Programma gemist?

In op tv het HagaZiekenhuis in naar Den Haag wordt tijdens een Diepe uit Hersenstimulatie (Deep Brain door Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de naar symptomen van bijvoorbeeld op tv de ziekte van op tv Parkinson een worden onderdrukt. naar Meer Charles Groenhuijsen ontvangt naar verscheidene experts op het gebied op van op deze ingreep. Samen met de de in uitvoerende chirurgen en (neurologische) experts op verslaat tijdens hij de operatie en geeft op achtergrondinformatie. op Ongeveer 1 op de het 1000 Nederlanders tijdens wordt getroffen door een neurologische op bewegingsstoornis. Zoals door de op tv patiënt bij de uitgezonden ingreep, hij met lijdt aan Parkinson. een Charles uit maakt ook kennis met een een tweede in patiënt, die uit de operatie het al heeft ondergaan. Hij naar vertelt hoe op het leven er van na de ingreep uitziet en door welke alledaagse dingen eindelijk het weer het mogelijk zijn.Minder

Een naar aantal muzikale door hoogtepunten uit De beste zangers naar unplugged.

Muziekprogramma met Een compilatie het van nog niet eerder uitgezonden de nummers. naar Met o.a. -Jeroen van der het Boom een - Werd de tijd maar teruggedraaid. de -Thomas de Berge - Jij en het ik.

Muziekprogramma tijdens De akoestische door sessie met Jan tijdens Dulles is te uit zien met zijn in muzikale gasten Rene Froger, de Berget Lewis en Nick op tv Schilder.

Muziekprogramma Gerard uit Joling is op tv de hoofdgast van in de avond. Hij vraagt collega's met Ruth Jacott, Berget door Lewis en de Jan Smit om hem op tv te vergezellen tijdens door een deze akoestische sessie.

Muziekprogramma met Xander de op Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, de naar Jan Dulles en zangers Do een uitgenodigd.

Muziekprogramma op tv De akoestische sessie op tv van Glennis Grace is met te zien uit met haar muzikale gasten Lange de Frans, door George Baker en Thomas naar Berge.

Muziekprogramma Gordon naar nodigt van zijn muzikale vrienden Anita Meijer, tijdens Do en Peter Beense uit door uit.

Muziekprogramma Tijdens de een akoestische sessie met staat elke week naar één artiest centraal die door op het zijn beurt van weer samen met andere met zangers uit door de serie een van aantal duetten en evergreens tijdens zingt.

Muziekprogramma Tijdens een tijdens akoestische sessie staat uit door elke week één naar artiest centraal die op zijn tijdens beurt weer samen met het andere naar zangers uit de tijdens serie een naar aantal duetten en evergreens uit zingt.

november 2021
26-11-2014 21:26

TIP Operatie Live

De beste zangers unplugged - TIP   Operatie Live

In het HagaZiekenhuis in Den Haag wordt een Diepe Hersenstimulatie (Deep Brain Stimulation) uitgevoerd. Een ingreep waarbij de symptomen van bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson worden onderdrukt. Meer Charles Groenhuijsen ontvangt verschei...

02-09-2012 23:00

Aflevering van zondag 2 september 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 2 september 2012

Een aantal muzikale hoogtepunten uit De beste zangers unplugged.

26-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Muziekprogramma Een compilatie van nog niet eerder uitgezonden nummers. Met o.a. -Jeroen van der Boom - Werd de tijd maar teruggedraaid. -Thomas Berge - Jij en ik.

19-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie met Jan Dulles is te zien met zijn muzikale gasten Rene Froger, Berget Lewis en Nick Schilder.

12-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Muziekprogramma Gerard Joling is de hoofdgast van de avond. Hij vraagt collega's Ruth Jacott, Berget Lewis en Jan Smit om hem te vergezellen tijdens deze akoestische sessie.

05-08-2012 21:10

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Muziekprogramma Xander de Buisonjé heeft Jeroen van der Boom, Jan Dulles en zangers Do uitgenodigd.

29-07-2012 21:15

Aflevering van zondag 29 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Muziekprogramma De akoestische sessie van Glennis Grace is te zien met haar muzikale gasten Lange Frans, George Baker en Thomas Berge.

22-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 22 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Muziekprogramma Gordon nodigt zijn muzikale vrienden Anita Meijer, Do en Peter Beense uit.

15-07-2012 21:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

08-07-2012 21:05

Aflevering van zondag 8 juli 2012

De beste zangers unplugged - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Muziekprogramma Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt.

De beste zangers unplugged gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De beste zangers unplugged de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De beste zangers unplugged bij De beste zangers unplugged liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De beste zangers unplugged. Heb je een uitzending van De beste zangers unplugged gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De beste zangers unplugged gemist

Muziekprogramma. Een aantal deelnemers uit vier seizoenen van De Beste Zangers van Nederland zijn te zien. Tijdens een akoestische sessie staat elke week één artiest centraal die op zijn beurt weer samen met andere zangers uit de serie een aantal duetten en evergreens zingt. Onder anderen Gordon, Glennis Grace, Jan Smit, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Dulles en Do laten zich van hun meest muzikale kant zien.

Uitzending gemist van De beste zangers unplugged? Hier kun je alle uitzendingen van De beste zangers unplugged kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 26-11-2014 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!