Programma gemist?

Te gast op tv zijn Stanley Clarke, die de met de contrabas de in de jaren in 70 een naar basrevolutie op ontketende, de Kaapverdische tijdens zangeres Mayra Andrade in over haar nieuwe een cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts het Strijktrio.Meer op tv Sinds de jaren zeventig uit geldt Stanley Clarke met als één van de tijdens meest toonaangevende op bassisten. Hij door introduceerde de contrabas bij in een rockminnend publiek en tijdens de ontketende een ware basrevolutie. met Stanley Clarke's naam op tv wordt in één adem genoemd een met een Marcus Miller en Victor Wooten uit met wie de hij in 2008 van onder de naam S.M.V. een de door grondvesten van de jazzwereld liet het door schudden. In september verscheen Clarke's nieuwe uit naar album 'UP' waarop hij zijn naar 'School uit Days'-repertoire uit de op jaren 70 uitdiept met en aanvult met uit nieuw werk. De Kaapverdische zangeres tijdens Mayra een Andrade was in 2011 al een eens tijdens te gast bij Vrije Geluiden. het Mayra staat tijdens open voor veel muzikale in stijlen van en maakte met in haar nieuwe cd 'Lovely Difficult', uit op een toegankelijk en persoonlijk tijdens album. Het Goeyvaerts tijdens Strijktrio is in 1997 door opgericht op tv door violiste Kristien Roels, altviolist een Kris een Matthynssens en cellist Pieter met Stas op met als doel een een uitsluitend twintigste op en 21e eeuws repertoire uit te met met voeren. Op hun laatste cd spelen door ze het 'Stabat door Mater' het van Arvo op tv Pärt en 'Simeron' van Ivan Moody. op tv in Zowel Arvo Pärt als van Ivan Moody hebben zich bekeerd de tot het orthodoxe uit Christendom met en hun werk getuigt daarvan. het naar De zangers zijn: Zsuzsi Tóth - naar met sopraan, Barnabás Hegyi - alt en op op tv Olivier Berten - in tenor.Minder

Afgelopen op voorjaar was het alweer een tijdens door jaar geleden dat Japan uit werd getroffen door een aardbeving op naar van 9.0 op de schaal van van in Richter. Jeroen Pauw reisde van naar Japan de om de balans in op te maken.

januari 2021
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!