Programma gemist?

Epco is een aan boord door van de enige en tijdens eerste Nederlandse deelnemer op tv aan de Clipper Round naar the World Race, tijdens de van Lage Landen Embraces een the World en vraagt aan op tv in verschillende mensen die meevaren de wat deze tijdens race met ze doet en op tv hoe van ze het ervaren een hebben. Vivian geeft als praktische tip van om het naar anker op een zijn tijd te controleren en van het ankeren door te oefenen. Epco uit test tijdens op zijn bezoek aan de Nationale met op tv Sloepenshow in Bataviahaven de Enkhuizen 580, in een naar sloep met prima naar vaareigenschappen. Sloepen waren oorspronkelijk de spitsgat reddingboten en het dat zie je aan met deze Stormer van Lifeboat met waar Epco meevaart.

Epco een is aan in boord van de enige en op eerste Nederlandse deelnemer tijdens aan de Clipper van Round the World het Race, de Lage Landen door tijdens Embraces the World. De de reserveschipper van deze tijdens boot leidt Epco tijdens rond over deze boot. tijdens Epco uit gaat het water op met tijdens een Sunchaser 7520, een door pontoonboot naar met veel op leefruimte aan boord. Vivian het geeft tijdens tips waar je op moet het letten voordat tijdens je het in water opgaat: heb je van voldoende brandstof, olie, koeling en op tv werkt de verlichting, de dan kan tijdens je op pad, tijdens maar een neem altijd reserveonderdelen mee! van Vivian denkt eraan haar tweetakt tijdens uit buitenboordmotor te vervangen door het een milieuvriendelijkere viertakt en vraagt van zich af wat tijdens er tijdens dan gebeurt met de ingeruilde het oude tweetakt. Epco tijdens bezoekt op de Nationale op Sloepenshow in Bataviahaven en bekijkt op de het Stormer Tugboat, een stoere, onderhoudsarme, met ijzersterke boot en de een in Oud Huijser 620 door een betaalbare, ruime en goed een manoeuvrerende op sloep.

december 2021
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!