Programma gemist?

In het naar HagaZiekenhuis in Den Haag de wordt op tv een Diepe naar Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een in met ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld op de ziekte van van in Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen door door ontvangt verscheidene experts door op het gebied van deze ingreep. op tv Samen met met de uitvoerende chirurgen tijdens en (neurologische) experts door verslaat hij de de operatie en geeft het achtergrondinformatie. uit Ongeveer 1 de op de 1000 Nederlanders in wordt getroffen door een uit neurologische bewegingsstoornis. Zoals op tv de patiënt bij de een in uitgezonden ingreep, hij lijdt tijdens aan Parkinson. Charles door maakt ook van kennis met een tweede in patiënt, die tijdens de operatie door al heeft ondergaan. Hij op vertelt hoe een het leven er na naar de ingreep uitziet van en welke alledaagse op dingen eindelijk tijdens weer mogelijk zijn.Minder

Een aantal het muzikale hoogtepunten naar uit De tijdens beste zangers unplugged.

Muziekprogramma Een compilatie het van nog de niet eerder het uitgezonden nummers. Met o.a. op -Jeroen uit van der Boom - Werd met de in tijd maar teruggedraaid. door -Thomas Berge - Jij de en ik.

Muziekprogramma met De akoestische sessie een met Jan Dulles is op te zien in met zijn op muzikale gasten Rene Froger, van Berget Lewis van en Nick Schilder.

Muziekprogramma op Gerard Joling is de naar hoofdgast van de avond. tijdens Hij in vraagt collega's Ruth Jacott, in Berget Lewis en op tv Jan Smit op tv om hem uit te vergezellen tijdens het deze akoestische sessie.

Muziekprogramma op tv Xander de Buisonjé een heeft Jeroen in van der Boom, Jan Dulles in en zangers op Do uitgenodigd.

Muziekprogramma De een akoestische sessie van Glennis tijdens het Grace is te zien met in haar muzikale van gasten Lange Frans, naar George Baker en Thomas op tv Berge.

Muziekprogramma Gordon het nodigt zijn muzikale vrienden naar Anita Meijer, op tv Do en Peter op Beense door uit.

Muziekprogramma Tijdens door een akoestische sessie van staat elke week op tv één artiest het centraal die op in zijn beurt met weer samen met andere naar zangers uit de serie een tijdens aantal duetten en een door evergreens zingt.

Muziekprogramma met Tijdens een akoestische sessie staat van elke week het één artiest centraal de die op zijn beurt met op tv weer samen met andere op tv zangers uit de serie op tv een naar aantal duetten en evergreens een zingt.

januari 2020
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!