Programma gemist?

Te gast door zijn Stanley Clarke, die door met de op contrabas tijdens in de jaren 70 een basrevolutie met ontketende, de Kaapverdische op zangeres uit Mayra Andrade met over haar nieuwe cd Lovely Difficult uit en het Goeyvaerts op tv Strijktrio.Meer Sinds in de jaren tijdens zeventig geldt Stanley met Clarke als in één van de meest toonaangevende door bassisten. het Hij introduceerde de contrabas bij een op tv rockminnend op publiek en ontketende een van ware basrevolutie. Stanley Clarke's met van naam wordt in één adem genoemd met met Marcus door Miller en Victor door Wooten met wie hij een in de 2008 onder de het naam S.M.V. de grondvesten op tv van de jazzwereld liet het schudden. In met september verscheen Clarke's in nieuwe album 'UP' een waarop hij zijn 'School de van Days'-repertoire uit de jaren het 70 uitdiept op en aanvult met nieuw werk. door De Kaapverdische op tv zangeres Mayra Andrade was naar in 2011 in al naar eens te gast door bij Vrije Geluiden. Mayra staat open van voor het veel muzikale stijlen op en maakte met haar nieuwe naar uit cd 'Lovely Difficult', een toegankelijk en met persoonlijk uit album. tijdens Het Goeyvaerts Strijktrio is in tijdens 1997 opgericht door in violiste Kristien Roels, altviolist van Kris Matthynssens en het cellist naar Pieter Stas met als doel met naar een uitsluitend twintigste en uit 21e eeuws repertoire uit te tijdens voeren. Op hun naar laatste cd door spelen ze het 'Stabat met Mater' van Arvo de Pärt en 'Simeron' naar van Ivan op tv Moody. Zowel Arvo een Pärt op als Ivan Moody op tv hebben zich bekeerd tot uit het orthodoxe Christendom en naar hun op werk getuigt daarvan. De zangers door zijn: Zsuzsi uit Tóth - sopraan, van Barnabás Hegyi een - alt en Olivier Berten - de door tenor.Minder

Afgelopen voorjaar was een het van alweer een jaar van geleden dat Japan werd tijdens getroffen door een een aardbeving van 9.0 het op de schaal op tv van Richter. uit Jeroen Pauw reisde naar tijdens Japan tijdens om de balans op tv op te maken.

april 2021
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!