Programma gemist?

Narsingh uit Balwantsingh ontvangt vier tijdens gasten aan tafel, over in het vieren op tv van religieuze feesten. met Aanleiding is de vraag naar of de spirituele betekenis de van op feesten nog wel bekend een is vandaag de dag.Meer op tv Narsingh Balwantsingh ontvangt een vier gasten aan naar zijn tafel. Samen het spreken tijdens zij over met het vieren van religieuze feesten. Aanleiding op tv is op tv de vraag de of de spirituele betekenis van het feesten nog op tv wel bekend is tijdens vandaag de dag. Weten we van wat we vieren? van En zo ja, van hoe we met dat naar het beste kunnen doen? op tv Op een traditionele manier op of uit is er ruimte voor eigen vormen? met Te gast door zijn: Rawie Sewnath, uit Anushka Gierdharie-Panchoe, met Irshad Gobind tijdens en Sita Gierdharie-Mahtabsing. in De feestelijke decembermaand staat het voor de deur, van een tijd van bezinning, met gezelligheid en sfeer. de Narsingh spreekt met op tv zijn gasten naar over het het typisch Nederlandse Sinterklaasfeest op en het christelijke in kerstfeest. Bij het brede de Nederlandse publiek zijn - in van tegenstelling tot de in door joods-christelijke en moslimfeesten - uit de hindoefeesten met onbekend, terwijl sommige wereldwijd gevierd worden. uit 'Waarom blijven wij uit achter?' is een tijdens vraag die een Narsingh Balwantsingh op met tafel uit legt. De overvolle het kalender van hindoefeesten is een aanleiding om te praten over in persoonlijke voorkeur van met met de hoogtijdagen. Welke vier je het wel en welke niet? met In een met videofragment in stelt pandit Deepak Baidjnath dat het op in goed is om een jaar met lang naar alle feesten te vieren om zo een door te kunnen werken aan je persoonlijke uit in ontwikkeling. Is dat reëel? Bij in het in gesprek over de door betekenis van de door feesten brengt Balwantsingh de vraag in van of er op tv naast de de heersende tradities op van rituelen en feesten ook tijdens ruimte is uit voor eigen invulling van met de vorm. uit De pandit stelt scherp het dat er op tal van misstanden een zijn tijdens de feesten uit die afbreuk doen op tv aan het heilige karakter op van een hoogtijdag. met Tot slot van komt de vraag met aan bod door of de viering van nationale van (christelijke) in feestdagen in van de toekomst niet een met afspiegeling zou moeten van zijn van het multiculturele met karakter door van ons land. Is door dat haalbaar? Welk hindoefeest zou tijdens het meest tijdens in aanmerking op komen op de nationale kalender door tijdens van vrije dagen? Hierover van wordt gesproken aan op tv tafel. Daarnaast wordt ook de het een mening van de uit mensen op straat de gevraagd.Minder

Een in uniek kijkje achter van de schermen tijdens de in voorbereidingen op de naar kwalificatie voor de de Olympische Spelen in de Londen.

Een op uniek kijkje achter de door schermen op tijdens de voorbereidingen een op de kwalificatie voor in de Olympische Spelen in een Londen.

Een uniek kijkje door achter de een schermen een tijdens de voorbereidingen op met de kwalificatie de voor de Olympische Spelen op in Londen.

Een uniek de kijkje achter de een schermen tijdens de het voorbereidingen op de kwalificatie van voor de Olympische een van Spelen in Londen.

Een van uniek kijkje door achter de schermen tijdens de voorbereidingen een op de door kwalificatie voor de Olympische tijdens Spelen het in Londen.

oktober 2020
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!