Programma gemist?

Epco is in aan boord van in de enige een en eerste Nederlandse deelnemer tijdens aan de Clipper naar Round the de World Race, in de Lage Landen op tv Embraces the World en door vraagt aan verschillende mensen door die meevaren wat in deze race met ze een doet en hoe van ze het ervaren tijdens hebben. op Vivian geeft als praktische tip een om het in anker op zijn tijd het op tv te controleren en het ankeren in te van oefenen. Epco test tijdens zijn tijdens bezoek aan de met Nationale Sloepenshow in het Bataviahaven de op tv Enkhuizen 580, een het sloep met prima vaareigenschappen. Sloepen op waren naar oorspronkelijk spitsgat reddingboten in en dat zie je aan van deze op Stormer Lifeboat op tv waar Epco meevaart.

Epco is op aan boord een van de enige en eerste de Nederlandse deelnemer op tv aan de in Clipper Round the World Race, van de Lage Landen tijdens in Embraces the World. De reserveschipper tijdens van deze boot leidt op Epco rond over door met deze boot. Epco een gaat het water het op met een door Sunchaser 7520, een pontoonboot een met van veel leefruimte aan boord. op Vivian geeft tips waar met je op moet met letten op voordat je het van water opgaat: heb je in voldoende brandstof, olie, op tv koeling en werkt de verlichting, het dan kan van je op pad, maar in neem van altijd reserveonderdelen in mee! Vivian denkt eraan naar haar tweetakt buitenboordmotor te de vervangen door met een milieuvriendelijkere viertakt en op tv vraagt zich af tijdens wat tijdens er dan gebeurt een met de ingeruilde oude tweetakt. Epco op tv bezoekt de Nationale naar Sloepenshow in Bataviahaven uit en bekijkt de de Stormer op Tugboat, een stoere, in onderhoudsarme, ijzersterke boot en de het op Oud Huijser 620 een door betaalbare, ruime en goed manoeuvrerende tijdens een sloep.

juni 2021
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!