Programma gemist?

Epco is met aan boord van uit de enige en eerste door Nederlandse deelnemer aan tijdens de in Clipper Round the World tijdens Race, de Lage Landen naar Embraces in the World en vraagt aan van verschillende mensen uit die op meevaren wat deze race naar met ze doet en hoe naar de ze het ervaren een hebben. Vivian geeft als praktische een tip om het in anker op het zijn tijd te uit controleren en het ankeren een te op tv oefenen. Epco test in tijdens zijn bezoek aan met de Nationale Sloepenshow van in Bataviahaven de Enkhuizen een 580, tijdens een sloep met prima met vaareigenschappen. Sloepen waren met oorspronkelijk spitsgat reddingboten en naar dat zie je aan een deze Stormer op Lifeboat waar Epco in meevaart.

Epco is aan het boord van de de enige tijdens en eerste Nederlandse deelnemer aan in in de Clipper Round in the World Race, de Lage op Landen Embraces the op World. De reserveschipper door van deze boot uit leidt in Epco rond over deze op tv boot. Epco gaat naar het water op met met een Sunchaser 7520, het een in pontoonboot met veel leefruimte op tv aan boord. Vivian een geeft tips waar met je op moet letten het voordat je de het op water opgaat: heb je op voldoende brandstof, olie, koeling van en op werkt de verlichting, dan kan je op op pad, maar op neem altijd reserveonderdelen tijdens tijdens mee! Vivian denkt op eraan haar tweetakt met buitenboordmotor te vervangen door een milieuvriendelijkere op viertakt met en vraagt zich af een wat er dan het gebeurt met in de ingeruilde op tv oude tweetakt. Epco uit bezoekt de Nationale op Sloepenshow in Bataviahaven en bekijkt de met Stormer Tugboat, door een stoere, onderhoudsarme, het ijzersterke het boot en de Oud het Huijser 620 een betaalbare, ruime de en op goed manoeuvrerende met sloep.

oktober 2020
22-07-2012 17:27

Aflevering 4

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 4

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

15-07-2012 17:27

Aflevering 3

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 3

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World en vraagt aan verschillende mensen die meevaren wat deze race met ze doet en hoe ze het ervaren hebben. Vi...

08-07-2012 17:27

Aflevering 2

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 2

Epco is aan boord van de enige en eerste Nederlandse deelnemer aan de Clipper Round the World Race, de Lage Landen Embraces the World. De reserveschipper van deze boot leidt Epco rond over deze boot. Epco gaat het water op met een Sunchaser...

01-07-2012 17:27

Aflevering 1

RTL Vaart Special: Round The World - Aflevering 1

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze d...

RTL Vaart Special: Round The World gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vaart Special: Round The World de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vaart Special: Round The World bij RTL Vaart Special: Round The World liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vaart Special: Round The World. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vaart Special: Round The World gemist

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World, uitgezonden op RTL4. Heb je een uitzending van RTL Vaart Special: Round The World gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van RTL Vaart Special: Round The World? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vaart Special: Round The World kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 17:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!