Programma gemist?

Het uit Nationale Ballet, dat in naar 2012 zijn 50-jarig jubileum op viert, ging door een avontuur aan met en besloot een ballet op tv met uit gehandicapten en hun autootjes te uit maken. met Zij gaf choreograaf in Ernst Meisner de de vrije hand.

juni 2021
01-07-2012 19:00

Aflevering van zondag 1 juli 2012

Het Nationale Canta Ballet - Aflevering van zondag 1 juli 2012

Het Nationale Ballet, dat in 2012 zijn 50-jarig jubileum viert, ging een avontuur aan en besloot een ballet met gehandicapten en hun autootjes te maken. Zij gaf choreograaf Ernst Meisner de vrije hand.

Het Nationale Canta Ballet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Nationale Canta Ballet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Nationale Canta Ballet bij Het Nationale Canta Ballet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Nationale Canta Ballet. Heb je een uitzending van Het Nationale Canta Ballet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Nationale Canta Ballet gemist

Het Nationale Ballet, dat in 2012 zijn 50-jarig jubileum viert, ging een avontuur aan en besloot een ballet met gehandicapten en hun autootjes te maken. Zij gaf haar choreograaf en 'grand sujet' Ernst Meisner de vrije hand. Hij componeerde een voorstelling met een corps de ballet en een corps de Canta, met solisten op spitzen en solisten op banden. Aan de ene kant is het ballet een spektakelstuk voor auto's en dansers, aan de andere kant is het een ontmoeting tussen twee ogenschijnlijk totaal verschillende werelden. Maar voor beiden is mobiliteit en beweging heel belangrijk, en beiden proberen het uiterste uit hun lichaam te halen. In het ballet zoeken we uit wat beide groepen gemeen hebben, wat hun verschillen zijn en hoe ze elkaar kunnen aanvullen, veranderen en versterken.

Uitzending gemist van Het Nationale Canta Ballet? Hier kun je alle uitzendingen van Het Nationale Canta Ballet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-07-2012 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!