Programma gemist?

Epco op tv is aan boord met van de enige en door eerste in Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round de the naar World Race, de naar Lage Landen Embraces van the World en uit vraagt aan van verschillende mensen die meevaren wat deze van door race met ze doet op en hoe ze op het ervaren door hebben. Vivian geeft als op praktische tip om op tv het anker op zijn tijd met te controleren tijdens en het het ankeren te uit oefenen. Epco test tijdens zijn bezoek uit aan het de Nationale de Sloepenshow in Bataviahaven de op Enkhuizen 580, in een sloep met met prima vaareigenschappen. Sloepen van waren oorspronkelijk spitsgat op reddingboten en dat zie je met aan deze Stormer op tv Lifeboat in waar Epco meevaart.

Epco is aan op tv boord van tijdens de op tv enige en eerste Nederlandse op deelnemer aan het de Clipper Round the World Race, in de Lage Landen een Embraces the World. in op De reserveschipper van deze de boot leidt Epco de rond over deze boot. het Epco gaat uit het water op op tv met een Sunchaser 7520, op tv een tijdens pontoonboot met veel leefruimte aan in een boord. Vivian geeft tips waar een je op moet letten van voordat je met het op water opgaat: heb je voldoende het brandstof, olie, uit koeling en werkt naar de verlichting, dan kan je een op op tv pad, maar neem altijd een reserveonderdelen mee! tijdens Vivian denkt eraan haar tweetakt een van buitenboordmotor te vervangen door een naar milieuvriendelijkere viertakt op tv en vraagt zich tijdens af wat er dan gebeurt door met de ingeruilde in op oude tweetakt. Epco bezoekt de Nationale een Sloepenshow in het Bataviahaven en bekijkt naar de Stormer op tv Tugboat, een stoere, op tv onderhoudsarme, ijzersterke boot en de tijdens Oud met Huijser 620 een betaalbare, ruime uit en goed het manoeuvrerende in sloep.

december 2019
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!