Programma gemist?

Narsingh door Balwantsingh ontvangt uit vier gasten aan een tafel, over het vieren van van religieuze feesten. Aanleiding is door de vraag of uit de door spirituele betekenis van feesten nog tijdens wel bekend op tv is van vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh uit ontvangt vier naar gasten aan zijn tafel. Samen een een spreken zij over tijdens het vieren van religieuze feesten. op tv Aanleiding van is de vraag of de op tv spirituele betekenis van feesten een nog wel bekend in het is vandaag de op dag. Weten we wat we vieren? op tv En uit zo ja, hoe door we dat een het beste kunnen doen? Op door een traditionele uit manier of is er ruimte uit voor eigen vormen? de Te gast een zijn: Rawie Sewnath, Anushka uit Gierdharie-Panchoe, Irshad tijdens Gobind en Sita Gierdharie-Mahtabsing. de De feestelijke uit decembermaand van staat voor de in deur, een tijd van bezinning, gezelligheid door en sfeer. Narsingh op tv met spreekt met zijn op tv gasten over het typisch Nederlandse Sinterklaasfeest een en het het christelijke kerstfeest. door Bij het de brede Nederlandse publiek zijn - in de tegenstelling tot de de joods-christelijke en moslimfeesten op - de van hindoefeesten op onbekend, terwijl sommige wereldwijd gevierd naar worden. 'Waarom blijven naar wij uit achter?' is een uit vraag die Narsingh Balwantsingh op tafel van legt. naar De overvolle kalender van hindoefeesten door is aanleiding de om te praten over van persoonlijke voorkeur van naar op de hoogtijdagen. Welke een vier je wel met en welke niet? In door een videofragment tijdens stelt pandit Deepak van Baidjnath dat het goed is om de van een jaar lang alle met feesten te van vieren om zo te kunnen werken tijdens aan uit je persoonlijke ontwikkeling. Is dat naar reëel? Bij het tijdens gesprek over de het van betekenis van de met feesten brengt Balwantsingh de vraag in uit of op tv er naast de heersende tradities naar van het rituelen en feesten een ook ruimte is voor eigen in invulling uit van de vorm. op tv De pandit in stelt scherp dat er tal van naar misstanden door zijn tijdens de feesten die op door afbreuk doen aan het heilige tijdens karakter van het een hoogtijdag. Tot de slot komt de vraag aan op tv bod of uit de van viering van nationale (christelijke) het feestdagen in een de toekomst niet met een afspiegeling zou moeten zijn het van de het multiculturele karakter van ons uit land. Is dat haalbaar? het Welk een hindoefeest zou het meest uit in aanmerking op komen op de op nationale kalender van door vrije dagen? Hierover wordt door gesproken aan op tv tafel. Daarnaast wordt het ook de mening van uit de mensen de op straat van gevraagd.Minder

Een uniek naar kijkje achter de op schermen tijdens door de voorbereidingen op de kwalificatie uit tijdens voor de Olympische Spelen de in Londen.

Een door uniek kijkje achter de schermen door van tijdens de voorbereidingen op in de kwalificatie voor de tijdens Olympische een Spelen in Londen.

Een door uniek kijkje naar achter de schermen tijdens de met voorbereidingen op de kwalificatie uit voor de de Olympische Spelen in de Londen.

Een uniek kijkje op tv achter de uit schermen een tijdens de voorbereidingen in op de kwalificatie voor de Olympische tijdens Spelen in uit Londen.

Een uniek naar kijkje op achter de schermen tijdens de voorbereidingen de op een de kwalificatie voor de Olympische het Spelen naar in Londen.

juni 2021
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!