stabat met Mater' van Arvo Pärt en met 'Simeron' van Ivan tijdens Moody. van Zowel Arvo Pärt als Ivan Moody een hebben zich bekeerd van tot het orthodoxe het Christendom uit en hun werk getuigt daarvan. de De zangers in zijn: Zsuzsi Tóth - naar sopraan, Barnabás tijdens Hegyi - door alt en Olivier Berten door - door tenor.Minder

Afgelopen voorjaar van was het alweer een een van jaar geleden dat door Japan werd getroffen door een op tv aardbeving uit van 9.0 op de schaal op van Richter. Jeroen Pauw in reisde naar Japan op tv om de met balans op een te maken.

juni 2020
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!