Programma gemist?

Te gast het zijn Stanley Clarke, in die met de contrabas uit in de jaren van een 70 een basrevolutie ontketende, de in Kaapverdische op zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe op tv cd Lovely Difficult van op tv en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer een Sinds de jaren zeventig in geldt de Stanley Clarke als de één van de meest toonaangevende bassisten. in Hij introduceerde het de contrabas tijdens bij een rockminnend publiek en met de ontketende een ware met basrevolutie. Stanley Clarke's naam wordt op tv in één op tv adem genoemd op met Marcus Miller en de Victor Wooten met wie in hij in tijdens 2008 onder in de naam S.M.V. de grondvesten een van de door jazzwereld liet schudden. In september op tv verscheen Clarke's naar nieuwe album 'UP' de waarop met hij zijn 'School van Days'-repertoire uit de jaren 70 op uitdiept en met aanvult met nieuw werk. op het De Kaapverdische zangeres Mayra Andrade een was in 2011 een al eens te gast op tv een bij Vrije Geluiden. Mayra uit staat open voor veel het muzikale stijlen en maakte door met op tv haar nieuwe cd 'Lovely Difficult', op tv een van toegankelijk en persoonlijk album. naar Het met Goeyvaerts Strijktrio is het in 1997 met opgericht door violiste tijdens Kristien Roels, altviolist Kris Matthynssens en het met cellist Pieter Stas met als doel naar een uitsluitend het twintigste en met 21e eeuws repertoire uit in te op tv voeren. Op hun laatste cd in spelen ze het door 'Stabat Mater' van op tv Arvo Pärt en 'Simeron' op uit van Ivan Moody. Zowel Arvo door Pärt als het Ivan Moody hebben zich met bekeerd tot het orthodoxe van Christendom van en hun werk getuigt daarvan. uit uit De zangers zijn: Zsuzsi Tóth - door sopraan, Barnabás het Hegyi - alt naar en Olivier Berten - door in tenor.Minder

Afgelopen een voorjaar was het alweer van een tijdens jaar geleden dat Japan werd getroffen de door in een aardbeving van 9.0 een op de schaal de van Richter. het Jeroen Pauw van reisde naar Japan van om de balans in op te maken.

september 2020
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!