Programma gemist?

Een bont een gezelschap muzikanten streek tijdens neer in de naar verlaten wielerwerkplaats Sporthuis de Hubert in op Brabants wielerdorp van Sint Willebrord. Er op tv werd een cd een opgenomen, opbrengst is voor Artsen tijdens zonder met Grenzen.

oktober 2021
15-07-2012 01:10

Aflevering van zondag 15 juli 2012

De Sint Willebrord sessies - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Een bont gezelschap muzikanten streek neer in de verlaten wielerwerkplaats Sporthuis Hubert in Brabants wielerdorp Sint Willebrord. Er werd een cd opgenomen, opbrengst is voor Artsen zonder Grenzen.

De Sint Willebrord sessies gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Sint Willebrord sessies de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Sint Willebrord sessies bij De Sint Willebrord sessies liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Sint Willebrord sessies. Heb je een uitzending van De Sint Willebrord sessies gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Sint Willebrord sessies gemist

vol 1: Sporthuis Hubert,In maart van dit jaar streek een bont gezelschap muzikanten neer in de verlaten wielerwerkplaats Sporthuis Hubert in het Brabantse wielerdorp Sint Willebrord. Het doel: het opnemen van een cd vol gloednieuwe wielersongs, waarvan de opbrengst via Tour for Life ten goede komt aan Artsen zonder Grenzen. Met o.a.: Peter Winnen, Freek de Jonge, Jan Janssen, Joost Prinsen, Frank Lammers, Guus Meeuwis, Michael Boogerd, Gerard van Maasakkers, Rick de Leeuw, Guido Belcanto, Gio Lippens, Tim Krabbé en Dione de Graaff. Muzikale leiding: JW Roy.

Uitzending gemist van De Sint Willebrord sessies? Hier kun je alle uitzendingen van De Sint Willebrord sessies kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-07-2012 om 01:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!