Programma gemist?

Talkshowquiz met met bekende Nederlanders over in ons uit gedrag. -Voorbijgangers op straat worden tijdens uit een zogenaamde tijdens live-uitzending voor expert aangezien. door En serveersters tijdens gooien alles in door de strijd een om de hoogste in fooi.

Talkshowquiz met bekende het de Nederlanders over ons gedrag. een -Voordringen bij de kassa een blijkt naar makkelijker dan gedacht. door En we zoeken naar uit waar je in een de pretpark uit het snelste verliefd de wordt.

Talkshowquiz met bekende een Nederlanders over op ons door gedrag. -Onze collecte levert nog meer tijdens op door door onbewuste beïnvloeding. En naar een rubberen op tv hand brengt onze hersenen het in van verwarring.

Talkshowquiz op met bekende Nederlanders over door ons gedrag. op tv -Voorbijgangers worden ervan overtuigd tijdens dat ze op een oude van jeugdvriend tegen het lijf lopen. En tijdens tijdens een naar goocheltruc gebeurt met er meer dan je van denkt.

Talkshowquiz met bekende tijdens in Nederlanders over ons gedrag. -Voorbijgangers leggen de een blindengeleidehond de het met plattegrond van Amersfoort van uit. Winkelend publiek wordt onbewust beïnvloed door om een parkeerplaats met te een bevuilen.

Talkshowquiz met het bekende Nederlanders tijdens over ons gedrag. op tv -Mensen doen de de gekste dingen tijdens een deur-tot-deur naar luizencontrole. En op tv Rick kent tijdens duizenden getallen van Pi uit uit zijn tijdens hoofd.

juli 2020
03-08-2012 21:15

Helga van Leur en Pieter Derks

Over de kop - Helga van Leur en Pieter Derks

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Voorbijgangers op straat worden tijdens een zogenaamde live-uitzending voor expert aangezien. En serveersters gooien alles in de strijd om de hoogste fooi.

27-07-2012 21:15

Fidan Ekiz en Frits Spits

Over de kop - Fidan Ekiz en Frits Spits

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Voordringen bij de kassa blijkt makkelijker dan gedacht. En we zoeken uit waar je in een pretpark het snelste verliefd wordt.

20-07-2012 21:05

Hadewych Minis en Stefan Pop

Over de kop - Hadewych Minis en Stefan Pop

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Onze collecte levert nog meer op door onbewuste beïnvloeding. En een rubberen hand brengt onze hersenen in verwarring.

13-07-2012 22:41

Aflevering van vrijdag 13 juli 2012

Over de kop - Aflevering van vrijdag 13 juli 2012

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Voorbijgangers worden ervan overtuigd dat ze een oude jeugdvriend tegen het lijf lopen. En tijdens een goocheltruc gebeurt er meer dan je denkt.

06-07-2012 23:17

Aflevering van vrijdag 6 juli 2012

Over de kop - Aflevering van vrijdag 6 juli 2012

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Voorbijgangers leggen een blindengeleidehond de plattegrond van Amersfoort uit. Winkelend publiek wordt onbewust beïnvloed om een parkeerplaats te bevuilen.

29-06-2012 20:25

Dione de Graaff en Cornald Maas

Over de kop - Dione de Graaff en Cornald Maas

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. -Mensen doen de gekste dingen tijdens een deur-tot-deur luizencontrole. En Rick kent duizenden getallen van Pi uit zijn hoofd.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Over de kop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Over de kop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Over de kop bij Over de kop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Over de kop. Heb je een uitzending van Over de kop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Over de kop gemist

Talkshowquiz met bekende Nederlanders over ons gedrag. Waarom doen we wat we doen en wat gaat er om in ons brein? In elke aflevering krijgen twee bekende Nederlanders vragen voorgeschoteld, waarvan sommige zijn gebaseerd op met de verborgen camera gefilmde situaties. Wie van hen heeft het grootste psychologische inzicht? Afl.: Dione de Graaff en Cornald Maas. Presentatie: Johan Overdevest.

Uitzending gemist van Over de kop? Hier kun je alle uitzendingen van Over de kop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 06-06-2014 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!