Programma gemist?

Epco is de aan boord van van de in enige en eerste Nederlandse deelnemer aan op de Clipper tijdens Round op tv the World Race, het de Lage Landen op Embraces the World en vraagt op tv aan verschillende het mensen die meevaren op wat deze race met met ze doet en uit hoe ze het ervaren in tijdens hebben. Vivian geeft een als praktische tip om door het anker op zijn naar tijd te op controleren en het door ankeren te oefenen. Epco test uit tijdens zijn tijdens bezoek op tv aan de Nationale Sloepenshow de in Bataviahaven de de Enkhuizen 580, een de sloep met prima uit vaareigenschappen. Sloepen waren met oorspronkelijk spitsgat reddingboten en dat op zie je de aan deze op Stormer Lifeboat waar Epco in meevaart.

Epco is de aan boord van uit de tijdens enige en eerste op Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round door the World naar Race, van de Lage Landen Embraces van the World. De reserveschipper van uit deze boot leidt op op Epco rond over deze door boot. Epco gaat het tijdens water op het met een Sunchaser 7520, een op tv pontoonboot tijdens met veel leefruimte aan in boord. Vivian geeft naar tips in waar je op moet op letten naar voordat je het water opgaat: een heb je door voldoende brandstof, de olie, koeling en werkt de in verlichting, dan door kan je op pad, in maar neem een altijd reserveonderdelen mee! Vivian denkt op tv eraan de haar tweetakt de buitenboordmotor te vervangen door een door milieuvriendelijkere viertakt met en vraagt naar zich af wat er uit dan gebeurt met uit de ingeruilde oude tweetakt. een Epco bezoekt de Nationale het Sloepenshow in Bataviahaven naar en het bekijkt de Stormer van Tugboat, een stoere, tijdens onderhoudsarme, ijzersterke boot en van de Oud Huijser 620 door op een betaalbare, ruime en van goed manoeuvrerende met sloep.

februari 2020
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!