Programma gemist?

Te gast een zijn de Stanley Clarke, die met een de contrabas in de het jaren 70 een in basrevolutie ontketende, de tijdens Kaapverdische zangeres op Mayra Andrade over haar de nieuwe cd op tv Lovely Difficult en het het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de op jaren zeventig in geldt met Stanley Clarke als één van met de de meest toonaangevende bassisten. Hij een introduceerde de in contrabas bij een rockminnend met publiek en ontketende een ware een basrevolutie. Stanley Clarke's door naam met wordt in één op tv adem genoemd met Marcus Miller tijdens tijdens en Victor Wooten met wie uit hij in een 2008 onder de naam S.M.V. in de grondvesten van met op de jazzwereld liet uit schudden. In september een verscheen Clarke's nieuwe album 'UP' een waarop hij zijn 'School een Days'-repertoire uit de de jaren 70 naar uitdiept en aanvult tijdens met naar nieuw werk. in De Kaapverdische zangeres Mayra Andrade was uit in 2011 al tijdens eens uit te gast door bij Vrije Geluiden. Mayra staat van open voor veel muzikale in stijlen en op maakte met haar een nieuwe de cd 'Lovely Difficult', een toegankelijk en een persoonlijk tijdens album. het Het Goeyvaerts Strijktrio een is in 1997 opgericht door violiste met Kristien tijdens Roels, altviolist Kris de Matthynssens en op cellist Pieter Stas met naar als doel een uitsluitend van twintigste en 21e uit eeuws tijdens repertoire uit te voeren. het Op hun het laatste cd spelen ze naar het 'Stabat Mater' van Arvo uit Pärt en op tv 'Simeron' het van Ivan Moody. het Zowel Arvo Pärt als op Ivan Moody van hebben zich bekeerd tot het orthodoxe het een Christendom en hun werk getuigt op daarvan. in De zangers zijn: Zsuzsi Tóth - naar sopraan, Barnabás Hegyi met - tijdens alt en Olivier Berten het - door tenor.Minder

Afgelopen de voorjaar was een het alweer een de jaar geleden dat Japan werd van getroffen door een aardbeving uit van 9.0 op van de schaal uit van Richter. Jeroen op Pauw reisde het naar Japan om met de balans op van te maken.

maart 2021
23-11-2014 10:30

VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Jeroen Pauw in Japan - VPRO Vrije Geluiden 23/11/14

Te gast zijn Stanley Clarke, die met de contrabas in de jaren 70 een basrevolutie ontketende, de Kaapverdische zangeres Mayra Andrade over haar nieuwe cd Lovely Difficult en het Goeyvaerts Strijktrio.Meer Sinds de jaren zeventig geldt Stanl...

25-06-2012 22:10

Aflevering van maandag 25 juni 2012

Jeroen Pauw in Japan - Aflevering van maandag 25 juni 2012

Afgelopen voorjaar was het alweer een jaar geleden dat Japan werd getroffen door een aardbeving van 9.0 op de schaal van Richter. Jeroen Pauw reisde naar Japan om de balans op te maken.

Jeroen Pauw in Japan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jeroen Pauw in Japan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jeroen Pauw in Japan bij Jeroen Pauw in Japan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jeroen Pauw in Japan. Heb je een uitzending van Jeroen Pauw in Japan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jeroen Pauw in Japan gemist

Jeroen Pauw in Japan

Uitzending gemist van Jeroen Pauw in Japan? Hier kun je alle uitzendingen van Jeroen Pauw in Japan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 23-11-2014 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!