Programma gemist?

Epco het is aan boord van naar de enige en in eerste Nederlandse deelnemer in aan de van Clipper Round the in World Race, de de Lage Landen Embraces the World een en vraagt op aan verschillende mensen in die meevaren op tv wat deze race met het ze doet en hoe met ze het op tv ervaren van hebben. Vivian geeft als door praktische tip om het anker van tijdens op zijn tijd een te controleren en het ankeren te uit oefenen. Epco test in de tijdens zijn bezoek aan de Nationale met Sloepenshow een in Bataviahaven tijdens de Enkhuizen 580, een op tv sloep met prima vaareigenschappen. uit Sloepen waren oorspronkelijk spitsgat naar reddingboten en dat in zie je in aan deze door Stormer Lifeboat op waar Epco meevaart.

Epco is aan het naar boord van de enige en eerste uit Nederlandse een deelnemer aan de door Clipper Round the World een Race, de Lage Landen door Embraces the naar World. De reserveschipper van in deze door boot leidt Epco uit rond over op tv deze boot. Epco gaat de het water op met een uit Sunchaser 7520, een naar een pontoonboot met veel leefruimte aan een boord. Vivian geeft een tips waar het je van op moet letten voordat je het een water opgaat: het heb je voldoende op tv brandstof, olie, de koeling en werkt de verlichting, een dan kan op tv je op pad, maar een neem altijd naar reserveonderdelen mee! Vivian op denkt eraan de haar tweetakt naar buitenboordmotor te vervangen door een milieuvriendelijkere van naar viertakt en vraagt zich door af wat er dan met gebeurt met de ingeruilde uit oude tweetakt. Epco door in bezoekt de Nationale Sloepenshow in in Bataviahaven en uit bekijkt de Stormer Tugboat, een tijdens stoere, onderhoudsarme, ijzersterke de naar boot en de Oud op Huijser 620 een van betaalbare, ruime en goed naar manoeuvrerende op sloep.

februari 2021
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!