Programma gemist?

Epco is aan in boord van de door enige en door eerste Nederlandse op deelnemer aan de Clipper Round in the World Race, uit de Lage naar Landen Embraces the een World en vraagt naar aan naar verschillende mensen die naar meevaren wat deze race met ze op tv doet en hoe met een ze het ervaren hebben. Vivian geeft met als praktische naar tip om het door anker op zijn tijd de te controleren en een het uit ankeren te oefenen. Epco test met tijdens zijn uit bezoek aan de uit Nationale Sloepenshow in op tv Bataviahaven de Enkhuizen met 580, een sloep het met een prima vaareigenschappen. Sloepen waren naar oorspronkelijk spitsgat reddingboten en met dat zie je het aan deze Stormer naar Lifeboat waar door Epco meevaart.

Epco op tv is aan met boord van de enige naar en eerste Nederlandse deelnemer de aan de uit Clipper Round the World Race, uit de op tv Lage Landen Embraces the de World. De van reserveschipper van uit deze boot leidt Epco rond over de in deze boot. Epco gaat het water met van op met een Sunchaser 7520, het een pontoonboot naar met veel leefruimte aan naar boord. Vivian de geeft het tips waar je op moet letten in voordat een je het water opgaat: heb de je het voldoende brandstof, olie, koeling en tijdens een werkt de verlichting, dan kan een je op in pad, maar neem een altijd reserveonderdelen mee! naar Vivian denkt eraan naar haar tweetakt buitenboordmotor te vervangen een door met een milieuvriendelijkere viertakt en vraagt op tv zich af de wat er van dan gebeurt met de ingeruilde een door oude tweetakt. Epco bezoekt van de Nationale Sloepenshow in door Bataviahaven en bekijkt het de op Stormer Tugboat, een stoere, van onderhoudsarme, ijzersterke boot en de de door Oud Huijser 620 met een betaalbare, ruime en goed manoeuvrerende naar tijdens sloep.

juli 2020
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!