Programma gemist?

Narsingh Balwantsingh ontvangt het van vier gasten aan tafel, over een het vieren van religieuze in feesten. het Aanleiding is uit de vraag of de spirituele in betekenis van feesten nog de wel bekend door is van vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt van vier gasten aan naar zijn tafel. Samen door spreken zij uit over het uit vieren van religieuze feesten. Aanleiding een is de vraag tijdens van of de spirituele betekenis uit van feesten nog wel bekend naar is in vandaag de dag. in Weten we wat we het vieren? En door zo ja, tijdens hoe we dat het in beste kunnen de doen? Op een de traditionele manier of is de er ruimte uit voor eigen vormen? Te in gast zijn: Rawie op tv Sewnath, Anushka het Gierdharie-Panchoe, Irshad Gobind en Sita Gierdharie-Mahtabsing. een tijdens De feestelijke decembermaand staat voor de met deur, in een tijd van bezinning, uit gezelligheid en sfeer. Narsingh naar spreekt uit met zijn gasten over het naar typisch Nederlandse Sinterklaasfeest tijdens en het christelijke een kerstfeest. op Bij het brede Nederlandse van publiek op zijn - in tegenstelling naar tot de op joods-christelijke en moslimfeesten op tv - de hindoefeesten onbekend, op terwijl sommige wereldwijd gevierd worden. tijdens naar 'Waarom blijven wij achter?' is de een vraag die in Narsingh Balwantsingh tijdens op tafel legt. het De overvolle door kalender van hindoefeesten is aanleiding met om te praten over een van persoonlijke voorkeur van de hoogtijdagen. de Welke vier je wel uit en met welke niet? In met een videofragment de stelt pandit Deepak tijdens Baidjnath dat het goed is om op tv op een jaar lang alle het feesten te vieren op tv om zo naar te kunnen werken aan het je persoonlijke ontwikkeling. door Is dat reëel? Bij uit het gesprek over het de betekenis van de een feesten naar brengt Balwantsingh de een vraag in of er een naast de heersende tradities op van op tv rituelen en in feesten ook ruimte is op voor eigen invulling het van de vorm. De pandit op tv stelt uit scherp dat er tal van uit misstanden van zijn tijdens de tijdens feesten die naar afbreuk doen aan van het heilige karakter van in een hoogtijdag. Tot slot komt van de vraag aan tijdens bod naar of de viering van nationale van (christelijke) feestdagen in van de met toekomst niet een uit afspiegeling zou moeten op tv zijn van het multiculturele op karakter van ons tijdens land. Is dat haalbaar? de Welk hindoefeest zou uit op het meest in door aanmerking komen op in de nationale kalender van vrije dagen? op tv Hierover wordt op tv gesproken aan tijdens tafel. Daarnaast tijdens wordt ook de mening van de de in mensen op straat met gevraagd.Minder

Een uniek het kijkje achter naar de schermen tijdens de op voorbereidingen op met de kwalificatie voor op de Olympische Spelen in tijdens Londen.

Een van uniek kijkje achter de schermen op tijdens de voorbereidingen het op de door kwalificatie voor de Olympische de Spelen in op tv Londen.

Een uniek kijkje de het achter de schermen tijdens de voorbereidingen de op op de kwalificatie voor de het Olympische Spelen op tv in Londen.

Een uniek kijkje het achter de van schermen een tijdens de voorbereidingen op de een kwalificatie naar voor de Olympische de Spelen in Londen.

Een uniek kijkje tijdens achter de op tv schermen tijdens de voorbereidingen op op de kwalificatie een voor op tv de Olympische Spelen in met Londen.

november 2020
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!