Programma gemist?

Narsingh in Balwantsingh ontvangt vier gasten aan naar op tv tafel, over het een vieren van religieuze feesten. Aanleiding is van de vraag of het de spirituele betekenis uit van feesten op tv nog wel op bekend is vandaag de dag.Meer van tijdens Narsingh Balwantsingh ontvangt de vier gasten aan zijn tafel. tijdens Samen een spreken zij over het uit vieren van religieuze feesten. Aanleiding op tv is de vraag met of uit de spirituele betekenis van feesten tijdens nog wel het bekend is op vandaag de dag. naar Weten we wat we door vieren? En zo in ja, hoe we dat een het beste kunnen op tv doen? Op een een traditionele naar manier of is er ruimte de voor tijdens eigen vormen? Te de gast zijn: Rawie Sewnath, Anushka op Gierdharie-Panchoe, Irshad Gobind in en Sita op Gierdharie-Mahtabsing. de De feestelijke decembermaand staat voor een de deur, een een tijd van bezinning, gezelligheid in door en sfeer. Narsingh spreekt met zijn van naar gasten over het typisch een Nederlandse Sinterklaasfeest uit en het christelijke kerstfeest. Bij uit het brede Nederlandse op tv publiek zijn - in op tv tegenstelling tot de de joods-christelijke en met moslimfeesten - de hindoefeesten op onbekend, terwijl sommige het wereldwijd op gevierd worden. tijdens 'Waarom blijven wij achter?' is een het vraag die op tv Narsingh Balwantsingh op de tafel legt. De op overvolle de kalender van hindoefeesten is aanleiding in om te praten over in persoonlijke het voorkeur van de tijdens hoogtijdagen. Welke vier je met wel en welke niet? door In naar een videofragment stelt pandit in Deepak tijdens Baidjnath dat het goed het is om op tv een jaar lang alle feesten van te uit vieren om zo te kunnen werken met aan je naar persoonlijke ontwikkeling. Is van dat reëel? Bij een het gesprek over de een betekenis van de in feesten brengt Balwantsingh naar de vraag in met of er naast in de heersende tradities het van rituelen het en feesten ook door ruimte is de voor eigen tijdens invulling van de vorm. De in pandit stelt scherp dat op er tal van door misstanden naar zijn tijdens de feesten tijdens die door afbreuk doen aan met het heilige karakter door van een hoogtijdag. Tot slot van komt de vraag het aan bod of in de viering de van nationale met (christelijke) feestdagen in op de toekomst niet een afspiegeling zou op tv moeten in zijn van het multiculturele karakter door van ons land. het Is op tv dat haalbaar? Welk op tv hindoefeest zou het de meest in aanmerking komen op op tv de tijdens nationale kalender van vrije uit dagen? de Hierover wordt gesproken in aan tafel. Daarnaast wordt ook tijdens de mening van van de mensen door op straat het gevraagd.Minder

Een uniek kijkje een achter tijdens de schermen tijdens de tijdens voorbereidingen op de kwalificatie uit voor de Olympische de Spelen in op Londen.

Een uniek tijdens kijkje achter de schermen het tijdens de voorbereidingen door van op de kwalificatie op tv voor de Olympische Spelen in op Londen.

Een uniek kijkje naar achter de schermen een tijdens de tijdens voorbereidingen tijdens op de kwalificatie in voor de Olympische Spelen in de Londen.

Een uniek in kijkje van achter de schermen tijdens de de voorbereidingen op de kwalificatie een voor de door Olympische Spelen in op tv Londen.

Een uniek uit kijkje naar achter de schermen tijdens de met voorbereidingen op tijdens de kwalificatie voor de een Olympische Spelen het in Londen.

mei 2020
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!