Programma gemist?

In met het HagaZiekenhuis in Den Haag in wordt een in Diepe uit Hersenstimulatie (Deep Brain van Stimulation) uitgevoerd. Een een ingreep waarbij de symptomen op tv van bijvoorbeeld de ziekte van van de Parkinson worden onderdrukt. Meer het Charles Groenhuijsen ontvangt het verscheidene experts op het gebied een van een deze ingreep. Samen met de tijdens uitvoerende chirurgen met en de (neurologische) experts verslaat hij de op operatie en geeft achtergrondinformatie. van Ongeveer 1 met de op de 1000 naar Nederlanders wordt getroffen door een op neurologische bewegingsstoornis. de Zoals de patiënt bij de op uitgezonden tijdens ingreep, hij op tv lijdt aan Parkinson. het Charles maakt op ook kennis met een een tweede patiënt, die tijdens de operatie al heeft met ondergaan. Hij vertelt hoe een het leven met er op tv na de ingreep uitziet het en welke op tv alledaagse dingen eindelijk weer mogelijk door zijn.Minder

Een aantal van muzikale hoogtepunten uit op De op tv beste zangers unplugged.

Muziekprogramma van Een compilatie van tijdens nog niet een eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen op tv op tv van der Boom - Werd de het tijd maar de teruggedraaid. -Thomas Berge naar - Jij en de ik.

Muziekprogramma een De akoestische sessie met uit Jan door Dulles is te naar zien met zijn muzikale gasten uit Rene op tv Froger, Berget Lewis op tv en Nick Schilder.

Muziekprogramma Gerard in Joling is met de hoofdgast van de avond. in door Hij vraagt collega's op tv Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan op Smit om naar hem uit te vergezellen tijdens deze akoestische tijdens sessie.

Muziekprogramma Xander door de Buisonjé op heeft Jeroen van het der Boom, door Jan Dulles en zangers uit Do uitgenodigd.

Muziekprogramma naar De akoestische de sessie van Glennis Grace is met te zien een met haar met muzikale gasten Lange Frans, George Baker uit in en Thomas Berge.

Muziekprogramma door Gordon nodigt zijn muzikale vrienden op Anita een Meijer, Do en Peter Beense door op uit.

Muziekprogramma Tijdens de een van akoestische sessie staat elke van week één artiest centraal op tv die op zijn beurt op weer naar samen met de andere zangers uit de serie een het aantal duetten en uit evergreens uit zingt.

Muziekprogramma Tijdens een het akoestische het sessie staat uit elke week één artiest door centraal die tijdens op zijn beurt weer samen het met andere zangers een uit de een serie een op aantal duetten en evergreens met zingt.

februari 2021
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!