Programma gemist?

In het HagaZiekenhuis op door in Den Haag wordt een tijdens Diepe het Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een op ingreep waarbij de op symptomen van bijvoorbeeld in met de ziekte van op tv Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles het Groenhuijsen ontvangt verscheidene op experts op op tv het gebied van tijdens deze ingreep. Samen met het de de uitvoerende chirurgen en (neurologische) experts verslaat met op hij de operatie en naar geeft achtergrondinformatie. op tv Ongeveer 1 op het de 1000 Nederlanders wordt getroffen op tv tijdens door een neurologische bewegingsstoornis. de Zoals de patiënt bij de het uitgezonden ingreep, hij door met lijdt aan Parkinson. Charles maakt in ook kennis de met een een tweede patiënt, die de in operatie al heeft in ondergaan. Hij vertelt hoe de het leven er in tijdens na de ingreep uitziet naar en welke van alledaagse dingen eindelijk weer mogelijk in zijn.Minder

Een een aantal muzikale van hoogtepunten uit De beste zangers door unplugged.

Muziekprogramma een Een compilatie van nog niet naar eerder met uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen een uit van der Boom - Werd de de tijd maar van teruggedraaid. -Thomas Berge - op tv Jij en naar ik.

Muziekprogramma De op akoestische een sessie met Jan Dulles is van te met zien met zijn muzikale gasten uit Rene Froger, Berget Lewis uit en Nick naar Schilder.

Muziekprogramma Gerard Joling een is de hoofdgast een van de avond. tijdens Hij uit vraagt collega's in Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan naar Smit om hem tijdens te vergezellen het tijdens deze akoestische in sessie.

Muziekprogramma met Xander de Buisonjé uit heeft Jeroen van der Boom, op Jan Dulles en op tv zangers in Do uitgenodigd.

Muziekprogramma de De akoestische sessie van een Glennis Grace is te van zien met haar op muzikale gasten Lange met Frans, George Baker door en Thomas naar Berge.

Muziekprogramma van Gordon nodigt door zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do door en Peter een Beense in uit.

Muziekprogramma op tv Tijdens een akoestische in sessie staat elke in week één het artiest centraal die met op zijn beurt naar weer samen met andere zangers van uit de serie het een aantal naar duetten en evergreens van zingt.

Muziekprogramma Tijdens een de akoestische de sessie staat elke week van één artiest centraal die op tv een op zijn beurt weer samen het met de andere zangers uit op de serie een aantal een duetten en evergreens door zingt.

juli 2020
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!