Programma gemist?

Narsingh naar Balwantsingh ontvangt vier naar gasten aan op tv tafel, over het vieren van door religieuze feesten. tijdens Aanleiding is de vraag de of de de spirituele betekenis van feesten met nog wel uit bekend is vandaag de dag.Meer tijdens naar Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten door aan het zijn tafel. Samen spreken tijdens zij over het vieren naar van religieuze feesten. Aanleiding van is de door vraag of de tijdens spirituele betekenis naar van feesten nog naar wel bekend is op vandaag de naar dag. Weten we wat we van vieren? En zo een ja, hoe naar we dat het beste kunnen van doen? Op op tv een traditionele manier of de in is er ruimte voor eigen met vormen? Te gast zijn: het Rawie Sewnath, Anushka in Gierdharie-Panchoe, met Irshad Gobind en op tv Sita Gierdharie-Mahtabsing. De in feestelijke decembermaand op staat voor de in deur, een tijd van met bezinning, gezelligheid naar en sfeer. Narsingh spreekt met zijn uit gasten over het het typisch Nederlandse tijdens Sinterklaasfeest en het christelijke de op kerstfeest. Bij het brede Nederlandse met publiek het zijn - in het tegenstelling tot de joods-christelijke en tijdens moslimfeesten - in de hindoefeesten onbekend, terwijl met sommige wereldwijd op tv gevierd worden. 'Waarom blijven wij naar het achter?' is een vraag die Narsingh de Balwantsingh op tafel een legt. De overvolle uit met kalender van hindoefeesten is in aanleiding om te praten over op tv tijdens persoonlijke voorkeur van op tv de hoogtijdagen. Welke vier je met wel en in welke niet? In in een videofragment stelt pandit naar Deepak Baidjnath dat het van goed is de om een jaar op lang alle feesten op tv te vieren om zo uit naar te kunnen werken aan je persoonlijke tijdens ontwikkeling. tijdens Is dat reëel? naar Bij het gesprek over het de betekenis van de van op tv feesten brengt Balwantsingh de vraag in van of uit er naast de heersende met tradities van rituelen op en feesten op tv ook ruimte uit is voor eigen tijdens invulling van de vorm. De door pandit stelt scherp in dat er tal van het misstanden uit zijn tijdens de feesten die de afbreuk doen een aan het heilige karakter naar de van een hoogtijdag. Tot slot uit komt de vraag aan in bod een of de op viering van nationale (christelijke) feestdagen de in de toekomst niet door de een afspiegeling zou moeten zijn door van naar het multiculturele karakter van ons land. naar de Is dat haalbaar? Welk van hindoefeest zou het meest in de aanmerking komen een op de nationale tijdens kalender van op tv vrije dagen? tijdens Hierover wordt gesproken aan uit tafel. Daarnaast wordt op ook de mening van met de op mensen op straat het gevraagd.Minder

Een uit uniek kijkje achter op de schermen het tijdens de voorbereidingen naar op de kwalificatie voor het de Olympische Spelen in door Londen.

Een uniek uit kijkje achter de schermen op tijdens de een voorbereidingen op de kwalificatie naar een voor de Olympische Spelen uit in Londen.

Een uniek kijkje naar een achter de schermen tijdens de voorbereidingen op op de kwalificatie een door voor de Olympische Spelen in met Londen.

Een uniek op tv kijkje achter uit de schermen tijdens uit de voorbereidingen op in de kwalificatie voor de in Olympische Spelen in het Londen.

Een een uniek kijkje achter een de schermen tijdens tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie tijdens door voor de Olympische in Spelen in Londen.

oktober 2021
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!