Programma gemist?

Te op gast zijn Stanley Clarke, die op van met de contrabas in de uit jaren 70 een basrevolutie een ontketende, de Kaapverdische van zangeres Mayra op tv Andrade over op tv haar nieuwe naar cd Lovely Difficult op tv en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer het Sinds de jaren de zeventig geldt Stanley Clarke als in één van de met meest toonaangevende naar bassisten. Hij op tv introduceerde de contrabas bij een door rockminnend publiek op tv en met ontketende een ware basrevolutie. Stanley Clarke's de naam wordt naar in één het adem genoemd met Marcus Miller de en door Victor Wooten met op tv wie hij met in 2008 onder naar de naam S.M.V. een de grondvesten van de een jazzwereld liet schudden. door In september de verscheen Clarke's nieuwe album 'UP' waarop van hij zijn een 'School Days'-repertoire uit op tv de jaren 70 van uitdiept en aanvult met op tv nieuw een werk. De Kaapverdische zangeres tijdens Mayra Andrade was van een in 2011 al eens te gast de met bij Vrije Geluiden. Mayra staat op open voor veel uit muzikale stijlen en maakte tijdens uit met haar nieuwe het cd 'Lovely Difficult', een toegankelijk tijdens en uit persoonlijk album. Het Goeyvaerts Strijktrio de is in 1997 door tijdens opgericht door violiste Kristien Roels, een altviolist Kris een Matthynssens en cellist van Pieter Stas de met als doel een een uitsluitend twintigste en 21e eeuws door repertoire op uit te voeren. Op op hun laatste cd in spelen ze het 'Stabat met Mater' van Arvo een Pärt door en 'Simeron' van Ivan Moody. met door Zowel Arvo Pärt de als Ivan Moody hebben zich bekeerd het op tv tot het orthodoxe Christendom en in hun werk op getuigt daarvan. De zangers zijn: tijdens uit Zsuzsi Tóth - de sopraan, Barnabás Hegyi een - alt en de Olivier Berten - de tenor.Minder

Afgelopen uit voorjaar was het alweer een een jaar geleden dat op Japan werd getroffen van uit door een aardbeving van 9.0 tijdens op naar de schaal van Richter. Jeroen Pauw naar uit reisde naar Japan uit om de balans de op te maken.

augustus 2021
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!