Programma gemist?

Narsingh Balwantsingh ontvangt de in vier gasten aan tafel, tijdens over het vieren tijdens van religieuze feesten. Aanleiding is op tv de de vraag of van de spirituele betekenis tijdens van feesten nog op tv wel bekend is vandaag de dag.Meer naar Narsingh Balwantsingh ontvangt de in vier gasten aan zijn het tafel. Samen spreken de zij over het vieren van door religieuze feesten. met Aanleiding is op tv de vraag of het de spirituele betekenis op tv van feesten nog naar wel bekend is vandaag het de dag. Weten de we wat het we vieren? En zo ja, van hoe we dat uit het beste kunnen tijdens doen? de Op een door traditionele manier of is tijdens er ruimte door voor eigen vormen? Te gast naar zijn: Rawie uit Sewnath, Anushka op tv Gierdharie-Panchoe, Irshad Gobind en naar Sita Gierdharie-Mahtabsing. De feestelijke tijdens decembermaand staat op tv voor de tijdens deur, een tijd van in bezinning, gezelligheid en sfeer. uit Narsingh spreekt van met zijn uit gasten over het typisch op Nederlandse Sinterklaasfeest en het christelijke uit kerstfeest. Bij het tijdens op brede Nederlandse publiek zijn - in van tegenstelling tot een de joods-christelijke op en moslimfeesten - een de hindoefeesten het onbekend, terwijl sommige wereldwijd gevierd de worden. 'Waarom blijven van wij achter?' is een naar vraag die een Narsingh de Balwantsingh op tafel legt. De het overvolle uit kalender van hindoefeesten is op aanleiding om te tijdens praten over persoonlijke tijdens voorkeur van naar de hoogtijdagen. Welke vier je wel door op en welke niet? tijdens In een videofragment stelt de pandit Deepak Baidjnath dat het van goed is om het tijdens een jaar lang alle feesten met te vieren om tijdens zo te kunnen in werken uit aan je persoonlijke ontwikkeling. Is dat in reëel? Bij de het gesprek de over de betekenis op van de feesten brengt Balwantsingh op de op tv vraag in op tv of er naast de met heersende tradities van rituelen en een feesten ook ruimte op een is voor eigen het invulling van de vorm. een De pandit stelt scherp naar dat er tal van op misstanden zijn tijdens in de in feesten die afbreuk doen aan in het heilige karakter met van een hoogtijdag. op Tot slot op tv komt de vraag de aan bod of de uit viering het van nationale (christelijke) feestdagen in het de toekomst niet door een door afspiegeling zou moeten zijn van op tv het op tv multiculturele karakter van ons van land. Is dat van haalbaar? Welk hindoefeest zou door het meest op tv in aanmerking komen door op de nationale kalender op van vrije op tv dagen? van Hierover wordt gesproken aan tafel. door Daarnaast wordt ook een de mening van de in van mensen op straat op tv gevraagd.Minder

Een tijdens uniek kijkje achter de schermen een tijdens de met voorbereidingen op de kwalificatie van voor de Olympische naar Spelen uit in Londen.

Een naar uniek kijkje achter de schermen van tijdens door de voorbereidingen op van de kwalificatie voor een de Olympische Spelen in van Londen.

Een met uniek kijkje achter op tv de schermen tijdens de de voorbereidingen op de een kwalificatie van voor de Olympische Spelen in op tv Londen.

Een uniek kijkje de achter de de schermen tijdens de tijdens voorbereidingen op tv op de kwalificatie voor de Olympische uit op Spelen in Londen.

Een van uniek kijkje achter de tijdens schermen het tijdens de voorbereidingen het op de kwalificatie voor de door Olympische op tv Spelen in Londen.

maart 2021
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!