Programma gemist?

Narsingh Balwantsingh ontvangt van van vier gasten aan tafel, over uit het vieren van religieuze in feesten. Aanleiding is door de naar vraag of de in spirituele betekenis de van feesten nog wel met bekend is vandaag de in dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt naar vier uit gasten aan zijn tafel. Samen op tv een spreken zij over het van vieren van religieuze feesten. uit Aanleiding op tv is de vraag van of de spirituele betekenis van feesten een nog wel een bekend is door vandaag de dag. Weten met we wat van we vieren? van En zo ja, hoe we dat een het beste kunnen door doen? met Op een traditionele manier of door op is er ruimte voor van eigen vormen? Te gast zijn: op tv Rawie Sewnath, met Anushka Gierdharie-Panchoe, Irshad Gobind op en Sita op Gierdharie-Mahtabsing. De feestelijke van decembermaand staat voor door de deur, een in tijd van bezinning, gezelligheid naar en sfeer. Narsingh op tv spreekt een met zijn gasten over de het van typisch Nederlandse Sinterklaasfeest en het het christelijke in kerstfeest. Bij het brede naar Nederlandse publiek zijn - het in tegenstelling tot de het joods-christelijke tijdens en moslimfeesten - op de hindoefeesten onbekend, terwijl sommige van tijdens wereldwijd gevierd worden. 'Waarom tijdens blijven wij achter?' is het een vraag die Narsingh een Balwantsingh tijdens op tafel legt. De overvolle met kalender door van hindoefeesten in is aanleiding om te de praten over persoonlijke voorkeur uit van de hoogtijdagen. in Welke het vier je wel en op welke niet? In een op videofragment uit stelt pandit Deepak Baidjnath de dat het goed is om naar een jaar lang met alle feesten in te tijdens vieren om zo te kunnen werken door door aan je persoonlijke ontwikkeling. Is door dat reëel? Bij het in gesprek over een de betekenis van de met feesten brengt van Balwantsingh de met vraag in of op tv er naast de heersende tradities een van rituelen in en feesten ook ruimte tijdens is van voor eigen met invulling van de vorm. tijdens De pandit stelt scherp dat de er tal van van misstanden zijn een tijdens de feesten van die de afbreuk doen aan het heilige tijdens karakter van een uit hoogtijdag. Tot slot komt een de de vraag aan bod van of de viering van van nationale (christelijke) feestdagen een in de toekomst niet een een het afspiegeling zou moeten zijn in van het door multiculturele karakter van ons op tv land. Is tijdens dat haalbaar? Welk uit hindoefeest zou tijdens het meest in naar aanmerking komen op de nationale kalender van van vrije dagen? van Hierover wordt tijdens gesproken aan tafel. Daarnaast door wordt tijdens ook de naar mening van de mensen uit op straat het gevraagd.Minder

Een uniek het kijkje achter de op tv schermen tijdens de voorbereidingen het op de kwalificatie op voor de Olympische het Spelen van in Londen.

Een uniek kijkje een het achter de schermen door tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie tijdens voor de door Olympische Spelen in uit Londen.

Een uniek kijkje op op tv achter de schermen tijdens de voorbereidingen door op met de kwalificatie een voor de Olympische Spelen in naar Londen.

Een uniek door kijkje achter de in schermen uit tijdens de voorbereidingen een op de kwalificatie voor de Olympische naar Spelen in tijdens Londen.

Een uniek kijkje de achter de schermen van tijdens de voorbereidingen door op de kwalificatie op tv voor naar de Olympische het Spelen in Londen.

augustus 2021
29-11-2014 11:30

OHM Magazine: hindoefeesten

Op weg naar Londen - OHM Magazine: hindoefeesten

Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan tafel, over het vieren van religieuze feesten. Aanleiding is de vraag of de spirituele betekenis van feesten nog wel bekend is vandaag de dag.Meer Narsingh Balwantsingh ontvangt vier gasten aan...

27-07-2012 19:25

De overdracht

Op weg naar Londen - De overdracht

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

26-07-2012 19:25

Gaan we wel of niet?

Op weg naar Londen - Gaan we wel of niet?

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

25-07-2012 19:25

De strijd voor kwalificatie

Op weg naar Londen - De strijd voor kwalificatie

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

24-07-2012 19:25

Op jacht naar goud

Op weg naar Londen - Op jacht naar goud

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

23-07-2012 19:25

Een nieuwe Olympische sport

Op weg naar Londen - Een nieuwe Olympische sport

Een uniek kijkje achter de schermen tijdens de voorbereidingen op de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Londen.

Op weg naar Londen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Op weg naar Londen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Op weg naar Londen bij Op weg naar Londen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Op weg naar Londen. Heb je een uitzending van Op weg naar Londen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Op weg naar Londen gemist

Op weg naar Londen geeft een uniek kijkje achter de schermen van alle voorbereidingen op weg naar de Olympische Spelen in de zomer van 2012.Zwemmer, handboogschieters, hockeyersof roeiers, de weg naar Londen maken de sporters niet alleen. Ook hun coaches, de technische ondersteuning, de masseurs, de krachttrainers en de logistieke breinen achter de schermen zetten alle zeilen bij voor Nederlands goud, zilver of brons. Onder leiding van chef de mission Maurits Hendriks zorgt NOC*NSF ervoor dat de sporters alles krijgen wat ze nodig hebben voor hún ultieme prestatie, zoals de nieuwste technologische snufjes, de beste medische begeleiding en de meest comfortabele trainingsoutfit. Dat levert mooie, intieme en soms pijnlijke momenten op die normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvinden.In de 5-delige serie volgen we ook de bouw van het Nederlands Olympisch fitnesscentrum in Londen, de strakke beveiliging van het Olympisch dorp en de moeilijke keuze voor Anky van Grunsven, haar man en bondscoach Sjef Janssen: met welk paard gaan zij voor goud?

Uitzending gemist van Op weg naar Londen? Hier kun je alle uitzendingen van Op weg naar Londen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 29-11-2014 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!