Programma gemist?

In het naar HagaZiekenhuis in Den in Haag wordt een Diepe het naar Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een de ingreep waarbij de het symptomen uit van bijvoorbeeld de ziekte tijdens van tijdens Parkinson worden onderdrukt. Meer op tv Charles Groenhuijsen ontvangt verscheidene experts naar op het met gebied van deze ingreep. de Samen op tv met de uitvoerende chirurgen naar en de (neurologische) experts verslaat naar hij de operatie en geeft in achtergrondinformatie. van Ongeveer 1 op de de 1000 Nederlanders naar wordt getroffen door een de neurologische bewegingsstoornis. Zoals de naar patiënt bij de op uitgezonden ingreep, hij tijdens lijdt uit aan Parkinson. uit Charles maakt uit ook kennis met een tijdens tweede patiënt, die de de operatie al tijdens heeft ondergaan. Hij vertelt hoe naar een het leven er na van de ingreep uitziet op tv en welke alledaagse met dingen eindelijk weer mogelijk de zijn.Minder

Een op aantal muzikale hoogtepunten op uit De beste op zangers unplugged.

Muziekprogramma de Een compilatie van in nog niet eerder uitgezonden tijdens nummers. Met o.a. naar -Jeroen van der op tv Boom - naar Werd de tijd uit maar teruggedraaid. van -Thomas Berge - Jij en op ik.

Muziekprogramma De tijdens akoestische met sessie met Jan door Dulles is te op tv zien met zijn op muzikale gasten Rene een Froger, Berget Lewis en Nick van Schilder.

Muziekprogramma het Gerard Joling is de door hoofdgast van van de avond. Hij vraagt collega's door Ruth Jacott, Berget de Lewis en in Jan Smit naar om hem te vergezellen het tijdens deze akoestische naar sessie.

Muziekprogramma Xander in de Buisonjé de heeft Jeroen van der een Boom, op Jan Dulles en zangers Do in uitgenodigd.

Muziekprogramma De in akoestische sessie van naar Glennis Grace door is te zien met een haar muzikale gasten Lange op tv Frans, George in Baker en Thomas naar Berge.

Muziekprogramma naar Gordon nodigt zijn muzikale een vrienden Anita Meijer, Do op en Peter tijdens Beense met uit.

Muziekprogramma in Tijdens een akoestische sessie staat een elke week op één artiest centraal op tv die op naar zijn beurt weer samen op tv met op andere zangers uit door de serie een aantal door duetten en in evergreens zingt.

Muziekprogramma Tijdens in een akoestische sessie staat door uit elke week één artiest de centraal die op zijn beurt uit weer samen het met andere zangers uit van de serie op tv een aantal van duetten en uit evergreens zingt.

juni 2021
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!