Programma gemist?

In het HagaZiekenhuis het in Den een Haag op tv wordt een Diepe Hersenstimulatie in (Deep Brain Stimulation) door uitgevoerd. Een ingreep de waarbij de symptomen van de bijvoorbeeld de de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. in uit Meer Charles Groenhuijsen in ontvangt verscheidene experts op het gebied tijdens van deze ingreep. tijdens Samen met de op tv uitvoerende naar chirurgen en (neurologische) experts verslaat tijdens met hij de operatie met en geeft achtergrondinformatie. Ongeveer het 1 op de 1000 op Nederlanders wordt op getroffen van door een neurologische bewegingsstoornis. door Zoals de patiënt de bij de uitgezonden ingreep, tijdens hij het lijdt aan Parkinson. Charles het maakt het ook kennis met een tijdens tweede patiënt, het die de operatie al op tv heeft ondergaan. Hij vertelt hoe met het leven er een na de op ingreep uitziet en welke de het alledaagse dingen eindelijk een weer mogelijk zijn.Minder

Een aantal van muzikale hoogtepunten uit De van beste zangers met unplugged.

Muziekprogramma Een uit compilatie het van nog niet van eerder uitgezonden nummers. Met een o.a. -Jeroen van het der Boom - Werd de de tijd maar tijdens teruggedraaid. -Thomas Berge het - Jij en met ik.

Muziekprogramma naar De akoestische door sessie met Jan Dulles is een te zien met naar zijn van muzikale gasten Rene Froger, Berget met Lewis en het Nick Schilder.

Muziekprogramma Gerard Joling een is de tijdens hoofdgast van de op tv avond. Hij vraagt een collega's Ruth met Jacott, Berget Lewis en tijdens Jan uit Smit om hem te door vergezellen tijdens deze akoestische op sessie.

Muziekprogramma op Xander de uit Buisonjé heeft Jeroen van de der Boom, Jan Dulles en een zangers Do tijdens uitgenodigd.

Muziekprogramma de De akoestische sessie van Glennis uit Grace is te in zien met haar op tv de muzikale gasten Lange Frans, George Baker een en Thomas uit Berge.

Muziekprogramma Gordon nodigt op tv zijn de muzikale vrienden Anita Meijer, met Do en uit Peter Beense op tv uit.

Muziekprogramma uit Tijdens een akoestische sessie staat tijdens elke week door één artiest centraal op tv die op tv op zijn beurt weer door samen met andere zangers uit een de serie uit een aantal duetten op tv en op evergreens zingt.

Muziekprogramma Tijdens een het akoestische sessie door staat elke week één tijdens artiest centraal die in op op zijn beurt van weer samen met andere zangers uit het de serie uit een aantal op duetten en evergreens op zingt.

oktober 2020
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!